Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

To 5.1.2017 Jokerit - SKA Pietari

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Sako, 05.01.2017 klo 13.55.

 1. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kauden parhaita ja viihdyttävämpiä otteluita tähän mennessä ja maistuva voitto, unohtamatta tärkeitä pisteitä sarjataulukkoa ajatellen.
   
 2. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  SKA on lyöty, Tuomarit on lyöty. Vituttaako Venäjä. Naminami! IHANAA JOKERIT!
   
 3. faro Jäsen

  Hattu päästä!
   
 4. Keltainen Jaffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Upea voitto, upea peli, UPEA VOITTOKERROIN! Kiitos, Jokerit!
   
 5. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei ole näin paljoa vähään aikaan jännittänyt matsin lopussa.
   
 6. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  On tämä upea voitto. Kun miettii miten epätasaiset lähtökohdat ennen ottelua oli. Jumankekka sentään!
   
 7. Juzsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
  Helposti kauden kovin matsi! Kenties koko KHL taipaleen.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kiitos Jokerit!

  Huikealla taistelulla kausi voitollisesti käyntiin...!
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Maukas voitto.
   
 10. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Tämän matsin koostetta kundien pitää katsella Kaukoidän siirtymätaipaleilla, jotta muistavat kuinka pelataan jääkiekkoa.
   
 11. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Pihlström ilmeisesti kepeillä kävellyt ottelun jälkeen pois hallilta, joten voi olla pidempääkin huilia luvassa. Sinällään harmi, kun nelosketju tuntui toimivan erittäin hyvin tuossa koostumuksessa ja aktiivisuudellaan onnistui rakentamaan useita tilanteita.
   
 12. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tänään Iso Seiska pelasi parhaan pelinsä. En uskaltanut kehua häntä kesken pelin, koska olisin jinannut ja hänen virheestä olisi tullut SKAn voittomaali.
   
 13. Gemondo Jäsen

  Eipä tarvitse enää arpoa että ostaako playoffkausaria vai ei. Kiitos Jokerit. Ensi kerralla kun otetaan vielä fyysinenkin niskalenkki niin elämä on täydellistä.
   
 14. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Miltä tuo matsi muuten vaikutti noin niinkuin ulkopuolisen silmin?
   
 15. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Upea ottelu ja mahtava voitto Jokereille. Suorituksen arvoa parantaa se, että pelattiin sekä vastustajaa että räikeän puolueellisia tuomareita vastaan. Neuvottelemalla SKA:lle annetut hyökkäyspään aloitukset ovat yksi asia, mutta sitten oli se toisessa erässä tapahtunut Reginiin kohdistunut polvitaklaus. Törkein näkemäni temppu piiiitkään aikaan. Viasatin hidastuksesta näkee hyvin että SKA:n mies muuttaa suuntaa ja ojentaa jalan täysin vahingoittamisyrityksessä. 5+20 pitäisi olla ihan automaatio, mutta mitäpä tuollaisesta mitään jäähyä antamaan!

  Ja vielä SKA:sta: ne filmit ja muut jääkiekon hengen vastaiset touhut... Harmittaa että niinkin hieno mies kuin Pavel Datsjuk on joutunut tuollaiseen sakkiin pelaamaan viimeiset pelivuotensa.

  Ai niin! Marko Anttila oli ihan loistava!
   
 16. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Kuten toivoin niin se maali kaivettiin ja napattiin todella makea voitto. Joten iltaa voi sanoa varsin onnistuneeksi.
   
 17. Hockey Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, junnut & Kimi Räikkönen
  Tuossa aiemmin yksi käyttäjä mainitsi olleensa ensimmäistä kertaa KHL-matsissa, samoin myös allekijoittanut ja vieläpä samasta syystä (Kovaltshuk & Datsjuk).

  Tällaisen KHL-kiekkoa seuraamattoman silmin peli näytti hidastempoisemmalta mitä aluksi oletin. Kiekonmenetyksiä tuntu tulevan aika paljon puolin ja toisin keskialueella ja muutamat räikeät harhasyötöt puolin ja toisin. Peli oli ihan viihdyttävä, vaikka tuota tempoa tosiaan oletin kovemmaksi. Varmaan odotin vaan liikaa. Tää kausi on ainakin toistaiseksi ollut harvinainen siinä mielessä, että vielä hitaampaa liigakiekkoa ei ole tullut seurattua telkusta saati sitten paikan päältä lainkaan.

  Itse matsin seurannassa itellä painottui SKA aika vahvasti, Jokerien touhuihin ei oikein mielenkiinto niin riittänyt. Varsinkin Pavelia tuli pidettyä silmällä välillä jopa vaihtopenkillä ollessa. Hienoa nähdä että peli kulki vaikka sellainen ehkä vähän höntsäilevä yleiskuva jäi Datsjukista. Toki mies pelaa eri tavalla jääkiekkoa kuin muut.

  Hoksasin siinä ottelun aikana, että tässä silmien edessähän pelaa sarjataulukon ja nimien puolesta Euroopan kovin kiekkojoukkue. Olis hienoa nähdä SKA:n ottavan matsia joitakin änärijengejä vastaan, näkisi miten taitokiekko toimii p-amerikkalaista vauhtikiekkoa vastaan. Noi SKA:n kuviot oli kyllä hienon näköistä katsottavaa, kiekko liikku sulavasti mieheltä toiselle. Varjopuolena tietty se, että välillä pelattiin kyllä todella kaunista kuviota, joka lopulta ei johtanut yhtään mihinkään, vaikka kiekkoa dominoitiin hyökkäysalueella.

  Pitää myös sanoa, että se yksi polvitaklaus ja sukellus oli kyllä silkkaa paskaa, onneksi jälkimmäisestä sentään vihellettiin kaksiminuuttinen. Olihan siellä kentällä tunnelma lämmin.
   
 18. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Ei varsinaisesti liity mihinkään, mutta missä istuit? Jos istut yläkatsomossa niin pelin hitaus voi korostua, kun pelaajat ovat oikeasti niin kaukana. Hyvä jos pelaajien numeroita edes näkee. Areena on kuitenkin suht iso halli ja vaikka yläkatsomosta näkee itse pelin erinomaisesti niin pelin vauhdin kyllä kokee optimaalisella tavalla alakatsomosta. Mielestäni alakatsomossa rivit 15-21 tuottaa parhaan pelikokemuksen nopeuden ja pelitilanteiden kannalta.

  Toisaalta jos olet tottunut änärikoohottamiseen ja coast to coast peliin pienessä kaukalossa, niin turha olla yllättynyt, että isossa askissa Eurooppalaisilla pelityylillä ja taidolla peli on hitaampaa.

  Harhasyöttöihin en osaa ottaa kantaa, koska niitä antaa jokainen liigasta riippumatta.
   
 19. Hockey Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, junnut & Kimi Räikkönen
  Lainaus:
  No joo, toi on kyllä totta. Istuin aika ylhäällä, keskellä hallia ja yläkatsomon puolessa välissä. Enpä ottanut tota seikkaa huomioon.
   
 20. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pakko palata vielä tunnelmoimaan torstaita. SKA:n nujertamine ehjällä suorituksella kyllä ainakin omissa fiiliksissä nosti tämän kauden performanssia kokonaisuutena merkittävästi. Pisteitä on sählätty, hukattu haluttomuuttaan heikompia vastaan ja Pietarissa tuli täysin rampana rumasti pataan, mutta tämä matsi osoitti että joukkueessa on sydäntä ja potentiaalia, joka pitää vaan saada houkuteltua ilta toisensa perään esiin. Ja tietysti kerrankin saimme taas haastaa niin täydellä kokoonpanolla kärkijengin, ettei tarvinnut loukkaantumisia jossitella. Harvinaista hupia näiden kolmen kauden aikana.

  Itse voitto menee samaan sarjaan mm. Radu/Zaitsev-ZSKA:n kaatamisen kanssa viime kaudella, mutta tuo oli tyyppiä elo-syyskuuta areenalla joten tämä menee edelle. SKA-matseista tulee mieleen ekan kauden kiimainen eka voitto jossa Moseksen & co lataus ja Ilyan hiillostaminen pauhaavalla Areenalla ei voinut johtaa kuin voittoon.

  Jääkiekkojumalat olivat myös suosiollisia ainakin jos näin oikein, kun Shipatsev sai kunnolla käsille viimeisten minuuttien aikana ja pussyna jätti hyökkäyksen kesken ja luisteli penkille ruikuttamaan. Muuten varmaan ei Shipatsev taitavana pelaajana moista ansaitsisi, mutta teloitusyritys Kapteeniin koipea ulottamalla oli taas oksettavinta mitä viime kauden Vladivostokin ja Torpedon jälkeen tulee mieleen. Ilyan kyynärpää Lauridseniin kuuluu sarjaan "sika" myös, mutta luulen että iso #7 muistaa nämä ja sota jatkuu Pietarissa ensi kerralla.

  Zapolta hyvä peli muuten, playoffeissa näitä sitten. Ja Jokereille varmaan hyvä muistutus taas siitä että isoja vastaan matsit helposti voitetaan ja hävitään maalin edessä. Jokerit pelasi erinomaisesti Zapon edessä ja teki kaksi maalia kolmen metrin Koskiselle maalin edestä. Onni seuraa mustelmia ja uhrauksia, varmaan Pihlström ja Jormakka allekirjoittaa.

  Voi Moses sentään, kun on väärässä paikassa Stevie edelleen. Onneksi ei osunut läpiajosta.

  Tästä on hyvä lähteä kirimään playoffeihin, nyt vaan kun joukkue vielä päättäisi että vuonna 2017 piste SKA:lta on ihan yhtä arvokas kuin piste Severstalilta/Amurilta/Kunlunilta jne. eikä perseilisi sarjataulukkoa ihan itse.
   
 21. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tähän muuten vahva sama, Marko Anttila oli erinomainen SKA:ta vastaan.