To 23.5.2024 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

  • 87 456
  • 2 513

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Huhhuh, nyt ei kyllä homma jää asenteesta ainakaan kiinni. Erinomaisesti on Leijonat tulleet tähän peliin, ottaen huomioon miten pahasti todennäköisyydet ovat Suomea vastaan. Kyllähän vaikka sitä on paljon paskaa tullut viskottua niskaan, toivoisi Leijonille parempaa loppua. Kävispä nyt edes vähän tuuri!
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Ruotsin supertähtien pää räjähtää jos eivät saa maalia kolmannen erän alussa. Suomi polkee sisulla Ruotsin päätyyn ja paine kasvaa koko ajan. Tulee jännittävä loppuerä.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Mertsi lausui 10s sisään kolmella eri tavalla Hanneksen sukunimen: Björninen, Bjööninen, Jörninen. Jotain alter egoja?

'Jörninen' on Mertsin oma alter ego sillä sen senssilinjalla minkä se ilmeisesti on avannu. Sinne ku soittaa ni antero kertoo käheellä äänellä kaikenlaisia tarnoita kuuluisista vaaranpaikoista.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Heitetään nyt hyvän onnen loitsuina kolme legendaarista lainausta erään vuoden 2019 kisojen ottelun jatkoajalta.

KUUUUOLEMAA!!!! SIELLÄ ON! By @Freya
Siellä lepää! Hurri syö parsaa. By @Axbor Nocturne
BLAAAAAKLÄDER. By @IceWalker

Nyt on kyllä pakko myöntää ettei mitään mielikuvaa enää tälläisestä heitosta, mutta vaikuttais että oon ollut kohtalaisen tiloissa :D
 

Kilimaisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Leijona pelaa täysin kusipäistä meidänpeliä antamatta millimetriäkään tilaa, ja ruotsalaisia alkaa jo vähitellen vituttaa. "Koko illanko nämä tällä tavalla tulevat?" Kyllä, koko ilta tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös