To. 24.10 Blues-HIFK LA-Areena

  • 19 058
  • 211

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Viestin lähetti Bacardi
Joo, eli Jere Karalahti KYLLÄ NÄKI Kantorin viime kaudella pelaavan eikä vähiten HIFK:n omassa aitiossa, joten piste!
Ja huomennahan Tekin näette Kantorin, onneksi olkoon.


"ps. J. Sarelius -> KäPa/HJK?"

Kantor on tälläkin kaudella nähty jo.. kolme kertaa.
Olen aina (lue: viime kaudesta alkaen) pitänyt Kantoria IFK:n parhaimpana puolustajana. Mielestäni nimenomaan puolustajana Zidlickyä parempi. Zidlicky taas hyökkäyspäässä Kantoria parempi, mutta kokonaisuudessaan tämä tummahipiäinen on kovempi.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Pakko nähdä

Huomenna olisi vaikka mitä muuta, mutta pakkohan peli on nähdä. Itseänikin pelottaa se, että Espoo on yleensä kiitettävästi auttanut ikävien putkien katkaisemisessa. On toiminut myös toistekin päin tuo putkien katkomisen perinne, eli myös voittoputket on usein Espoossa rikottu. Syy tähän putkien katkaisemiseen on ollut se perinteinen touhu Espoossa, että pelataan ja mennään vastustajan tasolle.

Huomenna Espoo tarvitsisi ehjät toimivat neljä kenttää. Toivottavasti siis Hurme mukana. Oksa on maalissa pieni riski. Välillä kulkee loistavasti ja välillä aika huonosti. Liikaa eroa vielä hyvän ja huonon päivän välillä. No on siinäkin tullut kehitystä.

Jännä peli huomenna ja lippujakin on mennyt jo mukavasti kaupan. Kuinka paljon niitä koiria tulee hallille, siis IFK kannattajia. Ovat kuulemma vielä koiriakin uskollisempaa sakkia. No huomenna on IFK:lla hyvät mahdollisuudet putken katkaisuun, valitettavasti. Avausmaali IFK:lle luulisi helpottavan joukkueen tuskaa. Ottelu on myös erittäin tärkeä molempien joukkueen valmentajien tulevaisuudelle.

Uskotaan ja toivotaan punaisen piinan lisääntyvän ja yltyvän sietämättömiin mittoihin, eli 5-3. Anteeksi näin sadistiset toiveet.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Blues on kieltämättä kunnostautunut erilaisten tappioputkien katkaisijana, eräänläisena "varmana" palana, jolla joukkue taas saadaan voittojen tielle.
Pelkään pahoin, että huomenna käy myös näin.

IFK:n ongelmat lepäävät tällähetkellä järjettömän huonossa puolustuspelissä. Hyökkäys-osasto on puolestaan pelottavan kova, vaikka Pärssinen ja kumppanit ovat olleetkin viimeaikoina hieman jäässä.

Bluesille tilanne on oikeastaan päinvastainen: maaleja tehdään tuttuun tapaan todella vähän, mutta eipä myöskään oma pää soi turhan usein.

Ottelun kulminaatiopiste tulee olemaan selitettävissä yhdellä sanalla: Caloun.
Jos Honza innostuu pelipäälle entistä seuraansa vastaan, tulee jälki olemaan murhaavaa.
IFK:sta ei löydy Kantorin ja Z:tan lisäksi yhtään miestä, joka pystyisi pitämään kultakypärämme aisoissa hyökkäyspäässä (sorry, unohdin kokonaan Hedbergin...HYMIÖ)

Myöskin maalivahtipeli tulee olemaan todella mielenkiintoinen seikka, ajatellen huomista matsia: mikä on Oksan pelivire... miten Stathos palautuu tiistain vaikeasta ottelusta???

Lopputulokseksi veikkaan varmasti kaikkia ainakin vähän mielyttävän lopputuloksen: 3-3

Bluesista maalaavat: Vykoukal, Sarno ja Tuomainen (Caloun 0+2)

IFK:sta: Vihko, Kantor ja HEDBERG uskomattomalla kääntöpommilla yläpöysään=)
 

ribis

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues
Viestin lähetti ZOOM


IFK:n ongelmat lepäävät tällähetkellä järjettömän huonossa puolustuspelissä. Hyökkäys-osasto on puolestaan pelottavan kova, vaikka Pärssinen ja kumppanit ovat olleetkin viimeaikoina hieman jäässä.

Pelottavan kova? Jokerit ja TPS viimeks kohdattu. Näiden jälkeen IFK tuntuu helpolta.
Viestin lähetti ZOOM


Ottelun kulminaatiopiste tulee olemaan selitettävissä yhdellä sanalla: Caloun.

Nyt on nähtävissä ehkä jo muiltakin tehoja. Sarno jatkaa syöttöjään, Nieminen avasi maalihanat (!?). Näätänen on vaarallinen.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Röyhkeyttä kehiin ja vastustajan maalille

Voi luoja miten helposti HIFK päästi turkulaiset oman maalin eteen maalintekoon. Bluesin hyökkääjien on ehdottomasti röyhkeästi ajettava vastustajan maalille aiheuttamaan hässäkkää. Sinne ei ole kovin vaikeata mennä, uskokaa pois. Stathos vaikutti ihan hyvältä veskarilta, eikä voinut lähietäisyydeltä tehdyille maaleille yhtään mitään.

HIFK:lla on vaarallisen nopea hyökkäyskalusto, joka tosin koko joukkueen lailla saattaa kärsiä hiukan uskonpuutteesta viiden tappion jälkeen. Hyvistä tekopaikoista etsitään vielä yhtä syöttöä, kun pitäisi laukoa. Kyllähän se syö miestä, kun tehdään valtavasti duunia ja omissa sitten soi helponlaisesti.

Tiistaina näkemäni HIFK ei vakuuttanut, joten Bluesilla hyvät mahdollisuudet aiheuttaa kuudes peräkkäinen tappio. Tosin täytyy muistaa, että näissä otteluissa voi tapahtua ihan mitä tahansa.

Hedberg pelasi ykkösylivoimassa. Toivottavasti tämä saa jatkoa, sillä sitten pitäisi pelata ainoastaan toisen pakin laukaus pois viivalta.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Just just. Eli Hurme ja Vyko palannevat kokoonpanoon. Tämä tietänee hyvin TPS:ää vastaan pelanneelle Pelkoselle seitsemännen pakin roolia. Hurme saadaan takaisin joten hyökkäyspäähänkin saadaan lisää leveyttä. Vähän pelottaa tuo IFK:n tappioputki, Bluesilla kun on tapana olla "se" joukkue jonka tappiokierteessä olevat sitten voittavat. Stathos saattaa olla yksi pelin ratkaisija suuntaan tai toiseen, miehen kyvyistä ei oikein vielä ole saatu kuvaa. Bluesista Sarnon pitäisi ottaa vielä askel parempaan suuntaan, ei ole mies vakuuttanut vielä.

Vähämaalinen ottelu, sanotaan vaikka 2-2.
Niin, ja vielä. Ruotsissahan harrastetaan tätä "match i matchen" hommaa joten huomenna ovat vastakkain myös puolustajien pistepörssin ykkönen ja kakkonen (Kantor vs Vyko) jos en väärin muista. Hyvin oli lippuja jo eilen myyty, saataisiinkohan täysi tupa paikalle?
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Bluesin fanit puhuu koko ajan , että " Blues on kunnostautunut tappioputken katkaisujoukkueena " ja " IFKn tappioputki pelottaa " etc.
Tiedättekö mitä ? Teillähän on paskat housussa !
....... oooh that smell ! ..............
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Brewer
Bluesin fanit puhuu koko ajan , että " Blues on kunnostautunut tappioputken katkaisujoukkueena " ja " IFKn tappioputki pelottaa " etc.
Tiedättekö mitä ? Teillähän on paskat housussa !
....... oooh that smell ! ..............


Hih, oikeassa olet... Tai sitten käänteispsykologiamme alkaa toimia.

Mutta itse ottelusta veikkaisin tulevan suht tasaisen jo ihan sen takia, että toista kertaa peräkkäin ei Hifk voi yksinkertaisesti pelata noin surkeaa puolustuspeliä. The Ape pistää poikiin tänään vähän vauhtia ja avaa suunsa harjoituksissa - tuloksena täysi hiljaisuus kun äijät ihmettelevät, että mitäs toi patsas tossa höpäjää.. Tästä revelaatiosta innostuneina vanhat konkaritkin kirmaavat pää seitsemäntenä jalkana Nuurdenin ympäristössä ja tulevat pistämään Espoon kiekkopyhätössä kaikkensa peliin.

Kuten Hartza tuossa sanoikin, Bluesin mahdollisuus on röyhkeä maalineduspeli. Nyt sinne tarvitaan muitakin kuin Tuomainen ronkkimaan niitä reboundeja sisään ja aiheuttamaan hämmennystä ja paheksuntaa vastustajan puolella. Oksaan luotan kuin vuoreen, häneen Blues ei kaadu, kunhan Jokeri-matsissa nähtyjä alokasmaisia merkkausvirheitä ei toisteta.


Hmm, toivottavasti tulee hyvä peli, varmasti populaa on ainakin liikkeellä. Veikataan nyt tiukkaa 3-3 -tasapeliä.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luotto ei lopu ja juodaan vaikka verta pakista (sana tarkoittaa siis sitä peltistä astiaa, ei meidän puolustajia), joten luotan vittuuntuneen ja härnätyn IFKn vievän matsin veretseisauttavasti 5-2. Jos ne ei huomenna vie sitä limppua vaikka hampaissaan maaliin, niin ei sitten ikinä.

Teesit:

1) Calounin kenttä pois pelistä

2) Oma pää! Apuja Davelle (vaikka se lehti, jos on aikaa)

3) Hyökkäyksissä suoraviivaisuus, maalinedus, maskit, ohjaukset ja riparit. Vähän sattuu, mutta näkyy tuloksissa

4) Peluutus. Lämpimille lisää ja kylmiltä pois. Saa olla aktiivinen. Erikoistilanteisiin ei Nickeä. Z ja Kantor jaksaa kyllä pelata. Kokeilisitte edes joskus niitä yv:ssä toisinpäin, jolloin pystyisi tekemään suoria vetoja poikittaissyötöistä. Mun mieliksi. Bluesilla ei ole niin aktiivinen av, kuin esim Tepsillä.

5) 60 (kuusikymmentä) minuuttia täytyy jaksaa.

Toivotaantoivotaan.
 

Carlos

Jäsen
Kyllä tämä tästä

Uskon että Hifk ryhdistäytyy, tsemppaa täysilla ja on ilkeä. Niin hurja meno on päällä että lopulta Blues joutuu nöyristymään lukemin 1-7. Tämä ei provona Bluesia kohtaan, vaan uskona omia kohtaan.

ON myöskin mahdollista että sama meno jatkuu, ja kuokkaan tulee 6-5. Viimeinen erä hävitään 5-0.

Kyllä Ape hoitaa homman kotiin, ei huolen häivää!
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Optimistisesti täytyy suhtautua, ja kyllä nyt Bluesin HIFK pitäisi voittaa.

Toivottavasti Blues saisi viimein maalihanat oikein kunnolla auki. Vaikka puolustus on pitänyt hyvin, on silti noloa olla vähiten maaleja tehnyt joukkue. (okei, Pelicansilla on sama määrä maaleja ja kaksi ottelua enemmän)

Maalit ovat kuitenkin sellaisia, mistä yleisö nauttii.
Lopputulosveikkaus alapuolella:

Blues-HIFK 5-2 (2-0,2-1,1-1)
1.42 1-0 Sulku (Ylönen)
7.57 2-0 Sarno (Nieminen, Laatikainen)
21.54 3-0 Ylönen (Caloun, Vykoukal) yv
23.31 4-0 Caloun (Vykoukal) yv
35.45 4-1 Vihko (Ruutu)
47.03 4-2 Lehtonen (Simicek, Pärssinen)
58.39 5-2 Ahonen (Oksa) tm

Torjunnat:
Oksa 28
Stathos 12 (vaihto 23.31)
Laaksoharju 14

Jäähyt: Blues 9x2+T.Elomo 10 (59.14)
HIFK 11x2+Zidlicky 10 (59.14)+Simicek 10 (1.42)
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Laitetaan ne vakiot.
Mika Oksa maalissa, IFK:n tasoinen hyökkäys tekee Oksan tasoiselle maalivahdille vähintään kolme maalia. Sanotaan nyt neljä. IFK:lle siis neljä.

Teemu Elomo, jatkaako Calounin tehojensyömistä?
Jos TElomo ja Caloun samassa ketjussa. Caloun tekee / järjestää korkeintaan, siis maksimissaan kaksi maalia.

Muilta ketjuilta voi odottaa korkeintaan sitä kahta maalia.

Tulosvetoon
Blues 3,4 & HIFK 3,4,5

Done and done.
 

Carlos

Jäsen
Vielä semmoinen pieni juttu, että J. Ylönen tekee 3 maalia Hifkiä vastaan. Alkukausi ei ole oikein sujunut halutulla tavalla, ja Hifk on yleensä aina se joukkue ketä vastaan sitten onnistumisia tulee. Viime kaudellakin ensimmäisessä (Hifkin) tv-pelissä mainostettiin että Hentunen ei ole vielä tehnyt maalia. No ylläri kuka sen maalin sitten tekikään heti ensimmäisessä erässä..

Näitä esimerkkejä löytyy paljon, todella paljon. Että otetaan takaisin tuota 7-1 voittoa sen verran että Epsoo tekee 3-4 maalia.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei hifk:n hyökkäyskalusto nyt niin pelottava ole, viidessä viimeisessä pelissä huimat yhdeksän tehtyä maalia a näistäkin kuusi kahdessa viimeisessä pelissä.

Bluesin suurin mahdollisuus on hifk:n jäähyilyssä. Hifk on liigan huonoin av-joukkue (77.5%) ja blues taasen toiseksi paras yv-joukkue (20.59%). Toivottavasti pelaajat muistavat laukoakin yv:n aikana eivätkä vain siirtele kiekkoa keskenään.

Oksa saisi kanssa jatkaa siitä mihin tepsiä vastaan jäi ja samaten koko puolustus. Jokereita vastaan nähtyä sähellystä tuskin kukaan haluaa ihan heti olla todistamassa uudelleen, sen verta kamalaa katsottavaa se oli.

Ketjut voisivat olla vaikka :

Caloun - Sarno - Tuomainen
TElomo - Ylönen - Näätänen
Nieminen - Hurme - Kalto
Virkkunen - Ahonen - Virtanen Sulku - Vykoukal
Murphy - Gustafsson
Laatikainen - Alanko

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, eli hifk:n tappioputken katkeamista.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Varokaa Espoo!

A. Suhosen näköispatsasta on nähty roudattavan jo lähellä Länsiväylää. Kun Isä Aurinkoisemme on edes kuvana paikalla, ette voi mitään. Siinä on savolainenkin ihmeissään, kun kaveri ei puhu mitään. Hannuhan taas puhuu pirusti, mutta kovin järkevää ei siitäkään soodasta saa irti.

Eilisessä HIFK-TPS -matsissa kohtasi 2/3 liigan turhimmista valmentajista. Trion täydentää Hannes Kapanen torstaina. Onneksi paikalla on myös jääkiekkoilijoita.

HIFK 3,4,5 Blues 2,3,4
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Turpaa tulee niin, että soi ja haisee. 8-1 Plyyssille.
Caloun 4, "Chicken" Vykoukal tekee 2, Tuomainen 1 ja 1 oma.
IFK:n maali kirjataan T. Ruudun nimiin vaikkei mies välttämättä ole edes kentällä.

(Huomaakohan tuosta, että sydän on tumman punainen?)
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Pahoin pelkään että Hifki vie tämän...Blues ei tunnu saavan yli 3:a maalia aikaan vaikka henki olisi kyseessä joten ei edes HIFK:n avoimet ovet pelasta.

En tosin ole yhtä varma kuin viimeksi joten en lupaudu juoksentelemaan munasillani eduskuntatalon ympäri (siellä on niin perkeeleen kylmäkin).
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Joopajoo, jos se Blöösi ei saa kolmea maalia enempää, ei saada mekään. Eli veikkaan diplomaattisesti pelin päättyvän 3-3. Kaikki ovat todella tyytyväisiä, jopa pelaajat innostuvat vaihtamaan paitoja matsin jälkeen kuin futiksessa konsanaan. Niclas kostaa vanhaa joukkuettaan vastaan syöttämällä kaikki IFK:n kolme maalia. Tai sitten nej.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Stathos ja työlupa

Viestin lähetti Diver

Miksei Suomessa tarvittavaa työlupaa ei saa Suomesta? Hesarissa ainakin oli että Stathos lähti lupaa hakemaan Lindforssin kanssa Tukholmasta. Eikö Suomessa ole Kanadan suurlähetystöä vai mistä on kyse?

Sattuneesta syystä olen joutunut törmäämään Suomen idioottimaiseen ulkomaalaislainsäädäntöön, jonka mukaan luvat pitää olla kunnossa ennen Suomeen tuloa. Uskoisin siis, että tästä naurettavasta muotoseikasta on ollut kyse.

Edit: Joku muu olikin kerennyt kommentoimaan.
 
Viimeksi muokattu:

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Teurastus

Bluussin tyrmäykseen päättyy tämä ottelu.Ape ottaa neljä aikalisää ja karjuu 60 min nuppi(siis pää,ei jortikka)punaisena.

Myllys hörppää kuusi & Statsman kaksi.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Pelonsekaisin tuntein lähden kohti Espoota, jossa blues on soinut jo satoja vuosia. Yksinkertainen lääke HIFK:n mahdollisuuksiin voiton suhteen, on eliminoida herra Jan Caloun. Muuten mies rankaisee ja kovalla kädellä.

Jan Caloun, tule kotiin. Täällä Helsingissä olisit lähes jumala, sekä paljon enemmän lehdissä, niin myötä- kuin vastoinkäymisissä.

Nicce "Slapshot" Hedberg palaa entisen kotiyleisönsä eteen. Mitä Nicce tekee?? Rankaiseeko hän hattutempulla entistä seuraansa, joka lähetti hänet jonnekin hemmetin ruåtsin takamaille?? Kaatuuko Nicce taas kun kiekko tulee kohti?? Saako Nicce kiekon siniviivalta maalille asti?? Kuinka pystyn vilkuilemaan Bluesin Show Girlsejä kun vaimo on mukana?? :) Taklaako Nicce?? :) Näemmekö Nicce vs. Caloun -tappelun??.....niin paljon kysymyksiä, joihin saamme vastauksia tänään illalla.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kyllä se nyt on niin, että Blues voittaa, kun kerran untakin siitä näin viime yönä. Unessa Caloun pisti aivan takatolpalta Hurmeen passista kiekon tyylikkäästi pussiin. Lopputulosta (enne)uni ei kertonut, mutta Blues kuitenkin voitti, Calounin nauttiessa.

Ja näinhän siinä käykin...?
 

ribis

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues
Tappara (vieraissa), Jokerit ja TPS matsit takana. Näiden jälkeen nykyinen ifk tuntuu leikki-joukkueelta. Paniikissa taitaa vastustajalla olla valmentajien, joukkueenjohdon ja pelaajien lisäksi kannattajat.

Nieminen, Näätänen ja Sarno. Siinä pelaajat joilta tänään odotan hyviä otteita. ..Ja tietysti Vili Virtaselta, toivotaan että mies löytyy tänään kokoonpanosta. Vililtä odotan kovia otteita ja erityistä huolenpitoa Calounin pelirauhan suhteen.

Hannes ota kynä ja paperia esiin, tässä tulee ketjut:

Caloun-Sarno-Tuomainen
TElomo-Ylönen-Näätänen
Nieminen-Ahonen-Kalto
Virkkunen-Hurme-Virtanen

Tedi kertoo sitte pakkiparit myöhemmin.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
KATOS , KATOS

Viestin lähetti ribis
Tappara (vieraissa), Jokerit ja TPS matsit takana. Näiden jälkeen nykyinen ifk tuntuu leikki-joukkueelta. Paniikissa taitaa vastustajalla olla valmentajien, joukkueenjohdon ja pelaajien lisäksi kannattajat.

Nieminen, Näätänen ja Sarno. Siinä pelaajat joilta tänään odotan hyviä otteita. ..Ja tietysti Vili Virtaselta, toivotaan että mies löytyy tänään kokoonpanosta. Vililtä odotan kovia otteita ja erityistä huolenpitoa Calounin pelirauhan suhteen.

Hannes ota kynä ja paperia esiin, tässä tulee ketjut:

Caloun-Sarno-Tuomainen
TElomo-Ylönen-Näätänen
Nieminen-Ahonen-Kalto
Virkkunen-Hurme-Virtanen

Tedi kertoo sitte pakkiparit myöhemmin.

Grilli Poikahan se on ihan hurjana , kun oikein leikkijoukkueeksi tituleeraa. Kyllä se hajusta päätellen on teidän puolella se paniikki.
Parempi voittakoon , mutta uskon ettei löydy , vaan numerot samat kuin viimeeksi 4 - 4
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Hedberg

Onko totta että Nikke on ykköskentän pakkiparissa Marekin
kanssa?
Ainakin Sm-liigan sivuilla näin on.

Taidetaan tosiaan nähdä Caloun vs Nikke taistelupari.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös