Tommi Kerttula – Ässien kehitysjohtaja

  • 457 337
  • 2 977

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Meillä on kehitysjohtajana kaveri, joka olisi pitänyt palkata jo silloin kun Korpisalo palkattiin tehtäväänsä, näin ei käynyt. Valmennuksen kolmikko on kokenut ja moniosaava, sekä fysiikka puoli on hoidettu mallikkaasti.
Jälkiviisautta toki tietysti, mutta näinhän se on.
2015 Ässät ja Kerttula neuvottelivat, mutta sopimukseen ei päästy. Syynä lähinnä ettei olisi saanut tarpeeksi laajoja valtuuksia, esimerkiksi valmentajan rekrytoinnissa. Jyrki Aho ei Kerttulalle valmentajavaihtoehtona olisi käynyt missään tapauksessa. Kerttula olisi tuonut valmentajaksi Antti Pennasen.
Ässien hallitus piti Korpisalo & Aho kaksikkoa Kerttula & Pennanen kaksikkoa parempana valintana. Jälkeenpäin katsottuna katastrofaalinen virhe.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vertailun vuoksi päätin laittaa muiden joukkueiden kesken kauden tehtyjä hankintoja ja omaa pohdintaa näistä pelaajista. Omista junnuista, lyhyen pätkän lainapelaajia tai Mestiksestä tulleita pelaajia en huomio tässä.

HIFK:

Joonas Järvinen: EHT-tason peruspakki, joka on seilannut Liigan ja KHL.n välillä. Peruspakiksi kallis ja lähinnä Liigan kärkijoukkueiden tavoiteltavissa. Sopimus kauden loppuun HIFK.n kanssa.

Michael Keränen: Pelasi alkukauden Sveitsin B-liigassa. Olisi melko varmasti ollut Ässien saatavissa, mutta olisiko 30-vuotias kiekkokiertolainen ollut kovin kummoinen vahvistus tuohon joukkueeseen. Keräsen tarkoitus varmaan hakea nostetta uralleen HIFK.sta. HIFK.n kanssa sopimus loppuu kauden päättyessä.

Ville Leskinen: Sanomattakin selvää, ettei Leskinen ollut Ässien saatavissa. Leskisen vaihtoehdot lienevät olleet Liigassa Kärppien ja HIFK.n lisäksi muutama muu kärkijoukkue. Kova sainaus HIFK.lta myös ensi kaudeksi.

HPK

Santeri Lukka: Mielellään sitä tämän oman kasvatin olisi nähnyt Ässissä, mutta Lukalla varmasti painanut vaakakupissa menestysmahdollisuudet, parempi organisaatio ja valmennus. Ässillä ei ollut tarvetta puolustajalle, kun Lukka vaihtoi Tepsistä Kerhoon. Lukalla on sopimus Kerhon kanssa myös ensi kaudesta.

Ilves

Ville Meskanen: Tässä sopimuksessa on varmasti painanut Ilvestausta ja Ilveksen menestys. Taloudellisesti olisi ollut Ässien saatavilla melko varmasti, mutta monet muut syyt varmasti vaikuttaneet sopimuksen syntyyn Ilvekseen. Meskasen sopimus on voimassa ensikaudella ja sitä seuraavasta kaudesta on optio.

Jukurit:

Mikko Kuukka: 34-vuotias kokenut pakki tuli loppukauden sopimuksella Englannista. Tämän tyyppisiin hakuihin Ässillä ei ole tarvetta.

JYP

Petrus Palmu: Loppukauden lainalla JYPiin. Palmulla varmasti ollut tavoite päästä menestyvään joukkueeseen isoon roolliin ja sitä kautta antaa näyttöjä ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan.

Julius Honka: Kieltäytyi NHL-sopimuksesta. Kun ei ottajia löytynyt Änäristä, päätti tulla kasvattajaseuraansa. Tavoite varmasti palata tämän kauden jälkeen NHL.ään.

Antti Kalapudas: Olisi kelvannut varmasti Ässiin ja olisi sopinut budjettiin. Oletettavasti on halunnut urallaan menestyvään joukkueeseen. Loppukauden sopimus JYPiin ja ensi kaudella pelaa jossain muussa Liigaseurassa.

KalPa

Jesse Graham: Pelasi alkukauden Slovakian Liigan Nitrassa. Tämä puolustaja on tehnyt kohtuullisia tehoja AHL.ssä. Kohtuullinen haku KalPalta loppukauden osalta.

KooKoo

Libor Sulak: Erinomainen täsmähaku KooKoota. Sulak olisi ollut loistava vahvistus jokaiselle Liigajoukkueelle. Varmasti melko kallis vahvistus, joka jatkanee tämän kauden jälkeen kovempiin liigoihin.

Roope Laavainen: Tuli loppukaudeksi lainalle Kerhosta. Ässillä on näitä nuoria lupauksia omasta takaa puolustuksessa, joten tämän tyylisille hankinnoille ei ole ollut tarvetta.

Kärpät

Julius Junttila: Palasi Kärppiin, kun ei saanut sopimusta ulkomaille. Junttilalla on loppukauden sopimus Kärppiin, jonka jälkeen hän pyrkii varmasti saamaan sopimuksen kovempaan sarjaan.

Lukko

Ilkka Heikkinen: Oli alkukauden ilman sopimusta. Ilmeisesti Lukko hankki Heikkisen, koska olettivat Heinolan jäävän Änäriin. Heikkinen olisi saattanut olla vahvistus myös Ässiin, mutta hinta/laatusuhteeltaan liian kallis. Heikkinen ei ole pelaamissaan otteluissa Lukossa mitenkään vakuuttanut. Heikkisellä on sopimus kauden loppuun, eikä näillä otteilla varmasti kauheasti ole ottajia.

Sebastian Repo: Loppukauden hankinta Lukkoon. Tarkoituksena Revolla pelata hyvä loppukausi, jotta saisi ensikaudella rahakkaan sopimuksen.

Pelicans

Alex Lintuniemi: Kohtuu hyviä tehoja AHL.ssä tehnyt pakki tuli loppukaudeksi Pelsuun. Ei ole erityisemmin vakuuttanut Pelicansissa. Saattaa pelata ensi kaudella Liigassakin.

Janne Jalasvaara: Ei ole alkukaudesta pelannut missään. Toistaiseksi sopimus on joulukuun loppuun. Jollakin Liigajoukkueella lienee käyttöä kokeneelle Jalasvaaralle ensi kaudeksi.

SaiPa

David Bernhardt: Nuori 21v peruspakki tuli marraskuussa Växjö Lakersista SaiPaan loppukauden sopimuksella. Ollut kelpo hankinta peruspakin rooliin.

Sport

Niko Hovinen: Hankitttiin vahvistamaan Sportin heikkoa mv-osastoa. Pelannut melko hyvin. Riskihankinta, koska Hovisella on melko pitkä loukkaantumishistoria.

Ari Gröndahl: Tuli kesken kauden KalPasta Sportiin. Pelasi heikosti Kalpassa ja samat otteet ovat jatkuneet myös Sportissa.

Tappara

Steven Iacobellis: Tuli paikkaamaan loppukaudeksi Tyler Morleyn loukkaantumista. Mielestäni tämä hankinta kuvastaa hyvin, ettei markkinoilla ole kovia senttereitä vapaana, jos Tappara joutuu hankkimaan pelaajan ECHL.stä.

TPS

Tony Sund: Tuli loppukaudeksi lainalle Tepsiin muutaman Liigakierroksen jälkeen. Hyvän viime kauden ollut tällä kaudella iso pettymys. Kaksisuuntainen sopimus San Josen kanssa loppuu tähän kauteen. Saa nähdä missä ura jatkuu tämän kauden jälkeen.

Jens Olsson: Kokenut 35-vuotias pakki tuli Tepsiin viikko sitten. Tehnyt viime kausina kohtuu hyviä tehoja SHL.ssä. Loppukausi näyttää millainen vahvistus on kyseessä.

Greg Squires: Tuli Tepsiin lokakuussa loppukauden mittaisella sopimuksella. Pelasi 0+4 tehoin 14 ottelua, jonka jälkeen sai potkut seurasta.

Ässät

Olli Vainio: Hyvä haku Lukosta, jonka kanssa saatiin pitkä sopimus. Pelannut melko hyvin lähes joka pelissä.

Topias Haapanen: Loppukauden laina Ilveksestä. Katsotaan mikä on miehen panos joukkueelle.

Yhteenvetona voisi todeta, että ennakkoon kovat pelaajat, jotka ovat tulleet kesken kauden Liigaan, tulevat hakemaan nostetta uralleen loppukauden sopimuksilla. Ainoat ennakkoon kovat pelaajat, jotka ovat tehneet pidemmän sopimuksen ovat Leskinen ja Meskanen. Selkeitä vahvistuksia kesken kauden hankinnoista ovat olleet Järvinen, Keränen, Palmu, Honka, Sulak, Junttila ja Hovinen.

Kesken kauden tulleista pelaajista helpointa näyttää olevan hankkia peruspakkeja. Kovaa sentteriä näyttää olevan kesken kauden lähes mahdotonta saada. Aina pitää muistaa näissä profiilihankinnoissa, että he ovat epäonnistuneet jossain muualla tai jääneet pieneen rooliin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Jälkiviisautta toki tietysti, mutta näinhän se on.
2015 Ässät ja Kerttula neuvottelivat, mutta sopimukseen ei päästy. Syynä lähinnä ettei olisi saanut tarpeeksi laajoja valtuuksia, esimerkiksi valmentajan rekrytoinnissa. Jyrki Aho ei Kerttulalle valmentajavaihtoehtona olisi käynyt missään tapauksessa. Kerttula olisi tuonut valmentajaksi Antti Pennasen.
Ässien hallitus piti Korpisalo & Aho kaksikkoa Kerttula & Pennanen kaksikkoa parempana valintana. Jälkeenpäin katsottuna katastrofaalinen virhe.

Onko tälle jotain lähdettä vai ihan omaa mutuilua? Toistaiseksi Korpisalo on menestynyt paremmin mitä Kerttula. Ehkä vähän isommalla rahalla, mutta oli siellä loistavana hakuna mm. Matushkin. Laganiere myös ihan ok hankinta. Aika näyttää montako tälläistä löytöä Kerttula kaivaa.

Kerttula kyllä enemmän ammattilainen jolla vuosien kokemus takana näistä töistä. Mutta se näkyy toistaiseksi vain herran palkassa, luulen vielä että Ässät joutuneet maksamaan melkoista ekstraa koska oli pakko saada joku vähänkään uskottava nimi.
Korppi vasta harjoitteli hommia. Toisaalta eihän ammattilaisten kentälle voi tulla lähes pystymetsästä vain harjoittelemaan toivoen, että onnistuu.. vai voiko? Ainakin suurin osa Kerttulan hankinnoista on ollut vain potentiaalia, mikä on aikamoista hakuammuntaa ja kaukana ammattilaisuudesta. Toivottavasti mies potkii minua munille ja sanoo vielä viimeisen sanan.. mutta kovin lupaavalta ei hänenkään alkunsa ei näytä.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko tälle jotain lähdettä vai ihan omaa mutuilua?
2015 neuvotteluista Tommi Kerttula kertoi itse ensimmäisessä tiedotustilaisuudessaan Ässien kehitysjohtajana. Pennanen vaihtoehtona on muistaakseni tullut esille jossain SK:n jutuissa. Eikä se isoa päättelyäkään vaadi, kun tuntee Kerttulan ja Pennasen historian. Lisäksi Pennasen sopimus Kerhoon ja Korpisalon sopimus Ässiin julkaistiin sopivasti peräkkäisinä päivinä.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Kerttulin suurin synti on tämän kautinen puuhastelu sen sijaan että oltaisiin satsattu urheilullisen menestyksen tavoitteluun tässä ja nyt. Kaikenlaiset pitkäjänteiset projektit on tuomittuja epäonnistumaan kun pelaajat voivat liikkua tai olla liikkumatta ihan kuinka tykkäävät huolimatta voimassa olevista sopimuksistaan. Voit yrittää kehittää pelaajaa tämän kauden mutta mitään takeita ei ole siitä, onko sen työn hedelmät oman joukkueen poimittavissa - luultavimmin ei koska Ässät on varsin mitätön operoija pelaajamarkkinoilla.
Tämä.
Samaa mieltä, että nämä kaikenkarvaiset "akatemia"-projektit ynnä muut, ovat ikävä kyllä aika pyristelyä vastatuulessa, kun usein jo muutaman onnistuneen kuukauden jälkeen ollaan pelaaja kaapattu seuraavaksi kaudeksi rahakkaampiin ympyröihin.
Esimerkkejä löytyy vaikka millä mitalla, kuten vaikka herrat Kärki ja Ojamäki käytiin herra Leinosen johdolla noukkimassa hyvissä ajoin Tapparan riveihin.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä.
Samaa mieltä, että nämä kaikenkarvaiset "akatemia"-projektit ynnä muut, ovat ikävä kyllä aika pyristelyä vastatuulessa, kun usein jo muutaman onnistuneen kuukauden jälkeen ollaan pelaaja kaapattu seuraavaksi kaudeksi rahakkaampiin ympyröihin.
Esimerkkejä löytyy vaikka millä mitalla, kuten vaikka herrat Kärki ja Ojamäki käytiin herra Leinosen johdolla noukkimassa hyvissä ajoin Tapparan riveihin.
Mitä selität?
Jarno Kärki on Ässien historian 16. paras maalintekijä. Enemmän maaleja muualta tulleista hankinnoista on tehnyt vain K.Makkonen, Korpisalo, Heiskanen, Kivenmäki ja Fandul. Nuo nimet kertonee ettei tuollaisen 73 maalin hankkiminen ulkopuolelta ole helppoa.

Fakta on että jos halutaan laatupelaajia Ässiin, niin ne on kasvatettava alusta asti omista tai puolivalmiista muualta tulleista aihioista. Mitään valmiita laatupelaajia ei ole mahdollista hankkia. Niin kauan kuin emme operoi Liigan top3 suurimmalla budjetilla, niin ainut tie menestykseen on pitkäjänteisyys ja nämä kaikenkarvaiset ”akatemia”-projektit ynnä muut.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Jälkiviisautta toki tietysti, mutta näinhän se on.
2015 Ässät ja Kerttula neuvottelivat, mutta sopimukseen ei päästy. Syynä lähinnä ettei olisi saanut tarpeeksi laajoja valtuuksia, esimerkiksi valmentajan rekrytoinnissa. Jyrki Aho ei Kerttulalle valmentajavaihtoehtona olisi käynyt missään tapauksessa. Kerttula olisi tuonut valmentajaksi Antti Pennasen.
Ässien hallitus piti Korpisalo & Aho kaksikkoa Kerttula & Pennanen kaksikkoa parempana valintana. Jälkeenpäin katsottuna katastrofaalinen virhe.
Mitä enemmän tätä 2015 tehtyä ratkaisua miettii niin sitä enemmän rupeaa v...….aan. Liigan parhaan valmentajan Pennasen johdolla moni asia olisi nyt toisin ja varmasti paremmalla tolalla. Ihan rupeaa päätä särkemään kun miettiikin Pennasta valmentajana saati että ollaan jouduttu tyytymään Ahon, Kotkaniemen ja Selinin kaltaisiin velmuihin. Parempi kuitenkin olla miettimättä niin jaksaa taas paremmin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Fakta on että jos halutaan laatupelaajia Ässiin, niin ne on kasvatettava alusta asti omista tai puolivalmiista muualta tulleista aihioista. Mitään valmiita laatupelaajia ei ole mahdollista hankkia. Niin kauan kuin emme operoi Liigan top3 suurimmalla budjetilla, niin ainut tie menestykseen on pitkäjänteisyys ja nämä kaikenkarvaiset ”akatemia”-projektit ynnä muut.

Fakta on myös se, että tänne on ulkopuolelta saatu naarattua Zaborskyn, Dixonin, Fandulsin, Heshka, Saippuan ja AUK:n kaltaisia tekijämiehiä vs. nyt hommatut Mäkiset ja Rekoset ja muut saman tasoiset sulput. Änärissä on draftit ja RFA-järjestelmät ja helkkarin kovat sanktiot niille, jotka edes lähestyvät luvatta sopimuksen alaisia pelaajia. Siellä on jotain saumoja kehittää pelaajia farmijoukkueissa toisin kuin Suomessa jossa sopimusten alaisten pelaajien vokottelu muista joukkueista on enemmän sääntö kuin poikkeus.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Ässillä ei ole varaa ostia pelkkiä valmiita tekijämiehiä, mutta tätä menoa ei ole kohta varaa ostaa pelkkää potenttiaaliakaan.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitä enemmän tätä 2015 tehtyä ratkaisua miettii niin sitä enemmän rupeaa v...….aan. Liigan parhaan valmentajan Pennasen johdolla moni asia olisi nyt toisin ja varmasti paremmalla tolalla. Ihan rupeaa päätä särkemään kun miettiikin Pennasta valmentajana saati että ollaan jouduttu tyytymään Ahon, Kotkaniemen ja Selinin kaltaisiin velmuihin. Parempi kuitenkin olla miettimättä niin jaksaa taas paremmin.
Vaihtoehtoisen historian pohdiskelu on kiinnostavaa. Tässä tapauksessa kyllä kieltämättä pistää hiukan v....taan.
Jos Kerttula & Pennanen olisi silloin 2015 kiinnitetty, olisi hyvinkin mahdollisesti esimerkiksi Oula Palve ja Teemu Turunen seuranneet heitä Poriin Hämeenlinan sijasta. Arttu Ruotsalainen, Niko Ojamäki, Jarno Kärki ja Valtteri Viljanen olisivat voineet jatkaa Ässissä ainakin pitempään, mahdollisesti Aleksi Saarelakin ainakin yhden kauden.
Ahon myötä saatiinkin sitten Makkonen, Jaatinen, Korhonen, Paakkolanvaara, McRae....

Ei silti, itse olisin varmaankin tehnyt saman virheen silloin 2015.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Fakta on myös se, että tänne on ulkopuolelta saatu naarattua Zaborskyn, Dixonin, Fandulsin, Heshka, Saippuan ja AUK:n kaltaisia tekijämiehiä vs. nyt hommatut Mäkiset ja Rekoset ja muut saman tasoiset sulput.

Ei, vaan fakta on se, että esimerkiksi Zaborsky tuli Poriin kohtuu vaatimattomana ECHL-pelaajana. Savinainen taas oli 21-vuotiaana vielä keskitason Mestis-pelaaja Forssassa, ja oli juuri lopettamassa pelaamista kokonaan kun hänet houkutetiin vielä yhteen yritykseen Poriin.. näistä miehistä mm. kasvatettiin pelaajia nimenomaan Porissa, se on fakta :)

Vertailuna taas vaikka Rekonen tuli Poriin 11 maalin liigapelaajana, mutta eipä vain ole lähtenyt
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Fakta on myös se, että tänne on ulkopuolelta saatu naarattua Zaborskyn, Dixonin, Fandulsin, Heshka, Saippuan ja AUK:n kaltaisia tekijämiehiä vs. nyt hommatut Mäkiset ja Rekoset ja muut saman tasoiset sulput.
Tarkistetaan faktoja...
Zaborsky tuli tänne 0.60ppg ECHL miehenä, ei todellakaan ollut mikään ulkopuolelta naarattu tekijämies.
Fandulin tulosta on pian 30 vuotta, silloin oli maailma hiukan eri. Eikä sen ajan standardeilla ollut mikään valmis tekijämies.
Dixon oli tietysti ihan kova hankinta KHL:stä, vaikka heikko menestys KHL:ssä arveluttikin.
Heshkalla oli hyvin keskinkertaiset kaudet alla AHL:ssä Ebel:ssä.
Savinainen tuli Mestiksestä, ja Porissakin vei nelisen kautta ennen kunnon läpimurtoa.
Uusikartano tuli Saipasta tehoin 4+6=10.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Fakta on myös se, että tänne on ulkopuolelta saatu naarattua Zaborskyn, Dixonin, Fandulsin, Heshka, Saippuan ja AUK:n kaltaisia tekijämiehiä vs. nyt hommatut Mäkiset ja Rekoset ja muut saman tasoiset sulput. Änärissä on draftit ja RFA-järjestelmät ja helkkarin kovat sanktiot niille, jotka edes lähestyvät luvatta sopimuksen alaisia pelaajia. Siellä on jotain saumoja kehittää pelaajia farmijoukkueissa toisin kuin Suomessa jossa sopimusten alaisten pelaajien vokottelu muista joukkueista on enemmän sääntö kuin poikkeus.
Tarkistetaan faktoja...
Zaborsky tuli tänne 0.60ppg ECHL miehenä, ei todellakaan ollut mikään ulkopuolelta naarattu tekijämies.
Fandulin tulosta on pian 30 vuotta, silloin oli maailma hiukan eri. Eikä sen ajan standardeilla ollut mikään valmis tekijämies.
Dixon oli tietysti ihan kova hankinta KHL:stä, vaikka heikko menestys KHL:ssä arveluttikin.
Heshkalla oli hyvin keskinkertaiset kaudet alla AHL:ssä Ebel:ssä.
Savinainen tuli Mestiksestä, ja Porissakin vei nelisen kautta ennen kunnon läpimurtoa.
Uusikartano tuli Saipasta tehoin 4+6=10.

Hedberg lähes samanlaisilla statseilla kuin Dixon...eli voisi sanoa, että yritystäkin oli/on löytää sitä kärki osaamista ja kyllähän Spinkit mun mielestäni voi niputtaa samaan kastiin edellä mainittujen kanssa.
Jotkut onnistuu paremmin kuin toiset ja siihen vaikuttaa myös koko joukkueen esitykset.
SJS:n nimeämät pelaajat ovat olleet pääasiassa vaan se vuoren huippu. Silloinkin joukkueissa, joissa kumppanit pelasi oli kasvamassa mestishakuja mm. Lähteenmäki ja Malkamäki...Muualta naarattu jämäpelaaja Elo...
Aika kultaa muistoja...ja on helppo nostaa esiin yksittäisiä onnistujia, kuin muistaa niitä muita pelaajia, jotka siellä mukana ovat olleet.
 

frodo

Jäsen
Nyt olisi Kerttulan aika hankkia jonkunlaista ratkaisuvoimaa hyökkäykseen. Joukkue on kovassa vedossa, ja menossa kohti pudotuspelejä noinkin köykäisellä kalustolla. Löysää, Tommi vähän niitä kriteereitä, jos ei sopivaa muuten löydy.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt olisi Kerttulan aika hankkia jonkunlaista ratkaisuvoimaa hyökkäykseen. Joukkue on kovassa vedossa, ja menossa kohti pudotuspelejä noinkin köykäisellä kalustolla. Löysää, Tommi vähän niitä kriteereitä, jos ei sopivaa muuten löydy.

En tiedä, että liittyykö pelaajatarkkailuun yms., mutta lauantaina Kerttula oli Oulussa pelissä Kärpät-Pelicans. Joku Oulun superjunnuista olisi hyvä saada tuohon porukkaan. Rädyn veljeksistä en nyt puhu, mutta on siellä muutakin hyökkäyskalustoa jäljellä.
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
En tiedä, että liittyykö pelaajatarkkailuun yms., mutta lauantaina Kerttula oli Oulussa pelissä Kärpät-Pelicans. Joku Oulun superjunnuista olisi hyvä saada tuohon porukkaan. Rädyn veljeksistä en nyt puhu, mutta on siellä muutakin hyökkäyskalustoa jäljellä.

Tälle kaudelle nuoria riittää hyökkäykseen, vähän papua ja rämäpäistä maalintekijää kaivataan
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tommi vois heittää Tepsille ehdotuksen että painaisivat Pajuniemen Poriin vaikka niin, että Ässät maksaa palkan vaikka kesäkuun loppuun, mutta sillä ehdolla että saadaan Suoranta mukaan niin että Ässille jää Simonin loppukauden palkka rasitteeksi. Siihen voi sitten tarjota vaikka erkkaa ja pari kiekkoämpäriä tai joku kohtuullinen summa rahaa päälle. Alkais olemaan potentiaali pari kertaluokkaa korkeammalla.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tälle kaudelle nuoria riittää hyökkäykseen, vähän papua ja rämäpäistä maalintekijää kaivataan

Jos taklausvoimaa haetaan, niin Pelicansin Taavi Vartiainen olisi hyvä lisä sille osastolle. Sopimus päättyy tähän kauteen. Lisäksi toivon, että Kerttula on kalastanut haaviinsa Hämeenlinnasta Niemeläisen vanhan pakkiparin Miro Karjalaisen. Karjalaisen sopimus päättyy myös tähän kauteen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nyt olisi Kerttulan aika hankkia jonkunlaista ratkaisuvoimaa hyökkäykseen. Joukkue on kovassa vedossa, ja menossa kohti pudotuspelejä noinkin köykäisellä kalustolla. Löysää, Tommi vähän niitä kriteereitä, jos ei sopivaa muuten löydy.

Kyllä vain, peli peliltä on selvempää, että tämän kauden joukkue on todellakin panostuksen arvoinen. Joukkue parantaa kuin sika juoksuaan, mikä ilmeisesti onkin Atun joukkueille tyypillistä. Yksikin kliininen viimeistelijä tuomaan oman panoksensa tuohon takaisi tukevan kivijalan sille, että kympinsakissa ollaan ja pysytään..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos taklausvoimaa haetaan, niin Pelicansin Taavi Vartiainen olisi hyvä lisä sille osastolle.

Tarvitaan taklausvoimaa ja maalejakin pitäisi pystyä tekemään. Joku kädellinen, kovalla asenteella ja hyvällä jalalla varustettu 185/85 kanukki pitäisi jostain kaivaa. Alaketjujen hyökkääjiä on tarpeeksi sekä nuoria Killinen/Kivenmäki/Hirvonen

edit: koodinimi kanadan brodin: nopea, fyysinen ja pystyy laittamaan kiekkoa reppuun
 

Nakkimuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Montreal
Yksikin kliininen viimeistelijä tuomaan oman panoksensa tuohon takaisi tukevan kivijalan sille, että kympinsakissa ollaan ja pysytään..
En nyt sano kliiniseksi viimeistelijäksi, mutta kohta kokoonpanoon on palaamassa Kivelä, joka saattaa olla jonkinlainen apu maalinteko-ongelmiin.
 
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
En tiedä, että liittyykö pelaajatarkkailuun yms., mutta lauantaina Kerttula oli Oulussa pelissä Kärpät-Pelicans. Joku Oulun superjunnuista olisi hyvä saada tuohon porukkaan. Rädyn veljeksistä en nyt puhu, mutta on siellä muutakin hyökkäyskalustoa jäljellä.


Oli ainakin lomailemassa pohjoisessa tällaisella hetkellä kun pitäisi sitä maalintekijää saada joukkueeseen. Ehkä kotimatkalla päätti pysätä kurkkaamaan kärppien peliä.
 

frodo

Jäsen
En tiedä, että liittyykö pelaajatarkkailuun yms., mutta lauantaina Kerttula oli Oulussa pelissä Kärpät-Pelicans. Joku Oulun superjunnuista olisi hyvä saada tuohon porukkaan. Rädyn veljeksistä en nyt puhu, mutta on siellä muutakin hyökkäyskalustoa jäljellä.

Vierailta Jesse Ylönen olisi kova. Kaavalla; Porista Montrealiin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Vastahan Ipasta saatiin kaapattua tää Haapanen.... Kyllä ne katseet pitäis kohdistaa AHL:n ja NHL:n välimaastossa seilaaviin kavereihin. Jos ei Dallasin organisaatiosta löydy niin sitten vaikka Columbuksesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös