To 27.4.2023 Tappara - Pelicans

  • 79 283
  • 1 360

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän tuo alku näytti siltä, että käy kuin teinipojalla ensitreffeillä. Kuti lähtee jo ennen, kuin pääsee peleille ja tunnelma lässähtää siihen. Onneksi saadaan vielä sentään peli, ehkä.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Patrikainen on tänään pelin paras maalivahti.. jos Valavuori ei sitten innostu kehumaan häntä.
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
Jos teet 3-0 kun peliä on pelattu alle 10 minuuttia, niin ei ottelu ole todellakaan ohi. Todella usein vastustaja tulee vielä mukaan. Kuten tänään. Älä tee maaleja liian nopeasti.
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Olipahan erä. Tää ei oo vielä ohi. Tauko tuli Tapparalle hyvään kohtaan, vähän tasotellaan
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toinen raportti paikan päältä.
Tilanteessa 3-0 maskotti bongasi minut ja kävi hieromassa kyyneliä poskista. Jätti vielä yläfemman roikkumaan. Ei tullut paha mieli enkä soita iltalehteen, hauska tempaus oli. Ei vaan Tapsua näkynyt enää erän loppupuolella.

Ryöstöretki jatkukoon.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Täytyy sanoa, että epätavallisen helposti meni Bartolle nuo 3 maalia.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Sama juttu, lässähti.. tästä ei nyt missään olosuhteissa saisi tulla mikään teurastus, ei ratkaiseva finaali ole kuitenkaan sellaisen arvoinen. Tulisi muuten liikaa sellainen mielikuva, että Tappara sai täyden vapaalipun mestaruuteen, koska ei tämä mikään klassikkosarja muutenkaan ole ollut..
Haha :D

Pelicans näytti hauista puheille lässähdyksestä. Tapahtui asioita kuin alluvalavuorigeneraattorilla, juuri käänteisesti.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mahtoikohan Tapparan pelaajien ajatukset harhailla jo mestaruusjuhliin 3-0-tilanteessa? Ainakin puolustaminen muuttui ihan silkaksi pulustamiseksi.

3-1-maalissa maskimies ei kiinnostanut ketään Tappara-pelaajaa tippaakaan. Eikä ihan putkeen ole mennyt, jos kaukalon kankein pakki pääsee aloituksen jälkeen nousemaan maalipaikkaan ja täräyttää siitä 3-2.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös