Tps 2005-06

  • 262 919
  • 1 468
Tila
Viestiketju on suljettu.
Jos tosissaan ollaa mestaruutta jahtaamassa ei ole Ahon paikka VIELÄ 3 ketjussa vaan kolmonen jaettakoon keskiikäisillä ja jo rutinoituneilla mutta etenpäin pyrkivillä pelaajilla , tai jo hyvillä yleispelaajilla jotka luokitellaan gategoriaan huippulupaus/lupaus smliiga tasolla. Esim Daniel Widing,Petteri Nokelainen. Toivoisin kuitenkin että kolmosketju täytettäisiin Jaakko Uhlbäck,Sami Torkki tai Jussi Pesosen tyylisillä fyysisillä pelaajilla jotka pystyvät myös pisteiden tekoon. Joku aikaisemmin sanoi että puuttuu kakkoskenttään laituri ja sentteri.. ei ei ei... vaan meillä on jo kakkos kenttä mutta ykköskentän ja myös sen tasoiset pelaajat puuttuvat nyky-Nurmista lukuunottamatta. Eli ykkös kenttään sentteri ja laituri jotka nostavat Nurmisen tasoa eikä Nurminen heidän tasoaa.Kakkos kenttä koostuu Vahalahden ja Alatalon kemioista.Nurminen pysyy ykkösen laidassa. Aalto ykköseen tai kakkoseen.Pärssinen,Virta ja Sahlsted ovat olleet vahvoilla huhuissa jo pitkää. Kolmos ja nelos kentästä Tuokko,Rautee,Metsäranta ulos , Sykkö ja Virtanen Ojasen kanssa Tutoon jatkamaan. Tilalle Widing,Nokelainen,Uhlback,Torkki,Pesonen,Öhman,Jämtin ainakin kolme ellei neljä. Nokelainen mielummin neloseen kehittymään. Niin ja nimet ovat ihan täältä palstoilta poimittuja ja minulla ei ole sen enempää tietoa.

Pakistossa tarvitaan kolme-neljä pakkia joista ainakin yhden on oltava ylivoima kamaa. Mieluiten kaksi. Lisäksi pari fyysistä pakkia jotka saavat maalinedustan puhtaaksi.Eskelinen,Niskala,Loponen,Järventie ovat olleet joidenkin huhuissa mukana.Näistä voitaisiin poimia kaksi.Joak tietäisi sitä että Schneider,Vyko ulos.Sitten ne kaksi pahaa poikaa.
Ulkomaalais tilanteesta riippuen ehdottaisin yhtä kanukki pakkia tyyliltään Rivet. Ehkä hieman häijympää sorttia.

Maalivahti rumbaan en sen kummemmin lähde mukaan kuin että Lassilalle ei sopimusta ja Hurmeelle try out sopimus.Ykkös molari on joka tapauksessa hankittava.Karjalaisesta ei ole ykköseksi.

Hieman selvennykseksi kenttiä:

Nurminen-Aalto-Alatalo
Vahalahti-Sahlsted-Virta/Pärssinen
Pesonen-Torkki-Jämtin tai joku näistä Widing/Öhman/Uhlback
Aho-Lius-Nokelainen/Korpikoski

(Korpikoski varauksin tutoon jos täytyy, olisi parempi kehittyä vastuullisemmassa roolissa kuin tepsin nelosessa)

Kipru-Järventie
Eskelinen-Niskala/Jääkaappi
Hulkkonen-Seikola
Backman-Paukkunen/Eronen



Backman voisi myös mennä tutoon vastuullisempaan rooliin.Eronen tai Paukkunen ulos ja toisen paikka sen jälkeen nelosessa jonkunb junnun vieressä.

Siinä teille Ansaksen jäähyväis joukkue. JOKA OLISI MAHDOLLINEN KUNNON TOIMITUS JOHTAJALLA!!
 

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Kohtuullisen hyvältähän tuo sopimus tilanne näyttää, ainakin näin ennen niitä tulevia huippukaappauksia. Itse toivoisin vielä nykyisistä pelureista jatkosopimusta Korpikoskelle ja Makkoselle. Hyökkääjistä sen sijaan pois voisi vapaasti päästää meikäläisen puolesta Kauppilan, Tuokon, Rauteen, Metsärannan, ja Ojalan. Tilalle senttereistä Sahlstedt tai Öhman, ja laitureista esillä olleet svedut sekä Tony Virta. Tietysti Pärssisen ottaisin kaikista mieluiten mutta ei vain taida olla kovin realistinen vaihtoehto. Samaten Petteri Nokelainen olisi loistava kaappaus joka taitaa kuitenkin Joukolta jäädä tekemättä. Puolustukseen vielä pari kovaa miestä jotka voisivat olla esimerkiksi Loponen ja Järventie. Maalille täytyisi löytää Lassilalle mitat täyttävä korvaaja mikäli mies on rapakon taakse lähdössä. Karjalaista en ykköseksi uskaltaisi varsinkaan tämän kauden jälkeen ajatella.

Näillä miehillä aikaan saisi kovan ykkösketjun ja kolme muuta suhteellisen tasavahvaa ketjua joissa kokemus ja nuoruus yhdistyisi. Ketjut voisivat näyttää seuraavanlaisilta:

Nurminen - Aalto - Virta
Widing - Öhman - Aho
Vahalahti - Makkonen - Jämtin
Korpikoski - Lius - Alatalo
Virtanen

Kiprusoff - Seikola
Hulkkonen - Loponen
Eronen - Järventie
Paukkunen - Backman

Lassila / Ihmis Muuri
Karjalainen
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Hyviä jatkopahveja. Erityisen mukavaa oli Anttien kanssa tehdyt sopparit. Hulkkonen oli kuitenkin viime kaudella SM-liigan parhaita puolustajia. Kiprusoff-Hulkkonen pari lienee potentiaalinen ykköspari ensi kaudelle. Ylivoimassa tehokas mikäli Hulk palaa tasolleen eli liigan parhaaksi puolustajaksi.

Hyökkäys alkaa hahmottua Aallon jäädessä taloon. Parikymmentä sopimusta, joista puolen tusinaa julkistamatta. Todennäköisestihän näillä kuudella - seitsemällä herralla jatkuu kausi jossain toisessa joukkueessa.

Mielellään:

Nurminen - Aalto - Alatalo
Vahalahti - Sahlstedt - Virta
Jämtin - Lius - Korpikoski
Virtanen - Makkonen - Aho

Kiprusoff - Hulkkonen
Seikola - Loponen
Kankaanperä - Eronen

Thomas / Wall
Karjalainen

Jortikka - Virta


Toimitusjohtaja: Narvanmaa

Ja Ansas eläkkeelle. Koko organisaation mätämuna. Kai.
 

Yojimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Nokelainen mielummin neloseen kehittymään...
Korpikoski varauksin tutoon jos täytyy, olisi parempi kehittyä vastuullisemmassa roolissa kuin tepsin nelosessa.
Kuvitteleeko arvon Lordi, että Petteri Nokelainen tulisi Saipan ykkösketjusta Tepsin neloseen kehittymään? Vähän samanlaista utopiaa on kuvitella Pesosen tai Torkin vaihtavan vastuullisen roolin nykyjoukkueessaan Tepsin kolmosketjuun. Logiikkakin katoaa ajatuksestasi viimeistään tuossa, kun olet lähettämässä Korpikoskea TuToon kehittymään Tepsin nelosen sijaan.

Kuvitelkaapa itsenne vaikka Nokelaisen housuihin. Olette pelannaat hienon kauden hyökkäävässä roolissa suurella vastuulla kotikaupungissa ja kesällä teille soittaa Jokke tarjoten nelosketjun paikkaa ja 'voittamisen kulttuuria'. Mitäpä vastaisitte Jokelle? "Tottakai, on paljon mukavampi tulla puremaan tuppea penkille ja voittaa ehkä mestaruus kuin kehittyä pelaajana ja päästä ÄnHooÄllään tienaamaan miljoonia"? Jep..
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
D Snider

Pitääpä tähän väliin mainita että Deen otteet ovat olleet hpk-sarjassa mielestäni ihan pirteitä.
Hyvää kiekollisuutta ja pari hyvää passia. Kuten taisin joskus manata, jos tehot löytyvät jne ihan ok pelimies.
Kunhan pää kestäisi.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aleksi Sillanpää

Onko joku ollut paikan päällä seuraamassa kyseisen herran otteita? Ainakin jatkoajan a:n finaalirapparissa herraa hehkutettiin. Saisikohan ensi kaudella näyttöpaikkaa liigaringissä?
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Re: Aleksi Sillanpää

Uskoisin, että Sillanpää saa näyttöpaikan ja ainakin muutaman pelin liigassa. Tosin jos valmentajamme on Jortikka, niin paikka on siinä ja siinä. Jortsu ei tunnetusti virheitä anna anteeksi.

Sillanpää oli jo tällä kaudella mukana yhdessä edustusjoukkueen ottelussa. Muistaakseni ei tainnut saada siinä peliaikaa?
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ettet vaan nyt tarkoita Tuomas Suomista? Hän oli ainakin liigajoukkueen mukana. Eipä ole muuten huonosti mennyt Haaviston Valtterillakaan - pleijareissa 4+1.

Tietysti nyt kun HIFK on ulkona ja Penan pelimerkit sulaneet ottelusarjan kuumuudessa, voitaisiin ostella jotain Penaltakin. Tiedä sitten, kuinka kauan Pena on itse myyjänä... ;)
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Annamaila
Tietysti nyt kun HIFK on ulkona ja Penan pelimerkit sulaneet ottelusarjan kuumuudessa, voitaisiin ostella jotain Penaltakin. Tiedä sitten, kuinka kauan Pena on itse myyjänä... ;)

Ostetaan Pena ja tehdään siitä linnunpelätti / tuuliviiri Ruissalon huvilalle. Pronssimaalia pintaan ja viikset väpättämään tuulen mukana niin komeampaa ei voi ollakaan. Kyllä tämän kauden joukkueesta sen verran rahaa jäi.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Viestin lähetti Annamaila
Ettet vaan nyt tarkoita Tuomas Suomista?
Tarkoitan, miten niin :)
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti mission16W
Ostetaan Pena ja tehdään siitä linnunpelätti / tuuliviiri Ruissalon huvilalle. Pronssimaalia pintaan ja viikset väpättämään tuulen mukana niin komeampaa ei voi ollakaan. Kyllä tämän kauden joukkueesta sen verran rahaa jäi.

Pentti teki kyllä juuri sitä mekin täällä olemme vaatimalla vaatineet pitkin kautta, hommasi suomenmittakaavassa aivan helvetillisen joukkueen. Nämä lopunajan sähläykset vain osoittavat huonosta paineensietokyvystä.

Pääsiäispommi: vaihtaisin Matikaisen päittäin Narvanmaahan ja laittaisin vielä välirahaakin. Jos siis vertaillaan pelkkiä toimia toimitusjohtajana. Muutoin kaverit ovat kyllä ihan samalla viivalla, you know.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Matikainen vaihdossa Narvanmaahan? Ei koskaan. Äijät edustavat täysin ääripäitä: Narvanmaa murjottaa norsunluutornissaan puhumatta mitään, kun taas Pena toisaalta kyllä satsaa joukkueeseen ja pitää helvetinmoista älämölöä, mutta tulokset puhuvat puolestaan.

Penan loikka tj:n paikalta valmentajaksi oli todellinen paniikkiratkaisu ja osoittautuikin lopulta flopiksi. Varsinkin Raumalla masinoitu joukkotappelu oli jotain sellaista, mikä saa aikaan vain syvää halveksuntaa. Ifk - fanien mielestä tämä oli tietysti äärimmäisen hienoa ja toi värikkyyttä kaukaloon, mutta itse olen kyllä perinteisimpien arvojen kannalla, jotka ainakin toistaiseksi ovat Palloseurassa olleet arvossaan, sanokoot turenkilaiset mitä hyvänsä.

Paras vaihtoehto tj:ksi olisi jostain kahden em. "äijän" puolivälistä, mutta mistäs sellaisen tähän hätään revit? Mielestäni myös tuloksilla on väliä, eikä pelkästään sillä, että on jatkuvasti puheenaiheena (hyvässä tai pahassa, yleensä pahassa), niin kuin pääkaupunkiseudulla tuntuu olevan valitettavan yleinen näkemys.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Viestin lähetti kausi
Pääsiäispommi: vaihtaisin Matikaisen päittäin Narvanmaahan ja laittaisin vielä välirahaakin. Jos siis vertaillaan pelkkiä toimia toimitusjohtajana. Muutoin kaverit ovat kyllä ihan samalla viivalla, you know.

Aivan. Pena teki juuri niinkuin pitikin tehdä. Riskillä upporikasta ja rutiköyhää samalla kun meidän Jouko pelaa ilman mitään strategiaa koko kauden ja valehtelee vielä päälle.

HIFK:n putoaminen ei ollut materiaalin syy, vaan viat löytyvät jostain ihan muusta (lue valmennuksesta). Joukkue ei ollut yhtenäinen, kuten Lukon joukkue, jossa joka jätkällä on pelitapa ja kuviot selkäytimessä. IFK oli paniikissa ja paineet menestymiselle olivat valtavat. Siihen kun lisää, että ei joukkueella ei ollut kunnollista pelitapaa, johon olisi voinut turvautua eikä kunnollista valmentajaa, joka olisi saanut joukkueen rauhoitettua.

Veikkaan ja todellakin toivon Lukon vievän mestaruuden, jos TPS putoaa. Lukolla on perhanan hieno joukkue tällä hetkellä ja Santala on tehnyt aivan käsittämätöntä duunia puolet pienemmillä resursseilla kuin mitä meillä on.
 
Viimeksi muokattu:

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Reverent
Varsinkin Raumalla masinoitu joukkotappelu oli jotain sellaista, mikä saa aikaan vain syvää halveksuntaa. Ifk - fanien mielestä tämä oli tietysti äärimmäisen hienoa ja toi värikkyyttä kaukaloon, mutta itse olen kyllä perinteisimpien arvojen kannalla, jotka ainakin toistaiseksi ovat Palloseurassa olleet arvossaan, sanokoot turenkilaiset mitä hyvänsä.--- Mielestäni myös tuloksilla on väliä, eikä pelkästään sillä, että on jatkuvasti puheenaiheena (hyvässä tai pahassa, yleensä pahassa), niin kuin pääkaupunkiseudulla tuntuu olevan valitettavan yleinen näkemys.
Amen to that. HIFK:ssa riittää puhetta, muttei tekoja. Jääkiekkojoukkue pelaa IMO kuitenkin jääkiekon mestaruudesta, ei mediapelin.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Reverent
Matikainen vaihdossa Narvanmaahan? Ei koskaan.

Et lukenut kovin huolella, pohdin päittäinvaihtoa ainoastaan toimitusjohtajan tehtävien suorittamisen kannalta. Pentti vei siinä pelissä sarjan puhtaasti. Jokainen Pentin värväys mahtuisi heittämällä tepsiin, kannattaa muistaa Joukon vastaavat nimet. Valicevic, Zingoni jne. Tämän lisäksi Pentti ei puhunut paskaa seuran kannattajille niinkuin turha-jouko.

Vielä korostaen, en minä nyt missään nimessä olisi muutoinkuin hypotettisesti Penttiä tepsiin ottamassa, kunhan kirjoituksellani toin esille pointtia että Pentti teki tällä kaudella toimitusjohtajan hommansa, hyvin. Joku sanoo että riskillä mentiin, voi olla mutta Pentti laittoi hänelle annettujen valtuuksien puitteissa rahat likoon eikä niitä ohjailtu jonnekin perstaskuun. Sekin että rahaa ylipäätään oli, olisi täälläpäin juhlinnan paikka, toimarin hommia nekin.
 
Viimeksi muokattu:

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllä,kyllä, mutta eivät osuneet Pentin palaset oikein kohdalleen. Täällä sentään pistetään vahvasti hanttiin etukäteen paremmalle joukkueelle B - luokan miehistölläkin. Itsetarkoitus ei voi olla polttaa rahaa helvetisti ja hankkia kaikki vähänkin tarjolla olevat NHL-statusta omaavat äijät omiin ja päästä kyseenalaisin kikkailuin valtakunnan mediaan. Tärkeintähän olisi koota joukkue, joka puhaltaa yhteen hiileen ja taistelee tosissaan mestarudesta, mutta näin ei tainnut Nordiksella tänä vuonna käydä.

Toki myönnän sen, että paskanpuhumisen turha-jouko voisi lopettaa ja käydä jokinlaisen "Näin kohtaan median ja yhteistyökumppanit" - alkeiskurssin tai kaikkein mieluiten jättää eroanomuksensa mahdollisimman nopeasti.
 

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
Ei viitsitä ottaa Penttiä keskusteluun mukaan edes pilailumielessä. Jarmo Kekäläinen oli arkkitehti IFK:n vuosituhannen vaihteen huippuryhmissä. Pentin aikana sijoitukset ovat olleet 4-6-10-7-3 ja tänä vuonna korkeintaan viides. Aika vaatimatonta panostuksiin nähden.

Hmm...toisaalta Pentti saattaisi tulla toimeen Jorstun kanssa. Ainakin takavuosina olivat hyvää pataa keskenään. Jortsulla on tosin tapana riitaantua ennen pitkää kaikkien toimitusjohtajien kanssa.

Esim. vuonna 2000 mestaruuden jälkeen Jortsu nimenomaan kiitteli Santalan vaihtumista Narvanmaahan tyyliin:" yhteistyö nykyisen tj:n kanssa on huomattavasti toimivampaa kuin edeltäjänsä". Jortsu ja Santalahan eivät sietäneet toisiaan. Muutamaa vuotta myöhemmin välit Narvankin kanssa olivat umpijäässä.

Näillä sivuilla on jatkuvasti vaadittu Narvanmaan päätä vadille. Siihen voi olla vinhat perusteensa, mutta toistanpa taas kerran moneen kertaan kirjoittamani: todellinen muutos alkaa vasta kun Ansas väistyy puheenjohtajan postilta. Koko seuran ummehtunut ja arrogantti ilmapiiri vaatisi uutta puheenjohtajaa, varsinkin kun nykyinen on niin dominoivassa asemassa. Ansaksella on eritysesti takavuosilta omat meriittinsä, mutta hän elää siirtokorvausten ja UKK:n menneessä maailmassa.
 

Pandamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsi, länsirannikon porukat ja
Kobrat.
Tämmöttös taas

Ihka uutena jäsenenä korkkaan omalta osaltani nyt tämän ketjun. Päivän pelin jälkeen tuli semmonen flashback keväältä -98 jolloin päättyi myös yksi aikakausi tepsissä. Eli muutaman loistokauden jälkeen joukkueen kokoaminen oli ns näennäistä puuhastelua (jortikka+kojo+koivu), jonka jälkeen oli helppo pistää paketti, niiin valmentaja ja pelaajiston osalta uusiksi. Jäin siis kaipaamaan ottelun päätyttyä, että mediatilaisuudessa valotettaisiin tepsin tulevaisuutta kuten tehtiin keväällä -98.

Valitettavasti tämän periodin lopussa, koska vimppa on aina parhaassa muistissa, jäi hiukkasen huono leima koko Koivun perheelle, joka on saanut kantaa niskassaan Tepsin menestymättömyyden paineet.

Ennen kauden alkua oli tiedossa yhtälö: Koivu tulee lakon alkaessa, epäonni oli vain sakun loukkaantuminen ja tervehtymisen pitkittyminen ja iskuun pääsemisen kiiruhtaminen hosumisella joka näkyi valitettavasti myös kentällä, yleisömäärissä, pisteissä ja pelotteen minimoitumisella.

Koivun piti tulla ihan sponsorienkin takia ja tulikin, mutta se mikä tietty kaikkia harmittaa oli se Elorannan paikkaus ja tai Recchincasen hölmöily. Mutta kuitenkaan jompi kumpi ei olisi riittänyt kirkastamaan viime kevään mitalia. Molemmat olisi tarvittu ja kumpaakaan ei saatu.

Mutta ei sovi unohtaa sitä faktaa, ettei joukkue yhteen pelajaan kaadu, paitsi tänään: Noronen ;), vaan siihen että nykyisessä rosterissa on liiaksi samannäköisyyttä kuin jalosen ekalla kaudella ja siitä poikii ongelmat edelleen tähän kauteen asti.

Pelimiehet vaihtuvuus ollut liian kova ja mikkihiirten onneton.

Miettikää sitä...
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Ehdotus: kavennetaan Elyseen kaukaloa? Kyllä tuo iso jää nyt on jo nähty.
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Nyt kun kausi on paketissa ja Jortikan takaisintulo ruoriin taitaa olla aika varmaa on minun mielestäni aika kiittää J.Koivua! Loistava valmentaja omissa silmissäni vaikka ei mestaruuteen valmentanutkaan, mutta minusta loistava äijä hallin ulkopuolellakin, hoitaa tiedottamisen, koutsaamisen yms. Yksi kovan luokan valmentaja poistuu ringistä, mutta onhan sieltä tulossa sitten kovempi mies takaisin.
Joten kiitos J.Koivulle tästä kahden vuoden pestistä, itse olen tyytyväinen! Ja hyvää jatkoa mihin sitten siirtyykin valmentajan hommista.

-Stouni-
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Koala
Ehdotus: kavennetaan Elyseen kaukaloa? Kyllä tuo iso jää nyt on jo nähty.

Jotenkin kuulostaa sairaan hyvältä ajatukselta, että TPS voisi ruveta pelamaan fyysisempää lätkää, mutta eihän se onnistu tuolla lentokentällä vaan kotona tulisi aina pataan. Toisaalta taas pikkukaukalossa peli menee helposti sellaiseksi painimiseksi. En tiedä...?!

Jotenkin vain toivoisi että TPS uudistuisi jotenkin ensi kaudeksi. . Tätä samaa on nyt nähty jo tarpeeksi kauan! Ehkä kansakin löytäisi hallille, jos tehtäisiin jotain radikaalia eikä vain jatketa samalla linjalla? Ei mitään Jortikan tuloa vastaan, mutta eikö tuokin ole jo vähän nähty kortti Sahldstedeineen ja Virtoineen yms. mitä uutta? Johan tuo nähtiin 3-4 vuotta sitten?
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pienessä kaukalossa pelaaminen edellyttäisi myös erilaista pelaajamateriaalia. Toisaalta, TPS on aika hyvin pelannut viime vuosina mm. Jäähallissa ..
 

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Viestin lähetti Morgoth
Jotenkin kuulostaa sairaan hyvältä ajatukselta, että TPS voisi ruveta pelamaan fyysisempää lätkää, mutta eihän se onnistu tuolla lentokentällä vaan kotona tulisi aina pataan. Toisaalta taas pikkukaukalossa peli menee helposti sellaiseksi painimiseksi. En tiedä...?!

Jotenkin vain toivoisi että TPS uudistuisi jotenkin ensi kaudeksi. . Tätä samaa on nyt nähty jo tarpeeksi kauan! Ehkä kansakin löytäisi hallille, jos tehtäisiin jotain radikaalia eikä vain jatketa samalla linjalla? Ei mitään Jortikan tuloa vastaan, mutta eikö tuokin ole jo vähän nähty kortti Sahldstedeineen ja Virtoineen yms. mitä uutta? Johan tuo nähtiin 3-4 vuotta sitten?
Niinhän se nähtiin ja muistetaan vieläkin, ainakin ne kolme mestaruutta putkeen. Itse vastustan kaukalon kaventamista koska minusta kapea kaukalo vie pelistä sitä vanhanajan taitoa pois ja tuo tilalle turhaa nojailua sekä nuhjaamista. Kyllä “lentokentälläkin” taklata voi jos vaan löytyy sopivan tyylinen pommittaja, kuten Hulkkonen edellisellä kaudella osoitti. Sinällään fyysistä peliä itsekin kannatan, ainut vain että sitä ei saa toteuttaa liikaa taidon ja menestyksen kustannuksella. Kuitenkin kun katsoo taaksepäin niin eipä sieltä kovin monta isoa ja fyysistä mestarijoukkuetta lähivuosilta löydy, viimeisin taitaa olla HIFK keväältä 98. Tietysti joku iso ja paha kovaa fyysistä peliä pelaava “sika” olisi hyvä lisä Palloseuran ensi kauden kokoonpanoon, vaan mistäpä meille sellainen?
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Koivureki
Kuitenkin kun katsoo taaksepäin niin eipä sieltä kovin monta isoa ja fyysistä mestarijoukkuetta lähivuosilta löydy, viimeisin taitaa olla HIFK keväältä 98.

Tappara kolme kertaa peräkkäin finaalissa ja voitti mestaruuden kolmannella yrityksellä 2003.
 

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Viestin lähetti Andy_McCoy
Tappara kolme kertaa peräkkäin finaalissa ja voitti mestaruuden kolmannella yrityksellä 2003.
Tietysti Tapparalla oli silloin kookas joukkue josta löytyi isoja ja fyysisiä pelaajia kuten Marko Mäkinen ja Janne Grönvall. Mutta eipä se ainakaan niissä otteluissa missä itse olin silloin paikalla mitään erityisen ronskia ja fyysistä kiekkoa pelannut ellei sitten roikkumista, koukkimista ja ylipäätänsä ns. kahvaamista sellaiseksi lasketa. Nykyinen Lukko taitaa pelata huomattavasti fyysisemmin kuin sen aikainen Tappara.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös