Tomi Lämsälle kenkää!

  • 58 611
  • 588

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Todennäköisesti valmentajapotkuja ei nähdä päävalmentajan osalta. Mutta kyllä sieltä tiimiä voisi tuulettaa sen verran, että Kauvosaarelle sanotaan tässä vaiheessa kiitos ja eri suuntiin. Tekee taatusti hyvää molemmille. Markkinoilta varmaan löytyy sellainenkin apuvalmentaja, joka osaa laittaa ylivoimapelin edes kuntoon.
Molemmat pihalle.
Vähintään toisen apuvalmentajista pitäisi olla sellainen, jolla aito mahdollisuus, halu ja kiima päästä myös päävalmentajaksi joskus.
Nämä suojatyöläiset on nähty.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Raumalla on totuttu arvioimaan pelaamisen laatua kiekollisen pelinhallinnan kautta; vaiheisuus, ajoitukset, kiekossa pysyminen, vauhtierojen luominen, jne tee tiärätte. Ja voi helvetti että kaikki nämä olivat aivan karmealla tasolla kauden tärkeimmissä peleissä. Tilanteen häpeällisyyden kruunasi että vastustajan kahden pennin pekkavirta vei pelillisesti Lukkoa aivan sata nolla.

Sinänsä loppusijoitus tai yskinyt maalivahtipeli ovat sivuseikkoja, jos pelillisesti touhu on täyttä sekoilua kun sen pitäisi olla parhaimmillaan.

Menetin aikalailla uskoni, että Lämsä osaisi valmentaa, niin kuin valmentamisen itse ymmärrän. Siis pelitavallisesti. Tai no itseasiassa muutenkaan. Miten ErkkaW on voinut tällaiseen sekoiluun sekaantua.

Lämsälle pitäisi antaa kenkää, mutta vain jos tilalle on nimittää joku näkemyksellinen valinta, eikä samanlainen hätäri kuin mitä Lämsä itse oli. Potkut voi antaa surutta vaikka kesken ensi kaudenkin kun sopivainen löytyy/vapautuu.
Mä jaksoin kanssa ihan viimeiseen asti ajatella, että se lähtisi siitä. Kun kerran kaikki työkalut periaatteessa ja niin edelleen...

Mut jotenkin tuon lauantain pelin jälkeen tuli aika lannistunut olo, ettei se vaan mitenkään lähde. Semmosta läpsyttelyä ettei uskoisi, jos ei olisi nähnyt. Siinä mielessä ei kovin yllättävä lopputulos tänään. Muutama pelaaja, joista näki että voittoa haetaan, mut valitettavasti enemmän lannistuneita.

En mä nyt tiedä. Perusteellinen tutkiskelu kaiketi taas ja katsotaan, mitä tehdään. En kyllä osaa sanoa mitä nyt, mutta kyllä kaikki selviää aikanaan ja kesä on tulossa. Kumpaakaan ei uskoisi, mutta niin siinä vaan käy.

Loppuun vielä oma mielipide eli halusin antaa Lämsälle mahdollisuuden, mutta mun puolesta matka saa jatkua. Liian heikko esitys.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Ja lisäksi vielä, niin kyllä apuvalmentajillakin ja mv-valmentajalla täytyy joku vastuu olla. Niillekin maksetaan palkkaa kaiketi, niin et sä voi vain surffailla kulloisenkin päävalmentajan siipien suojassa. Tai tyhmältä se ainakin tuntuisi.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Liverpool
Miettikääpä Lukkoa ilman Morandia ja Janricia. Eihän sellaisten miesten pitänyt olla ratkomassa Lukkoa mestariksi tänä keväänä. Kuitenkin näkisin tuossa muussakin ryhmässä jotain hyvää, itse kussakin, vaikka lopputulos ilman noita kahta kyllä vaikuttaisi karmealta. Koko joukkue on nopeita luistelijoita ja aika taitavia. Joku osaa jopa taklatakin. Ei se nyt niin kovin erilainen joukkue ole kuin vaikka mestaruuskauden joukkue.

Miksi silloin kun vastustaja sai ylivoiman minulla oli aina ensimmäisenä mielessä kuka Lukon pelaajista karkaa ja tekee alivoimamaalin. Yleensä se oli Saarela mutta eihän Saarela ole sen nopeampi kuin Tieksola tai Janric tai...

Silloin ylivoimalla kiekon ylöstuonti oli ainakin 90% varmuudella helppoa. Yksi tuo - jos kukaan ei tule kimppuun tämä menee läpi - jos joku ottaa kiinni, pieni jättö - seuraava menee läpi vauhdilla tai vaihtaa toiselle puolelle ja sieltä kahta kovemmalla vauhdilla läpi. Toimi aina. Nyt jotenkin etäisesti tämä joukkue vaikuttaisi yrittävän samaa. Ei onnistu koskaan. Onko vastustajat parantuneet parissa vuodessa vai olivatko silloiset jätkät noin pirusti parempi.

Eivät tainnu olla. Jotenkin tämä herra ei vain ymmärrä miten nopea joukkue saadaan pelaamaan joukkueena. Jopa hidas ja kankea Abt näyttää silloin tällöin kuinka helppoa on mennä kiekolla kun on hiukan vauhtia mutta paikallaan nämä pienet kaverit (esim. haukkumanne Nyman) ovat täysin turhia. Ehdottaisin että vaihdetaan joukkuetta tai sitten valmentajaa. Tämä ei vaan toimi.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Miettikääpä Lukkoa ilman Morandia ja Janricia. Eihän sellaisten miesten pitänyt olla ratkomassa Lukkoa mestariksi tänä keväänä.
Morand on oikeasti lähtökohtaisesti sellaisen tason pelaaja, että pitäisi nimenomaan olla ratkaisemassa. Jandricin ei pitänyt olla, mutta pelasi itsensä siihen rooliin.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja lisäksi vielä, niin kyllä apuvalmentajillakin ja mv-valmentajalla täytyy joku vastuu olla. Niillekin maksetaan palkkaa kaiketi, niin et sä voi vain surffailla kulloisenkin päävalmentajan siipien suojassa. Tai tyhmältä se ainakin tuntuisi.
Samaa mieltä. Laittaisin vähintään toisen apuvalmentajan nyt pihalle jos Lämsälle halutaan antaa syksy vielä aikaa. Itse laittaisin kyllä toki Lämsänkin ulos jos vaan joku oikeasti pätevä löytyisi tilalle.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Vielä kerran. Tämän ukkelin on saatava kenkää. On hoitanut oman hommansa ala-arvoisesti. Ja kyllä tässä hommassa pitää päteä toteamus tulos tai ulos ja Lämsän kohdalla se on ulos. Perkele yhtä vähän karismaakin kuin pölypallossa.
 
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Samaa mieltä. Laittaisin vähintään toisen apuvalmentajan nyt pihalle jos Lämsälle halutaan antaa syksy vielä aikaa. Itse laittaisin kyllä toki Lämsänkin ulos jos vaan joku oikeasti pätevä löytyisi tilalle.
Tässä piilee totuuden siemen. Lämsä tuli Lukkoon kahden vuoden sopimuksella ja Kallen uskottavuuden kannalta näyttäisi tosiaan varsin erikoiselta, jos taas tulisi kenkää kauden jälkeen. Apuvalmentajien sopimuksista en ainakaan itse äkkiseltään löytänyt lisätietoja.

Kuitenkin, Kauvosaaren rooli Lukossa pitää tarkastella aivan ensin. Kyllä, Kauvo on mestari, mutta tulokset ja näytöt eivät kohtaa sen jälkeen. Eepin osalta homma on suurin piirtein paketissa ja isossa kuvassa Lukko on puolustanut viime vuosina mainiosti. Vuorion roolista ja suorituksista ei ole tällä kaudella paljon puhuttu. Kukaan maalivahdeista ei ottanut isoja askeleita eteenpäin ja ehkäpä se parhaiten kehittynytkin menetettiin jouluna. Mene ja tiedä.

Lämsän roolia pitää pureskella tarkemmin. Impulsiivinen Koala heittäisi pihalle jo pelkästään tämän illan ottelun jälkeisen haastattelun perusteella mutta eukalyptusta pureskellut Koala saattaisi kuitenkin antaa mahdollisuudeen. Toisaalla nostettiin esiin ns. Markamäki Kärpissä -ilmiö, joka voi hyvin toteutua myös Lämsän kanssa. Mene ja tiedä.

Kysymys kuuluukin, kuka ja missä? Onko tällä hetkellä olemassa strategiaa, mikä katsoo pitkälle eteenpäin? Hämäläisestä tai Kauvosaaresta on tuskin päävalmentajaksi Liigaan, jotek jostain pitäisi löytää uutta drivea. Parhaat valmentajat Liigasta taitavat olla aika syötyjä enkä usko, että Lukko tulee olemaan pääsarjatasolla kokemattoman valmentajan ensimmäinen askel. Listaanpa alle muutamat nimet ajatuksia herättämään:
  • Kari Jalonen - Lähtökohtaisesti iso upgrade. Mikäli Jalonen on saatavilla Lukkoon, Lämsälle voi osoittaa ovea.
  • Olli Salo - Mielenkiintoinen nimi mutta sai huippuviran toisaalta. Tuskin Liigassa hetkeen.
  • Jouko Myrrä - Mukavan miehen maineessa, olisiko potentiaalinen apuvalmentaja?
  • Matti Tiilikainen - Epäonnistui Löwen Frankfurtissa, josta sai kenkää vuoden alussa. Apuvalmentaja?
  • A-P Pajuluoma - Sakkasi lopulta Sportissa, jonka jälkeen ollut hiljaista. Apuvalmentaja?
  • Kimmo Rintanen - Ei mitään tietoa sopimusasioista mutta nostetaan listalle.
Siinä muutamia sekalaisia ajatuksia. Apuvalmentajien osalta toivon, että tilannetta tarkastellaan oikeasti kriittisesti. Samoin tottakai myös Lämsän osalta.

Apuvalmentajaksi on kuitenkin helpompi ottaa aiemmin epäonnistunut arpa kuin päävalmentajan paikalle. Mikäli Lämsä korvataan, upgraden tulee olla iso. Sahlstedtina katsoisin vaihtoehtoja myös muualta kuin pelkistä suomalaisista.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tää on asia mihin on saatava isosti muutos Rauman Lukossa. Urheilujohtajalla pitää olla kaikki valinnat urheiluun liittyen. Mun mielestä hallituksella ei pitäis olla mitään asiaa näihin päätöksiin vaan pitäis antaa kaikki vastuu urheilujohtajalle. Turha semmosta virkaa on pitää, jos ei saa vastata kaikesta täysin.
Täysin samaa mieltä tästä. Ja jos ei ole saanut valita valmentajaa niin ei varmaan saa myöskään itse valita vaihtaako sitä kesken sopimuksen.
 

RaumTiger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kolla/Rauma Tigers, New York Rangers
Ei tuu saamaan fuduja kun ensi kausi alkaa helvetillisellä voittoputkella ja voittoputken aikaan sorvataan Mälsälinholle parin vuoden jatkolappu. :)
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samaa mieltä. Laittaisin vähintään toisen apuvalmentajan nyt pihalle jos Lämsälle halutaan antaa syksy vielä aikaa. Itse laittaisin kyllä toki Lämsänkin ulos jos vaan joku oikeasti pätevä löytyisi tilalle.

Pakko sanoa näin sivusta seuraajana, että se Lukon tämä kausi oli kyllä aikamoinen pannukakku odotuksiin nähden ja luulisin, että varmaan siellä Raumalla ollaan ihan samaa mieltä asiasta. Olihan teillä kuitenkin materiaalilta varsin hyvä ja nimekäs joukkue, sekä varsinkin hyvät ulkomaalaisvahvistukset tälläkin kaudella.

Ainakin itse odotin Lukon olevan siellä kuuden joukossa yhdessä meidän ja Tampereen joukkueiden kanssa, kun tähän kauteen syksyllä lähdettiin.

En ole itse ikinä tätä Lämsää valmentajana arvostanut, johtuen myös hänen narritaustasta ja tästä reilun 10 vuoden takaisesta Peltosen tapauksesta. Mutta muutenkin mielestäni ne Lämsän näytöt valmentajana ovat niin olemattomat, että hän ei kyllä ansaitsisi saada sitä päävalmentajan paikkaa mistään Lukon tasoisesta joukkueesta, vaan mieluummin sitten korkeintaan jostain SaiPasta tai HPK:sta, jos edes niistäkään.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Samalla kun toivon potkuja Lämsälle, niin on todettava ettei kovin moni nimi Jalosen lisäksi lämmitä lähtökohtaisesti. Mä haluan Lukkoon kuitenkin sellaisia valmentajia, jotka on todistaneet olevansa jotain. Näillä sanoilla myös Kalle aiemmin sanoi Lukkoon valmentajan valittavan eli harjoittelijoita ei kaivata. Siksi tietysti on pakko ihmetellä Lämsän valintaa.

Esimerkiksi joku Jouko Myrrä herättäisi itsessäni sellaisen olon, että "okei ei tää paskin oo, mut ei tää ihan sitä oo mitä odotin."

Pikkarainen menee myös vähän samaan. Tosin toisi ainakin miehisyyttä koppiin, mutta tuskin Lukon menestys parantuisi odotetusti. Parempi silti kuin Lämsä, mutta sen ei pidä olla lähtökohta vaan ilmiselvä asia.

Petri Matikainen olisi nimenä mielenkiintoinen. Ikää ei kuitenkaan ole kuin se 57 ja meriittejä löytyy. Kyllä itse voisin jopa katsoa sen kortin, mutta täällä on varmaan monella eri fiilis.

Ja edelleen se ulkomainen valmentaja voisi myös olla hyvä, mutta ei mitään liittojen munkkipossumiestä enää.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Oli se valmentaja jatkossa kuka tahansa, niin toivoisin Lukon pelin perustuvan kiekonhallintaan, eikä mihinkään päätyyn roiskimiseen, hävittyyn painiin ja träppiin. Kyllähän tuota paskaa nähtiin jo takavuosina ihan riittämiin ja silloin oli sentään pelitapaan sopiva joukkue. Ihan parasta menestystä ei siltikään tullut.
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samalla kun toivon potkuja Lämsälle, niin on todettava ettei kovin moni nimi Jalosen lisäksi lämmitä lähtökohtaisesti. Mä haluan Lukkoon kuitenkin sellaisia valmentajia, jotka on todistaneet olevansa jotain. Näillä sanoilla myös Kalle aiemmin sanoi Lukkoon valmentajan valittavan eli harjoittelijoita ei kaivata. Siksi tietysti on pakko ihmetellä Lämsän valintaa.

Esimerkiksi joku Jouko Myrrä herättäisi itsessäni sellaisen olon, että "okei ei tää paskin oo, mut ei tää ihan sitä oo mitä odotin."

Pikkarainen menee myös vähän samaan. Tosin toisi ainakin miehisyyttä koppiin, mutta tuskin Lukon menestys parantuisi odotetusti. Parempi silti kuin Lämsä, mutta sen ei pidä olla lähtökohta vaan ilmiselvä asia.

Petri Matikainen olisi nimenä mielenkiintoinen. Ikää ei kuitenkaan ole kuin se 57 ja meriittejä löytyy. Kyllä itse voisin jopa katsoa sen kortin, mutta täällä on varmaan monella eri fiilis.

Ja edelleen se ulkomainen valmentaja voisi myös olla hyvä, mutta ei mitään liittojen munkkipossumiestä enää.

Ymmärrän hyvin vitutuksesi siitä, jos omassa joukkueessa ei ole sellaista nimivahvaa ja pätevää valmentajaa, jonka joukkue, sen historia, resurssit ja talous voisivat mahdollistaa. Meillä täällä stadissa kun on ollut hieman sama ongelma päävalmentajien suhteen jo monta vuotta putkeen, eikä se tulevaisuus tällä hetkellä paremmalta näytä, kun seurajohtomme meni sitten kaikessa hölmöydessään sen kahden vuoden jatkosopimuksen Peltosen kanssa tekemään, vaikka ne Peltosen näytöt päävalmentajana ovat käytännössä melkein yhtä vähäiset kun Lämsällä.

En oikein itsekään kyllä Myrrää meille huolisi, Pikkaraisesta puhumattakaan. Hän on aina ollut mielestäni enemmän tällainen Mestis-tason valmentaja, joka sopii korkeintaan johonkin SaiPaan tai nykyiseen HPK:hon. Sitäkin ihmettelin aikanaan, että miksi ihmeessä IFK:n tasoinen suurseura meni Pikkaraisen aikoinaan tänne palkkaamaan, sillä kyllä hän oli aivan liian köykäinen nimi IFK:n päävalmentajan pestiin.

Itsekin ottaisin meille valmentajaksi kotimaisista mieluiten Kari Jalosen ja jos häntä ei ole saatavilla, niin sitten katsoisin sitä uutta nimeä jostain Pohjois-Amerikasta. Sieltä varmasti voisi löytyä joku hyvä ja kokenut jenkki tai kanadalaisvalmentaja, jolla saattaisi olla jopa sitä NHL-kokemusta.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikka Kojo maksaisi maltaita, niin nostetaan vielä esille se, että nimekäs valmentaja vetää puoleensa myös nimekkäitä pelaajia. Helpottaa samalla Kallen rekryjä ja yhtäkkiä ne markkinatkaan ei aina ole niin tuskaisen pienet, kun ei tarvitse etsiä kärkiosaamista kesken kauden. Kärkiäijät kiinnitetään ajoissa useimmiten.
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka Kojo maksaisi maltaita, niin nostetaan vielä esille se, että nimekäs valmentaja vetää puoleensa myös nimekkäitä pelaajia. Helpottaa samalla Kallen rekryjä ja yhtäkkiä ne markkinatkaan ei aina ole niin tuskaisen pienet, kun ei tarvitse etsiä kärkiosaamista kesken kauden. Kärkiäijät kiinnitetään ajoissa useimmiten.

Tämä on kyllä aivan täysin totta. Eli kyllä se on vaan just niin, että se kallis ja nimekäs valmentaja onnistuu myös keräämään sitä kiinnostusta siellä joukkueessa enemmän siellä pelaajarintamalla, kun että siellä olisi päävalmentajan paikalla joku Pikkarainen tai Ville Hämäläinen.

Meilläkin oma jengi on alisuorittanut jo monta kautta putkeen hyvästä pelaajamateriaalista riippumatta, kun päävalmentajana ei ole ollut ketään Peltosta tai Pikkaraista kummempaa.
 

JakkeKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikka Kojo maksaisi maltaita, niin nostetaan vielä esille se, että nimekäs valmentaja vetää puoleensa myös nimekkäitä pelaajia. Helpottaa samalla Kallen rekryjä ja yhtäkkiä ne markkinatkaan ei aina ole niin tuskaisen pienet, kun ei tarvitse etsiä kärkiosaamista kesken kauden. Kärkiäijät kiinnitetään ajoissa useimmiten.
Vieraisiin pöytiin huutelua ja tämä ei ole mitään päänaukomista mutta olis hyvä muistaa myös se että huippuvalmentajan saaminen vaatii muutakin kun rahaa. Aika vaikee omasta mielestä nähdä kojoo Lukossa kun kattoo historiaa; Kärpät - HIFK - KHL - Maajoukkue - Bern - Tsekin maajoukkue.

En sitä sano etteikö Lukon organisaatiolla olis paukkuja tarjota uskottava projekti hänelle, mutta ilman sarvia ja hampaita en nää tohon oikeen jatkona Raumaa.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vieraisiin pöytiin huutelua ja tämä ei ole mitään päänaukomista mutta olis hyvä muistaa myös se että huippuvalmentajan saaminen vaatii muutakin kun rahaa. Aika vaikee omasta mielestä nähdä kojoo Lukossa kun kattoo historiaa; Kärpät - HIFK - KHL - Maajoukkue - Bern - Tsekin maajoukkue.

En sitä sano etteikö Lukon organisaatiolla olis paukkuja tarjota uskottava projekti hänelle, mutta ilman sarvia ja hampaita en nää tohon oikeen jatkona Raumaa.

Niin onhan tuossa kova lista ja varmasti myös tietyllä tapaa kaupungin koolla on ollut merkitystä. Mutta pitää muistaa, että Jalonen on pelannut Lukossa ja ratkaisi silloin itseasiassa pronssin Lukolle. Ei välttämättä ole enää hirveästi mielessä, mutta historia sekin. Toisekseen Lukossa on hyvät resurssit ja pelaajabudjetti käytössä. Voi tosin olla, että Jalonen voi jopa vaatia Lukolta nostoa pelaajabudjettiin top 3 tasolle. Se on Lukossa mahdollista ja tässä tilanteessa tekisin sen, jos siis näin vaatisi.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Vieraisiin pöytiin huutelua ja tämä ei ole mitään päänaukomista mutta olis hyvä muistaa myös se että huippuvalmentajan saaminen vaatii muutakin kun rahaa. Aika vaikee omasta mielestä nähdä kojoo Lukossa kun kattoo historiaa; Kärpät - HIFK - KHL - Maajoukkue - Bern - Tsekin maajoukkue.

En sitä sano etteikö Lukon organisaatiolla olis paukkuja tarjota uskottava projekti hänelle, mutta ilman sarvia ja hampaita en nää tohon oikeen jatkona Raumaa.
Toisaalta tuli juuri 64 mittariin ja eläkepäivien rahat on varmaan tienattu jo hyvän aikaa sitten, niin en mä tuota nyt kauhean suurena ihmeenäkään pitäisi
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli se valmentaja jatkossa kuka tahansa, niin toivoisin Lukon pelin perustuvan kiekonhallintaan, eikä mihinkään päätyyn roiskimiseen, hävittyyn painiin ja träppiin. Kyllähän tuota paskaa nähtiin jo takavuosina ihan riittämiin ja silloin oli sentään pelitapaan sopiva joukkue. Ihan parasta menestystä ei siltikään tullut.
Jos ja kun meillä kerran on varaa hommata rosteri, jonka vahvuus on kiekollinen peli ja kiekon hallinta, niin voisi sen valmentajankin olettaa peluuttavan pelaajien vahvuuksiin perustuvaa peliä.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Niin onhan tuossa kova lista ja varmasti myös tietyllä tapaa kaupungin koolla on ollut merkitystä. Mutta pitää muistaa, että Jalonen on pelannut Lukossa ja ratkaisi silloin itseasiassa pronssin Lukolle. Ei välttämättä ole enää hirveästi mielessä, mutta historia sekin. Toisekseen Lukossa on hyvät resurssit ja pelaajabudjetti käytössä. Voi tosin olla, että Jalonen voi jopa vaatia Lukolta nostoa pelaajabudjettiin top 3 tasolle. Se on Lukossa mahdollista ja tässä tilanteessa tekisin sen, jos siis näin vaatisi.
Sveitsin mestaruus on voitettu pariin kertaan, Prahan kanssa upea KHL-hopea, MM-kisoista on hopeaa ja pronssia, lisäksi Suomen mestaruuksia löytyy vaikka muille jakaa. Vieläkö veri vetää sitten ulkomaille, Ruotsi on valmentajana kokematta. Nokalla on kuitenkin ikää jo 64 vuotta, käytännössä kaiken nähnyt ja kokenut mies niin pelaajana kuin valmentajanakin. En ihmettelisi, jos kuitenkin melko lähellä Naantalia sijaitseva Lukko olisi ihan mielenkiintoinen projekti uran päätteeksi. Ei Kojolla ole enää mitään todistettavaa, jos haluaa vielä valmentaa niin miksei Lukko voisi olla validi vaihtoehto, mikäli projekti on uskottava.
 

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikea ymmärtää tätä haaveilua toinen jalka eläkkeellä olevasta KJalosesta. Kova ansioluettelo on joo, mutta muistikuvani mukaan antoi ymmärtää jossain haastattelussa, että valmentamista on tehty jo tarpeeksi tms. Korjatkaa joku jos väärin muistelen.

Innostuisin ennemmin Moottorisaha-Matikaisesta tai Pikkaraisen Jarnosta päävalmentajana Raumalla. Loppuis se helvetin velttoilu ainakin.
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikea ymmärtää tätä haaveilua toinen jalka eläkkeellä olevasta KJalosesta. Kova ansioluettelo on joo, mutta muistikuvani mukaan antoi ymmärtää jossain haastattelussa, että valmentamista on tehty jo tarpeeksi tms. Korjatkaa joku jos väärin muistelen.

Innostuisin ennemmin Moottorisaha-Matikaisesta tai Pikkaraisen Jarnosta päävalmentajana Raumalla. Loppuis se helvetin velttoilu ainakin.

Aika ihme, että joku hyvän joukkueen kannattaja haluaisi tosiaan sen Pikkaraisen sinne omaan jengiinsä päävalmentajaksi, sillä itse en ole Jarnoa pitänyt koskaan mitenkään erityisen hyvänä valmentajana tai ainakaan hyvänä vaihtoehtona mihinkään tällaiseen isompaan oikeasti menestystä hakevaan/haluavaan joukkueeseen.

Sitten kun Pikkaraisella on myös ollut hyvin usein ne omat kaukalon ulkopuoliset ongelmansa, niin hän on aina myös omalla tavallaan hieman riskivalinta.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paras vaihtoehto olisi jos Virran Peksi löisi Kallen kanssa kättä päälle ns. One more time hengessä. Kahden vuoden sopimus ja kaksinkertaisena Suomen mestarina eläkkeelle. Tämä vaatisi myös pientä joukkueen tuuletusta.

Muutoin menisin Lämsällä ensi kauden. Ei paskaa kannata vaihtaa paskaan jos siitä tulee huomattavia kustannuksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös