Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja helpot pelit senkun jatkuu. Tällä kertaa vastaan tulee kiistatta paras joukkue NHL:n ulkopuolelta. Onko Jokerit tähän valmis? Tuskin.

CSKA:lla on heittää kolmos ja neloskenttiin Anton Slepyshevin ja Maxim Maminin kaltaisia herroja, vierailijoiden ykkössentterin ollessa Petri Kontiola.

CSKA siis koko sarjan ykkösjoukkue tällä hetkellä. Voittoputki hipoo jo kaksinumeroisia lukuja.

Tänään toivomuksissa olisi taistelua. Henkistä sekä fyysistä. Jos kaadutaan, tehdään se saappaat jalassa.

Saako Marjamäki joukkueen iskuun? Soivatko Marjamäelle kirkon kellot? Laulaako kunnian kukko Marjamäelle? Nähdäänkö kaksinumeroiset lukemat tänään?

Kaiken tämän näet klo 19.30 alkavassa huippuottelussa, josta näin ennakkoon on tulossa yhtä päätyä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lopputulos on yhdentekevä kun ei Marjamäki saa kenkää kuitenkaan vaikka taululla olisi tänään 12-0. Ruma tapahtuma tulossa. Toivon, että meidän nhl-vahti olisi tolppien välissä. Kontiolan laittaisin nelosen laitaan tai vaihtoehtoisesti kaksi junnua hänen laidoilleen.
 
Tää jengi on tässä!

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tämä peli on jälleen jonkinlainen vedenjakaja.

Rumalla häviöllä usko Marjamäen Jokereihin ottaa taas ison askeleen alaspäin, voitolla tai edes hyvällä esityksellä sarjan vaikeimmasta joukkueesta heidän kotonaan, olen valmis uskomaan enemmän että tästä tulee vielä jotain. Huonoin vaihtoehto on sellainen niukka 2-1 häviö pelillä, jossa yksi erä jäähyiltiin, yksi erä pelattiin ja yksi erä virkamieskiekkoiltiin. Ja kelpo tuloksen takia, Kurrin luotto Lateen säilyy.
 

PetriVaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaanpa, että TsSKA jaksaa leikitellä Jokereiden kustannuksella ehkä ensimmäisen erän, viihdyttäen kotiyleisöä 4-0, jonka jälkeen pelaavat puolustuksen kautta passiivisemmin. Tämän jälkeen alkaa Jokereiden näennäinen pelin hallinta ja kulmissa nysväys, joka tuottaa yhden maalin. Haastattelussa Marjamäki sanoo vakavalla naamalla, että oltiin hyviä, muttei oikeastaan oltukaan.

Ja seuraavaan peliin.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Marjamäki illan pelin jälkeen ” voitettiin aloitukset 28-27 ja laatupaikkoja oli kolmeen erään 8, tultiin peliin hyvin, raikkaasti mutta sitten vaan en oikein tiedä miksi alettiiin siirtelemään kiekkoa turhaan, ja jotenkin hengetön esitys kauttaaltaan mutta otetaan opiksi ja ollaan Severstalissa valmiita”....
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ai että, tänään on taas klassinen peli, josta kukaan ei odota mitään ja silloin Jokerit on yleensä parhaimmillaan. Se on aivan varma, että tiukka vääntö tulee eikä CSKA tule pääsemään helpolla.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahas. Korkki on taas auki näköjään.
Ei ole. Kiinni on vuoden loppuun. Mutta niinhän se on usein ollut, että kun odotukset ovat minimissä, niin kuin salama kirkkaalta taivaalta Jokerit vetää maksimissa. En siis yllättyisi yhtään, jos tänään nähtäisiin tiukka vääntö ja kauden paras Jokeriesitys.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta niinhän se on usein ollut, että kun odotukset ovat minimissä, niin kuin salama kirkkaalta taivaalta Jokerit vetää maksimissa. En siis yllättyisi yhtään, jos tänään nähtäisiin tiukka vääntö ja kauden paras Jokeriesitys.
Totta tämäkin, vaikka edellinen CSKA peli keräiltiin nimmareita. Kaikki on mahdollista, sanoi orava kun muniaan nuoli.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei mitään muutoksia kokoonpanoihin. On se kumma juttu, että Marjamäki ei muuta kokoonpanoja, kun ne ei selvästi toimineet viime pelissä. No TsSKA lyö tänään rumat lukemat taululle.
 
Minä, Me, Jokerit

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Jokereilla varmaan KHL-historian isoin pitkävetokerroin. Vaikka voitto on nykyotteilla todella epätodennäköistä niin on esim. Tuo Veikkauksen 10 kerroin vähän liioittelua. Ero on iso muttei noin iso.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Rosterin osalta jännin seurattava asia on Halmeen vastuu. Viime pelissä oli hommata vastustajalle jäähyn heti ekassa vaihdossaan, mutta tuomari ei löytänyt pilliään. Palkintoja vajaa 4 minuuttia peliaikaa, joiden aikana kuitenkin tilastoihin tuli puolet hyökkääjien blokeista. Noh, kai se muilla sitten sujui niin saatanan hyvin, ettei edes tarvinnut täysiä hyökkäysketjuja käyttää...

Varmaan joku masokismin piirre, kun tällaista aikoo katsoa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Tänään Jokerit pelaa taas huippupelin vieraissa. 2-1 taivutaan vasta jatkoajalla.
Mäkin olen jollain tavalla varmaan sairas, kun en ole yhtään huolissani ennen peliä. Tai sitten en vain välitä enää.

Pistekin tänään olisi jo huikea suoritus.
 
Pöö

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo
Palkintoja vajaa 4 minuuttia peliaikaa, joiden aikana kuitenkin tilastoihin tuli puolet hyökkääjien blokeista.
Ei jumalauta. Olisin selvinnyt ilman tätä tietoa. En jaksa käsittää tota peluutusta.
 
"Maailmassa ei ole paljon parempia paikkoja pelata kuin Jokerit"
- Steve Moses #11
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy