To 25.1.2007 HIFK - Jokerit

  • 40 754
  • 219

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
tiki10 kirjoitti:
Miksi sitä viitsisi vaivautua kun pikkutytöt leikkivät fyysistä peliä? Erittäin fiksua HIFK:ta sanon minä. Joskus on ihan hyvä jättää pikkusten provot omaan arvoon.

Tyttöjä oli ainostaan HIFK:n paidassa. Muuten kirjoittamasi on täysin totta. HIFK pelasi fiksusti ja Tibbettskaan ei kuumentunut näkyvästi, vaikka Jokerit teki paljon duunia sen eteen. Se tuotti voiton yhdessä yv-pelaamisen kanssa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
tiki10 kirjoitti:
Toivottavasti Shedden ja Hirso nauttivat kaikin siemauksin Jokeri-ajastaan...

Toivottavasti myös sinä nautit siitä, että em. herrat ovat Jokereissa. Vieläkin pientä katkeruutta?
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipahan ottelu. Narrit hallitsi kahta ensimmäistä erää, jolloin HIFKillä ei ollut juuri mitään sanottavaa. Jokerit olivat todella fyysisiä 1.- ja 2. erässä, HIFK oli tällöin kuin märkä rätti. Kolmannessa erässä kaikki muuttui. HIFK vei kyseisen erän aivan suvereenisti.

Pelillisesti peli ei tarjonnut mitään suuria hienouksia. Tänään pisteet jaettiin tahdolla ei taidolla (pl. rankkuskaba). HIFKillä ja Jokereilla oli selviä vaikeuksia pelin avaamisessa, HIFK pystyi parantamaan pelin avaamistaan kolmannessa erässä juuri sen tarvittavan piirun verran. Taisi muuten jäähallin jää olla helvetin huonossa kunnossa. Joka syöttö lähti pomppien ja kiekko tuppasi pysähtelemään itsestään.

Eipä itselläni juuri sen enempää sanottavaa pelistä ole PAITSI huomioita pelaajista ja tuomareista:

- Lundell imaisi yhden helpon. Muuten kelpo peli Jannelta.
- Keränen oli uskomaton! Todella näyttävää ja vahvaa näyttämistä osaamisestaan tänään. Pidän Kerästä parempana pelaajana kuin Lehterää. Kiistatta paras peli HIFKin edustusjoukkueessa.
- Billy Tibbetts pelasi ihan hyvän debyytti ottelun HIFKissä. Alussa oli selviä vaikeuksia pelin kanssa, mutta lopussa paransi huomattavasti. Kolmannessa erässä mies oli lähes täysin pitelemätön. Vähän Billy tuntui kiukuttelevan pelin aikana ja aina tsemppi ei ollut riittävää, esimerkiksi silloin kun Kanki käsitteli herraa kaltoin niin olisin toivonut hänen tsemppaavan vaihdon loppuun anelevan katseen luomisen Levoseen sijaan. Mutta ihan ok-peli häneltä!
- Jere on saanut vähän nopeutta jalkoihinsa, mutta hänen kiekonkäsittelytaitonsa on vähän ruosteessa.
- Killeltä loistavaa taistelemista.
- Pikkarainen oli todella loistava. Paljon KOVIA taklauksia, hyviä kiekonylöstuonteja, haastoja ja vetoja. Pisteet vain puuttuivat...

- Levonen veti ihan omaa showtaan taas vaihteeksi. Hän tarjosi HIFKille monen monta kertaa ratkaisun avaimia jo ensimmäisessä erässä, pojille ei vaan maistunut. Monta kahvausta jäi viheltämättä, joista suurin osa oli Jokerien rikkeitä.

- Kankaanperä alkaa jo pikku hiljaa vituttamaan allekirjoittanutta. Sitä kundia saisi joku vetäistä kunnolla turpaan ( Vopatille Suomenkansallisuus ja HIFKiin opettamaan Kankille tapoja :). Shedden oli roolittanut Kankin todella hyvin. Hän kirjaimellisesti jahtasi Billy Tibbettsiä joka kerta kentällä ollessaan.
- Lepistö on ruvennut joksikin wannabe poliisiksi. Hänellä suu käy taukoamatta ja lähes joka jälkitilanteessa käy tuuppimassa vastustajaa. Keskittyisi vain omaan alaansa, taitopeliin ja jättäisi nämä ärsytykset sun muut niille jotka oikeasti osaavat sitä tehdä.
- Ahonen oli erinomainen monta elintärkeää pelastusta ja muutenkin varmaa peliä.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
yki kirjoitti:
Toivottavasti myös sinä nautit siitä, että em. herrat ovat Jokereissa. Vieläkin pientä katkeruutta?

Sheddeniä ei ole ikävä. Hirson päätöstä on edelleen vaikea ymmärtää. Tiedän kyllä taustat, mutta kuitenkin. Hirso ja Shedden antavat kyllä lisäpontta sille, että Jokerit on vielä hauskempi voittaa.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
10 kommentia pelistä

1. Olipa hermostunutta koko eka erä. Kiekko pomppi, miehet oli nurin ja syötöt meni joskus tsägällä oikeaan osoitteeseen.
2. Tibbetts oli kaksi erää aika ulkona. Ykkönen ei toiminut ollenkaan toivotulla tavalla, joskin koko ajan paranteli peliään. Narrit hiillostivat Tibbettsiä koko ekan erän ajan, säännöllisesti myös väärin ottein.
3. Levonen oli aivan käsittämättömän paska. Miten tuo kaveri voi olla noin epätasainen. Välillä menee hyvin ja välillä niin perseestä kuten tänään. Miksi tämä 0-toleranssilinja on nyt taas haudattu. Levonen lahjoitti Jokereille ekan maalin, ja jätti koko ottelussa viheltämättä n. 6-8 jäähyä narreille ja 3-4 HIFK:lle.
4. Vielä Levosesta. Kun huomasi mokansa alkoi taas näitä korvausjäähyjä jakelemaan suuntaan sun toiseen. Taisi olla reilusti rahaa sijoitettu Jokerien voittoon.
5. Jokerien peli oli ihan erilaista kuin tavallisesti. Agressiivista karvausta, ja "Rautakorpimaista" roikkumista ja kahvaamista. Ei ole tällaista aikoihin nähty. Loppuuko Sheddeniltä eväät ?
6. Hirso oli ainoa joka näkyi kentällä narripuolella. Rita pimennossa, kutan monet muutkin.
7. Keränen saa kyllä paljon luottoa ja peliaikaa Baxterilta. Pelasi varmasti komeat minuutit (> 15 ?). Kaveri taisteli kyllä palkkansa edestä, ja yritti nuoruuden innolla. Joutui joskus vähän pussiin ja hukkasi kiekon, mutta taisteli myös itsensä hyvillekin paikoille.
8. Jokerit oli selkeästi niskan päällä toisessa erässä ja voitti monet kaksintaistelut, mutta peli oli jotenkin niin hermostunutta, ettei oikein mikään tuntunut onnistuvan. Molemmat maalit olivat taivaanlahjoja.
9. Uskon, että tuo uusi ykkönen voi vielä olla kova juttu. Tibbettsin syöttö Kibelle oli päivän urotyö. Loistava oivallus ja suoritus.
10. Jere alkaa varmaan olemaan liian vanha tähän hommaan. Aika laiska ja hidas, vaikka sijoittumisensa avulla pärjäsikin hyvin.

Helsingin herruus ratkeaa sitten vasta viimeisessä pelissä lopullisesti. (Stadissa kun on vain yksi joukkue, niin se herruus on aina meidän...:o)..kuten kaikki tiedämme).

Baxter vie tällä joukkueella kaikki taistot suoraan.
 

scholl

Jäsen
Jos on noin suuri ero jäähymäärissä niin ei voi joukkueen esitystä puolustella. Ottelu olisi pitänyt voittaa, eikä pelata tasan. Tosin pitkävetokiroushan tuohon johti. Jos ei pelaa kohdetta niin tulee kaukalossa voitto, mutta jos laittaa rahaa kehiin niin tulee tasapeli aika usein.

Kuka sen ekan maalin teki? Merisääjannu sanoi, että sen tekijäksi ilmoitettiin ensin Murray, mutta muutettiin Murphy, mutta statseissa on Murray.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
scholl kirjoitti:
Kuka sen ekan maalin teki? Merisääjannu sanoi, että sen tekijäksi ilmoitettiin ensin Murray, mutta muutettiin Murphy, mutta statseissa on Murray.

Murphy veti siniviivalta hienon kudin joka näytti menevän suoraan yläpesään. Todennäköisesti Murray sai jonkun mailanpätkän väliin.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
spegulaattori kirjoitti:
Huomenna voidaan mun puolesta aloittaa training camp II vaikka aamuviideltä. Ei yhtätoista kahden minuutin jäähyä voi selittää edes Levosen tuomaroinnilla. Jossain muualla täytyy olla vikaa. Vertailuna HIFK:n viisi kakkosta. Onko jätkät olleet niin puhki ulkojäähöntsäilyjen takia, ettei ole muuta jaksettu kuin kahvata, vai onko asennepuolella vielä vikaa? Jäähyjen määrä on pakko saada puolitettua, jos meinataan keväällä mennä ensimmäistä kierrosta pidemmälle.

Pahinta narrien kannalta on se, että jos Lavonen olisi viheltänyt kaiken mikä olisi pitänyt. Olisi tilanne ollut n. 16 jäähyä narreille ja n. 7 HIFK:lle.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
RoopeS kirjoitti:
Narrit hiillostivat Tibbettsiä koko ekan erän ajan, säännöllisesti myös väärin ottein.
Eivätpä nuo paljoa sitten oppineet viikon takaisesta matsista. Samaa säälittävää huitomista ja lässyttämistä se oli silloinkin ja tulos oli sama kuin tänäänkin. Tibbetts kuumenee varmasti, mutta se vaatii enemmän kuin pikkuhosumista. Löytyykö koko sarjasta loppujen lopuksi sellaista pelaajaa, joka sen uskaltaa tehdä? Veikkaan kuitenkin, että loppujen lopuksi löytyy.
 

:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mun mielestä Tibbets oli yhtä hienoa syöttöä ja varmaa rankkaria lukuunottamatta aivan pihalla. Perussyötöt eivät menneet perille, ei osunut kiekkoon eikä oikeastaan löytänyt uusia ketjukavereita. Ihan normaali esitys ottaen huomioon taustat, mutta en kaverin tämänpäiväistä esitystä silti hehkuttaisi.

Ensimmäinen erä oli aika tasaista höntsäilyä. Jokerit oli tasakentällisin hieman parempi saaden muutamia tilanteita Lundellin maalille. Ylivoima oli sitä samaa paskaa.

Tokassa erässä varsinkin ifk oli aivan sekaisin ja vaikka saikin pelata puolet erästä ylivoimalla ei kunnon tilanteita osannut luoda. 0-1 maalia tosiaan edelsi Wilmin rike, jota Japa ei viitsinyt juuri loppuneen jokeri-jäähyn takia viheltää. Toinen maali syntyi kun Stapleton pääsi suoraan jäähyaitiosta puolittain läpi ja laukoi Lundellin längistä sisään.

Toisen erän lopussa otettu tyhmä jäähy plus Wilmin koukkaaminen avasivat ifkille 5-3 yv:n eikä maali ollut mikään yllätys. Jokerit pelasi kautta ottelun aika hyvää av:ta, mutta Kuhdan tasoitusta ei pystytty estämään. Lopussa oli vielä tilaisuus kokeilla ylivoimaa kuten myös jatkoajalla, mutta ei natsaa ei. Kädettömyys vaivaa, eikä muuten taas todella hyvän pelin pelannut Hirsokaan saa ylivoimaa pyörimään. Kiekon kyllä saa vietyä alueella tosi hienosti.

Ja rankkarihäviö oli selviö samalla hetkellä kun jatkoaika loppui. Ahonen ei saa läpiajoja kiinni eikä pelaajat kiekkoa niistä maaliin. Näin.
 

julle-jr

Jäsen
yki kirjoitti:
Toivottavasti myös sinä nautit siitä, että em. herrat ovat Jokereissa. Vieläkin pientä katkeruutta?
Totta hitossa HIFK-fanit ovat katkeria siitä, että Hirso meni narreihin, en ymmärrä mitä ihmeellistä siinä on. Maajoukkue-Sheddenistä huipputaktiikoineen ei sen sijaan ole niin väliä, toivon kuitenkin että floppaa täydellisesti keväällä.
Itse pelistä sen verran, että Keränen vetää melkoisella itseluottamuksella, yrittää haastaa ja kynätä, hyvä tuosta vielä tulee. Tibbettsin kuumentaminen vitutti, välillä toivoin, että kaveri kilahtaisi ja hyökkäisi narriaitioon tai jotain vastaavaa. Yksi peli ja kausi sinne tänne, pääasia, että pellehatut eivät hypi silmille.
Ai onko mulla jotain narreja vastaan? No ei nyt varsinaisesti :)
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
RoopeS kirjoitti:
5. Jokerien peli oli ihan erilaista kuin tavallisesti. Agressiivista karvausta, ja "Rautakorpimaista" roikkumista ja kahvaamista. Ei ole tällaista aikoihin nähty. Loppuuko Sheddeniltä eväät ?

Pakko kommentoida vielä tätä.

Jokerien kahvaaminen oli kyllä jotain todella silmiinpistävää. Ainoa joka ei sitä huomannut, oli Levonen. Onko siis Sheddenin eväät syöty? Vaikeata Dugilla varmaan on, kun joukkue ei ole sellainen kun haluaisi. Siitä on pitänyt huolen H&V... Kiitos heille siitä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
scholl kirjoitti:
Kuka sen ekan maalin teki? Merisääjannu sanoi, että sen tekijäksi ilmoitettiin ensin Murray, mutta muutettiin Murphy, mutta statseissa on Murray.

Merisääjannu oikeassa.Murray sen maalin sisään sitten lopulta ohjasi, vaikka Micke ensin kuuluttikin Murphyn maalintekijäksi.
Kaksi erää teki mieli syödä kaulaliina suihinsa tai kietoa kaulan ympäri, mutta kolmannen erän alun 5-3 yv auttoi uudestisyntymiseen. Helvetin nätti oli Tibbettsin syöttö Kuhdalle ja nyky-Kibehän siitä sisään varmasti laittoi.
Kiva, että saatiin kaksi pistettä, mutta kolmekin olisi ollut tarjolla...
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
#77 kirjoitti:
Merisääjannu oikeassa.Murray sen maalin sisään sitten lopulta ohjasi, vaikka Micke ensin kuuluttikin Murphyn maalintekijäksi.

Olenko ainoa vai kuvittelinko vain, mutta se oli PETRI VARIS, joka meni Levoselle sanomaan tästä ja heti perään korjattiinkin maalintekijä.
 

chamberlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hei kuunteliko kukaan pelleradiosta peliä? Itse kuuntelin kaksi erää ja myötähäpeän määrää ei voinut mitata kun kommentaattori (kuka lienee) hehkutti suu vaahdossa Jokereita ja mollasi IFK:ta. Oikeasti, se oli välillä niin ala-astemaista puhetta ettei mitään rajaa.. "Eihän täällä ole yleisöä ollenkaan, puhumattakaan tunnelmasta" (8120 katsojaa) "Kyllä IFK:n peli on niin surkeaa, että omatkin buuaa" (Selostajan mukaan IFK:lle vihellettiin samaan aikaan kyseenalainen jäähy) ym ym ym. En vika erää/jatkoaikaa/rankkareita enää pystynyt kuuntelemaan, joten olisi hauska tietää mitä tämä jaakko keksi sanoa tasatilanteesta ja IFK:n rankkarivoitosta? Vieläkö tämä "jokrut on kone ja ifki ihan paska" -tyyppinen viiltävä analysointiasenne jatkui? =D
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tämähän on suorastaan saavutus, kun Jokerit otti pisteen paikallisottelussa. Mutta ei 2-0 johtoa saisi menettää, vaikka on todettava, että Jokerien johto kahden erän jälkeen oli enempi HIFK:n huonoutta kuin Jokerien hyvyyttä. Kolmas erä sitten muutti kaiken ja lopulta voi tosiaan olla tyytyväinen edes pisteeseen, aivan vikan erän lopussa oli joku HIFK:n pelaaja maalipaikassa, muttei onneksi osunut. Rankkarit nyt oli tuuripeliä, mutta ainahan nekin harmittaa hävitä.

Ahonen pelasi nyt vaihteeksi hyvän pelin ja otti monta hyvää torjuntaa. Ei Lundellkaan huono ollut, mutta toisen maalin voi ottaa piikkinsä. Muuten kenttäpelaajista erottuivat eniten edukseen Murphy ja Jokereilta Wilm, jota edelleenkin pidän aliarvostettuna. (Olkoonkin, ettei paikkaa Jokerien taitovajetta, silti tarpeellinen pelaaja joukkueessa.) Tibbets tuntui olevan vähän ulkona HIFK:n pelitavasta alussa, mutta kolmannessa erässä oli jo pelimiehen elkeitä ja rankkari oli ihan tyylikäs suoritus. Ei myöskään kuumentunut, vaikka Jokerit sitä kovasti yritti välillä - mutta tätä se tulee jatkossakin olemaan, ei pelkästään paikallispeleissä. Katsotaan räjähtääkö jossain vaiheessa...

Peli ei kauhean korkeatasoinen ollut tällä kertaa, ajoittain tammikuun peliruuhka näkyi joukkueiden otteissa mm. harhasyöttöinä ja turhina pitkinä kiekkoina. Myöskään mitään isompia ylilyöntejä ei tapahtunut, hiukan hajuton ja mauton tapahtuma.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Noutaja#9 kirjoitti:
Olenko ainoa vai kuvittelinko vain, mutta se oli PETRI VARIS, joka meni Levoselle sanomaan tästä ja heti perään korjattiinkin maalintekijä.
Mielestäni Murphy kävi itse sanomassa Levoselle tämän ja sitten korjattiin maalintekijä. Olipa maalintekijä kumpi tai kuka hyvänsä, tänään kaikki maalit tehtiin "väärään" päätyyn, kun istuin D-päädyssä :)
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noutaja#9 kirjoitti:
Olenko ainoa vai kuvittelinko vain, mutta se oli PETRI VARIS, joka meni Levoselle sanomaan tästä ja heti perään korjattiinkin maalintekijä.
Ei ollut Pete. Murphy itse kävi avautumassa Levoselle ja sanoi Murrayn ohjanneen maalin. Minun silmiini maali oli Murphyn, mutta samapa tuo.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heikko peli. Eniten pisti silmää Levosen munattomuus. Naperot pelasivat kuin 90-luvun JYP, mutta kun tuomarilinja on ilmeisesti muuttunut muutaman valovuoden sallivampaan linjaan niin mikäs siinä sitten.

Ahonen laittoi taas ratkaisevilla hetkillä länki-huuverin täysille. Kiitos ja tack, tack.
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saako joku hirveitä kiksejä näistä rankkarivoitoista? Mä vaan ihmettelen..

Ainoa positiivinen puoli pelissä oli nousu 2 maalin takaa narreja vastaan. Mitään muuta hyvää ei pelissä ollut.

HIFK oli kaksi erää aivan vertahyytävän paska. Avauspeli ja hyökkäyspeli oli sellaista kuraa mitä ei edes nähty Franciksen aikana, Sihvosen Petteri oli tässä asiassa täysin oikeassa, pakko se on myöntää kun se kritisoi Baxterin hyökkäyspelisuunnitelmaa.

narrifanina olisin siinä mielessä aivan saatanan huolissani että vaikka IFK pelasi kaksi erää ehkä paskinta Baxter-kiekkoaan niin silti narrit joutui virvelöimään tällä kaudella eniten mitä olen nähnyt IFK:n himamatseissa.

Ja kyllä mä olen siinä Cobolin kanssa samaa mieltä että IFK käänteli tänään kahdessa ekassa erässä poskeaan. Välillä näyttää siltä oikeasti että Alpo-kiekko on tullut takaisin, toki sillä erotuksella että nyt tulee niitä pisteitä. Niitähän ei tullut Alpon aikana. Mua vituttaa se että meillähän on tuo raskas kalusto narrejakin parempaa mutta sitä ei jostain syystä Baxter halua käyttää kun pelkää niin saatanan hysteerisesti niitä turhia jäähyjä. Joku Kankaanperä ja Valtonen ovat varmaan Fedorukia ja Oliwaa vastaan tapelleeseen Tibetsiin verrattuna täysiä vitsejä ja ihmettelenkin miksei Baxteri lähtetä jotain Turo Järvistä tai Pasi Saarista kouluttamaan näitä kahta sankaria koska ei niitä vastaan sen kummempia tappelijoita tarvita. Sen sijaan jos narrit hankkii jonkun todellisen tappelijan ennen siirtorajan loppua niin sitten olis kyllä syytä ottaa se lätkä-pasi naftaliinista ettei Tibbetsin tarvitse hoitaa hommia.

Baxter ulos Pena aitioon!
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
chamberlin kirjoitti:
Hei kuunteliko kukaan pelleradiosta peliä? Itse kuuntelin kaksi erää ja myötähäpeän määrää ei voinut mitata kun kommentaattori (kuka lienee) hehkutti suu vaahdossa Jokereita ja mollasi IFK:ta.

Kommentaattorihan oli jokerifanien äänitorvi Zero. Ihan hyvää kommenttia sieltä tuli, vaikken ihan loppuun asti ehtinyt itsekään kuulla. Ja jos sieltä ei tule juttua värilasien läpi niin mistä sitten:) Muutenkin laadukkaasti toteuttu nettiradio minusta ja Teppo hoitaa selostuksen todella hyvin.

Ihan hyvä vieraspiste, vaikka enemmänkin oli tarjolla. 15.2. sitten stadin herruus Jokereille:)
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin. Ottelun taso ei päätä huimannut ja Jokerit oli suurimman osan ajasta se hallitseva osapuoli mutta jätkät tuntuivat jäätyvän molemmissa jengeissä joka tilanteessa. Jokereiden ekaan maaliin voisi hyvin merkitä syöttöpisteen Levoselle. Yksittäisiä huomioita:

-Jokerit koukki aivan järkyttyvän paljon nykyliigaan
-Ahonen hyvä
-Lundell paikoin epävarma ja paikoin loistava
-Tibbetts on mahtava vahvistus tämäniltaisen perusteella. Pelaaja minun makuuni
-HIFK vei taklaukset ja kaksinkamppailut. Yleensä myös maalinedustapelin.
-Tästä huolimatta Jokeritkin taklasi
-Hyvä tunnelma. Jokerifaneja ei tosin näkynyt eikä varsinkaan kuulunut.
-Keräsestä voi todella tulla jotain. Nyt Pena äkkiä kolmen vuoden soppari käteen ennenku Hjallis vie sen

Ja tosiaan sota on vielä kesken. Pelottavan lähellä voittoa Jokerit oli nytkin.

edit. Niin ja Baxterille vaan vinkkiä että nyt vittu se Pasi kokoonpanoon ja kuriin noita saatanan Kankaanperiä. On se perkele kun meidän tähtipelaajaa saa ottaa ihan miten vaan ilman vähäisintäkään kuittia...
 
Viimeksi muokattu:

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Hai kirjoitti:
Sen sijaan jos narrit hankkii jonkun todellisen tappelijan ennen siirtorajan loppua niin sitten olis kyllä syytä ottaa se lätkä-pasi naftaliinista ettei Tibbetsin tarvitse hoitaa hommia.

Onko kukaan nähnyt Tibbetsin tappelevan? Muutaman videon olen Youtubesta nähnyt eikä oikein vakuuttanut..jokaisessa tulee enemmän tai vähemmän päähineeseen...

Oliwa vs. Tibbets 1
http://www.youtube.com/watch?v=uYNRqH3UgTM

Oliwa vs. Tibbets 2
http://www.youtube.com/watch?v=GB3oHGxPwaE

McLaren vs. Tibbets
http://www.youtube.com/watch?v=Rru2cBQKJRo

Hordichuk vs. Tibbets
http://www.youtube.com/watch?v=kRvvXNyd2L8

Eipä se noiden perusteella nyt mikään ihan hirmuinen myllyttäjä olekkaan...

EDIT: Sori offtopic...have fun :)
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Hai kirjoitti:
Saako joku hirveitä kiksejä näistä rankkarivoitoista? Mä vaan ihmettelen..

Toki saa.Aina se lisäpiste ilahduttaa, vaikka onkin kiva istua paikallaan ja katsoa zambonin menoa sen takia, että vedetään kaksi rankkaria.
Fiilis oli hyvä, mutta vasta kun tehtiin ensimmäinen maali alkoi kunnon kannustus.Sitä ennen sai kyllä piiskata jengiä huutamaan, eikä siltikään hirveästi omille kannustusta lähtenyt.Lähinnä buuattiin ylivoimalle.
Narri-radion kommentaattori Zero...Hehheh.. mä en pidä sitä jätkää juuri minään...
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Kuten jo mainittu, eka erä oli odottelua ja surffailua. Toka erä sitten selkeästi Jokereille. Kolmannessa IFK vei miten tahtoi. Kahden maalin tappioasemasta lähdettiin vikaan erään, joten tasuriin voi olla melko tyytyväinen. Vaikkakin paikkoja oli myös voittaa ottelu. Ahoselta hieno gamesaveri vikalla sekunnilla, kun Laakkonen pääsi lähietäisyydeltä yrittämään. Rankkarit eivät kyllä säväytä, mutta pisteet niistäkin kelpaavat.

Jannelle meni yksi helppo, mutta onneksi piti sen jälkeen luukun kiinni. Puolustus pelasi vähän epävarmasti. Lähes kaikille puolustajille tuli ihme mokia, nimiä mainitakseni ainakin Murphylle, Karalahdelle, Kovaselle. Noh, heikko jää lienee yksi syy. Hyökkäyksestä ei alkuun loistanut kukaan, mutta Keräselle täytyy TAAS antaa isot propsit! Hemmetin hyvää liikettä oikeanlaisella itseluottamuksella! Piku haastoi muutaman kerran hyvin ja ohitti vastustajan pariin otteeseen vakiollaan: laidan kautta seinäsyöttö itselle ja ohi. Taklasi muutenkin ihan kiitettävästi. Ykkösketju oli alkuun vähän jäässä, mutta kolmas erä näytti, että homma tullee toimimaan. Billy alkuun aika ulalla ja pimennossa, mutta sitten näyttikin jo pelimiehen elkeitä. Hyvä niin!

Jokereista näkyvimmät olivat Stapelton, Wilm ja Hirso ja Lepistöltä ihan ok matsi myös. Kanki se vaan jaksaa ärsyttää! No, eihän sen ole tarkoituskaan "meitä" miellyttää...

Aika paljon taisi tulla samoja kommentteja, mutta oltiinpa ainakin samassa matsissa monen kanssa...

2 pistettä- IFK tackar! ; )
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös