Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 455 246
  • 10 174

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Hyvää syntymäpäivää ja toivottavasti Lassi tuo huomenna synttärilahjaksi mitalin.

Iskun paikka olisi. Vetter ei ilmeisesti pääse pönkkäämään kunnolla pehmeällä alustalla. Joku asiantuntija povaili, että 86-metrisellä voisi tulla mitali. 90 metrin ylitykseen kisassa ei tainnut ylipäätään uskoa.

Intian Chopra yllättää huomenna voittamalla kullan Vetterin nenän edestä. Suomen Lassi Etelätalo rykäisee ensimmäisellään uuden ennätyksensä (85,xx) ja nappaa yllätyspronssin. Tai siis ronssin tietenkin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pitää kyllä olla tyytyväinen, että Italia on käyttänyt verorahamme oikeaan tarkoitukseen. Saamme vastinetta rahoille. Kreikkalaiset puolestaan ovat juoneet ja laulaneet kaikki tukirahat taivaan tuuliin, siat.
Suomi on verorahoilla mitattuna yksi menestyneimpiä maita näissä kisoissa.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Maahockeytä tulee uusintana telkusta … näyttää säbän ja jääpallon ja lätkän hybridiltä. Luulis et suomesta löytäis pelaajia tohon jos pistettäis erikseen joku olympiaprojekti pystyyn, mut vissiin pitäis eka läpäistä karsinnat/saada ranking.
 

friikki otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei löydy Suomesta tähän. Pelataan vain rightin puolelta, saa lämätä vain rightin puolelta. Peitto peli on kiellettyä. Ja saa pelata korkealla mailalla.

Mieluummin salibandya...
 

Fordél

Jäsen
Olen seurannut hyvin paljon olympialaisia, mutta nyt kun kisat alkavat kääntyä loppusuoralle, voi hyvin todeta, että nämä kisat olisi voinut hyvin jättää myös järjestämättä. Oikeastaan urheilijat ovat ainoa syy, miksi kisat kannatti järjestää, koska siellä on moni on treenannut vuosia näitä varten ja monelle nämä olivat vikat olympialaiset.

Noin muuten niin kyllähän näistä kisoista puuttui yleisön myötä hyvin paljon. Lisäksi urheilu ei ole niin tärkeää, että sen takia kannattaa riskeetara esim. pandemiatilannetta. No, yllättävän vähällä taidetaan selvitä, mutta yleisenä periaatteena urheilu ja olympialaiset eivät ole mitään elämää suurempia asioita.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Urheilijat tässä se ylivoimaisesti tärkein juttu on ja heidän vuoksi kisat pitää järjestää. Tältä osin ei ole eronnut yhtään muista aiemmista kisoista. Itseä ei yleisön puute häiritse yhtään television välityksellä ja onhan yleisurheilussa löytynyt ihan kannustustakin, kun paikalla on kuitenkin useita satoja henkilöitä.

Television välityksellä järjestelyt ovat olleet täysi kymppi.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Maratonin parhaassa kuvakulmassa näkyvät numerot 1242 ja 2736.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt oli kyllä huikea kuvakulma.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ovat edelleen kasassa 7,6 kilometrin kohdalla.
Ruotsalainen on tarkkailuasemissa noin 40 sekkaa pääjoukosta jäljessä.
 

Fordél

Jäsen
Naisten olympiamaratonin top10 on aina samanlaista luettavaa: mitalit Afriikkaan, sijoilla 4-10 on aina pari eurooppalaista (tyyliin italialainen ja venäläinen), vähintään yksi jenkki ja pari aasialaista, yleensä japanilaisia. Olen varma, että puolentoista tunnin päästä nähdään samanlainen tuloslista.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Jotenkin kaipaisin Bubi Walleniusta filosofioimaan selostamoon näille pitkille matkoille, sellaista oikein syvällistä analyysiä kun kisa kestää pitkään ja aikaa on.

"Maratonin voittaja ratkeaa siihen, kuka nopeiten juoksee 42915 metriä. Tai eihän voittaja välttämättä juokse täyttä 42915 metriä koska matkan varrelle voi mahtua mukaan muutama kävelyaskelkin ja kyllähän voittaja sitten lopulta kuitenkin on se, joka ensimmäisenä ylittää maaliviivan. Tai eihän hän maaliviivaa ylitä koska sitä ei ole maalattu katuun täällä Tokiossa mutta hän kuitenkin vertauskuvallisesti maaliviivan ylittää, sittenkin".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös