TPS 2006-07

  • 394 581
  • 1 650
Tila
Viestiketju on suljettu.

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jii kirjoitti:
Jasso, mitäköhän pitäis ajatella? No, kolmossenaksi.

Toivottavasti Rauteeta nyt ei tosiaan olla istuttamassa ykkös- tai kakkosketjuun...pahasti vaan pelkään, että tämä olisi tarkoitus. Miksi Rautee muuten palaisi Turkuun? Ei ainankaan olisi kauheaa edistystä uraa ajattellen.

Kolmoskentän sentterinä hyvä, tosin en nyt tiedä olisiko sen vielä tarvinnut palata.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Rautee on hyvä utility-pelaaja, mutta ei lähellekään vastausta Tepsin pelaajapuutteisiin. Missä ne ulkomaalaiset luuraavat?
 

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Voi helvetti! Ei ole kyllä mielestäni mielestäni mitään käyttöä...

Tepsiin tarvittaisiin taitava, liikkuva sekä peliä rakentamaan pystyvä YKKÖSsentteri. Ei mitään vitun Rauteeta!
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
sami.to kirjoitti:
Jaha. Onko Rautee sitten se puhuttu kotimainen sentteri? Kovasti kyllä odotin parempaa, vaikka ei tuolla markkinoilla taida paljon muita ollakkaan..

Tyhjäähän siellä on: Jermu Porthen, Ossi Pellinen, Jesse Niinimäki, Jarkko Pyymäki, Joni Lius, Matti Kaipainen, Jarno Peltonen ja Pasi Määttänen taitavat olla suomalaiset sopimuksettomat sentterit tällä hetkellä SM-liiga-Elitserien-Sveitsi -akselilla.

Onhan teillä sentään Makkonen ja Huml. Vielä yksi sentterilaituri-ulkki, niin tuo osastohan on TPS:ssä ihan hyvin kuosissa yleiseen tasoon peilaten.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Siis eikö hopea joukkueen kakkosentteri kelpaa säälipleijjari joukkueen kakkoseksi? HAH! Herätää turkkulaiset tähän päivään.

Anyway mielestäni saatte hyvän sentteri ja rautee olisi nakutellut runkosarjassakin paremmat tehot, mutta kun oli keskenkuntoinen ja 10kg ylipainoinen. Pleijjareissa oli erittäin hyvä ja tehokaskin. Mielestäni terve ja normi painoinen rautee pystyy mätkimään 30-40 pistettä hyvien laiturien kanssa liigassa. Siihen snaipperi ja playmaker Rakun vierelle, niin on loistava kenttä kasassa. Onnea, olis kelvannu meillekki.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ohmi kirjoitti:
Iso vittu! Olikohan tämä nyt sitten se Sutelan märkä uni?
Mun märkä uni ainakin. Tervetuloo takaasin, Mikko.

Kolmosketjuun opettamaan Makkosella ja junnulle vähän rotta-asennetta ja sitä kyyryä. Tyhjiltä markkinoilta paras mahdollinen vapaa suomalainen sentteri. Ja tais tulla kai aika halvalla.

Edit: Ei voi jäädä ainoaksi profiilihankinnaksi. Tuskin Rakun palkkaamista Sutela sentään ihan märkään uneen vertasi.

mission16w kirjoitti:
Missä ne ulkomaalaiset luuraavat?
Ne pelaa MM-kisoissa.
 
Viimeksi muokattu:

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Roolitus ja lisävahvistukset sanelevat tämän hankinnan uskottavuutta. Jos tarkoitus on hankkia Humlin lisäksi vielä toinen hyökkäyspään osaamista tuova sentteri ja laittaa Rautee ja Makkonen kisaamaan kolmossentterin paikasta (tai lisähankinnan jälkeen laittaa Rautee kolmoseen, Pulliainen neloseen ja siirtää Makkonen laituriksi), niin no problem. Kolmosketjun hankinnaksi Rauteehan on suht ideaali - tuttu ja kokenut pelaaja, jonka vahvuudet ovat kahden suunnan pelaamisessa jne.

Jos sen sijaan sentterikalusto on nyt valmis, niin homma jää väkisinkin puolitiehen. Aalto, Lius ja Kauppila jättävät joukkueen. Tältä pohjalta on kyllä vaikea uskoa, etteikö Rauteen lisäksi vielä tavoiteltaisi yhtä sentteriä. Ainakin tahdon uskoa näin.
 

Anders

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rauteen tulo on hyvä asia

Keskushyökkääjä, alivoimapelajaa, alle 30-vuotias, kohtuullinen aloittaja, ”varmat” ~20 pistettä/kausi, pystyy tarvittaessa stunttaamaan ylempiä ketjuja, ärsyttävä olemus (muiden mielestä) ja vielä oma kylän poikia. Hyvä hankinta. Kolmosketjun keskushyökkääjäksi. Väitän Sm-liigan parhaaksi roolissaan.

Minä tykkään. Lisää massaa Mikolle!

Pelaajaringin suureneminen määrällisesti (ja massallisesti) on hyvä asia. Listalta puuttuu enää ns spetskompetens eli ne ykkösketjun hyökkääjät ja maalivahti.
 

Waky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saatiin sentään se paras osa sitä entistä rottaketjua takaisin. Ihan ok-hankinta. Kuten tässä jo Ässä-fani muistutti niin hopeajoukkueen kakkossentteri ei ole välttämättä huono vaihtoehto säälipleijarijoukkueen kakkossentterin paikalle. Varsinkin kun Rautee on saanut tuota roolia opetella jo vuoden.

Pahin skenaario on siis, että sentterit ovat Huml - Rautee/Makkonen - Makkonen/Rautee - Pulliainen/Ramstedt. Toki tilaa olisi kovalle sentterille, mutta taitaa realiteetit tulla vastaan. Ainoa ulkomaalaispaikka mennee siis laituriin, jollei sitten hommata sekä keskus- että laitahyökkääjän tontilla viihtyvää kaveria.

Tietenkin, jos takataskusta löytyy nappulaa vielä kahteen ekan ketjun kaveriin (laituri & sentteri) niin tilanne on erittäin hyvä. Luulisi kuitenkin, että sitä yhtä ulkomaalaispaikkaa varataan mahdolliselle Hurmeen back-upille. Play-offien perusteella Anaheim voisi hyvin olla treidaamassa Gigueren pois ja laittaa nuoremman Bryzgalovin ykköseksi. Silloin Hurme kävisi suht edukkaana, mutta kokeneena maalivahtina hyvin kakkosmaalivahdin roolissa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Anders kirjoitti:
Lisää massaa Mikolle!

Heh, tämä oli hyvä.

Minusta loistava hankinta kolmossentteriksi. Ylemmäs on tietenkin aivan turha edes yrittää, mutta kolmosena liigan eliittiä. Saa vastustajat hulluuden partaalle ja osaa voittaa isoja pelejä. Nyt Marco vain Ruotsista kotiin ja Stounille hokkarit jalkaan, niin vanha veemäinen Palloseura on palannut.

Tervetuloa Raku.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Miksi, oi miksi....

Siinä mahtava mies kakkosen keskelle, nyt on ensi kaudella mukava vahalahden ja Nurmisen mättää maaleja kun tollainen taitoniekka vierelä..

Makkonen - Rautee - Alatalo? Mitä pahaa Makkonen on tehnyt?
 
Suosikkijoukkue
TPS
Mixed feelings..

Kaippa tämä oli aika odotettu siirto näillä markkinoilla. "..sitä saa mitä tilaa".. eli tuskin Mikon hankintaan liittyy suurta riskiä vrt. esim. Tähtinen. Tokihan pelaajat ovat hyvin eri tyylisiä. Rautee on pelimiehen iässä ja omaa potentiaalia tason nostoon. Paljon on nyt kiinni miehen omasta motivaatiosta ja tahdosta nostaa profiilia pykälällä.

Kuten on jo paljon mouhotettu, näillä kotimaan markkinoilla tarvitaan jo huippuonkijoita kunnon kaloihin. Silti hieman huolestuttaa, että tässä vaiheessa ei ollut muuta informoitavaa hyökkäysrintamalle.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Ykkösketjun pelinrakentaja tarvitaan ja saatiin Rautee, onhan Rautee hyvä aloittaja ja puolustavana pelaajana hyvä, mutta Tepsi tarvii nyt pelaajaa joka järjestää toisille ne maalipaikat ja siihen rooliin en vaan Rakua näe. Makkosen pitäisi saada peliaikaa jotta hän kehittyisi ja nyt Rauteen tulon myötä ainakin toivottavasti 1-3 ketjuihin on keskushyökkääjät joten Makkonen toivottavasti siirretään laitaan pelaamaan jottei hän jämähdä neloseen pelaamaan.

Toivottavasti saamme vielä sen ykkösketjun sentterin.
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Enpä tiiä

Jos Rauteeta kaavaillaan 1-2 -ketjuihin, niin sitten sanon voi kilin vittu. Mutta jos allymcbeal pelaa ketjuissa 3-4, niin tervetuloa. Mitä jos Sutela kaavaileekin Rauteesta power forwardia? 20kg lisää kesän aikana, niin syksyllä ei Mikkoa estä enää mikään pakki Suomessa. Beefcake!

On se kumma. Nimiä on julkistettu, mutta silti oravittaa sen jännäkakan kanssa. Mikä on Hurmeen tilanne? Mikä on Rauteen rooli? Tuleeko the big name vielä vai oliko se Rautee?
 

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
Zauli kirjoitti:
Siis eikö hopea joukkueen kakkosentteri kelpaa säälipleijjari joukkueen kakkoseksi? HAH! Herätää turkkulaiset tähän päivään. /QUOTE]

Herää itse. Viime kausi oli ja meni. Jos Ässät kerran 20 vuodessa sijoittuu Palloseuran edelle, ei se tarkoita sitä, että TPS jatkossa rakentaa porukkansa tuo Ässien tuhkimojoukkue esikuvanaan.

TPS:n riveissä Rauteen tontti on kolmosessa ja sen paikan hän varmasti aivan mainiosti jatkuvasti heikentyvässä nykyliigassa täyttää.

P.S. Opetellaan niitä yhdyssanoja.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Jykke1978 kirjoitti:
Toivottavasti saamme vielä sen ykkösketjun sentterin.

Nimenomaan ja juuri näin. Rauteen paikka ei saa olla kuin kolmos- tai neloskentässä. Oli miten oli viime kaudella Ässissä. Tosissaan kylmää jos miettii että maalivahtiosasto on auki ja hyökkäyksestä uupuvat kaikki ykköspyssyt. Meillähän on pian kuutoskenttäänkin porukkaa mitä laatuun tulee.

Onko Jortikka kisoissa katsastamassa uusia vahvistuksia vai mistä ne yht äkkiä nyt saadaan kun sarjapelit jatkuvat enää änärissä?
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
EI TÄNÄ VUONNA SITTEN PELEJÄ KATSOMAAN!!!

Kyynikko iskee jälleen hankinnoista:

Maalissa Hurme, joka ei pelaa Turussa.

Puolustukseen markkinoinnin ainoa kikka Berg ja muille kelpaamaton Kesä. Saarinen paikkaa Erosen. Jos paikkaa.

Hyökkäykseen nuori lupaus, mestiksen rivipelaaja (Santasesta ei voi yhtään enempää sanoa) sekä ikuinen lupaus ja ainainen pettymys - Mikko Rautee.

SE KUKA USKALTAA VÄITTÄÄ OLEVANSA TYYTYVÄINEN SUTELAN KAAPPAUKSIIN EI KYLLÄ TUNNE NYKYKIEKON PELAAJIA KUIN NIMELTÄ. YHTÄÄN VAHVISTUSTA EI BERGIÄ LUKUUNOTTAMATTA OLE TULLUT - EIKÄ NÄKÖJÄÄN TULE,

näkemiin ja hyvästi menestykselle (play off paikalle).
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
kausi kirjoitti:
Nimenomaan ja juuri näin. Rauteen paikka ei saa olla kuin kolmos- tai neloskentässä. Oli miten oli viime kaudella Ässissä.
Osittain samaa mieltä, mutta Rakun ura on ollut koko ajan nousujohteinen. Hitaasti, mutta varmasti hän on kehittynyt jokaisella kaudella. Kyllä siinä pojassa on talenttia ylemmäskin, mutta antaa vielä ajan näyttää.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kärsämäen "terrieri"

Rautee ja "terrierimäinen asenne". Ei kyllä liity mitenkään toisiinsa, ei kaukalossa, eikä sen ulkopuolella. Kaverihan on dieselillä käyvä rento perusukko Kärsämäestä. Sutelan puheissa on tiedote tiedotteelta vähemmän uskottavuutta. Tai ainakin huomaa, että kaveri tulee lajipiirien ulkopuolelta ja suusta pulppuaa sammakoita yhdessä jos toisessakin asiassa. Ehkä jonkun muun pitäisi miettiä miten ulospäin viestitään?

Rautee on OK hankinta pudotuspeleihin ja runkosarjaankin jos pelaa kolmosessa. Ykkös- tai kakkossentteriä paketti edelleen huutaa, yhtä pakkia ja ennen kaikkea MAALIVAHTIA myös.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Iso-Horst kirjoitti:
Zauli kirjoitti:
Siis eikö hopea joukkueen kakkosentteri kelpaa säälipleijjari joukkueen kakkoseksi? HAH! Herätää turkkulaiset tähän päivään. /QUOTE]

Herää itse. Viime kausi oli ja meni. Jos Ässät kerran 20 vuodessa sijoittuu Palloseuran edelle, ei se tarkoita sitä, että TPS jatkossa rakentaa porukkansa tuo Ässien tuhkimojoukkue esikuvanaan.

TPS:n riveissä Rauteen tontti on kolmosessa ja sen paikan hän varmasti aivan mainiosti jatkuvasti heikentyvässä nykyliigassa täyttää.

P.S. Opetellaan niitä yhdyssanoja.

Mutta kannattaa muistaa myös se, että siirtomarkkinat nyt vaan on hiljaiset ja näillä markkinoilla Rautee on aika kova nimi, ihan hyvin Rautee voi tehdä Hauhtoset. Ykkössentteriksi Rautee nyt ei paras mahdollinen ole, mutta kyllä se varmasti on kakkossentteriksi hyvä ja tekee oikeiden miesten kanssa yli 30 pistettä. Parempi Rautee on kuin Uusikartano,

Äidinkieli ei ole vahvuuksiani, anteeks ny kauheesti...
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin, kyllähän Rautee Ässissäkin viime kaudella oli ihan selkeästi kolmossentteri Rob Hiseyn saapumisen jälkeen. Toki nautti Toivolan luottamusta ja pääsi kakkos-yv:täkin vetämään läpi kauden, mutta kaikkeen vastuuseen nähden runkosarjan 17 pistettä olivat loppujen lopuksi melko kehno saldo, vaikkeivät nyt ketjukaveritkaan parhaasta päästä aina olleet. Joten puheet 30-40 pisteeseen yltämisestä ovat ihan sitä ihteään, vaikka pleijareissa vähän paremmin menikin. Kolmossentterinä toki liigan eliittiä, joten onnittelut Tepsukalle, jos siihen rooliin on hommattu.
 

Karzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uisge beatha
No voi sun saatana. Ettäkö Rautee takaisin. Ilmeisesti miehessä on tatuoituna leima, "palautetaan lähettäjälle", kun ei siitä meinaan millään päästä eroon. Voi vitalis. Ei sitten naurata yhtään.

Laittakaa se nyt sitten painonvartijoihin eka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös