Tps 2005-06

  • 262 634
  • 1 468
Tila
Viestiketju on suljettu.

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Kossu
Lopuksi juniorivalmennukselle kenkää. Miksi ihmeessä lähes kaikista muista seuroista nousee liigakelpoisia ykkös- ja kakkosketjun miehiä, mutta ei TEPSISTÄ. Tappaako juniorivalmennus nuoren turkulaishuipun yrittäessään muovata tätä joukkuepelaajaksi. Tähdestä ei saa joukkuepelaajaa tehdä, vaikka siinä menisi B-nuorten SM!!! Herätkää!

Eiköhän tämä ongelma ole ihan jossain muualla kuin juniorien valmentajissa? Ei noita huippuja nouse muualtakaan siihen malliin mitä esim. 90 -luvulla nousi. SM-liigan pelityyli on niin erilainen nykyään, ettei taitokiekolle jää tilaa hirveästi. Siihen kun lisätään vielä se, ettei virheisiin ole varaa, ei enää uskalleta edes yrittää hirveästi.

Myös roolitus on noussut liian suureen osaan. Juniori, joka nousee liigarinkiin, menee yleensä 3/4 -ketjuun, joka on roolitettu pelaamaan 0-0:aa ja yleensä myös pelaamaan enemmän puolustusvoittoista peliä, kuin hyökkäävää.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Viestin lähetti Kossu
Lopuksi juniorivalmennukselle kenkää. Miksi ihmeessä lähes kaikista muista seuroista nousee liigakelpoisia ykkös- ja kakkosketjun miehiä, mutta ei TEPSISTÄ. Tappaako juniorivalmennus nuoren turkulaishuipun yrittäessään muovata tätä joukkuepelaajaksi. Tähdestä ei saa joukkuepelaajaa tehdä, vaikka siinä menisi B-nuorten SM!!! Herätkää!

Kertoisitko missä joukkueissa pelaa omia junnuja ykkös tai kakkos ketjussa, kun itselleni ei kovinkaan montaa tule mieleen.

Esim. Jokereissa ei nyt omat junnut niin hirveästi kahdessa ekassa ketjussa taida viipottaa, kuten ei Hifkissäkään eikä Bluesissa. Ilveksestä nyt löytyy kakkosketjun sentterin paikalta oma junnu Raimo Helminen, mutta hänen junnu ajoistaan on jo kotvanen vierähtänyt ja ei Tapparassakaan nyt taida Niemisen Villeä ja Ojasen Jannea lukuunottamatta niitä olla vaikkeivat he enää junnuja olekkaan, mutta Tapparan kasvatteja kuitenkin. Kärpissä nyt taitaa olla viimeksi junnu pelejä pelannut pelaaja ykkös tai kakkosketjussa.

Että missä joukkueissa näitä junnuja nyt pelaa ykkös tai kakkosketjussa?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Viestin lähetti Jykke1978
Niemisen Villeä

Itse asiassa Nimo on pelannut lähes koko kauden Kontiolan ketjussa. Ja Kontiola johtaa kolmosta. No joo, pilkunviilausta, mutta kuitenkin.

Eipä noita omia junnuja monellakaan ole ykkös- tai kakkoskentissä. Eli ei olla jääty kenenkään taakse juniorikasvatuksessa.

Muutenhan tämä tilanne on toivoton, joten en kommentoi mitään Narvanmaasta, Paukkusesta ja paskasta kaudesta.
 

Van der Teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Mavericks, Manchester United, Klubi
Viestin lähetti Jykke1978


Että missä joukkueissa näitä junnuja nyt pelaa ykkös tai kakkosketjussa?

SaiPassa Nokelainen sai loppukaudesta mukavasti vastuuta ykköskentässä, mutta taisi olla yksi näitä harvoja. Tai lähes ainut. Kyllä Suomen palaajatuotanto on tälläkin mittarilla aika pahassa kriisissä, jos liigaan ei nouse enää hyviä junioripelaajia, jotka pysyisivät pelaamaan ykkös-tai kakkoskentässä. Huolestuttavaa...
 

Spinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Junnuvalmennuksesta

Liiton sivuilla oli alle 16-v. maajoukkueen ekat leirityslistat. Nämä siis Pohjola-leiriltä valittuja.
Palloseuralta kuusi poikaa mukana, enemmän kuin keneltäkään muulta.
Jotain siellä junnumyllyssä täytyy oikein tehdä. Eiköhän syyt löydy muualta? Se, että näitä lahjakkaita poikia ei saada liigaan missään, on Turkua suurempi ongelma.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
TPS:n junnukiekko alkaa C/B-junnuiässä näyttämään Charleston Chiefs-kiekolta, johon valmennusjohto yllyttää.

En muista lehden nimeä, joka pohti samaa asiaa, ettei täältä enää tulee kuin noita tuokkometsärantoja, 3-4 kentän rouhijoita, jotka painimalla ja rottamaisuudella ovat ansainneet vastustajan kunnioituksen junnuissa. Poissa ovat ne ajat, kun täältä saatiin yksi huippu parin vuoden välein. Nykyajan totaalikiekko ei vain hyväksy sitä.
 

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
Älkäämme vielä vaipuko epätoivoon. On varmasti totta, että monet junnuvalmentajat tasapäistävät pelaajiaan liukuhihnakoutsauksellaan, mutta kyllä esim. Korpikoskella ja Jarmo Jokilalla on eväitä muutaman vuoden sisällä kahden ensimmäisen kentän miehiksi.

Palloseurassa on useimmiten sen verran kova taso, että aika harva junnu nousee suoraan kovin isoon rooliin. Nokelaisella on Saipassa huomattavasti helpompi nousta top-6 hyökkääjäksi kuin Korpikoskella Palloseuran paidassa.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Iso-Horst
[BNokelaisella on Saipassa huomattavasti helpompi nousta top-6 hyökkääjäksi kuin Korpikoskella Palloseuran paidassa. [/B]

Sai Korpikoskikin alustavaa näytönpaikkaa alkukaudessa kun pelaili ykkösessäkin. Pihalla oli kuin lumiukko, mikä on tietysti anteeksiannettavaa tässä vaiheessa.

Noin yleisesti, ei tämän kauden räpellystä voi laittaa noiden tosijuniorien piikkiin, kyllä siellä on ihan eri äijät spedeilleet.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti kausi
Noin yleisesti, ei tämän kauden räpellystä voi laittaa noiden tosijuniorien piikkiin, kyllä siellä on ihan eri äijät spedeilleet.

Jos Jortshu tulee uskoisin kadon käyvän ykkösketjutasolta saakka. Antti Aalto ei välttämättä mahdu pakettiin, Metsäranta, Tuokko jne. luulisi lähtevän joka tapauksessa. Onneksi Paukkunen-Eronen on sopimuksen alla vielä ensi vuonnakin. Huraa!
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ei tässä nyt olla taas kovinkaan hyvään suuntaan menossa ensikaudenkaan suhteen. Huhuissa kun pyörii nimiä Jämtin ja Widing, varmaan menisi jossain kolmos-nelosketjussa, mutta eikö ne paikat voisi täyttää omilla kehittyvillä junnuilla, tahi suomalaisilla, jolloin ulkomaalaispaikat voisi jättää oikeille vahvistuksille. Täällä puhuttu jotta varmaan Widing tehoja sais pelimiesten rinnalla, no mistä ne pelimiehet saatas :) Nurmisen jatko kenties ihan hyvä asia, mutta on otettava myös huomioon jottei Nurminenkaan ole enää mikään kauhea nuori kaveri, joten vanhuuden mukana tuoma hitaus voi alkaa kummasti painaa kohta puoliin?

Kyllä tässä tartteis jo hieman saada tietoja oikeista vahvistuksista, jotta usko jotenkin edes säilyis. Pärssinen olisi VAHVISTUS, mutta ei taia pätäkkä riittää?
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
TPS on solminut neljä jatkosopimusta. Seurassa jatkavat Antti Hulkkonen, Antti Aalto, Matti Aho sekä Markus Seikola. Antit tekivät 1+1 malliset sopimukset, Seikola 1 vuotisen ja Aho 2 vuotisen. Kaikki tärkeitä sopimuksia mutta erityisesti Ahon sopimus lämmittää mieltä. Sopimuksia on nyt julkistettu 13 kappaletta ja Narvanmaa sanoo sopimuksia olevan kasassa hieman alle 20. Eli tämän perusteella sopimuksia jäi vielä julkistamatta.
 
Viimeksi muokattu:

GeneRation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Jonde
TPS on solminut neljä jatkosopimusta. Seurassa jatkavat Antti Hulkkonen, Antti Aalto, Matti Aho sekä Markus Seikola.

Hienoa, nämä kaikki jatkosopimukset ovat mielestäni tärkeitä.
Aaltoa parempaa suomalaista sentteriä ei helpolla löydy ja Seikola parantaa varmasti ensi kaudellakin otteitaan. Ahon sopimus oli melkeinpä välttämätön, olisi ollut paha moka päästää mies muualle. Hulkkosenkin jatkosta olen tyytyväinen, vaikkei mies tällä kaudella olekkaan kummoisia esittänyt. Uskon ja ennen kaikkea toivon, että ensi kaudella nähdään sitä samaa Hulkkosta kuin mitä viime kaudella nähtiin. Fyysisyyttähän TPS:n puolustuksessa ei ole koskaan liikaa.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Oikein hyviä uutisia. Nyt meillä on ensi kaudeksi ykkössentteri. Seikolan ja Ahon jatkoon olen enemmän kuin tyytyväinen. Kyllä Hulkkonenkin rosteriin mahtuu, tosin odotan kyllä peliesityksiin aimo parannuksen tähän kauteen verrattuna.

Parhaimmillaan Hulk on kuitenkin SM-liigan parhaita puolustajia.
 

Ääninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Suomen A-mj.
Täytyy myöntää, että TPS pystyy vielä yllättämään positiivisesti. Varsinkin Aallon jatkosoppari oli iloinen yllätys, olin satavarma miehen lähtevän repimään viimeiset isot rahat Sveitsiin.

Tähän vielä Killeri niin sentteriosasto alkaa näyttää hyvältä.

Tosiaan Ahon sopimus oli myös tärkeä ihan puhtaasti uskottavuuden kannalta. TPS:llä ei todellakaan ole liikaa omia junnuja, joiden voi olettaa ottavan lähitulevaisuudessa isonkin roolin joukkueessa.
 

Tep

Jäsen
Hieno juttu! Kaikki sopimukset ovat Tepsille erittäin tärkeitä, ei kahta sanaa. Saatiin puolustukseenkin runko kasaan. Ja Aaltoa parempaa suomalaista sentteriä on aika vaikea löytää.

TPS:n sivuilta otettu pätkä:

TPS:n toimitusjohtaja Jouko Narvanmaa rakentaa joukkuetta ensi kaudelle ja jännittää pudotuspelejä. - Koossa on hieman alle 20 sopimusta ja muutamia vielä tehdään lisää, Narvanmaa kertoo.

Mitähän se Narvanmaa vielä keksiikään?

Ai niin, pikku juttu vielä:

Olen "hieman" pihalla tästä Aalto-Jortikka keskustelusta jota olen ollut bongaavinani aina välillä, joten valaiskaapa tyhmää: Miksi Aalto ei voisi pelata Jortsun alaisuudessa? (Vai kuvittelenko minä vain lukeneeni tuollaista?)
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pirun hieno homma nuo jatkopahvit ja aivan erityisesti Antti Aallon osalta. Hulkkosen jatko on miehen ailahtelevista otteista huolimatta OK, jos hinta vain on ollut järkevällä tasolla.

Uusien vahvistuksien hankinnan suhteen seurajohdon viimeaikaiset näytöt eivät ole kovin kummoiset, mutta vanhojen runkopelaajien kanssa on onnistuttu sorvaamaan jatkosoppareita ihan kiitettävästi. Näiden neljän nimen lisäksi kun muistaa, että Nurminen jatkaa tämän kauden jälkeen vielä kaksi vuotta ja Vahalahti viimekeväisen sopparinsa ansiosta kolme vuotta, voi jo nostaa peukkua pystyyn.

Voisiko joku ns. asioista perillä oleva selittää minulle ei-sisäpiiriläiselle, miksi valmentajaksemme spekuloidulla Jortikalla olisi jotain Antti Aaltoa vastaan, tai päinvastoin? (Aallon kohdalle voi vapaasti vaihtaa jonkun toisen nykyisen tepsiläisen tai potentiaalisen vahvistuksen nimen, sillä eihän Jortsu noin yleensäkään tule kenenkään kanssa toimeen - ainakaan huhupuheissa. )
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Korpikoskella ja Makkoselle vielä parin vuoden jatkosopimus kouraan, niin alkaa näyttämään jo hyvältä. Muut pelaajat toivottavasti saavat hakea pelipaikkaa jostain muualta.

Puolustukseen 1-2 vahvistusta. 2. kentän sentteri ja "Elorannan korvaaja" tai sitten puhdas snipperi. Siinä vielä toivottavasti Narvanmaan ostolista tulevalle kaudelle. Maalivahtienkin suhteen tilanne on tietysti vielä hiukan auki, jos/kun Lassila lähtee. Riittääkö Karjalaisen taidot 1. mokeksi?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Viestin lähetti Power
Näiden neljän nimen lisäksi kun muistaa, että Nurminen jatkaa tämän kauden jälkeen vielä kaksi vuotta ja Vahalahti viimekeväisen sopparinsa ansiosta kolme vuotta, voi jo nostaa peukkua pystyyn.

Ja onhan siinä lisäksi Alatalo ja Lius näistä runkopelaajista jatkamassa. Vahalla pitkä sopimus, jne. Mutta aina sekaan mahtuu pari-kolme pistepörssin kärkipaikoilla keikkuvaa vahvistusta.

Itse toivon, että Vykoukalille tehdään hinta-laatu - suhteeltaan sopiva jatkopahvi. Ikävä kyllä ei taida onnistua, mutta joku liideri pakistoon tarvitaan. Marko ei ole liideri.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Tämän hetkinen ilmoitettu sopimustilanne:

Nurminen - Aalto - Alatalo
Vahalahti - Lius - Aho
Virtanen - (Kauppila) - Sykkö

Kiprusoff - Seikola
Hulkkonen - Eronen
Paukkunen - Backman

Karjalainen
Santanen

edit: lisätty Sykkö ja Santanen
 
Viimeksi muokattu:

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Viestin lähetti kosh
Tämän hetkinen ilmoitettu sopimustilanne:

Nurminen - Aalto - Alatalo
Vahalahti - Lius - Aho
Virtanen - (Kauppila)

Kiprusoff - Seikola
Hulkkonen - Eronen
Paukkunen - Backman

Karjalainen
Eikö näiden lisäksi Tomi Syköllä ja Juho Santasella ole sopimus Palloseuran kanssa kauden 2007 loppuun saakka. Tosin Sykköhän ei tällä hetkellä juuri Tepsissä pelaa mutta sopimus miehellä käsittääkseni kuitenkin on tuohon kevääseen 2007 saakka. Korjatkaa jos olen väärässä tai huono muistini pätkii näin pahasti.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Todella hyvät jatkosopimukset ! Aalto loistava sentteri ja nimenomaan kotimainen pelaaja. Siinä ykkössentteri ensi kaudeksi. Ahon sopimus aivan loistava juttu. Mies on ollut pirteä koko kauden ja ehdottoman hyvä pelaaja varmasti myös jatkossa. Pakisto alkaa myös hahmottua Seikolan ja Hulkkosen jatkon myötä. Ilolla otan vastaan nämä uutiset.
 
Viimeksi muokattu:

Jet-Ace

Jäsen
Nyt ovat nykyisen rosterin tärkeimmät jatkosopimukset tehty. En usko, että Vykoukal edes on ensi kaudella Suomessa, vaan palaa kotimaahansa. Kauppilalle en jatkosopimusta tekisi, näytöt ovat olleet kovin vaatimattomia.

Jos tuo Narvanmaan vajaa 20 sopimusta ja nyt tiedossa olevien suhde pitää paikkansa, niin ilmeisesti loput ovat vielä pelejään jossain muualla jatkavia. Loponen, Sahlstedt ja kyllä minusta Jämtin olisi aivan potentiaalinen kaveri kokoonpanoon?

Ja olisiko joku Jokerien nykykokoonpanosta halukas seuraamaan valmentajaansa, mikäli Jortikka Tepsiin palaa?

Ja sitten on tietysti kysymys ensi kauden maalivahdista...
 

moukari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, OTTAWA SENATORS
Viestin lähetti Jet-Ace
Nyt ovat nykyisen rosterin tärkeimmät jatkosopimukset tehty. En usko, että Vykoukal edes on ensi kaudella Suomessa, vaan palaa kotimaahansa. Kauppilalle en jatkosopimusta tekisi, näytöt ovat olleet kovin vaatimattomia.

Jos tuo Narvanmaan vajaa 20 sopimusta ja nyt tiedossa olevien suhde pitää paikkansa, niin ilmeisesti loput ovat vielä pelejään jossain muualla jatkavia. Loponen, Sahlstedt ja kyllä minusta Jämtin olisi aivan potentiaalinen kaveri kokoonpanoon?

Ja olisiko joku Jokerien nykykokoonpanosta halukas seuraamaan valmentajaansa, mikäli Jortikka Tepsiin palaa?

Ja sitten on tietysti kysymys ensi kauden maalivahdista...

TPS 2005-2006:

Laskin et tarvittaisiin 4 hyökkääjää, pari pakkia ja mokke, niin homma on siinä,
Huhut/toiveet:

Hannu Jortikka/Hannu Virta

Tuomo Karjalainen-Huippuveskari

Nurminen-Aalto-Vahalahti
Alatalo-Sahlstedt-Virta
Jämtin-Kauppila-Widing
Aho-Lius-Korpikoski

Kiprusoff-Seikola
Hulkkonen-Loponen
Eronen-Paukkunen
Backman-Vahvistus
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Jet-Ace
En usko, että Vykoukal edes on ensi kaudella Suomessa, vaan palaa kotimaahansa.

Vykohan on sanonut, että palaa Olomouciin, rakentaa omakotitalon missä on myös sauna.

"Jiri kertoo kuluvan kauden olevan viimeinen Tepsissä.

– Samalla luovutan myös MM-kaukalon nuoremmille pelaajille, tunnustaa Jiri.

Ensi huhtikuussa hän muuttaa perheensä kanssa takaisin Tshekkeihin, pieneen kaupunkiin nimeltä Olomouc. Tällöin Jiri aloittaa oman talonsa rakentamisen. Omakotitaloonsa hän kertoo ehdottomasti rakentavansa saunan.

– Rakastan saunomista!

Tulevan pelikauden joukkueesta Jiri sanoo päättävänsä yhdessä perheensä kanssa."

http://hc.tps.fi/index.php?main=tpsfun&sub=jutut&id=46
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Hyvät pahvit. Edellyttäen tietty, että Ahon ja Seikolan kehitys jatkuu ja Hulkkonen palaa tasolleen. Aallon paperista revin eniten riemua, koska olin jo vakuuttunut miehen lähdöstä ja äijä on henk.kohtainen suosikkini. Soppareiden julkistamisajankohtakin passaa ja hitsaa taatusti porukkaa henkisesti tiiviimmin yhteen. Esim. jos ja kun Tepsin pudotuspelit jatkuvat Pääsiäisen jälkeenkin, niin ei tarvitse jännittää jonkun runkopelaajan pelaavan tulevaa työntantajaansa vastaan. Aukkoja on vielä helvetisti ja valtaisan itkun mahdollisuus suuri. Toivottavasti NHL alkaa normaalisti, muuten loppuu huumori heti alkuunsa.

Näitä siis vielä puuttuu.

Ykkösmokke: Tämä on paha. Helpointa olisi tarjota Lassilalle jatkoa, koska ei se näillä esityksillä muuallekaan pääse. Täydellinen kysymysmerkki Jani Hurme pitää nyt muistaa aina mainita. Märissä unissa voisi toivoa Jortsun kertovan Thomasille, että kuinka vitun hieno paikka Turku on nykyoloihin verrattuna.

Keskushyökkääjä ja laituri kakkoseen: Huhuissa pyörii Kalle Shalstedt, Timo Pärssinen, Tony Virta, ja Stefan Öhman. Kaksi noista riittää, ellei Jouko sitten kuittaa kerralla menneitä ja rakenna kolmosketjustakin maaliruiskua. Tuskin.

Kolmosen laituri: Andreas Jämtin. Se on siinä.

Nelosketju: Nuorille pitäisi ja kannattaisi kai jonkun kaavan mukaan antaa mahdollisuuksia, mutta kyllä Rauteen tulon jälkeen nelosketjun koohotusta on paljon levollisempi seurata. Ei tarvitse jatkuvasti jännätä oman pään puolesta. Tästä voi joku repiä virtuaalipelihousunsa, mutta minä en pistäisi pahakseni Rauteen jatkoa. Helpottaisi myös niitä tilanteita, kun ylempänä kaivataan paikkaajaa, eli Tepsin tapauksessa vähintään kolmannes kaudesta. Lopuista paikoista sitten kunnon koko kauden kestävä kisa päälle.

Pakisto: Näyttää vielä pahasti keskeneräiseltä ja vaikka Jokke todennäköisesti hommaakin jonkun vähintään keskinkertaisuuden tuohon kakkospariin, niin kokonaisuus ei vakuuta, ei millään.


****
Karjalainen

Nurminen-Aalto-Alatalo
Vahalahti-****-****
****-Lius-Aho
Virtanen - **** - ****

Kiprusoff-Hulkkonen
Seikola-****
Eronen-Paukkunen
Backman

Toimitus!! Nurmisen sopparivuodet (2007) näkyy olevan päivittämättä pelaajalistassa

edit:säätöä
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös