Tps 2002-03

  • 179 275
  • 1 938

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Vertailua

Viestin lähetti PIISPA
Hifkiin tähän mennessä Salmelainen, Simicek, Saarinen, Draper, Pärssinen (ja todennäköisesti Hentunen), lähtevien listalla ei mestaruuden tekijöitä.

Tepsiin Jussi Timonen... (ja huhuja Peltosen Kimmosta), lähteneiden/lähtevien lista taas puoli vaaksaa pitkä.

Soisipa herätyskello jo...

Peltonen ja Timonen ovat varmoja TPS:n miehiä. Pärä on ollut neuvottelukontaktissa myös Turkuun, mutta ottajia on taatusti myös muissa kärkipään SM-liigaseuroissa. Ei kai tämä mikään yllätys kenellekään voi olla?
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Minulle soitettiin viime viikolla Ruotsista ja pyydettiin lähettämään Mika Lehtisen tilastot kolmen viime kauden ajalta.

Soittajan nimi oli Magnus Tegel.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Oloneuvos
Taitaa sitten Mika Lehtisen tie viedä Ruotsiin ja MoDo:n riveihin. Uutisia tulee, mutta virta vie väärään suuntaan.

Lähtijät ovat ilmeisesti: Norrena, Lehtinen, Eronen, Schaefer, Joseph, Kangasalusta. Shearer neuvottelee Sveitsiin mutta lätkäasiantuntijat eivät ole kovin varmoja riittääkö miehen taidot Sveitsin liigaan, joka kuitenkin on palkkapoliittisista syistä nykyään täynnä aivan huipputekijöitä. Mikko Koivu jatkanee Turussa kuten hieman yllättäen myös Mikko Kankaanperä.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Viestin lähetti Pressiboxi

Shearer neuvottelee Sveitsiin mutta lätkäasiantuntijat eivät ole kovin varmoja riittääkö miehen taidot Sveitsin liigaan, joka kuitenkin on palkkapoliittisista syistä nykyään täynnä aivan huipputekijöitä.

Kuten Niki Siren? :)
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
On se nyt jumalauta ihme, kun euroja riittää Helsingissä, mutta Turussa ei. Onko TPS menossa konkurssiin? Mikä v????u siinä on, että Timo Pärssistä ei Turkuun ostettu?

Nyt on Narvanmaa ja Jortikka TODELLA SYYTÄ olla siellä takataskussa kovia sopimuspapereita, jotta säilyttäisitte jonkinlaisen uskottavuuden!

Nyt ei pelkästään yksi Mikko Eloranta tai Petri Varis riitä!

Ostatte ainakin MAAJOUKKUESENTTERIN ja MAAJOUKKUEPAKIN ja vielä sieltä KIRKKAIMMASTA PÄÄSTÄ!
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti InSideHockey


Kuten Niki Siren? :)

Heh, riippuu tietysti tähtääkö huippuseuraan vai ei! Robbiella on silti vaikeuksia olla ykkössentteri edes nykyisessä SM-liigassa, kakkoseksi mies on suht OK mutta enemmänkin olisin toivonut näkeväni.
 
Viimeksi muokattu:

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Ei helvetti kyllä hyvältä näytä. Nyt kun Pärä sitten menetettiin niin on tosiaan parempi olla niitä suuria kaloja koukussa. Ensin meni Simicek ja sitten Pärssinen. Tästä kun vielä menetetään Niittymäki ja Alatalo NHL:ään niin jopa Playoff paikka voidaan pikku hiljaa unohtaa. Noh, Auran Aaltojen Team Päämies tulee ainakin saamaan lisää kuulijoita ja kunnolla.

Jos tosiaan ensi kauteen lähdetään säästöliekillä niin voitaisiin samantien siirtyä Kupittaalle pelaamaan, että saataisiin hiukan säästettyä Euroja.

EDIT: Tähän asti olen aina luottanut siihen, että johto kykenee kokoamaan mestaruudesta taistelevan joukkueen, mutta eiköhän tuo tapaus Pärssinen jo kerro siitä, että nyt ollaan kusessa.
 
Viimeksi muokattu:

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Pressiboxi


Heh, riippuu tietysti tähtääkö huippuseuraan vai ei! Robbiella on silti vaikeuksia olla ykkössentteri edes nykyisessä SM-liigassa, kakkoseksi mies on suht OK mutta enemmänkin olisin toicvonut näkeväni.

Totta. Korkeintaan kakkossentterin paikalle Rob on sopiva, mutta kun meillä ei nyt ole kovin kaksista sentterikalustoa mihikään muuhunkaan ketjuun pois lukien Rautee omalla ja vain omalla paikallaan Rottaketjun keskellä.

Kieltämättä ihmetyttää tuo Tepsin putoaminen kelkasta Pärssisen kanssa. Tietysti Hifkillä on hirmuiset menstyspaineet surkean kauden ja paikallisvastustajan menestyksenkin takia, mutta kyllä viime kautisen konttaamisen jälkeen pitäisi paineita olla Turussakin.

Ei hyvä.
 
Viimeksi muokattu:

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Mitä tässä muutakaan voi tehdä kuin liittyä kuoroon: PERKELE SENTÄÄN.

Ihmetyttää, että Pärssisen kanssa kyllä saatiin viime vuonna sopimus aikaiseksi, mutta tänä vuonna ei. Nousiko hintalappu vuodessa yli Tepsin maksukyvyn, oliko HIFK:n kassa tyhjä aiemmin (vaan ei enää), vai onko kyse jostain muusta? Jos ei muuta niin toivottavasti HIFK maksaa itsensä kipeäksi, kuten varmasti asia onkin. Vielä jos saavat Hentusen toiseen laitaan niin valtakunnan kalleimman 1-ketjun titteli lienee tosiasia.

Ja mitä tekee TPS? Lähtijöitä riittää, tulijoita taas... sen kun tietäisi. Harvemmin Turussa ollaan seurajohdon tumpulointiin kaaduttu, enkä usko että niin tapahtuu nytkään koska lähtijät on pystytty ennakoimaan jo pitkään - silti edes yksi kovan luokan hankinta tähän väliin tekisi luottamukselle hyvää. Ongelmahan on kaiken lisäksi siinä, että jos Tepsi aikoo tapella uskottavasti mestaruudesta niin tänne tarvitaan paljon muutakin kuin 1 laituri. Toisaalta vaikka yhtään hyökkääjää ei vielä tulopuolelle ole varmistettu, niin turha kivittää seurajohtoa liian aikaisin. Ääni muuttuu varmasti monella kellossa jos Tepsiin saadaan esim. viisikko Varis-N.Kapanen-Eloranta-Tallinder-Järventie (nimet heitetty lähes summassa, en tiedä mikä on tilanne heidän suhteen) ja lisäksi pystytään pitämään Alatalo ja Niittymäki. Ei siis auta kuin odottaa. Niin kertakaikkisen turhauttavaa kuin se onkin... :mad:
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Viestin lähetti Erkka
Ei siis auta kuin odottaa. Niin kertakaikkisen turhauttavaa kuin se onkin... :mad:

Kyllä TPS:n tiedottaminenkin on aika penaalista. TPS ja sen toiminta on kuitenkin niin äärettömän seurattu asia Turussa ja sen ulkopuolellakin, että kyllä fanit ovat ansainneet sen, että he ovat ajantasalla tilanteesta. Jos ei ole tiedotettavia sopimuksia ole, niin niitä ei sitten ole, mutta edes lause "tilanne on hallinnassa" antaisi mielenrauhan monelle. Nyt on vaan ollut aika epätavallisen hiljaista.
 

Carlos

Jäsen
Älkää nyt vielä heittäkö kirvestä kaivoon siellä turkkusessakaan. Kyllä uskon että teillekin tulee ihan ok porukka, ja toisekseen maistuu seuraava kannu paljon paremmalta, kun välillä vähän rämpii. TPS on kuitenkin vuodesta toiseen menestynyt kohtalaisen hyvin pelaajamarkkinoilla, ja en usko tämän kauden olevan poikkeus, ellei Jortikka lähde viime kevään Penan linjoille "ei lähdetty hintakilpailuun".

Hifkissä on kieltämättä tänä keväänä paljon imua, ja jos vielä uusimmat huhut pitävät paikkansa, niin siellä turussa pääsee vielä pari ärräpäätä lisää. Mutta uskon kuitenkin että saatte ihan ok vahvistukset, no hätä. Ihan noin arvauksena, joku muukin HPK:sta kuin Peltonen saattaisi olla ostettavissa...
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Voisin kuvitella myös nimimiesten tarttuvan vielä palloseurankin haaviin. Yksi myös mikä TPS:ssa on aina ollut merkillistä. Vaikka pelaaja ei olisikaan välttämättä ihan niin tunnettu vielä niin viimeistään vuoden jälkeen Turussa hänet kyllä tiedetään. Muistuu vaan mieleen Jursinovin ajat kun ostitte kaiken nimisiä äijiä mistä kukaan ei ollut kuullutkaan. Sitten ihmetelriin kun miehet pelasivatkin maajoukkueessa. Enää ei ole tapahtunut ihan samalla tavalla, mutta uskon turkulaisten olevan ensi kaudellakin paha pala petopaidoille Elyseellä. Tätä on kyllä valitettavasti tapahtunut jo liian monta vuotta.
 

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hmm...Ilmassa on ehkäpä pientä "paniikin poikasta". Ilmeisesti viime vuosi on melko hyvin muistissa, kun silloin loppujen lopuksi ei käteen jäänyt juurikaan "mitään". Ymmärrän. Tepsin kulta vuosina ei pahemmin painostettu tai vaadittu vahvistusten nimiä. Aina pystyi luottamaan, että kova jengi on kasassa myös ensi kaudella. Nopeasti ne asiat vaan muttuu. Minulla on kyllä tuolla takaraivossa aina sellainen "perusluottamus", jota ei pieni hiljaisuus heilauta. Tämä johtuu varmaan siitä, ettei vielä koskaan ole varsinaisesti joutunut pettymään. Sen kyllä ymmärtää, että faneilla on odotukset korkealla, ja miksei olisi? Tps on aina ollut esimerkillisen hyvä hankkimaan pelimiehiä. Mielenkiinnolla seuraan tätä huhu keskustelua ja odottelen niitä "varmoja tietoja". Niin... ja okei, Ei Seppoa Alataloon.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti TheAnimal
Esimerkiksi Liesmäen iso juttu Tammisen siirtymisestä Porin Ässien päävalmentajaksi oli oikein hieno juttu.

Näin on. Sopimus Tammisen kanssa oli myös olemassa, mutta se purettiin tuon jutun jälkeen, koska sopimusta ei olisi saanut julkistaa vielä. Ei ole tuon kertonut tyyppi minulle ennen valehdellut, eikä hänellä ollut syytä nytkään sitä tehdä.
 

ApZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Beijing Nordic Vikings
Viestin lähetti Kossu

Nyt ei pelkästään yksi Mikko Eloranta tai Petri Varis riitä!


Siis ei h..tti, kaipaako joku TPS- fani PETRI VARISTA Tepsiiin....Ei voi olla totta.. EI IKINÄ!!!!!! Sen mää vaa halusin sanoo, et sinä päivänä ku se v...n vaakkuja pelaa Tepsis, ni mä vaihdan suosikkijoukkuetta( ja sitä Continental-cuppia ei lasketa). Varis on nyt, aina ja ikuisesti polttomerkitty narriks ja sellasta ei tepsiin kaivata. Tehköön niitä pisteitään sitten vaikka kuinka paljon muissa joukkueissa, kunhan ei pue Tepsin paitaa päällensä. Se häpäisisi kyseisen paidan.

Toinen juttu, mikä tuli mieleen noista vahvistuksista, eiks jokaisen joukkueen pidä joskus rakentaa uudelleen sitä pohjaa. Siis tarkotan, että Jursin aikaan niitä junnui oli kokoonpanossa välillä aika paljonkin. Ei ne aina pärjänny, mut sitä peliä oli hieno kattoo, ku ne sentään yritti (vrt. Nurminen) . Kenties Tepsin ois aika rakentaa se pohja uudelleen ja pitää muutama välivuosi. Annettas niille nuoremmille pelaajille aikaa ja vastuuta, minkä kautta kehittyä. Mun mielestä sitä menestystä ei välttämättä tarvii tulla joka vuosi, kuiteskin kolmeen peräkkäiseen tuskin kovin moni joukkue ihan heti pystyy. Timosesta on mun käsityksen mukaan on ennustettu ihan kovaa pelimiestä, samoin kuin näistä muista Tepsin kokoonpanossa pyörineistä junnuista.

Se Jursin aikainen aktiivinen nuorten pelaajien kartoitus tulisi aloittaa uudelleen ja hankkii Jursi (tai vastaava) takas(hinnalla millä hyvänsä) kehittään niitä.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Tälläkö tasolla liikutaan?Journalisti saa tietää sopimuksesta ja kun hän julkaisee sen se puretaan koska sitä ei olisi saanut julkaista.Suullinen vai kirjallinen sopimusko oli olemassa?

Toivottavasti Liesmäki ei enää kommentoi Ässien asioista koska hänhän niistä päättää.Jos Liesmäki kertoo jonkun pelaajan siirtyvän Ässiin menee homma pipariksi kun se julkaistaan.

Tepsillä tuntuu olevan vaikeuksia kilpailla kovista pelaajista.Tarkan markan,anteeksi euron,ajat vai?Imu Tepsiin ei ehkä ole enää niin kova kuin ennen.

En ymmärrä enkä tiedä mitään.Se on elämässä selvä etu.Ainakin Liesmäkeen verrattuna.
 

Erkenholt

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TUTO, AIK
Käsittääkseni Bossman-tapaus vei aikanaan taloudellisen pohjan Jursinovin aikana käytetyltä systeemiltä. Tällä hetkellä nuorten huippulupausten haaliminen 1990-luvun puolivälin tyyliin johtaisi vain siihen, että TPS jalostaisi lupauksista pelimiehiä ilmaiseksi muille.
 

PIISPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No nyt se Pärssisenkin siirto on sitten vielä astetta virallisempi (jos jatkoajan uutisointia uskaltaa näin kanonisoida), mutta herätyskelloni ei ole vieläkään pärähtänyt. Ikävintähän ei ole niinkään edes se, että uutisia ei julkisteta, mutta kun edes huhuja ei leijaile ilmassa. Pelottavan hiljaista...
Sitten taas tuosta juniorien kouluttamisesta pelimiehiksi. Ensinnäkin tuo Bosmanin jälkeinen tilanne varmasti heikentää tällaisen menettelyn arvoa, kun ne junnut alkavat yleensa pelimiehiksi kehityttyään hinkua kovasti muualle taaloja vuolemaan. Ei niistä kovin kauan saa koulutusjakson jälkeen nauttia. Sen vuoksi tuollainen pitkän tähtäimen uuden, vankan pohjan rakentaminen ei oikein nykyliigassa enää kovin hyvin toimi. Toinen tähän asiaan liittyvä pointti on sitten vielä se, että Jursinovin ja Jalosen jalostustaidoissa on mielestäni melkomoisen suuret erot.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hmmm...outoa minustakin ja vieläkin on tulossa jossain vaiheessa puukkoa tepsi-haavaan meiltäpäin, näin luulen. Mutta miten olisi tämä Toni Sihvonen? Jokerifanit sijoittelevat jo omiin ketjuihinsa, Bluesiin Soosi ei varmastikaan mene, eikä meille. Mutta hyvä voimasentteri se on kuitenkin.
 

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitäpä sanoisitte tällaisesta herrasta, kun Marko Jantunen? Siinä olisi meitille kova pelimies. Loisti silloin Koivun ja Lehtisen rinnalla... Ruotsista tänne vaan!
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Narvanmaan TPS?

Turussa ollaan varmaan Jyrki Santalasta montaa mieltä. Niin toki muuallakin. Faktaa on kuitenkin se, että TPS-organisaatio oli ennennäkemättömän kova kone hänen aikanaan (johtui sitten mistä tahansa). Onkin mielenkiintoista seurata minkälaista pelaajapolitiikka Narvanmaa vetää. Tällä kaudella organisaationkin veri varmasti punnitaan uudelleen. Onhan siellä toki jatkuvuutta edustamassa Ansas. Osittain myös Jortikka.

Voisi ehkä hiukan pohtia miten tämä/edellinen kevät eroaa niistä Santalan aikaisista. Onko pelaajapolitiikassa eroa ja minkälaista?Pikkuhiljaa ne varmasti alkavat tulla esille.

Itse olin hiukkasen skeptinen Santalan Lukkoon tulon suhteen, mutta pyörrän kaikki pahat aavistukseni. Hän on tuonut taloon ryhtiä ja suunnitelmallisuutta. Näyttää erittäin hyvältä, vaikka vaatimattomin tavoittein edetäänkin. Ja niin varmasti jatkossakin tehdään.
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viime vuonna toukokuun puolivälissä vuoden 2001-2002 -joukkueesta oli koossa:

Nurminen - Rautee - Holmkvist
Sykkö - Kankaanperä - Vahalahti
Tuokko - Koivu - Kiviharju
Hannus - - Suoraniemi
Aho - - Jokila

Lehtinen - Petriläinen
Eronen - Tähkäpää
Kauppinen - Seikola
Paukkunen - Kesseli

Norrena
Niittymäki
Lassila
Karjalainen

Eiköhän viime vuoden virheistä ole jotain opittukin, ja ensi kaudella on taas kilpailukykyinen joukkue valmiina jo ennen syksyä.

Viime kaudella joukkue näytti jopa uskomattoman kovalta ennen NHL:n iskua riveihin.

L-Mies
 
Viimeksi muokattu:

mamma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Oloneuvos
Erilaisia huhuja ja puolinaisuuksia on saatu lukea lehdistä joko Narvanmaan tai Jalosen sanomina, mutta mitään täsmällistä ei ole sanottu.

Tarkentaisitko hieman Narvanmaan / Jalosen puolinaisuuksia; kenestä on vihjailtu ja missä lehdissä?

Eikös viime kaudella selkesti todettu että kaikista vahvistuksista tiedotetaan vasta kun nimet on paperissa. Ulkomaanapujen osalta ainakin viime vuonna vasta kun olivat paikanpäällä. Tästä hyvänä esimerkkinä kanukkien sopimukset.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti mamma


Tarkentaisitko hieman Narvanmaan / Jalosen puolinaisuuksia; kenestä on vihjailtu ja missä lehdissä?

Eikös viime kaudella selkesti todettu että kaikista vahvistuksista tiedotetaan vasta kun nimet on paperissa. Ulkomaanapujen osalta ainakin viime vuonna vasta kun olivat paikanpäällä. Tästä hyvänä esimerkkinä kanukkien sopimukset.

Tarkennan mielelläni. Kun Jussi Timosen ja Kimmo Peltosen tulosta kerrottiin puolivirallisesti ei vahvistusta tullut. Näistä oli ollut kirjoituksia sekä Turun Sanomissa että Turkulaisessa. Aikaisempien kokemusten vuoksi olisin halunnut siis jonkin muunkin lähteen varmistavan asian.

Kirjoitusten jälkeen muualla annettiin ymmärtää, että Peltosen sopimus Tepsiin on kaikkea muuta kuin selvä. Peltosen mahdollisena osoitteena Tepsin ilmoituksen jälkeen mainittiin Ruotsi. Samoin Jalonen on kommentoinut asiaa lehdistössä myös Pärssisen osalta.

Jos/kun mainittujen herrojen sopimusasioissa (Peltonen ja Timonen) on ollut epäselvyyksiä, ei logiikka kanukkien sopimusten kanssa päde. Kun itse kysyin asiaa eräältä henkilöltä, jonka taatusti täytyy olla asioiden tilasta tietoinen, oli kommentti " Kai sen selvä pitäisi jo olla." Tätä ei lauseyhteydessä eikä muutenkan voinut tulkita väärin.

Normaalisti näistä asioista tiedotetaan omilla nettisivuilla, mutta tähän mennessä en ole Tepsin sivuilla mitään herrojen sopimuksiin viittaavaa nähnyt. Siksi ihmettelenkin sinun kertomasi, ja minunkin tiedossani olleen käytännön ja tämän keväisen toiminnan eroa.

PS. Eurpean Hockey.netin sivuilla sekä Peltosen että Timosen siirron perässä lukee yhä edelleen status:"rumoured", eikä "confirmed". Näin ei sielläkään vahvisteta asiaa, vaan sitä pidetään toistaiseksi huhuna. Olisikohan aika tehdä asialle jotakin? Kyseiset sivut ovat käsittääkseni luotettava lähde.
 
Viimeksi muokattu:

mamma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siis tulijoista kerrottiin Turun Sanomissa ja Turkulaisessa? En saa käsiini kyseisiä lehtiä päivittäin, enkä siten tiedä onko jutuissa kerrottu lähteeksi Narvanmaa / Jalonen. Mikäli on, lienee viime syksyinen tiedotuspolitiikka sulanut talven lumien mukana. Mikäli lähteitä ei ole mainittu, voinemme olettaa ettei sopimuksia ole tehty/allekirjoitettu?

Olen itsekin kuullut käytäväpuheissa Ruissalossa työskenteleviltä mm Peltosen nimen, mutta olettanut että sopimuksista neuvotellaan, kun virallista tietoa ei ole tullut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös