To 23.11. SaiPa-Jokerit

  • 11 456
  • 63

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielenkiinnolla odottelen illan ottelua. SaiPa oli Ässiä vastaan tiistaina hallitseva osapuoli, mutta viimeistely oli totuttuun tapaan vaikeaa ja Ässät vei siis ottelun rankkareilla. Pelin jälkeen Mälkiä antoi joukkueelle kunnon ripityksen ja tänäiltana luulen SaiPan olevan taas oma, viimeiseen asti taisteleva itsensä. Jokereiden pelit ovat sujuneet sivusta seurattuna ailahtelevasti, mutta sanomattakin selvää on, että SaiPa on ottelussa altavastaaja. Varsinkin huonon kotiottelusaldon perusteella. SaiPalla ei kuitenkaan ole ollut tapana pelata kahta huonoa ottelua peräkkäin, joten olisiko nyt odotettavissa yllätys ja SaiPan kotivoitto?

SaiPan pelaajapaletti on elänyt viimeaikoina uusien hankintojen ja luokkaantumisten vuoksi. On toisaalta hyvä, että varsinkin hyökkääjien osalta joukkueessa on terve kilpailutilanne. Jokainen pelaaja joutuu illasta toiseen antamaan kaikkensa, muuten kutsuu viltti tai jopa Jokilan tapaan Mestis.

M. Ojanen on pelannut ainakin minun mielestäni mukiinmenevästi ja hänen esimerkkiään joukkue tulee tarvitsemaan tänäiltanakin. Kavanagh kärsii vielä aikaerosta ja hänen panos saattaa olla yhä kevyt. Jokereita vastaan maalipaikkoja ei varmuudella tulla saamaan samassa määrin kuin Ässiä vastaan ja viimeistelyn terävöityminen olisikin ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi maalivahtipeli tulee olemaan täysin luonnollisesti merkittävässä asemassa, ikäli Jokereilta aiotaan pisteitä nipistää.

Erikoistilannepelaaminen on ainakin tilastojen valossa huomattavasti terävämpää Jokereilla. Nykyään pelit ratkotaan valitettavan usein erikoistilanteilla ja tätäkin taustaa vasten Jokerit ovat niskan päällä.

http://www.saipa.fi/index.aspx/ottelut?p=ennakot&id=465
http://www.jokerit.com/matsit/231106/ennsaijok.html
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei ole Jokereilla peli oikein uomissaan. Tappara-peliä en nähnyt, mutta jokainen kommentti jonka olen nähnyt viittaa siihen suuntaan, että Tampereella Jokerit oli täysin vastaantulija.

Tappara toki on tällä hetkellä liekeissä, mutta en osaa pitää Saipaa kotonaan juurikaan helpompana vastustajana. Joku perkele siinä on, että Jokereita vastaan sytytään aina pelaamaan kuten Mälkiänkin kommentista JA:n ennakossa voi päätellä "- Ässät-peli nyt oli mitä oli, mutta Jokerit tulee varmasti ihan eri lailla. Porukka on huomenna varmasti terävänä, ja siitä tulee hyvä kiekkoilta."

Pahasti pelkään että tänään nähdään tuskaista vääntöä sputnikkien taistellessa jokaisesta kiekosta loppuun asti. Ihan helvetin tärkeää olisi saada peliin hyvä alku ja mielellään pari maalia eteen. Tämä pakottaisi Saipan hyökkäyksiin ja siitä sitten vastaiskujen kautta homma kotiin.

Siitä lähdetään että maaleja tänään tulee kohtuullisesti ja tulosvetoon molemmille 2 ja 5. Sellainen on kutina, että maaleista suurin osa tehdään hirveän väännön jälkeen metrin päästä maalista. Toivottavasti Chiodo on löytänyt torjuntavireen ja jätkät auttavat miestä maalin edessä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jaa, meikäläisellä onkin tänään ihan eri perstuntumat kuin veli Bozikilla. Jotenkin on sellainen fiilis, että tänään Jokerit tulee palaamaan ruotuun vieraspelien osalta ja ottaa selkeänumeroisen voiton. Pelottavaa sikäli, että näin varma voitosta olen ollut viimeksi 10.1.2005 ennen Pelicans-kotipeliä ja kaikki Jokerihenkisethän varmasti muistaa miten siinä sitten kävikään... Shedden on varmasti ruoskinut pelaajia Tampereen reissun jälkeen ja toista tappiota peräkkäin tuskin halutaan ottaa kontolle. Joukkueiden materiaaliero on sitä luokkaa, että halutessaan Jokerit voittaa kyllä SaiPan. TAHTO onkin sitten se avainsana tänään.
 

Kercs

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & taskuraketit
Maali tai pari ei olis huano!

Asetelmahan on se, että Jokerit on suuri ennakkosuosikki, vaikka itsellä onkin hyvä kutina perstaskujen päällä tästä matsista. Joka tapauksessa Jokereilla on vierasetu illan pelissä, SaiPa kun on viimeksi ottanut oikean voiton Kisapuistossa 12.10. Silloin turpiin otti pääkaupunkimme toinen seura, HIFK 4-2 lukemin. Toki Tappara kaatui 24. lokakuuta, mutta vasta näiden rankkarihönäilyjen jälkeen. Ratkasijana tuolloin, ylläripylläri, Janne Jokila.

Jokerit kaiketi liigan kovimpia vierasjoukkueita ja SaiPa vuorostaan heikoimpia kotijoukkueita. Tästähän voisi laskea suoraan 1+1, mutta toivon ja tiedän että nämä, Taurun sanoin, Stääädin kingit sytyttävät Kisapuiston ja samalla kotijoukkueen taistelemaan voitosta! Strömberg päästänyt kahdesta viime matsista vain kaksi (kolme) maalia, jos ja kun tämä tahti jatkuu iltamilla, mitä en epäile yhtään, pisteet jäävätkin Lappeenrantaan.

Tänään Kavanagh syöttelee ensimmäisen tehopisteensä ja itse peli päättyy 3-1. Ehkä!

Moi.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jännä peli varmasti tulossa. Jokereiden peli ei ole ihan parhaillaan ollut ja jos muistelisin oikein, niin SaiPalla mennyt suhteellisen hyvin. Ykköstä voisin laittaa.

Jos nyt Jokerit hävii, niin pelaajien tuskat vain kasvavat. 2 peliä tappiota peräkkäin eikä sitä kolmatta olisi kiva ottaa. Nyt kaikki peliin ja kunnon taistelua niin kyllä SaiPa kaatuu 1-6.

Rita mukana kaikissa maaleissa, maalintekijänä. ;)
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Eteläkarjalaisenkiekkokannatuksentaso on nyt tänä iltana nähtävissä kisapuistossa.

Kaikista rakkain vastustaja/vihollinen saapuu tänään Kisapuistoon. Jos ei tänään porukkaa ole hallille vaivautunut niin ihme on., ilmojenhaltijakin on ottelun puolella.

Jokerit on varmasti vaarallinen tänään ja SaiPan mahdollisesti jatkaessa Ässä-pelin viitoittamalla tiellä, halli tyhjenee jo viimeistään toisella erätauolla.

Jos SaiPa ei tänään onnistu vakuuttamaan kotiyleisöä, takki kääntyy ja naama vääntyy ja peli jää viimeiseksi otteluksi monelta satunnaiselta katsojalta koko tältä loppukaudella.

JOS jostain syystä SaiPa pääsee (sääli)pleijareihin niin silloin taas kyllä Kisapuiston raitti raikaa ja lepikot lakoavat, kun kaikki aina ja iänkaikkisesti huonoinakin hetkinä SaiPaa kannattaneet Siirit ja Pekat puskevat halliin,,,

Ilta näyttää miten tässä leikissä käy.
 

Brad

Jäsen
Jokerit tänään:

Hovinen (Herranen)

Valtonen - Pakaslahti - Wilm
Varis - Stapleton - Rita
Dagenais - Hirschovits - Koivisto
Jalkanen - Lehterä - Andersson
Strömberg

Järventie - Kankaanperä
Tuulola - Kuparinen
Kantee - Latvala
Kalteva

Chiodo on näköjään taas loukkaantunut, voi vittu!!
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Brad kirjoitti:
Chiodo ei tänään kokoonpanossa. Hovinen maalissa ja Herranen varalla.

Valtonen - Pakaslahti - Wilm
Varis - Stapleton - Rita
Dagenais - Hirschovits - Koivisto
Jalkanen - Lehterä - Andersson
Strömberg

Järventie - Kankaanperä
Tuulola - Kuparinen
Kantee - Latvala
Kalteva

Nyt näyttää ihan oikeasti hyvältä. Staplea kokeillaan Ridan vierellä! Ja Hirson vierellä kokeillaan Koivistoa ja Anderssonkin pääsee yrittämään. Mahtavaa!

Mutta missä Chiodo? Ei kait vaan vamma uusiutunu? Hovisella nyt näytön paikka.
 

Acid

Jäsen
Jaahas. Hovinen maalissa, Herranen kakkosena. Onko Chiodo loukkaantunut uudestaan? Meillä alkaa näitä rikkinäisiä veskoja olemaan kohtuu paljon. Hirso ja Niitti vaihtanut paikkoja. Olisi voinut Variksenkin tiputtaa alemmas. Chiodon puuttuminen on kyllä paha juttu. Nyt nähdään mihin Hovinen pystyy. Enpä tiedä mitä tästä pelistä nyt oikein voi odottaa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Siis mitä vittua? Chiodo ei kokoonpanossa ollenkaan? Kyllä tässä alkaa pelko taas heräämään, että ei kai vain kyseessä ole jokin helvetin loukkaantuminen tai kenties se sama alavatsavamma?
No, nyt on Hovisella näytön paikka ja varmasti pakit ovat tavallistakin skarpimpana tänään. Ainakin näin pitäisi olla.
Hirson ketju hajotettu! Hyvä. Nyt on pikkumiehellä näytönpaikka kakkosessa. Ans kattoo ny...
 

Sir Smuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Florida Panthers
Hienoa, että vihdoin Hovinen maaliin, vaikkakin pakon sanelemana ilmeisesti. Positiivista myös, että Shedden vihdoin rikkonut vähän ketjuja. Lehterää olisi voinut kyllä kokeilla tuossa kolmosessa, mutta joku muu olisi pitänyt olla siinä tapauksessa laidalla, kuin Dagenais. Ei kahta joukkueen puujalkaisinta pelaajaa voi pitää samassa kentässä.
Ainakin lähtökotaisesti myös Kantee noussut Kalteva ohi pakkihierarkiassa ja hyvä, että Kanteellekkin suodaan ilmeisesti hieman isompia minuutteja, sillä huonosti hän ei ole vähää peliaikaansa pelannut.
Nyt vaan Niko Hovinen näytä, että olet valmis pelaamaan liigaa!
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Nyt sai Stapleton viimeinkin sen kunnollisen näyttöpaikan. Ykköskentän keskellä ja erityisesti Ridan vierellä on tehoja syytä alkaa tulemaan. Lehterä jatkaa urakointiaan ja on jälleen kokoonpanossa. Hirschovits toivottavasti pystyy tuomaan eloa kolmoskenttään. Kokemattomalla maalivahtikaksikolla ollaan liikenteessä, mutta Hovinen pystyy kyllä hoitamaan tonttinsa. Mielenkiintoinen pieni muutos on myös Kanteen ja Kaltevan paikkojen vaihto. Näin ollen Kanteelle on odotettavissa viimeinkin hiukan enemmän peliaikaa.
 

Lorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU, Avs. Selänteen Teemu ja Anaheim.
Vai niin, että Hovinen maalilla. Tänään siis taas ollaan sekavilla tunteilla liikkeellä.
Maalivahti on kysymysmerkki, Tim kakkosessa ja Kim kolmosessa. Toivottavasti Shedden vielä älyää käyttää Lehterää enemmän.

Saipasta en ole koskaan pitänyt koska heiltä kanssa voi odottaa mitä vain, varsinkin viime kauden Saipa oli yksi vattumaisimmista joukkueista ja sama pätee myös tähän kauteen. Tiukka matsi varmasti tulee ja ne jäähyt jäähyt, Jokereiden on tänään parasta pysyä kaukalon puolella.

Jokerit kuitenkin vie 5-3.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jippii, jihuu ja kaikkea muuta mukavaa. Nyt mä tiedän miltä tuntuu kun isot pojat puhuvat siitä kun he saavat. Sen täytyy olla tällaista, kiitos Doug.

Nyt kiireen vilkkaan latomaan Jokeri-ukkoja liigapörssiin. Tänään nähdään maaleja. Hovinen maalissa on tietenkin iso kysymysmerkki, mutta näkemieni a-junnu pelien perusteella luotan kyllä Hoviseen täysin.

Tästä voi tulla mitä tahansa. Toivottavasti Shedden malttaa nyt antaa paria peliä aikaa esim. Staplelle ja katsellaan sitten mitä tuleman pitää. Iso peukku on pystyssä myös Hoviselle, toivotaan onnistumista ja pois turhat paineet. Jos Hovinen ei tänään onnistu niin lauantaina sitten.

Mä haluan Lappeenrantaan! Nyt.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Erittäin kiinnostavaa. Staplea on huudettu Hirson paikalle ja Hovista maaliin niin Saipa-peliin saatiin sitten molemmat. Toivottavasti Chiodolle ei ole käynyt pahemmin. Itse luotan ja uskon kyllä Hoviseen. Luotetaan myös siihen, että ketjumuutokset tuovat piristystä. 2-5 (Rita 3+0, Staple 0+3).
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa tänään !

SaiPa
1
Ville Hostikka, Maalivahti
31
Mikko Strömberg, Maalivahti AK

1. kenttä

59
Henrik Petre, Vasen puolustaja AK
5
Harri Tikkanen, Oikea puolustaja AK

11
Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä AK
51
Emil Lundberg, Keskushyökkääjä AK
79
Pat Kavanagh, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

56
Kalle Kaijomaa, Vasen puolustaja
7
Mikko Palomäki, Oikea puolustaja

15
Petri Koskinen, Vasen laitahyökkääjä
8
Ville Koho, Keskushyökkääjä
55
Janne Kolehmainen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

25
Ossi-Petteri Grönholm, Vasen puolustaja
26
Joni Tuominen, Oikea puolustaja

24
Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä
23
Jarkko Immonen, Keskushyökkääjä
10
Sami Ryhänen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

44
Jarno Lippojoki, Vasen puolustaja
16
Jaska Vilen, Hyökkääjä

33
Eetu Holma, Vasen laitahyökkääjä
19
Mikko Hakkarainen, Keskushyökkääjä
81
Ville Snellman, Oikea laitahyökkääjä


Kava suoraan ykkösketjuun. Snebu neloseen Holman ja Hakin kanssa. Mielenkiintoista.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
SaiPa tänään:

11 Koskenkorva - 51 Lundberg - 79 Kavanagh
59 Petré - 5 Tikkanen

15 Koskinen - 8 Koho - 55 Kolehmainen
56 Kaijomaa - 7 Palomäki

24 Ojanen - 23 Immonen - 10 Ryhänen
25 Grönholm - 26 Tuominen

33 Holma - 19 Hakkarainen - 81 Snellman
44 Lippojoki - 16 Vilen

31 Strömberg
(1 Hostikka)

Tuomarina Tero Toivola.

EDIT: Hidas.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tais SaiPan osakkeet nousta kertaheitolla ja paljon. Ei kovin hyvältä kuulosta todellakaan, jos Chiodo on uusin loukkaantuneiden listalla. Hovinen saa nyt kauan odottamansa näyttöpaikan, toivottavasti kaverilla pää kestää. Vai onko tää vaan Sheddenin keino herätellä joukkuetta, kun ketjutkin on pistetty uusiks. Jotenkin ei vaan jaksa tähän vaihtoehtoon uskoa, tuskin Herranen olis aukomassa luukkua jos ei olis aivan pakko...
 

Jooqeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja KiVa, Jeren käsilaukku & HCM
Vihdoinkin Hovisen liigadebyytti on tosia-asia. Harmi vain, että se tapahtui, kun Chiodo loukkaantui. Herrahan alkaa muistuttaa kohta jo lasinilkkaa. Pakkien pitäisi ainakin nyt olla hereillä ja tukea Hovista. Helvatin hienoa, että iki-jokeri-kimin kenttää on sekoitettu. Dage ja Koivisto laidoilla. Vihdoinkin Shedden on myös tajunnut laittaa Staplen Ridan vierellä. Ja Pete tukee rauhallisuudellaan. Muutoksia siis tapahtunut paljon porkkana-pelin osalta.

Itse pelistä odotan sekavaa hawaji-hokia. SaiPan heikko kotimenestys ei todellakaan tarkoita sitä, että Jokereilla olisi etu. Näen tilanteen jopa päinvastoin, että sputnikeilla olisi näytön paikka kotiyleisölle. Ja varmasti onkin. Pakalla tänään siis kultainen potta päässä, kun on käsittääkseni yksi piste enemmän kuin Hirsolla.

Veikkaukseni ovat menneet aina päin mäntyä, niin varmasti myös tämäkin. Kuten jo sanoin, tänään tullaan näkemään hawaji-hokia, tulos onkin sen mukainen. 5-6 (rl) Hovisen liigadebyytti päättyy voittoon. Runkun ampuu sisään Rita.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Hyvä homma, että saa Hovinen vihdoinkin paikkansa näyttää taitonsa liigassakin. Kovaan paikkaan kaveri joutuu.
Chiodon tilanne onkin sitten ikävämpi. Sääliksi käy kaveria...

Staplen kokeilemiseen Variksen ja Ritan keskellä ei voi sanoa muta kuin VIHDOINKIN.
Nyt on Staplella mahdollisuus nostaa pelinsä seuraavalle tasolle. Ei ole ainakaan enää laitureista kiinni (jos on koskaan ollutkaan).
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ottakaa iisisti...

Ei hätää. Hovinen hoitaa ja Jokerit voittaa. Ei jätkät voi jättää tuollaista moponvirittelijää oman onnensa nojaan, Wilmin johdolla tulevat puolustamaan omaa maaliaan kuin naarasleijona pentujaan. Taistele Jokerit !
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Jooqeri kirjoitti:
Ja Pete tukee rauhallisuudellaan.

Se mikään rauhallinen ole, vaan hidas.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sim0n kirjoitti:
Se mikään rauhallinen ole, vaan hidas.
Ja kankea. Jos Variksen toiminta on rauhallista, niin olisi kiva nähdä mitä tapahtuu kun mies ei ole rauhallinen ;)

Tulipahan jännittävä Mestiksen paikallismatsi tänään. Siellä saa kämmenet hikoillen odotella väliaikatilanteita ja ennen kaikkea sitä millaisen startin Hovinen saa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös