Tps 2005-06

  • 262 919
  • 1 468
Tila
Viestiketju on suljettu.

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Viestin lähetti Juippi
Langown tiedetään olevan maalivahti, joka elää suurista torjuntamääristä. Ässissä hänelle tuli aina paljon torjuntoja ja sitä kautta mies pääsi ajoittain loistamaan. Miten sitten sopeutuisi TPS:ään ja paremman puolustuksen taakse. Potentiaalia olisi aina liigan ykkösmaalivahdiksi saakka, mutta pienoinen riski kuitenkin. Toki Lassilan tilalle milloin tahansa.

Jos vaakakupissa ovat Langkow ja Lassila, niin melkein kuitenkin pitäisin Lassilan. Kaverissa on kuitenkin potentiaalia yhä ja kunnon kesäharjoittelu Upin kanssa voi tehdä eetua. Langkow:ssa epäilyttää rikkinäisen kauden lisäksi kiekkojen eteen torjuminen ja jos lähdetään taas kerran pygmi-puolustuksella kauteen, ei hyvä heilu selän takana. Langkow ei ole huono, mutta en kuitenkaan käyttäisi yhtä ulkomaalaispaikkaa häneen, jos suunnilleen samantasoinen Lassila saataisiin vielä jatkamaan.

Jotenkin vaan tuntuu, että nyt ei kannata höntyillä maalivahtikysymyksen kanssa. Hurmeen tilanne kannattaa tsekata, mitä tekee Tim Thomas, saataisiinko puhuttua Jari "Hilppa" Halme tekemään comebackin?

Langkowin tasoisia molareita voidaan katsoa vasta sitten, kun muita vaihtoehtoja ei ole.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viestin lähetti Iceberg
Jos vaakakupissa ovat Langkow ja Lassila, niin melkein kuitenkin pitäisin Lassilan. Kaverissa on kuitenkin potentiaalia yhä ja kunnon kesäharjoittelu Upin kanssa voi tehdä eetua.

Langkowin tasoisia molareita voidaan katsoa vasta sitten, kun muita vaihtoehtoja ei ole.

Lassilan taso on mielestäni nähty. Toki aina on kehittymisen varaa, mutta hänen epävarmuus on kiusallisen silmiinpistävää. Toki torjuntatyylin muutos ja siihen oppiminen vie oman aikansa, mutta ihan herran itsensä kannalta maiseman vaihdos voisi olla paikallaan. Tuossa olet oikeassa, että ei sitä Lankkua tänne kannata hetimmiten roudata katsomatta muita vaihtoehtoja. Mies on pieni kysymysmerkki ja tosiaan veisi myös sen ulkomaalaispaikan. Ja hintalappu olisi myös suurehkoa luokkaa. Pidän kuitenkin kantani, että ennemmin Langkow kuin Lassila.
 

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Ei tilanne kyllä hyvälle näytä mikäli hakusessa on enää kaksi hyökkääjää ja kaksi pakkia. Noista neljästä hyökkääjästä joiden kanssa neuvotellaan voi Korpikoskelle ja Makkoselle lyödä pitempääkin sopimusluonnostelmaa nenän alle allekirjoitettavaksi. Sen sijaan Tuokko niskaperseotteella pihalle ja Pulliainen etsiköön tehoja mestiksen puolelta Tuton riveissä.

Kauppila oli sen verran suuri pettymys hyvän alkukauden jälkeen että ihmettelen miksi optio käytettiin. Kaken jatkosta huolimatta kakkosen keskelle olisi löydettävä joku toinen mies mikäli menestyksestä meinataan edes haaveilla. Lisäksi Alatalon suunta on kulkenut koko ajan sen verran jyrkkenevää alamäkeä että en mielellään enää miestä ensikaudella näkisi kovin hyökkäävässä roolissa, en ainakaan ykkösketjussa sopivampi paikka voisi löytyä kolmosen laidasta. Hyökkäys vaatisi mielestäni oleellisesti vahvistuakseen ykkösen ja kakkosen laiturin sekä kakkosen sentterin. Nimet Pärssinen, Virta ja Sahlstedt palauttaisi kummasti uskoa Palloseuran tekemiseen ja saisivat miettimään jopa kausikortin hankkimista.

Puolustus huutaa eittämättä lisää kokoa ja näköä, tähän huutoon ei kyllä neuvottelut Schneiderin kanssa tuo minkäänlaista vastakaikua. Vykoukalille täytyisi löytää myös mitat täyttävä korvaaja, ei taida vain sellaisia olla kovin paljon tarjolla. Niminä näin äkkiä ajateltuna Loponen kenties, ja mikä lienee Tom “Mauno” Koiviston sopimus tilanne. Toivottavasti puolustukseen hankitaan pari todellista profiilipakkia tyylin Loponen, Järventie niin ei tyssää se kausikortin hankinta siihenkään.

Maalivahti osasto taitaa olla kohta valmis, ainakin mikäli sopimusneuvottelut ovat niin pitkällä mitä Ruissalon hevosmiehet antavat ymmärtää. Ei Lankku kyllä näin ennakkoon ajateltuna ihan sellainen tiiliseinä ole mitä voisi toivoa, toisaalta vaan nykyisellään hyviä veskareita on sen verran vähän tarjolla että eipä niistä ole oikein suurta varaa valita. Pääasia kumminkin että Lassila saadaan pois sieltä maalin sisältä kyykkimästä.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Viestin lähetti Koala
Ehdotus: kavennetaan Elyseen kaukaloa? Kyllä tuo iso jää nyt on jo nähty.

Aloitetaan vaikka tästä... En kannata ajatusta, vaikka olen sanonut tässä jonain vuonna että tällä rosterilla ei osata pelata näin isossa kaukalossa. Se oli/on kuitenkin materiaalin ongelma, ei kaukalon. Tikkuaskeja on niin paljon muilla että turha antaa sitä viimeistä etulyöntiasemaa pois, pitää vaan sovittaa joukkue käyttämään se hyödykseen. Siinä tarvitaan pakistossa Kipruja ja Schneidereitä ja hyökkäyksessä enemmän liikettä. Toki jos pelaaja on monilahjaton hidas ja pehmeä puukäsi niin ei siinä mikään aski sovi kuvioon.IMO liigassa ei myöskään ole kaukalosta riippumatta yhtään fyysistä joukkuetta, mitä se sitten lieneekin. Ifk:n fyysisyys on iskulause, jota hoetaan maailman tappiin. Kyse on mielestäni enemmän kuitenkin vain mielikuvasta, hyvin rakennetusta sellaisesta. Eipä tuo ole silti hirveästi niitä auttanut mitalijahdissa. Ja mitä noita paria A-nuorten peliä kävin katsomassa (kuten Jortsukin) niin Mikki on pop edelleenkin, tosin vastapuolella oli finaalissa aika kookkaita kavereita eroa korostamaan. Toki esim. Aho tsemppaa aivan loistavasti puhtaine taklauksineen, mutta tuollainen väkisin tehtävä suuri pelitavan muutos mitä tässä käsittääkseni haettiin ei oikein iske meikään hyvänä ideana.

Aalto-Lius-Kauppila/Sahlstedt -nelikosta en löydä mieleistäni ykkössentteriä vaikka hyviä kakkosia on useampi. Jotenkin AA ei vaan vakuuta "Mustan Surman" mastermindina. Kauppila on myös ehkä nähty ellei Midas saa huudettua äijää tsemppaamaan koko kautta ja jossain kolmosessa Kake olisi juuri niitä Jortsun joskus mainitsemia kolmoskentän ylikalliita gonia. Alatalo ei mielestäni mitenkään tällä kaudella flopannut, rooli oli vain väärä. Eniten Altsi siellä äijäili kaikesta huolimatta. Takaisin kakkoseen nousemaan esiin tiukoissa peleissä jos/kun ykkönen ei hoida hommaansa. Langkowista en sano mitään, Jortikan puolustuksen takana oleminen ei tietysti ole niitä ihan hikisimpiä nakkeja. Nuorista aika harva on vakuuttanut, Arttu hävisi jonnekin, Sykkö ei ole oikein onnistunut edes Tutossa, kokeillaan mielummin sitten vaikka Jarmo Jokilaa tai Sillanpäätä. Aho, Korpikoski, Makkonen -triolle ensi kausi on myös näytön paikkaa.

Haussa olevat 2 hyökkääjää ja 2 pakkia eivät tietysti aivan radikaalisti muuta joukkuetta, mutta ei tästä kuitenkaan ihan heti vielä fiilikset laske, luotan minäkin siihen että Jortikka huutaa joko Jokkelta tai HMV rosterista paremman joukkueen. Sopii kuitenkin odottaa että final fourin joukossa olisi VIHDOIN se Elorannan korvaaja (tm) ja muutkin tulokkaat kalapuikkoa rasvaisempia merieläviä.
 

Pandamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsi, länsirannikon porukat ja
Kobrat.
Hurmeesta...

Hurmeen Janista sen verran tietoa että tänään klenkkasi suht sujuvasti kahden kepin, kinttuaan varoen, kanssa Stockmannin kahvilassa oman poikabändäriporukan saattelemana. Muuten oli kyllä terveen näkönen...
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Hurmeesta...

Viestin lähetti Pandamies
Hurmeen Janista sen verran tietoa että tänään klenkkasi suht sujuvasti kahden kepin, kinttuaan varoen, kanssa Stockmannin kahvilassa oman poikabändäriporukan saattelemana. Muuten oli kyllä terveen näkönen...

Viitsiikö joku valoittaa, että mikä Hurmeelle aikoinaan oikein iski? En muista mistään lukeneeni muuta kuin arvailuja tuosta asiasta.
 

Pandamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsi, länsirannikon porukat ja
Kobrat.
Tepsin yritysyhteistyötilaisuus 26.2 Pelicans ottelun yhteydessä??

Asiasta kukkaruukkuun, mutta kuitenkin liittyen tulevaan kauteen.

Oliko kukaan palstan keskustelijoista paikalla 26.2 tepsi-pelicans peliä edeltäneessä yrittäjätilaisuudessa jossa tepsi oli kutsunut tietyn määrän yrittäjiä/yritysten edustajia todnäk kuuntelemaan seuran tulevaisuuden visioista.

Itse sain kutsun mutten päässyt paikalle.

Oliko kukaan, jos oli niin mitä siellä puhuttiin ja herättikö kesken olleen kauden näytöt keskustelua?
 
Sentteri nelikko Aalto-Sahlsted-Kauppila-Lius ei kuulosta ollenkaan pahalta kun katsotaan Tepsin loukkaantumis tilastoja.Kuitenkin kauden aikana pari noista on sen 2 kk sivussa niin pitää varautua edes vähän tilanteeseen ettei Lius ole ykkös sentterimme. Ei siinä mitään ihan hyvin hän siinä pärjäsi ja oli positiivinen yllätys.
Tuohon kun sysätään pari kolme uutta laituria vielä niin hyvä. Jutussahan sanottiin että kahta vielä etsitään mutta voikos olla niin että jos sieltä olisi vaikka tulossa jokunen muukin joilla olisi vielä kausi kesken... Samat sanat pakkien kanssa.
Tepsi tarvitsisi näkyviä ja räiskyviä persoonia mitkä huomattaisiin ilman nimiä selässä tai kenttä kuuluttajan kuuluttamista, niitä keitä kansa menee hallille katsomaan.
Jämtin kuulostaa hyvältä hankinnalta kolmos kenttään.Ahon ja Korpikosken paikka voisi olla nelosella Liuksen kanssa.
Koloseen ja ykköseen vielä yhdet laiturit, esim Pärssinen/Virta ykköseen ja Widing kolmoseen, Widingin voisin tietenkin vaihtaa fyysisempään pelaajaan,Esim jortsu voisi tuoda mukanaan Valtosen. :)

Hyökkäys kenttiä tässä vaiheessa stooria:

Nurminen-Aalto-Pärssinen/Virta
Vahalahti-Sahlsted-Alatalo
Widing-Kauppila-Jämtin
Korpikoski-Lius-Aho

Pakki kalustoon tarvitaan se vykomainen pakki sekä mieluiten kaksi rumaa ja helvetin ilkeetä pakkia , mieluiten oldtime kanadalaisia jostain päin Alaskaa missä metsästetään paljain käsin valaita ja hakataan puita , plussaa vain jos siellä pelataan vielä jääkiekkoa sekä sovelletaan kyseisiä taitoja pelaamiseen.Vykon voisi korvata vaikka Järventie/Loponen tai villinimi Kokko/Eskelinen.Jortsun kamuja Jokereista , M.Kankaanperä olisi oiva ja hyvä vahvistus tepsin perukoille.Toinen pakki voisi olla vaikka se kanukki sieltä alaskasta tai Eskelinen pronssikaupungista.

Pakkeja:

Kipru-Kankaanperä/Alaskanpoika
Järventie-Hulkkonen
Seikola-Eskelinen/Alaskanpoika

Loput saatte lotota, ihan sama...

Kuitenkin, ylijäämä pelaajat ja kuluneet kiekon sekä rikkinäiset mailat A:han taikka Tutoon , jos ei kelpaa niin sitten Vg:hen.



Pientä selvennysta loppuun:

Nurminen-Aalto-Pärä/Virta
Vahalahti-Sahlsted-Alatalo
Widing/Valtonen-Kauppila-Jämtin
Korpikoski-Lius-Aho

Kipru-Kankaanperä/Alaskanpoika
Järventie-Hulkkonen
Seikola-Eskelinen/Alaskanpoika



Niin ja muuten jos joku tietää niin voisiko hän ystävällisesti selvittää tähän mennessä spekuloitujen nimien tilanteen siltä saralta että onko heidän kautensa jo päättynyt vai koska päättyy? Ja koska TPS on yleensä vahvistuksia julkaissut? ELi toisin sanoen koska voimme odottaa uusien nimien tippumista elämämme mystisempään paikkaan ? (jatkoajan foorumii :) )
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ajatuksia ensi kaudesta

Viestin lähetti Lord Nikon
Jutussahan sanottiin että kahta vielä etsitään mutta voikos olla niin että jos sieltä olisi vaikka tulossa jokunen muukin joilla olisi vielä kausi kesken... Samat sanat pakkien kanssa.
Sanatarkasti jutussa sanottiin:
"Joukkueen hankintalistalle kuuluu pari puolustajaa ja hyökkääjää."
Jos tuota lausetta lukisi kuin Piru Raamattua, niin sehän tarkoittaa, että hankintalistalla on pari pelaajaa eli hyökkääjä ja puolustaja. Ei nyt kuitenkaan maalailla piruja seinille, vaan luotetaan siihen, että sieltä on useampikin pelimies vielä tulossa. Realiteetit on kuitenkin syytä pitää mielessä, vaikka spekulointi onkin huisin kivaa.

Viestin lähetti Lord Nikon
Sentteri nelikko Aalto-Sahlsted-Kauppila-Lius ei kuulosta ollenkaan pahalta kun katsotaan Tepsin loukkaantumis tilastoja.
Sahlstedt olisi oiva vahvistus tuolle osastolle. Päättynyt kausi meni miten meni, mutta en jaksa uskoa, että ne Kallen taidot ovat mihinkään hävinneet. Edelliskausihan oli Kallen omien sanojen mukaan täysosumakausi; 20+22=42 (+12) 50 runkosarjaottelussa ja kauden päätteeksi Ruotsin mestaruus.
"Viime kausi oli melkeinpä kaikkien aikojen kausi, kun kaikki meni nappiin. Tämä kausi on ollut fiasko, pelkkää vastoinkäymistä. Kaikki on mennyt perseelleen. Syyt ovat omia ja ulkopuolisia, Sahlstedt huokailee."
Lähde

Kaiken muun hyvän lisäksi Kalle (& Hanna) on vielä siviilissä erittäin mukava kaveri. Löytäisikö Vahalahtikin uuden kevään tutun sentterin rinnalla? Potentiaalia tuossa tutkaparissa ainakin on.

Paljoa tuosta kovemmasta täyssuomalaisesta sentterikalustosta ei SM-liigan mittapuulla mitattuna kannata edes haaveilla. Terveenä pysyessään tuosta nelikosta jokainen pystyy pyörittämään ykkösylivoimaa. Ongelmat ovat jossain aivan muualla.

Viestin lähetti Lord Nikon
Tuohon kun sysätään pari kolme uutta laituria vielä niin hyvä.
Tepsi tarvitsisi näkyviä ja räiskyviä persoonia mitkä huomattaisiin ilman nimiä selässä tai kenttä kuuluttajan kuuluttamista, niitä keitä kansa menee hallille katsomaan.
Kuten sanottua; ei kannata kurotella kuuta taivaalta. Tänään julkaistun rosterin lisäksi odottelen yhtä "uutta" laitahyökkääjää sekä Korpikosken (mahdollisesti myös Tuokon) jatkopaperia.

Räiskyvä ja näkyvä persoona, joka huomataan vaikka ilman nimeä selässä tai Auliksen hehkutusta?
Helppo homma: sen kun vain nostaa kädet kohti kattoa 25-30 kertaa kaudessa (no saa mennä 41 kertaakin...) tai kolme kertaa ratkaisevassa finaalissa maalin merkiksi, niin yleisön suosikki on löytynyt. Nimi voi tässä tapauksessa olla vaikka Bouck, Zingon, Valicevic, Varvio, Mettovaara...

Esimerkki: vaikka TPS:n joukkue luistelisi koko kauden blanko-paidoissa, niin kyllä sieltä Nurmisen erottaisi takuuvarmasti luistelutyylistä ja laukauksesta. Valitettava tosiasia kuitenkin on se, että turkulainen jääkiekkoyleisö ei innostu mistään pelaajapersoonasta Sakua lukuun ottamatta, että lähtisi hallille ennen kolmatta finaalipeliä. Sakun kohdallakin kiinnostus lopahti sen joulukuisen Blues-debyytin jälkeen.

Viestin lähetti Lord Nikon
Ahon ja Korpikosken paikka voisi olla nelosella Liuksen kanssa.
Tähän on puututtava välittömästi. Ahon kehityksen kannalta ja tämänkautisilla (pelillisillä; ei pistepörssi-) näytöillä paikan on löydyttävä kolmoskentästä.

Muistan kyllä, että viime keväänä en pitänyt yhtään ajatuksesta, jossa täällä tarjottiin Arttu Virtaselle kaudelle 04/05 paikkaa vähintään kolmosketjusta hyvin sujuneiden pudotuspelien johdosta. Ahon ja Virtasen erotuksena onkin juuri tuo, että Aho pelasi tällä kaudella kaikki TPS:n 56 runkosarjaottelua.

Arttu Virtanen:
03/04 7 ottelua 0+0=0 (-1)
PO 10 ottelua 2+2=4 (+5)
04/05 41 ottelua 0+2=2 (-11)

Matti Aho:
04/05 56 ottelua 4+4=8 (+1)

Kauden 03/04 pudotuspelien yleisön lemmikistä ei ollut vielä tällä kaudella vastuunkantajaksi. Aholle pitää antaa ensi kaudella tilaisuus näyttää taitonsa kolmosketjussa; (loukkaantumis-) tilanteen ja pelillisten näyttöjen niin edellyttäessä jopa ylempänäkin. Sateentekijän viittaa Ahon ylle on kuitenkin turha vielä tässä vaiheessa sovittaa, mutta kaverin potentiaalia ei saa missään nimessä hukata istuttamalla miestä penkillä puremassa tuppea.

Nelosketjuun Liuksen kanssa kehittymään kuuluvat ehdottomasti siis Korpikoski ja Virtanen. Virtasella alkaa ensi kausi olla sellainen vedenjakajakausi, jolloin onnistumisia olisi syytä tulla. Ensi kauden tähtäin olisi hyvä pitää tuossa Ahon tämän kauden 4+4=8 -saldossa sekä tehotilaston pitäminen plussan puolella. Virtasen sopimus päättyy 2006, jolloin Ahon esimerkkiä seuraten Artun ensi kauden näyttöjen pitäisi olla riittävät uuteen kaksivuotiseen sopimukseen sekä pelipaikan vakiinnuttamiseen kolmoskentällisestä. Muuten meillä on käsissämme uusi Metsäranta.

Makkonen, Virtanen ja Korpikoski ovat muuten vielä ensi kaudellakin A-juniori-ikäisiä. Käsittääkseni myös Tuukka Pulliainen (25-08-1984) menee vielä ensi kaudellakin A-juniorista. Eikös joukossa saa olla viisi nk. "yli-ikäistä"? Näin ollen tuolla osastolla voitaisiin kierrättää kaikkia neljää edellämainittua pelimannea.

Viestin lähetti Lord Nikon
Koloseen ja ykköseen vielä yhdet laiturit, esim Pärssinen/Virta ykköseen ja Widing kolmoseen, Widingin voisin tietenkin vaihtaa fyysisempään pelaajaan,Esim jortsu voisi tuoda mukanaan Valtosen. :)
Ykkösen tulevan maalintekijän nimi olkoon tässä vaiheessa vielä hämärän peitossa, vaikka monenlaisia arvioita tästä onkin jo esitetty. Pärssinen ainakin on vahvasti menossa Sveitsiin, vaikka TPS:kin on ollut kuvioissa mukana.

Kolmosen toiseen laitaan Ahon ja Kauppilan rinnalle todennäköisin ehdokas on Tuokko. Jämtin/Widing... ehkä toinen on tulossa; missään nimessä ei molemmat. Näistä herroista näkisin TPS:n paidassa mieluiten viilettämässä Widingin. Joka tapauksessa uskon, että edellämainitusta kolmikosta yksi (ja vain yksi) on TPS:n pelaaja ensi kaudella. Sykkökin pitäisi vielä johonkin mahduttaa seuraavan kahden kauden ajan ellei TuTo suostu miestä pitämään TPS:n maksaessa miehen palkan.

Viestin lähetti Lord Nikon
Pakki kalustoon tarvitaan se vykomainen pakki sekä mieluiten kaksi rumaa ja helvetin ilkeetä pakkia , mieluiten oldtime kanadalaisia jostain päin Alaskaa - - -
Ensinnäkin Alaskasta on muuten pirun vaikeaa löytää kanadalaisia; ainakaan syntyperäisiä...

Vykon lähdön jälkeen Kiprusoffin avuksi tarvitaan myös toista kiekollista pakkia. Seikola ei näitä saappaita vielä pysty täyttämään (eikä välttämättä koskaan pystykään). Arvioita on liikkunut esim. Jouni Loposesta. Kalle ja Jone lähtivät aikoinaan yhdessä, joten toisaalta mikä estäisi kaveruksia tulemasta yhdessä takaisinkin. HV:ssa Loponen ei kuitenkaan enää uraansa jatka.

Schneiderista minulla ei varsinaisesti ole mitään pahaa sanottavaa, mutta jotenkin en haluaisi enää nähdä miestä TPS:n paidassa. Toisaalta ennemmin Schneider kuin Eronen tai Paukkunen, mutta kun ainoastaan yhdellä tästä triosta on sopimus katkolla, niin...

Edelleen pakisto huutaa lihaa ja verta, joten tässä vaiheessa jätetään vielä yksi paikka auki. Todennäköisin vaihtoehto ei omista Suomen passia, joten yksi ulkomaalaipaikkakin on syytä jättää täyttämättä.

Backman jatkaa vakiopaikan metsästystä edustusjoukkueen kokoonpanosta. Palmrothin sopimus päättyy tähän kevääseen, mutta uskoisin, että parin vuoden pahvi on joko jo olemassa tai tulossa.

Näin ollen myös pakisto on pääosiltaan hahmottunut. Mr.Y:n nimi saattaa muuten olla yllättävänkin mielenkiintoinen.

Viestin lähetti Lord Nikon
Iltalehti tietää kertoa Scott Langow-diilin olevan haussa.
Itse en ole ko. läpyskää lukenut enkä ole kuullut asiasta mistään muusta lähteestä kuin Jatkoajasta. Tämä sinällään ei todista yhtään mitään. Täytyypä kysäistä asiasta Porin suunnasta.

Maalivahdeista sopimus on Karjalaisella ja Santasella. Santanen on ensi kaudellakin A-juniori-ikäinen, joten pelituntumaa on helpohko pitää yllä. Karjalainen on kohtuullinen kakkosvahti, kunhan paikat kestävät ja pelituntumaa tulisi edes kohtuullisesti. Jortikan joukkueessa näyttöpaikkoja ei välttämättä niin hirvittävästi tule (case: Häkkinen). Silloin kun tolppien väliin pääsee, niin siellä kannattaa myös olla hereillä. Lassila on siis näillä näkymin jättämässä joukkueen ja Karjalaisella on joka tapauksessa sopimus ensi kaudesta.

Jortikan joukkueen pelityylihän nykyään perustuu pitkälti selkeään ykkösmaalivahtiin ja tiukkaan viisikkopuolustamiseen. Scott Langkow'n nimi tuli itselleni ensin hieman yllätyksenä, mutta hetkisen asiaa pureskeltuani löysin selkeän syy-yhteyden.

Langkow tuli Suomeen ja Poriin kaudelle 2002/03 yhden vuoden sopimuksella ja pelasi itsensä Isomäen seisomakatsomon sydämiin. Keväällä 2003 Langkow'n sopimus oli katkolla ja Jokerit oli kärppänä miehen perässä. Muistelkaapa muuten milloin Jortikka siirtyi Jokereiden peräsimeen (joko alkaa syy-yhteys hahmottua muillekin). Ässien toimistossa tehtiin tuolloin raju päätös ja pelaajabudjetista päätettiin uhrata melko tarkkaan kolmasosa Langkow'n kahden vuoden sopimuksen.

Nyt Langkow'n sopimus on jälleen katkolla, ja Jortikka on siirtymässä joukkueeseen, jossa ei ole ykkösmaalivahtia. Spekuloinniksi tämäkin meni, mutta en pidä minään mahdottomuutena. Haulan Tomihan (Ässien markkinointipäällikkö) asiasta varmaan tietää, joten kaikki kiinnostuneet vain seuraamaan Trojansin jenkkifutisharjoituksia ja kyselemään päävalmentajalta kuulumisia...

Haastattelin Langkow'ta muuten puolisentoista vuotta sitten, mutta haastattelua ei koskaan julkaistu. Mukava kaveri on kyseessä, joskin tyypilliseen maalivahtien tyyliin aavistuksen hiljaisen oloinen. Olen myös nähnyt useamman kymmenen Langkow'n pelaamaa peliä Ässien maalinsuulla sekä lukemattomia harjoituksia. Enpä olisi silloin uskonut, että seuraan TPS:n (mahdollisen) tulevan ykkösmaalivahdin otteita. Torjuntatyyli on perinteinen pohjoisamerikkalainen; torjunta-asento on pysty, kakkos- ja kulmakiekkoja tulee tuhottomasti ja mailalla huidottaessa saattaa mennä vieraiden ohella muutama omakin...

Kaiken kaikkiaan vaihtaisin Langkow'n koska tahansa vaikka päittäin Lassilaan. Lassilahan pelasi puolitoista vuotta sitten loukkaantumisensa jälkeen muutaman (5?) pelin Patapaidassa ja käsittääkseni tuntemukset Porissa ovat hyvin samansuuntaiset. En muuten pitäisi minään mahdottomuutena, että kyseessä olisi oikein perinteinen vaihtokauppa.

EDIT 2: huomasinpa muuten juuri Ässien osiossakin tarinaa samasta asiasta.
Linkki

Anyway, anyhow... höpinää on tullut paljonkin.
Spekulointi on aina kivaa; saisiko tuosta jopa jotain rakennettuakin.

Hyökkääjät:
Nurminen - Aalto - Mr.X
Vahalahti - Sahlstedt - Alatalo
Tuokko - Kauppila - Aho
Korpikoski (A) - Lius - Virtanen (A)
Pulliainen (A) - Makkonen (A) - Sykkö

Puolustajat:
Kiprusoff - Mr.Y
Loponen - Hulkkonen
Eronen - Seikola
Paukkunen - Backman (A)
Palmroth (A)

Maalivahdit:
Langkow
Karjalainen
Santanen (A)

Uusina tulokkaina siis kaksi hyökkääjää, kaksi puolustajaa ja maalivahti.

Spekuloinnin puolellehan tämä meni joissain nimissä. Tällä hetkellä tuo ei kyllä näytä miltään mestarijoukkueen kokoonpanolta; välieräpaikka saattaisi vielä olla mahdollinen. Täytyy tosin ottaa huomioon, että ensi kaudella SM-liigassa jatkuu todellinen tasonlasku. NHL-jätkät lähtevät kuka minnekin, ja Sveitsiin tuntuu olevan vetoa vähän jokaisesta pudotuspelijoukkueesta. Uskoisin Elitserienilläkin olevan tässä asiassa vielä sanansa sanottavana.

TPS:n runko taasen pysyy hyvin kasassa (jo kolmantena keväänä peräkkäin; valitettavasti). Yhtä kaikki herra X:n ja herra Y:n on syytä olla todellisia vahvistuksia sekä spekuloitujen nimien (Sahlstedt, Loponen, Langkow) on oltava kunnossa.

EDIT: typoja
 
Viimeksi muokattu:

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
2+2

Itse en vetäisi eilisestä TS:n jutusta minkäänlaisia johtopäätöksiä sen suhteen mitä pelaajia ja kuinka monta palloseuraan on tulossa. Artikkelissa ei ollut yhtään suoraa sitaattia keneltäkään, ei sen paremmin Ansakselta kuin Narvanmaaltakaan. Pidän täysin mahdollisena jopa sitä että Virtapohja on ihan keskenään katsonut sopimustilannetta ja päätellyt että tuon verran todennäköisesti tarvitaan uutta verta.

Jutussa ei mainita halaistua sanaakaan mihin rooleihin uusia pelaajia ollaan hankkimassa. Jos ollaan kyynisiä ja oikein huolella alustetaan tulevia pettymyksiä niin voihan se olla että korvaajat haetaan akselille Metsäranta jne.

Olen kyllä omiinkin antenneihini vastaanottanut viestiä siitä, että isojakin nimiä olisi kaavailtu. Kaavailuissa ja oikeassa tekemisessä vaan on valtava ero. Viime kauden ja oikeastaan jo muutamienkin aiemminkien perusteella lienee kuitenkin syytä olla varovainen ettei tule rakennettua katteettomia odotuksia. Jos tällä kaudella ei onnistuttu hommaamaan isoja nimiä niin miten se voisi onnistua yhtäkkiä menneen yleisötappiollisen kauden jälkeen?

Toivottavasti tulee kovia jätkiä, täällä palstalla vaan itse siihen myös urakalla syyllistyen tulee useasti rakennettua pilvilinnoja, joissa viitoskentässä pyörii Virtaa, Pärssistä ja Sahlstettia.

Mitä "uutisten" julkaisuajankohtiin tulee niin kaikkien kansallisten ja omien juhlapäivien tienoilla on yleensä tapahtunut. Katsos kun joillakin palloseurassa on joka toinen päivä perjantai ja loppuaika vappua.
 

pygmalion

Jäsen
Re: Ajatuksia ensi kaudesta

Viestin lähetti Mr.Fox
Sanatarkasti jutussa sanottiin:
"Joukkueen hankintalistalle kuuluu pari puolustajaa ja hyökkääjää."
Jos tuota lausetta lukisi kuin Piru Raamattua, niin sehän tarkoittaa, että hankintalistalla on pari pelaajaa eli hyökkääjä ja puolustaja...

Toisaalta optimistijollan haltija tulkitsee tuon siltä kantilta, että puhekielen ilmaisu "pari" voi tarkoittaa lukumäärältään noin 2-6. Noissa teidän fantasiahoki-kentällisissänne on vielä hyvin tilaa viitos- ja kuutoskentissä. Hyvään joukkueeseen tarvitaan kilpailua pelipaikoista, tiedättehän.

Lyhyesti pari huomiota parista pelaajasta. Ensinnäkin Lauri Korpikoski - miksi kaikki tunkevat häntä neloskenttään "kasvamaan"? Eikös se nyt jo nähty tällä kaudella, mitä siellä saa 6-8 minuutin peliajalla aikaiseksi? Ja eikö sekin nähty, että nuorukainen on kiekollisilta taidoiltaan ja potentiaaliltaan jo nyt lähellä kärkeä TPS-laitureista? Opettelu- ja kasvamisvuosi on takana, seuraava askel on päästä pelaamaan oikeasti sellaista kiekkoa, johon eväät riittävät. Mallia voi ottaa vaikkapa saman lupaavuusluokan Nokelaisesta ja Tukosesta.

Seuraavaksi kysyisin, että onko jollain parempaa tietoa Kalle Sahlstedtin tulevasta osoitteesta? Itse kun olen jo ainakin kolme viikkoa yrittänyt enemmän tai vähemmän suoraan ehdottaa tänne, että mies pelaa ensi kaudella Turkuhallissa lähinnä Rauman Lukon paidassa. Silti häntä tarjotaan päivittäin kakkosketjumme sentteriksi. Hämmentää, korjatkaa jos olen väärässä.

Lopuksi pyytäisin, että joku listaisi lyhyesti ne perusteet, minkä takia Jari Kauppilan tulisi olla se toinen meidän kärkisenttereistämme ensi kaudella. Minulla ei moinen tämän kauden perusteella oikein mene jakeluun - lienen vähän yksinkertainen.

Hups, siinähän tuli jo kolme pelaajaa, vaikka parista vain piti puhua...

Kauniiksi lopuksi toteaisin, että nimim. kausi on äskeisessä viestissään jälleen kerran asioiden ytimessä. Isoja nimiä voi kaavailla, ja näin ilmeisesti tehdään Ruissalossakin. Kaavailusta on kuitenkin vielä pitkä matka tekemiseen ja toteuttamiseen. Itse olen kannattajana ryhtynyt suosimaan ns. TPS-linjaa: tyhjän saa pyytämättäkin, ja kun ei mitään odota ei suuremmin pety. Sen sijaan iloisesti voi yllättyä, toivottavasti jo ihan lähiaikoina...
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Re: Re: Ajatuksia ensi kaudesta

Viestin lähetti pygmalion



Seuraavaksi kysyisin, että onko jollain parempaa tietoa Kalle Sahlstedtin tulevasta osoitteesta? Itse kun olen jo ainakin kolme viikkoa yrittänyt enemmän tai vähemmän suoraan ehdottaa tänne, että mies pelaa ensi kaudella Turkuhallissa lähinnä Rauman Lukon paidassa. Silti häntä tarjotaan päivittäin kakkosketjumme sentteriksi. Hämmentää, korjatkaa jos olen väärässä.

Luulisi, että mikäli Kallle olisi paikalliseen palloseuraan tulossa, niin sopimus olisi jo julkaistu. Tepsihän ei, kuten tiedetään, enää tällä kaudella pelaa.

Kyllä se Kalle taitaa kasvattajaseuraansa palata. Sopimus julkaistaan Lukon pelien päättyessä?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Re: Re: Ajatuksia ensi kaudesta

Viestin lähetti jupster
Luulisi, että mikäli Kallle olisi paikalliseen palloseuraan tulossa, niin sopimus olisi jo julkaistu.

Tästä ei voi päätellä yhtään mitään mutta kyllä minäkin luulen Kallen palaavan nimenomaan kanaalinrannoille. Palloseuran tiedotuskulttuuri on ihan oma lukunsa.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Re: Re: Ajatuksia ensi kaudesta

Viestin lähetti pygmalion
Ensinnäkin Lauri Korpikoski - miksi kaikki tunkevat häntä neloskenttään "kasvamaan"? Eikös se nyt jo nähty tällä kaudella, mitä siellä saa 6-8 minuutin peliajalla aikaiseksi? Ja eikö sekin nähty, että nuorukainen on kiekollisilta taidoiltaan ja potentiaaliltaan jo nyt lähellä kärkeä TPS-laitureista? Opettelu- ja kasvamisvuosi on takana, seuraava askel on päästä pelaamaan oikeasti sellaista kiekkoa, johon eväät riittävät. Mallia voi ottaa vaikkapa saman lupaavuusluokan Nokelaisesta ja Tukosesta.

Seuraavaksi kysyisin, että onko jollain parempaa tietoa Kalle Sahlstedtin tulevasta osoitteesta? Itse kun olen jo ainakin kolme viikkoa yrittänyt enemmän tai vähemmän suoraan ehdottaa tänne, että mies pelaa ensi kaudella Turkuhallissa lähinnä Rauman Lukon paidassa. Silti häntä tarjotaan päivittäin kakkosketjumme sentteriksi. Hämmentää, korjatkaa jos olen väärässä.

Lopuksi pyytäisin, että joku listaisi lyhyesti ne perusteet, minkä takia Jari Kauppilan tulisi olla se toinen meidän kärkisenttereistämme ensi kaudella. Minulla ei moinen tämän kauden perusteella oikein mene jakeluun - lienen vähän yksinkertainen.

...kun ei mitään odota ei suuremmin pety. Sen sijaan iloisesti voi yllättyä, toivottavasti jo ihan lähiaikoina...

Seuraava askel Korpikosken pelissä on nousta pysyvästi kolmoskenttään ja loukkaantumisten tai kokoonpanomuutosten kautta saada myös yv-aikaa. Tämä on kehityksen kannalta ehdotonta.

Niin, riittääkö Sahlstedt mestaruusjoukkueen kakkossentteriksi? Ei. Eikä ole kovinkaan väärin arvattu, jos mies ei TPS-nuttua päällensä vedä.

Eikä riitä Kauppilakaan. Kake laitaan. Kakkossentteriksi ei ikinä. Nyt vaan on niin käymässä.

TPS:n hyökkäys tarvitsisi nyt tsekkiläisen takatukan.
Kipeästi.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Re: Re: Re: Re: Ajatuksia ensi kaudesta

Viestin lähetti kausi
Tästä ei voi päätellä yhtään mitään mutta kyllä minäkin luulen Kallen palaavan nimenomaan kanaalinrannoille.

Pirneksen lähdettyä jää Saarelan viereen Kallen mentävä aukko.
Uskon Santalaakin polttelevan ykkösketju jossa kaikki aikuisten oikeasti omia poikia. Ei huono suoritus SM-liigan pienimmältä seuralta.

Toivotaan että Jortikan maagisuus vetää enemmän kuin Lukon tulevan valmentajan...


Edit: Keppimies: mielestäni Killeri ja AAalto muodostavat sentterikaksikon jonka varaan voidaan rakentaa mestaruusjoukkuetta. Varsinkin (kuten niin monta kertaa todettu) kun ensi kaudella Ruotsi, Sveitsi ja NHL[???] kuppaavat taas joukkueellisen tähtipelaajia SM-liigasta.
Eilen mietin samaa kauppilasta ==> laitaan

Nurminen-Aalto-Alatalo
Vahalahti-Sahlstedt-Kauppila
 
Viimeksi muokattu:

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Re: Re: Re: Re: Re: Ajatuksia ensi kaudesta

Viestin lähetti Rosoh
Keppimies: mielestäni Killeri ja AAalto muodostavat sentterikaksikon jonka varaan voidaan rakentaa mestaruusjoukkuetta. Varsinkin (kuten niin monta kertaa todettu) kun ensi kaudella Ruotsi, Sveitsi ja NHL[???] kuppaavat taas joukkueellisen tähtipelaajia SM-liigasta.
Eilen mietin samaa kauppilasta ==> laitaan

Nurminen-Aalto-Alatalo
Vahalahti-Sahlstedt-Kauppila

Jos näin, silloin maalivahtikaksikon ja puolustuksen tulee olla todella paljon kovempia kuin mitä tällä hetkellä.

Edelleen. Tsekkiä huutaa.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajatuksia ensi kaudesta

Viestin lähetti keppimies


Edelleen. Tsekkiä huutaa.


Niin, minä olen kanssa kaipaillut jo monen vuoden ajan tsekkiläistä taituruutta musta-valkoiseen paitaan.
Vyko oli (toivottavasti) päänavaus.

Lähtisiköhän Chlubna vielä yhdelle yrittämälle SM-liigaan vai onnistuiko Tappara pilaamaan nämä mahdollisuudet??
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Tjaahas.

Vai, että kaipailee keppimies ja Rosoh tsekkiä. Chlubna? Ei. Ennemmin Caloun vaikka onkin kova poika kiukuttelemaan ja näyttelemään. Kyllä Chlubna näytti tasonsa Kirvesrinnoissa. Jos tsekki pitää olla ja sentteri, niin tsekkisentteri käy? Esimerkiksi Jaroslav Hlinka olisi pirun mielenkiintoinen tapaus. En tiedä miehen sopimustilannetta, mutta:

2002-03 Kloten SwissA 41 18 30 48 16
2003-04 Kloten SwissA 43 18 24 42 33

Mukavia tehoja Sveitsissä. Viime kausi taisi olla kallesahlstedtmainen, koska tehoja tuli "vain" 4+15 36:ssa ottelussa. Toki joukkue ei ollut heikoimmasta päästä, Kazan Ak-Bars. Hlinka nyt oli vaan esimerkki. On taidettu puhua täällä ennenkin ko. herrasta. Toinen mielenkiintoinen nimi olisi sveitsiläinen Martin Plüss. Hänkin on Rintsin entisiä seurakavereita Klotenista.

2004-05 Vastra Frolunda HC Goteborg SEL 46 23 16 39 42

Frölundan toiseksi paras pistemies. No joo, tyhmää spekuloida, kun ei ole aihetta.


Eli jos farmiseura Raumalta vie Kallen, niin:

Nurminen - Aalto - Korpikoski
Vahalahti - Sentteri - Snaipperi
Alatalo - Lius - Aho
Virtanen - Rautee - Makkonen

Kiprusoff - 190cm/100kg lihasta
Hulkkonen - Loponen
Seikola - Leftin pakki

Lankku - Karjalainen

Korpikoski piti pakkosaumassa sijoittaa ykköseen. Ehkä alkaisi tehojakin tulla Jortshun alaisuudessa. Kakkonen huutaa sekä sentteriä, että maalintekijää. Kakea tuskin kannattaa pitää kolmosessa. Lius lienee sopivin kolmosen keskelle ja Raku neloseen.

Mitkä lie Kallen ja Token tilanteet? Hyvät kaksi ensimmäistä kenttää, jos em. Palloseurassa nähtäisiin. Altsin katsoin olevan kolmoskenttäkamaa. Kapteenimme ollessa siellä Liuksen rinnalla, kolmosketju lienee yksi liigan parhaista omassa roolissaan.

Puolustus saadaan lähes kuntoon hankkimalla Loponen takaisin Turkuun. Kiekollista osaamista olisi riittävästi Kiprun, Hulkkosen ja Loposen muodossa. Tarvittaessa myös Seikolalta löytyy käsiä. Kiprun pariksi täytyy saada fyysinen jääkapin kokoinen sika, joka pyyhkii jäätä Mäkiaholla, Nielikäisellä, Vopatilla, Ruudulla ja Helgellä. Kolmospariin leftiltä ampuva puolirikollinen. Tai mieluummin Hulkkosen tapainen fyysinen & kiekollinen pakki.

Todennäköisesti (Huonossa tapauksessa) Palloseuran puolustus, 2005-06:

Kiprusoff - Hulkkonen
Loponen - Seikola
Paukkunen - Eronen

Myös Kimmo Peltosen tyylinen puolustaja olisi enemmän kuin tervetullut.

Jooh, paljon puuttuu vielä.
 
Miettikää hetkinen ennen kuin olette laittamassa Korpikoskea ja Aho kolmoskenttään. Lähteekö todella Jortikka hakemaan mestaruutta rosterilla jossa on kaksi kenttää junioreita ?!
En usko. Viimeinen esimerkki tuohon tilanteeseen tuli Jokereiden ekan Jortikka kauden jälkeen jolloin jortsu haukkui ja oli kiukkuinen koska rosteri ei ollut miellyttävä . Silloinkin rosterissa oli junioireita liian isoissa saappaissa.
Ja jos nyt Korpikoski joutuu sinne neloseen Ahon ja Liuksen kanssa, tuskin kauheasti joutuu tuppeu puremaan vaan vastuuta annetaan varmaankin samalla tavalla kuin Koivun maailmassa. Vai miten on faktat jos verrataan Jokereitten nelosen ja Tepsin nelosen peliaikoja?

Mister Y ja X, vaikka he olisivat Metropolit ja joku Jortikan mieli puolustaja niin en usko että olisi lähtenyt silti jos kolmonen ja nelonen vilisee kokemattomia junnuja.
Entä onko Jortikan edellisellä reissulla kolmonen ja nelonen täynnä junnuja?

Tietyt reaaliteetit on, ja yksi niistä on että Jortikka on kunnianhimoinen valmentaja joka ei TOD lähe valmentamaan edes Turkuun paskalla junnu-pappa joukkueella. Joten jonkin näköisiä siirtoja on odotettavissa, yllätyksellisiä, ehkäpä mutta ainakin siinä määrin että Korpikoski ja Aho eivät löydä itseään kolmosesta saati korkeammalta, tuskin myös Tuokkokaan toivon mukaan.


Mikäs on muuten N.Mikkolan sopimus tilanne ? Entä missä jamassa hänen kautensa on ?
Jatkuuko HV71 pelit ?
Keiden suomalaisten kausi on jo loppulut joilla olisi edes jonkin näköistä 1+1 spekulaatio pohjaa tepsiin?
Mites Öhman ? Entä Tom Koivisto?
Tai Elorannan sopimus tilanne ?

Ja tossa ylempänä Korpikoskea laitettiin taas ykköseen, ei toiminut Nurmisen ja Aallon kanssa tällä kaudella ni miksi ensikaudellakaan?

Eskelinen sopisi hyvin ensi kaudeksi meille, samoin joku allround pakki joka taitaisi fyysisen pelin ja kuin myös kiekollisen pelin salat. Toinen variaatio olisi että yksi kiekollinen eli Loponen/Järventie , ärsyttävän ruma kanukki , ja allround pommittaja esim Eskelinen.

Pakit menisivät silloin :

Kipru- Eskelinen
Järventie-Hulkkonen
Seikola-Kanukki
Eronen-Paukkunen

Hyökkäykseen ne Korpikoski ja Aho neloseen pelaamaan Liuksen kanssa ja yksi uusi sentteri(Sahlsted/Öhman) sekä Kauppilalle jatkoa.Laitureita kaksi/ kolme kappaletta(Powerfordward siis se Elorannan tyylinen korvaaja, Widing ja Jämtin tai vastaava pommikonegooninielikäisenkyykyttäjä), mielummin kolme ja Tuokko ulos.

Eli :
Nurminen-Aalto-Powerfordward:)
Vahalahti-Öhman/Sahlsted-Alatalo
Widing-Kauppila-Jämtin
Korpikoski-Lius-Aho
 
Viimeksi muokattu:

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
Jäitä hattuun !

Lord Nikon ja hengenheimolaisensa voisivat taas hiukan rauhoittaa tahtia ja palata maan pinnalle.

On täyttä idiotismia esitellä Metropolitteja ja kumppaneita vahvistuksina edes tällaisissa spekulaatioissa. Pientä realismia, bitte.Metropolit matkaa Sveitsiin, jossa Eloranta edelleen jatkaa. Eskelinen siirtyy Bluesiin ja HV-71 ei selviytynyt edes pudotuspeleihin. Kannattaisi seurata medioita.

Lord Nikonin esittelemä roster ylittäisi moneen kertaan Palloseuran ja kaikkien muidenkin liigaseurojen budjetin.Ja Niko Mikkolako pitäisi kärrätä takaisin Turkuun ? Kas kun ei Elomon veljeksiä. Ollaan iloisia, kun on kerran eroon päästy. Ja Kallen nimi on Sahlstedt.
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Re: Jäitä hattuun !

Viestin lähetti Iso-Horst
Lord Nikon ja hengenheimolaisensa voisivat taas hiukan rauhoittaa tahtia ja palata maan pinnalle.

On täyttä idiotismia esitellä Metropolitteja ja kumppaneita vahvistuksina edes tällaisissa spekulaatioissa. Pientä realismia, bitte.Metropolit matkaa Sveitsiin, jossa Eloranta edelleen jatkaa. Eskelinen siirtyy Bluesiin ja HV-71 ei selviytynyt edes pudotuspeleihin. Kannattaisi seurata medioita.

Lord Nikonin esittelemä roster ylittäisi moneen kertaan Palloseuran ja kaikkien muidenkin liigaseurojen budjetin.Ja Niko Mikkolako pitäisi kärrätä takaisin Turkuun ? Kas kun ei Elomon veljeksiä. Ollaan iloisia, kun on kerran eroon päästy. Ja Kallen nimi on Sahlstedt.

Loistavaa Iso-Horst! Aivan samaa mieltä, nyt täällä puhutaan vaikka mimmoisesta rosterista ensi kaudeksi, sitten kun kaikkia ei saada alkaa jumalaton itkeminen! Miksi ei saatu tuota, miksi ei tuota, sää oot paska Jokke! Ei juma, jäitä hattuun jätkät, ei tänne saada mitään dream-teamia, ihme kun ette vaadi Forsbergia ja Sakicia tänne, Itse toivon että tänne saataisiin Keskushyökkääjä kakkoseen, ykköseen ei tarvita ketään, jatketaan Nurminen-Aalto-Alatalo akselilla, Kakkoseen se keskushyökkääjä plus yksi laituri, kolmoseen myös yksi laituri, sitten puolustus vaatii yhtä kiekollista pelaajaa, sekä vähän ronskimman otteista jannua, maaliin taitaa tulla tuo Langkow!

-Stouni-
 

Vode

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika mielenkiintoista tosiaan se, että täällä lentelee vaikka minkälaisia nimiä, mutta silti pitkään aikaan kukaan ei ole ollut sijoittamassa mihinkään kenttään Palloseuran todennäköisintä vahvistusta eli Timo Pärssistä. Vai onko Pärä niin kova vahvistus, ettei kukaan täällä aikuisen oikeesti usko hänen pukevan ensi kaudella Tepsin paitaa päälle.

Senttereistä sen verran, että kun Aalto ja Lius jatkavat ja Kauppilankin käydään neuvotteluja niin Sahlstedtia ei todellakaan tarvita jos tavoitteena ei ole muutaman vuoden päästä UkkoMetsojen mestaruus. Menköön Kalle Lukkoon, Ilvekseen tai Timråhon.

Junioreista jos Korpikoskea aiotaan viedä eteenpäin niin ensi kaudella hänen paikkansa on ehdottamasti vähintään kolmoskentässä ja jos kehitys menee eteenpäin eikä nouse liikaa hattuun voi pelipaikka löytyä jo kauden lopussa kakkosestakin. Potentiaalia pojassa on.

Aho sen sijaan on tyypillinen nelosen rouhija-ainesta, joten mestaruutta tavoittelevassa rosterissa ei paikkaa taida nelosta ylempää löytyä. Lisäksi Jussi Makkosen ja Jarmo Jokilan pitää saada jo ensi kaudella säännöllisesti peliaikaa myös ylhäältä tai sitten koko kauden vuokrasopimus vastuulliseen rooliin johonkin mestisseuraan esim. Hokkiin pois äidin lihapullia syömästä ja kasvamaan pojasta pelimieheksi. Nämäkin sällit ovat kuitenkin 2-4 vuoden kuluttua kakkoskentän jätkiä Tepsissä.
 

Lerva

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Mib, Jortikka, Hanson brothers
Viestin lähetti Lord Nikon

Ja tossa ylempänä Korpikoskea laitettiin taas ykköseen, ei toiminut Nurmisen ja Aallon kanssa tällä kaudella ni miksi ensikaudellakaan?

Tämä jos mikä pisti silmään todella pahasti.
Ei ihan vastausta tuohon kysymykseen koska ensikauden 1.kenttää ei ole vielä tiedossa mutta kuitenkin.

Oletko ikinä sattumoisin kuullut jääkiekkopeleissä/joukkuelajeissa sanoista "treenaus" ja "harjottelu"?Sattumoisin on tapana,että yksilöt harjoittelevat kokoajan ja täten kehittyvät myös kokoajan.Toiset hitaammin,toiset vähemmän hitaammin (Paukkunen ei yhtään).Se mikä pätee kaveriin tällähetkellä,ei välttämättä päde myös ensikaudella.

Korpikoskelle lisää punttia ja ruokaa=>massaa lisää ja muuten samanlaista reeniä päälle.Pärjää kulmissa paremmin ja paksummilla reisillä liikkuu myös vikkelämmin.Läpimurto saattaa tulla milloin tahansa.Fakta on,että jos reenaat parempien seurassa paljon=>kehityt myös itse.Tämän sain itsekin kokea salibandyjoukkueessa uutena kasvona.

Juuri viimekerralla kun Killeri ja Toke oli TPS:ssä pelaamassa,ei joulun tienoilla kukaan veikannut joukkuetta mestariksi.Niinvain peli loksahteli tammikuun aikana ja senjälkeen kohdalleen ja keväällä pyttyä nosteltiin.
 
En ollut todellakaan tuomassa Metropolitia turkuun vaan esitin mielipiteeni siita etta Jortikka ei lahde valmentamaan ihan mita rupu sakkia tahansa mestaruuteen vaan vaatii kunnon lelut.

En muista nyt ketä mutta just joku sanoi että jäitä hattuuun mutta puhui myös itse siitä ykköslaiturista ja sentteristä sekä kolmosen laiturista ja kahdesta pakista.

Noista sentteriksi on esitetty juuri Sahlstedtia jonka olen laittanut kakkoseen. Sitten sitä laituria johon on kaavailtu Pärssistä tai Virtaa, joita olen myös itse käyttäny spekulaatioissa. Kolmosen laitaan olen esittänyt valtakunnan mediossakin pyörinytta Widingiä ja Jämtiniä.

Pakeiksi olen esittänyt Loposta josta täällä on ollut puhetta ja toivetta, samoin Järventiestä. Myös Eskelisen nimi on ollut täällä esillä. Toiveita on myös esitetty siitä isosta ja ilkeästä pakista.

Olen vain koonnut teidän esittämiänne nimia ja spekuloinut niillä ja leikkinyt ketjuilla. Missään vaiheessa en ole mitään näistä kirjoittamistani spekulaatioista väittänyt todeksi tai vastaavaa.

Edelleen elän siinä toivossa että jotain minun spekulaatioideni tapaista on tapahtumassa koska Jortikka ei valmenna paskaa joukkuetta jolla ei ole tarpeeksi ratkaisijoita tai pelimiehiä neljään ketjuun tasaiseen ketjuun höystettynä muutamalla helmellä. Jortikka ei myöskään kauheasti perusta junnujen kasvattamiseen mestaruus jahdissa verrattuna esim Koivuun.

Pitäähän jonkun sentään jotain nimiä ilmoille heittää , jonkun sen on tehtävä varsinkin kun Ruissalo on mitä on ja sieltä ei tule eikä saa mitään spekuloitavia asioita/nimiä.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Viestin lähetti Lord Nikon
Ja tossa ylempänä Korpikoskea laitettiin taas ykköseen, ei toiminut Nurmisen ja Aallon kanssa tällä kaudella ni miksi ensikaudellakaan?

Ilmeisesti tarkoitat minun ketjuspekulointia?

Lerva tuossa jo kertoilikin, että treenaamalla ne asiat paranee. Ainakin jääkiekossa. Ja nythän Laurilla on enemmän kokemusta SM-liigasta ja ensimmäinen maalikin. Hanat on auki. Varmasti, jos saa pelata pitempään AA:n ja Kaitsun kanssa, niin tulosta syntyy. Ei Palloseuralla taida olla varaa noihin sinun ketjusuunnitelmiisi. Lius, Korpikoski ja Aho neloseen? Kyllä nämä kaikki ovat kolmessa ensimmäisessä ketjussa. Olen vakaasti sitä mieltä, että Korpikosken uran kannalta on parasta pistää Lauri ykköseen Aallon viereen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös