Tottenham Hotspur FC 2022–2023

  • 24 537
  • 190

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Joo-o. Mikä järki ottaa enää toppari kentälle hyökkääjän tilalle kun 10min peliä jäljellä ja olet vajaalla, maalin tappiolla etkä ole luonut koko ottelussa yhtäkään kunnon maalintekopaikkaa? Tässäkin selvästi iso ero Conten kanssa ajattelussa miten sitä jalkapalloa pelataan. Conte varmaan sitten tyytyväinen, että saatiin nollapeli pelattua? Itse olisin vetänyt riskillä ja vaikka mielummin päästänyt sen maalin sitten.

Vähän jäi semmoinen maku pelistä että lähdettiin pelkäämään tappiota alusta asti. Sinänsä sääli kun hieno stadion täynnä, mestareiden liigan pudotuspeli ja kotijoukkueen prässi on sitten puolessa kentässä ekan puoliajan :D

Käsittämätöntä myös että Son ”pelasi” täydet minuutit.

Vielä pitäisi 12 ottelua Valioliigassa jaksaa. Top4 taistelussa ollaan vielä jollain ihmeellä mukana. Katsotaan miten käy.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Aivan kauhea esitys kauden tärkeimpään paikkaan. Tätä on Conte pallo pahimmillaan. Pitää tehdä maali, mikään muu ei viimeiseen 10min kelpaa. Conte ottaa Sanchezin kentälle, ettei vaan annettaisi Milanille maalia. Jokohan tästä paskapallosta päästäisiin eroon. Itsellä ei enään huumori riitä. Omalta osalta Contepallo on katsottu. Seuraavan kerran katson Spursin matsin, kun tuolla penkillä on uusi päävalmentaja.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Tottenham on kyllä yksi lahja, joka jatkaa ja jatkaa antamistaan. Pienen valonpilkahduksen jälkeen kolme pelillisesti ja tuloksellisesti todella karmean paskaa peliä.

Top4 vielä hyvinkin mahdollinen. Formi tosin niin surkea, että ei todennäköinen. Mutta kuten on nähty, joukkue voi saada välillä jonkun suonenvedon, joten ei heitetä kirvestä kaivoon sen osalta.

Samalla kun odotellaan ensi kauden valkusta uutista (veikkaan selviävän vasta kesällä, jolloin ensi kausikin on harjoittelua), niin eilen pelin aikana mulla tuli ekaa kertaa mieleen, että olisikohan Harry Kanen aika nyt ohi. Edelleen joukkueen ylivoimaisesti paras ja tärkein pelaaja ja itselleni koko Spursin historian suurin pelaaja myös. Mutta kääntöpuolena se, että nyt herrasta saisi vielä jotain rahaakin, ja tuo joukkueen alamäki viime vuosina ei näytä uusilla hankinnoilla tai millään kääntyvän. Ehkä jotain suurempaa ravistelua tarvitsisi ja lähteä rakentamaan joukkuetta niin, että se ei enää ole niin paljon yhden pelaajan varassa.

Vähän pelottava ajatus tuo itsellenikin, mutta jotain radikaalia pitäisi tehdä. Toki tuo yksinään ei ratkaisisi vielä mitään. Onneksi en joudu tekemään päätöksiä. Mutta tosiaan eilen ekaa kertaa ikinä tuli mieleen tuollainen asia.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kyllä sitä nyt viimeistään soisi Levyn päästävän miehen. Nyt on viimeinen sauma ottaa hyvät rahat jäähyväislahjaksi. Kane on antanut seuralle kaiken. Ja ansaitsee nyt vapautuksen. Terävintä uraa on se n. 3 vuotta jäljellä. Sen jälkeinen aika varmaan vähän arpapeliä, pystyykö pelaamaan huipputasolla.

Vaikka tämä kausi on mennyt Rikulta perseelleen, niin siinä on kärjessä pelatessaan valmiiksi n. 15 maalin mies, jopa enemmänkin. Hänhän on joutunut pelaamaan väärää paikkaa. (Aika suoraan kritisoi valmennusta Milan pelin jälkeen)

Rebuildia tässä muutenkin toivoo. Pochin jälkeinen aika on ollut epätoivoista kurkotusta kuuseen ja epäonnistunut. Vaikka katajaan on kapsahdettu niin perse edellä jatketaan kapuamista. Ainoa valon pilkahdus on ollut Conten viime kevät, sekä Josen instant vaikutus, joka jäi lyhyeksi.

Ja onhan tässä tavallaan tehtykin rebuildia, mutta koko ajan hommaa on viety Sonin, Kanen ja Llorisin vetämänä eteenpäin. Vaihtuvat palikat ovat olleet osin väärän muotoisia niin Conten kuin Josen palapeleihin, varsinkin kun tarkoitus on ollut voittaa heti jotain. Molemmilta jäi saamatta se pelaaja, jonka perään eniten Levylle huusivat, eli huipputoppari. (Jose Skriniaria, sai Rodonin. Conte Bastonia, sai Lengletin). Miksi siis hommata iso nimi, jos ei kuitenkaan olla valmiita laittamaan kättä taskuun oikeiden pelaajien kohdalla. Huvittavin hankinta oli kenties Spence, joka varmaan tasonsa puolesta olisi ansainnut peliaikaa, mutta Conte piti egonsa, eikä peluuttanut pelaajaa, jota ei hyväksynyt.

Kyllä nyt täytyy vilkaista naapuriin ja aloittaa samantapainen rakennus ja olihan se Pochin aika myös samantapainen.
 
Viimeksi muokattu:

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Oli(si) tarkoitus mennä pääsiäisenä neljän hengen porukalla Lontooseen ja katsomaan Spurs-Brighton.
Katselin, että peli olisi loppuunmyyty.
Onko tosiaan näin? Ja onko tuonne miten mahdollista lippuja vielä hankkia?
 

Jeffrey

Jäsen
Oli(si) tarkoitus mennä pääsiäisenä neljän hengen porukalla Lontooseen ja katsomaan Spurs-Brighton.
Katselin, että peli olisi loppuunmyyty.
Onko tosiaan näin? Ja onko tuonne miten mahdollista lippuja vielä hankkia?

Jos perse kestää niin Spurs näyttää myyvän vielä ns. Hospitality tai Premium lippuja tuohon peliin. Neljä vierekkäistä paikkaa saisi kappalehintaan £599. Paikat 10 riviltä ja sisältää ruuat, juomat ja hassuttelut ennen peliä.

Harvemmin nuo tarjoilut on kovin kummosia, mutta saapahan liput ilman kummempia säätöjä. Itse myös nautin suuresti alariveiltä pelin katselemisesta, niin näissä pääsee oikeasti lähelle peliä ja vielä suht edullisesti jos vertaa mustanpörssin hintoihin. Kova hinta, mutta tulee se futisfanin hölmömpäänkin rahaa laitettua.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Voitasko Conte potkia jo nyt pihalle? Ihan järkyttävää pelaamista taas sarjajumbo Sotonia vastaan.

Conte antanut näköjään palaa pelin jälkeen pressissä:

"Why? Because they are used to it here. They don't play for something important. They don't want to play under pressure, they don't want to play under stress. It is easy in this way. Tottenham story is this for 20 years. There's the owner but they never won something." Until now I tried to hide the situation. We can fight for what in this period, with this attitude, this commitment? For what? 7th? 8th place?" If they want to continue in this way, they can change the manager, a lot of managers, but the situation cannot change. Believe me."
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Hyvä. Conte kerjäämällä hakee potkuja. Sinällään säälittävää, mutta jos ei muu auta.

Peli olis pitänyt taas kerran hoitaa. 3-1 sarjajumboa vastaan, mutta eiköhän pupelleta tasoihin.

Top4:ää tarjotaan tarjottimella, mutta Conte potkii tarjotinta aina vain kauemmas.

Saatana 10 peliä vielä ja kevätkin jo ovella. Eikö tämä paska ikinä lopu?
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kyllä... nyt ollaan taas Spurs kannattamisen syvimmässä aallon pohjassa. Ja tämä vain vajaa vuosi sen jälkeen, kun kaikki näytti niin hyvältä. Teeppä Levy nyt se, minkä ainakin osaat urheilupuolella... Ei tässä pitäisi olla mitään vaihtoehtoja. Kausi on pelastettavissa sillä 4th place Trophyllä, jota Wenger Trophyksikin kehutaan. Conten kanssa tämä juna on menossa rotkoon.

Ainoa syy, miksi pitäisi näistä peleistä kiinnostua, on tietenkin Harry Kane. Eiköhän tässä kaikkien aikojen Spur pelaa viimeisiä pelejään liljan valkoisissa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tämä viesti on kesältä 2021. Eihän tuo nyt kovin kaukana totuudesta ollut.

Conte ja Spurs kuulostaa sellaiselta kombolta, joka kestää korkeintaan kauden ajan. Conte tulee ja voittaa Conference Leaguen Spursissa ja lähtee seuraavana kesänä ovet paukkuen seurasta, kun Levy ei suostu ostamaan Conten haluamia pelaajia. Kun Conte käy vielä kaatamassa lisää bensaa Mourinhon jättämiin savuaviin raunioihin, niin melkoinen supermies saa olla se, joka näiden kahden sankarin aiheuttamia paloja tulee sammuttelemaan. Toivottavasti Spursilla on nyt oikeasti joku pidempiaikainen suunnitelma mielessä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Sinällään en ole Conten kanssa eri mieltä noista jutuista.
Niin eihän hän toki varmaan ihan satuja puhu.

Ongelma onkin hän itse. Mitä hän on itse tehnyt? Jumittaa samassa taktiikassa, kun vastustajat tietää aina, miten Spursia vastaan kannattaa pelata. Juonittelee kuin pikkulapsi, kun ei saakkaan haluamaansa lelua. Ja kun seura hommaa lelun, joka oli mahdollista saada, Antonio parkuu, että tällä en varmasti leiki. Leikin sillä edellisellä, vaikka se onki paskempi, mutku minä en sitä halunnut.

(Jos joku ei hoksaa, niin viittaan Spenceen ja Danjumaan)

Conten onnistumiseksi jäi lopulta vain viime kevät, eli n. puoli vuotta. Viime syksy meni peliin (ja dataan) nähden tuloksellisesti käsittämättömän hyvin. Nyt tulokset alkavat näyttää siltä kuin pelikin varsinkin ennalta heikompia vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Nyt on jo potkuhuhuja.
 

Liitteet

  • 59BEAC3E-F2D5-4108-9B17-BC4F64D91ADD.jpeg
    59BEAC3E-F2D5-4108-9B17-BC4F64D91ADD.jpeg
    127,4 KB · kertaa luettu: 117

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Varmasti on potkuhuhuja, sillä vaikea nähdä, että Conte voi tuon jälkeen olla väleissä joukkueen tai oikeastaan kenenkään kanssa organisaatiossa. Olin todella innoissani Contesta kesällä ja ajattelin, että on jopa pieni sivusauma mestaruuteen, koska Conten rekordi on vain niin huikea. No vituikshan se meni. Contea voi paljon syyttää, mutta niin tulee syyttää pelaajia ja organisaatiotakin. Conte on jatkuvasti ja pitkään osoittanut tasonsa valmentajana, joten mielestäni juurisyyt ovat jossain muualla. ENICiä syyttää moni. ENIC ansaitsee ehdottomasti kehuja siitä, miten Spursista on tehty massiivinen organisaatio, joka pystyy resurssien varjolla kilpailemaan kenen kanssa tahansa. Myös pelaajiin on laitettu hyvä määrä rahaa lukuun ottamatta sitä yhtä jaksoa. Varsinkin näin jälkikäteen on helppo todeta, että juuri tuohon aikaan pelaajistoon olisi pitänyt panostaa. Hyvä huomioida myös, että vaikka rahaa on käytetty paljon, sitä on myös hukattu paljon. Syyllisiä on sekä pelaajahankinnassa että -kehityksessä.

Itse olen ollut pitkään sen kannalta, että tuossa pelaajistossa on jotain vikana. Onko Kane todellinen mulkku? Vieläkö siellä nussitaan pelikavereiden vaimoja?
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Conte oli kyllä ihan oikeassa kriitikissään, vaikka itse ansaitsee oman osansa myös siitä. Toki potkuthan ton jälkeen tulee ja Conte varmasti on helpottanut itse. Mutta kyllähän jotain kertoo, että edellisen kerran kun Conte ei voittanut seurajoukkue pätkällään mitään niin oli 09-10 kaudella Atalantan peräsimessä. Jos katsotaan vaikka myös Mourinhon statseja niin hänellä vastaava tilanne on hänen kohdalla 0 pokaalin setit on vuodelta 00-02 Leirian valmentajana. Ja on onnistunut saamaan pokaalin jo AS Romankin valmentajana. Sanotaan nyt sekin, että Pochettiinokin sai kolme pokaalia Ranskasta Tottenhamin jälkeen vaikka se ei ole PSG:n peräsimessä vaikeaa. Mutta tukee pointtia. Kyllähän tossa seurassa ongelmat on yleisesti jossain muualla kuin valmentajissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ML17

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kyllähän Conte siinä oli hyvällä hajulla, että Spurs ei ”uskalla” olla iso seura muiden joukossa. Plus pokaalittomuus tuntuu lamaannuttaneen koko seuran.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Conte oli kyllä ihan oikeassa kriitikissään, vaikka itse ansaitsee oman osansa myös siitä. Toki potkuthan ton jälkeen tulee ja Conte varmasti on helpottanut itse. Mutta kyllähän jotain kertoo, että edellisen kerran kun Conte ei voittanut seurajoukkue pätkällään mitään niin oli 09-10 kaudella Atalantan peräsimessä. Jos katsotaan vaikka myös Mourinhon statseja niin hänellä vastaava tilanne on hänen kohdalla 0 pokaalin setit on vuodelta 00-02 Leirian valmentajana. Ja on onnistunut saamaan pokaalin jo AS Romankin valmentajana. Sanotaan nyt sekin, että Pochettiinokin sai kolme pokaalia Ranskasta Tottenhamin jälkeen vaikka se ei ole PSG:n peräsimessä vaikeaa. Mutta tukee pointtia. Kyllähän tossa seurassa ongelmat on yleisesti jossain muualla kuin valmentajissa.
Jos tiivistetään, niin Spursin kymmenen viimeisintä valmentajaa ovat voittaneet Spursissa yhteensä yhden pokaalin. Samat kymmenen valmentajaa ovat voittaneet Spursin ulkopuolella yhteensä 61 pokaalia.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Jos tiivistetään, niin Spursin kymmenen viimeisintä valmentajaa ovat voittaneet Spursissa yhteensä yhden pokaalin. Samat kymmenen valmentajaa ovat voittaneet Spursin ulkopuolella yhteensä 61 pokaalia.

Conten aika ei nyt kuitenkaan ihan vituiksi ole mennyt...Tästä vielä uupuisi, kun Spurs palkkaisi jonkun Jose Enriqueen valmentajaksi peluuttaamaan pallon hallintaa tuolla rosterilla.



 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös