To 27.9.2007 Ilves - Kärpät

  • 8 070
  • 38

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
"Takametsän jäähalli", kuten jatkoajan otteluennakko asian ilmaisi, on valmiina illan kamppailuun. Isoimmaksi kysymysmerkiksi osoittautuukin onko Kärpät valmiina. Ottelun alut ovat olleet meille pohjoisen poroille viime aikoina ihmeellisen vaikeita. Ilveksen paikka iskeä, mikäli meno jatkuu samanlaisena myös tänään. 3 ottelun voittoputki ei tässä tilanteessa vaikuta mitenkään, vaikka peli vähintään 60 minuuttia kestääkin.

Ilveksen ykkönen Määttänen - Koivisto - Bishai tulee olemaan vahva, mutta huonommaksi tuskin jäänee Kärppien kakkonen Kuusela - Paakkolanvaara - Kratena. Paljon on lupa odottaa myös Kärppien "ykköseltä" Pesonen - Bros - Hyvönen, joista erityisesti Hyvöseltä ovat alkukauden näytöt vielä jääneet antamatta

Tampesterissa siis pelataan tänään, toivottavasti siistiä, mutta kuitenkin fyysistä ja viihteellistä kiekkoa. Lopputuloksen osalta ollaan illalla viisaampia, tässä vaiheessa lienee kuitenkin syytä veikata että jompikumpi ottaa kolme pistettä kotimatkalle viemisiksi. Vai vetävätkö tuomarit kuitenkin pitemmän korren tässäkin SM-liiga taistossa vieden pelaajilta pääosan esittäjien roolit.

Vielä tähän loppuun otteluennakkopaketit.

Ilves
Kärpät
Jatkoaika
Kokoonpanot täällä sitten jossakin vaiheessa.

EDIT: Otsikon sanajärjestystä muutettu hieman

-Modet
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Koskenkorva kirjoitti:
Isoimmaksi kysymysmerkiksi osoittautuukin onko Kärpät valmiina.

Mielestäni suuri kysymys on myös se, onko Ilves lamaantunut KalPa-katastrofista ja Jokerit-teurastuksesta. Minä veikkaan, että on. Sormi on paniikkinappulalla.

Kärppien viimeinen ote, eli Tappara-kotiottelun kolmas erä on toivottavasti suuntaa-antava koko loppukaudeksi. Kalustoa siihen meillä on, kuten kaikki hyvin tietävät. Ilveksen joukkue on aika tasapaksua massaa, ehkä Bishaita ja Raimo Helmistä reliikkikuriositeettina lukuun ottamatta.

Kärppien Tommi Paakkolanvaarasta on kehittymässä liigan TOP5-sentteri, jonka liikesuunnat muistuttavat jonkin verran Jari Viuhkolan vastaavia, koska hän pelaa paljon ja ennen kaikkea hyvin myös puolustussuuntaan.

Kratena ja Kuusela voivat huolehtia luisteluvoimasta maalia kohti, kun kakkonen on jäällä.

Ykkösketjulta ja varsinkin sen oikealta laidalta alkanevat parhaat tehot löytyä vasta helmi-maaliskuussa kun, play-off -pelit alkavat häämöttää. Bros ja Pesonen ovat kuitenkin erittäin vaarallisia, ja niin on Hyvönenkin, jos vain saa pyssytettyä tappolämärillään maalin. Maalin tehnyt Hyvis on kentällä eri mies.

Khm...Niin, Hyvönen on näin ollen vaarallinen joka tapauksessa, mutta vaarallisuusaste muuttuu, jos hän saa onnistumisen alleen.

Jos Kärpät saa aikaan samanlaisen ilmeen kuin Tappara-matsin kolmannessa erässä ja Ilves on lamassa, tulee rumalle taululle rumaa jälkeä. En jaksa uskoa muutenkaan, että Ilves jaksaa pyristellä mukana kovin pitkään.

Tarkki saattaa pomputella muutaman vedon ykkössektorille, jolloin pakkikaluston on oltava tarkkana ja pelattava mailat pois.

Kärpiltä on sairastuvalla avainpelaajista Aaltonen ja Mikkola, mutta reservissä on saappaiden täyttäjiä.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Jos Kärpät saa aikaan samanlaisen ilmeen kuin Tappara-matsin kolmannessa erässä ja Ilves on lamassa, tulee rumalle taululle rumaa jälkeä. En jaksa uskoa muutenkaan, että Ilves jaksaa pyristellä mukana kovin pitkään.

Kärppien käyrä on edelleen nousussa, ja mille tahansa joukkueelle Kärppien kaataminen on vaikeaa. En kuitenkaan usko Ilveksen antautuvan aivan noin helposti. Kahdessa peräkkäisessä kotiottelussa ei vaan voi ottaa täysillä turpaan. Ja toisaalta se jokeripelikin repesi vasta viimeisellä kymmenminuuttisella. Kokonaan toinen on juttu on sitten se, lähteekö Ilves vaikkapa kilpikonnailemaan ja hakemaan 'siistiä' 1-3 tappiota...

Toivottavasti tahtotila on tänään kunnossa, mieluiten molemmilla joukkueilla. Kärpät on hieman oireillut jokeritaudista nyt alkukaudesta. Ottelun alussa on Ilveksen iskun paikka.

Jos Kärpät lähtee hyvällä taisteluilmeellä takomaan maaleja, niin rumaa jälkeä todellakin syntyy. Uskotaan näin: taululle 2-6, Hannekselle 2+2.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Mutuna tuntuu, että Kärpät ei Hakametsässä ole Ilvekselle juuri hävinnyt viime kausina. Ennakkoon tämä peli vaikuttaa selvältä Kärppien voitolta. Mikäli HPK pelissä ollut vieraspelaaminen jatkuu niin ei Kärpillä tule olemaan hädän päivää. Rohkeasti laitan tästä kakkosen tukimerkiksi pitkävetosysteemeihin. Kerroin 1,8 on toisaalta pieni vieraskerroin, mutta toisaalta aika iso, kun ajattelee lähtökohtia tähän taistoon. Ilveksen turkki on vähän takkuinen juuri nyt. Bishai-Koivisto kaksikko on todennäköisesti liigan eliittiä, mutta sen ulkopuolelta tuleva apu on kaukana eliitiistä.

2-5 Paakkolanvaaran vitja tulee olemaan tehokas
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kerroin 1,8 on toisaalta pieni vieraskerroin, mutta toisaalta aika iso, kun ajattelee lähtökohtia tähän taistoon.

No todellakin. Tuo on pelattavimpia kertoimia, mitä pitkään aikaan on nähnyt SM-liigassa. Tuosta tulee ehdottomasti varma-kerroin illan pitkävetoon.

Toivottavasti eivät sulje kohdetta, niin varmaa rahaa tuosta saa, mitenkään Ilvestä aliarvioimatta. Tuo matsi singlenä real dealina ja tulosvetoon 1,2 - 6,7, niin tulee sitä fyrkkaa!
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Bishai näköjään sivussa, joten eipä ole todellakaan hyvät lähtökohdat illan peliin:

Koivisto-Peltola-Järvinen
Viitakoski-Helminen-Sandell
Männikkö-Määttänen-Anttila
Torkki-Mattila-Korhonen
Pellinen

Tukio-Kantee
Jääskeläinen-Niemi
Kuukka-Werner
Lehtivuori

Leinonen AK
Häkkinen

Leinoselle kohtuu vilkas iltapuhde tiedossa.
 
Viimeksi muokattu:

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Viime kierroksella Pesonen pelasti mun vedon 2s ennen loppua ja uskon Kärppien tekevän sen taas tänään. Ilves on nyt menossa tappio putkeen ja Kärpät on pelannut alku kauden takkuisesti, mutta kuitenkin 12p koossa. Mikä tulee olemaan saldo kauden lopussa jos kone saadaan käyntiin.

O.Kraten ollut mielestäni lievästi pettymys. Olisin olettanut miehen olevan pisteautomaatti hyvässä mielessä. Toki aikaa on vielä uskon miehen nousevan odotetulle tasolleen.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
...mille tahansa joukkueelle Kärppien kaataminen on vaikeaa.
Täytyy nyt muistaa sekin faktinen asia, että Kärpät lähtee joka peli-ilta ennakkosuosikkina otteluun. Tämä on henkisesti erittäin raastavaa. Siksipä "isoihin" peleihin Kärppienkin pelillinen laatutekeminen näyttää paljon rennommalta ja suoritusvarmemmalta, kun joukkue aistii alitajunteisesti myös vastustajan pelikykyt. Näin harjoiteltu, loppuunhiottu pelitapa pääsee täysiin oikeuksiinsa.

Ennakkosuosikkina lähteminen vaatii henkistä kovuutta ja äärimmäisen keskittymisen painetilassa olevaan elinympäristöön. Kolikon toinen puoli on haastajalle paljon helpompi; lähteä vain voittamaan kamppailua, jos tietää saavansa upean päänahan yhdestä mestarikandidaatista. Mikäli se ei haastajalta onnistu, kukapa sitä edes odotti. Ensi kerralla sitten.

Valmennusjohdollisesti joukkuetta ei ole helppo valmistaa, mikäli pelaajisto tietää olevansa ennakkoon edes hieman vahvempi. Henkinen painetila luo usein jäykkyyttä ja vaikuttaa yleispelinopeuteen, jonka johdosta myöskin ottelun sisäinen pelitapa sekä -ilme kärsii liikaa. Valmistautuminen on otettava haasteena, ei itsestäänselvyytenä.

Kärpät on kypsynyt vuosien varrella liigan rutinoituneemmaksi joukkueeksi, jonka imago kulminoituu voittamisen kulttuuriin. Yhtälö on vaikea, mikäli arsenaali käsittelee sen alitajunnassa väärin.
 
Viimeksi muokattu:

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Eipä ole Ilves ihmeitä näyttänyt Kärppiä vastaan hyvin pitkään aikaan - ja epäilenpä ettei tänäänkään. Kärpille "helpohko" vierasvoitto 3:n maalin erolla. Toivottavasti Hannes saa maalihanat auki(kunnolla)!
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Totaalinen ihme on jos Ilves pystyy edes haastamaan Kärpät. Joukkueen suoritukset ovat olleet jo kolme ottelua perättäin umpisurkeita. Vielä kun Sakari "Ananas" Pietilä on ottanut asiakseen tappaa joukkueen kemian ja puuduttaa yksilöt superepätasaisella peluutuksella jo alkukierroksilla ei Ilvekseltä voi juuri mitään odottaa tänään tai ylipäätään koko sarjassa.

Bishain puuttuminen kokoonpanosta ja huippuvireisen Määttäsen siirto kolmosketjuun dieselpappojen Peltola ja Helminen taakse täydentääkin sitten asetelmien surkuhuppaisuuden.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Niin paljon on Ilves- ja Kärppäfanien puolelta tätä ottelua pidetty itsestään selvyytenä että täytyy muistuttaa teitä myös Kärppien nihkeistä otteista (vaikkakin 3 ottelun voittoputki), parhaimana esimerkkinä Kärpät - KalPa: 4 - 3!

Jotenkin mulla vaan on sellaine tuntu, että tämä peli ryssitään, tai Tom of Laaksonen ryssii sen puolestamme. Ei ole sellaista tuttua ja turvallista tunnetta, kuin ehkä joskus keväämpänä vastaavanlaisen ottelun alla saattaisi olla.
 

Tex Willer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jotenkin mulla vaan on sellaine tuntu, että tämä peli ryssitään, tai Tom of Laaksonen ryssii sen puolestamme.
Tänään voisi olla Laaksosella sopiva ilta antaa hieman sotakorvauksia Ipalle, siitä taannoisesta kilauttelempas kaverille, vaikka olen jo päättänyt hylätä maalin -episodista. Mutta sekään ei taida auttaa Ilvestä, jos esitys on tiistain tv-pelin kaltainen.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Siksipä "isoihin" peleihin Kärppienkin pelillinen laatutekeminen ...

...Kärpät on kypsynyt vuosien varrella liigan rutinoituneemmaksi joukkueeksi, jonka imago kulminoituu voittamisen kulttuuriin. Yhtälö on vaikea, mikäli arsenaali käsittelee sen alitajunnassa väärin.

Etsä viitsisitsä vähentää turhaa kapulakieltä ja kokeilla, jos onnistuisit saamaan sanottavasi jotakuinkin ymmärrettävään muotoon?

Hyvä, että pyrit perinpohjaiseen analyysiin, mutta kannattaisikos sitä pysytellä vähän maanläheisemmässä analyysissä, kun työkalupakin pohja paistaa läpi?
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Aika katkera tappio. No, kunhan pahin pettymys tästä laantuu, niin jää varmaan ihan tyytyväinenkin fiilis. Ilves oli sarjan kovinta joukkuetta vastaan tasaviisikoin edellä oikeastaan koko pelin. Muutama typerä virhe ja aivan saatanan perkeleen surkea viimeistely antoi Kärpille sitten liikaa etumatkaa. On muuten aika hupaisa juttu että Laaksonen saa ylipäätään viheltää Ilveksen pelejä, ja vieläpä Kärppiä vastaan. Voiko kukaan omata selkeämpiä antipatioita?

Kelpo suoritus pelillisesti siis, kun Kärppiä pidettiin erittäin ahtaalla ilman ykkössentteriä. Saas nähdä miten Peltolan pelihuumori kestää, kun omat fanit ovat kääntämässä selkäänsä.

Marko Anttila pelasi muuten elämänsä parhaan pelin. Aivan loistava esitys Lempäälän Jätiltä! Kuitenkin, kuten koko joukkueella, Marko ei saanut hyviä suorituksiaan näkymään valotaululla. Komeetta Lehtivuoren maali myös hieno juttu.

Kai niitä voittoja alkaa väkisinkin tulemaan tälläisillä esityksillä?

EDIT: Kärpistä sen verran, että peli on vielä selkeästi keskeneräistä. Paniikkeja omaan päähän tuli melko tiheään, kun hyökkäyksiinlähdöt viipyivät. Välillä (aika harvoin tänään) peli sitten kääntyi Kärpille ominaisen nopeasti, ja silloin Ilves oli tietysti pulassa.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tähän on vaan totuttava. Ellei ottelussa tule ruumiita tai todella törkeitä "taklauksia" ym ylimääräistä hässäkkää, niin on kai turha odottaa paikanpäältä jotain ajatuksia ym asiaa itse pelistä. Lopputulos siis 1-3. Sen uskon että Ilves oli jälleen täysin ylivoimainen ja kaikessa valovuosia edellä Kärppiä. Lisäksi veskari pelasi unelmaa ja Tarkki oli jälleen todella epävarma ja huono.
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
'Yhtälö on vaikea, mikäli arsenaali käsittelee sen alitajunnassa väärin.'
.
.
.
Mitenkä niin?Lieneekö kuitenkin niin, että puheet ovat lähempänä totuutta kuin aivopieruja?

En kyllä ymmärrä mitä esimerkiksi tuo edellä mainittu virke antaa kenellekään, en edes ymmärrä mitä se tarkoittaa. Ehkä olen yksinkertaisesti tyhmä.

Telaketjun kanssa olen täysin samaa mieltä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Muutama typerä virhe ja aivan saatanan perkeleen surkea viimeistely antoi Kärpille sitten liikaa etumatkaa.

Niin meillä on tää Tuomas Tarkki, joka jatkaa tilastodominointiaan, mutta on siltikin aivan saatanan paska mokke ja kaukana kaikista toppilistoista.

Ilmeisen nihkeää peliä taas Kärpiltä, mutta voittoja vaan tippuu laariin. Voittamaan oppinut runko on aika rautaa. Jospa se pelikin vielä paranee.

Ja Routikselle sanoisin, että noita sun juttuja voisi lukea, jos suodattaisit ensin turhakkeet pois (sivistyssana viljely ja dosenttimainen jaarittelu), Saattaahan siellä totuuskin olla mutta aikamoisen kuorrutuksen alla. (kuka meistä oikeasti voi kehua olevansa täysin oikeassa, mitä tulee Kärppiin ja jääkiekkoon)
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Niin meillä on tää Tuomas Tarkki, joka jatkaa tilastodominointiaan, mutta on siltikin aivan saatanan paska mokke ja kaukana kaikista toppilistoista.

Ilmeisen nihkeää peliä taas Kärpiltä, mutta voittoja vaan tippuu laariin. Voittamaan oppinut runko on aika rautaa. Jospa se pelikin vielä paranee.

Tarkki oli jälleen erinomainen. Otti kaiken otettavissa olevan. Ja ei Kärpät mitenkään huonosti pelannut vaan päinvastoin. Helppoa on vaan kotijoukkueen kannattajana vähätellä vieraiden esitystä näiden "Puolen-Suomen Laaksoselta" saaman edun vuoksi. Kotijoukkue hallitsi ehkä aavistuksenomaisesti tasaviisikoin, mutta Kärppien yv oli riittävän tehokas vieraspisteiden hankkimiseen.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aikaisemmassa tekstissäni oli sivistyssanoja tasan kaksi; faktinen ja arsenaali. Jos joku ei ymmärrä, mitä ne tarkoittavat, niin ei voi mitään.

Faktinen = tosi
Arsenaali = pelaajisto

On se nyt saatana kumma, että näihin tartutaan. AINA!

Lukekaa nyt vielä huolella:
Täytyy nyt muistaa sekin faktinen asia, että Kärpät lähtee joka peli-ilta ennakkosuosikkina otteluun. Tämä on henkisesti erittäin raastavaa. Siksipä "isoihin" peleihin Kärppienkin pelillinen laatutekeminen näyttää paljon rennommalta ja suoritusvarmemmalta, kun joukkue aistii alitajunteisesti myös vastustajan pelikyvyt. Näin harjoiteltu, loppuunhiottu pelitapa pääsee täysiin oikeuksiinsa.

Ennakkosuosikkina lähteminen vaatii henkistä kovuutta ja äärimmäisen keskittymisen painetilassa olevaan elinympäristöön. Kolikon toinen puoli on haastajalle paljon helpompi; lähteä vain voittamaan kamppailua, jos tietää saavansa upean päänahan yhdestä mestarikandidaatista. Mikäli se ei haastajalta onnistu, kukapa sitä edes odotti. Ensi kerralla sitten.

Valmennusjohdollisesti joukkuetta ei ole helppo valmistaa, mikäli pelaajisto tietää olevansa ennakkoon edes hieman vahvempi. Henkinen painetila luo usein jäykkyyttä ja vaikuttaa yleispelinopeuteen, jonka johdosta myöskin ottelun sisäinen pelitapa sekä -ilme kärsii liikaa. Valmistautuminen on otettava haasteena, ei itsestäänselvyytenä.

Kärpät on kypsynyt vuosien varrella liigan rutinoituneemmaksi joukkueeksi, jonka imago kulminoituu voittamisen kulttuuriin. Yhtälö on vaikea, mikäli arsenaali käsittelee sen alitajunnassa väärin.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Mikä ihmeen valitusvirsi-buumi näillä liigan isojen faneilla on meneillään ? Toisessa ketjussa Jokeri-fanit itkee kun Jokerit voittaa muiden mielestä huonolla pelillä, ja täällä mongertaa Kärppäläiset samaa virttä. Montakohan prosenttia Kärppä-faneista toteaa huonon ottelun jälkeen että vastustajan maalivahti oli ohittamaton, ja kuinka moni vetoaa tehottomaan viimeistelyyn ? Olen sataprosenttisen varma että siellä vain kiroillaan Pesosen, Hyvösen jne. flegmaattisuutta ja surkeutta vaikka kaverin molke seisoisi päällään.

Jos Ilves-fani on sitä mieltä että Ilves kaatuu huonoon viimeistelyyn niin mitä sitten ? On se kumma että tuollaisella joukkueellakin on pakko löytää jostain oikein kaivamalla jotain, että pääsee vääntämään muiden kanssa. Onko uusi asia että parhaita joukkueita tökitään AINA ?

Minä en ymmärrä miksi siitä pitää niin iso numero tehdä. Tarkkia ei pidetä hyvänä maalivahtina... Nyyh nyyh nyyh... Mitä sitten ? Minkälaista tunnustusta tässä tilanteessa tulisi antaa sinne Ouluun ? On se ihana ja komea ja sillä on vielä siistit polkkeetkin. Eikö se ole vain hienompaa että saa itsekseen hymyillä kun Tarkki pelaa taas hyvin ?

PS. RtSn:n kirjoitus oli kyllä mielenkiintoinen. Yksinkertainen asia oli saatu puettua kyllä huikean juhlalliseen muotoon. Huvittavan siitä tekee se, että koko tekstin olisi voinut kirjoittaa myös kahdella lauseella ja siltikin se olisi ajanut saman asian. Mutta tyylinsä kullakin, ei tässä kukaan ole täydellinen.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aikaisemmassa tekstissäni oli sivistyssanoja tasan kaksi; faktinen ja arsenaali. Jos joku ei ymmärrä, mitä ne tarkoittavat, niin ei voi mitään.

Faktinen = tosi
Arsenaali = pelaajisto

On se nyt saatana kumma, että näihin tartutaan. AINA!

Kyse ei ole siitä, etteikö sanojen merkitystä ymmärrettäisi, vaan pääosin siitä, että viljelet sivistyssanoja ihan turhaan, vaikka suomenkielestä löytyy hyvin vastineita käyttämillesi sanoille. Toisaalta käytät myös sanoja, joita ei ole suomenkielessä olemassa. Esimerkiksi "laatutekeminen"-sana ei tarkoita mitään suomenkielessä. Google-haulla "laatutekeminen" saadaan viisi vastausta, joista neljä liittyy nimimerkki Rtsn:een. Googlekin ehdottaa sananpaikalle "laatoittaminen". Hyvin olet välillä pohtinut Kärppien asioita, mutta se kaikki hyvä kirjoituksistasi hukkuu turhaan suomenkielen raiskaukseen, kuten "imagollinen laatutekeminen", "faktinen asia" ja "flegmaattisuutena motoriikassa".

Kärpät ei ilmeisesti vieläkään ole löytänyt parhaita ketjukoostumuksia. Oliko Hyvönen tänään pelipäällä vai surffailiko kentällä? Tällä hetkellä liikaa vastuuta kasautuu Brosin niskaan tuon kentän pelissä. Pesonen ja Hyvönen ovat mielestäni molemmat liian hyökkääviä pelaajia samaan ketjuun. Hyvönen ja Kratena vois vaihtaa paikkoja.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
RtSn:n kirjoitus oli kyllä mielenkiintoinen. Yksinkertainen asia oli saatu puettua kyllä huikean juhlalliseen muotoon. Huvittavan siitä tekee se, että koko tekstin olisi voinut kirjoittaa myös kahdella lauseella ja siltikin se olisi ajanut saman asian. Mutta tyylinsä kullakin, ei tässä kukaan ole täydellinen.

Samaa voisi kai sanoa omista itkuraivareistasi. Yksinkertainen asia aika kummallisessa muodossa, vieläpä oman otteluketjun ulkopuolella. Mistä moinen brainfart?
Laaksonen nauttii kotijoukkueen ja yleisön kiusaamisesta. Mikään varsinainen "oikeudenjakaja" hän ei edelleenkään ole. Silti jäähyt taisi mennä aika tasan 6-5?
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä ihmeen valitusvirsi-buumi näillä liigan isojen faneilla on meneillään ? Toisessa ketjussa Jokeri-fanit itkee kun Jokerit voittaa muiden mielestä huonolla pelillä, ja täällä mongertaa Kärppäläiset samaa virttä. Montakohan prosenttia Kärppä-faneista toteaa huonon ottelun jälkeen että vastustajan maalivahti oli ohittamaton, ja kuinka moni vetoaa tehottomaan viimeistelyyn ? Olen sataprosenttisen varma että siellä vain kiroillaan Pesosen, Hyvösen jne. flegmaattisuutta ja surkeutta vaikka kaverin molke seisoisi päällään.

Ehkä mm. itselläni on tosiaan tullut maha täyteen tai ainakin olo kylläiseksi. Kaipaisin kuitenkin enemmän yritystä ja työntekoa tietyiltä pelaajilta. Maalit ja voitot ei ole kaikki mitä ottelulta haen, vaan mieleen painuvat tärkeät kiekon riistot, taklaukset ja harhautukset. Ei vaikkapa Aaltonen ole mainettaan SM-liigatasolla pistelinkona saanut, vaan ihailtavan kiekonkäsittelynsä vuoksi. Tärkeinä pelaajina pidän myös Aarnion taklauksia, olkoonkin etteivät aina ole täysin puhtaita, ja Kratenan spurttaamista ylimmän hyökkääjän paikalta puolustuksen avuksi.

Mielestäni ketjut ei ole rakennettu kovin tasapainoisiksi. Ehkäpä Kojo ei uskalla tiputtaa Hyvöstä pois ykkösestä. Toivon kovasti, että tuossa pelaisi Kratena.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Samaa voisi kai sanoa omista itkuraivareistasi. Yksinkertainen asia aika kummallisessa muodossa, vieläpä oman otteluketjun ulkopuolella. Mistä moinen brainfart?
Laaksonen nauttii kotijoukkueen ja yleisön kiusaamisesta. Mikään varsinainen "oikeudenjakaja" hän ei edelleenkään ole. Silti jäähyt taisi mennä aika tasan 6-5?

Niin kai voi jos haluaa. Kuten sanottu ei tässä täydellisiä olla kukaan. Syyn kirjoitukseeni löydät tästä ketjusta jos viitsit 2 minuuttia selailla ja mahdollisesti jopa kurkata Jokerit-Tappara-ketjua. Henkilökohtaisia otteluketjuja ei kai ole, joten saanko kirjoittaa myös tänne ? Saanko ?

Ja nyt sitten voimme minun osaltani palata jääkiekko-keskusteluun. Olen pahoillani off-topicista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös