Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Tommi Taimi HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana el_hazardo, 06.05.2015 klo 14.02.

 1. el_hazardo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Tervetuloa!

  2-vuoden sopimus on solmittu Taimen kanssa. Digaan tästä todella.
   
 2. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Jos ehjänä pysyy niin 30 pinnan kausikin voi olla tosiasia. Kiekollisena varmasti Liigatasolla ylempää keskitasoa ja ei ihan lapanen ole kulmissakaan vaikkei kokoa ole hirveästi. Mielenkiintoista nähdä miten TT:n Stadissa käy tulevina vuosina.
   
 4. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Juhannuksen jälkeen pystyy treenaamaan täysillä, eli ei ole täydessä kunnossa vielä. Mikä tietysti herättää hieman huolta että mahtaako pysyä koko kauden kasassa.
   
 5. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Alkaa olla muuten ihan kohtuullinen tuo pakisto. En muista ihan lähivuosilta vastaavaa. Schön.
   
 6. RedWhiteBlue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Rangers
  Mikäs vamma TT:llä sitten oli? Onko kaveri lasista tehty vai onko vaan ollu huonoa tuuria jossain pelitilanteessa tai vastaavaa?
   
 7. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kolmesta viime kaudesta kahdella ollut polvivamma. Ja näköjään edelleen "päällä" vamma kun vasta ensi kuussa pääsee vetämään "täysillä".
   
 8. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Lainaus:
  Näyttää jo niin helpolta ensikausi, ettei meillä tarvi vetää "täysillä". Nakit kaupasta ja tervetuloa Taimi voittavaan organisaatioon.
   
 9. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Kyllä. Tähän aikaan vuodesta kaiken lisäksi. Miksei IFK edes penaile nykyisin? Tervetuloa TT.
   
 10. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Taimen pistekeskiarvo viimekaudella KHL:ssä oli samaa luokkaa Karalahden ja Lajusen kanssa. Lajunen ja Karalahti kellottivat keskimäärin yli 20 minuuttia otteluissa saaden jatkuvasti yv-vastuuta. Taimi pelasi keskimäärin Amurissa alle 20 minuuttia/matsi ja merkkautti tehoja selvästi heikommassa jengissä kuitenkin samaan tahtiin. Hyökkäyspään potentiaali on siis olemassa ja kehityskaari on ylöspäin, 24-vuotiaana parhaat vuodet vasta edessä. Paikkaa Söden jättämän aukon varmasti. Alkaa näyttämään ensikauden pakisto teillä "hieman" tasapainoisemmalta kuin kuluneella kaudella.
   
 11. Durable Jäsen

  Lainaus:
  Kaksi vakavaa polvivammaa takana, joista toisen kuntoutus vasta menossa.
   
 12. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Joo tämä tiedossa. Toisaalta ilman viimeisintä olisi kysyntää ollut useammankin KHL-joukkueen taholta ja HIFK tuskin olisi onnistunut houkuttelemaan Taimea riveihinsä. Eikös Taimi leikattu Suomessa jo talvella ja kuntoutus on jo hyvällä mallilla? Jos muistini pelaa oikein tämän suhteen niin pääsee jäälle jo ennen kauden alkua.
   
 13. Durable Jäsen

  Lainaus:
  Ei siitä polvesta uudenveroista silti saada. Heinäkuussa pääsee vasta treenaamaan täysipainoisesti.
   
 14. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Tuomas Eskelinen vol. 2? Hyvä hankinta jos paikat kestävät. Mitään valmiita vemppapotilaita tänne ei tarvita, kun niitä tulee kauden aikana muutenkin ihan riittävästi.
   
 15. kakkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hyvä hankinta, aina tykänny TT pelityylistä. Pieni riski on iso mahdollisuus liigaseuroille, siis jos pysyy/ on kunnossa niin takuulla KHL-tasoinen vahvistus, mutta toki mahdollisuus loukkaantumiskierteeseenkin. Toivotaan että on kunnossa.
   
 16. Burns Red Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Los Angeles Kings, HIFK, ManC
  Eiköhän TT:n terveystilannetta ole aika tarkkaan tarkisteltu ja puntaroitu, on kuitenkin aika muhkeesta diilistä rahallisesti kyse.
   
 17. Justice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
  Lainaus:
  Omien sanojensa mukaan aloittaa täysipainoisen treenaamisen joukkueen kanssa ensi viikolla. Toki polvivammat ovat aina vakavia ja polvea ei ikinä täysin kuntoon saa, mutta ilmeisesti tämä uusin vamma alkaa siltikin olemaan voitettu kanta.
   
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Taimesta tuli kerralla HIFK:n kalleimpia pelaajia, 200.000€ pelaajalle ja toiset saman verran Ässille. Kaikkea hyvää Tommille Helsinkiin.
   
 19. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Taimin kausiliksa voi tosiaan olla tuon 200k€, mutta ihanko nyt oikeasti luulet, että IFK olisi maksanut Ässille samaisen summan?
   
 20. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Sorppa, mutta ei varmasti maksettu kahtasataa tonnia sopparin purusta. Luultavasti rahoina ihan pähkinöitä.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja taas mennään. Kannattaa lukea parin vuoden takaista Jonne Virtanen ketjussa, jossa HIFK fanit olivat hieman eri mieltä. Myönnän, liioittelin hieman, mutta pakko oli... Korvaus Ässille jää varmaan sinne sadantuhannen tienoille.
   
 22. The Loft Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
  Lainaus:
  Höpöhöpö. Jos osasyy on Taimen oma halu pelata jossain muualla kuin Ässissä, ei siirtosumma tai sopimuksen purku tule ainakaan IFK:lle seurana kalliiksi. Melkein voi nollan ottaa pois ilmoittamastasi summasta.

  Näissä tilanteissa tosiasia on se, että pakolla pelaajaa ei pidetä missään, jos on poislähtöön kovat halut. Tällöin ei seurakaan loppupeleissä hyötyisi.
   
 23. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  No minä en ole eri mieltä ollut. Liigassa sopimusten purut "yhteisymmärryksessä" ovat useimmiten olleet kovin pieniä verrattuna pelaajan pelilliseen hyötyyn joukkueelle. Ihan ilman sarvia ja hampaita veikkaan paria kymmentä tonttua. Ymmärrän myös reaktiosi, muakin sapettaisi vastaava tilanne.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos pelaajat saisivat purkaa sopimuksiaan parilla kymmenellä tontulla, Liiga kuihtuisi nopeasti pois. Kysymys on Liiga Oy nimisestä osakeyhtiöstä, jonka tarkoituksena on tuottaa viihdepalveluita yleisölle. Jos osakkaat ryhtyisivät ryöväämään toisiltaan, homma loppuisi nopeasti. Tällaiset sopimuksen rikkomiset ovat erittäin harvinaisia jostain syystä. Käsittääkseni seurat ovat sopineet kohtuulliset korvaukset tällaisissa tapauksissa, esim. puolta sopimuksen arvosta, Taimen kohdalla tämä tarkoittaa noin sadantuhannen hintalappua.Tämä on pieni raha HIFK:lle, mutta iso raha Ässille. Kun tuohon lisätään Taimen palkka, niin ollaan lähellä HIFK:n kalleinta pelaajaa.
   
 25. Justice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
  Lainaus:
  Meinasin antaa tämän asian olla, mutta en lopulta siihen voinut. Pakko siis kommentoida sen verran, että tälläinen sopimus olisi vallitsevan lainsäädännön vastainen. Kyllä Ässille on varmasti joku korvaus maksettu, mutta kyllä se neuvotellaan aina tilannekohtaisesti.