To 24.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 80 980
  • 973

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuuntele Buffalo Soldier. Sellanen Bob Marley niminen tyyppi lällättelee tota siinä.
Minä tiedän ihan just tarkkaan mistä tuo pätkä on otettu. Meinaatko että Tyni on miettinyt mustien osuutta Yhdysvaltain sisällissodan kehittymiseen, vai enemmän rastafarien kaipuuta Suuren Leijonan johtamaan alkukotiin?
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Raumalla ekan erän viimeinen aloitus vahvisti käsitykseni tämän sarjan linjatuomaritoiminnasta aloituksissa. Jasu ei olisi juuri enempää väärin voinut aloituksessa olla kuin tuossa oli ja läpi meni ihan sukkana taas. Samassa tilanteessa Riska olisi vaihdettu 10/10.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itseluottamuksessa on kyllä valtava ero Tepsin ja Kärppien välillä. Oululaiset uskaltaa vetää kärkikynää ja nättisyöttöjä. Tepsiltä lähinnä puskemista ja seisovilta jaloilta siirtelyä. Hyökkäysalueen pelaamisessa myös iso ero Kärppien eduksi. Koko viisikko liikkuu kun Tepsi taas seisoo paikallaan ja vetää polvisuojiin.

Maali tarvittaisiin että homma vähän vapautuisi. Kuitenkin vasta 0-1.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:n yv. Taimea napsahti maila silmäkulmaan.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin kausi päättyi siinä vaiheessa, kun Tukonen ja Perrin telottiin. Tukonen ei vieläkään mukana ja Perrin on kuin varjo entisestään. Ei vaan materiaali riitä. Ykköskorin äijät on peluutettu ihan puhki.
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kannatuskulttuuriin varastamisesta puheen ollen, tuo "maalilaulu" renkutus taitaa olla parillakin SHL joukkueella käytössä

Totta, ruotsalaiset varastivat sen meiltä. Pari kautta kun oli oltu niiden kanssa samassa lohkossa europeleissä, alkoikin kuulua samaa laulua myös sieltä suunnalta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Lahi:

Pelsujen käyrä osoittaa kyllä koilliseen. HIFK:n taas jonnekin idän ja kaakon välille. Tästä taidettiin saada vielä sarja. En olisi uskonut kyllä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Toisen erän alkuun Rekosen maila nousee vähän liian korkealle, osuu Taimen naamaan ja tuloksena 2 min ylivoima IFK:lle.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt pitää ymmärtää ero halvan ja onnekkaan/helpon välillä. Ei JYPin maalit onnekkaita tai helppoja olleet, ihan tekemällä tehtyjä hienoja maaleja. Halpaa on se, ettei niiden maalien eteen juuri tarvinnut ottaa mustelmia tai tehdä paljoa töitä, ja että syntyivät melkeinpä ensimmäisistä paikoista.

Tämäkin totta, jos näin on niin silloin ottelun toinen osapuoli, eli SaiPa, tekee jotain väärin tai heikosti. Tietysti näistä voidaan olla erimieltäkin ja se on myös ihan fine.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös