Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 455 232
  • 10 174

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
No niin. Mattsson näytti, mistä se kana ruikkii. Tästä on hyvä jatkaa kohti 200 m:ä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Missä Popov?
 

Barney

Jäsen
Miksei muuten showpaini voisi olla olympialaji?
Kai se vähän sotisi tuota kilpaurheilun ajatusta vastaan, jos joku Vince McMahon päättäisi etukäteen, että Roman Reigns voittaa kultaa. Suomikaan ei saisi Ludvig Borgaa kehään enää muuten kuin joillain hologrammilla.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Edellisissä olympialaisissahan hevosteltiin oikein kunnolla. Jos sattui televisio aukeamaan Ylen kanavilta avaamaan, niin tiesi, että hevosia näkisi koko rahalla. Onkohan tänä vuonna sama juttu?
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Tuo judo on kyllä jännä laji sellaiselle, joka sitä ei seuraa, kuten minulle. Tuli katsottua nuo molemmat mitaliottelut ja omasta mielestä siinä oli monta sellaista suoritusta, mistä luulin, että nyt tulee pisteitä, mutta ei sitten. En tiedä kuinka yleistä on tuo, että mitalit ratkaistaan sillä, että kummalla ehtii tulla varoitustili täyteen, mutta näin tällä kertaa. Yhtään pistesuoritusta ei tullut.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Vakavasti, onkohan tässä lajissa käyty eettistä keskustelua lajin mielekkyydestä? Eläimet toki yleensä tykkäävät miellyttää onistajiaan, mutta onkohan toi nyt ihan eläimelle lajinomaista pomppimista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös