Toronto Maple Leafs 2023–2024

  • 56 408
  • 209

isokasikaks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Kärpät
Ehdottomasti hyvä juttu molemmille. Kannatetaan...

Alkaisi jo pleijarit... ja Veikkausliiga.
Veikkausliigasta en tiedä, mutta pudotuspelejä odotetaan kovasti. Vaikka ei vielä mitään paikkaa siellä varmistettu olekkaan. Viime peleissä tullut lähinnä seurattua tekeekö Auston maaleja vai ei. Ja sellaiselta se on kentälläkin vähän näyttänyt.
 

Straight Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leafs, Jokerit
Jännä nähä onko varamiehisellä Leafsilla annettavaa ensi yön Florida-matsissa. Poissa liuta ukkoja, ja varsinkin Marnerin poissaolo on tiputtanut erikoistilannepelaamisen liigan heikoimpien kastiin.

Samsonov on ollut kovassa iskussa viime ajat, siihen luotamme. Ja puolustuspään ajoittaiseen totaalisekoiluun, sitä on takuuvarmasti luvassa.
 

Straight Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leafs, Jokerit
Pari erää liki kauden parasta, kolmannessa nähtiin jälleen paniikkia omalla alueella. Samsonov otti ne huipputorjunnat, jotka jäi Bobrovskilta ottamatta. Otteluhan oli kaksi erää varsin tasainen, Leafs vaan oli tosi tehokas maalipaikoissaan. Kolmas erä sitten selkeästi Floridan, voittivatkin tuon 1-3.

Seuraavaksi Tampaa vastaan, nuokin on yleensä mukavia matseja seurata.
 

ipaz

Jäsen
Toronton farmin farmin Newfoundland Growlers-joukkueen matka ECHL:ssä päättyi kuusi ottelua ennen runkosarjan päättymistä, kun seura erotettiin liigasta osallistumissopimusrikkeiden vuoksi . NHL/AHL-sopimuksen omaavista pelaajista 11 siirtyy Marliesiin.
 

Straight Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leafs, Jokerit
Äkkiä maate, viideltä ylös Leafs-Tampa -matsin äärelle. Saako Leafs samanlaisen vauhtipelin käyntiin, kuin kaksi erää Panthersia vastaan?

Loukkaantuneista Reilly on kai palaamassa. Woll maalilla.
 

Straight Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leafs, Jokerit
Äkkiä maate, viideltä ylös Leafs-Tampa -matsin äärelle. Saako Leafs samanlaisen vauhtipelin käyntiin, kuin kaksi erää Panthersia vastaan?

Loukkaantuneista Reilly on kai palaamassa. Woll maalilla.
No eipä auttanut Ridleyn (vai miten tuo nyt kirjoitetaankaan) paluu. Ei päässyt Leafs oikein vaarallisille laukaisupaikoille koko aikana, ja vastaavasti Tampan paikoista liki jokainen vaikutti maalipaikalta. Mielenkiintoiseksi menee kamppailu suorasta pudotuspelipaikasta.
 

Straight Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leafs, Jokerit
Juuh. Kyllä on kovin vaikeaa nähdä, että Leafs voittaisi neljää ottelua pudotuspelisarjassa. Peli on sen verran kovaa, että voittaako ensimmäistäkään? Koska muuten torttu on viimeksi ylipäätään voittanut Bostonin?

Vähemmän yllättäen suurimmat ongelmat ovat jälleen puolustuspelaamisessa. Siellä miehet katoaa kyllä välillä aivan täysin - niin, ja aika hiton paljon tulee läpiajoja myös. Ihan perinteistä Torontohommaa.
 

isokasikaks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Kärpät
Itse uskon Leafsin mahdollisuuksiin Bostonin kaadossa. Silti, taisi viimeiset 7 peliä keskenäisistä mennä Bostonille? Siihen yhdistettynä Bostonin peikko, mikä on vuokraa maksamatta asustellut olkapäällä aina sieltä Bergeronin hattutempusta asti, on lähtökohdat Bostonin puolella. Siihen lisäksi myös kotietu ja huomattava edge maalivahdeissa. Alkaa vaaka kallistumaan Bostonille aika urakalla.

Mutta, jotenkin kaikesta tästä huolimatta usko elää. Tämän vuoden Leafs ei ollut lähes lainkaan ns runkosarjaan rakennettu. Supertähdet kyllä pudotuspeleihin kantovat. Bertuzzi ja Domi ovat parantaneet kauden edetessään huomattavasti ja odotukset heiltä pudotuspeleissä on kovat. Domin pitää pystyä pitämään agressiivisuutensa aisoissa ja ohjaamaan se joukkuetta auttaviin asioihin. Tämän kauden muutos aiempiin on huomattavasti fyysisemmin valmis joukkue. Aiemmin siellä on ollut yksilöitä, jotka pystyvät puolustamaan isoilta ja pahoilta vastustajilta. Ei Nylander, Matthews ja Marner mitään pahoja poikia ole vieläkään, mutta ei mitään karkuun juoksemisia olla enää heiltä näkemässä.

Ensimmäisen kierroksen kirousta ei enää ole. Sen lisäksi yleisesti Torontolta ei odoteta tänä vuonna juurikaan(muut kuin minä). Viime ajat on mennyt aivan 70 maalin jahdissa ja 100 pisteen jahdissa. Se on syönyt parhaan joukkuesuorituksen pois ja odotan paljon vapaammin pelaavaa joukkuetta pudotuspeleissä. Painekattilasta on siis purettu osa paineesta pois ja uskon sen tuottavan parhaan Maple Leafsin, mitä on tällä kaudella nähty. Kävi miten kävi, mahtava kevät on tulossa!
 

isokasikaks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Kärpät
Jos vähän jo katsotaan pudotuspelien kokoonpanoja niin pakkiparien muodostaminen varmasti se haastavin homma. Itse heittäisin Liljegrenin poppareille. Boston haistaa jo veren ja taklaavat innon pihalle välittömästi, niin kuin Florida viime yönä. Onko Lyubushkin Riellyn pari? Ehkä on, mikä nyt ei aivan mestaruutta jahtaavan joukkueen ykköspari ole.

Rielly-Lyubushkin
Benoit-McCabe

Itse löisin kaksi paria noin ja jäljelle jää Brodie, Liljegren, Edmundson, Timmins ja Giordano. Periaatteessa Rielly ja McCabe ovat omissa papereissa ainoat, jotka on pakko olla kokoonpanossa. Sitten loput peliesitysten mukaan ja itselleni Brodie ja Edmundson löytäisi paikkansa pelaavasta.

Hyökkäys ei niin hankala ole, mutta jaetaanko kolmeen ketjuun?

Bertuzzi-Matthews-Domi

Tämä ketju on tuottanut ja antaa mahdollisuuden jakaa hyökkäystä leveämälle. Sen jälkeen kysymys on onko Nylander-Tavares-Marner ketju vai esimerkiksi McMann-Tavares-Marner? Kolmonen Robertson-Homberg-Nylander?

Onko Järnkrok ja McMann pelikunnossa? Kysymyksiä on kyllä roppakaupalla ja vastauksia nähdään valitettavasti vasta la-su yönä(?).

Arvataan nyt loppuun vielä hyökkäysketjut Game 1.

Bertuzzi-Matthews-Domi
McMann-Tavares-Marner
Robertson-Holmberg-Nylander
Knies-Kämpf-Reaves

Dewar, Järnkrok, Gregor. Dewar tärkeä av pelaaja, joten Reaves ja todennäköisesti Robertson aika liipaisimella. Toki Kämpf ja Holmberg voivat myös tehdä tilaa.

Samsonov kantaa tänä keväänä ja Woll avaa luukkua. Tässähän lähti aivan laukalle, laitetaan innon piikkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös