Tobias Salmelainen IFK:n urheilujohtajana

  • 1 370 591
  • 8 110

Oliko valinta sopiva?

  • Kyllä

    Ääniä: 115 44,4%
  • Ei

    Ääniä: 37 14,3%
  • En osaa sanoa

    Ääniä: 107 41,3%

  • Äänestäjiä
    259
  • Poll closed .

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Jos Leksan rekryn (ja muiden hankintojen) jälkeen Tobbaria ei valita vuoden urheilujohtajaksi, niin ei sitten koskaan. Ihan jäätävää duunia.
Kylmä fakta on että vain voittajat muistetaan. Nyt on Villen ja joukkueen vuoro hoitaa hommansa. Toimistolla on ainakin suoritettu homma niin hyvin kuin vain voi. Paljonkohan tähän joukkueeseen on uponnut rahaa?
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Salmelainen on kasannut nyt joukkueen, joka on HIFK:n historiassa lähes nimekkäin koskaan. Nyt pitää pyyhkiä onnellisuudesta aiheutuneita kyyneleitä poskipäiltä, meillä on ihan vitun kova jengi kasassa eikä kausi ole edes alkanut. Komarov oli viimeinen naula palikkaan. Tobiakselle puhtaat paperit ja melkein halinkin voisi antaa. Vuosikausiin on tilanne missä oma ja varmasti muidenkin kuin pelkästään Stadilaisten kiinnostus on äärettömän kova päästä katsomaan pelejä.

Bravo Tobias, Bravo!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
On kyllä sellainen joukkue, että Peltosella ei ole mitään tekosyitä jos ei homma toimi. Vaikka varmasti joku silloinkin syytää edelleen Salmelaista.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Tobbe on osuutensa tehnyt arvosanalla erinomainen. Nyt joukkue ja valmennus-saa suorittaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

roskis

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Detroit Red Wings
Tämän vuoden hankintoja kun katsoo niin tulee jopa vähän kusetettu olo, kun katsoo paria edellistä kautta. Nythän tähän hommaan vasta panostetaan. Okei, tietysti tähän vaikuttaa KHL:n kuihtuminen.
Aivan samaa funtsin itse myös. Miten ei näiden vuosien aikana ole liigan tasoon nähden saatu lähes näin kovaa rosteria kasattua. Nyt on toki täysin poikkeuksellinen rosteri kyseessä, mutta top2 paperilla pitäisi olla joka kausi. Tähän olisi kiva kuulla jonkinlainen selvitys miksi näin ei ole.

Tälle kaudelle toki ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa. Esimerkillisesti rakennettu joukkue, joka on paperilla tasoa viime kauden Tappara eli mestari. Toivottavasti myös Ville onnistuu.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tobbelle voi tosiaan antaa arvosanan jo nyt. Se on 10+, mielestäni kaikki on tehty hänen osalta mitä pyydetty. Nyt on Villen ja valmennusosaston aika näyttää, kuten myös pelaajiston.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland

C2 huutelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Oliko se vasemmisto hallituksen löytämä taikaseinä josta sai rahaa ilman vastiketta sittenkin olemassa?

Rahaa saa kyllä kaikilta hallituksilta ilman vastiketta. Tämä hallitus tunkee sitä vaan eri osoitteisiin, kuten turkistarhaukseen, joka voi edesauttaa seuraavaa epidemiaa, kun ei päästä hallille.

IFKn hallitus taas tunkee sitä nyt tähän jengiin. Kelpaa.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovan jengin on Salmelainen kasannut ja lompakko on johdon toimesta levitetty auki tälle kaudelle. Mielenkiintoista nähdä jossain vaiheessa, mikä on ollut tämän kauden pelaajabudjetti.

Nyt onkin sitten Tobben kuten myös Peltosen osalta tulos tai ulos -kausi. Jos jengiin satsatulla rahalla jää materiaalista kiinni tai Peltonen ei saa tolla materiaalilla tulosta aikaiseksi, niin kumpaankin positioon tulee seuraavalle kaudelle uusi kaveri. Nykyiseen Liigan tasoon suhteutettuna HIFK:lla on yhtä vahva jengi kasassa kuin oli 97-98 mestaruuskaudella, joka oli materiaaliltaan silloin täysin ylivertainen.

Sanottakoon kuitenkin luonnollisesti, että naapurista katsottuna toivon tietenkin kannun menevän muualle, mutta on siinä kilpailijoilla työmaata edessä.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt onkin sitten Tobben kuten myös Peltosen osalta tulos tai ulos -kausi. Jos jengiin satsatulla rahalla jää materiaalista kiinni tai Peltonen ei saa tolla materiaalilla tulosta aikaiseksi, niin kumpaankin positioon tulee seuraavalle kaudelle uusi kaveri.
Jos kuvitellaan, että tolla rosterilla ei voita mestaruutta ja olet sitä mieltä, että Salmelainen tulee silloin kengittää, voi kysyä nyt tällee etukäteen, että keitä sinun mielestä hänen olisi tullut sainata nykyisten vahvistusten sijaan, että säästyisi? Miltä osin työnsä on näin ennen kauden alkamista arvioituna epäonnistunut?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Vaikkei tää varmaan ole yleisen palstatotuuden mukainen (tai ehkä on, en ole seurannut tarkkaan), mun mielestä HIFKin viimekautinenkin joukkue oli varsin hyvä. Se konttaaminen mitä kaukalossa nähtiin oli ihan muun kuin joukkueen rakentamisen syytä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leijonat
Vaikkei tää varmaan ole yleisen palstatotuuden mukainen (tai ehkä on, en ole seurannut tarkkaan), mun mielestä HIFKin viimekautinenkin joukkue oli varsin hyvä. Se konttaaminen mitä kaukalossa nähtiin oli ihan muun kuin joukkueen rakentamisen syytä.
Olihan se viime kauden rosteri taas ihan päin helvettiä kasattu. Maalinsuulla pari arpaa, kiekollinen ykköspakki Lyytinen, häntä komppaamassa Rantakari ja laituriosastolla oli Dykiä ja Palolaa laskettu tulosvastuuseen. Taposen kevään superkunto pelasti paljon.

Ensi kauden rosteri näyttää paljon paremmalta. Hyökkäys paras sitten syksyn 2012. Puolustus myös viime vuotista parempi, kiekollinen ykköspakki ehkä puuttuu, mutta Salin tai jopa Kiviharju voi isoa roolia ottaa. Maalivahtien suhteen vähän kysymysmerkkejä, mutta Taposeen löytyy luottoa.
 

Helsingforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
On rakennettu aivan eri tason joukkue kuin viime vuonna, se on päivänselvää. Onko syynä sitten jokereiden paluu (täytyy kilpailla katsojista), viime kauden himmailu koronasulkujen pelossa, uusi toimari tai mikä, mutta onhan tämä aivan eri tasolla oleva joukkue.

En kutsu enää Tobias Salmelaista sillä nimenväännöksellä, joka antaa ymmärtää, ettei hän olisi tehnyt työtään tarpeeksi kovalla omistautuneisuudella. Nyt on tehnyt.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kehuja kuuluu antaa, kun ne on ansaittu! Salmelainen on ne todellakin ansainnut ja on nyt viimein koonnut joukkueen, jossa ei lähtökohtaisesti ole mitään valuvikoja.

Kuten joskus aiemmin kirjoitin niin toivottavasti tämä logiikka myös jatkuu joukkueenrakennuksessa eli joukkue on mintissä hyvissä ajoin ennen kauden alkua myös tulevaisuudessa. Nämäkin onnistumiset joukkueiden rakentamisessa kulkevat melko hyvin käsi kädessä IFKn oikean urheilullisen menestyksen kanssa eli silloin kuin ollaan oltu finaaleissa ovat joukkueet olleet erinomaisesti koottuja ennen kautta ja kauden aikana sitten ainoastaan hienosäädetty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös