Provider

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kokoonpano päätöksen tekee yhteistyössä Kuhta, Mälkiä ja Pikkarainen. Esimerkiksi Winbergin tapauksessa on parhaimmat valmiudet pelata liigaa ja ne ollaan jo nähty ihan myös käytännössä. Winberg on se ensimmäinen kuka kolkuttelee ovia kun kokoonpanossa on tilaa.

Elmo Aittolalla oli pari päivää käynnissä mielenkiintoinen Q&A sessio Twitterissä. Siellä oli yksi kysymys edistyneiden tilastojen käytöstä. Kertoi käyttäneensä Ismo Lehkosen kanssa aikanaan kaikkia käytettävissä olevia tilastoja, mutta ehdottomasti paras niistä oli kiekollinen suoritusvarmuus. Tämä tilasto myös pitää Winbergin jatkossakin kokoonpanossa. Meinaan vaan tässä sitä, että niiden junnujen peluuttamisen taustalla on muutakin kuin pelkästään Piken tahto.
Tässä täytyy ottaa kuitenkin huomioon se, että jollakulla se viimeinen sana on peluutksen osalta. Jos Mälkiä ja Kuhta ovat yhtä mieltä ja Pikkarainen toista, niin uskallan väittää Pikkaraisen mielipiteen olevan ratkaiseva. Ja toki yksittäisessä ottelussa Mälkiä ja Kuhta eivät vaikuta peluutukseen, siinä mennään tilanteen mukaan ottelun ehdoilla.

Mitä tulee Winbergin peluuttamiseen, niin liikaa ei kannata nuorelle pelaajalle antaa liian nopeasti. Nyt on pojalla hyvä meininki tekemisessään, joten paikka pelaavassa kuusikossa on ansaittu ainakin hetkeksi. Liian isoja minuutteja ei kuitenkaan pidä ruveta antamaan, on se nähty kokeneempienkin pelaajien kanssa mitä tapahtuu, kun minuutit kasvavat liian isoiksi.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Piti tulla juuri itsekin tänne kirjoittamaan. Erinomaista peliä Tobiakselta.
 
"Jokereilla on tuon 70 vuotta lyhyemmän historiansa aikana enemmän perinteitä kuin Hifkillä. Vaikka Hifki on niitä yrittänytkin rahalla ostaa." -JjZz

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ainut valopilkku tässä illassa
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Joo tulee pieni demoversio Heiskasesta ajoittain mieleen. Todella rohkeeta ja virheetöntä peliä. Aivan eri mies kuin aiemmin. Heittämällä paras pakki atm.
Samaa katselin ajoittain. Omassa päädyssä harhautti karvaajia kuin vanha tekijä (lue: Heiskanen), ja sen jälkeen oli kaikki aika maailmassa tehdä peliä edistävä syöttö. Melkeinpä illan ainoa valopilkku.
 
Aussiläskeille pataan! -Uleåborgir

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - jäällä ja nurmella
Aivan ihana tapaus, jälleen. Luistelussa paljonkin Heiskasmaisia piirteitä, helppoa on. Pelasi mielestäni kiekottomanakin tänään ihan mielettömän hyvin. Pyrkii myös koko ajan kiekkokontrollia suosiviin ratkaisuihin tilanteissa joissa moni muu heittelisi vaan helppoja päätyyn tai puolustavan joukkueen ekaan äijään.
 
"Mitkä on muuten Jokereiden perinteiset värit? Kun ajan myötä paidan väri on vaihtunut ja logokin muutaman kerran." -pappi, Suosikkijoukkue: Jokerit

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Joku kutina on, että noista meidän muistakin sopimuksen alaisista junnuista olisi ollut tälle kaudella paljon hyötyä.

Jos heille siis annettaisiin rohkeasti näytönpaikkoja eikä peluutettaisi tusinaukkoja illasta toiseen.

Nordgren oli Saipa-pelissä meidän parhaita. Tänään viltissä. Voisi myös rohkeasti viltittää meidän kärkimiehiä jos ei tsemppaaminen maistu.
 
Hei, mua ei huimaa! -The Sir

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olikohan ensimmäinen kerta kun sai näin paljon peliaikaa Liigassa? Käytti hyvin näytönpaikan ja otti Ahosen roolin 2. parissa.
Nyt kun pystyi samassa ottelussa kunnolla vertailemaan Lyytisen ja Winbergin peliä, niin tuolla vähällä liigakokemuksella Winberg oli paljon parempi. Vielä kun saa itseluottamusta ja kokemusta, niin tulee lunastamaan entisestään potentiaalia. En tiedä millainen laukaus on ja miten tulee hyökkäyspäässä pelaamaan, mutta kokonaisvaltaista pelaamista oli kyllä tänään. Toivottavasti jatkaa meillä vielä 2-3 vuotta.
 

Raisa S.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja kaikki suomalaiset Änärissä
Tämä on meidän Tobbari! Se ainoa oikea Tobbari toivottavasti tästä vielä monta kautta eteenpäin. Nyt vain lisää vastuuta ja peliaikaa, niin saadaan omasta kasvatista oikea tähti tähän liigaan!
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Winbergiähän on ajettu pikkuhiljaa sisään. Meikästä just niin kuin pitääkin, ettei käy Ulanderit. Tobias myöskin ihan miehen kokoinen ja fyysisesti todella kovassa iskussa. Ehkä vähän vois ens kesänä hommata massaa, mutta kyllähän tuo on osoittanut miesten kanssa pärjäävänsä.

Useammat ovat tuoneet esiin Heiskasmaiset liikkeet. Totta tosiaan, paljon on luistelussa ja kiekon hallinnassa samaa. Eilisen paras pelaaja. Meiltä.
 
"Spora kaulaan ja skragalla Nordikselle"
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Nordgren oli Saipa-pelissä meidän parhaita. Tänään viltissä. Voisi myös rohkeasti viltittää meidän kärkimiehiä jos ei tsemppaaminen maistu.
Krhm... Ei viltissä, vaan Kollien pelaavassa kokoonpanossa.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
"Pelasitko Ilveksessä joskus? Pelasitko? Pelasitko joskus Ilveksessä?
- Jarno Pikkarainen 08.01.2020 -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy