Toronto Maple Leafs 2008-09: Tank for the right reason, it's John Tavares season!

  • 153 660
  • 583

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Aika oudot asetelmat tähän kauteen lähdettäessä. Tai, eipä ne kovin kummoiset olleet parina viime kautenakaan. Kuitenkin, uusia nuoria pelaajia muutama, vanhoja partoja pois ja ei oikeastaan ketään huippumiehiä paitsi ehkä Kaberle ja Toskala. Ei supertähtiä mutta hyviä kuitenkin. Nuorista erityisesti Luke Schennin otteet kiinnostavat. Nyt kun paineita edes pleijaripaikkaan ei taida olla niin rohkeasti vaan peliaikaa hänelle. Jos tulee virheitä niin opitaan vaikka niiden kautta. Tietysti lehdistö puukottaa heti selkään ensimmäisen harhasyötön jälkeen mutta minkäs teet. Mitähän uutta Wilsonillakin on tarjolla?

Mutta sekavin tuntein siis kauteen. Jos organisaation tavoite on draftissa niin vituttaahan se pitkä kausi taistella tappioputkissa häntäpäässä. Jossain pienessä aivolohkon osassa kummittelee mietteet asetelmiin nähden paremmasta kaudesta ja nuorten tasonnostosta agressiivisen joukkuepelin saattelemana mutta antaa olla. Voisipa kauden simuloida kuten EA:n NHL-peleissä. Huoh.
 

M@thieu

Jäsen
Mitä on tapahtunut Ian Whitelle? Vai onko loukkaantuneena?

White pelasi harkkapeleissä hyökkääjänä, muttei nyt ainakaan avauspäivän rosteriin näemmä mahtunut. Siitä ei ole tietoa, aikooko Wilson käyttää miestä jatkossa pakkina vai hyökkääjänä. Todennäköisesti kumpana tahansa tarpeen mukaan.
 

TML

Jäsen
White pelasi harkkapeleissä hyökkääjänä, muttei nyt ainakaan avauspäivän rosteriin näemmä mahtunut. Siitä ei ole tietoa, aikooko Wilson käyttää miestä jatkossa pakkina vai hyökkääjänä. Todennäköisesti kumpana tahansa tarpeen mukaan.

Yhdessä variantissa tälle päivälle, White tosiaan oli kolmosen laidassa, mutta näillä näkyminen pakisto on täytetty ja hyökkäykseen ei herra White mahdu.

Eli ei mies tietääkseni loukkaantuneena ole, mutta eipähän vain mahdu tällä hetkellä tiimiin. Harjoitusotteluiden perusteella (en kovin aktiivisesti katsonut) Whitesta ei mikään huono kuva hyökkääjänä jäänyt ja voisi olla ihan hyvä jos mies nappaisi paikan hyökkääjistöstä eikä pakistosta. Hyökkääjänä hän pääsee toteuttamaan itseään ja onhan Wilson sanonut että pakiston kautta pelataan joten mitä enemmän "pakkeja" rosterissa, sitä parempi.
 

TML

Jäsen
Ensimmäinen erä takana ja huonolta näyttää Hedmanin saaminen.. Taululla 1-0 johto Kubinan tekemällä ylivoima maalilla. Erä oli kaiken kaikkiaan vauhdikas ja Leafs oli ihan pirteällä päällä. Nuori ja vauhdikas joukkue näyttää olevan hyökkäyksen perusteella.
Kentät taisivat olla:
Poni-Antro-Blake
Hagman-Grabo-Tlusty
Steen-Moore-Kulemin (kyllä, on pelaamassa)
Mayers-Stajan-Mitchell

Ja pakisto sama mitä veikkailin paitsi että Strallman ei ole mukana. Frogren ja Schenn pelasivat hyvän erän, Frogrenilta hyvä pommi.

Toskala aloitti vähän hapuillen ja pompotti muutaman kerran, sittemmin parantanut ja hyvä erä häneltä kuitenkin.

Mukavalta näyttää tosiaan tuo Leafsin ilme vaikka hyökkäyspään fyysisyys hirvittää ainakin meikeläistä todella paljon! Wingsillä jonkinmoinen krapula erä vaikkeivat he huonosti pelanneetkaan. Onnekas maali tuli ja tästä on hyvä jatkaa. Toisessa erässä täytyis tehä väh. 3 maalia jotta ainakin jatkoajalle päästään kolmannen erän päästetyillä maaleilla.

edit. On muuten aivan saatanan huojentavaa nähdä numeron #24 yläpuolella joku muu teksti kuin McCabe.. Huh huh..
 
Viimeksi muokattu:

TML

Jäsen
Edelleen Leafs maalin johdossa, nyt 2-1. Leafs tuli todella hyvällä asenteella toiseen erään ja loi hyviä paikkoja punaisten päätyyn. Kaikkiaan erä oli Leafsin pienoista hallintaa.
Erän loppupuolella Dominic Moore melko surkean ylivoiman jälkeen nosti hienosti maalin edestä yläpömpeliin ja vei Leafsin jo 2-0 johtoon. Kuitti tuli kuitenkin nopeasti kun Hossa-Datsun-Homer pääsivät valloilleen. Pakki ei saanut pidettyä Homerin mailaa ja kavennus syntyi. Maalin jälkeen Leafs oli helisemässä mutta onneksi johto pystyttiin säilyttämään.

Tiukka kolmas erä tulossa ja täytyy kyllä kehua joukkuetta. Erittäin vauhdikasta ja taistelevaa peliä on Leafs esittänyt. Blake, Moore, Steen ja Hagman ovat olleet näkyviä, Antro ja my little Poni ovat olleet hiukan pimennossa.
 

TML

Jäsen
Kausi avattu hienolla kahvakiekko voitolla Detroitista, maalein 3-2.

Todella hyvä peli Leafsilta kokonaisuudessa ja hienoa oli nähdä vauhdikasta ja yrittävää peliä. Hitaita flegmaattisia vätyksiä ei tiimistä löytynyt ja eurooppalainen pehmeä joukkue taisteli hyvin.

- Toskalalta loistava peli ja miksei olisi liigan paras suomalainen (ainakin maalivahti)
- Blake jaksoi yrittää hyvin ja luulempa että tällä kaudella nähdään sitä vanhaa tuttua Blakea
- Steen-Moore-Mayers oli erittäin hyvä ketju joka pelasi molempiin suuntiin hyvin
- Viime vuosien taaperruksen jälkeen erityisesti lämmitti illan pakisto ja heidän otteet. Poissa ovat kiekollisesti epävarmat pelaajat ja uudet kasvot Schenn, Van Ryn ja Frogren pelasivat loistomatsin!
- Wings oli paikoin hyvä mutta paikoin muutamat starat pelasivat aika veltolla kullilla. Zetaa ei esimerkiksi liiemmin näkynyt. Ei kuitenkaan mitään Leafsin voitosta pois, kyllä Wings tänään hyvin pelasi eikä joukkue puolivaloilla pelannut koko aikaa.


Lauantaina homma jatkuu HNIC -matsissa Habsia vastaan, katsotaan jääkö tästä pelistä hyvä vaihde silmään vai tuudittaudutaanko jo orastavaan 9. sijaan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Paistaa silmiin että virallisen otteluraportin (ESPN:lta kopioin) mukaan kesän lukuisat muutokset on nähty Hopeaketun silmin, notta mitä tavoitellaan. Ymmärrän, että virallisesti:

The Maple Leafs, who haven't hoisted the Cup since 1967, hope their many changes in the offseason lead to their first playoff appearance since 2004.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
"Toronto has improved from last year."

Hagmanilla oli ensimmäisessä erässä hyvä maalipaikka puolittaisessa läpiajossa, jossa kuitenkin Detroit-pakki koukkasi/häiritsi sen verran, että veto jäi olemattomaksi. Ois ollu penaltin paikka. Alussa oli Wingsillä muutamia hyviä paikkoja, mm. yksi lirui tolpan juureen ja taisi olla ylärimassa kertaalleen.

Olipa helpottuneita ja iloisia ilmeitä Leafsin vaihtopenkillä loppusummerin soidessa. Nyt vaan tilanteen nollaus ja raivolla seuraavaan peliin. Helpostihan tässä käy niin, että voitosta kylläinen nuori porukka lähtee takki auki Habsia vastaan ja täystyrmäys odottaa ACC:ssä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ois ollu penaltin paikka.
Ei kyllä ollut, Kronwall pelasi tilanteessa erinomaisesti ja onnistui sutaisemaan kiekkoa liioin Hakkia häiritsemättä.

Frögren pisti kyllä itselläni silmään, vahvaa peliä.
 

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
Noniin, kyllä olikin komea tuo Nikolai Ovechkinin, siis Kuleminin eka maali heti ekassa pelissä. Kahden suunnan pelaaja pitäisi siis olla kyseessä, joka pelaa fyysisesti ja osaa tehdä maaleja. Kevyempi versio Ovechkinista. Unohtakaa Hedman! :D
 

Gilly93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Faktaahan on se, että Leafs on tällä hetkellä NHL:n kiistatta paras joukkue, koska se nöyryytti viimekauden StanleyCup mestareita Detroittia. ;D

Nyt vielä sama agre Habseja vastaan niin sit on peitottu molemmat tämän kauden suosikit..

En muista milloin ois viimeks aamulla tekstitv:n sivun 235 katseleminen lämmittänyt mieltä yhtä paljon!
 

Owen Pool

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wigan ja Bolton
No niin. Taas on palattu arkeen. Hyvältä näyttää. Ensin tuli upea voitto Detroitista ja murskajaiset kotona. Mistä johtuu tuo ainainen pelitason ailahtelevaisuus???

Rosterissa taitaa olla tilaa vielä muutamalle huipputason pelaajalle... vai kuinka lienee... Taidetaan saada tuo eka varausvuoro. Tai sitten ei.

Paha kommentoida matseista yhtikäs mitään, kun Canal+ ei näyttänyt matsin matsia; vaikka ohjelmatiedoissa niin komiasti lukikin jotta Montreal peli olisikin ihan oikea TV-peli.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Leafs-Blues. Ensimmäistä erää. On muuten vuosiin ensimmäinen Leafsin iltapäiväpeli. Stajan poissa loukkaantumisen takia. Rosteri tänään about tuollainen, pientä rotaatiota ketjuissa:

Poni-Antro-Blake
Hagman-Grabo-Tlusty
Steen-Moore-Kulemin
Hollweg-Mayers-Mitchell

Kaberle-Schenn
Cola-Kubina
Stralman-Van Ryn

Toskala

YV loppuu mutta tilanne jatkuu, isot pojat Antro ja Poni maskissa ja viivalta Van Rynin syötty vapaalle Kaberlelle ja 1-0. YV pyöri ihan hienosti molemmilla viisikoilla ja pari vetopaikkaa saatiin rakennettua. Muutenkin aika energinen Leafs-ryhmä luistimilla. Blues ei oikein pääse avaamaan kovassa karvauksessa ja liikekin tuntuu olevan hieman hitaampaa. Ykkönen ja kakkonen saa selkeästi omilla vaihdoilla painetta hyökkäyspäässä.

Moorea ajeltiin avojäällä ja sen jälkeen pieni paini. Hyvin Leafs vastasi. Heti useamman pelaajan toimesta otetaan tilanne haltuun ja puolustetaan omaa.

2-0 maalissa Antrolta vahva karvaus ja Kulemin suojaa, vie rystylle ja yllättää Legacen.

3-0 maalissa kova karvaus, lopulta Blues heittää kiekon tyhjälle puolelle, Leafsille kiekko ilmaiseksi ja Blake toimittaa vaan sen maalille, josta Poni ohjaa.

Kaikenkaikkiaan kova erä Leafsiltä. Peli hallussa, ainoastaan Blues sai lopun yv:llä pientä tilannetta mutta muuten täysin Leafsin erä. Mutta hyvältä näyttää. Asenne kohdallaan, fiksulla otteella tänään pelissä, liike vahvaa, karvaus pimentää Bluesin pelin avauksen lähes kokonaan ja toi mm. kaksi maalia, omassa päässä varmaa peliä... Ilo katsella tälläistä joukkuetta. Tästä toiseen erään.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Noniin. Blues aloittaa kavennusmaalilla. Kaberlelta vähän huolimaton peli ja ylivoimahyökkäys Bluesille. Toskalalta uskomaton seivi kaksykkösessä mutta Boyes haukkana riparissa. Hollwegille vitonen laitataklauksesta ja suihkuun. Ajeli takaapäin rajusti Pietrangeloa laitaan. Yyveellä sitten Blues tulee täysillä mukaan kaventaa 3-2 tilanteeseen. Vähän jäi Colalta ja Kubinalta mies vapaaksi maalille ja taas riparista sisään. Heti perään tasoitus hienon kuvion päätteeksi. Moore menetti mailan ja paketti meni vähän sekaisin. Bluesilla on kyllä kova yv, Tkachukilla taitaa olla jo neljä yv-kassia kaudella. Blues vei momenttumin täydellisesti tuolla 3-1 maalilla ja sitten myöhemmin tulleella 5 minuutin ylivoimalla.

Onneksi Leafs sai vähän nostettua tempoa etenkin ykkönen ja kakkonen saa hyvin pelin päätyyn, peli tasoittui ja meni aika rikkonaiseksi jäähyjen myötä. Hagmanilla oli ehkä vähän yliyrittämistä, pikkasen pomppii ja mailaa puristaa kunnes se helpottava maali sitten tulee. Mayers voittaa taas aloitushässäkän, Mitchell saa kiekon, tarjoilee ja Pikku-Hakki maalaa. Kauden avausmaali tärkeään paikkaan.

Erään loppuun Leafsillä vielä 2 minuuttia viidellä kolmea vastaan sekä viidellä neljää vastaan toista minuuttia mutta syöttelyksi meni ja idea tuntui puuttuvan. Antro-Poni-Blake-Kaberle-Van Ryn sai kokeilla melkein koko 5 vs. 3-pariminuuttisen. Blues toki blokkasi viivavedot hyvin.

Tapahtumarikas toinen erä, ja johto säilyi mutta parannettavaa jäi erityisesti ylivoimalle. Blues tuntuu olevan parempi erikoistilanteissa mutta Leafsin viisikkopeli on aktiivisempaa. Hienoa, että Hagman sai maalitilin auki. 4-3 tilanteessa kolmanteen.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Huoh. 4-4 maalissa sitten kunnon säätöä puolustuspäässä. Kukaan ota miehiä ja kiekkokaan ei satu lapaa niin noin käy. Kariya täysin vapaana ja aikaa vaikka kuinka ja rystyllä sisään.

Tempo oli aika kova pitkin kolmatta erää, välillä mentiin päästä päätyyn kovaa. Leafsillä pari hyvää paikka mm. Hagmanilla, Antropovin läpiajo ja Mooren coast to coast. Bluesilla Berglund kynäily yhden mutta onneksi meni ohi. Välillä tulee todella hyviä koko ketjun vaihtoja, sitten paha kämmi. Luke Schenn pelaa ihan hyvin. Paljon jääaikaa ja muutamia cooleja ratkaisuja puolustuspäässä ja hyökkäyssinisellä. Tässähän joutuu jo melkein fanittamaan nuorukaista.

Jatkoajalla Luke Schenn loistaa taas ja estää Kariyan tekopaikan ja loppuun Toskalalta av:llä loistotorjunta. Game saver right there. Rankeilla sitten Bluesilla ihan tolkuttoman hyvät rankit ja vastaavasti Antro ja Kubinalla vaisut niin lisäpiste jä saamatta.

Kaikkiaan vauhdikas peli ja liikettä löytyy tästä joukkueesta ihan hyvin. Vaikkei hyökkäys olekaan hyvä niin hyvin saadaan peliä päätyyn. Kovat viimeistelijät puuttuu, Kuleminista voi tulla jotain tälle osastolle. Ali- ja Ylivoimalla riittää tekemistä. Hollwegin niitti maksoi tänään aika paljon.
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Toronton alivoima on ollut tässä NYR-matsissa ihailtavaa. Muutamalla alivoimalla ovat pelanneet niin nätisti NYR-pelaajat pois laukaisusektoreilta! Toskala avittanut kyllä muutamassa av:ssä, että 14 min on Toronto kestänyt. Mutta kokonaisuudessaan kypsää av-peliä, ja hyviä av-pelaajiahan tuosta rosterista löytyy.

Toskala on ilmiömäinen maalivahti. Just näitä maalivahteja, jos on huippu-ilta niin sinne ei mene mikään.

Hyökkäyksestä puuttuunut kyllä tehot, hyviä paikkoja parissa ensimmäisessä erässä on NYR-maalille rakenneltu, mutta välillä tuntuu, ettei mielikuvitus riitä... Yksi kunnon taitosentteri olisi kiva palanen tuohon hyökkäykseen.
 
Viimeksi muokattu:

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Seurasin Rangers-pelistä vain highlightit, mutta olipahan meininkiä. Melkoisia savejä molemmissa päissä kenttää. Toskala on kyllä nostanut profiiliaan paljon, hienoa seurata näitä onnistumisia.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Olipahan peli Toskalalta. Tilastoihin taitaa muuten jäädä nollapelit molemmille maalivahdeille kun ratkaisu tulee rankeilla. Eihän maalintekijätkään saa noita maaleja maalipörssiin. Anyway, jyrän alla oltiin mutta Toskala ja tolpat piti kiekon ulkona. Alivoima toimi vähän paremmin kuin Bluesia vastaan. Stajanin paluu piristi hieman jarrukenttää ja alivoimaakin pelasi vähän. Oli Leafsilläkin pari paikkaa, kiekko tolpissa jne. mutta ei pomppinut sen paremmin kuin Rangersillakaan. Harmittavasti Blake pisti rankeissa tolppaan. Kuleminilta taas onnistuminen. Nyt rankit näytti jo paremmalta kuin viimeksi kun Antro ja Kubina penkitettiin tältä osin. Luke Schennille taas hyvin peliaikaa Kaberlen parina.

Toinen mahtisuoritus oli Joe Bowenilta ja Greg Milleniltä selostuskopissa. Legendaarinen Leafs-ääni pisti kyllä tunteella koko rahan edestä ja vaaleatukkainen Joe varmasti punoitti kuin se kuuluisa hillonuija pelin tiimellyksessä. Holy Mackinaw!! Of the goal post, rebound, save, puck's still loose, shot goeswideofthenetrolörrörörlörrörr. :D
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olipahan peli Toskalalta. Tilastoihin taitaa muuten jäädä nollapelit molemmille maalivahdeille kun ratkaisu tulee rankeilla

Joo niin jää. Muistaakseni viime kaudella oli vastaava ja pelinä taisi olla Vancouver-Edmonton, josta merkittiin nollapeli sekä Luongolle että Garonille.

Oli kyllä pirun jännittävä peli. Kolmannessa erässä Toronto oli pinteessä, kun joutui ottamaan jäähyjä. Sitä ennen aika tasavahvoissa merkeissä mentiin. Schenn oli mielestäni jo yllättävän valmis NHL:ään vaikka tarjoilikin kolmannen erän loppupuolella loistavan mahdollisuuden Rangersille voittoon, mutta Toskala pelasti.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Ensi yön pelissä Anaheimia vastaan Leafs kokeilee hieman uusia ketjukoostumuksia:

Mitchell — Antropov — Blake
Hagman — Grabovski — Kulemin
Moore — Steen — Tlusty
Ponikarovski — Stajan — Mayers

Kaberle — Schenn
Kubina — Colaiacovo
Frogren — Van Ryn

Toskala

Mitchell siis ykkösessä, Poni pudotettu neloseen. ("Ponille kyytiä" oli hauska sarja, ei siinä mitään.) Kakkosketju näyttää asialliselta vauhtikolmikolta. Toisaalta ihan sama, Anaheim kuitenkin päättää alkukauden tuskansa Leafsin kustannuksella.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
("Ponille kyytiä" oli hauska sarja, ei siinä mitään.)

Ponin kyydistä tässä vielä sen verran, että miehen peliaika on kauden aikana muuttunut aika mielenkiintoisesti: Detroitia vastaan 17'53, Montrealia vastaan 14'31, St. Louisia vastaan 15'15, Rangersia vastaan 11'48 ja lopulta Pittsburghia vastaan 8'16. Ensi yönä Anaheimia vastaan... 7'40?
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Ensi yön pelissä Anaheimia vastaan Leafs kokeilee hieman uusia ketjukoostumuksia:

Hagman — Grabovski — Kulemin

Miten tuo näyttää minun silmässä niin hyvältä. Vahva tunne, että tämä kolmikko voi naputtaa pari maalia yön ottelussa. Roolitus näyttää kyllä hyvältä: Grabovski tarjoilee, Hakki laittaa kiekot rysään viime kauden tapaan ja Kuleminhan osaa sitä maskipeliä + rymistelyä...

Toronto on jotenkin tällä kaudella sympaattinen joukkue. Hagman tuo tietenkin Toskalan kanssa lisämausteensa. Muutenkin hyökkäyksestä löytyy mieleinen pelaaja nimeltä Nik Antropov. Sundin saa pysyä poissa tuosta tiimistä ihan tunnesyistä ja tilalle joku oikeen pätevä sentteri ylivoimaan ja pelin tekijän rooliin.
 

TML

Jäsen
Palataanpas sitten tännekin osioon pienen tauon jälkeen. Jatkoajan pelikieltosällit olivat ajan tasalla ja täten pieni tauko oli tuossa allekirjoittaneella.

Ducks-pelistä sen verran että alun pitkäkiekko -rumban jälkeen ote siirtyi Leafsille ja muutaman hyvän painostusjakson sinivalkoiset saivat ankkapäätyyn. Etenkin Raynoldsin ennustelema Grabovskin kenttä oli juurikin se parhain tässä hommassa. Ducks kuitenkin ratkaisi hyvällä teholla ja Beauchin tykki upposi Toskalan selän taaksen. Tämän jälkeen Leafsin ote hieman katosi ja karmean kiekon menetyksen päätteeksi viiksivallu Parros veti komealla laukauksella Ducksit 2-0 johtoon. Kabby oli hyökkäyksen kärjessä ja jätti miehensä vapaaksi. Parroksella nyt jo 2 maalia, mikä on 2 enemmän kuin Kunitzilla, Perryllä ja Getzlafilla.
Leafs pakisto pelasi mukavan fyysisesti, etenkin Corey Perryä pakisto heitteli mukavasti. Schenn antoi kovuutta Perrylle sekä maanviljelijä Moenille, Frogren ajeli kaikkea liikkuvaa päin ja sai boksinkin yli-innokkaasta taklauspelistä.

Tosiaan pelillisesti ihan jees erä, vauhtia riitti Leafsilla joskin nuo riplaukset vastustajan sinisen päällä pitää jättee pois. Ducks käytti kuitenkin paikkansa hyvin hyödyksi ja eipä tässä mukava ole 0-2 tilanteesta lähteä toiseen erään.
 

TML

Jäsen
Toinen erä takana ja jos tällaista Leafsia näkisi useammin joutuisi Hedmanin varaaminen erittäin vaikeaksi palaksi.
Toinen erä aivan Leafsin hallintaa ja etenkin maalin jälkeen Ducks ei saanut enään oikein mitään aikaan Leafsin painaessa hurjasti päälle.
Antro teki tuon ainokaisen maalin päädystä kimmonneesta kiekosta. Antro, Blake ja Poni pelasivat yhdessä ja Mitchell oli tiputettu neloseen.

Pakisto on pelannut ihan hyvin vaikka painetta omassa päässä ei kovin moni pakeista kestäkkään. Schenniä ei voi kyllä liikaa kehua. Noin nuoreksi kaveriksi on kyllä todella kypsä pelaaja. Tulee tulevaisuudessa olemaan tärkeä profiilipakki ja johtaja kentällä. Frogren on myös ollut mukavan vittumainen pelaaja. Kunitzin boksi tosin oli aivan floppi tuosta Frogrenin kaatamisesta.

Ylivoimalla tökki taas vaikka tuossa erän lopussa muutama tulitus saatiinkiin aikaan. Ducks av pelaa hyvin ja tilaa ei kamalasti alueella ole.
Jos sama meno jatkuu kolmannessa erässä, luulisi että ainakin pinna tästä naarattaisiin mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös