To 4.11.2010 HPK-SaiPa

  • 7 582
  • 34

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Toivottavasti sm-liigan sivut kusee pahasti

Jokila-Redenbach-Saarinen
Aarnio-Koskiranta-Barney
Grunn-Koho-KOPONEN
Paalanen - Koskiranta - Mankinen

Pakkiparit
Levokari-Lippojoki
Pulli-Savilahti-Nagander
Pukka-Tuominen

Myllyniemi aloittaa ja Hostikka kakkosena
Vaan missä on Dale? 4 kk sairaslomallako?
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Itse ehdin jo iloita, että Marlo ei ole kokoonpanossa, mutta sitten kauhukseni löysin tämän maaliahneen pelaajan SaiPan kolmosketjun laitahyökkääjän paikalta. Aika ohuella mennään kyllä tällä hetkellä tuon kokoonpanon suhteen.
 

PoNppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
The boys of Bergamo
Toivottavasti sm-liigan sivut kusee pahasti
Vaan missä on Dale? 4 kk sairaslomallako?
Patongilla katsomossa? Jos tässä nyt Atu tosiaan potkii kanukeista kaiken irti penkittämällä joukkueen tähtihankinnan? Onneksi kuitenkin Paalanen saa jatkaa ja Tuominen tekee paluun kaukaloon. Jotenkin tästä pelistä ihan positiiviset värinät, ja uskaltaisin jopa odottaa vierasvoittoa. Todennäköisesti taas saan pettyä pahasti.

Ja parempihan sen Brandon on tehdä niitä kikkailujaan hyökkäyspäässä, kuin puolustuspäässä.

EDIT: Itselläni tuo case Dale aiheuttaa kummastusta, koska kotisivuilla ei ole mitään mainintaa ollut asiasta, ja yleensähän kotisivut ovat melko hyvin ajantasalla olleet. Toivotaan, että Dalella on aamulla ollut kuumetta jne, eikä mitään vakavempaa vammaa ole kyseessä.
 
Viimeksi muokattu:

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Jopas karkaa porukalla homma lapasesta.(Viittaan tällä tuolla SaiPa osiossa oleviin kirjoituksiin.) McTavish ei voi sairastua/loukkaantua koska on a) jumala b) messias c) ihan normaali ihminen?

Tuo idea että Atu pistäisi Dalen pois kokoonpanosta ilman että saa tilalle edes hyökkääjää on kyllä jotain aivan käsittämätöntä. Herätkääpäs nyt kaikki.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuskin Tuominen on täydessä pelikunnossa, vaan otettiin vähän pakon edestä tänään pelaamaan. Valmennusjohtokaan ei halua nähdä enää Koposen koomailuja, paitsi ehkä hyökkääjänä.

Joo, tuskin McTavishia on viltitetty. Olisi niin käsittämätöntä. Jumalana pidin, mutta ihminen näyttää sittenkin olevan. Lisätietoa odotellessa.
 

M10

Jäsen
Kohta vuosi sitten Kerhoon ostettu Pjotr Shvalev ei sitten kerennyt tähänkään matsiin, joten kiviäkin kiinnostaa.

Kesällä kävin katsomassa yhden SaiPan harkkapelin ja Koskiranta vaikutti pirteältä. Ei kyllä hajuakaan kumpi noista se oli.

Levokari ja Mäkelä voisivat ottaa handuesperanton niin olisi jotain katseltavaa hotsinmussutuksen lomassa.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
McTavish ei ole vähään aikaan ehjiä kausia pelannut ja on kärsinyt loukkaantumisista. Veikataan tässä ja nyt sellaista kolmen viikon huilia. Muutenkin menee päin persettä ja tuntuu, että "se pahin" tapahtuu ihan joka kerta, kun sellaista ei toivo.

Jos SaiPa saa pidettyä HPK:n 1-2 maalissa, voi se taistella pisteistä. Onneksi tämä peli pelataan vieraissa ja näin ollen voittomahdollisuudet kasvavat, Kisapuistossa olisi odotettavissa varma tappio.

SaiPan kolmoskenttä jos ottaa maalinkaan tänään tasakentällisin omiin huonon puolustustyön tuloksena, niin jossain on mätää ja pahasti.
 

Ralph

Jäsen
Miksei ne voi laittaa Metsolaa maaliin? Vaikka nyt tänään peli päättyykin 3-0, mutta silti!?

Ainoa ero Kärppä -peliin: Kärmeniemi -> Holmberg.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Jos SaiPa saa pidettyä HPK:n 1-2 maalissa, voi se taistella pisteistä. Onneksi tämä peli pelataan vieraissa ja näin ollen voittomahdollisuudet kasvavat, Kisapuistossa olisi odotettavissa varma tappio.

Ei mitään jakoo, meillä ammutaan kovilla tänään. Alexei kuudentena pelaajana katsomossa joka vaihdossa, Kova-Harri pimittää kokoonpanoja viimiseen asti.

Iskeeköhän Shvaleville seuraavaks paha jetlag? Vieläkään ei oo varmuutta onko tätä kaveria edes olemassa.

Saa nähdä kiinnostaako minkä verran yleisöä tänään, meneekö 2500 rikki? Kuka on maalissa? Onhan Metsola, onhan?
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Ainoa ero Kärppä -peliin: Kärmeniemi -> Holmberg.

Se onkin ollut aina tosi huono Lappeenrannassa ja toiminut pujottelukeppinä, joten hyvä näin SaiPalle että mahtuu taas kokoonpanoon.

Kerho-faneille vinkkinä, että kannattaa pitää katsetta SaiPan neloskentän numerossa 32 tämän päästessä irti. Paalasen Ville löytyy sen paidan sisältä ja vaikka vartta ei ole liikaa, niin hauikset on Levokarin reisien kokoiset ja selässä on lihaksia paikoissa, jossa mulla ei ole edes paikkoja.

Taklaa paljon, kovaa ja usein puhtaasti. Ryntäyskakkosia satelisi varmasti, jos ei olisi niin pygmi.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Metsolan puhkipeluuttamista pelkäävä Kova-Harri heittää jälleen väsymättömän taistelijan ja kylmähermoisen herrasmiespelaajan, Lassilan Teemun luukulle. Tämä onkin fiksua, sillä vastassa on pirullinen SaiPa.

Shavalev ei ehdi peliin, ehkä kenties katsomoon. Vaarana kuitenkin on, olettaen herran ostavan lipun netistä, laittaa ruksi väärään otteluun ja kenties herra katsookin vahingossa KalPa-Ilves ottelua.

Holmberg tekee paluun kokoonpanoon ja Kerhon kolmannessa pakkiparissa onkin sitten sitä kuuluisaa lähtöpotentiaalia taas. Tuskin kuitenkaan tuhlataan Tuukkaa tällaisiin kekkereihin, Holmberg taasen olisi oivallinen sälli näihin leikkeihin.

Tiukkaa voi tulla, SaiPa ei Kerholle ole ikinä ollut mikään helppo vastustaja ja sen saralla tuskin mitään uutta tulee. Alkuun Kerholle nopea maali ja voisi ehkä revetäkin. Todennäköisesti nyhjätään kuitenkin melko vähämaalinen peli.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Paalasen Ville löytyy sen paidan sisältä ja vaikka vartta ei ole liikaa, niin hauikset on Levokarin reisien kokoiset...

Elikkäs ympärysmitaltaan Piispasen Arsin perseen kokoiset.

Tähän matsiin oli kolme asiaa mitä odotin:

1) Shalevin debyytti (ei onnistunut)
2) Metsolan kotidebyytti (ei onnistunut)
3) McTavishin tuleminen (ei onnistunut)

Noh kaippa jotain seurattavaa löytyy. :)
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oho. Dale tällä kertaa sitten pois, Koponen hyökkäämässä, Tuominen parsittu kasaan 6. pakiksi. Kokoonpanot muuttuu vaan mielenkiintoisimmaksi peli peliltä. Ensi kerralla sitten Hostikka-Myllyniemi-Bernard ykkösketjuksi, Koskirannat pakkipariksi ja Levokari maaliin.

Tänään on depressiivinen päivä. Jampoilla on huono happi viime pelin pöksyjen sotkemisesta, enteilee murskatappiota. Joukkue huojuu köysistä tukea ottaen joten kuten kasassa ja odottaa maaottelutaukoa ku mitäkin kongia. Tällainen toiseksi viimeinen matsi ennen pientä lepoa on sellainen mihin ei pysty vielä läväyttämään kaikkia pateja mitä taskusta löytyy, sen sijaan säästellään ja himmaillaan. Jos HPK saa hyvän lähdön, SaiPan selkäranka voidaan ekalla erätauolla kerätä legopakettiin ja sitten vaan toivotaan ettei tehdä historiaa päästettyjen maalien ennätyksen muodossa.

Toivottavasti olisin taas yhtä väärässä ku aina näiden ennustelujen kanssa.
 

ahal

Jäsen
SaiPa tuskin lähtee maali-iloitteluun, vaan pelannee "kiltisti" sitä kuulua eteläkarjalaista... kiekkoa. Jos ei nyt ihan 0-0:aa haeta, niin 1-1 tai 2-2 on haarukassa. Viisikkona puolustaen ja äijää seinille heittäen se voi onnistuakin, jos vielä Jerellä on normi-iltansa. Tyylipisteitä ei tänään(kään) jaeta eikä haeta.

Joku suri näkemisen puutetta. No sitä voi tarkkailla esim. kun Paalasen Ville tai Aarnion Änä kohtaa vauhdilla Kolen tai Vilin... hievahtaako vai notkahtaako ja kumpi? Se pitää myös varmistaa, etteivät em. ex-sputnikit tee kolmea maalia, kuten Kolella on tapana kerran vuosikymmenessä napauttaa. Vilillä vähän useammin.

Edit. Miliisi pelaa tietysti Tapparassa, hetken jo muistin, että ritareissa...sorry lapsus. Poistin. Mutta onhan siellä pakistossa mm. Tuuski jäljellä. Iso ja ilkeä.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kokoonpanot muuttuu vaan mielenkiintoisimmaksi peli peliltä. Ensi kerralla sitten

Myllys maaliin, Santanen kärkeen, Atu Reden kenttään pakiksi, J. Mälkiä vilttiin, H. Mälkiä penkin taakse, Mirasane Corporate Communicationiin.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Palauttakaa rahat yleisölle, siinä olisi sitä jotain. Täysin luokaton ottelu, hyi vittu. Onnittelut kerholle.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Palauttakaa rahat yleisölle, siinä olisi sitä jotain. Täysin luokaton ottelu, hyi vittu. Onnittelut kerholle.

Juuri tätä tarkoitin otteluseurannassa, että molemmat joukkueet olivat pelillisesti täysin paskoja. Kerho teki kyllä kolme ansaittua maalia.

Jos nyt jotain positiivista niin Levokari ja Tuominen pelasivat hyvin alakerrassa, nähtiinpähän Jonilta parit nousutkin. Lisäksi katson paljon mieluummin Pullia kuin Koposta tai Pukkaa.

Ja oliko Jesse Saarinen edes kentällä? Todella näkymätön kaveri.
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Perusvoitto ja pisteet kotiin, ei siinä muuta. Mitään hienouksia ei kauheasti nähty, ja paikoista tehtiin maalit. Positiivisesti voisin sanoa, että Laamanen antoi tänään mielestäni vain yhden harhasyötön. Muutenkin Laamanen-Haverinen pelasi ihan ok pelin, mitä nyt siinä Saipan maalissa olisi voinut maalinedustan siivota aikaisemmin. Mutta parempaan päin ja huomattavasti parempaa kuin Alatalon kanssa.

Turtiainen-Berzins-Karevaara oli ehdottomasti Kerhon paras. Hyvää painetta vastustajan päädyssä ja Karevaaralla varsinkin hyviä paikkojakin + maali.
Piispasen ketju oli tänään silloin tällöin liemessä, tosin Piispanen henkilökohtaisesti hyviä katkoja ja kyniä.

Mäkelä taisi jättää pelin kesken. Vaivaisiko se kyynärpää kuitenkin edelleen? No onneksi Helsingissä meillä debytoi mystinen Shvalev...
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Perusvoitto ja pisteet kotiin, ei siinä muuta. Mitään hienouksia ei kauheasti nähty, ja paikoista tehtiin maalit. Positiivisesti voisin sanoa, että Laamanen antoi tänään mielestäni vain yhden harhasyötön. Muutenkin Laamanen-Haverinen pelasi ihan ok pelin, mitä nyt siinä Saipan maalissa olisi voinut maalinedustan siivota aikaisemmin. Mutta parempaan päin ja huomattavasti parempaa kuin Alatalon kanssa.
Totta, tyly voitto, tehtiin se mitä piti. Vittu, toi Laamanen on laama, SaiPan maali - ensin SaiPalainen tuhannen taalan paikasta, veto, ei sisään, SaiPalainen tuulettaa melkein ja Laamanen kattelee sikakatsomoon ja naureskelee, oho, tulikin ripari ja Lamppu vaan kattelee, MAALI, voihan VITTU mikä asenne.

Laamanen ja Mäkelä out, Shvalev ja Kärmeniemi in, HPK:n esitykset paranee? Tilanne saattaa näin marraskuun alussassa olla tämä.
 

M10

Jäsen
Joo, Laamaselta perus-ilta: muutama pujottelukeppinä oleminen, harhasyöttö ja 0+2 taululle.

Berzins oli omasta mielestä aivan helvetin näkymätön. Ja se toinen jämälatvialainen oli hieman enemmän näkyvillä, mutta edelleen kärsii omista kiemuroistaan. 1-2 kikkaa voisi ottaa pois ja lainata kiekkoa nopeammin. Tää sama mantra mitä toistetaan jo kolmatta kuukautta. Kaikki avut olisi muuten huippupelaajaksi. Saulietis muistuttaa jollain tapaa Jonas Anderssonia. Molemmilla erinomainen laukaus ja kova vauhti ja fysiikka, mutta sitten tietty ominaisuus (Anderssonilla putkinäkö, Saulietiksellä turhat kikat ja kiemurat) heikentävät tehokkuutta.

Aika paska pelihän tuo oli, ei siinä.

Koitin katsella sitä SaiPan Paalasta jota joku kehotti katselemaan. Olihan se aika juntturan näköinen ja ajoi mieheen sekä maalille lujaa. Harmittavan vähän peliaikaa sai kolmannessa erässä. SaiPalla on muutama tollanen 120 senttinen ruutitynnyri rosterissa (Paalanen, Aarnio, Saarinen). Sitten on kolme metriä pitkä Levokari. Homma siis balanssissa.

Kerhon parhaimmistoa tänään olivat Piispanen, Nieminen (pari kovaa pommia ja maali), Viitaluoma (onko pelannut huonoa peliä tällä kaudella?) ja ehjästi pakitellut, mukavan aktiivinen Alatalo. Riman alituksia ei nähty keltään, vaikka ottelun taso oli mitä oli.

Kiva, että oli yli kolme tuhatta sierainparia katsomossa, vaikka kyseessä oli marraskuinen torstai-illan SaiPa-speli.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Koitin katsella sitä SaiPan Paalasta jota joku kehotti katselemaan. Olihan se aika juntturan näköinen ja ajoi mieheen sekä maalille lujaa. Harmittavan vähän peliaikaa sai kolmannessa erässä.

Ei saanut Paalanen tänään oikein äijää seinälle, paljon parempaakin pommitusta on nähty. Kerran ajoi jonkun Kerholaisen katolleen vähän vanhaan malliin.

Hirveä peli, Kerho pelasi aika kypsästi kolmannessa erässä. Puolusti johtoaan, ei hyökännyt juurikaan ja teki mitä piti. SaiPa oli täysin aseeton.
 

ahal

Jäsen
Aika paska pelihän tuo oli, ei siinä.

Koitin katsella sitä SaiPan Paalasta jota joku kehotti katselemaan. Olihan se aika juntturan näköinen ja ajoi mieheen sekä maalille lujaa. Harmittavan vähän peliaikaa sai kolmannessa erässä. SaiPalla on muutama tollanen 120 senttinen ruutitynnyri rosterissa (Paalanen, Aarnio, Saarinen). Sitten on kolme metriä pitkä Levokari. Homma siis balanssissa.

Kiva, että oli yli kolme tuhatta sierainparia katsomossa, vaikka kyseessä oli marraskuinen torstai-illan SaiPa-speli.

Joo, en tiedä mitkä ohjeet oli kavereille annettu, ihan täyttä ruutiannosta tuskin kellekään, vaan säästelivät kenties lauantain kotimatsiin. Sillä tuo tömäkkä pelityyli syö miestä armotta, jos joka toinen ilta jaat rajuja pommeja ja otat niitä myös vastaan. Tänään oltiin liikkeellä tosi vajaalla porukalla esim. viikon takaisiin matseihin verrattuna, joten pistekin Rinkulasta olisi ollut yllätys. Tosin radioselostajan mukaan sputnikeillakin oli paikkansa heti ensi minuutilla ja useasti myöhemminkin, mutta kun ei kädet taivu eikä tottele.

Ja onhan se myös huomioitava, että vasta mukaan tulleet patukat eivät ole liioin tottuneet pelaamaan isoja minuutteja kärkiketjuissa, mihin nyt on ollut tarve. Selvää on, että väliin tulee heikompia matseja, mutta se ei ole välttämättä heidän vikansa. Kaverit tekevät sen mitä pyydetään ja pystyvät. Enempää ei voi vaatia. Siihen nähden, että tepsukat nöyrtyivät taannoin 8-2-lukemiin samaisella areenalla, varamiehinen SaiPa pärjäsi hyvin. Ilman Puustisen maaliin johtanutta merkkausvirhettä lopusta olisi saattanut tulla jännittävä. Nyt ei paukut enää riittäneet kiriin.

Kerho toki ansaitsi voittonsa, en sitä kiellä, mutta asioilla on aina puolensa. Tosiasiat painavat lopulta eniten. Onko muuten yleistä, että liigasivujen otteluseuranta tökkii pahasti juuri Hämeenlinnassa... torjunnat vasta erätauoilla, laukauksia ei laske kukaan jne.

Edit. Aika yllättävää, että SaiPakin pelasi keltasilla mustien sijaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös