To 29.03.2012 Ilves - Sport, SM-liigakarsinta, 3. ottelu

  • 38 769
  • 124

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Huomenna torstaina jatketaan tampereella tilanteesta 2-0 Ilveksen hyväksi.

Kummankaan joukkueen kannattajat eivät ole erityisen tyytyväisiä omiensa otteisiin olleet, joten parannusta voi olla luvassa jollain mittarilla mitaten. Ehkä alamme kaikki katsoa peliä kuten Pasi Räsänen kommenteissaan.

Sport jännittää 31-vuotiaan divarijyränsä Pete Suonpään paluuta ja Ilveksessä jännitetään lähinnä maalivahtivalintaa.

Tärkein kysymys kuulunee kuitenkin, että kuinka monta vaasalaista tällä kertaa paikalle tulee ja ennen kaikkea kuinka monella bussilla. Vieläkö usko elää vaasalaisten leirissä ?
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Vai Ilves-Sport? Nöf nöf.

Yksi toive: Tässä ketjussa puhutaan VAIN JA AINOASTAAN pelistä, eikä mistään muusta. Ok? Yes? No?

Tulee vähän fiilis että miksi tätä enää edes pelataan. 2 edellistä peliä ovat näyttäneet tasoeron ja kyllähän se nyt vaan niin on että Ilves vie ja Sport vikisee loppupelien ajan.

Siitäkin huolimatta toivon kovasti että mahdollisimman moni Sport-fani löytää tiensä Hakametsään, vaikka usko sarjan ensimmäisen pelin mukaiseen menoon katsomossa enää mitenkään. Kiima laski ja ihmekös tuo.

Ainoa jännitettävä asia itselle on se, mikä tulee olemaan Ilveksen kotikerroin. Tosin hieman tämä paljon hehkutettu Suonpää kentällä kiinnostaa. Lisäksi maalissa olisi aivan mukavaa nähdä Laitinen Sportin puolelta huomenna.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Joo täälläkin kiinnostus on nyt lähinnä siinä, että kuinka paljon Vaasasta on porukkaa tulossa, että saadaanko hyvät kekkerit vielä halliin? Selväähän on, että suuri määrä vieraita sytyttää myös kotiyleisöä kannattamaan.

Ilvekseltä olisi mukava nähdä Välly kentällä, mutta tuskinpa voittavaa joukkuetta lähdetään vaihtamaan, ellei loukkaantumisia tule. Koska tässä sarjassa ei ole oikeen väliä kumman molarin Ilves heittää maaliin, niin pelatkoon Toskala huomenna ja Wiikman sitte vieraspelissä.

Jotenkin tuntuu, että nyt tulee kunnon hurlumhei peli, jossa maaleja mätetään urakalla, sanotaan 8-3 Ilvekselle(eli todennäkösesti nyhjätään alle 5 maalia yhteensä).

Kaikki halliin vaan ja ei muuta kun Sportti siltaan.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Tosin hieman tämä paljon hehkutettu Suonpää kentällä kiinnostaa.
Ei Suonpää mikään sateentekijä ole, eikä Sportin peli nyt missään tapauksessa yksinomaan Peten puuttumisen takia ole takellellut.
Poissaolosta on riittänyt puhetta lähinnä sen takia, kun joukkue on muuten yllättävästi parhaalla mahdollisella kokoonpanolla liikkeellä vielä tässä vaiheessa kautta. Yleensä kun keväällä pakkaa aina muutama toipilas olla katsomon puolella.
Suonpään arvo joukkueelle korostuu yleisessä kokemuksessa (mm. kahdet karsinnat ennen tätä), ja tietysti ylivoiman pyörittäjänä, jossa roolissa mies onkin varmaan Mestiksen paras tai ainakin parhaita. On lisäksi ollut monella kaudella sarjan varmimpia aloittajia.

Kyllä nämä kaksi peliä on alkaneet Puurulan kannalta siten, että mielestäni Laitisen tulee aloittaa huomenna. Maalit on olleet tietysti tekemällä tehtyjä, mutta kuitenkin.
 

Tibor

Jäsen
Kovin on tosiaan kaksi peliä laskenut kiimaa, näin vaasalaisittain. On puhuttu oikeutetusti maalintekoon ja kamppailutaitoon liittyvistä tasoeroista, mutta varmasti isolle osalle tämä ero on ollut jopa yllättävän iso.

Vaikka kaikenlainen haihattelu ei joukkueessa olevien pelaajien perään on niin turhaa, kovasti tässäkin sarjassa on ollut ikävä Aki Kangasmäkeä. Ainoa Sportin pelaaja, jolla on uskottavuutta Ilveksen maalin edessä on Erik Riska, mutta hänen kätensä ovat niin puiset, että tikkuja sormeen. Niin kuin oletettavaa oli, nämä Mörskyt, Virkkuset ym. eiväs fysiikan lakeja enää murskaamaan.

Jos jotain syyttävää sormea pitää hakea, niin runkosarjan pistelinko-osasto Halava ja Tapio etunenässä alisuorittaa ja raakasti. Tapio vaeltelee näkymättömissä ja Halavan huomaa ainoastaan pelitavasta irtautuneena punaviinakyttääjänä. Tai hieromassa hanskaa tupsukorvien naamaan, eli hyöty omalle joukkueelle on marginaalinen.

Toivotaan Ilvekselle todella uneliasta torstai-iltaa, Sportilta kunnon hurlum-hei-henkeä pienellä tuurilla varustettuna, sekä Puurulan (Laitisen) päällä seisomista. Tosin maalivahti-osastomme pienoinen sulaminen lukeutunee tässä vaiheessa sarjan pieniin yllätyksiin...
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Pete Suonpää

Noissa muissa ketjuissa vaasalaiset ovat puhuneet niin paljon tästä kaverista, että piti ihan Eliteprospects.comista Eliteprospects.com - Pete Suonpää tarkistaa mistä jannusta oikein on kyse. Ja tota...ei tää nyt oikein vakuuttanut, että joku ratkaiseva vaikutus olisi.

Onhan se toki niin, että jos Sport voittaa tämän kolmannen ottelun, niin sitten ollaan tietenkin aivan täysin eri tilanteessa kuin jos Ilves voittaisi tämän kolmannenkin pelin. Mutta aika paljon pitää muuttua, että Sport voittaa. Ja kun katselen nyt ekaa kertaa tota Sportin rosteria Eliteprospects.com - Sport niin ei...ei se tolla rosterilla se peli kyllä tarpeeksi tule muuttumaan. Kyllä Ilves sittenkin on aivan täysiverinen liigajoukkue tohon porukkaan verrattuna.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ei varmaan yllätä ketään, mutta uskon täysin omiini. Nyt, kun otetaan se voitto, pelit on 2-1 Ipalle ja saadaan hillitön kiima lauantaille kotiotteluun.

Mikään ihan helppo teko toi vierasvoiton ottaminen ei ole. Tämä edellinen lause päässee koko komeudessaan ja yllättävyydessään varmasti jokaisen valtakunnan median etusivulle? :)

Peten paluu on mielestäni todella hyvä. Saadaan pelintekijä, muuten huolella reisille valuneisiin yv-pyörityksiin. Tänään treeneissä iloinen yllätys oli, että Hakomäki palaa Kiviniemen ja Riskan ketjuun. Saadaan hyvin pelanneet jampat takasin samaan ketjuun ja tästä ketjusta sekä sen edesottamuksista Hakametsässä huomenna tullaan kirjoittamaan positiiviseen sävyyn illalla. Näin on närhen munat.

Laitinen tulee maalille, joka sekin monessakin mielessä hyvä homma. Toivottavasti pelaamattomuus ei näy, kuten teki Hakametsän ekassa pelissä, jossa joutui todella pahaan paikkaan, kesken ottelun. Jos Jartsa vetää normisuorituksen, tekee Ipa vähemmän maaleja, kuin kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Paha paikka, mutta pakko tosiaan omiin uskoa. Jos taas tulee tukkaan, alkaa tilanne olemaan todella paha, mutta ei edelleenkään loppuun saakka pelattu. Nää on siitä hauskoja sarjoja, että ne ei lopu, ennen ku se määrätty voittomäärä on saavutettu. Kaikki on siis mahdollista niin kauan, kun on mahdollista. Tämä tästä, eiku kohti uusia seikkailuja. Odotan innolla Sportin vieraskerrointa.
 
Suosikkijoukkue
Sporttiuutiset
Peten paluu on mielestäni todella hyvä.

Laitinen tulee maalille, joka sekin monessakin mielessä hyvä homma.

Onkos noi jo kuulutettu? Kuten toisessa ketjussa kirjoittelin, ennustan Laitisen olevan maalilla pelkästään vaihtelun vuoksi ja Peten piti olla jo eilen pelaamassa eli viimeistään huomenna. Tuskin kumpikaan joukkuetta muuttaa yhtäkkiä tasolta toiselle, mutta ketjut muuttuu jne.

Kyllä sarja alkaisi melkein alusta jos huomenna saisi raavittua voiton. Kotipelissä saumat sitten pistää sarja tasoihin.

Ihmetyttää se, mihin "oma peli" katosi Kookoo-sarjan aikana? Jo Jokipoikia vastaan oli samannäköistä kuin nyt Ilvestä vastaan.
 

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri
Jos ennen ekaa (ja vielä ennen tokaakin) matsia allekirjoittanutta hieman jännitti ja pelotti, niin nyt ei kyllä pelota enää yhtään.

Eilinen matsi alkoi juuri niin kuin pelin pitääkin alkaa, jos Sport mielii voittaa yhtään ottelua tässä sarjassa: huikea yleisön tuki, Ilveksen alkukankeus, Toskalalle helppo virhe, josta Sport 1-0 -johtoon ja melkein heti perään vielä Ilves-jäähy.

Tilanne antoi Sportille kaikki avaimet lyödä tauluun 2-0 ja saada todellinen hurmos päälle ja sen myötä mahdollisuudet voittoon. Mutta mitä tapahtui? Matias "178cm/74kg" Sointu karvaa alivoimalla väkisin kiekon itselleen ja syöttää Arto "1 maali runkosarjassa" Tukiolle, joka tapansa mukaan vetää päin maalivahtia mutta saa vielä raapia omat karansa sisään.

Sportin pelaajat eivät uskalla (tai yksinkertaisesti rajallisilla taidoillansa osaa) ratkaista ja voittaa näitä pelejä ja siksi huomennakin Ilves vie. Sportille piti olla näissä peleissä vain voitettavaa, mutta kummasti ovat punapaidat puristaneet mailaa silloin, kun olisi pitänyt vain kylmästi suorittaa.

Ilvesläiset (siis joukkue + johto) eivät ole alkaneet hetkeksikään leijumaan, vaan kahden selvän voiton jälkeen kommentit ovat olleet jatkuvasti linjaa "Paljon täytyy vielä parantaa." tai "Sarja ei ole vielä ohi.". Ei merkkiäkään vastustajan aliarvioimisesta vaan täynnä silkkaa ammattimaisuutta. Ipalla on nyt hyvä henki päällä.

Uskon, että huomenna Ilves on valmis heti alusta lähtien, toisin kuin kertaakaan tähän asti ja lyö kauden viimeisessä kotipelissään Puurulan (Laitisen) vaihtoon jo ensimmäisessä erässä. Vaikka Mestistä arvostankin, niin ikävä kyllä Ipa on kahdessa ensimmäisessä pelissä ollut kaikissa tärkeissä asioissa Sportia valovuoden edellä. Maalinteko, kaksinkamppailut, erikoistilanteet ja maalivahtipeli. Lienee turha sanoa, kumpi joukkue on ollut näissä parempi.

On aivan sama, pelaako joku Pete Suonpää huomenna vai ei. Ilves on osoittanut, että se pystyy voittamaan nämä pelit huonostikin keskittyneenä ja varsinkin sen, mitä tapahtuu jos joukkue saa sen paremman vaihteen silmään. Silloin on aivan sama, keitä Sport heittää jäälle.

Jos Ilves jatkaa "tehdään vain mitä tarvitaan" -linjalla, niin peli päättynee muutaman maalin kotivoittoon, mutta jos joukkue pelaa ehjän 60-minuuttisen haluten kiittää koko kauden tuskassa mukana roikkunutta kotiyleisöään, niin...noh, kaksinumeroisetkaan luvut ei olisi hirveän suuri yllätys.

Sportin mahdollisuus voittoon on Ilveksen täydellisessä asennevammassa, minkä lisäksi se tarvitsee maalivahdiltaan todella maagisen superonnistumisen ja yv-maaleja. Muuten vaasalaisille tulee noutaja. Taas.

PS. Hienoa, että ketju on ainakin tähän asti pysynyt asiassa, toisin kuin eilisen pelin vastaava. Toivotaan, että asia on näin jatkossakin.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ensimmäinen ja ainoa kerta, kun Liigapaikan puolesta hieman pelotti, oli kun Sport painosti Hakametsässä ekan erän alun ja Red Army piti ääntä. 2-0 maalin jälkeen ei Liigapaikan suhteen ole ollut mielestäni mitään epäselvyyttä. Siispä:

Odotan, että Ilves ei jätä ottelussa mitään mahdollisuutta Sportille. Kyseessä on todennäköisesti Ilveksen kauden viimeinen kotiottelu, joten joukkueen luulisi taistelevan, toisin kuin Vaasassa, ja esittävän toivottavasti runsaslukuiselle kotiyleisölle komeita kuvioita, kyniä ja maaleja.

Joku vaasalainen voi tämän ottaa (vieläkin) provona, mutta minä en keksi syytä joka puoltaisi Sportin voittoa. Jos Ilves lähtee täysin takkiauki otteluun ja Sport napauttaa 0-2 heti viiteen minuuttiin, ei sekään ole millään lailla huolestuttava tilanne Ilveksen kannalta. Sillä vaikka pelit ovat päättyneet 6-1 ja 5-1 Ilvekselle, on joukkueella edelleen mielettömästi vaihteita varastossa tarpeen varalta.

Toivottavasti vaasalaiset löytävät huomennakin halliin kenties jokusen sadan henkilön voimin.
 
Viimeksi muokattu:

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Odotan, että Ilves ei jätä ottelussa mitään mahdollisuutta Sportille. Kyseessä on todennäköisesti Ilveksen kauden viimeinen kotiottelu, joten joukkueen luulisi taistelevan, toisin kuin Vaasassa, ja esittävän toivottavasti runsaslukuiselle kotiyleisölle

Joku vaasalainen voi tämän ottaa (vieläkin) provona, mutta minä en keksi syytä joka puoltaisi Sportin voittoa. Jos Ilves lähtee täysin takkiauki otteluun ja Sport napauttaa 0-2 heti viiteen minuuttiin, ei sekään ole millään lailla huolestuttava tilanne Ilveksen kannalta. Sillä vaikka pelit ovat päättyneet 6-1 ja 5-1 Ilvekselle, on joukkueella edelleen mielettömästi vaihteita varastossa tarpeen varalta.

Toivottavasti vaasalaiset löytävät huomennakin halliin kenties jokusen sadan henkilön voimin.


Minä en usko tuohon että Ilves olisi pelaillut tähän asti jotenkin puolivaloilla. Kyllä siellä oli eilen Vaasassakin kaikki pelissä mitä irtosi. En usko että helposti esittävät komeita kuvioita, kyniä ja maaleja. Ilveksellä vain ei ole tälläkaudella siihen kykyä. Eilen Ilves oli ratkaisu paikoissa selvästi Sporttia terävämpi.

Voittajan suhteen olen huomattavasti varovaisempi, kaikki asiat näyttäisi puoltavan Ilveksen voittoa. Toivon kuitenkin että Sportin kadotettu maalintekotaito palaa. Kujanpää oli eilen pirteä, mihin ihmeeseen on kadonnut Halava ja Tapio.

Tässä on jäänyt vähäiselle huomiolle se tosiasia, että Sportin tämä ja viimekausikin ovat raunioilta nousun ja velan maksun kausia. Siksi joukkueen runko on se mikä se on eikä siinä ole pystytty panostaa liiga nousuun tarvittaviin pelaajiin. Toisin tulee asia olemaan vuoden 2014-15 karsinnoissa jos niihin päästään.

Nyt mennään näillä jotka joukkuepelillä kaatoivat valmentajakriisistä kärsineen Kookoon, jonka piti olla se karsija.

Ilmeisesti Räpsä keksii vielä torstaiksi konstin jolla maalintekolukko avataan. Verkot tötterölle ja Ilves vapisemaan.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Joku vaasalainen voi tämän ottaa (vieläkin) provona, mutta minä en keksi syytä joka puoltaisi Sportin voittoa. Jos Ilves lähtee täysin takkiauki otteluun ja Sport napauttaa 0-2 heti viiteen minuuttiin, ei sekään ole millään lailla huolestuttava tilanne Ilveksen kannalta. Sillä vaikka pelit ovat päättyneet 6-1 ja 5-1 Ilvekselle, on joukkueella edelleen mielettömästi vaihteita varastossa tarpeen varalta.

Samoilla linjoilla. Oma veikkaukseni on, etta tahan mennessa vahemman esilla olleet ottavat roolia huomenna. Eli osasto Pellinen-Kangasniemi-korhonen jne. ottavat aiempaa suurempaa roolia tehopisteiden muodossa.

Veikkauksellakin on Ilveksen kotipeliin vahan jarkevammat kertoime. Ilveksen kahden maalin voitolle kerroin 1.90 ja yhden maalin voitolle 1.45. Toki noillakin saa isolla panoksella viela rahoja pois.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Samoilla linjoilla ylläolevien kanssa. Ennen ensimmäistä ottelua ilmassa oli sen verran kysymysmerkkejä, että jännitys oli ainakin täällä päässä aika suuri. Sen ensimmäisen erän jälkeen ei mulle ole sarjan voittajasta ollut epäselvyyttä, mutta ennen Sportin kotiavausta jännitti vielä siinä mielessä, että tappio tuosta olisi tehnyt sarjasta turhan tiukan. Nyt ei kyllä ole enää mitään jännityksen häivääkään. Yksinkertaisesti mikään ei indikoi Sportin voittoa, tai edes tiukkaa matsia. Ehkä jos sinne aivan takki auki lähdetään ja veskarikin vuotaa, niin voi tulla hankalaa, mutta nähdyn perusteella on joku kolme häkkiä varaa antaa eteenkin ennen kuin tarvii ruveta huolestumaan.

Niin kuin joku sanoikin, edellisessä pelissä Sportilla oli viiden minuutin pelin jälkeen aivan täydelliset asetelmat. Jos noista lähtökohdista päädytään 1-5 vierasvoittoon, on todella vaikea keksiä skenaariota jossa Sport olisi 60min jälkeen johdossa.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kauden viimeisen kotipelin kunniaksi Ilves voisi tarjota kunnon murskajaiset ilman mitään löysäilyä. Taitaa olla liikaa vaadittu ja tulossa on joku tylsä 5,6-1,2 -tulos.

Niinimäki tuskin heräilee tähän sarjaan, mikä on valitettavaa. Onneksi joukkueesta löytyy leveyttä ratkaista ilman häntäkin. Olisiko kuitenkin järkevämpää peluuttaa vaikka jotain junnua, tyyliin Wilenius, Kokkonen, Savilahti, hänen tilallaan? Saisi Jesse sitten parannella kaikki vammansa ensi kauden alkuun mennessä täysin ja keskittyä ensi kauteen muutenkin.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Voi kuvitella, että molemmilla alkaa olemaan motivaatio aika alhaalla. Sport tiedostaa olevansa mahdottoman tehtävän edessä ja Ilves haluaisi jo luistella kesälomille, joten melko väsynyt läpsyttely lienee edessä. Tulos lienee mallia 5 tai 6-0, taas vaihteeksi.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Oho, ketju pysynyt otsikon mukaisessa aiheessa ja asialinjalla näinkin kauan. Liekkö tämä on suoraa seurausta ottelusarjan tilanteesta vai mitä. Muun muossa nimimerkki Carlokselta hyvä kirjoitus tästä roskasta tuolla yllä.

Homman nimihän on nyt se, että Sport alkaa olla niin mahdottoman tehtävän edessä, että eiköhän siellä pelaajilla viime pelin tappion myötä kuulunut selkärangasta enemmän tai vähemmän naksahtelua. Vielä nämä tavat, jolla tappiot ovat tulleet. Viime pelissäkin kun päästiin tavallaan todella hyvään vauhtiin ja jätkätkin varmasti kerkesivät ajattelemaan ja näkemään ne omat mahdollisuutensa, mutta sitten kaveri tulee tylyn tehokkaasti ja heittää tarvittavat häkit. Mitään ei toki olla ainakaan täällä vielä luovutettu ja niin kauan pelataan, että toisella joukkueella on se neljä voittoa. Prosentit meidän puolesta ovat enää toki aika olemattomat, mutta näiden glory huntereiden linjalle, jotka seuraavat vain kun menee hyvin ja tulee menestystä, on ainakaan h*lvetin turhaa lähteä. Ensi pelistä "the f*ckin big steal" ja siitä olisi herkulliset asemat lähteä lauantaille.

Tottakai sitä on itselläkin se suurin kiima laantunut ja varsinkin viime pelin tappio on laittanut suorastaan masennuksiin, että näinkö täältä koskaan noustaan. Poruttaa, kun näen että varsinkin, kun oltaisiin eilen se 2-0 johto saatu, niin ei todellakaan tiedä mitä pelissä ja jopa koko ottelusarjassa olisikaan vielä voinut tapahtua. Nyt hommat menevät kyllä niin Ilveksen käsikirjoituksen mukaan, kuin olla ja voi. Eli ei olla altavastaajina päästy sohaisemaan muurahaispesää yhtään mitenkään. Ilves olisi täytynyt saada ahdistettua nurkkaan, mutta viimeistään nyt se saa aika rennosti paineettomasti myllyttää omaa peliään.

Suonpää on kenties palaamassa remmiin mukaan ja toivottavasti on vaadittavassa pelikunnossa. Ei hän tokikaan mikään sateentekijä tälle tasolle ole, mutta toisaalta vastapainona Ipa-fanien Suonpään statsi-heittelyille on pakko sanoa, että kyllä Pete vaan meidän jengiin aika iso palanen on. Oli hän tehnyt vaikka sitten Norjassa joskus 0,1p tai 1p per peli. Etenkin kokemus, erikoistilanne osaaminen ja pelisilmä ovat meidän jengiin sitä luokkaa, että vaikea sitä on korvata. Toki ei tässä tilanteessa yksi pelaaja todellakaan helpolla koko kelkkaa käännä.

Veskaritilanne on myös vähintäänkin mielenkiintoinen. Valitettavasti Puuru ei ole pystynyt huonon alun jälkeen parhaimpaansa. Ensimmäisessä pelissä toki vain toinen oli hänen piikkiinsä, mutta tuon matsin jäljet heijastuivat kotipelissäkin. Ja toisaalta viime pelissä Ilves vain käytti paikkansa murhaavan tehokkaasti ja esim. Raskin maalissa kaverilla oli tilaa ja aikaa vaikka muille jakaa. Ehkä nyt olisi paikka laittaa tuore ja nälkäinen Laitinen maaliin.

Toivottavasti äijät jaksavat vielä taistella ja uskoa, vaikka ottelusarja on edennyt siihen pisteeseen, että nyt jos koskaan Kotka on ahdistettu kyllä Ilveksen toimesta nurkkaukseen. Tarvittaisiin ainakin h*lvetin hyvää maalivahti peliä ja onneakin, nyt ei ole ollut oikein kumpaakaan. Esimerkiksi aikoinaan Ässät-sarjassa siellä pyöri kiekko kyllä välillä omassa päädyssä maaliviivoilla ja siellä sun täällä, mutta laatta ei mennyt joka kerta näin murskaavan tehokkaasti sisään, miten Ilves on rankaissut. Korostan että tuossahan se taitaa suurin yksittäinen ero ollakin, eli maalintekotaito, mutta nyt ero on tuolla osastolla ollut mielestäni jopa liiankin epäoikeudenmukainen - tuntuu että kiekko on pomppinut perseistä ja luistimista liikaakin sisään.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Veikkaus tarjoaisi Sportille kerrointa 7.80, omasta mielestä ihan pelattava kerroin.

Aivan hyvin voi Sport myös päästä tässä yhden pelin yllättämään, varsinkin jos Ilveksen ajatukset alkaa harhailla jossain. Peli alkaa kuitenkin aina 0-0:sta.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Kyllä tämäniltainen tuntuu aika isolta kannolta kaskessa Sportille. Tuntuisi todennäköisimmältä, että jos Sport edes sen yhden ottelun sarjassa vie, olisi se lauantain kotimatsi. Eka kotipelihän oli varmasti se eniten odotettu iskun paikka, mutta nopeastihan se lässähti.

Mutta mielenkiinnolla silti odotellaan illan matsia. Sekoittaako Räsänen pakkaa miten paljon, ja onko Puurulan ykkösvahtikausarissa vielä virtaa tämänkin pelin aloittamiseen.

Gröndahl voisi ainakin saada erivapauden tuosta pakkien kiekkokontrolliin pyrkimisestä, ja pistää pitkän silloin kun siltä tuntuu. Vaikka koko joukkue on ollut enemmän tai vähemmän nesteessä Ilveksen kanssa, niin kyllä se karuiten näkyy silloin kun Gröndahl pitää kiekkoa hieman liian pitkään Ilveksen karvaajan lähestyessä.
 

Santiago

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eiköhän ne isommat paineet ole jo karisseet Ilves-pelaajienkin harteilta.

Odotan tältä illalta vapautunutta peliä, peli-iloa, komeita kuvioita (Toni, Jesse, muut?) ja vähintään 12 tehtyä maalia. Siitä olis sitten mukava lähteä lauantaina Vaasaan lopettamaan tämä tuskainen kausi.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
vähintään 12 tehtyä maalia.

Lievää provon tuoksua ilmassa...

Tänään mennään taas. Uskon, että tänään nähdään paljon rennompi ja suoritusvarmempi Sport, kuin kahdessa ekassa pelissä, kun ei ole sitä ekan pelin painetta näyttää osaaminen ja toisen pelin kotiyleisön luomaa painetta niskassa.

Veikkaus tarjoaa Sportin voitolle hurjaa kerrointa, jota ei voi jättää väliin.
Tänään voitto ja lauantaina onkin sitten Ilves taas tosipaikan edessä. Go Hockey Sport, Go!
 
Suosikkijoukkue
Sporttiuutiset
Rentous ja usko omaan peliin pitää saada takaisin.

Tähän mennessä:
- paineen alla puoleen sekuntiin ei tapahdu mitään, jäätyy kädet ja väärä hätäratkaisu
- kun pitäisi ottaa se potku ja saada kiekko, jalat onkin makaroonia
- kaksinkamppailussa Vaasan pelissä jo vähän parempaa, mutta usko ja tahto ei riitä

Sisulla tämä peli, tuuria edes vähän. Voitto on otettavissa.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Veikkaus tarjoaa Sportin voitolle hurjaa kerrointa, jota ei voi jättää väliin.

Viime lauantaina Liverpool - Wigan -matsissa kerroin Wiganin voitolle oli 10.70. Aivan tolkuton ylikerroin, kun ajattelee, että Liverpool on ollut todella huono Valioliigassa viime aikoina, kun taas Wigan on parantanut ja taistelee kynsin hampain sarjapaikasta. Niin, Wiganhan sen pelin voitti.

En mitenkään ymmärrä Veikkauksen logiikkaa siinä, että Sportin voitto Ilveksestä tänään olisi muka todennäköisempää, kuin Wiganin voitto viime lauantaina. Mielestäni Sportin kertoimen pitäisi olla suurempi, kuin 7.80. Se voisi olla vaikka tuo mainittu 10.70.

Yllätyksiä jääkiekossa toki sattuu. Eli kuten lainaamani nimimerkki totesi, Sportin voittaessa Ilves onkin yht'äkkiä tiukassa paikassa lauantaina. Eli pienellä (hyvin, hyvin pienellä) todennäköisyydellä Sportilla on vielä mahdollisuus saada Ilves jonkunlaiseen takalukkoon.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös