Tottenham Hotspur 2013–2014 – joko nyt UCL?!

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Ainakin jälkimmäisen lähteenä on The Sun ja hyvä että asia jaksaa edes sinua kiinnostaa täällä foorumilla.
Tottakai kiinnostaa. Erittäin mielenkiintoista seurata, kuinka paljon roskaa voidaan samasta asiasta julkaista. Mutta ei noilla lehdillä taida olla minkäänlaista vastuuta, keksitään päästä jotain, minkä luullaan kiinnostavan lukijoita.

Baldini taitaa olla joidenkin lähteiden mukaan Roomassa neuvottelemassa pelaajakaupoista.
Mielenkiintoista. La Gazzetta dello Sportin mukaan AS Roman Mauro Baldissoni ja Walter Sabatini lensivät tänään Lontooseen. Taitaa siinä kaikkia osapuolia vituttaa, kun neuvottelukaveri onkin tullut matkalla vastaan lentokoneella.

Nämäkin "lähteet" ovat noita samoja roskalähteitä. Kannattaa uskoa joka kymmenes, niin silloin on varmasti jäljillä.
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Spurs
Ulostus jatkuu. Nyt Tomppa on siirtynyt Hulliin pysyvästi ja Livermore samaan paikkaan lainalle loppukaudeksi.
Nyt tosiaan myös Spursin sivuilla julkistettu Tompan ja Livermoren liikkeet. Myös Capouen siirto on nyt sitten saletti kaiken viivyttelyn jälkeen. Well done mr. Levy. Kaikkea hyvää Huddlestonelle ja toivotaan, että Livermore ottaa isoja askelia ja saa vastuuta Hullissa.

Alkaakohan siirrot olla tässä vai vieläkö vahvistetaanjotian osastoa (paikkaamaan Balen lähtöä?)? Huhuissa esiintyneet ainakin Lamel, Eriksen, Contreao, Halilovic...Toppariosasto saattaa hyvinkin olla tässä, jos Capoue on pätevä kaveri paikkaamaan tarvittaessa myös puolustuslinjaa. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin Levy naaraa jonkun ihan puskista tulevan siirron syyskuun toinen päivä klo 23:59. Ja jos Bale lähtee, niin uskon myös sen siirron tapahtuvan samalla kellon lyömällä.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Alkaakohan siirrot olla tässä vai vieläkö vahvistetaanjotian osastoa (paikkaamaan Balen lähtöä?)? Huhuissa esiintyneet ainakin Lamel, Eriksen, Contreao, Halilovic...Toppariosasto saattaa hyvinkin olla tässä, jos Capoue on pätevä kaveri paikkaamaan tarvittaessa myös puolustuslinjaa. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin Levy naaraa jonkun ihan puskista tulevan siirron syyskuun toinen päivä klo 23:59. Ja jos Bale lähtee, niin uskon myös sen siirron tapahtuvan samalla kellon lyömällä.
AVB on ilmoittanut, että Bale ei ole pelikunnossa Palacea vastaan sunnuntaina.

Halilovicin siirto jos toteutuu, niin jäisi varmastikin lainalle vielä loppukauden ajaksi. Erikseniin en usko, ei ole käyttöä. Tosin ei Capouellekaan, mutta niin vaan tuli.

Lamela kyllä olisi mielenkiintoinen hankinta, enkä pysyisi housuissani jos tämä tapahtuisi. En tosin oikein usko tähänkään. Vähän kallis pelaaja huhutulla £30 miljoonalla, vaikka nuori onkin.

Topparia ja vaspaa huutaa, jos Bale ei lähde. Jos Bale lähtee, niin Lamela on pakko ostaa, vaikka tuolla 30 miljoonalla. Vaspan paikalle Coentrao ja toppariksi kuka vaan, niin rosteri on kunnossa ja lähdetään hakemaan kolmossijaa ihan realistisesti.
 

Pajicz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Veto
Toivottavasti Huddlestone menestyy uudessa seurassa, Spursissa nyt ei enää löytynyt roolia. Potentiaalia kyllä löytyy, ja mies on selvä vahvistus Hullille.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Joku lehdistön keksimä Spurs-lähde on laulanut, että Tottenham hyväksyisi £94 miljoonan tarjouksen Balesta. Tämä siis sisältäisi Coentraon ja loput rahana. Ongelma on mukamas siinä, että Realin mukaan Coentraon arvo on 21 miljoonaa, Spursin mukaan 17 miljoonaa. Eli Spurs saisi Balesta 77 miljoonaa puntaa käteistä + Coentraon.

Jos tämä olisi totta, niin tervemenoa Bale ja äkkiä. Levy ota rahat ja investoi mihin haluat. Vaihtoehto on se, että Bale pelaa yhden kauden ja lähtee sitten. Hypeä ei enää ole, koska Bale ei missään nimessä tee yhtä paljon maaleja ja ole yhtä dominoiva tulevalla kaudella, koska Spursilla on nyt kärkipelaaja sekä muutenkin vahvempi joukkue. Ensi kesänä saatava rahasumma olisi ehkä 60 % nykyisestä.

Toki valitettavasti tuo juttu ei vaan ole totta. Jos olisi, niin Real maksaisi välittömästi tuon noin 4 % suuremman kauppasumman ja saisi Balen heti rinkiinsä. Kuka nyt uskoo, että tuollaisesta minimäärästä väännetään, jos riskinä on kaupan peruuntuminen.

Huvittavia ovat nämä "lähteet" ja lehdistön mielikuvitus kyllä.
 

J.Petke

Jäsen
os Bale lähtee, niin Lamela on pakko ostaa, vaikka tuolla 30 miljoonalla. Vaspan paikalle Coentrao ja toppariksi kuka vaan, niin rosteri on kunnossa ja lähdetään hakemaan kolmossijaa ihan realistisesti.
Roomalla ei vaan ole mitään järkeä myydä Lamelaa. Rahalle ei ole huutavaa tarvetta ja samalla rahalla ei saa vastaavaa kaveria. Odotetaan sitten se 3-4 vuotta ja myydään 70 miljoonalla. Ehdottomasti yksi maailman lupaavimmista laitureista. Rooman jehut olisivat idiootteja, jos myisivät jannun nyt pois. 30 miljoonaan olisi Lamelasta halpa hinta..

Ei se tosin ennenkään ole sitä estänyt...
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Spurs
Kauden avaus

Noniin, kauden avaus takana ja 3 pistettä plakkarissa. Mittari ei ollut kovin mahdollinen ja esitys ei välttämättä kaikkein kaunein , mutta oleellista ovat juurikin nuo kolme pistettä.

Iloisin asia lienee kesällä siirtyneiden kavereiden esitykset:
- Paulinho: Olipas hieman erilaista katsoa tämän kauden nroa 8 jos verrataan Parkeriin. Paulinho vaikutti terävältä liikkeissään ja oikeat syöttösuunnat löytyivät hyvällä prosentilla. Valioliigan "vauhti ja kovuus" eivät näyttäneet haittaavan ja ukko jaksoi painaa boksista boksiin koko 90min. Tästä kaverista tulee olemaan rutosti iloa.
- Soldado: Fiksua liikehdintää, haistoi maalipaikat ja tuntui muutenkin bondaavan jopa yllättävän hyvin muiden kanssa. Pelasi Sigurdsonille £1000 paikan ja se pilkku oli ammattimiehen työtä. Kliinistä.
- Chadli: Väläytteli nopeuttaan ja oli muutenkin pelipäällä. Ei näillä näytöillä vielä Bale, mutta tästäkin jätkästä on vielä paljon iloa. Olisi pitänyt niitata 1-0 jo ensimmäisen puoliajan lopulla Lennonin keskityksestä.
- Capoue: Ehti olla kentällä vain parisen kymmentä minuuttia, mutta osoitti heti miksi mies on nyt P-Lontoossa. Laskujeni mukaan ainakin 5 katkoa siinä vaiheessa kun Palace yritti saada otetta pelistä. Lisäksi vaikutti pallonkäsittelyllä olevansa muutakin kuin rouhija. Hyvä reagointi AVB:ltä (Dembele > Capoue) Palacen vaihtoihin.

Muutoin silmiin pistävää.
+ Dembele oli hyvä ja aktiivinen..halusi palloa jatkuvasti! Keskikentän keskusta näyttää todella hyvältä
+ Oli mukava nähdä Rose Spursin paidassa jälleen, en ihmettele, että on BAE:n edellä nokkimisjärjestyksessä. Hyvä sekä ylös että alaspäin.
+ Palace ylimiehitti keskustan, joten peli pyöri todella paljon laitojen (etenkin oikean) kautta. Walker ja Rose pitivät varmaan eniten palloa Spursin pojista. Sekä Walkerilla että Lennonilla on vain yksi kikka/mies, mutta kummasti ne vaan menevät ohitse 1vs1 -tilanteissa.
+ Lloris, huikeat torjunnat loppuhetkillä. Meillä on veskari!!
- Dawson (niin taistelija kun onkin) pelottaa yllättävän paljon > Kun Kaboul saadaan 90min kuntoon ja Vertonghen on siinä rinnalla, niin toppariosasto on kunnossa

Peli ajoittain tehotonta pallon siirtelyä ja peli olisi pitänyt tappaa rankkariosuman jälkeen, paikat tähän oli. Selvästi oli nähtävissä, että joukkue pelaa enemmän AVB:n näköistä peliä kuin viime kaudella. Ajoittain prässättiin ylhäältä todella lujaa ja etenkin Dembele-Paulinho -kaksikko vaikuttaa todella varmalta. Yhtä laituria tuo jengi huutaa, mikäli Bale lähtee (ei siellä taida olla kuin Townsend varalla laituriksi).
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Drebiniltä ailailla kaikki olennainen tuossa tulikin. Mitä nyt itse lisänä Capouella siis 6 pallonriistoa sinä aikana kun kentällä, oli ja näytti muutenkin aika nappiostokselta. Negatiivisenä asiana niin tuosta kyllä puuttuu keskikentältä se kymppipaikan pelaaja, mitä ei VDV:n jälkeen ole ollut. Peli oli aikaajoittain todella hidasta pallon pyörittelyä kun ei vain syöttölinjoja löytynyt. Tuo mitä Dawsoniin tulee, niin kyllähän Kaboul on parannusta kunhan takaisin 90-minuutin kuntoon pääsee, AVB peluutuksessa korkealla puolustuslinjalla pelatessa ei tuo Dawsonin liikkuminen ole kyllä ihan paras mahdollinen tuohon systeemiin.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Mitä nyt itse lisänä Capouella siis 6 pallonriistoa sinä aikana kun kentällä, oli ja näytti muutenkin aika nappiostokselta.
Niin. Tämähän oli eniten kaikista Valioliigan pelaajista koko tällä ensimmäisellä kierroksella. Ja siis n. puolen tunnin peliajalla. Tätä menoa Sandro saa taistella tosissaan pelipaikastaan..
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Spurs
Negatiivisenä asiana niin tuosta kyllä puuttuu keskikentältä se kymppipaikan pelaaja, mitä ei VDV:n jälkeen ole ollut. Peli oli aikaajoittain todella hidasta pallon pyörittelyä kun ei vain syöttölinjoja löytynyt.
Tämä on kyllä hyvä huomio, joka jäi mainitsematta. Lieneekö Sigurdsson kuitenkaan riittävän hyvä kaveri tuolle vaativalle paikalle. Toisaalta tahtoisin toivoa että Holtbystä olisi, eikös se pelannut Schalkessa nimenomaan 10-paikkaa ja naputellut siitä ihan kivasti uunejakin? Myös Dembeleä voisi koettaa testimielessä ylempänä ja laittaa tuohon alemman kk-paikalle Sandron tai Capouen.

Mitä tulee sitten laitapelaamiseen, niin nyt huhuissa pyörii, että Spurs olisi Willianin perässä (tämä tosin voi olla taas keksitty vain sillä verukkeella, että Bale lähtee ja sitten Spursilla on rahaa millä mällätä). Jotenkin en kyllä itse usko tähän juttuun, mutta ajatuksen tasolla tuskin olisi kovin huono stuntti Balelle, jos mies tosiaan päätyy vaihtamaan kuninkaallisiin.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tämä on kyllä hyvä huomio, joka jäi mainitsematta. Lieneekö Sigurdsson kuitenkaan riittävän hyvä kaveri tuolle vaativalle paikalle. Toisaalta tahtoisin toivoa että Holtbystä olisi, eikös se pelannut Schalkessa nimenomaan 10-paikkaa ja naputellut siitä ihan kivasti uunejakin? Myös Dembeleä voisi koettaa testimielessä ylempänä ja laittaa tuohon alemman kk-paikalle Sandron tai Capouen.

Mitä tulee sitten laitapelaamiseen, niin nyt huhuissa pyörii, että Spurs olisi Willianin perässä (tämä tosin voi olla taas keksitty vain sillä verukkeella, että Bale lähtee ja sitten Spursilla on rahaa millä mällätä). Jotenkin en kyllä itse usko tähän juttuun, mutta ajatuksen tasolla tuskin olisi kovin huono stuntti Balelle, jos mies tosiaan päätyy vaihtamaan kuninkaallisiin.
Itse toivosin Holtbylta tuota, kuitenkin ainakin Schalkessa ja junnumaajoukueessa ollut aika nappi kymppipaikalla. Jää kuitenkin nähtäväkis mitä siirtorajalla vielä tapahtuu, mutta kyllähän tuo VdV:n myyminen karsi tehoja jo viimekaudella edelliskauteen verrattuna aika rutosti, eikä pelkästään noiden itse tekemien maalien vaan myös hyökkääjien tekemien maalien määrässä.

Mutta kyllä tuon toivoisi vielä olevan hankintalistalla, mikä myös oletettavasti helpottaisi Soldadon hommaa yksinäisenä kärkenä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Sigurdsson pelaa tuota paikkaa lähinnä potkutekniikkansa kautta. Ei ole järin nopea, ei omaa valtavan hyvää pelinäkemystä, vaikka näissäkin on tasoa välttävä. Nyt esim. Palacea vastaan kuitenkaan kertaakaan päässyt vetopaikalle siinä boxin lähellä, eikä myöskään tainnut antaa yhtään murtavaa syöttöä.

Tottenhamin ongelmat olivat mielestäni siinä että esim. Lennon piti aivan liian pitkään palloa. Tämä näkyi tilanteissa joissa todella monta hyvää pystyynjuoksua, joita varsinkin Capoue teki tultuaan kentälle, mutta Lennon ei osannut noita lukea ollenkaan ja pelata Capouelle palloa. Lennonin pitäisi ymmärtää pelata vain nopeasti laidaltaan keskustaan seinää ja heti juosta pystyyn itse. Siinä kuitenkin se oma vahvuus.

Dembele on pelannut aiemminkin urallaan paljonkin hyökkäävässä roolissa. Mielestäni nyt kun Tottenhamilla on jo ilman Dembelettäkin 3 aivan huippuluokan keskikentän pohjapelaajaa Capouessa, Paulinhossa ja Sandrossa, niin olisi luo luonnollista että Dembelettä kokeiltaisiin tuossa ylemmässä roolissa. Capoue sitten box-to-box roolissa ja Paulinho/Sandro ankkurina.

Noin muuten pakko myös todeta, että Kyle Walker oli eilen aika heikko omassa päässä. Tuntui että sijoittui kokoajan huonosti ja varsinkin ylöspäin ylipelasi pahasti, jolloin vastustajalla oli tilaa pelata paljon hänen puolelleen topparin taakse.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Nyt on sitten Parkerkin ulostettu ja nyt taitaa sitten olla tilanne se, että pelaajia on enää tulopuolella mikäli on AVB:ta uskominen.

Scott Parker Signs | Fulham Football Club
Missä AVB on näin sanonut?

AVB:llä tuskin on mitään käyttöä BAE:lle, mikäli joku korvaaja on saatavilla. Ja tuskin muutenkaan, voi olla, että Naughton/Fryers on sitten varamies. Toinen turha pelaaja rosterissa on Adebayor, mutta jos/kun Soldado tai Defoe loukkaantuu, niin sitten miehelle on ehkä tarvetta. Toki on aivan liian kallis kolmosvaihtoehdoksi ja miehen luonne on sellainen, että motivaatiota tuskin tuohon löytyy.

Veikkaan, että BAE ja Ade vielä lähtevät. Muualla ei ole ulostamisen tarvetta. Sisääntulijoita en lähde tosissaan edes veikkaamaan. Huhuista puolillakaan ei ole minkäänlaista totuuspohjaa.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Missä AVB on näin sanonut?

AVB:llä tuskin on mitään käyttöä BAE:lle, mikäli joku korvaaja on saatavilla. Ja tuskin muutenkaan, voi olla, että Naughton/Fryers on sitten varamies. Toinen turha pelaaja rosterissa on Adebayor, mutta jos/kun Soldado tai Defoe loukkaantuu, niin sitten miehelle on ehkä tarvetta. Toki on aivan liian kallis kolmosvaihtoehdoksi ja miehen luonne on sellainen, että motivaatiota tuskin tuohon löytyy.

Veikkaan, että BAE ja Ade vielä lähtevät. Muualla ei ole ulostamisen tarvetta. Sisääntulijoita en lähde tosissaan edes veikkaamaan. Huhuista puolillakaan ei ole minkäänlaista totuuspohjaa.
Noh, tulipas virheellisesti, en nyt muistanukkaan tuota kaksikkoa että ovat edelleen seurassa. Mutta eihän näissä enää pysykkään perässä kun kaikenmaailman Tottenham huhuja on pyörinyt varmaan määrällisesti eniten pitkään aikaan sitten kauden loppumisen. Mutta tottahan se on että todennäkösesti vielä nuo pelaajat ulostetaan mikäli vain ottajia löytyy.
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Veikkaan, että BAE ja Ade vielä lähtevät.
Ainakin Assou-Ekottolle AVB on tiettävästi antanut ymmärtää, että kannattaa alkaa etsiskelemään hommia muualta. Korvaajakin lienee tiedossa, sillä tuskin muuten tuollaista olisi ilmoitettu. Ts. laitapakki lienee vielä tulossa sisään päin.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Hulinaa. Daily Failin mukaan Willian on saapunut Lontooseen ja menossa Spursin medicaliin. Myös jotkut rybyuutiskanavat ovat uutisoineet, että siirto on lähes saletti. Tälle voidaan antaa jo isot todennäköisyydet.

Toinen, tosin epävarmempi huhu on se, että myös Roma on hyväksynyt €35m Spursin tarjouksen Lamelasta. Lamelan lakimies ja isä (?) ovat juttujen mukaan Lontoossa tänään/lähipäivinä keskustelemassa sopimuksesta. Tämä on vielä aika huhuasteella, mutta ehkä hieman normaalia hatusta vedettyä huhua uskottavampi.

Kyllä tämä nyt, omaksi yllätyksekseni, näyttää kääntyvän siihen, että Realin kanssa on jo kaupat sovittu. Rahaa+Coentrao tulossa tänne päin. Muutoin näillä hankinnoilla ei olisi mitään järkeä. Yksi menisi Balen kanssa, mutta molemmat ei millään.

Tai no, olisihan ihan mielenkiintoinen rosteri valjuun:

----------Soldado----------
Willian-----Bale------Lamela
------Paulinho-Sandro------
X-Vertonghen-Kaboul-Walker
-----------Lloris-----------

X puuttuu, mutta eiköhän tässä tuhlauksessa sinne menisi Coentrao ilman Balen lähtöäkin.

Tosiasiassa tuon rosterin todennäköisyys on 5 %, mutta kun laittaa Lennonin Balen tilalle ja siirtelee laitoja, niin todennäköisyys nousee rutkasti.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Mitäs vikaa Rosessa viime kauden ja avauspelin näyttöjen myötä? Syrjäyttänyt BAEnkin. Muutoin tässä on aika huulipyöreänä seurannut tätä Spursin siirtohulinaa. Jos vielä vähän aikaa sitten top4 oli kova, mutta hyvä haaste, alkaa sinne sijoittuminen olla nyt odotusarvo. Balen nyt todennäköiseksi muuttunut siirto harmittaa, vaikka RM maksaakin ihan mielipuolisen hinnan. On siinä Balellakin melkoinen taakka harteilla. Toivon hänen onnistuvan. Balen lähtö takaa kuitenkin nämä sheikkimäiset pelimerkit siirtomarkkinoilla. Bale taitaa jäädä historiaan kaikkien aikojen hankintana Spursille.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Bale-saagan uusin juonenkäänne on se, että Coentrao olisikin näyttänyt Spursille persettä. Henkilökohtaisista ehdoista ei olla päästy sopuun. Jonkun roskalähteen keksimä juttu, mutta joka paikassa tätä toitotetaan.

Tämä olisi aika huvittavaa, kun "lähteiden" mukaan neuvotteluita on käyty jo pitkään ja Coentrao on pitänyt kuulua kauppaan lähes alusta asti. Mitään ei olisi mukamas kaverin kanssa sovittu ja nyt puun takaa ei kiinnostakaan.

Tämän johdosta Realin pitäisi maksaa £93 miljoonan siirtosumma rahalla. Maksuehdot olisivat niin, että £50 miljoonaa nyt, loput neljän vuoden kuluessa.

Käteltäisiin kaupat nyt jo kiinni. Willian julkaistaneen huomenna. Vasemman laidan ongelma on ratkennut. Chadlia en ole nähnyt minään vakiavaajana vaan lähinnä hyvänä rotaatiopelaajana, joka pystyy hoitamaan molemmat laidat.

Balen lähtiessä ei välttämättä tarvittaisi yhtään pelaajaa. Joukkue on jo vahvempi mitä viime kaudella ja joka paikalle löytyy pelaaja. No toppari ehkä tarvitaan ja ehkä ahneuksissaan hankkivat vielä sitten sen Lamelankin. Mutta erittäin luottavaisin mielin voi nyt jatkaa hyvin alkanutta kautta.
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Spurs
Eurooppaliiga avattu 5-0 voitolla. Jos joku ei ole nähnyt maaleja, niin tässä.

Taisin jossain välissä aiemmin sanoa, että meillä ei ole laidalle varavaihtoehtona KUIN Townsend. No tämän pelin perusteella (vastustaja oli toki ehkä Championship -tasoa) varavaihtoehdosta ei tarvitse puhua. Upea maali Bale-tyyppisen 50m pitkän juoksun päätteeksi ja perään kaksi nappipassia Paulinhon ja Soldadon maaleihin. Toivottavasti tätä jätkää ei hukata enää lainalle tai myydä. Pelasi oikealla laidalla Lennonin tontilla ja tämän pelin perusteella se kuuluisa "final ball" on kyllä ihan eri tasoa Ázzaan verrattuna.

Lisäksi ilon aiheita tuo Soldadon viimeistely, 3 peliä 4 maalia!

Sitten tämän päivän huhut:
- Chelsea on viimeisten tietojen mukaan kaappaamassa Willianin signauksen vaikka mies olisi jo läpäissyt Spursin medicalin. Antaakohan Spurs lääkärintodistuksen Chelskille?
- Bale olisi vihdoin myyty (olisiko jo 10 kerran tänä kesänä, eli ei ihme jos on maailman ennätys siirtosummassa tullut kasaan). Jokainen lehti tuuppaa omaa versiotansa hinnasta, mutta veikkaanpa julkaisun tapahtuvan vasta kun Spurs on signannut Lamelan tai Willianin.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Taisin jossain välissä aiemmin sanoa, että meillä ei ole laidalle varavaihtoehtona KUIN Townsend. No tämän pelin perusteella (vastustaja oli toki ehkä Championship -tasoa) varavaihtoehdosta ei tarvitse puhua. Upea maali Bale-tyyppisen 50m pitkän juoksun päätteeksi ja perään kaksi nappipassia Paulinhon ja Soldadon maaleihin. Toivottavasti tätä jätkää ei hukata enää lainalle tai myydä.
Luojan kiitos sai näyttöpaikan juuri nyt, niin AVB tuskin on enää halukas kauppaamaan miestä. Upea esitys, kuten koko joukkueelta. Peli peliltä Spursin peli tulee varmasti paranemaan, niin paljon on kuitenkin ollut muutoksia viime aikoina.
Bale olisi vihdoin myyty (olisiko jo 10 kerran tänä kesänä, eli ei ihme jos on maailman ennätys siirtosummassa tullut kasaan). Jokainen lehti tuuppaa omaa versiotansa hinnasta, mutta veikkaanpa julkaisun tapahtuvan vasta kun Spurs on signannut Lamelan tai Willianin.
Toivotaan että Bale-saaga saisi loppunsa pikku hiljaa ja Gareth pääsee toteuttamaan fantasiaansa. Käyttäisin sanaa häpeällinen kuvaamaan Real Madridin toimintaa Bale-gatessa. Jengi pistää Balen fanipaidan myymäläänsä jo ennen kuin kaupat on sinetöity, missä tyyli??

Willian on ihan oma soppansa, Mou ei taida tämän jälkeen olla enään AVB:n kaljakavereita. Itse toivon Lamelan olevan Balen korvaaja.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
[...]Townsend. [...] Pelasi oikealla laidalla Lennonin tontilla ja tämän pelin perusteella se kuuluisa "final ball" on kyllä ihan eri tasoa Ázzaan verrattuna.
Tämäpäs pisti omaankin silmääni. Esimerkkinä tuo Soldadon ensimmäinen maali: Lennon ei olisi saanut tuota syöttöä hyökkääjälle eikä Defoe olisi saanut tuosta paikasta sisään. Ja se Paulinhon maaliin johtanut keskityskin oli melkoisen näppärä, vasemmalla jalalla tietysti, jota Lennonilta ei olisi ikinä nähty. Eteenpäin on menty.

Myös Chadlin pallo Soldadon illan toiseen oli muuten melko hieno. Pavlyuchenko olisi laittanut tuosta vielä yli.

Willian on ihan oma soppansa, Mou ei taida tämän jälkeen olla enään AVB:n kaljakavereita.
Eipä taida Moulla olla tämän "siirron" kanssa mitään tekemistä. Kun sekamelskassa on mukana Special Agent Kia, niin mitä tahansa on odotettavissa. Ja joidenkin huhujen mukaan Abra olisi itse soittanut venäläiselle kollegalleen ja tarjonnut Willianista 2 markkaa enemmän kuin Spurs. Uskokoon ken tahtoo, tätä tämä "sosiaalisen" "median" aika nyt sitten taitaa olla.

Itsehän melkein mieluummin olisin ottamatta tätä pelaajaa, laitettaisiin ne rovot sitten vaikka siihen Lamelaan, jos johonkin.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Luojan kiitos sai näyttöpaikan juuri nyt, niin AVB tuskin on enää halukas kauppaamaan miestä. Upea esitys, kuten koko joukkueelta. Peli peliltä Spursin peli tulee varmasti paranemaan, niin paljon on kuitenkin ollut muutoksia viime aikoina.
Toivotaan että Bale-saaga saisi loppunsa pikku hiljaa ja Gareth pääsee toteuttamaan fantasiaansa. Käyttäisin sanaa häpeällinen kuvaamaan Real Madridin toimintaa Bale-gatessa. Jengi pistää Balen fanipaidan myymäläänsä jo ennen kuin kaupat on sinetöity, missä tyyli??

Willian on ihan oma soppansa, Mou ei taida tämän jälkeen olla enään AVB:n kaljakavereita. Itse toivon Lamelan olevan Balen korvaaja.
Itseasiassa Lamela pelaa ihan eri paikka kuin Bale, joten jos Bale lähee niin kyllä tuonne edelleen tarvitaan se vahvistus. En nyt vaan ihan ymmärrä että mihin Chelsea oikeasti Williania tarvitsee jos tuota rosteria nyt katselee, varmaan tahdotaan vain kusta Spursin muroihin ja estää joukkuetta vahvistumasta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Jengi pistää Balen fanipaidan myymäläänsä jo ennen kuin kaupat on sinetöity, missä tyyli??
Turha tuosta on koko seuraa syyttää, eiköhän syy ole täysin yhden innokkaan sivujen ylläpitäjän.

Minusta Real Madridin toiminta on ollut tyylikästä koko ajan. Ei ole painostettu yhtään osapuolta, koko ajan vain laitettu lisää rahaa nippuun, kunnes pienemmän seuran on ollut "pakko" alkaa pikkuhiljaa hyväksyä kauppa. Ei mitään barcelonamaista Cesconmeidänkaverijatuleemeillepelaamaan -jargonia mediassa päivittäin, vaan kylmää käteistä läjään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös