Tomi Lämsälle kenkää!

  • 58 660
  • 588

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kaikesta huolimatta on tää sijoitus tällä hetkellä pykälää parempi, kuin oli eräällä Johtajalla ekan kauden jälkeen..

Mutta nyt on aivan eri tilanne. Kalle on on koonnut rosterin ja rahaa on poltettu joukkueeseen. Kuten Eerola sanoi, Lukon isoilla resursseilla tavoite on olla joka kausi sijoilla 1-4, eikä esittää pientä seuraa.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Pistekeskiarvo on paskempi kuin Virtasen ensimmäisellä kaudella. Silloin oli edes se voittoputki.
Vetäisin yhtäläisyys merkit 12 ott. voittoputkelle ja chl välierille. Hetken lämmitti, mutta kokonaiskuvassa aika pieni merkitys.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Siis millä meriiteillä Tommi Niemelä on parempi valmentaja kuin Marko Virtanen?
Oliko tähän vastausta jollain? Virtasella suomenmestaruus ja päävalmentajana CHL-mestaruus, kaksi mitalia, viisi kertaa neljän sakissa runkosarjassa (ja kerran viides), 2xU20-suomenmestaruus. Niemelän edge on yksi voitettu välieräsarja (hei Ilvestä vastaan) ja nythän kaikkien aikojen kallein (?) Pelsu-joukkue on kammottavan alkukauden jälkeen raahautunut melkein niille sijoille mihin ennen kautta veikattiinkin.

Eikä kyse ole siitä että kumman ottaisin mielummin Lukon penkin taakse tms.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Välieriin ja Lämsä voi jatkaa sopparinsa loppuun. Lähtö puolivälierissä= Lämsä ulos. Itse näkisin noin, tulos tai ulos. Lukossa ei enää ole mitään projekteja, vaan isoilla resursseilla menestystä joka kausi.
Juurikin näin. Viime kaudella Virtanen johdatti Lukon runkosarjan kolmanteen sijaan ja puolivälierissä tuli lähtö laulukuoroon, minkä seurauksena kenkää. Jos päävalmentajalle annetaan kenkää kesken sopimuskauden, niin loogista on olettaa, että silloin seuraavalta valmentajalta odotetaan heti parempaa tulosta. Runkosarjamenestys tulee joka tapauksessa olemaan huonompaa, joten ainoa keino kääntää Liigakausi Lukon kannalta positiiviseksi on kaataa Tappara/Ilves/Jukurit puolivälierissä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos päävalmentajalle annetaan kenkää kesken sopimuskauden, niin loogista on olettaa, että silloin seuraavalta valmentajalta odotetaan heti parempaa tulosta.
Paremminkin, että olisiko tällä kaudella tullut parempi tulos vanhalla vai uudella valmentajalla. Ja päätökseen varmasti vaikutti että Lukko oli vuosi sitten (liian) pitkään liigan huonoimpia joukkueita, trendi oli kammottava.

Ja Lämsän potkuihin (lol) vaikuttaa tietysti myös monet muuta asiat kuin että pääseekö puolivälieristä jatkoon vai ei. Myös se, miltä Lukon toiminta näyttäisi ulospäin jos aina tulisi potkut jos loppusijoitus olisi 5. tai huonompi. @Hagi En tiedä onko vaikka viimeiseen kymmeneen kauteen muita joukkueita kuin Tappara, joka on useammin ollut välierissä kuin ulkona sieltä, ja olisi aika koomista jos isojen resurssien joukkueet antaisivat automaationa potkut aina jos välieriin ei päästä. Eihän Veltsu olisi saanut sitten viime kauttakaan enää valmentaa.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei kai Virtanen saanut potkuja peliesitysten ja sijoituksen seurauksena vaan ihan muista syistä.
Potkut peliesitysten perusteella olisi olleet ihan ansaitut. Peli kamalaa kuraa viimeiset 10 runkosarjamatsia ja jos runkosarja olisi kestänyt pelinkin kauemmin, niin Lukko olisi todennäköisesti ollut taulukossa sijalla 5. Tuohon perään vielä pudotuspelit joissa ei kyetty muuttamaan missään kohtaan mitään ja loppuun vielä ihan vitun kamala sulaminen alle viidessä (Tai 10:ssä) minuutissa kesälomille.
Menetti kopin vissiin. Tuskin olisi muuten saanut monoa.
Jos menetti kopin, niin sitten ne peliesitykset ovat suoraa seurausta siitä. Se toisaalta on jännä, että missä kohdassa se tuloskunto kääntyi surkeaksi. Sitä ennen oli jo pelillistä vuoristorataa hieman, mutta tulokset ihan ok. Viimeisestä 16 viime kevään matsista Lukko kuitenkin voitti vain 5 ja niistäkin 3 jatkoilla.

Ja ai niin.
Ketjunaiheeseen, ei kenkää tällä kaudella, meni miten meni.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Surkeasti valmennettu joukkue. Intensiteetti puuttuu. Yksittäisiä hyviä vaihtoja, mutta ei tämä porukka pysty edes puolen erää hallitsemaan peliä. Kiekottomien tekeminen hirveää. Päätypelaamisessa ei mitään järkeä - ei tuota mitään. Vedellään kiekkoa ränniin, mutta kukaan ei tiedä mitä pitäisi tehdä, kiekottomien luistelusuunnat aivan väärin.

Hyökkäysalueen puolustuspeli surkeaa. Siinä missä ykkönen lähtee prässäämään niin kakkonen vetäytyy jo träppiin.

Ei mene kuin surkean valmennuksen piikkiin. Tällaiset asiat tässä vaiheessa kautta pielessä. Surkeaa tekemistä.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tätä muuten en ymmärrä jos tulee uusi valmentaja niin miksi samat apukoutsit jatkaa, kyllähän nämä ovat sitä virtasen pelisuunnitelmaa ollut kanssa tekemässä eikä siitäkään mitään tullut. Kai muillakin on ollut tämmöisiä ajatuksia.
Olivat Virran aikanakin, eli luulisi ainakin että jotain olisi esim. vaatimustason suhteen tietoa.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olenko ainut, jos sanon apukoutsien koskemattomuuden liittyvän pitkään Lukkohistoriaan ja sitä kautta ajatukseen, ettei omia poikia potkita pois?

Ilkeämpi sanoisi suojatyöpaikka.

Tähän vaatis perustelujakin. Kuten jo aiemmin oon sanonut, niin Eepin valmennuksessa pakit tehneet huimia tasonnostoja. Millä perusteella haluat heivata?
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Joukkue ei joko pelaa Lämsälle, tai sitten Lämsän pelikirjana ovat pelkät kiiltävät kannet, kuten hänen puheensakin.

Lähtisitkö Tomi pois, kiitos.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joukkue ei joko pelaa Lämsälle, tai sitten Lämsän pelikirjana ovat pelkät kiiltävät kannet, kuten hänen puheensakin.

Lähtisitkö Tomi pois, kiitos.
Kyllä itsellä on suurin kiinnostus kaikonnut. Pelit tulee kyllä katsottua mutta maaleja ei jaksa edes enää tuuletella. Onko Rauman Lukko uskottava seura? Nopea vastaus. Ei.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Kyllähän se totuus on, että vaikkei tuo rosteri nyt kestä vertailua oikeisiin kärkijengeihin ja on muutenkin rakenteeltaan vähän sinnepäin niin, kyllähän tuollakin jengillä pitäisi tässä sarjassa kyetä edes auttavasti pelaamaan kiekolla viisikkona.

Aivan järkyttävä tilanne saatu ihan muutamassa vuodessa aikaan.
Vasta dominoitiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös