To 4.12.2008 JYP - Jokerit

  • 20 845
  • 117

kokalolu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Jokerit
Todennäköisesti sateiseen torstai iltaan, Jyväskylään saapuu ensimmäisen kerran tällä kaudella, Iso Jokerit.

-Jokerit on pelannut jälleen viime ajat vahvasti, nopeasti Jatkoajan raportista kun lunttasi, näytti viidestä viime pelistä olevan vain yksi peli, TPS:ää vastaan, josta ei olisi kolme pistettä Jokerit ottanut.

-JYP On pelannut näin minun silmiini nähden tauon jälkeen huonosti, ja epätasaisesti. Viime pelissä kaatui kuitenkin Hpk, vaikka pelintaso ei huippua hiponut. Saipalle kärsitty tappio kuitenkin vähän pistää miettimään.

-tapahtuma Ottelu tulee olemaan loppuunmyyty, sen uskaltaa jo nyt sanoa. Harmi, että ottelu ei ole lauantaina, mutta eipä se nytten paljoa haittaa.

-Kuka vie maalivahtien taiston?
-Onko Hauhtonen vieläkin se sama kuin silloin vuosituhannen alussa
-Immonen, pisteet???
-paukutusryhmä Huutoja Bicekille, että jatkaa?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kaksi liigan tämän hetken parasta joukkuetta vastakkain, ei kahta sanaa.

Jokerilasien takaa ottelun voittaminen olisi "ihan kiva juttu", koska silloin piste-ero kaventuisi tasan yhteen pisteeseen ja meillä olisi edelleen kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin JYP:llä.

Kristallipalloni sanoo, että tasainen ja vähämaalinen taistelu on luvassa(huh, mikä ylläri?!). Molemmat joukkueet pelaavat hemmetin hyvää viisikkopeliä ja päästävät vähiten maaleja liigassa omiin. Molemmilla on maalissa myös huippukassarit, joten mitä muuta voi odottaa, kuin vähämaalista peliä?

JYP 1,2 - Jokerit 0,1,2. Näin se on nähtävä.

-paukutusryhmä Huutoja Bicekille, että jatkaa?

Kai sentään katu-uskottavasti härmän kielellä aikovat rääkyä? =)
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
helppo yhtyä siihen, että tiukka peli on tulossa. Saa nähdä saako Pesonen/Lahti huomenna näytön paikkaa kovimmassa mahdollisessa testissä Liigassa. Hyvin ovat miehet D:ssä peliä vieneet.

Mutta ennen muuta huomenna uskon JYP:n ykkösen ja kakkosen syttyvän näyttämään pääkaupungin tähdille jyväskyläläistä taitoa. Immoset ja Hytöset johtavat huomenna JYP:n parin maalin voittoon uskallan ennustaa.

Itse asiassa Immosen ketju on pelannut tauon jälkeen tehopisteitään paremmin, joten kyllä ne runsaammat maalitkin sieltä tulee - toivotaan että huomenna. Kerrankin voi olla Veikkaajan kanssa samoilla linjoilla kärkiottelun suhteen. Eiköhän kovin vastus sytytä.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kyllä saattaa olla hyvinkin todennäköistä, että vaikka on viikkopeli täpötäysi Hippos ottaa vastaan kovakuntoisen (jopa Sihvosen tunnustanut) Jokerit. Olisikohan jo jopa playoffhenkeä ilmassa. Päivänselvää on, että nämä 2 joukkuetta ovat kärkikahinoissa keväälläkin.

Mikä olisikaan maukkaampaa kuin..niin se kevät -92 tuli mieleen. Tiukka peli joka tapauksessa, parempi voittakoot.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Harmi kun ei pääse paikanpäälle todistamaan tätä huikeaa kiekko trilleriä vaan joutuu tyytymään Lieveilmiön selostukseen.

Kaikki kliseet ottelusta on jo tullut todettua joten ei niistä sen enempää.

Mielenkiinnolla odotan kokoonpanoja, koska D:stä varmaan jokunen pelaaja tulee. Todennäköisesti Vänttinen, Pesonen... jne. Jotenkin on sellainen tunne, että pelin ratkaisijat tulevat näistä pelaajista.

Peli päättyy mitä todennäköisimmin 0-0 tjms.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Jyväskylässä nähdään tänään varmasti hyvätasoinen ja jännittävä peli, vaikka raskainta ja pimeintä aikaa muuten eletäänkin. Yleensäkin JYPin ja Jokerien pelit Hippoksella ovat olleet hyvätasoisia ja jännittäviä. Harmi kun en itse pääse paikalle Jyväskylään...

Joukkueet kohtasivat lokakuussa Areenalla ja silloin JYP voitti hyvätasoisen pelin jälkeen 1-0, Jokeritkaan ei pelannut silloin huonosti, ainoastaan tehottomasti. Viimeistään tämä peli kertoi kaikille Jokeri-faneillekin, että Jyväskylässä on tällä kaudella aivan erinomainen ja yhtenäinen joukkue. Kun tähän lisätään vielä fanaattinen kotiyleisö tänään, niin on Jokereille aikamoinen tehtävä jos meinataan tuo lokakuun kotitappio kuitata. Muttei mahdoton tehtävä!

Jokereilla on kuitenkin pakka hyvin kasassa ja joukkue on pelannut tauon jälkeen hieman tasaisemmin kuin JYP tulosten valossa - eikä JYP toki ole huonosti pelannut. Tänäänkin vaaditaan kärsivällisyyttä, varsinkin ottelun alku on haastava, kun JYP tulee yleisön tuella varmasti kovaa. Pari maalia heti alkuun Jokereille, niin kyllä hiljenee...Tosin sekään ei ihmetyttäisi, jos avausmaali nähtäisiin esim. vasta viimeisessä erässä ja silloin sen voi tehdä kumpi tahansa. Ottelusta voi tulla kovaakin pelaamista, tässä tuomarien rooli nousee tärkeäksi, Jyväskylässä yleisö psyykkaa kotijoukkueen kannalta varmasti tuomareita. Jokereille on mukavasti pomppinut välillä esim. Lukkoa vastaan tiistaina, jos pomppisi tänäänkin... :)

Kaikkiaan hieno peli odotettavissa, toivottavasti joukkueet eivät petä, parempi voittakoon. Täytyy seurata illalla teksti-tv:stä pelin etenemistä, mukavahan sitä olisi Jyväskylään ollut tullakin, no ehkä keväällä play off-peleissä taistellaan sitten niistä harvoista irtolipuista joita myyntiin jää...
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
-tapahtuma Ottelu tulee olemaan loppuunmyyty, sen uskaltaa jo nyt sanoa. Harmi, että ottelu ei ole lauantaina, mutta eipä se nytten paljoa haittaa.
Onko ensimmäinen kerta muuten tällä kaudella kun halli on täynnä, vai onko kiekkobuumin ansiosta saatu se jo usemman kerran täyteen? Mukavaa että Jokerit sytyttää vieraspaikkakunnilla, tiukasta puolustustaktiikasta huolimatta.

-Kuka vie maalivahtien taiston?
Juuso Riksman, Jokerit.
-Onko Hauhtonen vieläkin se sama kuin silloin vuosituhannen alussa
Eipä taida olla, Hauhtonen on viime aikoina johtanut Jokerien parasta ketjua, jonka laidoilla pelaavat Louhi ja Kerman. Hauhtonen on köyhänmiehen Pakaslahti.
-Immonen, pisteet???
0+0.
-paukutusryhmä Huutoja Bicekille, että jatkaa?
Niin onko Jypillä varaa maksaa Bicekille koko kauden palkka veroinen, siinähän säästää paljon kun vaihtaa artistin toiseen artistiin.
 
Viimeksi muokattu:

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ai että tätä on henkilökohtaisesti odotettu! Jokerit saapuu Jyväskylään.

Nyt on mahdollisuus kuitata se viimepelin häviö, mutta tuloksesta huolimatta sarjajohtohan ei vaihdu - vielä. Tässä orastavassa otteluruuhkassa ei jalankaan pitäisi vielä painaa, joten Lehkosen sanoin tänään ei säästellä tulevia pelejä varten, vaan nyt kaivetaan se voitto Hippokselta!

Toivotaan että tulee hieno peli ja katsomoon kunnon fiilistä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Edellisessä kohtaamisessahan Hartwall Areenassa Jokerit hallitsi peliä Jypiä vastaan mutta ei saanut kiekkoa Wallinheimon ohi sitten millään. Tuo peli oli niitä jotka vahvistivat uskoa että Jokerit on nousemassa mukaan kärkikahinoihin myös pelillisesti ja niinhän siinä on käynyt, Jokerit on edelleen täyttä timanttia puolustussuuntaan Riksmanin toimiessa viimeisenä lukkona mutta alkukaudesta nähty hyökkäyspeli on kehittynyt huimin askelin, harmi ettei Bishai ole pelikuntoinen koska silloin meillä olisi kolme kovaa hyökkäysketjua. Nyt vahvin ketju on ehkäpä hieman yllättäenkin Hauhtosen vitja jossa laidoilla niin Louhi kuin Kermankin on hyvässä iskussa, varsinkin Jykän duunia on pakko ihailla pelistä toiseen. Tämä on se Louhi joka mestaruuden voittaneesta Kerhosta tänne hommattiin ja haluttiin saada. Tenute esittelee tänään varmasti kikka arsenaaliaan ja isokokoinen Janne Lahti aiheuttanee Jypin puolustukselle päänvaivaa.

Tämä on todellla kova mittari Jokereille ja miksei Jypillekin siitä missä sarjan kärkijoukkueet tällä hetkellä menee ja nyt olisi Jokereilla hyvä paikka napata tässä 6 pisteen pelissä sarjakärkeä kiinni ja nousta todella uhkaamaan piikkipaikalla pitkään viihtynyttä Jyväskylän ylpeyttä.

Jännä ilta luvassa, harmi että Canal+ näyttää mielummin jonkun väsyneen jumbokamppailun Lukko-Kalpa kuin kierroksen ehdottomasti mielenkiintoisimman pelin. Kaksi liigaa tällä kaudella hallitsevaa joukkuetta kohtaa ja taistelee runkosarjan ykkösen paikasta niin Canal+ on mielummin Raumalla. On muuten todella taidokkaasti valittu ottelu, hieno osoitus ammattitaidosta. Tasaista kamppailua on helppo odottaa, kuten myös sitä ettei maaleilla tulla mässäilemään, veikataan nyt että otteluun lievänä ennakkosuosikkina lähtevä Jyp voittaa 3-1 3.erän ylivoimamaalilla ja viimeinen tulee tyhjiin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Onko ensimmäinen kerta muuten tällä kaudella kun halli on täynnä, vai onko kiekkobuumin ansiosta saatu se jo usemman kerran täyteen? Mukavaa että Jokerit sytyttää vieraspaikkakunnilla, tiukasta puolustustaktiikasta huolimatta.
Onhan tuo ollut jo useamman kerran täynnä tai lähes täynnä. Synergian käyttöaste on keskiarvoltaan päälle 90% luokkaa. Jossain välissä se oli 95%, mutta sen jälkeen on ollut pari peliä jossa katsojia olisi mahtunut halliin pari sataa enemmän. Tällä kaudella JYP on sytyttänyt ja hyvä niin.

Itse puolestaan odotan sellaista perus 4-2 voittoa, mutta tuo voitto saattaa mennä ihan kummalle joukkueelle vaan. Jokerit on pelanneet ilmeisen hyvin viime aikoina. Ennen kaikkea tasaisesti, oli sitten pomppinut tai ei. Loppupeleissä vain pisteet lasketaan. JYP puolestaan on viime aikoina pelannut ailahtelevasti ainakin pisteiden valossa. Olisikin erityisen tärkeää ottaa voitto nyt päävastustajasta jottei nuo Helsingin pellet tule ottamaan varastamaan meidän kärkipaikkaa joka on historian valossa ollut JYPille ja sen kannattajille harvinaista herkkua. Kokoonpanoja odotellessa...
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse puolestaan odotan sellaista perus 4-2 voittoa, mutta tuo voitto saattaa mennä ihan kummalle joukkueelle vaan.

En jotenkin usko että noin montaa maalia pelissä tulee.
Jokereita vastaan on tehty viimeisessä 15 pelissä vaan kerran yli 3 maalia ja jos otannaksi otetaan 20 peliä ei luku silti nouse kuin kolmeen.

Eikökän peli tule olemaan jälleen kerran erittäin vähä maalinen ja tasainen jonka jompi kumpi joukkue ratkaisee kolmannessa erässä.
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
JYPillä on eniten tehtyjä maaleja ja vähiten päästettyjä (5 vähemmän kuin Jokereilla) vaikka kaksi ottelua enemmän pelattuna. Tässä ketjussa on kyllä ylikorostettu Jokereiden hyvää puolustuspeliä verrattuna JYPin vastaavaan, joka varsinkin tilastojen perusteella on toiminut. Pelillisestikin homma toimii nättinä viisikkopuolustuksena kentän joka alueella. Hyökkäyspeli ei aina pelillisesti ole ollut sitä parhaan mahdollisen näköistä, mutta tilastoista voi vilkaista, että tehokasta (tehokkainta) se on ainakin ollut, joten miksi ei tänäänkin?

Tämä peli olisi erittäin hyvä voittaa ja ottaa samalla yliote tastelussa SM-Liigan piikkipaikasta, jonne Jokerit on todella hyvää vauhtia kipuamassa. Tänään JYPin kannalta olisi elintärkeää löytää edes pieni järjenhiven ylivoimapeliin, joka on ollut aivan hirveännäköistä ja tehotonta viime aikoina. Jokereille on vaikea tasakentällisin montaa maalia peliä kohti tehdä, joten suurena toiveena on, että RD on puuttunut ylivoimakuvioihin ja alueelle vientiin tässä alkuviikon aikana. Tietenkin puuttunut vielä niin, että homma saadaan nyt toimimaan.

JYPille ei kotona tehdä normaalisti kuin 1-2 korkeintaan 3 (tuskin Jokereiden tehoilla kuitenkaan) maalia, joten vähintään yksi maali tasakentällisin ja 1-2 ylivoimamaalia riittänee tänään voittoon. Eiköhän siihen pystytä!

e. Jokereilla olikin enää vain kaksi peliä vähemmän kuin JYPillä. :)
 
Viimeksi muokattu:

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin, viimeinkin Jokerit saapuu vierailulle Jyväskylään. Tätä on kyllä odotettu ja on siis aika allekirjoittaneenkin käydä vihdoin katsastamassa Synergia-areena ja sen tarjonta paikan päällä ensimmäistä kertaa. Ennakkoasetelmat huomioon ottaen voisi hallissa kuvitella olevan paljon porukkaa paikalla ja tunnelmakin lienee ihan hyvä.

Odotan tasaista kamppailua, jonka Jokerit vie lopulta nimiinsä ja toivottavasti jo varsinaisella peliajalla. Itse asiassa Jokereiden voitosta tarjotaan ihan hyviä kertoimia, joten ehkä pitäisi mennä pitkästä aikaa fiiliksen mukaan. Tosin aina kun omia veikkaan, niin tappio tulee.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä ketjussa on kyllä ylikorostettu Jokereiden hyvää puolustuspeliä verrattuna JYPin vastaavaan, joka varsinkin tilastojen perusteella on toiminut.

Niin noita tilastoja kun lukee niin kannattaa vähän ehkä katsoa mistä ne muodostuvat.
Ensimmäisen 10 pelin aikana Jokereita vastaan on tehtiin 2.3 maalia per peli , mutta sen jälkeisissä 17 pelissä vaan 1.6 maalia per peli.
Tästä voisi joku huomata että ehkä nuo päästetyt maalit johtuvat siitä että Jokereiden peli ei kauden alussa ollut mitenkään erikoisen hyvää mutta tällä hetkellä se on puolustuspäässä aivan liigan eliittiä.
Viimeisestä kymmenestä pelistä sama luku on 1.5 ja viimeisestä viidestä 1.2 , joku voisi tästä huomata että puolustuspeli on kehittynyt.


edit. Jyp on viimeisessä 10 pelissä päästänyt 1.9 ja viimeisessä viidessä 1.8 maalia per peli.
En tuon kauempaa nyt jaksa alkaa laskemaan ja en myöskään nää että niin vanhat tämän pelin asetelmiin vaikuttavat tai kertovat joukkueiden tämän hetkisestä kunnosta.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Kokoonpanoissa voi näkyä myös se, että D-Teamissa onnistui koko konkkaronkka, nyt JYP nutuissa olevista miehistä??? Kun en ollut paikalla, niin en tiedä, mutta siltä osin ainakin illan miehitys haiskahtaisi. Esimerkiksi neloskenttä on kuin eilisestä pelistä. Tosi hieno juttu, että Pesonen saa kolmosessa taas näytön paikan.

Itse asiassa kolmosketju Jypiltä voi olla yllättävä ja kova ase tänään tehojen muodossa. Kumpikin laituri pystyy maalaamaan ja sentteri kyllä tarjoilee.

Desimaalitarkkuudella täällä on laskettu tilastoja puolustusten pitävyydestä, mutta se on ehkä jo vähän turhaa. Kaksi liigan parhaiten puolustavaa ja vahvat maalivahdit omaavaa joukkuetta kohtaa. Eiköhän se paremmuuskin sitten ratkota tänään. Viimeksi parempi muuten oli nimenomaan JYP, eikä vain desimaalilla, vaan kokonaisella maalilla.

Ja loppujen lopuksi tänään ratkaistaan taas hyökkääjien tehokkuus, koska puolustusten kovuutta kukaan ei kyseenalaista ja ratkaisuksi nouseekin se kumpi on kovempi hyökkäyspäässä ja siinä kovempi on JYP. Tai siis minun mielestäni kauden nähtyjen pelien perusteella. Jokereita en tosin ole nähnyt kuin TV:stä.

Helsingin pelin perusteella ero joukkueiden välillä on hiuksenhieno, mutta siitäkin vieraspelistä voitto haettiin kotiin. Kotona on turha olla takaisinpäin vieraskoreita.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Peli ratkeaa tänään Jokereitten alivoimapelaamiseen ja Riksmanin vireeseen. Jyp tulee lujaa päälle ja Jokerit saa tällöin peliä rikkoessaan helppojakin jäähyjä. Jos Jokerit kestää lukuisat alivoimat ja tekee sen normaalit about kaksi maalia, niin voitto on saletti. Edellinen kohtaaminen oli yksi parhaista Jokereitten kotipeleistä tällä kaudella, vaikka turpaan tulikin. Nyt tarvitaan Sinuhen edessä huomattavasti enemmän röyhkeyttä kuin silloin, jotta verkot alkavat soimaan.

Lintu jatkaa hyviä otteitaan ja tekee ainakin yhden. Juusolle 34 torjuntaa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Ennakkoasetelmat huomioon ottaen voisi hallissa kuvitella olevan paljon porukkaa paikalla ja tunnelmakin lienee ihan hyvä.

Vaikka halli on täysi niin tunnelma ei helposti nouse viime kauden tasolle, koska hallin kapasiteetti on laskenut liigatasolle reilusti alimittaiseen 4180:een. Lisäksi osa katsojista seuraa peliä lasitetuista aitioista ja ainoa ääni mikä niistä kantautuu on ajoittaiset palohälytykset, kun VIP-vieraille kärrätään grillattuja herkkuja pöytään.

Nojoo, itse peliin. Mukava päästä paikalle, vaikkakin seisomakatsomoon kauas grilliherkuista. On kyllä kerrassaan eriskummallinen lähtökohta peliin kun liigakakkonen Jokerit tulee haastamaan sarjakärki JYPiä. Hämmästyttävää, mutta uskottava se on.

Kaiken logiikan mukaan pelistä tulee tasainen. Toivon tosiaan JYPille avausmaalia, ettei menisi ihan totaaliseksi pään hakkaamiseksi seinään.

Tuomarikaksikko vaikuttaa lupaavalta, veikkaan että kirvoittavat kommentteja puolesta ja vastaan. Kunhan ei Henrikssonia ja Ringbomia täällä nähdä. Kuka tuomaristosta saa tällä kierroksella "vahingossa" taklauksen päälleen?

JYPin kokoonpano näyttää mielenkiintoiselta, hyvin onnistuneet D-miehet palkitaan taas liigapelillä. Toivotaan että P. JORMAKKA nähdään myös kentällä jossain vaiheessa.

Jos JYP saa alun latauksessa maalin tai pari aikaiseksi niin uskon että Jokerit voivat saada jopa sellaisen perinteisen "valmentaja vaihtoon" -kylvetyksen mitä aikaisempina vuosina on saatu todistaa pariin otteeseen. Ei sillä että Sihvosen haukkumaa Hanlonia mihinkään vaihdettaisi. Toisaalta peli voi yhtä hyvin kääntyä Jokereille johonkin masentaavan 1-4 -tulokseen. Mutta täytyy todeta että tasainen peli alusta loppuun maistuisi parhaalle, kävi lopussa miten kävi.
 

Filosofem

Jäsen
Edellisessä kohtaamisessa tilanne oli hyvin samankaltainen kuin nyt: JYP johtaa liigaa, mutta Jokereilla parempi piste per peli -keskiarvo kun on vähemmän otteluita pelaamatta. Silloin lopputulos oli pahin mahdollinen, eli JYPille täydet kolme pistettä. Eipä JYP kuitenkaan ole onnistunut karkaamaan, koska tilanne on tosiaan nyt sama kuin viimeksi. Helkkarin tärkeä matsi tuloillaan ja kieltämättä yksikin piste saattaisi lohduttaa. Veikkaan silti, että Hauhtosen ketju ratkaisee pelin Jokereille.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokereilta poissa Janne Lahti. Toivottavasti pelkkää flunssaa, sillä loukkaantumisen jälkeen alkoi vähitellen päästä vireeseen ja ketju on toiminut hyvin.

Jopas helpottui Jypin puolustuksen hommat kun Janne Lahti on poissa, tämä valitettavasti nostaa myös erään turhakkeen taas mukaan pelaavaan kokoonpanoon, yhden miehen poistumisella meidän nelonen ja kolmonen heikkenivät selvästi. Jypin voitto helpottui huomattavasti.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Jokereilta poissa Janne Lahti. Toivottavasti pelkkää flunssaa, sillä loukkaantumisen jälkeen alkoi vähitellen päästä vireeseen ja ketju on toiminut hyvin.

Valitettavasti ihan pelkällä flunssalla ei selvitty.
Alaraaja vamma kuulema.
 

Erik Loka

Jäsen
JYPihän voittaa tänään 3-1. P. Jormakka nousee kolmoseen Pesosen tilalle toisessa erässä ja tekee maalin.
Nyt on kyllä JYPin kolmospakkipari todellisessa testissä, täytyy vaan toivoa että oma pää pitää, eikä tule mitään hasardeja. Viitanen saisi myös pysyä jäähyboksista poissa.
 

Perushoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Jokerit, Spurs
Täytyypä vaan toivoa, että Jokerit tänään millä tahansa keinolla onnistuu ainakin sen 2 pistettä Jyväskylästä kohti Helsinkiä kiikuttamaan. Taitojen puolesta kumpikin joukkue voi tosiaan pelin voittaa, joten tänään rakaisevassa roolissa ovat erikoistilanteet, joissa pelin voittaakseen on onnistuttava. Melkeinpä uskallan väittää, että jopa mahdolliset yksittäiset tuomarivirheet saattavat olla ratkaisemassa peliä.

Jotenkin illan pelistä on sellainen olo, että vaikka molemmat joukkueet ovat päästäneet peleissään keskimäärin alle 2 maalia/peli, ja kaikki odottavat vähämaalista ottelua, niin pelissä tullaan näkemään odotettua enemmän maaleja.

Ikävää tosiaan on, että viime aikoina mukavasti pelannut Jokerien 3.kenttä hajoaa tänään, kun ketjun ehkä parhaiten pelannut lenkki Janne Lahti on poissa. Toivottavasti Saarinen stunttaa onnistuneesti Lahtea. Kaikkien yllätykseksi veikkaan peliin yllätysratkaisijaa, joka löytyy Jokerien 4.kentästä, sillä ketju on pelannut viime peleissä erinomaisesti, ja tänään yrittäminen tullaan palkitsemaan.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tasaista ja kuumaa luvassa

Edellisessä kohtaamisessahan Hartwall Areenassa Jokerit hallitsi peliä Jypiä vastaan mutta ei saanut kiekkoa Wallinheimon ohi sitten millään. Tuo peli oli niitä jotka vahvistivat uskoa että Jokerit on nousemassa mukaan kärkikahinoihin myös pelillisesti ja niinhän siinä on käynyt, Jokerit on edelleen täyttä timanttia puolustussuuntaan Riksmanin toimiessa viimeisenä lukkona mutta alkukaudesta nähty hyökkäyspeli on kehittynyt huimin askelin, harmi ettei Bishai ole pelikuntoinen koska silloin meillä olisi kolme kovaa hyökkäysketjua. tulee tyhjiin.

Onko tämä Flintstone sama kaveri kuin mitä muistelen taannoin seuranneeni huvittuneesti? Nythän on todella asiallista tekstiä, mitä en tämän nimimerkin takaa odottanut. Pisteet siis heti alkuun!

Samoin itse veikkaisin 3-1 -tulosta, viimeinen tyhjiin. Myös tasapelille laitettu rahaa jonkin verran. Samaa mieltä Flintstonen kanssa tuosta edellisestä pelistä. Itsekin paikan päällä olleena ennustelin Jokereille hyvää loppusyksyä.

Pelistä: molemmilla lienee kova nälkä tämän pelin voittamiseen, joten erotuomarityöskentelyllä lienee tänään oma roolinsa. Toivon mukaan linja on molemmille tasapuolinen eikä tarvitse juupas-eipästellä jälkikäteen.

Jokereiden pakka on niin hyvin nyt kasassa, että JYPiltä täytyy löytyä nimenomaan tappajan kiiltoa malliin Blues eilen, jotta ne tarvittavat maalit raavitaan kasaan. Jokereilla sama juttu, se on selvää se.

Kaikki muut kliseet on tullut jo todettua, joten koitetaanpa vielä lisätä muutama kysymys ottelun edellä:

- Bicek: lienee selviö, että nimenomaan hänellä on tänään kova syke päällä. Tulevan seuran (JYP?) loppukauden diilin kannalta olis fiksua loistaa, nyt nimenomaan Jokereita vastaan herran osakkeet pelaajamarkkinoilla paranisivat. Maali tai kaksi Jirille tänään?

- Hytönen: taas tarvitaan kapteenilta huippuiltaa ja esimerkkejä.

- Tenute: taitaaa olla kokoonpanossa, allekirjoittanut pitää häntä yhtenä vaarallisimmista miehistä JYPin voiton tiellä

- Riksman ja SW: ei lisättävää edellisiin

- Viitanen: tänään se ensimmäinen siniviivapommi maaliin saakka?

Ollapa paikan päällä Jyväskylässä. Onneksi lohduksi huomenna Tampereelle. Ennustan, että tänään kentällä tapahtuu jotain sellaista, mistä illalla ja huomenna puhutaan paljon. Pari vaihtoehtoa:

a. Tuomarit missaavat taas jonkun ratkaisevan sikailun / tehdyn maalin / tuomitsevat maalin muutoin väärin

b. Lehdistötilaisuus kuuluu sarjan top5-tason kiinnostavuusluokkaan: jompi kumpi valmentaja on tyytymätön tuomarointiin ja tämä herättää keskustelua

c. Yksi tai useampi ulosajo / tappelu sikiää pelin tiimellyksessä

Joo, jos noista yksikään ei toteudu, allekirjoittanut on ihmeissään ;) Propsit vielä hyvälle keskustelulle, toivon mukaan sama linja jatkuu illalla pelin jälkeen.

Jupa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös