Toronto Maple Leafs 2010-2011

  • 170 490
  • 670

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Tiukka ja tasainen peli jossa voitto meni oikeaan osoitteeseen, Toronto on taas tänäkin vuonna viihdyttävimpiä joukkueita katsoa vaikka ei fanittaisikaan. Tykkään myös Habsin nopeatempoisesta hyökkäyspelistä joten pelin aikana ei tarvinnut paljoa haukotella.

Edellisiin vuosiin verrattuna Leafsilla on tolppien välissä maalivahti ja Gigueren hyvät torjunnat lopussa toi voiton. Kessel näytti hyvältä ja pistää rapiat 40 maalia jos kestää kunnossa. Puolustuksessa Gunnarssonilla yllättävän paljon pngelmia, uusista Armstrong ja Versteeg vaisuja.
 

TML

Jäsen
Pre-game Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators

Ensi yönä on luvassa tämän vuoden ensimmäinen Hockey Night in Canada -lauantailähetys, jossa kohtaavat Toronto Maple Leafs ja Ottawa Senators. Molemmat ovat aukaisseet jo kautensa ja peliin lähdetään erilaisista asetelmista. Leafs voitti kerrankin kotiavauksensa, kun taas puolestaan Sens hävisi kotonaan Buffalolle viime yönä.

Sensin viime öisestä peli-ilmeestä itselläni ei ole mitään tietoa, Sabres vei kuitenkin pinnat. Sensin kokoonpanosta on tänä yönä pois Jason Spezza. Tämä on johtanut siihen että ykköstä sentteröi Mike Fisher ja kakkosessa sentterin roolin ottaa Regin. Maalissa torjuu tänään LecLaire.

Foligno - Fisher - Alfredsson
Michalek - Regin - Kovalev
Ruutu - Kelly - Neil
Smith - Winchester - Shannon

Phillips - Karlsson
Gonchar - Campoli
Carkner - Lee

Leclaire
Elliott


Mitäs tosta voi sanoa? Spezzan poissaolo syö aika paljon käsiä ja hyökkäysvoimaa pois Sensiltä, mutta onhan siellä taitoa silti. Kolmosketjun hiekkapaperiosasto on sama mikä ennenkin ja nelosesta löytyy myös fyysisyyttä.
Pakistossa on aika tasaisesti jaettu hyökkäävät ja puolustavat puolustajat. Joka parissa on hyökkäävämpi ja stay-at-home pakki.

Beauchemin riepotteli harkkapeleissä Kovalevia, Orr puolestaan viime kaudella Carkneria. Saas nähdä ketkä tänään tappelevat. Ruudun epäonneksi Mitchell on poissa joten eiköhän hän voi haastaa Sjostromin tai MacArthurin.

_____________________

Leafs näyttää tänään tältä:

Versteeg - Bozak - Kessel
MacArthur - Grabovski - Kulemin
Sjostrom - Brent - Armstrong
Orr - Zigomanis - Brown

Beauchemin - Phaneuf
Kaberle - Schenn
Gunnarsson - Komisarek

Giguere
Gustavsson


Jiggy saa siis jatkaa maalilla voittonsa jälkeen. Pakistossa on hieman muunneltu pareja sitten Habs-pelin avauskokoopanon. Habs pelissäkin pakkiparit elivät pelin aikana jonkin verran, mutta tänään siis Komi saa tehtäväkseen paikkailla Gunnarssonia. No, eiköhän Carl palaa tänään omalla tasolleen heikon Habs-ottelun jäljiltä.

Hyökkäyksessä ei muutoksia ole. Nyt kun "alkujännitys" on saatu ohitettua, odotan tänään Steegeriltä ja Armylta hyvää peliä. Armyn pommeja tarvitaan tänään ja Steeger voisi rikkoa kuparisen tehopinnojen osalta.

Nelosketju oli torstaina erittäin hyvä sen mitä pelasivat, tänään pitää myös fyysisyyttä löytyä. Ihme on jossei ottelussa tappelua nähdä.

_____________________


Noin klo 02.15 Suomen aikaa kiekko tippuu jäähän ACC:ssä ja luvassa siis battle of Ontario. Pari kautta rivalry oli hieman jäissä, mutta viime kaudella nähtiin vanhaa kunnon Leafs-Sens meininkiä useassa ottelussa. Toivotaan että tänään homma jatkuu samana.

TORONTO MAPLE LEAFS
 

TML

Jäsen
1st period Maple Leafs - Senators

Eka erä takana Leafs-Sens ottelusta ja olipas se erä! Leafs vei peliä alusta loppuun ja vei laukaukset 17-6 ja maalit 2-0.

Reilu minuutti oli pelattu kun Leafs iski ensimmäisen kerran. Spezza lähti oman maalin takaa hakemaan vauhtia, mutta Grabo iski hyvän takakarvan ja MacArthur lähti avustamaan niin että Spezza menetti lopulta kiekon. MacArthur löysi keskeltä Kuleminin joka pamautti 1-0.

Kauaa ei kulunut kun kiekko oli uudelleen Sens maalissa. Nyt maalintekijänä oli Phil Kessel joka pelasi loppuun saakka ja iski vastahyökkäyksen jälkitilanteesta 2-0. Kris Versteeg pääsi tilanteessa pinnoille.

Leafs sai myös ylivoiman Erik Karlssonin estettyä Mike Brownia. YV oli erittäin hyvää kiekonsiirtelyä täynnä ja vetojakin tuli. LecLaire oli kuitenkin muuri ja torjui hyvin. Sens ei koskenut kiekkoon lähes koko kahteen minuuttiin.

Erän lopussa Leafs sai YV:n joka jatkuu vielä toisen erän alkuun. Sekin oli hyvää YV:tä jossa maali roikkui ilmassa.

___________

Beauch sai kiekon naamaansa alussa ja oli pois paikkailtavana jonkin aikaa. Palasi kuitenkin mukaan. Tänään avaukset ovat lähteneet aivan eri malliin mitä torstaina. Jiggyllä ei kauheasti tehtäviä ole ollut, mutta ne vähät hän on ottanut varmasti.

Hyökkäyksessä joka ketju on pelannut hyvin ja saanut paineen Sensin alueelle. Sens on pari kertaa tarjonnut vastahyökkäyksen Leafsin ykköselle ja aina sieltä on vaarallinen tilanne syntynyt.

Sens on kyllä ollut aivan hukassa avauserässä, vaikka Spezzan saivatkin mukaan (toisin kuin itse previkassa ilmoitin). Kiekonmenetyksiä, ei taklauksia, hitaita hyökkäyksiin lähtöjä yms. Sellaista oli Sensin avauserä, mutta kelpaa toki meikeläiselle.

____________

Eiköhän toisessa erässä nähdä aivan erilainen Senators. En noin surkeaa Sensiä ole nähnyt sitten heidän playoffsweep -vuosien.

Hieno erä Leafsilta watshouevör.
 

TML

Jäsen
2nd period Maple Leafs - Senators

Myöskin hyvä erä Leafsilta, joskin Sens paikoin pääsi vähän mukaan peliin. Osaksi muutaman YV:nsä johdosta jotka Leafs kuitenkin hienosti selvitti. Todella hienoa alivoimapelaamista Brownilta, Brentiltä jne. Ja Jiggy tietenkin ollut varmana.

Leafs pääsi jo kolmen maalin johtoon toisen erän puoliväliä ennen. Chris Phillips menetti kiekon ja Leafsin vastahyökkäys tuotti tulosta. Komi käynnisti, Grabo passasi ja MacArthur viimeisteli. Alan tykätä tästä kaverista joka teki jo kauden toisen maalinsa.

Leafsilla oli useita muitakin paikkoja ja matsi voisi ihan hyvin olla jotain 6-0 ilman LecLairen torjuntoja. Etenkin Kuleminin yritykseen LecLaire venytti jalkansa hienosti. Paikkoja on kyllä Leafsilla riittänyt kiitos Sensin kiekonmenetysten.

______________

Karlssonia on pidetty pilkkanaan koko pelin ajan. Grabo jyräsi hänet päädyssä ja nuori poika on auttanut Leafsin hyökkäystyöskentelyä runsaasti. Jatka samaan malliin vain. Campoli ja Phillips ovat myös olleet aika rukkasia.

Leafsin pakeilla pitää antaa posia (nyt kun syytä on) siitä että viiva on pidetty hyvin kiinni. Phaneuf on tehnyt kaksi todella hyvää katkoa hyökkäysinisellä. Ruutu on pari kertaa yrittänyt purkaa tilannetta mutta Dion on pysäyttänyt kiekot viivalla. Myös muut pakit ovat ottaneet hienosti tilanteet eivätkä ole peruutelleet turhaan.

Leafsin hyökkäys on melko nopea ja tänään sen on hyvin huomannut. Lähdöt ovat nopeita ja muutenkin kiekko liikkuu pakeilta hyökkääjille erittäin nopeasti.

Vielä ois kolmas erä edessä joten ei vielä nuolaista vaikka peli on silmää miellyttänytkin. Tiivis puolustus ja kurinalaista peliä kolmas erä niin eiköhän pinnat jää. Niin ponnetonta Sensin meno on ollut.
 

CGLN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Routasydän, #17 Wendel Clark, #8 Cam Neely, TML
No niin, Leafs-Sens 5-1. Olisin toivonut Jiggylle nollaa, mutta peli oli rehellisesti sanottuna ohi jo sen verran aikaisin, että aika optimistista odottaa jottei kukaan jäällä oleva ehtisi henkistä hengähdystaukoa ottaa. Leafs on tällä hetkellä 164 pisteen tahdissa, joten hyvältä näyttää!

Rehellisesti sanoen jos Senatorsia kuvailee munattomaksi, se on loukkaus kaikkia maailman eunukkeja kohtaan. Vastus ei tästä varmasti helpotu, mutta milloin viimeksi Leafs on ollut kauden alusta kahden ottelun voittoputkessa, joten nautitaan hetki ja sitten uutta matoa koukkuun. Sensiltä luisteltiin aika hienosti jalat alta, mutta taktisesti parempia joukkueita vastaan sama systeemi ei tule noin yksinkertaisesti toimimaan.
 

TML

Jäsen
Maple Leafs - Senators 5-1

Komia voitto pääkaupunkilaisista ja kausi on nyt siis aloitettu kahdella voitolla. Melko hienoa koska viime vuonna oltiin jo pitkällä marraskuuta kunnes kaksi voittoa oli napattu.

Kolmas muuttui lopulta melko nopeasti pelailuksi ja tappeluksi. Leafs iski vajaan 3 minuutin pelin jälkeen 5-3 yv:llä 4-0. Kessel ja Kaberle syöttelivät keskenään kunnes Kaberle ampui kovan vedon jonka Steeger ohjasi sisään. Steegerin eka pönttö Leafs-nutussa ja hienoa että se saatiin nyt alta pois.

Jos ei se ratkaissut vielä peliä, niin lopullisesti sen teki Tim Brentin osuma. LecLaire koitti purkaa kiekkoa keskialueelle, mutta Brent katkaisi ja ampui kiekon LecLairen räpylään. LecLaire liukui räpylän sisällä maaliviivan sisään, joten maalihan siitä tuli. Näytti että LecLaire turhautui omiin pakkeihin joten päätti sitten koittaa tuollaista vippiä keskialueelle. Tätä maaliahan tarkasteltiin pitkään, mutta eipä tuota hylätä voinut kun hidastuksessa näkyi kuinka räpsä oli maalin sisällä ja kiekko siellä.

Tämän jälkeen alkoikin odotetut mylläkät. Eka parivaljakko oli Brown-Neil. Molemmat sai iskuja perille mutta Neil tälläsi paremmat. Kauaa ei ehtinyt tästä kulua niin nähtiin odotettu Orr-Carkner round 5. Jälleen kerran Orr antoi Carknerille kuukkuun ja tästäkös yleisö sekä Orr tykkäsi. Hieno tunnelman nostatus menon ollessa villeimmillään.
Ottelun viimeinen mylläkkä nähtiin melko lopussa kun Sens YV:llä Fisher ja Versteeg tykästyivät toisiinsa. Painimatsissa ei kauheasti lyöntejä nähty ja lopulta Fisher pääsi makaamaan Steegerin päälle.

Ai niin, tekihän Sens maalinkin kolmannessa erässä. Gonchar veti kiekon punasen takaa päätyyn ja valmistauduin jo pitkään kiekkoon. MacArthur otti kuitenkin tilanteen niin löysästi ettei koskenut edes kiekkoon ja Daniela Alfredsson pääsi tarjoilemaan Spezzalle tyhjän maalin. Hekin siis ilmeisesti pelasivat tänään. Jiggyn nolla meni ikävä kyllä siinä.

_______________

Leafsilla onnistui tänään oikeastaan melkein kaikki. Tai no vastus oli tänään todella heikko, mutta ei mitään Leafsilta pois. Hienosti toimi hommat.

Kuten jo mainittua, hyökkäyksiin lähdöt olivat mainioita ja kiekko liikkui hyvin pelaajalta toiselle. Pakit eivät jääneet hautomaan sitä ja hyökkääjät näyttivät nopeista vastahyökkäyksistä.
Myös hyökkäyspäässä pakit pelasivat viivalla loistavasti. Nyt oli Leafsin melko vahvalta pakistolta sellainen peli mitä tuolla nimilistalla pitäisikin saada aikaan.

Hienoa oli nähdä hyökkäyspäässä pitkiä pyörityksiä mm. Brentin ketjulta josta alan pitää enemmän ja enemmän. Vauhdikas hyvin kahteen suuntaan pelaava ketju, jossa on paljon enemmän taitoa mitä äkkiseltään kuvittelisi.

_______________

Phaneuf ei ole kahdessa pelissä juuri taklaillut, mutta on kyllä ollut sellainen isäntä että tykkään kyllä. Kahden pelin perusteella jättänyt junnumaisen höntyilyn pois ja ottanut kapteenin viran tosissaan.

Gunnarsson petrasi hienosti avauspelistään. Komi, Luke ja Beauch olivat varmoja tapauksia ja Kabby jälleen ehkä kentän paras pelaaja.

Hyökkääjistä ykkösketju alkoi löytämään toisiaan paljon paremmin ja hurja määrä taitoahan tuosta ketjusta löytyy.
Kakkosketjusta pitää nostaa esille Mikhail Grabovski. Pelasi erittäin hyvää peliä puolustussuuntaan ja siinä ohessa tehoili 0+2. Ei välttämättä moni kiinnittänyt huomiota, mutta Grabo tosiaan oli paljon kokonaisvaltaisempi tänään ja otti mm. mailaa naamaan niin että naamaa paikkailtiin.
Brentin ketjusta mainitsinkin jo ja nelosketju oli oma itsensä hoitaen roolinsa pyyteettömästi. Zigomanis on ollut näkymätön, mutta se on nelosen sentterille vain hyvä asia. Orr ja Brown avasivat tämän kauden hanskaukset, sekin on positiivista.


__________________

Melkoinen ylistyslaulu tästä tuli, mutta kerrankin kun aihetta on, niin pitää sitä posia antaa. Seuraava peli on kuitenkin taas astetta kovempi, kun vastaan tulee Pittsburgh Penguins. Varaa ei siis ole ruveta leijumaan sillä Penskin tulee ärsytettynä hävittyään kaksi ekaa otteluaan 3-2 molemmat. Keskiviikkona päästään siis näkemään Pensin uusi halli.

Loistavat avauspäivät tähän kauteen ja pitkä kauden alun odotus siis todellakin palkittiin.
 

CGLN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Routasydän, #17 Wendel Clark, #8 Cam Neely, TML
Olihan se hienoa katsottavaa, mutta vastus oli todella heikko. Senators ei näyttänyt missään vaiheessa siltä, että koko tapahtuma kiinnostaisi millään tasolla. Leafs oli jopa höntylevän innokas, mutta innokkuus tällä kertaa palkittiin. Ottelun alkupuolella oli yksi hieman flipperinomainen purkuyritys Leafsilta, joka olisi jotain oikeaa vastustajaa vastaan pelatessa saattanut tuottaa todellisia ongelmia. Tämän ottelun suhteen ei kuitenkaan juuri muuta voi, kuin ihmetellä mikä Senatorsilla on viella, koska Leclaire oli ainoa jota näytti kiinnostavan edes pitää lukemat siedettävällä tasolla. Tim Brent tietty pilasi Leclairenkin muuten aika jämäkän esityksen jälkimmäisen heikon purkuyrityksen jälkeen.

Giguere osoitti hienoa keskittymiskykyä matsissa, jossa kotijoukkueen maalivahdin tärkeimmät tehtävät olivat pysya a) lämpimänä ja b) hereillä. Gustavssonin kauden debyytti kahden avausmatsin perusteella joutunee vielä odottamaan itseään ja hyvä niin. Jos Jiggy näyttää pelaavan tällä tasolla useamminkin, niin ei muuta kuin jatkolappua suunnittelemaan. Järkevämmällä cap hitilla, tietty.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Paras aloitus sitten kauden 1999-2000 parhaalla pelillä sitten... No, en tiedä, mutta sanotaanko ainakin työsulun jälkeen. Harvoinpa Leafs on viime kausina voinut vain kruisailla kolmannen erän, kun peli on jo selvä - siis Toronton eduksi. Kaksi ensimmäistä erää olivat todella hyvää ja lupauksia nostattavaa kiekkoa Torontolta. Joukkue luisteli ja karvasi hanakasti iskien painetta rohkeasti Sens-pakistoon, joka oli hätää kärsimässä. Erityismaininta Grabon johtamalla kakkosketjulle. Leafs vei laukaukset ylivoimaisesti ja, mikä merkittävintä, suuri osa vedoista oli todella hyvältä sektorilta ja oikeasti vaarallia eivätkä vain marjoja Leclairille. Tätä lisää.

Vaikka ylivoima ei vieläkään tuottanut kuin yhden maalin, niin en siltikään olisi huolissaan. Kuvio pyöri ajoittain todella hyvin ja paikkoja syntyi, mutta oikeastaan vain Leclairen hyvä päivä esti useamman yv-maalin synnyn. Jos tällä tavalla jatketaan, niin tulosta kyllä alkaa syntyä.

Oli muuten hyvä, ettei sitä tajunnan räjäyttävää tarjousta kesällä tullut Kaberlesta. Tsekki on ollut kahdessa ensimmäisessä pelissä mahtava. Syötöt lähtevät varmasti ja ajallaan, ja jos tilaa syötölle ei ole, niin Tomas kuljettaa itse kiekon ylös. Tuo ei tietysti ole mitään uutta, eikä liioin se että yv:llä Kaberle häärii priimusmoottorina. Se on yllätys, että tsekki on ampunut runsaasti joka ottelussa. Hieno pelaaja ja tyylikäs pelaaja kaikin puolin.

Hyvältä siis näyttää kahden pelin jälkeen, mutta Torontossa kaikki voi muuttua nopeasti. Kuitenkin nyt Torontolla vaikuttaisi olevan kaksi hyökkäävää ketjua (Bozakin ja Grabon ketjut) sekä selkeä checking line/energy line että nelonen täynnä kovia poikia höystettynä Zigomanisilla. Roolit olisivat kerrankin selkeät, ja eikä viime kausilta tuttua kolmen tasiaisen (huonon) ketjun hyökkäystä nähtäisi, jossa yksikään ketju ei pystyisi hoitamaan tehtäväänsä. Nythän Brentin ketju on saanut tehoja aikaan pitkälti ainakin omasta mielestäni, koska ovat saaneet pelata omaa peliään, mikä ei todellakaan ole venäläistyyppistä klap-klap- kiekkoa. Lisäksi maalivahtipeli on tietysti parannus viime kauden sydänvikainen Monster-Toskala- tandemiin.

---------------------------------------------

Sens oli juuri niin huono, kuin vain toivoa saattoi Buffalo- pelin jälkeen. Avainpelaajat vaikuttivat vanhoilta ja hitailta sekä Spezzan tapauksessa haluttomilta. Ironista on, että Leclairin kahden pelin perusteella Ottawalla saattaisi olla jopa voittava maalivahti. Sääli vain, ettei joukkue edessä ole enää samaa tasoa kuin muutama kausi takaperin. Alfredsson nyt varmaan nakuttaa vieläkin sen 70-80 pinnaa, mutta Spezza taitaa tarvita maisemanvaihdon syttyäkseen. Kovalevilla taas kädet käyvät, mutta jalat eivät enää, joten taitaa venäläistaiturilla olla vaikeuksia edessä. Eilen ei tosin asennekaan ollut kunnossa. Ei ole Ottawasta enää siksi hyökkäyskoneeksi kuin viime vuosikymmenellä.
 

TML

Jäsen
Pre-game Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs

Leafsin kohdattua kauden alussa kotonaan kaksi paikallisvastustajaansa, on nyt aika siirtyä ekaan vieraspeliin. Mikäs hienompaa kun mennä uutukaiseen Conson Energy Centeriin, josta vierailijat ovat toistaiseksi hakeneet joka kerta voiton.

Leafsilla siis vastassa tänään Pens, jonka kauden alku on ollut hieman tahmea. Kotiavauksessa, uuden areenan neitsytpelissä Pens hävisi Phillylle ja pari päivää myöhemmin, niin ikään uudella areenalla, tuli turpaan Habsille. Maanantaina Pens kuitenkin onnistui voittamaan vieraissa Devilsin, joten suunta on ylöspäin.

Malkin ja Crosby eivät vielä ole päässeet aivan vauhtiin, mutta odottaisin tänään aika kovaa nippua vastaan, sillä kotivoittoa Pens varmasti kaipaa faneilleen ja itselleen.

Pens tänään:
Kunitz - Crosby - Dupuis
Tangradi - Letestu - Malkin
Cooke - Talbot - Kennedy
Rupp - Adams - Godard

Martin - Letang
Goligoski - Lovejoy
Hutchinson - Engelland


Fleury

Pensin aiempia kokoonpanoja en juuri ole tutkaillut, joten vaikea sanoa onko muutoksia tullut. Enkä kyllä takuuseen mene tuostakaan kokoonpanosta mutta tuolta se pitkälti näyttä. Mielenkiinto kohdistuu etenkin Tangardiin ja Letestuun jotka tällä kaudella saavat mahdollisuutensa jauhaa starojen kanssa. Pakisto ei hurraa-huutoja aiheuta ekaa paria lukuunottamatta. Mutta eipä vastassakaan ole "kuin" Leafsin hyökkäysnippu.

Leafs tänään:
Versteeg-Bozak-Kessel
MacArthur-Grabovski-Kulemin
Sjostrom-Brent-Armstrong
Orr-Zigomanis-Brown

Phaneuf-Beauchemin
Kaberle-Schenn
Gunnarsson-Komisarek

Gustavsson


Eli ainoa muutos on maalivahti. Jiggy pelas hyvät kaks peliä, mutta nyt on Monsterin vuoro loistaa. Kovaan paikkaan joutuu, mutta luotto kylmähermoiseen sveduun on kova.

Muuten ei ketjuista kummempaa sanottavaa ole. Colby pääsee jauhamaan vanhoja frendejään vastaan, toivottavasti fyysisyyttä piisaa. Jatkuuko Brentin ja Kesselin maaliputki?
Saako Orr Godardista vastuksen? Entäs Brown vaikkapa Ruppista?

Varmasti alkukauden fyysisin peli luvassa, ainakin mitä kokoonpanoja tutkiskelee. Pensillä on heittää aika kovat hiekkapaperiosastot jäälle joten Leafs pakistokin saa tänään kovan testin.

Vajaat kolme tuntia siis aikaa kunnes kiekko tippuu jäähän. Sitä odotellessa.


TORONTO MAPLE LEAFS
 

TML

Jäsen
1st period Penguins - Maple Leafs

Aarghhh! Tuskastuttava eka erä. Leafsilla homma hyvin hanskassa ekat 8 minuuttia ja Pens ei pääse edes ampumaan Leafs-maalia kohti. Leafs hallitsee peliä ja kaiken kukkuraksi Colton Orr vie valkopaidat johtoon! Schenn ja Brown pinnoille tuossa.

Kaikki kuitenkin muuttui ajassa 8.28 kun Schenn sai 4min boksin korkeasta mailasta. Alivoiman ensimmäiset 3 minuuttia olivat loistavaa ja Pens ei päässyt vieläkään ampumaan kertaakaan. Leafs sai kaksi kertaa 2-1 hyökkäyksenkin (toinen ei ollut kovin puhdas 2-1 tilanne), mutta ratkaisut ontuivat. Brownilla oli hyvä ajatus mutta ei hänen käsillä saada ihan kaikkea aikaan.

No Pens sitten sen maalin teki kun Kunitz ohjasi Malkinin vedon sisään. Phaneuf ja Beauchemin eivät saaneet otettua Kunitzin mailaa kuriin ja aivan vapaasti hän pääsi kiekon ohjaamaan verkkoon.
Maali herätti Pensinkin ja loppuerä oli tasaisempaa eikä Leafs päässyt maalipaikoille.

Pens meni johtoon erän loppupuolella Leafs pakkien koomailusta. Ensin Beauchemin ei saa kiekkoa helpossa tilanteessa pois alueelta ja heti perään Phaneuf menettää kiekon ja Talbot iskee onnekkaasti kiekon verkkoon. Monster ei saanut pidettyä etukulmaa kiinni ja jotenkin kiekko pomppi maaliin.

_________________

Kapteeni ja Beauchemin ovat siis seuranneet aitiopaikalta molempia maaleja ja paljon paremminkin nuo tilanteet olisi voinut pelata.

Harmillinen erä tosiaan siinä mielessä, että vahinkoboksilla Pens päästettiin peliin mukaan vieläpä ylivoimalla minkä aikana he eivät juuri mitään saaneet aikaan. Muuta kuin tuon laukauksen josta tuli heti maali. Kertoo Pensistä oleellisen.

Nyt tarttisi saada se sama draivi päälle mikä ottelun alussa oli. Nelosketju on ollut hyvä molemmilla kerroilla kun kentälle ovat päässeet. Kulemin on myös tehnyt hyvää duunia samoin MacArthur. Ykkösketjusta kaivattaisiin nyt tehoja.

Seuraan ESPN American lähetystä ja siellä tulee Pittsburghin paikallistelevision lähetys matsista. Aikamoista tuubaa ovat selostajat muutaman kerran syöttäneet ja hieman nuo Pens-lasit ärsyttävät. Mut näillä mennään.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Osuko muuten Crosbyn maila Schennin naamaan siinä tilanteessa, missä Luke kävi Crosbya laidassa murjomassa? Ainakin Schennin naamaa paikkailtiin tilanteen jälkeen boksissa.

Hyvä alku, paska loppu. Ykkönen pelaa ihan pikkunäppärää, mutta ei vaan tulosta tule. Penguinsin puolustus on kyllä todella onneton kiekollisena, avaukset ja purut tulee vähän väliä karvaajalle tai muuten vaan Leafsille. Niistä pitäis iskeä.
 

TML

Jäsen
2nd period Penguins - Maple Leafs

No niin, tulipas sitten maaleja ja tilanteita oikein urakalla toisessa erässä. Periaatteessa heikompi erä Leafsilta, sillä Pens oli vahvasti mukana pelissä ja loi paremmat paikat ja hallitsi peliä. Leafs teki kuitenkin maaleja ja sekös kelpaa.

Leafsille tuli mahdollisuus tasoittaa tilit toisen erän kolmannella minuutilla kun Tangardi otti korkeasta mailasta boksin. Leafs käytti tilaisuutensa nopeasti hyväksi, kun Grabon aloitusvoiton jälkeen kiekko pelattiin Phaneufin kautta Kabbylle, joka löysi nätillä syötöllä MacArthurin. Mac jatkoi maaliputkeaan.

Vajaa puoli minuuttia myöhemmin Matt Cooke kävi huitomassa itsensä boksiin ja Leafsilla uusi YV. Nyt YV osumaa ei syntynyt, mutta juuri kun Cooke pääsi boksista, heilui verkko. Aloitusvoitto Zigomanikselta, kiekko Schennin kautta Beaucheminille joka tykitti 2-3.

Pens-pakki Deryk Engelland koitti herätellä joukkuettaa tappelemalla Colton Orrin kanssa ja onnistui siinä melko hyvin. Hyvin alkanut tappelu päättyi Engellandin kovaan nyrkin iskuun joka tipautti Orrin. Yllättävä voitto Engellandille joka oli tätä ennen tapellut 3 kertaa NHL:ssä.

Pens sai paikoitellen draivinsa päälle, mutta Monster tylytti yritykset ja sai osakseen jatkuvaa huitomista tilanteiden jälkeen. Malkinkin näytti turhautuvan ja Crosbya ei juuri näkynyt. Leafs ei kuitenkaan Orrinkaan tyrmäyksestä häiriintynyt, vaan ottelun puolessa välissä Leafs iski taas.

Jälleen maalintekijä Clarke MacArthur, joka sai loistopassin maalin takaa olleelta Grabovskilta. Myös Kulemin pääsi pinnoille. Hieno maali ja samalla MacArthur siiryi koko liigan maalipörssin kärkeen neljällä osumalla. Aikamoista.

Erän loppu oli Leafsille vaikea. Ensin Phaneuf kamppasi Malkinin läpiajossa, mutta Leafsin onneksi Malkin ei maalia pilkustaan tehnyt. Vikalla minuutilla verkko kuitenkin heilui, kun Pens käynnisti nopean hyökkäyksen joka päättyi Crosbyn maaliin. Hienon syötön maaliin antoi Ben Lovejoy.

_______________

Pahaan paikkaan tuo maali syntyi, olisi ollut kovin mukava lähteä kolmanteen erään kahden maalin johdossa. No joka tapauksessa nyt pitäisi verkon pysyä puhtaana ja hommia siinä varmasti riittää. Pens tulee kolmanteen erään varmasti tappomeiningillä, vaikkakin taisivat menettää Talbotin. Crosby on herännyt ja Malkin on melko vaarallinen ollut.

Leafsin ykkönen ei ole tänään ihmeitä esittänyt ja toivon mukaan siitä ketjusta olisi vielä maali tai pari tulossa. Monsterilta kaivataan nyt samanalaisia venytyksiä kuin Dupuisin yritykseen.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
3-0-0

Hieno voitto, vaikka meinasi lopussa vaikeaksi mennäkin. Ottelun hahmoksi nousi lopussa Gustavsson, joka otti tukun tärkeitä torjuntoja. MacArthur kahdella maalillaan oli toinen ottelun hahmoista Leafsille.

Tästä on hyvä jatkaa, seuraava peli Rangersia vastaan vieraissa.
 

TML

Jäsen
Penguins - Maple Leafs 3-4

Tulihan se voitto sitten sieltä mutta tiukille meni.

Kolmas erä meni aikalailla niinkuin pitikin. Pens painoi päälle ja Leafs sai ekan vetonsa yli 10min pelin jälkeen. Kaiken kaikkiaan Leafs ampui kolmannessa erässä vain kaksi kertaa maalia kohti. Jännät paikat meinasi tulla 6.52 ajassa kun Clarke MacArthur otti typerän kiekko katsomoon jäähyn. Pens ei onneksi maalia kyennyt tekemään ja takaa-ajo jatkui.

Pensillä meni melko pitkään kunnes vaaralliset vyöryt Leafs-maalille alkoivat. Sitten Monster ottikin roolia. Pari huikeaa venytystä vikalla vitosella ja pisteet Torontoon.
Pens koitti ilman maalivahtia yli minuutin, mutta mm. Letestu jäi ihmettelemään Monsterin loistoa.

_______________

Monster oli Leafsin paras tänään. Ekassa erässä toimettomana ollut Monster joutui kylmilteen päästämään pari maalia, mutta sen jälkeen homma toimi. Muutama todella mahtava torjunta (esim. Dupuis) häneltä.

Hyökkäykselle hieman noottia siitä, että monta kertaa jäivät turhaan hautomaan kiekkoa punasen jälkeen eivätkä pelanneet sitä syvälle. Pens sai pari hyvää vastaiskua näistä aikaan. Leafsilla on paljon pelaajia jotka tykkäävät näpertää kiekon kanssa ja sen huomasi tänään. Päätyyn vaan ja vaihtoon ja uudet miehet perään.

Ykkösketju oli tänään vaisu. Olikohan niin ettei Steeger tai Kessel saanut yhtäkään vetoa aikaiseksi.
Brentin puolustava ketju toimi hyvin, joskin maalipaikoissa Sjostrom olisi voinut olla parempi. Samat sanat Brownille joka muutoin kyllä pelasi hienosti. Erittäin hyvä alivoimapelaaja nopeutensa ansiosta. Tykkään.
Grabon ketju värkkäsi pari maalia ja oli ihan hyvä hyökkäyspäässä. Grabolta hyvät 3 peliä tämän kauden alkuun.

Pakeista Gunnarsson oli tänään hyvä ja aiempaa varmempi, Kabby taas pyöri kiekon kanssa totutun hyvin. Schenn oli mukavan röyhkeä ja syttyi taas Pensiä vastaan.

Colton Orr teki Colton Orr -hattutempun. Eli maali, tappelu ja aivotärähdys. Kuka muu on kyennyt vastaavaan? Leikit sikseen, toivottavasti Orr on kunnossa Rangersia vastaan.

_______________

Tosiaan pelit jatkuu perjantaina, kun vastassa on NY Rangers. Toivottavasti hienosti alkanut kausi saa jatkoa perjantain pelissä. Jatkuu Macin maalitehtailu (johtoo koko liigan maalipörssiä LOL), pelaako Monster toisen pelin putkeen, kuka heittää parhaimman Elisha Cuthbert läpän (Komi, Dion vai Avery)? Siinä kysymyksiä perjantaille.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Hieno voitto Leafsille ja näyttää siltä että maalivahteihin ei Toronto tänä vuonna kaadu. Puhdas 3-0 aloitus on mahtava suoritus ja taas kerran urheilu näyttää hienon puolensa kun pelit pelataan kentällä eikä paperilla.

Kessel oli tosiaan näkymätön, joutuikohan pelaamaan kovempia kavereita vastaan kuin kotikentällä? Burken UFA-haku MacArthur oli onnistunut hankinta ja hieman ihmetyttää miksi Atlantassa ei edes pyritty tekemään sopimusta.

Selostuksen värin kuuli myös tälläinen puoli-neutraali katsoja mutta kohdeyleisö varmasti tykkää. Kolmannessa erässä tuntui parissa kohtaa että tuomarit jätti pari Pensin rikettä livahtamaan mutta tulokseen se ei vaikuttanut.

Keskinäistä peliä (28.10.) odotellessa.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Olihan siinä Grabolla vielä paikkaa kolmannessa erässä mm. ylivoimalla kun Pens ensin hyökkäsi ja sitten Leafs pääsi vastaiskuun.Tyhjä maali, mutta kiekko pomppi ja veti puhtaasti ohi kiekosta. Muutenkin kiekko pomppi oudosti pari kertaa, liekö uuden areenan ominaisuuksia.

Onpahan ollut aloitus kaudelle. Upea tasonnosto monilta ja maalivahtipeli näyttää olevan kunnossa. Mukava nähdä, että maalintekokin onnistuu eikä aina hävitä jos vastustaja tekee yli 2 maalia.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Onko se voittavan joukkueen merkki, jos vie kaikki pinnat, vaikka on ottavana osapuolena leijonan osan pelistä. Tämän kauden painoksen voi jo nyt sanoa olevan erilainen viime vuosien Leafs- joukkueisiin verrattuna, koska viimeisen parin kauden joukkueet eivät olisi tätä peliä voittaneet.

Lisäksi joukkue teki neljä maalia, joista Bozakin ketju ei tehnyt ainuttakaan. Grabon vitja näyttää ainakin alku kauden perusteella pystyvän vastaamaan tehoista, jos ykkönen on jäässä. Kuulostaa lupaavalta. Fakta kuitenkin on, että kovin montaa peliä Leafs ei tule voittamaan, jos ykkönen on yhtä näkymätön kuin eilen. Kessel taidettiin jopa penkittää tasakentällisin viimeisen kympin ajaksi. En nyt moiti suurta ihmisjohtaja Wilsonia ratkaisusta, kun tärkeintä oli puolustaa maalin johtoa, mutta väkisinkin tuli mieleen, että Ron halusi lähettää Philille viestin: Jos surfailet tehottomasti pelin ulkopuolella jatkossakin, en pelkää penkittää sinua.

Monsterille hatun nosto täältäkin. Ilman häntä Leafs olisi hävinnyt. Oli myös tärkeää Gustavssonille pelata hyvä peli heti ensimmäisessä ottelussaan, koska Jiggy aloitti vakuuttavasti kahdella voitolla. Nyt Jonas näytti olevansa mukana taistelussa ykköskassarin viitasta konkreettisesti. Mitä enemmän kavereiden välillä on kilpailua, sitä parempi, uskon minä. Kaikki roolipelaajat pelasivat myös hienon pelin. Amry, Brown, Brent, Zigomanis...

Miinuksena voisi mainita pari liian suurella sopimuksella kentällä ryntäilevää pakkia, jotka voisivat pian alkaa pelata palkkansa mukaisella tasolla.
 

TML

Jäsen
Pre-game New York Rangers - Toronto Maple Leafs

Ensi yönä NHL:n sarjakärjellä on jälleen peli. Se peli on New Yorkissa, legendaarisessa Madison Square Gardenissa jossa NY Rangers kohtaa Toronto Maple Leafsin.

Leafs on siis voittanu tähän mennessä kolme putkeen ja kauden alku on ollut jo näinkin lyhyellä tuttavuudella loistava. Ainakin kun vertaa viime kausien aloituksiin, niin tämä on kyllä melko erikoista että kolme peliä on voitettu jo putkeen. Tänään vastassa on Rangers, joka on pelannut kaksi ottelua. Tuloksena voitto ja tappio.

Rangers tänään:
Frolov - Drury - Gaborik
Dubinsky - Anisimov - Callahan
Avery - Stepan - Fedotenko
Boogaard - Boyle - Prust

Staal - Rozsival
Del Zotto - Girardi
Gilroy - Eminger

Lunqvist

Ihan pätevän nipun Rangers saa liikkeelle. Ykkösketjussa riittää käsiä, nopeutta, taitoa ja kokemustakin. Vaarallinen ketju. Kakkosessa Rangers saa jalkeille omat varauksensa.
Kolmosessa ekan pelin komeetta Stepan saa laidoileen kokeneen SC-ratkaisijan Ruslan Fedotenkon, sekä maanantaina kauhean teon kohteeksi joutuneen Sean Averyn. Toivottavasti hän on toipunut Wishnievskin eleistä.
Nelonen on yksi liigan fyysisimmistä ketjuista. Boogie-Boyle-Prust on kova kenttä taklaamaan, raastamaan ja tappelemaan. Viihdyttäviä hetkiä voi olla luvassa kun molempien tiimien neloset iskee yhteen.

Pakistokin on Ragsilla ihan kunnossa ja lunkkaan he voivat aina luottaa. Ihan mielenkiintoinen nippu ja varmasti kova peli luvassa.

_______________________

Leafsilla ei pitäisi muutoksia kokoonpanossa olla. Paitsi se että Jiggy saa pelivuoron maalille. Orr siis on kokoonpanossa mukana vaikka sai kovan iskun Engellandilta viime pelissä. En oikein jaksa uskoa että Orr vielä tänään heiluttelisi nyrkkejään, vieläpä pari päätä pitempää Boogardia vastaan. Orr kyllä on sopivan hullu että saattaa vaikka tuollaiseen ryhtyäkin. Lets see.

Tänään täytyy ykkösketjulta löytyä taas tehoja. No joo, kyllähän sen voi suvaita etteivät he joka pelissä nakuta tehoja, mutta hieman uneliasta oli viime pelin meno etenkin Steegerillä ja Kesselillä. Steeger ei muutenkaan ole ollut vielä parhaimmillaan sinivalkoisissa pelatessaan.

Mielenkiintoa kohdistuu tietenkin myös kakkosketjuun, joka kokonaisudessaan on ollut Leafsin paras ketju. Grabo on pelannut hyvin, Kulemin on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi ja uusi sniper on syntynyt toiseen laitaan. Clarke MacArthur joka on pamauttanut jo 4 pörsää ja johtaa AO:n kanssa koko liigan maalipörssiä. Jatkuuko putki tänään?

________________________

Viime pelistä unohtui mainita että Leafs oli aloituksissa hyvä. Tai ainakin tärkeissä aloituksissa. Bozak kaapi Crosbylta pari aloitusta ja myös Zigomanis kyykytti vanhaa pelikaveriaan (Crosby) 2-3 maalissa.

Dion-Avery kohtaamista odotellessa. Tai voisi vaikka Komikin pyyhkiä Averyllä jäätä. Fyysinen peli varmasti luvassa ja tämän kaiken näkee klo 02.10 alkaen Viasat Sportilta.

TORONTO MAPLE LEAFS
 

TML

Jäsen
1st period Rangers - Maple Leafs

Eka erä takana ja ihan vauhdikasta menoahan se oli. Paikkoja riitti, vauhtia oli ja tappelukin nähtiin. Myös kovia pommeja ja maali.

Harmillisesti maalin teki kuitenkin kotijoukkue. Michael Rozsival lähetti ranteen sinisen kulmasta ja hyvän maskin ansiosta Jiggy ei nähnyt mitään ja taululle tuli 1-0.

Leafs aloitti pelin väkevästi, mutta jossain vaiheessa Rangers sai hyviä päätypyörityksiä aikaan ja Leafs oli vaikeuksissa. Tosin mitään kunnon maalipaikkoja Rangers ei niissä saanut luotua, vaan lähinnä kulmissa pyörimiseksi se meni.

Leafs sai omat paikkansa vastahyökkäyksillä. Etenkin ykkösketju oli todella vaarallinen ja sekä Kessel että Bozak on jo keretty ryöstämään. Lunqvist on ollut maalilla todella hyvä ja joutui torjumaan kait 17 vetoa ekassa erässä.

Tappelukin nähtiin, ei kuitenkaan Orrin ja Boogardin toimesta. Sen sijaan hieman kevyempään sarjaan kuuluvat Mike Brown ja Brandon Prust ottivat matsin. Brown aloitti agressiivisesti, mutta tappelun loppuosa meni Prustille ja täten myös voitto.

___________________

- Gunnarssonilla yksi musta vaihto jossa menetti kahdesti kiekon. Petrausta.
- Phaneuf ollut aktiivinen ekan erän mutta liian usein nuo YV-tykit paukkuvat plekseihin.
- Eminger meinas tappaa Sjostromin kyynerpäällään mutta ei osunut onneksi kunnolla ja joutui jäähylle.
- Leafsin ykkönen ollut todella vaarallinen ja aika pitelemätön Rangersille. Eiköhän se maali(t) jossain vaiheessa tule. Toinen erä alkaa YV:llä.
- Schenn pelaa kyllä ihailtavan rauhallisesti kiekon kanssa. Yllättävän hyvät kädet Schennillä on.
- Brent on ollut hyvä, Armstrongia puolestaan heiteltiin yhdessä vaihdossa pariinkin kertaan.

Ihan hyvä erä siis Leafsilta ja lievästi olivat hallitsevampia. Paremmat maalipaikat ainakin loivat. Nyt toisen erän alkuun YV ja peli vaikkapa tasoihin.
 

TML

Jäsen
2nd period Rangers - Maple Leafs

Leafs laittoi toisessa erässä vielä pari vaihdetta kovemmalle ja tulos näkyi sekä jäällä että taululla.

Heti erän alun ylivoimaan Leafs sai tärkeän tasoituksen. Kulemin veti hyvästä paikasta tolppaan, mutta maalitykki MacArthur suti maaliviivalta kiekon sisään. Leafs sai tästä hyvän boostin ja vastaavasti Rangers oli aivan seisovin jaloin. Vaihto toisensa jälkeen Leafs vyöryi kotijoukkueen alueelle, mutta Lunqvist pelasti tilanteita.

Kaikkea ei kuitenkaan Lunqvistkaan pystynyt ottamaan ja ennne kuin 5 minuuttia oli toisesta erästä ehtinyt kulua umpeen, oli taululla 1-2. Kessel teki näyttävän alustuksen ja syötti kiekon Komisarekille. Komisarek toimitti vastaavalla tavalla kiekon maalille kuten Rozsival avauserässä ja nyt Bozakin ollessa maskissa kiekko ohitti ruotsalaisvahdin.

Vauhdikas peli jatkui ja ajassa 7.50 Leafs meni kahden maalin johtoon. Bozak malttoi hyvin ja löysi Kesselin jolla oli helppo työ laittaa kiekko verkkoon.

Erän loppupuoli oli melkoista coast-to-coastia ja peli oli todella vauhdikasta. Myös fyysisyyttä on nähty ihan mukavasti ja kovia pommeja on jaeltu.

______________________

Laukaukset ovat peräti 30-12 Leafsille ja täysin vierasjoukkueen hallinnassahan tuo on ollut. Gaborik ja Drury ovat kai jättäneet kentän, joten aikapaljon tulivoimaa Rangersiltakin on nyt poissa. Kovasti koittavat fyysisellä pelillä saada momentumia itselleen, mutta toistaiseksi Leafs on pelannut kurinalaisesti.

Grabon ketjulle pitää kyllä antaa posia. Pelistä toiseen jätkät jaksaa painaa todella hyvin vaihdosta toiseen. Itse ketjun keskus Grabovski on ollut nämä kauden avauspelit hyvässä kunnossa. Tie sitten mitä on kesällä tehnyt, mutta tykkään kyllä.

MacArthurista en tiedä enää oikein mitä sanoa? Leafsin pakeilta myös hyvä erä vaikka vähän liiankin rauhallisesti ottavat jotkut tilanteet. Gunnarssonia ei kauheasti näkynyt toisessa erässä. Onko villassa vai enkä vain huomannut häntä. Ehkä se johtui siitä että kiekko oli paljon enemmän Rangersin päädyssä kuin Leafsin.

Tästä on hyvä lähteä kolmanteen erään.
 

TML

Jäsen
New York Rangers - Toronto Maple Leafs 3-4 OT

Ois se vaan kamalaa ollut jos noin hyvän kahden erän jälkeen tappio olisi tullut. Kolmannessa erässä Leafs oli todella aneeminen ja päästi Rangersin peliin mukaan niin, että lopulta mentiin jatkoille.

Erä sai huonon alun kun reilun 2 peliminuutin jälkeen Brian Boylen kaukoranne upposi sisään. Veto otti Phaneufin mailasti osumaa ja Jiggy ei kyennyt pelastamaan.
Heti perään alkoi näyttää pahalta kun Colton Orr nappasi 2 minuutin jäähyn. Rangers kuitenkin möhli ylivoimansa älyttömillä jäähyillä. Ensin Fedotenko nappaa selästäpäin Armstrongin maahan ja samaan aikaan taustalla, kun kukaan dumari ei nää, Sean Avery leikkii viikatemiestä. Todella ruma huitominen Komisarekin polvitaipeeseen ja sekä Fedo että ihmisjäte jäähylle.

Leafs töpeksi kuitenkin mahdollisuutensa pahimmalla mahdollisella tavalla. Viis-kolmosella kiekko liikkui mutta vedot uupuivat lähes täysin. Vedot mitkä tulivat paukkuivat plekseihin ja lopulta pitkän YV:nsä jälkeen kentälle jääneet Leafs-pelurit eivät jaksaneet puolustaa tarpeeksi tarkasti ja Rangers tasoitti. Boyle jälleen asialla ja ihmisjäte pinnoille.

Tässä vaiheessa iski kyllä suuri masennus päälle ja jatkoajalle pääsy alkoi näyttää jo voitolta. Rangersilla piti olla niin hyvä momentum päällä. Kun vielä Komisarek otti boksin poikkarista (IMO erittäin heppoinen vihellys), oli pakko peittää pipolla silmiä.

No onneksi ei maaleja enää Leafsin päätyyn tullut, vaikka paikkoja Ranger sai. Leafs ei niinkään kolmannessa erässä enää maalipaikoilla juhlinut, paitsi aivan ottelun lopussa Grabovskin päästyä kokeilemaan vanhanaikaista. Lunkka venyi jälleen mahtavasti.

Näin ollen mentiin siis jatkoille ja siinä Leafs oli parempi. Kaberle kikkaili melkein koko kentän läpi, mutta haki pelikaverilleen tyhjää maalia ja Rangers puolustus pääsi väliin. Leafs palkittiin kuitenkin ylivoimalla, kun Mark Staal otti estämisjäähyn. Tuttu nelikko tuli kentälle ja pystyi vihdoin sen osuman värkkäämään. Kiekko saatiin Kesselille joka odotti ja odotti kunnes laser viuhui maaliin. Phaneuf teki hyvän maskin tilanteessa.

______________________

Oli kyllä viihdyttävin ja jännittävin matsi tähän mennessä. Fyysinen peli nähtiin ja tunteita riitti. Rangersilta hyvä nousu vaikka poissa olivat Gaborik ja Drury. Boyle otti isot saappaat vastaan kahdella maalilla. Pelin paras pelaaja oli kuitenkin Henrik Lunqvist.

Leafsista:
- Gunnarsson penkitettiin toisessa erässä parin viillon jälkeen. Kolmannessa ei pelannut lainkaan.
- Mitäs mä kirjotinkaan Schennistä toisella erätauolla? Huh huh mikä suoritus Luke-boylta kolmannen erän lopussa alimmaisena miehenä.
- Kessel ja koko ykkösvitja palasi tasolleen. Philille 2+1 ja Bozielle pari syöttöö. Lisäksi tukku hyviä maalipaikkoja.
- Grabon ketjulta myös pirteää peliä lähes läpi pelin.
- Brentiltä hyvää av-peliä ja pelasti Averyn loistopaikan Rangers ylivoimalla.
- Komisarekilta ihan hyvä peli ja eka maali Leafs-nutussa.
- Jiggy oli kolmannessa erässä ihan pätevä ja vei Leafsit jatkoille.

________________________

Uskomaton kauden alku sai siis taas jatkoa voiton myötä. 4-0-0 on Leafsin saldo ekan 4 pelin jälkeen. Aika hurjaa ja täytyy kyllä ihailla tuota joukkueen työmoraalia. Tänään sitä nähtiin vain pari erää, mutta voitto plakkariin, se on tärkeintä.

Maanantaina sitten vastaan se New Yorkin parempi nippu. Se peli päästään pelaamaan muistaakseni kotona.

Go Leafs go!
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Uskomaton kauden alku sai siis taas jatkoa voiton myötä. 4-0-0 on Leafsin saldo ekan 4 pelin jälkeen.

Selostaja naureskelikin, että viime kaudella neljä voittoa vaati 21 peliä. Vähän parempi startti siis nyt.

Uskomattoman hyvä peli kyllä, jännittävä ja viihdyttävä. Onneksi voitto tuli.

Schenn veti kyllä jäätävät harhautukset alimpana miehenä kolmannessa, mistähän noi kädet on tulleet? Kaberlelta selkeästi ottanut oppia.

Viides voitto sitten Islandersia vastaan.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Uskomaton kauden alku sai siis taas jatkoa voiton myötä. 4-0-0 on Leafsin saldo ekan 4 pelin jälkeen. Aika hurjaa ja täytyy kyllä ihailla tuota joukkueen työmoraalia. Tänään sitä nähtiin vain pari erää, mutta voitto plakkariin, se on tärkeintä.

Maanantaina sitten vastaan se New Yorkin parempi nippu. Se peli päästään pelaamaan muistaakseni kotona.

Go Leafs go!

Leafs on viimeksi 93-94 aloittanut nain hyvin, toinen mielenkiintoinen fakta jonka jostain muistan lukeneeni, etta tuo on ainoa kerta 65 vuoteen kun Leafs on aloittanut 4-0-0 tai yli. Tama on nyt siis toinen kerta kun joukkue voittaa yli kolme pelia kauden alkuun viimeisen 65 vuoden sisalla.

Talla hetkella olen Espanjan auringon alla ja taalta ei noita koosteita enempaa katsella kiekkoa, joten kiitos taas TML:lle raporteista. Kakkosketju vaikuttaa kylla uskomattoman hyvalta, viela kun tuo Steeger saa ykkosessa putken kulkemaan yhta hyvin kuin preseasonilla. Vahan pelottaa etta tuo McArthur viela jyvansa kadottaa, mutta nautitaan nyt niin kauan kuin voidaan. Gunnarsson voi kohta hakea vauhtia Marliesista jos ei otteet parane, vaikuttaa vahan silta etta tamakin kausi vaatisi peleja farmissa. Nain raporttien perusteella, harmi sinansa loistavan viime kauden lopun jalkeen. Toisaalta jos nyt mies pelaisi vahan huonomman kauden ja halpaa sopparia kouraan, sen jalkeen voisi sitten taas loytaa sen loistoformin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös