Tobias Salmelainen IFK:n urheilujohtajana

  • 1 365 908
  • 8 108

Oliko valinta sopiva?

  • Kyllä

    Ääniä: 115 44,4%
  • Ei

    Ääniä: 37 14,3%
  • En osaa sanoa

    Ääniä: 107 41,3%

  • Äänestäjiä
    259
  • Poll closed .

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Koskahan Tobiaksen IFK:ssa seuraavan kerran oma kasvatti nousee isoon rooliin IFK:ssa. En laske tähän nyt Kiviharjua.
Ei voi nousta, jos niitä ei ole. Ja toivottavasti ei nähdä Tobiaksen aikakautena enää yhtään mitään, koska ei toivottavasti kuulu enää IFK:n johtoryhmään tämän kauden jälkeen.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos ei keväällä nosteta kannua, niin Tobbari saa lähteä kyllä Peltosen kanssa samalla ovenavauksella. Eiköhän nämä TET-harjoittelut ole kestäneet jo riittävän pitkään.

Tämän kauden rosterista on poistunut kesän / kauden aikana:
Kasper Halttunen
Tuomas Uronen
Leevi Teissala
Otto Salin
Kasper Lundell

Varsin kohtuullinen määrä tulevaisuuden potentiaalia siis. Mutta hei, saatiin 39-v. Antti Pihlström.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Mutta hei, saatiin 39-v. Antti Pihlström.
Älä unohda ykkösiä ja kakkosia, taisi niistä joku jo poistuakin.

Ihan vitun surullisessa tilanteessa on koko seura, ei päätä eikä häntää tuossa touhussa. Onnistuttiin pilaamaan nykyisyys ja sen lisäksi hyvin nopeasti paskottiin tulevaisuuskin. Junnut pihalle ja tänne roudataan jotain 39v. kehäraakkia. Sanattomaksi vetää.
 

T.J.R

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Flyers
Melkein puolet kotipeleistä oon käynyt Nordiksella ja muutama vieraspelikin kauteen mahtuu. Jatkossa seuraan pelit kotisohvalta ja ostan melkein 10x halvempaa olutta jos sitä mieli tekee. Rahanlahjoittaminen riittää nyt. Ehkä pleijareissa sitten jaksaa hallille, riippuen mistä asetelmista lähdetään.

Ja niin, Tobias ja Ville, teidät on nyt nähty ja teistäkään ei ollut mihinkään. Tekee pahaa sanoa varsinkin Peltosen kohdalla mutta näytöt on annettu ja ne on todella pienet.
 

Sillisalaatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Onkohan Tobbari saamassa potkut ja tekemässä korvaajalle tekosyytä, miksi ei hänenkään aikana joukkueesta saada valmista. ”Joo tota no kaikki juniorit lähtivät tavoittelemaan nostetta muualle, niin pitää katsoa tätä meidän junioritoimintaa pidemmällä tähtäimellä”
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ei vittu, johan se Tobias näyttikin siltä että olisi mennyt joukkueen kasaamisessa eteenpäin, ehti kuitenkin vetämään pöntöstä alas senkin homman ennen kauden päättymistä. En nyt sano että Lundell mikään varsinainen superlupaus on, mutta ei helvetti miten nämä kaikki vähänkään potentiaaliset saadaan nyt hukattua maakuntiin.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei vittu, johan se Tobias näyttikin siltä että olisi mennyt joukkueen kasaamisessa eteenpäin, ehti kuitenkin vetämään pöntöstä alas senkin homman ennen kauden päättymistä. En nyt sano että Lundell mikään varsinainen superlupaus on, mutta ei helvetti miten nämä kaikki vähänkään potentiaaliset saadaan nyt hukattua maakuntiin.
Tämän lisäksi kun näyttää siltä, ettei sieltä Kolleista ole pariin vuoteen kukaan liigamiehistöön nousemassakaan. Voihan toki esim. Miettinen tai Uronen palata, mutta sitä en heille suosittele.
 

Laiskiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulin tällä palstalla suolanneeksi Salmelaisen näkemyksen pelaajapolitiikasta Kåsastulin hankinnan yhteydessä, ja kyseinen pelaaja osoittautui ennakko-odotuksia paremmaksi. Tältä pohjalta minun kai pitäisi vaan pitää suu supussa, ja sormet poissa näppäimistöltä, mutta....

Nyt on sellaista OIKEALLA tavalla mestaruuden tavoittelua, että ainakaan omaan silmään ei punainen lanka osu. Oletan että Salmelainen on tarkoittanut oikealla tavalla mestaruuden voittamisella pitkäjäntäisempää menestystä pikavoittojen sijaan, mutta mitä pitkäjänteisyyttä on lähettää kaikki nuoret lupaukset maakuntiin ja ottaa tilalle pelaajia, jolla on väistämättä uraa enemmän takana kuin edessä ja rakentaa joukkuetta tälläisten pelaajien varaan vielä useamman pelaajan voimin?


Nykyään joukkueet hajoavat vähintään muutaman vuoden aikajänteellä tietysti melko lailla atomeiksi, mutta silti tuntuu paksulta, että selitellään kaikelle kansalle vapaan kanavan pelin erätaukohaastattelussa siitä kuinka halutaan voittaa mestaruus oikealla tavalla ja olla pitkäjänteisiä, ja sen jälkeen tehdään liikkeitä jotka näyttävät aivan päinvastaisilta
 
Viimeksi muokattu:

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Pakko palata tauolta kommentoimaan tämä, kun seuran jatkuva puuhastelu saa vaan entistä koomisimpia piirteitä..

On tää koomista sekä surullista, että koko ajan puretaan lupaavien junnujen soppareita ja otetaan melkein 40v. pelaajia tilalle. Nyt viimeisimpänä Salin ja Lundell. Teissala ei toki ollut enää ”junnu”. Kesällä lähti eri syiden takia mm. Uronen ja Halttunen.

Tobbarin idea oli alunperin kasvattaa ”omista” junnuista VL-pelaajia joista on iloa useammaksi kaudeksi ja parhaista saa NHL-kasvattajarahaa.

Ei tää kehäraakkien palkkaaminen millään tavalla pitkäjänteistä tekemistä ole tai palvele tulevaisuutta tai tulevia kausia.

Ymmärtäisin jollain tasolla jos peli olis hyvää ja oltais runkkarin TOP2 mutta kun ei todellakaan ole.

Vittu mikä puuhastelijoiden läpimätä hyväveliverkosto koko seura. Ollu Göranin jälkeen. Mikään ei muutu. Viimeisin oikea ammattilainen ja paras hommassaan on ollu Valtanen. Muuten on palkattu omia poikia olemattomilla näytöillä organisaation avainpaikoille.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ei voi kuin ihmetellä Tobbarin touhuja. Jo kaksi lupaavimmasta päästä olevaa omaa kasvattia heivattu ja nyt joukkueeseen raahataan 39-vuotias konkari. Tietty IFK:lla on fyrkkaa rakentaa kova pelaajamateriaali vaikka joka vuosi, mutta mitään punaista lankaa ei joukkueen rakennuksessa tällä hetkellä ole. Jos HIFK ei tällä kaudella mitaleilla ole niin samalla ovenavauksella pitää lähteä sekä Peltonen että Salmelainen.
 

T.J.R

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Flyers
Voi vittujen kevät. Kaskimäen voisi vaihtaa vielä Kai Nurmiseen.
Olin juuri viikonloppuna Levillä pipolätkäturnauksessa ja siellä oli itse asiassa Kai Nurminen. Oli myös mm, Joonas Vihko, Sami Hyypiä, Harri Tikkanen, Esa Tikkanen, Toni Mäkiaho, Ville Uusitalo ja Ville Vahalahti. Kyllä meille pelaamaan mahtuu ja kyseiset herrat ovat siinä iässäkin, että sopisivat tänne hyvin.
 

tomechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oon tykännyt Salmelaisesta huomattavasti edeltäjäänsä enemmän, nää viime liikkeet on kyllä uskomattomia. Ja tietenkin jos Peltonen on ollut Salmelaisen päätös, on se katastrofaalinen. Jotenkin kyllä tuntuu, että nää junnut on lähteneet Peltosen takia, ei Salmelaisen.

Kaikesta huolimatta mun mielestä Salmelainen on suoriutunut paremmin kuin Nybari. Ainakin ne ylimieliset kommentit mediaan ja faneille puuttuu.

Jos IFK ei ole vähintään finaalissa tällä rosterilla, täytyy valmennuksen vaihtua, samalla voi mun mielestä lähteä Salmelainen, vaikka rosterimielessä on ihan ok duunia tehnytkin.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Nyt loksahti kyllä suu auki kun tän viimesimmän uutisen luin. Siis mitä h*elvettiä, onko Salmelainen/seurajohto seonnut ihan lopullisesti? Jos nyt Komarov ja vaikka Seppälä eivät enää tänä keväänä pelaa niin joo ihan sama joku ikäloppu Pihlström muiden ikäloppujen seuraan varmaan ihan jees. Ei oikein jaksa kiinnostaa, toivotaan parasta ja pelätään toki pahinta. Lisää möyrimistä, kiva kiva.

Mutta mikä tää Lundellin ensi kauden sopimuksen purkamis-kuvio on? Kevään vuokra toki aivan ymmärrettävää, mutta miksi ihmeessä piti jälleen purkaa yhden lupaavan junnun soppari kokonaan? Mitä helvettiä täällä oikein tapahtuu??? Niinkuin joku olisi tässä parin viikon sisään päättänyt että "nyt riitti, saa lähteä koko nuorisolauma hiuksista v*ttuun!". Vai onko nuoriso-osasto nähnyt että seuraan ei kannata jäädä roikkumaan kun peliaikaa ei joka tapauksessa ole luvassa?

En olisi vielä viime kesänä/ennen kauden alkua uskonut että oltaisiin tällaisessa tilanteessa. Tässähän ollaan aika Jyp-leveleillä jo...
 

Kara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisi kiva tietää, mikä tässä junioreiden pois päästämisessä on se lopullinen tavoite. Onko HIFK:ssa niin huono tilanne, että kaikkien nuorien pelaajien agentit haluavat asiakkaansa äkkiä pois täältä vai eikö he vain sovi Salmelaisen ja Peltosen kuvioihin. Menestyvä liigajoukkue kuitenkin tarvitsee aina niitä nuoria mukaan, sillä he ovat yleensä halpoja ja heillä on aidosti halua voittaa ja kehittyä, jotta seuraava sopimus olisi isompi ja pääsisi urallaan eteenpäin. Kokeneet pelaajat ovat myös tärkeitä oikeille paikoille hankittuina, mutta harvalla pelaajalla on enää samaa intoa pelaamiseen ulkomaankierroksen jälkeen, kuin ennen sitä.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Olin juuri viikonloppuna Levillä pipolätkäturnauksessa ja siellä oli itse asiassa Kai Nurminen. Oli myös mm, Joonas Vihko, Sami Hyypiä, Harri Tikkanen, Esa Tikkanen, Toni Mäkiaho, Ville Uusitalo ja Ville Vahalahti. Kyllä meille pelaamaan mahtuu ja kyseiset herrat ovat siinä iässäkin, että sopisivat tänne hyvin.
Hyypiä olisi kookas ja ulottuva vahvistus alakertaan paikkaamaan poissaoloja. Kibe Kuhta voisi myös tulla penkin takaa pyörittämään ylivoimaa.

Sori, jotenkin vaan huvittavaa seurattavaa sivustakin. Ei noita ratkaisuja voi vain ymmärtää. Harvoin tällainen junnujen poispotkiminen "konkareiden" tilalta on pitkässä juoksussa johtanut mihinkään positiiviseen. Ottaen huomioon, että esim. Espooseen ja Jokereihin tuo junioreiden polkukin on varmaan hivenen houkuttelevampi tällä hetkellä. Kuka lupaava PK-seudun junnu haluaa edes enää Peltosen IFK:hon näiden käänteiden jälkeen? Kehitystä ei tuossa valmennuksessa tapahdu, ja seura tekee kaikkensa karkottaakseen siellä olevat nuoret muualle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös