Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 455 407
  • 10 174

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
50 km kävely alkaa tänään Suomen aikaa klo 23.30.

Tokion aikaan aamulla klo 05.30 startti heti auringonnousun jälkeen.

Kävelijät herää arviolta klo 03.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Tätähän tämä nykyaika on. Ihmisillä ei riitä enää mielenkiinto seurata useita tunteja kestävää urheilusuoritusta. Tässähän on ollut ihan selvä kehitys ollut viimeisen 20 vuoden aikana. ensin hiihdon 50/30 km siirrettiin yhteislähtökisoiksi, jotta kisoja saatiin lyhennettyä n. 20-30 minuuttia. Yleisurheilussa kenttälajeja on lyhennetty käytännössä kaikissa muissa tapauksissa paitsi arvokisoissa.

ja onhan tämä 50 km.n kävelyn poistaminen ihan naurettavaa. Juuri muutama vuosi sitten se saatiin myös naisten ohjelmaan ja ehtiväthän arvokisoissa kävellä sen kokonaista kolme kertaa.

Mutta tätä on nykyaika, kaikki pitäisi olla ohi mahdollisimman nopeasti, mikään ei saisi kestää yli tuntia kauempaa yhtä mittaa.

Ja samalla miesten 20 km:n kävelyssä italialainen karkaa olympiakultaan.
Tämä on valitettavasti totta. Saman ilmiön huomaa myös ihmisten käyttäytymisessä muutoinkin. Ollaan kärsimättömiä ja "levottomia" eläimiä, joilta puuttuu kyky olla rauhassa vähän pidemmänkin aikaa.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Monet kuulantyöntäjät ovat myös kovia kiekonheittäjiä.

Pääseekö kukaan muu John Godinan tuloksiin? Kuulassa 22,20 ja kiekossa 69,91. Lähelle 70 metriä pääsi kiekossa.
Crouser on kyllä sen verran pitkä ja raamikas kaveri sekä helvetin vahva (kaikki hyviä ominaisuuksia myös kiekonheitossa), että kiekkokin voisi kyllä linkoutua pitkälle pienellä treenillä.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä naisten Australia - USA on ollut varsin viihdyttävä peli. Vajaa tunti takana, 4-2 USAlle. Peli aaltoilee kivasti, tolpassa kävi jo Australia kavennusta hakiessa...
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tätähän tämä nykyaika on. Ihmisillä ei riitä enää mielenkiinto seurata useita tunteja kestävää urheilusuoritusta.

Mä kyllä sikälikin ihmettelen tätä kehitystä, että mitä yleisöä päättäjät luulevat tällä kosiskelevansa? Kuvittelevatko ihan tosissaan, että tiktok-nuoret alkavat innolla seurata 20 kilsan kilpakävelyä, kunhan saadaan se tylsä liian pitkä matka ohjelmasta helvettiin?

Henk. koht. olen sitä mieltä, että kun on kävelty 20 kilometriä niin ei ole edes alettu kävellä. Laji muuttuu aika turhaksi ilman kuninkuusmatkaa, taitaa ainakin itsellä jäädä tulevaisuudessa katsomatta ellei sinne sitten saada jotain suomalaista ässää jossain vaiheessa.
 
Ja siellä Riku Salminen retkeilee eväsleipien ja kuvausryhmän kanssa Fuji-vuorella. Tämäkin koko 1,5 minuutin insertti ja toivomuspuuhun jätetty kolikko menevät veronmaksajien piikkiin tietysti. Ohhoi, voi voi.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Aamulla piti tällä kertaa nukkua joten jäi aamupäivän lajien katsominen vähän myöhään. Se pitää sanoa, että täytyy arvostaa Hollowayn urheiluhenkeä. Sähelsi, ei jäänyt mököttämään tai muuta vaan meni suoraan onnittelemaan voittajaa, heitti läppää ja hymyili iloisesti kuvissa.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jenkeissähän kanssa tv- yhtiöt vihaa nimenomaa US Openia / tennistä, koska ottelut kestää usein hyvin pitkään ja ne voi venyä kahdesta tunnista jopa viiteen tuntiin jos tahkotaan viisi pitkää erää. Tämän vuoksi olympialaisissakin tennis on varmasti paras kolmesta eikä grand slam- tyylisesti paras viidestä.

Tuo on niin totta että nykyään kaikki on niin hetkistä, kaiken pitää tapahtua heti ja lyhyessä ajassa täytyy tapahtua paljon kaikenlaista. Siitä syystä väitä että tenniskin kokee vielä murroksen 10 vuoden sisällä jollain tapaa että pelit saadaan lyhyemmiksi.
Luulisi kyllä että nyt ja jatkossa ottelun kestolla ei ole merkitystä, kun lineaarisen telkkarin merkitys pienenee entisestään. Oikeastaan luulisi että päinvastoin, mitä pitempi tapahtuma, sitä enemmän mainosnäkyvyyttä myytävissä.

Toki jos laji on tylsä, niin sitä voidaan tiivistää, kuten esim golfissa pelin nopeuttaminen.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
On kyllä sääli mielestäni, että 50 km kävely heivataan pois. En ihan ymmärrä miksi näin tehdään. Kävelyrata laitetaan kuitenkin pystyyn tuonne kaduille, niin miksi ei voida järjestää jatkossakin tuota pitkän matkan kävelyä. En ymmärrä. En tykkää.
On kyllä perseestä. Ollut itse asiassa yksi kiehtovimpia lajeja jo vuosia jollain tavalla seurata. Äärimmäistä rääkkiä, joka todella karsii jyvät akanoista. Noita 20km kilpailuja en edes itse ole jaksanut seurata, enkä seuraa jatkossakaan. Sääli, että tuokin pitää pilata. Ja kaiketi kävelijätkin olisivat halunneet säilyttää kuninkuusmatkan.

Hyvä periaate tässäkin: älä ala korjaamaan jotain, mikä ei ole rikki.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Neljä hyppääjää kokeillut avauskorkeudesta 4,50 m. Kaikki tiputtaneet. Kova on järjestäjien määrittämä aloituskorkeus.

edit. Kuusi hyppääjää jo hypännyt, kaikki tiputtaneet.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sapporossakin on todellinen helle ja aurinko nousee porottamaan jo 4:30 aikaa. Tulee jälleen mielenkiintoinen ja raju 50 km kilpakävely, yli 30 ast on luvassa ennusteen jo heti aamulla ja päälle kosteusprosentti tapissa.
 

Barney

Jäsen
Ja siellä Riku Salminen retkeilee eväsleipien ja kuvausryhmän kanssa Fuji-vuorella. Tämäkin koko 1,5 minuutin insertti ja toivomuspuuhun jätetty kolikko menevät veronmaksajien piikkiin tietysti. Ohhoi, voi voi.
Mieluummin minä maksan siitä kuin noiden meidän nykyisten keihäsmiesten turistimatkoista. Yksi itkee jo ennen karsintaa ettei halua edes heittää ja yksi kertoi olevansa elämänsä kunnossa, mutta keppi lensi hädin tuskin 70 metriä ja paras suoritus koko karsinnassa häneltä oli oman paitansa repiminen. Kaiken kruunaa se, että varaheittäjä ei suostunut edes lähtemään koko kisoihin nolaamaan itseänsä. "PERKELE" sanoisi Rädyn Seppokin.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässähän on kyse siitä että kun se näytetään vaikka jollain isolla CNN kanavalla ja on arvoitus kestääkö pelit 2h vai 5h. Telkkariohjelmistoon on kuitenkin merkittävä jotain ohjelmaa aina. Jos tennisfinaalin vaikka oletettaisiin loppuvan 20:30 jolloin kuuluisi alkaa kauniit ja rohkeat, mutta peli venyykin tunnilla ja joku ohjelma jää välistä, saa siitä tv- kanava valtavan paskamyrskyn. Näin tätä selitettiin jossain kohtaa.
Juu, tämä selvää, mutta eihän nykyään enää juuri kukaan alle 50vee katso mitään mtv3:sta tai CNN:ää, vaan suoratoistona ihan sitä mitä haluaa. Pääkanavalla tulee sitten mitä tulee, varmaan joskus tulevaisuudessa lähinnä mainoksia suoratoistosisällöistä ja huippuhetkiä. Uskaltaisin jopa väittää että tämä on lähempänä kuin tenniksen sääntöjen muuttuminen.
Jää nähtäväksi.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
En ymmärrä miksi seivästä ei voida näyttää tässä kälätyksen lomassa. Sen sijaan näytetään mielummin Tuomas Rajaa ja kolmen vuoden takaisia kävelyitä.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
7 naista kokeillut korkeudesta 4,50m, mutta kukaan ei ole vielä ylittänyt sitä.

Edit. Nyt Venäjän olympikomitean urheilija ylitti ensimmäisenä tuon korkeuden.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uskallan väittää että tulee useampikin NM.
 

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ymmärrä miksi seivästä ei voida näyttää tässä kälätyksen lomassa. Sen sijaan näytetään mielummin Tuomas Rajaa ja kolmen vuoden takaisia kävelyitä.

Discoveryn appissa on pelkän seiväshypyn stream. Köyhät eivät toki ansaitsekaan mitään. Yksi vasta ylittänyt 450, seitsemän pudostusta ehti tulla.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
7 naista pudottanut jo 450 cm avaushypyllään. Toki mukana on peräti 15 kisaajaa.

Tänään Wilman paikka rikkoa tuo hänen 17-v hyppäämä ennätys rikki, 480 cm riittänee sijoille 6-8.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös