Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

To 23.2.2017 TsSKA Moskova - Jokerit (GAME 2)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana sorza, 23.02.2017 klo 14.23.

 1. Swearengen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fortress Europe, kännipostaukset
  Zapolski sentään antoi Jokereille ison mahdollisuuden voittaa, mutta ei riittänyt. Hankalaa tämä on kun vastustaja on valmennusta myöten kaikilla osa-alueilla* edellä silloinkin, kun ei pelata huonosti.

  Wirtanen tänään selvä epäonnistuja, varsinkin kun on rosterissa ”aloitusexperttinä”.

  *) Tai onhan Jokereilla Areenalla varmasti parempi huoltohenkilöstö kuin Zeskalla Moskovassa. Ehkä haalarimiehillä kohti voittoja lauantaina!
   
 2. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  En tiedä onko se niiden varsinainen maalilaulu, mutta ovat kyllä ainakin tällä kaudella sitä ihan säännöllisesti soittaneet aiemminkin
   
 3. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No johonkin turhaan haastoon tietysti.
   
 4. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Itkut on itketty. ( onko kaikki khl fanit Venäjällä tipat linssissä tappion hetkellä ? )
  La kohden uusia seikkailua.
  Ei ihan paskoja voida olla kun pikkubudjetilla haastetaan Putin, Neuvostoliitto ja Moskovan punaiset lyhdyt. Joutuvat käyttämään tuomariapurointia koska muuten me voitettais heh
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ihan liikaa hävittyjä kaksinkamppailuja. Myös työssä jäätiin jälkeen. Paha vastustaja. Silti Ok peli. Pataan tuli.

  En valita tuomareista, otettiin tyhmiä jäähyjä.
   
 6. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Jokereiden fysiikka ei näytä riittävän, mutta väittäisin että ZSKA on Euroopan fyysisin seurajoukkue jääkiekossa. Ei taitavin (SKA ja Magnitogorsk ovat taitavampia), mutta varmaan fyysisin.

  Peli oli itse asiassa ZSKA:lle aika tyypillinen. Joukkueessa ei ole kovinkaan monta luontaista maalintekijää, joten se joutuu yleensä tekemään valtavan määrän työtä maalien eteen. Joukkueen hyökkäyspää on täynnä samankaltaisia pelaajia: suhteellisen isoja, nopeita ja aika nuoria: Maksim Mamin, Andrei Svetlakov, Valeri Nitshushkin, Kirill Petrov, Vladimir Zharkov, Ivan Telegin, Sergei Andronov jne.

  Varsinaisia taitoniekkoja ei ole yhtään, ellei epävireistä Stephane Da Costaa sellaiseksi lueta. Maailmanmestari Aleksandr Popov oli joskus hyvä, mutta nyt keskinkertainen KHL-jyrä. Gregg Scott on ollut onnistunut ihan hankinta. Geoff Platt ja Jan Mursak ovat myös ok, mutta kaukana tähtipelaajasta.

  Yksi syömähammas eli Dimitri Kugrishev ei ole pelannut parissa ensimmäisessä pelissä.

  Vaikka ZSKA Jokerit varmaan hoitaakin 5-6 pelissä, niin en usko että se pystyy voittamaan SKA:ta tai Magnitogorskia pudotuspelisarjassa. Pelkkä fyysisyys, nopeus ja voima ei riitä kun vastustajalla on paljon paremmat ratkaisijat. Ja toisaalta ZSKA:lla ei ole Magnitogorskia ja SKA:ta vastaan samanlaista fyysistä ylivoimaa kuin Jokereita vastaan. Jokerit häviää liikaa kaksinkamppailuja voidakseen voittaa tätä sarjaa, ellei pelin ja pelaajien taso koe ihmeparantumista tulevissa peleissä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2017 klo 21.20
 7. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tänään kyllä varmaan monen Jokerifanin perheessä maalin tultua koettiin jälleen ne hetket kun elämä pysähtyy hetkeksi, pieneksi nanosekunniksi kun tajuaa kiekon menneen maaliin tappion merkiksi oman joukkueen rysään. Tuntee jälleen sen fiiliksen, kun Jokerit poistuu suuresta ottelusta tappion kokeneena, ottelusta joka on täynnä tunnelatausta ja sen jälkeen pelkästään hiljaisuutta. Hiljaisuuden ja mietinnän keskeltä valuu se surun kyynel, joka on valunut niin monta kertaa aiemminkin. Hiljaisuuden rikkoo perheenjäsen todetakseen, että ei tää oo niin vakavaa. Kyllä se on. Kukaan ei tunnu ymmärtävän.

  Lauantaina on tämän kauden viimeinen hetki kääntää kelkka tai sitten ollaan niin syvällä suossa, että arkku on viimeistä naulaa vaille valmis. Näyttäkää niille!!!!!!!!!!

  Lainaus:
  Tosiaan Jokerit hävisi järkyttävän määrän kaksinkamppailuja, mutta toisaalta outoa koska tästä on nimenomaan puhuttu koko viime ja tämä kausi. Joukkueeseen on pyritty tuomaan sitä fyysisyyttä lisää, jonka pitäisi näkyä nimenomaan kauden näinä hetkinä kaksinkamppailuvoittoina. Okei, näköjään se budjetin täydellinen vajavaisuus suhteessa isoihin seuroihin näkyy myös taidon lisäksi kaksinkamppailuvoiman puutteena. Ja toisaalta vastassa on juurikin Euroopan fyysisin jengi.

  Toivotaan nyt, että ei Reginille tulisi lisäsanktioita pelikiellon muodossa.
   
 8. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Sä olet vissiin vuoden odottanut tätä, että maila katkeaa?

  Tää oli pitkään ihan hyvä palsta mutta sitten sun tasoiset kirjoittelijat päästettiin tänne.

  Jonkunhan ne aloitukset pitää ottaa niin kaikenlaista tapahtuu. Saku Koivulta voi varmaan kysellä lisää.
   
 9. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Sitten tämä palsta ei ollut sitä kovin pitkään koska olen ollut kirjoittelemassa jatkoajassa sen alusta asti. Mutta kiva että meillä on sentään sinun tasoisia kirjoittajia täällä meitä viihdyttämässä.

  Lainaus:
  Petteri Wirtanen on Jokereissa tasan yhden ominaisuuden vuoksi ja oli siinäkin roolissa aivan paska, vai mitä sinulle kertoo 31% aloitusvoitot ja jatkoilla Wirtasen voittoprosentti oli niinkin huikea kuin 0% - varmaan suoriutui roolistaan sinun mielestä hyvin?
   
 10. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Ei suoritunut mutta aika vahvoilla laseilla saa peliä katsoa, että tappio yksinomaan noista asioista johtuu. Yksi tehty maali, kun on vain yksi tehty maali.
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ei oo ruista ranteessa ja kyky osua maaliin on vajavainen tähän sarjaan. Voitto olisi vaatinut 2 maalia eli puolustus oli hyvällä tasolla, mutta oikeasti yks ainoo tehty on armottoman vähän. Jo PO alkaessa tiedettiin, että käsihankinnat oli menneet vihkoon ja nyt tiedetään, että voimahankinnatkaan ei riitä. Kurrin on aika palata piirustuslaudan ääreen ja miettiä baletti uusiksi.
   
 12. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Samaa mieltä. ZSKA:lta puuttuvat nyt ne ihan terävimmät syömähampaat, ja se on siksi verrattain tehoton suhteessa vaikka noihin mainitsemiisi joukkueisiin. Siltikään en kirjoittaisi sitä yli kummassakaan sarjassa. Heidän pelaamisensa on vastustajan kannalta niin armotonta, että vähänkin kun alkaa jalka painaa, niin kaikki neljä kenttää painavat vastustajan nanosekunnissa siltaan. Kun sarjat venyvät ja pelaajilla alkaa olemaan kolhua siellä täällä, niin tätä seikkaa ei voi aliarvioida.
  Vähän kärjistäen voisi sanoa, että ZSKA:lla ei ole inhimillisyyttä. Se on täysin tunteeton, kliininen puskutraktori joka tekee saman homman samalla tavalla joka päivä riippumatta olosuhteista ja ympäristöstä, kun SKA ja Magni ovat kuitenkin ns. normaaleita ihmisryhmiä vahvuuksineen ja heikkouksineen.