To 23.2.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 36 106
  • 558

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ari Ahonen on ainoa syy miksi peli on vain 0-3. Huikeita torjuntoja...joukkue ei anna yhtään apuja.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPiltä odotan selkeästi parempaa puolustuspeliä, ei niitä maalipaikkoja nyt ilmaseks kuitenkaan tarvii antaa. Tietysti YV maali erän alkuun ois aika kova.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässät on kyllä huono, mutta pakko antaa Jukureillekin tunnustusta. Pelaavat ihan hemmetin hyvin tänään.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti tuo Ässien löysyys johtuu jostain muusta kuin huonosta asenteesta. Mielenkiintoista kuulla mitä Jykä kertoo ottelun jälkeen. Jos kyse on huonosta asenteesta niin voi mun puolesta haukkua joukkuetta vähän julkisesti.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
. Jäähyn saadakseen on pelaajan kaaduttava, se on tapa jolla puusilmille rike on ainoastaan riittävän selkeä. Esim. Korkeamaila ei riitä, pitää heittäytyä näyttävästi lisäksi. Kiekot katsomoon millimetrin tarkkuudella, muuten ihan sama
Tuo on niin totta tämän päivän liigassa, jos et kaadu ei jäähyä
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Normaalia porissa. Kaverille toki annettu jo kaksi ylivoimaa lahjaksi.

Mistä se muuten johtuu, että Ässät ei saa ylivoimia? Liigan toiseksi vähiten ja Joukkue on sentään 6. Sarjassa, eli ei ihan pelkkä ronkkimisryhmä kuten esim. Mikkelin Kahvarit, vai mikä tää nyt on.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Tää on Ässiltä sellainen peli että joku räkämaalikin olisi saattanut herättää joukkueen, se olisi pitänyt saada vaan ajoissa. Ahonen 33 torjuntaa kahden erän jälkeen, kertonee aika paljon. Eikö syksyltä menty samaan tyyliin ja Ässät pääsi lopulta 2-3 numeroihin kun Bertrand sooloili muutaman, silloin aika loppuu kesken. Nyt Jukurit pelaa kyllä niin hyvin ja päässyt helpolla että vaikea uskoa Ässien pääsevän edes lähelle. Pienestä nämä on kiinni ja hyvä näyttö taas niille jotka laskevat varmoja pisteitä etukäteen. SaiPa hyvänä esimerkkinä miten häviävä joukkue tyhjennyksien jälkeen kiusaakin muita illasta toiseen, eihän ne päästä enää ollenkaan maaleja. Pieniä on tasoerot.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
OijoijoiOijojoijoi!!! Helppoa se on kun sen osaa!
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jep siinä oli paikka naulata 0-3 ja vika erä oltaisiin voitu vain puolustaa. Toivottavasti tästä jäi nälkää hakea sitä kolmatta maalia päätöserässä. Mulla on vielä aika tuoreessa muistissa edellinen kerta kun Kuopiossa lähdettiin päätöserään kahden maalin johdossa.

Lukko johti tuolloin 2-0 vielä 48 minuutin kohdalla.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt vaan aktiivista pelaamista myös kiekollisesti eikä aleta roiskii peliä loppuun.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Liigan toiseksi vähiten ja Joukkue on sentään 6. Sarjassa, eli ei ihan pelkkä ronkkimisryhmä kuten esim. Mikkelin Kahvarit, vai mikä tää nyt on.
Tätä se on ollut koko kauden varsinkin kotipeleissä, ihan sama viedäänkö vastustajaa kuin mätää kukkoa, tai lönkötellään aneemisesti, niin vastustajan jäähymäärä on vakio 2-3.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Joukkue täynnä A junnuja ja silti Backman ja Sneck on jatkuvasti kentän paskimpia pelaajia.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaaha, Lukko päätti kävellä tämän päätöserän.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huh huh. Ei onnistu nyt Keräsen Jannelta. Onneksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös