Toronto Maple Leafs (2.) – Tampa Bay Lightning (3.), Atlantic 1. kierros

  • 39 526
  • 191

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Vuodessa voi myös valmentaja kehittyä, kyllähän vaikutti aika selkeästi siltä, että Samsonov oli scoutattu ja tarkoituksella haettiin niitä reboundeja mistä saatiin koko pelin paljon hyviä paikkoja. Peliin tultiin myös aivan selkeästi valmiimpana kuin Leafs ja tempo oli kova heti alusta saakka. Matchuppeja haettiin myös ajoittain aika aggressiivisesti, mistä se pelin ensimmäinen vaihto jonkun 8s pelin jälkeen kertoi ja heitettiin Keefelle pallo miten vastaa. Lopulta sitten Cooper sai haluamansa matchupit ja Cirellin vitja varjosti aika onnistuneesti Matthewsin ketjua.

4. ketjulta tosiaan erittäin hyvä peli, Perry oli varmaan pelin parhaimmistoa Perbixin kanssa joka pelasi kyllä rohkeasti kiekollisenakin, toiseen maaliin hieno katko ja Coltonin maaliin taas hyvä syöttö. Vastustajan leirissä Nylander taas pelasi todella hyvin ja oli nyt myös fyysisessä pelissä mukana enemmän kuin viime keväänä.

Tasaista sarjaa lupaa, ellei nyt liikaa Toronton pelaajat lähde tuohon Tavaresin valittamiseen tuomareista mukaan, silloin on kyllä lyhyt sarja luvassa jos löydetään tuomareista vika tappiolle. Hyvin kyllä taas mediassa lietsottu vihaa tuomareita kohtaan kun jo ennen sarjan alkamista syyteltiin tuomareita. Selostamossakin yritettiin värittää selkeätä kyynärpäätä päähän valkoiseksi.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Viime vuonna ei ollut aikaa valmistautua 3 kuukautta.
No viime vuonna oli kaksi vaihtoehtoa ja sellaiset resurssit, ettei molempien scouttaamisen pitäisi olla minkäänlainen ongelma. Alkaa tuntua siltä, että Keefen kohdalla kyse saattaa olla ylivalmistautumisesta ja yliajattelusta.

Järnkrok on ollut tällä kaudella erinomainen Matthewsin ja Marnerin ketjussa. Bunting taas ei ole samalla tavalla toiminut kuin viime kaudella, mutta siitä huolimatta ensimmäisessä pelissä paikat olivat toisinpäin. Järnkrok teki maalin heti kun nostettiin ykköseen. Lisäksi koko kolmosketju myllättiin sellaiseen muotoon, ettei sillä ole aiemmin juuri pelattu. Tässä oli viisi ottelua aikaa sementoida ketjut pudotuspeleihin, mutta todennäköisesti jonkinlaista ketjulottoa on pakko tehdä ennen seuraavaa peliä. Voisi ajatella, että Tampa olisi paljon isommissa ongelmissa, jos nuo kolme sentteriä laitettaisiin omiin ketjuihinsa ja käytettäisiin tuota kakkosketjua tuossa muodossa valikoidussa hyökkäyspään aloituksissa. Toki Buntingin idioottimaisen lanauksen seurauksena laiturikaarti kaventui, mutta kun leveyttä on, niin sitä voisi käyttää. Aiempina vuosina on hävitty osin kolmos- ja nelosketjujen totaaliseen tehottomuuteen.

Olisin myös taipuvainen vihdoin uskomaan, että Liljegren kannattaa ottaa kentälle, mutta liian hidas Schenn siellä nyt oli. Viime keväänä Tampa antoi Toronton riehua ja keräsi ylivoimat. Jos oman joukkueen vahvuus on muualla, niin ehkä näitä fyysisiä aseita kannattaisi säännöstellä omaa peliä ajatellen, eikä vastustajan neloskentän Pat Maroonia ajattelen.

Koko joukkueen on pakko parantaa ja olla hereillä pelin alusta lähtien. Ensimmäisen 10 minuutin jälkeen peli näytti hetken aikaa ihan hyvältä, mutta kun annat sitä ennen kaksi maalia eteen, niin aika hankala sieltä on lähteä nousemaan. Tämäkään tuskin on valmistautumisen määrästä kiinni.

Ensimmäinen peli on nyt vain pakko unohtaa ja lähteä seuraavaan samalla energialla, jolla Tampa Bay tuli viime keväänä sarjan toiseen otteluun. Luotto tähän ei kyllä ole mitenkään mahdottoman kova.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Tasaista sarjaa lupaa, ellei nyt liikaa Toronton pelaajat lähde tuohon Tavaresin valittamiseen tuomareista mukaan, silloin on kyllä lyhyt sarja luvassa jos löydetään tuomareista vika tappiolle. Hyvin kyllä taas mediassa lietsottu vihaa tuomareita kohtaan kun jo ennen sarjan alkamista syyteltiin tuomareita. Selostamossakin yritettiin värittää selkeätä kyynärpäätä päähän valkoiseksi.
Buntingin kyynerpää oli täysin tarpeeton ja typerä. En tiedä oliko tarkoituksena valmistautua Cernakin taklaukseen vai lanata itse kyynerpäällä ohimoon, mutta joka tapauksessa täysin typerä sekä vastuuton temppu. Pelikieltoahan tuosta on tulossa. Toivotaan että Cernak pystyy sarjaa jatkamaan.

Tuomareita kommentoin sen verran, että onhan nämä kaksi jäähyä hyvin kaukana pudotuspeleissä tyypillisistä jäähyistä ja varsinkin noita poikkareita maalin edessä nähtiin ensimmäisessä erässä verrattain reippaasti. Molemmat jäähyt tulivat heti Toronton ylivoimamaalien jälkeen ja katkaisivat mukavasti momentumin. Tampa Bay sai vielä kahdella ylivoimalla maalin sen jälkeen, kun Toronton puolustava pelaaja oli joko kaadettu (Giordano) tai koukittu / estetty (Marner).





Kampfin jäähyä edelsi vielä Nick Paulin 15 sekunnin show, jossa mies metsästi puhtaan taklauksen jakanutta Jake McCabea, jolloin odotin tilanteesta ennemmin estämisjäähyä Tampa Baylle, kun McCabe ei meinannut vaihtoon päästä Paulista johtuen.

Wes McCauley on viheltämät kahdeksan viimeistä Toronton pudotuspeliä ovat menneet saldolla 0-8. Mielenkiintoista nähdä vieläkö miestä nähdään tässä sarjassa, tosin tämän kauden runkosarjassa Toronto on ollut Wesin peleissä 5-0-1.

Omissa käsissähän tämä on ja pelaajien olisi parempi keskittyä pelaamiseen. Tuomareiden psyykkaaminen viime keväänä meni melkoisen murheellisesti, enkä juuri parempia tuloksia odottelisi tänäkään keväänä. Fanina kyllä väitän, että peli oli linjattomasti ja huonosti puhallettu kautta linjan. Buntingin kyynerpäänkin huomasi kauempana ollut tuomari, eikä tilannetta vierestä seurannut virkaveli.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Ja ennen huitomista meni selkeä jäähy ohi, Cernak sai kevyen jäähyn ja muutama kampitus meni ohi. Pitäisi vissiin ruveta itsekin clippailemaan noita. Hyvässä hurmoksessa kyllä taaa tuomarien syyttely somessa ja mediassa. Etukäteen oli jo McCauleyn piikliin laitettu mahdollinen tappio mikä nyt oli aivan naurettavaa.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ja ennen huitomista meni selkeä jäähy ohi, Cernak sai kevyen jäähyn ja muutama kampitus meni ohi. Pitäisi vissiin ruveta itsekin clippailemaan noita. Hyvässä hurmoksessa kyllä taaa tuomarien syyttely somessa ja mediassa. Etukäteen oli jo McCauleyn piikliin laitettu mahdollinen tappio mikä nyt oli aivan naurettavaa.

No kerro nyt oma mielipide tuosta Schennin jäähystä? Oliko poikkari? Oliko jäähyn arvoinen tilanne?

edit. Sen Cernakin jäähyn toki Bunting möi ihan täysin tuomareille, sekin olisi pitänyt jättää viheltämättä. Alleviivaa kuitenkin sitä pointtia, että ihan ei nuo tuomarit nyt olleet joukkueiden kanssa samalla tasolla. Tampa käytti sen paremmin hyödyksi tällä kertaa.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Jos pelin sattui katsomaan niin Tampa oli selkeästi ärhäkämpi molempiin päihin mentäessä ja Samsonov oli maalilla aika kujalla. Hankala alkaa tuomareitten piikkiin peliä pistämään kun ylivoimallakin Tampa sai parhaasta sektorista koittaa ihan nonstopilla. Tampalla tuo parviälymäinen peli jossa kiekko ja ukko liikkuu tietäen minne kiekot laitetaan toimii kyllä jäätävän hyvin vaikka ukkoja vaihtuukin vuosittain. Meni ohi mikä Hedmanille tuli? Kävi toisen erän alussa koittamassa ja poistui sitten koppiin.
Buntingilta oli kyllä tyhmin jäähy aikoihin kun juuri momenttumi kääntynyt ja päässyt peliin mukaan niin kaveri päättää ottaa vitosen siihen väliin etenkin kun alivoima vaikuttanut heikolta. Otin siinä livestä over 8 kiinni ja helposti maaliin.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Takuuvarma kevään merkki on kun yksittäisistä viheltämättömistä kakkosista alkaa ilmestyä twitter-upotteita palstalle!
Toivotaan että tänä keväänä se maila revitään Cernakin käsistä ja aunneesta tilanteesta Toronto tekee ottelusarjan voittomaalin. Ei menisi kevään merkit aina ihan samalla tavalla.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Turha syyllistää tuomareita tappiosta. Tampa oli valmis pelaamaan, Toronto ei, siinä se. Bunting haluaa roolia tämän kevään Gary Robertsina, mutta esitys vajosi Kadrin koulukuntaan. Maalivahtipelistä ei viitsisi edes puhua, mutta kyllä Toronton vaahteralehti oli värisevä haavanlehtinen.
 

myhyjukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS


Eikö tuossa Tampan pelaaja osu ihan selkeästi pelkästään mailaan ja Toronton pelaaja taas käsille?

Anyways turha sitä on tuomareista itkeä kun peli oli parhaimmillaan 7-2
 

LAcostee12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat & Tampa Bay Lightning
Todella tärkeitä onnistumisia koko joukkueen laajuudelta ekaan peliin! Ykköshepat hoiti YV tehot ja siten muut ketjut tasakentällisin maalit joka erittäin positiivista. Perryn todella hyvä peli ja Coltonin maali oli just sitä secondary scoring mitä lääkäri määrää. Killerille vielä onnistumisia ja plyoffmode päälle niin kaikki bueno. Toivottavasti Hedman ja Cernak pelikunnossa koska noita poissaoloja ei vaan kestä tuo ohut pakisto Toronton hyökkäystä vastaan.

Kaiken kaikkiaan positiivinen yllätys tämä Tampan alotus tähän sarjaan kun viimeiset pari kuukautta niin tuskaa ollut seurata joukkueen peliä että olin jo valmis lyömään haskat tiskiin. Mutta hyvä ja tiukka sarja tiedossa.

Itse en tuomareihin muuta kantaa ota, mutta tulos 7-3 niin ei pitäis olla aihetta valittaa että tuomaripeli olisi muuttanut jotenkin tämän pelin lopputulosta.
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Onkohan valmennus tehtäviensä tasalla?


Siellä valmennus on tehtäviensä tasalla.

Olihan tuossa se 3 kuukautta aikaa tutkia vastustajan pelityylejä, kun tuleva playoff-vastus oli selvä.

Aika selvästi näkee kumman penkin takana oli osaamista yllättää toinen housut kintuissa.
Nyt on kyllä taas sellasta tekstiä. Pitäisiköhän vaihtaa levyä jo? Ties kuinka monetta vuotta putkeen Toronton ketjuissa olet haukkumassa valmennusta ja Dubasta. Pitäisköhän Toronton palkata Blashill tuomaan valmennusosaamista?

Tästä ja viime vuodesta voidaan varmaan vetää johtopäätökset, että Keefe kykenee nopeaan reagointiin toisin kuin Cooper? Eikö vain?

Siitä annan kyllä Keefelle moitit, että aloittaa 3-2 maalin jälkeen Kerfootin kentällä....

Toivottavasti Bunting saa pitkän pelikiellon. Täysin typerä taklaus ja mies on muutenkin varsin hyödytön. Knies vaan kehiin ja Järnkrok takaisin Matthewsin rinnalle.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Keefe on sotkenut ketjut, mutta ei ole vielä varma mennäänkö näillä muutoksilla peliin asti. Jos joukkue starttaa 11/7 kokoonpanolla, niin oma usko alkaa loppua. Tätä voisi pitää mediapelinä, mutta huolestuttavaa silti.





Tampa Bay on treenannut vähemmän yllättäen ilman Hedmania, Cernakia ja Eyssimontia. Todellinen tilanne kokoonpanon suhteen paljastuu todennäköisesti vasta huomenna.



Buntingin kuuleminen on huomenna ja hyvin todennäköisesti sieltä ainakin se 2 peliä on tulossa. Tällä hetkellä voisi melkein toivoa, että jos ei tule isoa pelikieltoa, niin Toronto on se joka valittaa liigan toimistolle. Sen verran typerästi Bunting on viime aikoina pelannut.

edit. Kaksi poissaoloa ainakin Tampalle ja Hedmanin tilanne selviää huomenna. Jeannot mahdollisesti kokoonpanossa.

 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Omaan silmään suurin ero pelissä oli se, kuinka vähän Leafs sai aikaan tasakentin verrattuna vastustajaan. Oliko kahden ensimmäisen erän aikana yhtään vaarallista maalipaikkaa tasakentin? Korkeintaan muutama rannari kaarelta tai onetimer viivasta.

Tampan systeemi piti hyvin vaahteranlehdet aisoissa, eli sulka taitaa päätyä Cooperin kalastajanhattuun. Tämä tuskin tulee Leafsin ketjuloton seurauksena muuttumaan, joten Keefen täytyy löytää uusi tapa saada tilanteita maalille. Yleensä näissä tapauksissa siirrytään pelaamaan yksinkertaisesti eli kiekko kulmaan, ROR ja kumppanit kampeaa sen viivaan, josta se toimitetaan ruuhkaan maalille. Ehkä Keefe kuitenkin vielä toisessa pelissä koittaa saako pelin rullaamaan ilman pelitavan yksinkertaistusta.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Omaan silmään suurin ero pelissä oli se, kuinka vähän Leafs sai aikaan tasakentin verrattuna vastustajaan. Oliko kahden ensimmäisen erän aikana yhtään vaarallista maalipaikkaa tasakentin? Korkeintaan muutama rannari kaarelta tai onetimer viivasta.

Tampan systeemi piti hyvin vaahteranlehdet aisoissa, eli sulka taitaa päätyä Cooperin kalastajanhattuun. Tämä tuskin tulee Leafsin ketjuloton seurauksena muuttumaan, joten Keefen täytyy löytää uusi tapa saada tilanteita maalille. Yleensä näissä tapauksissa siirrytään pelaamaan yksinkertaisesti eli kiekko kulmaan, ROR ja kumppanit kampeaa sen viivaan, josta se toimitetaan ruuhkaan maalille. Ehkä Keefe kuitenkin vielä toisessa pelissä koittaa saako pelin rullaamaan ilman pelitavan yksinkertaistusta.

En sinäänsä pidä ihmeellisenä että kolmet peräkkäiset SC-finaalit pelanneella joukkueella on vahva viisikkopuolustus. Esimerkiksi viime keväänä ainoastaan Matthewsin ja Zibanejadin ketjut ja Colorado sitten kokonaisuudeessaan kykeni luomaan 5 vs 5 maalipaikkoja. Minun mielestä Tampa usein puheissa henkilöityy Kucheroveihin, Vasilevskiyihin, Pointiin ja Hedmaniin ja jää pimentoon kuinka vahvasti yhteen pelaava ja kokonaisuudessaan hyvin roolitettu joukkue on jo vuosia ollut.

Tänään sitten isoja kysymysmerkkejä ilmassa ovat Hedman ja Cernak. Leafsilla kuitenkin on isot paineet, sillä 0-2 asemasta ei varmasti haluta Floridaan lähteä. Uskon että tänään nähdään huomattavasti tarkempi peli ja maalilla menee jompaan kumpaan suuntaan.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE


Keefe ei tehnyt muutoksia puolustukseen, vaikka Justin Holl oli kuuden takaiskumaalin aikana kentällä. Mielenkiintoinen valinta, kun muut joukkueet uskaltavat luottaa nuoriin puolustajiin, niin Keefe pitää Liljegrenin edelleen pressiboksissa.

Samoin hyökkäyksessä Matthews-Marner yhdessä, vaikka Matthews-Nylander ja Tavares-Marner ovat toimineet paremmin.

Samalla huhutaan, että Samsonov pelaisi vamman kanssa. Ei tässä nyt hirveän korkeilla odotuksilla voi peliin lähteä.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ei tässä nyt hirveän korkeilla odotuksilla voi peliin lähteä.

No, valopilkkuna tuo kolmoskenttä. Knies koohottaa nuoruuden innolla ja Acciari ei yritäkään tehdä mitään kiekollista, vaan törmäilee vaan kaikkeen liikkuvaan. Hoitakoon ROR sitten ne puolustusvastuut. Mikä voisi mennä pieleen..?
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
No, valopilkkuna tuo kolmoskenttä. Knies koohottaa nuoruuden innolla ja Acciari ei yritäkään tehdä mitään kiekollista, vaan törmäilee vaan kaikkeen liikkuvaan. Hoitakoon ROR sitten ne puolustusvastuut. Mikä voisi mennä pieleen..?
Toronton playoff historialla mikään ei voi mennä pieleen. Ainakaan sillä tavalla millä se ei olisi jo aiemmin mennyt pieleen.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Se oli sitten sellainen matsi. Boltsin osalta lumipallo lähti heti ensimmäisessä vaihdossa pyörimään väärään suuntaan, kun Killornin surkeasta syötöstä seuranneen rikkeen ansiosta Leafs pääsi ylivoimalle ja pelin ensimmäinen kuti upposi Vasylle luvattoman helposti. Boltsilla oli ensimmäisessä erässä ihan hyvä peli-ilme ja niillä parilla ylivoimalla oltiin aika lähellä maalintekoa. Kun ei sitten saatu kiekkoa reppuun, niin homma alkoi koko ajan kääntymään enemmän kotijoukkueelle ja toisessa erässä kentällä oli vaan yksi jengi ja peli oli taputeltu.

Leafs tuli otteluun odotetun sisuuntuneena ja otti ansaitun voiton. Tässä matsissa Samsonov oli todella hyvä ja Vasy puolestaan haparoi. Ainakin omiin odotuksiin nähden Bolts on kuitenkin pystynyt olemaan paljon paremmin pelissä mukana tasaviisikoin, kuin mitä pelkäsin ja näiltä osin on ihan suht luottavainen olo. Kylmä fakta on kuitenkin se, että Hedman ja Cernak on kummatkin pakko saada takaisin askiin, jos tästä sarjasta jatkopaikkaa havitellaan. Fleury-Bogosian parin pelaaminen oli aivan karmean näköistä ja joka ikinen kerta oltiin täysin kusessa, kun kyseinen kaksikko luuti alakerrassa.

Haiskahtaa 6-7 pelin sarjalta.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Taisi olla niin että Leafsilla meni sisään kolme ekasta neljästä vedosta maalia kohti. Avausmaalin merkitys on valtava näissä peleissä, varsinkin kun se tulee heti ottelun alkuun. Kukapa olisi uskonut että kahteen ekaan peliin mätetään 19 maalia? Vaikea uskoa kyllä Tampan jatkomahdollisuuksiin nykyisellä puolustuskalustolla.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Tärkeä voitto, mutta se on silti vain yksi voitto. Cernakin ja Hedmanin poissaolo pitää käyttää hyväksi, niin kauan kuin sitä kestää. Väistämättä se näkyy kun viime kauden top4:sta on kolme pelaajaa pois. Vasilevski pelasi myös omaan tasoonsa nähden huonon pelin, mutta en usko että se trendi jatkuu. Cirelli ja Matthews törmäsivät kolmannessa erässä ja näytti että Cirelliin sattui. Seuraavat kaksi peliä Tampassa ovat sarjan kannalta äärimmäisen tärkeät Torontolle, koska jos Tampa on nyt haavoitettu ja pelaa vajaalla kokoonpanolla, niin tilanne pitää käyttää maksimaalisesti hyväksi. Ei voi antaa yhtään armopaloja.

Yleisö oli fantastinen, peliin saatiin erittäin hyvä alku ja oikeastaan kaikki isot pelaajat suorittivat. @Noppa10 oli oikeassa Knies-ROR-Acciari oli fantastinen kenttä ja Knies pelasi erittäin hienon ensimmäisen pudotuspelin. Ei paljon maila tärissyt. Yksi pelin parhaista hetkistä oli kuitenkin neloskentän vaihto toisessa erässä, jossa karkki vietiin Tampan ykköseltä, peli Tampan päätyyn ja ZAR saa putata sisään maalin edestä.



Tanner Jeannot ei tehnyt kovin isoa vaikutusta 12.15 xGF%, 1 taklaus ja tappelu. Tuohon Tampa käytti kaikki paukkunsa deadlinella. Luulen että Jake McCabe tai ROR + Acciari olisi auttanut enemmän.

Yksi peli ja sarja on pahasti kesken. Viime vuotinen alkoi samanlaisella nuotilla, mutta jää nähtäväksi tuleeko tästä muuten toisintoa. Itse en välttämättä sellaista ennustaisi.

1/16, eli pitkä on matka ja pitkä matka tämänkin sarjan voittoon Toronton playoff kokemuksilla.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Sanoisin, ettei kyllä Tampan kokoonpano kestä molempien Cernakin ja Hedmanin poissaoloa, noh ei varmasti mikään joukkue kestä, mutta sillä mestaruuskausien Tampalla olisi joku toivo varmaan ollut. Toisen näistä varmaan nytkin kestäisi, mutta nyt ilman McDonaghiakin niin ei vaan riitä syvyys edes mihinkään 4 pakin ylikuormittamiseen, jos siellä Raddyshia joudutaan peluuttamaan yli 20 minuuttia.. Toivottavasti nyt edes Cernak palaisi, Hedman olisi jättipotti.

Tanner Jeannot ei tehnyt kovin isoa vaikutusta 12.15 xGF%, 1 taklaus ja tappelu. Tuohon Tampa käytti kaikki paukkunsa deadlinella. Luulen että Jake McCabe tai ROR + Acciari olisi auttanut enemmän.

Eipä Tampalla ollut ensinnäkään edes katossa tilaa tai noita assetteja mitä Toronto maksoi. ROR olisi kyllä maistunut, McCabe nyt taitaa olla aika luupää?
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Eipä Tampalla ollut ensinnäkään edes katossa tilaa tai noita assetteja mitä Toronto maksoi. ROR olisi kyllä maistunut, McCabe nyt taitaa olla aika luupää?


McCaben numerot Chicagosta treidin aikaan ja tahti on jatkunut samana Torontossa. Runkosarjan lopussa edelleen aivan erinomainen ja aloittanut myös pudotuspelit hyvin. 2 miljoonaa / vuosi vielä seuraavat kaksi vuotta.



Laffertyhan oli tehnyt 21 pistettä, siinä vaiheessa kun Dubas painoi liipaisinta. Samaan aikaan Jeannot oli tehnyt 14 pistettä. Assettejehan Torontolta meni käytännössä 1. ja 2. kierroksen vuorot. Eiköhän tuo Tampankin cappiin olis mahtunut. ROR+Acciari parivaljakkohan olis myös pidätyksineen yhteensä halvempi, kuin Jeannot yksinään, mutta toki myös Torontolle mahdoton yhtälö ilman Muzzinin kauden (ja uran) päättänyttä loukkaantumista, jonka takia myös McCabe piti hankkia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös