TPS-HIFK 9.2. Elysee Arenalla

  • 8 180
  • 107

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Viestin lähetti Siniviiva
Ja tuollainen about viiden maalin miinukset bonuksena HIFK:lle olisi tervetullut JYPin kannalta.

Kiitos TPS, muutama maali jäi kyllä puuttumaan, mutta JYP nousi nyt viivan päälle ja HIFK tutulla sijalla nro 10.

Huomenna sitten Kärpät valitettavasti vie pisteet Ouluun Turusta.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Simpura. Siihen loppui se putki. Ja suuret kiitokset Radio Suomelle, joka keksi ruveta ratkaisuhetkillä selostamaan jotain dopinglykkijöiden väliaikoja.

Kuitenkin pääasia on, että HIFK on olympiatauon jälkeen edelleen täysillä mukana playofftaistelussa ja ehkä tästä vielä hyvä tulee. Ja se Tepsin maali olisi tietty pitänyt hylätä. En nähnyt tai edes kuullut tilannetta, mutta kuitenkin. :rolleyes:
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos Tepsi!

JYP:llä oli tänään varmasti paikkoja niin paljon, että lukemat olisivat SaiPaa vastaan voineet olla ainakin 5-2 tai 6-2 luokkaa, mutta ei saatu paikoista kiekkoa sisään. No, voitto mikä voitto. Nyt päästään ihan hyvistä asetelmista tauolle, jonka jälkeen taistelu jatkuu.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Täältä myös

Kiitos Tepsille ja erityisesti Ville Immoselle, JYP:n jeesamisesta. Nyt tilanne alkaa olla sellainen, että kaikki on JYP:n omissa käsissä.

JYVÄSKYLÄ KIITTÄÄ!!!!
 

iiäfkoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Radio Suomen mukaan Zidlicky teki Rauteelle "Levokarit" ajassa 58.12, kun Rautee meni tekemään tyhjiin 4-2. Onko tällä jotain totuuspohjaa?
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti iiäfkoo
Radio Suomen mukaan Zidlicky teki Rauteelle "Levokarit" ajassa 58.12, kun Rautee meni tekemään tyhjiin 4-2. Onko tällä jotain totuuspohjaa?

Kyllähän tuo varmaan aika mahdollista on. Siis "Levokarit" siinä mielessä, että tönäisi pelaajaa maalin jälkeen, mutta ei tällä kertaa varmaan mitään kummempaa käynyt. Tuommoisia tilanteita nyt sattuu aika useasta, ei sen kummempaa. Tämmöisen käsityksen ainankin minä sain, mutta en nyt aivan varmaksi voi mennä sanomaan.
 

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti iiäfkoo
Radio Suomen mukaan Zidlicky teki Rauteelle "Levokarit" ajassa 58.12, kun Rautee meni tekemään tyhjiin 4-2. Onko tällä jotain totuuspohjaa?

Joo, kyllä siinä periaatteessa niin pääsi käymään. Rautee ja Zidlicky luistelivat peräkkäin kohti tyhjää maalia, Rautee laittoi kiekon sisään ja Zidlicky Rauteen naama edellä tolppaan. Rautee makaili vähän aikaa päädyssä ja lähti sitten joukkuetovereidensa puolittain taluttelemana naamaansa pidellen pois kentältä. Zidlicky kävi taputtelemassa Rauteeta olkapäälle ennen boxiin siirtymistään. Sinänsä erittäin typerä juttu Marekilta, kellossa oli vielä melkein 2 minuuttia ja peli 4-2, ei se matsi vielä ratkennut ollut.

Samaan hengenvetoon sympatiat kaikille meille, jotka saimme parkkisakon luvattomasta maastopysäköinnistä, koska renkaamme olivat turhan rajusti uponneet Artukaisten mutavellimäisen kauniiseen maisemaan. Mulla näytti kohtalotovereita muutama olevan, kun nyt nopeasti muidenkin autojen tuulilasiin vilkaisin. Tapauksen johdosta olen vakaasti päättänyt, etten enää mene kuin vierasotteluihin, onneksi tällä kaudella ensimmäistä kertaa 12 vuoteen en omista kausikorttia, niin ei tarvitse huomenna mennä hallille. Jotenkin vaikea uskoa, että sakkoni allekirjoittanut vanhempi konstaapeli olisi paikalle ihan spontaanisti eksynyt, mutta eipä kai halliyhtiökään nyt sentään halua asiakkaitaan kiusata, vaikka saattaisihan tuollainen maksullisten paikkojen välttely minuakin kirpaista. Saapa nähdä pitääkö päätökseni ja näemmekö enää vain vieraspeleissä, epäreilua tämä tällainen synnynnäinen kotijoukkueen kannattajuus, muuten voisi alkaa käydä Raumalla, ei se nyt niin kaukana olisi..
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti iiäfkoo
Radio Suomen mukaan Zidlicky teki Rauteelle "Levokarit" ajassa 58.12, kun Rautee meni tekemään tyhjiin 4-2. Onko tällä jotain totuuspohjaa?

Näinhän siinä kävi. Tuuppasi vähän ja Rautee meni pää edellä maalin ylärautaan. Mies talutettiin kentältä pois. Hienona eleenä Zidlicky kävi pyytämässä anteeksi Rauteelta.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Ihan hyvä matsi oli. Hifk:n faneille pitää antaa kyllä tunnustusta hyvästä metelistä. Saataisiin mekin joskus lähtemään tuollaisia määriä kannattajia runkosarja peliin. Toivossa on hyvä elää. Yleisöäkin oli mukavasti saapunut paikalle, aina tunnelma nousee kun on yli 10000 ihmistä hallissa. Tepsin 2-1 maalissa näin uusintaa näkemättä Lindfors törmäsi itse Alataloon tai ainakin tuli sieltä maalin takaa suoraan Altsin eteen, joka oli tulossa mukaan vääntöön.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Q
Ja turkulainen Jet Ace seurasi pelin taas kotona radiosta :)

Kaikki eivät aina pääse matsiin. Ehkä miehellä on hommia samaan aikaan?
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Q


Ja turkulainen Jet Ace seurasi pelin taas kotona radiosta :)

Se, että kannattaa TPS:ä ei tarkoita välttämättä, että asuu Turussa. Ainankin omalla kohdallani näin, Jet Acesta en tiedä.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Huh, huh! Pihvi menetti tänään täysin itsehillintänsä, ja pyytää anteeksi kaikilta! Huusin enemmän kuin laki sallii ja lääkäri määrää, jopa takana olija joutui sanomaan minulle, että: "Älä seiso koko ajan, en näe mitään." Pyydänkin täällä "julkisesti" anteeksi. Anteeksi! Matsista en muista mitään, ainoastaan erätauot, jolloin juotiin kaljaa. No, eikai sentään, Z (0+2), teki vikassa maalissa varsin törkeän teon, vaikka muuten hyvin pelasikin. TPS:n eka maali oli yv:llä, jota ei olisi pitänyt olla.

Turkulaiset ovat oikeasti rentoa väkeä! Toivottelivat onnea (varsinkin erä 1. erätauolla, kun käveltiin hallin ympäri) pleijaripaikan metsästyksessä. "Turkuuu-u on perseestä"-laulu oli varsin mauton, enkä siihen osallistunut, vaikka olinkin tuubassa. Muuten kyllä IFK-fanit pitivät varsin kovaa meteliä ja tunnelmaa yllä..

Btw: Korak, satuitko olemaan Helsingin hallilta ekana lähteneessä dösässä? Ihan vaan kysyn, vaikka olenkin vielä kännissä, ja kännissähän tänne ei, ja kuulu kirjoittaa..

edit: Olisitte sanoneet mulle, että musa dösässä on niiiiiin paskaa! Olisin ottanut mukaan kunnon tunnelmointi musiikkia! Todella kova kolaus IFK:n rock-faneille, kun (ainakin "ekassa" dösässä soi TikTak, Pandora ja Salatut Eläimet-tunnari, todella säälittävää ja suorastaan törkeää! Onneksi sentään takaisintulomatkalla oli George Thorogoodia ym. "IFK-musaa!"

edit2: Vittu että on paljon "dösä" sanoja tässä viestissä!
 
Viimeksi muokattu:

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Viestin lähetti Jaakko
Ihan hyvä matsi oli. Hifk:n faneille pitää antaa kyllä tunnustusta hyvästä metelistä. Saataisiin mekin joskus lähtemään tuollaisia määriä kannattajia runkosarja peliin. Toivossa on hyvä elää.
Kiitämme! Todella hienoa kun tulee tunnustusta vastustajiltakin! Nimim. Tunkki ei tästä perseennuolennasta varmaan pidä, mutta ei sillä niin väliä. Pääasia, että saatin hyvä meteli halliin.

Aaaah! Pää halkeaa jos ei äkkiä pääse pois kotoa!
 

PIISPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olihan ihan hauska peli. Pari ensimmäistä erää kiekollisesti aika heikkoa, mutta kolmannessa saatiin vähän peliä auki ja vauhtia matsiin. En tiedä, miten alpo peliä katseli, mutta omasta mielestäni tätä mainostettua painimista, estämistä ja mailahäirintää ei ollut mitenkään ylettömän paljon tällä kertaa mukana, toki jonkin verran mausteeksi, mutta ei mitään Tappara-finaalien veroista.
IFK:n fanilaumalla pitää antaa erikoistunnustus hyvän fiiliksen levittämisestä halliin. Hyvää kannustusta, ja siis omien kannustusta, ei vastustajalle vittuilua (opiksi ja ojennukseksi esim. tietyille jokeri-faneille) ei turhaa älyttömyyksien viljelyä (se teil ei oo metroo -lakanakin oli hauska :)) vaan kunnon ilonpitoa.
Peli pysyi yllättävänkin siistinä, edes Zidlickyn viime minuuttien yhteentörmäys Rauteen kanssa ei aiheuttanut mitään erikoisempaa. Zidlicky veti pisteet kotiin tilanteen jälkeisellä käytöksellään, kun näytti heti, että nyt sattui vahinko ja kävi pyytämässä anteeksi ja tsekkaamassa Rauteen voinnin tilanteen jälkeen.
Summa Summarum: Tepsin peli näyttää peli peliltä paremmalta play offeja ajatellen, hyökkäys repi pari kertaa IFK-puolustuksen auki aika näyttävästi (erityisesti Schaeferin, Shearerin ja Alatalon ketju veti tosi hyviä vaihtoja). Puolustuskin toimii kohtuullisesti,meidän oma Takatukka-Marko toi huikeasti lisää rauhallisuutta viivaan ja Joseph pelaa todella jäätävällä tasolla vaihdosta toiseen, pelin selvästi parhaat pakit Zidlickyn kanssa. Kyllä se tästä, kevättä odotellaan.
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Ensiksi on todettava, että IFK:han ei Turussa voita, vaikka vastassa olisi Jortikka yksin luistimet toisiinsa kiinni sidottuna. Tämä kuuluu sarjaan luonnonlakeja kuten Jokerit-HPK -pelit.

Hiukan kuitenkin ihmetyttää, miten Mikko Rautee pystyi laitettuaan kiekon maaliin Marekin tönäisyn jälkeen kierähtämään ilmassa akselinsa ympäri ennen osumistaan maalikehikkoon, jonka jälkeen lennettiin ilmassa kaikki raajat kattoa kohden nurkkausta päin. Maahan tultua taisi Mikolle iskeä jonkinlainen epilepsiakohtaus, sillä eihän tuolla lailla terve mies sätki. Niittymäen pään sätkiminen jäi tuossa kirkkaasti kakkoseksi. Ja taisivat ne hanskatkin lähteä ilmojen tielle.

Jatkoajan virallisessa raportissa on kyllä aika lailla viitteitä turkulaisista taikalaseista. Palataan asiaan huomenna, jos siihen on aihetta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jatkoajan raportti pelistä on aika "hilpeätä" luettavaa. Ärtynyt tepsifani kouluttaa hölmöjä helsinkiläisiä-tyylisiä kirjoituksia ei kaivata muka-analyyttisiksi peliselostuksiksi. Marekin taklaus Rauteeseen pelin lopussa taisi ottaa aika koville. Ehkä tietysti syystäkin. No se siitä. (edit.) Osoitteessa www.turunsanomat.fi on Erkki Liesmäen tekemä hyvin asiallinen kuvaus ottelusta, jos joku kaipaa vertailua.

Hjuumoria. Näitä pitäisi ostaa ja asentaa ifk:n pelaajiin, niin kyllä tps kaatuu vaikka Turussa. http://www.pcmag.com/article/0,2997,s%3D1582%26a%3D22528,00.asp

Ifk:n yv-peli ei taaskaan tuottanut yhtään maalia. 0/5 oli saldona. Viimeiset 10 peliä 1/49 yhteensä. Ifk saa siis 5 ylivoimamahdollisuutta keskimäärin ottelua kohden ja tekee maalin joka kymmenennessä (10) ottelussa. KARMAISEVAA. Tauko tuli ifk:n kannalta juuri viime hetkellä. Blues ja tappara-otteluissa oli jo nähtävissä hyökkäyspelin muuttuminen väsyneiden pelaajien vähän epätoivoiseksi yliyrittämiseksi.

Alpo luotti taas Sakkeen maalissa. Se pakollinen sekoilumaali tuli taas, kuulemma. Juusonkin kolme viimeistä peliä meni ilman voittoa, vaikka Riksman niissä ihan kelpo peliä niissä pelasikin.
 
Viimeksi muokattu:

Jet-Ace

Jäsen
Viestin lähetti Q


Ja turkulainen Jet Ace seurasi pelin taas kotona radiosta :)

Niin, perheellisellä voi joskus olla muutakin menoa, joka ei mahdollista hallille menoa. Onneksi tänään on Kärppä-peli. Olet kyllä taitava haastamaan riitaa. Mitä tulee matseihin menemisiin, niin herra itse on usein HIFK:n matsien aikana täällä Jatkoajassa.
Tai ehkä minua ei yksinkertaisesti kiinnostanut hajuton, väritön ja mauton HIFK... ;)
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Pihvi...juu juu, ekassa dösässä oltiin ja pää tuntuu vähän pipiltä tänään, en tiedä mistä se johtuu, mutta näin tuntuupi olevan aina näiden lauantai-vieraspelien kohdalla, vrt. viimeksi espoossa.;)

No itse matsista, tepsukat oli eilen parempi, joten mitään selittämistä ei ole.

Samperin Sakke, kyllä piti taas tehdä yksi kunnon seikkailu ja maalihan siitä tuli.

Tepsukoilta ei hylätty maalia, koska kiekko ei koskaan mennyt maaliin, lähellä kylläkin. tepsu-pelaaja heitti kiekon maaliin takaa ja se meinas mennä Saken syndeistä sisään.

Mutta olipa mukava reissu muuten. Heh heh olisittepa nähneet Nelsonin käännyttämässä tepsukoiden junioreita. Pikkupojat olivat kiltisti tepsupaidoissaan HIFK-paitaisen ympärillä ja kuuntelivat. Hyvä Nelson.
 
Viimeksi muokattu:

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Noin tv:stä katsottuna tepsiläisen (Alatalo?) törmäilystä Saken kanssa tilanne näytti sellaiselta, että niistä on joskus jäähykin annettu? Ilmeisesti kuitenkaan kentällä ei paljon purnattu.
Miksi muuten Sakke pelasi, vaikka sm-liigan sivuilla Juuso oli merkitty AK:oon?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Otteluraporttien 2 versiota

Kylläpä menevät ristiin raportit täällä matsiketjussa ja Jatkoajan virallinen otteluraportti. Jostain syystä luotan näihin jamppoihin täällä enemmän - siis åbolaisiin ja meikäläisiin.

Virallinen otteluraportti on masentavaa, anti-HIFK ja anti-Zidlicky -henkistä katkeroitunutta jorinaa. On aivan ok, että joku näkee asiat noin, ei siinä mitään. Mutta tuon tasoiset antipatiat kuuluvat kyllä tänne matsiketjuihin eikä otteluraporteiksi. Voisitko vaikka Jet Ace tehdä ne TPS:n otteluraportit;) Harmillista ja epätasokasta, mutta tekeville sattuu. Jyp-HIFK ottelun matsiraportti, jyväskyläläisen kirjoittajan, oli objektiivinen ja tasokas, kuten Vakiokin totesi. Mielestäni otteluraporttien tekijän tulisi ottaa taikalasit pois hetkeksi aikaa ja ajatella olevansa toimittaja, ja sitten kirjoittaa ilman suurempaa henkilökohtaista kannanottoa, mitä matsissa tapahtui. Siis matsissa. Siitähän se raportti on - jonkun seuran aiemmat sikailut ovat esimerkiksi korkeintaan taustatiedonomaista täytettä.

No, itse matsista sain mukana olleilta sen käsityksen, että ei mitään ihmeellistä kiekkoa kummaltakaan.

Ja, 58, kyllähän se Saken pakollinen nähtiin. Ainakin MTV3:n tulosruudun mukaan Saken haahuilu maalin takana oli taas kerran käsittämätöntä.

Kuvanauhalta nähtynä Zidlicky tönäisi Rauteen tarpeettomasti maalia kohti ja Rautee puolestaan tarpeettomasti kieri ja pomppi jälleen kerran kaikki varusteensakin menettäen. 2 minsaa ok. Tai sitten tuomari olisi voinut tehdä sellaisen ratkaisun, että Zetalle 2+2/5 min ja Rauteelle 2 minsaa filmaamisesta.

Pleijaritaistelu jatkuu, mitään ei ole hävitty vielä. Ei saisi olla ilkeä, mutta en kauheasti valittaisi, jos Aigarsnaattori vähän loukkaantuisi SLC:ssa. Ei ole ikävä ollenkaan.

Unelmavävy ei pelannut? Jos näin, niin aplodien paikka!

Ja aivan totta -oli sarjatilanne mikä tahansa- HIFKin ja Tepsin keskinäisissä otteluissa kotikenttäetu on 90% luokkaa.
 

Jet-Ace

Jäsen
Re: Otteluraporttien 2 versiota

Viestin lähetti JHag
Kylläpä menevät ristiin raportit täällä matsiketjussa ja Jatkoajan virallinen otteluraportti. Jostain syystä luotan näihin jamppoihin täällä enemmän - siis åbolaisiin ja meikäläisiin.

Virallinen otteluraportti on masentavaa, anti-HIFK ja anti-Zidlicky -henkistä katkeroitunutta jorinaa. On aivan ok, että joku näkee asiat noin, ei siinä mitään. Mutta tuon tasoiset antipatiat kuuluvat kyllä tänne matsiketjuihin eikä otteluraporteiksi. Voisitko vaikka Jet Ace tehdä ne TPS:n otteluraportit;) Harmillista ja epätasokasta, mutta tekeville sattuu. Jyp-HIFK ottelun matsiraportti, jyväskyläläisen kirjoittajan, oli objektiivinen ja tasokas, kuten Vakiokin totesi. Mielestäni otteluraporttien tekijän tulisi ottaa taikalasit pois hetkeksi aikaa ja ajatella olevansa toimittaja, ja sitten kirjoittaa ilman suurempaa henkilökohtaista kannanottoa, mitä matsissa tapahtui. Siis matsissa. Siitähän se raportti on - jonkun seuran aiemmat sikailut ovat esimerkiksi korkeintaan taustatiedonomaista täytettä.


Kiitos vain pilke silmäkulmassa annetusta tunnustuksesta. Mikäs siinä, voisihan niitä tehdä. ;) Eilisen raportin olisin toki perhepoliittisista syistä johtuen tehnyt nimimerkillä Stevie Wonder, koska jouduin suodattamaan "totuuden" Auran Aaltojen selostuksesta ja sokeana on tosi haastavaa kuunnella toisen henkilön värillisten lasien läpi.

Vakavasti puhuen, niin täysin puolueetonta kommentointia kaivataan lisää. Tässä yhteydessä puolueettomuutta ei tietenkään jonkin yksittäisen tapahtuman osalta ole olemassa, koska välähdys prosessoituu kunkin aivoissa sekunneissa subjektiiviseksi totuudeksi. Tämän jälkeen tästä yksittäisestä asiasta on turha kinata edes videonauhalta katsomalla. Totuus on jo muodostunut.

Otteluraporttihan on tarkoitettu niille, jotka eivät ole ottelua nähneet tai kuulleet. Itse kuulleena sanoisin, että raportissa on paljon asiaa, mutta aivan liikaa johtopäätöksiä "omasta" näkökulmasta. Asiahan on aina niin, että kaksi eri joukkuetta kannattavaa näkee saman asian eri tavalla. Loistava klap-klap on toisen näkökulmasta puolustuksen nukahdus ja maalivahdin imaisu.

Toisaalta Jatkoajassa ongelmamme raporttien suhteen on se, että raportteja kirjoitetaan harrastuspohjalta ja yleensä ollaan kotijoukkueen kannattajia. Täydellinen objektiivisuus on tässä tilanteessa mahdottomuus. Kaksi versiota raportista olisi ehkä mahdoton, mutta hyvin hauska asia.

Minä yritän pitää kiinni yhdestä periaatteesta ja se on se, että jokaiselle on sallittava heidän oma mielipiteensä ja näkemyksensä. Tästä syystä johtuen tulee purtua kieltä lähes päivittäin toisten viestejä lukiessa. Monta kertaa tuntuu, että objektiivisuudesta tai suhteellisuuden tajusta ei ole tietoakaan. Jätän kommentoimatta. Miksi? No siksi, että mitä ja ketä hyödyttäisi se, että heittäisi kommenttia henkilölle, joka on täysin vakuuttunut olevansa oikeassa oman joukkueensa suhteen.

Jatkoaikaakin parempi esimerkki ovat joukkueiden omat foorumit, joissa yksisilmäisyys on huipussaan. Säälittäviä ovat ne, jotka kyseisen joukkueen faneja halveksien menevät asiattomuuksia tai muuta sellaista, joka k.o. joukkueen fanien näkökulmasta on mahdotonta hyväksyä. Hyvä esimerkki viime vuorokausilta on Kärppien foorumi, jossa en-tiedä-mistä-motiivista muutama Jokeri kinastelee Kärppäfanien kanssa. Minä ainakin häpeäisin mennä soittamaan suutani toisen "kotiin". Käytöstapoja.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tuuliviiri

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Suhonen sanoi että TPS,Tappara ja Jokerit ovat parhaat joukkueet joita vastaa IFK on hänen alaisuudessaan pelannut.

Onko Alpo saanut nuhteita painikommenteistaan vai mistä mielenmuutos?
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Otteluraporttien 2 versiota

Viestin lähetti JHag
No, itse matsista sain mukana olleilta sen käsityksen, että ei mitään ihmeellistä kiekkoa kummaltakaan.

Ja, 58, kyllähän se Saken pakollinen nähtiin. Ainakin MTV3:n tulosruudun mukaan Saken haahuilu maalin takana oli taas kerran käsittämätöntä.

Kuvanauhalta nähtynä Zidlicky tönäisi Rauteen tarpeettomasti maalia kohti ja Rautee puolestaan tarpeettomasti kieri ja pomppi jälleen kerran kaikki varusteensakin menettäen. 2 minsaa ok. Tai sitten tuomari olisi voinut tehdä sellaisen ratkaisun, että Zetalle 2+2/5 min ja Rauteelle 2 minsaa filmaamisesta.

Rauteelle olisi voinut läiskäistä sukeltamisesta 2 min aiemmin Mogerin (?) jäähyn yhteydessä. Maalikehikon yläkulmaan kukaan sen sijaan tuskin tahallaan naama edellä loikkii?

Suhonen oli kuin nurkkaanahdistettu koira matsin lehdistötilaisuudessa. Herran kukkavihkoja ja grappaa pursuilevaan taustahistoriaan täysin soveltumaton tough guy -ideologia tosin pilkahti taas tässä Rauteen ja Zidlickyn asiassa esille.

Eniten tuo mediapeliin viittaava uusuho naurattaa, kääntöpuolena mies on toki saanut IFK:n pelaamaan jääkiekkoa huomattavasti syyskautta organisoituneemmin. Tällä hetkellä IFK olisi pleijarien viimeisen kiinnityksen ehdottomasti ansainnut, toivottavasti puristus pitää loppuun saakka.

Keep up the good work, Alpo! Ain't dogfood yet! :cool:
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Helsingin Sanomat:

"Valitettavasti Zidlicky pilasi arvosanaansa vajaa kaksi minuuttia ennen loppua, kun hän ensin päästi liian helposti TPS:n Mikko Rauteen tekemään tyhjiin loppulukemat 4-2.

Maalin jälkeen Zidlicky runttasi Rauteen törkeästi päin maalin kehyksiä, mutta erotuomarikaksikko Timo Favorin-Petri Kaislehto antoi tilanteesta vain kahden minuutin jäähyn.

"Eihän siinä ollut yhtään mitään, Rautee törmäsi itse maaliin, kun oli onnistumisestaan niin iloinen", totesi valmentaja Suhonen lapsellisesti Zidlickyn idioottimaisesta tempusta. Muuten ottelu oli erittäin siisti."

Hyvä Alpo, aina vaan paranee. Maltan tuskin odottaa seuraavaa lehdistötilaisuutta. ;)




Ranger
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös