To 24.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 80 984
  • 973

Belenoss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Ottawa ja Real Madrid
Ei tarvii drakoviinan edes loistaa tänään, ei ainuttakaan tekopaikkaa koko ottelussa. Kelpaiskos vahalahti turkuun ensikaudeksi?
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kohta alkaa kolmas erä ja SaiPan viimeinen tilaisuus tulla sarjaan mukaan kavennus tasoitus ja vaikka jatkoilla voittomaali. Niin uskonko tähän itsekkään no empä oikein sekavaa on SaiPan peli ei mahda minkään. Päätä eikä häntää ole pelaamisessa siis SaiPalla joku järki oli viime pelissä vai oliko JYPillä huono päivä tiedä häntä. Mutta tsemppiä nyt SaiPa kuitenkin loppuun asti yritetään.
 

Wire

Jäsen
Liigan tuomarilinja on ihan farssi. Vähentää mielenkiintoa tollanen pelleily. Änäri kiinnostaa kokoajan enemmän ja enemmän! Niin Kärpille kuin Tepsille on vihelletty jäähyjä, jotka on normi tilanteita..

Jotkut kuvittelevat että näistä housuun paskojista tulee hyviä kun heistä tehdään ammattilaisia...
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vähän samat fiilikset. Materiaali on ihan riittävä nytkin, mutta jotenkin tuntuu että pelissä ei ole mitään järkeä. Tirkkonen ei saa mitään tolkkua tuohon. Toki on annettava kunniaa vastustajalle joka pelaa fiksummin. JYP tekee SaiPasta kesyn. Ja vaikka avaruusmies, kolikko ja muutama muu eivät osaa kunnioittaa vastustajaa, niin minä osaan.

No se on hyvä että edes yksi teistä :)
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ilmeisesti JYPin playoffs-kevät on hyvässä vauhdissa, kun kommenttien perusteella ei esitä mitään ihmeitä, mutta on silti menossa jo 3-1-johtoon ottelusarjassa...
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Jep. Kurkkasin itsekin tuon pätkän erätauolla ja 0min olisi ollut oikea tuomio. Ahonen luisteli Dixonin mailaan. Tällaisessa tapauksessa kaksiminuuttinenkin olisi ollut liikaa

Mitä? Tuo perustelua voi käyttää aina jos joltain aukeaa naama. Ahonen taklaa Dixonia ja tämä nostaa mailan naamaan niin, että naama aukeaa. Maila pidetään jäässä, ei Ahosen naaman korkeudella.

Se on automaattisesti iso jäähy. Nyt ollaan playoffeissa ja Lukon kotikentällä, joten siitä tuli ulosajo. Tampereella olisi tullut 2 tai 2+2.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kova pommi Leivolta, onneksi Jokinen ei loukkaannu kun lentää ihan hervottomasti laitaan! Ja toinen päätuomari loukkaantuu samassa tilanteessa jotenkin....Nyt sattui tuomaria oikeasti ja lujaa. Toivottavasti ei isompaa.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Tuomari loukkaantuu. Hakkarainen ei voi varata jalalla. Onko varatuomaria vai jatketaanko yhdellä päätuomarilla?
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Taipalukselta nerokas biljardisyöttö laidan kautta Hintzille, mutta Hovinen hoitaa.
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Miks avauspelaaminen on noin hidasta? Odotetaan että jyppi saa pakan kasaan?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä rinnalla pitäis olla toinen ketju missä seurataan tuomareista itkemistä. Hattu päästä pelsufaneille, en ole ainuttakaan purnausviestiä nähnyt.

Sama. Jotenkin säälittävää.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuomari loukkaantuu. Hakkarainen ei voi varata jalalla. Onko varatuomaria vai jatketaanko yhdellä päätuomarilla?

Yhdellä varmaan jatketaan. Ei näyttänyt pahalta, mutta hidastus kertoi, että taisi jäädä luistimen terä railoon kaatuessa ja nilkka pam!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös