Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Tobias Salmelainen IFK:n urheilujohtajana

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 02.11.2017 klo 15.03.

?

Oliko valinta sopiva?

Poll closed 09.11.2017.
 1. Kyllä

  115 ääntä
  44,4%
 2. Ei

  37 ääntä
  14,3%
 3. En osaa sanoa

  107 ääntä
  41,3%
 1. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Juuri julkastu, Tobias Salmelainen on IFK:n uusi urheilutoimenjohtaja.

  Virallinen tiedoite: TIEDOTE: Tobias Salmelainen IFK:n urheilujohtajaksi - HIFK

  Salmelaisen taustat pelaajauran jälkeen:

  2014-2017 Acme World Sports Finland, pelaaja-agentti
  2013-2014 Blues U18 apuvalmentaja
  2013-2014 Financial Advisor, Vauraus Suomi Oy

  Koulutus:

  2015-2016 Master in Sports Managment, Johann Cruyff Institute
  2016 Post Graduate Diploma Sports Managment, Johann Cruyff Institute
  2015 Post Graduate Diploma Sports Marketing, Johanna Cruyff Institute
  2004 High School Diploma Avon Old Farms School, Connecticut, USA
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2017 klo 16.53
 2. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olisinpa toivonut vaihtoehtoa "En osaa sanoa", kun en osaa sanoa oikein mitään. Todella mielenkiintoinen valinta kyllä, positiivisin mielin suhtaudun tähän, joten vastasin että Kyllä.
   
 3. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Tunteeko joku Salmelaisen lähihistoriaa?
  Mitä on tehnyt viimeiset 5 vuotta?
  Online-tutkinto urheilujohtamisesta, se kuultiin infossa.
  Markus Lehdon kanssa tehnyt yhteistyötä ja häneltä saanut luvan lähteä tähän IFK-pestiin.

  Millä statseilla Salmelainen valittiin?

  _
   
 4. Qkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tobias Salmelainen - Acme World Sports

  Toiminut pelaaja-agenttina.
   
 5. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lisätty, kiitos ehdotuksesta.
   
 6. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kiitokset, muutin ääneni sen mukaiseksi. Olen kuitenkin varovaisen positiivinen.
   
 7. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Eräs tuttavani kehui muutama kuukausi sitten, että Tobias Salmelaisesta tulee kovan luokan urheilujohtaja. Ovat kurssittaneet itseään samaan aikaan. Toivotaan, että tuttavani on oikeassa ja saatte hyvän johtajan isolle brändille.
   
 8. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 9. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Onnea, Toby! Nyt punnitaan nuori mies ihan kunnolla. Sama kuin monella muulla päällimmäisenä fiiliksenä – varovaisen positiivinen. Nyt Tobiakselle vain aivan vapaat kädet.
   
 10. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Periaatteessa kaverin näytöt eivät riitä, mutta tässä kohtaa oleellista on, että onko hän ns. tulevaisuuden nimi. Siihen nähtävästi uskotaan, kun hänet kerran palkattiin. Ja hyvä näin, että ei menty mistä aita on matalin.

  Dynaamisuus ja moderni johtaminen, sitä ei voi liikaa korostaa miten IFK näitä tarvitsee Pentti Matikaisen & Tom Nybondasin jälkeen.
   
 11. hege Jäsen

  Aika pitkälti kiinni siitä joutuuko olemaan yes-miehenä edeltäjälleen tai asetetaanko rajat tyyliin "näin on ennenkin tehty". Jos vastuuta ja valtaa annetaan oikeasti niin lievästi positiivinen fiilis ja toisaalta jos muussa organisaatiossa ymmärretään, että kyseessä ei ole eläkevirka niin sen parempi.
   
 12. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Jaa, ihan puskista tuli tämä, mutta en lähde dumaamaan. Kölli/Kautonen olisi ollut varman päälle ratkaisu (varma epäonnistuminen), tässä on jo jonkun verran uskallusta mukana.
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Vaikea sanoa oliko valinta oikea, sen aika näyttää, mutta varovaisen peukun annan näin alustavasti ja toivottavasti homma lähtee rullaamaan nyt oikeaan suuntaan! Tietenkään tämän kauden joukkueeseen on hyvin vaikea Salmelaisen vaikuttaa ja ensi kaudeksikin jatkuu sopimuksia jne. mutta kaudella 2019-20 jäällä pitäisi viimeistään olla täysin Salmelaisen joukkue.

  E: Olisi kyllä mielenkiintoista tietää kuka oli tuo toinen ehdokas kun HIFK:n sivuilla mainitaan: "Lopulta valinta oli äärimmäisen vaikea kahden huippuehdokkaan välillä, mutta nyt se on tehty."
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2017 klo 15.30
 14. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  ACME on tuttu lähinnä piirretyistä, onhan HIFK varmistanut että se on oikeasti olemassa?

  Nopeasti ajateltuna tuli mieleen, että nyt laitettiin poika miehen hommiin, mutta Keklu oli itse asiassa aloittaessaan nuorempi ja hyvää jälkeä tuli. Todennäköisesti parempi vaihtoehto kuin joku sisäpiiriläinen tyyliin Kölli tai Kautonen.
   
 15. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ainoat joita pystyy kommentoimaan,kun ei tarkemmin tiedä
  + Tulee HIFK-perheestä, mutta on itse ulkopuolelta sisäpiirin
  + Nuori
  + Rohkea valinta organisaatiolta

  - Äärimmäisen pieni miinus Jokeri-vuodesta, onneksi pelasi siellä huonosti

  Mistään sisällöllisestä osaamisesta en kykene kommentoimaan, ja se on vain positiivista, sillä vanha kääpä olisi ollut heikko valinta.
   
 16. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Itse nostan hattua tälle valinnalle! Rohkea liike valita nuori ja lupaava kaveri, joten pisteet johdolle ennakkoluulottomuudesta. Ei ainakaan menty sieltä, mistä aita on matalin. Keskeisintä tosiaan, saako riittävän laajan mandaatin toimia, mutta ainakin julkilausuttujen tavoitteiden kautta tämän uskoisi olevan kunnossa. Tiukoissa paikoissahan se sitten tullaan punnitsemaan, mutta toivottavasti pääsee ainakin rauhassa aloittamaan hommansa,
   
 17. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tsemppiä hommaan, aika näyttää.

  Näyttöjä ei ole, mutta se ei haittaa millään tavalla. Loppujen lopuksi tunnettuja UTJ/GM:iä on liigapiireissä varsin vähän ja tuppaavat olevan seuroissaa pitkän linjan vaikuttajia. Salmelainen nuorena tuo toivottavasti uutta virtaa IFK:n hommaan.
   
 18. Bigreds. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ei lajil' väliä
  Eihän tästä voi olla kuin tyytyväinen. Uusia tuulia vanhojen jäärien sijasta. Viimeksi, kun meillä on ollut kolmekymppinen urheilutoimenjohtaja, niin tuloksen muistavat varmasti kaikki. Hieno ja rohkea haku, hyvä Valtanen & co. Ihan kohtuullinen nimipäivälahja Tobbarille.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2017 klo 15.40
 19. scholl Jäsen

  Eikö noissa äänestyksissä enää lue, kuka on äänestänyt ketäkin? Haluaisin nähdä ne kyynikot, jotka äänestävät ei.

  Valtasen alustus oli vakuuttava. Nyt oli oikeasti mietitty ja kartoitettu, eikä päätetty asiaa golfklubin saunassa. Tausta on ihan sopiva. Pelannut, toiminut agenttina, opiskellut urheilujohtamista. Omaa jonkinlaisen vision, millaiseksi urheilupuoli pitää rakentaa. Kuulostaa hyvältä. Ei kummoinen pelaaja, mutta ollut koko ikänsä lajin kanssa tekemisissä. Ehkä kunnianhimoa ja halua tehdä kovasti duunia löytyy. Nälkää menestyä. Minusta kaikki tuntuu nyt hyvältä. Vielä emme tiedä, minkälaiseksi osaajaksi mies paljastuu, mutta siltoja ei ole poltettu, eikä ole mokannut vielä missään. Nyt on mahdollisuus oppia ja kehittyä hyvinkin nopeasti. Toivottavasti on hakenut oppia laajalla skaalalla muualta. Tässä on mahdollisuus, että on löydetty uusi Kekäläinen tai sitten ei. Hyvä, että riski osattiin ja uskallettiin ottaa. Huonommin ei voi mennä kuin miten on viime vuosina mennyt.
   
 20. COLHC1980 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
  Lainaus:
  Tobias on Ligaföreningen hifk rf:n hallituksen jäsenen poika. Ei kauas sisäsiittoisuudesta poikkea. Toivottavasti Tobbari SAA ja tekee itsenäisiä ratkaisuja.
   
 21. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvä fiilis ainakin näin alkuun. Ei käynyt kyllä Tobiaksen nimi mielessäkään. Itseäni ei ikä haittaa pätkääkään. Veikkaanpa että tälläkin palstalla on Tobiakselle ikätovereita, jotka ainakin omasta mielestään osaavat rakentaa paljon paremman joukkueen kuin nybarilla on ollut tapana. Tähän vielä päälle Salmelaisen koulutus ja kokemus scouttauksesta niin tämähän onkin täydellistä.
   
 22. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Ei voinut olla Kölli tai Kautonen.
  Ei ollutkaan vaan satsaus tulevaisuuteen. Onnea Tobiakselle ja
  voimia IFK-reen vetämiseen.
   
 23. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Ihan ok fiilis! Rohkea ja pitkästi aikaa ottanut (on siis harkittu ja punnittu ihan oikeasti) päätös organisaatiolta ja nyt täytyy vaan uskoa, että tästä alkaa uudenlainen aika.
   
 24. Artyukhin Jäsen

  Ei voi vetää ainakaan huonommin kuin Nybari. Hyvä valinta.
   
 25. bobby_halkidis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers
  Vastasin kyllä -> ei mitään tietoa Salmelaisen kompetenssista muuta kuin ettei Markus Lehto olisi pitänyt firmassa kolmea vuotta, jos osaamaton kaveri kyseessä. Nuoren, ennakkoluulottoman, ulkopuolisen rekry positiivista; jaksaa varmasti painaa kovasti duunia ja toiminut sekä eurooppalaisten pelaajien että (oletettavasti) globaalisti seurojen kanssa. Kekäläisellä kovempi pelaajaura ja korkeampi koulutus nuorella iällä, mutta hieman samanlaiset positiivisen odottavaiset vibat hankinnasta kuin aikoinaan teininä.

  Onko vastuulla myös junioritoiminnan kehitys vai tuleeko sitä kautta, että visioi tiimin kanssa seuran tulevaisuuden ja junioripuolelle palkataan vision toteuttaja? Tavoite saada varmasti juniorikasvatus tukemaan pääjoukkuetta, jotta hyppy junioreista nykyistä sulavampi.