To 8.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 55 327
  • 801

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Virtanen taitaa olla nyrkkihommissa kuitenkin eri kaliiberin ukko kuin Yonkman. Mistä Yonkman muuten saanut erittäin kovan tappelijan maineen? Sarjamurhaajan naama ja kaapin koko ei riitä, joten jotain koviakin tappeluja on pakostakin vyöllä? E: Tämä kysymys täysin ilman sarvia ja hampaita.

Yogilla lienee kuitenkin kovemmista kavereista voittoja kuin Jonnella. Mikä ei toki kerro mitään, koska Virtanen pelaa kotoliigassa ja vastuksia ei juurikaan löydy. Omissa kirjoissa Yonkman ja Virtanen on ne tappelijamöröt joittenka kanssa kovin moni ei halua lähteä hippasille.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Teillä Jyväskyläläisillä on jotain yhteistä: Muille saa vittuilla, mutta jos tulee takaisin, niin esitetään loukkaantunutta älykköä.
Vittuilu on taitolaji. Jotkut handlaa, jotkut eivät. Tänään sä oot kuulunut jälkimmäiseen kategoriaan.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miksi et Kärki puolustanut.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erätauollakin oli ilmeisesti olleet jonkinlaiset hulinat Jyväskylässä, kun Ässien kakkoskoutsi Niittynen oli yrittänyt päästä JYPin pukukoppiin. :)

Tulee iha Marko Virtanen mieleen kun oli JYPin apuvalmentaja Jyrki Ahon ollessa päävalmentaja. Muistaakseni HPK:tai vastaan.
 

Ralph

Jäsen
KooKoo kaventaa, tehkää nyt perkele vielä se toinen!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kärppien ei-vakiokokoonpanon junnuista Huttula on ollut jälleen oikein hyvä ja Siikaluomakin paljon parempi kuin aiemmin. Koblizek sen sijaan on ollut pettymys ja Annunen saa ottaa Kerhon kolme ekaa maalia enemmän tai vähemmän piikkiinsä. Muista ei selkeä mielipidettä.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Mistä toi Jasun jäähy nyt tuli? Ainoa "kampitus" tuossa oli ku Luoto kääntyi kiekon kanssa ja Jukuripakki kaatui siihen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös