To 21.3.2013 Lukko-Jokerit 2. puolivälieräottelu

  • 22 683
  • 101

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Lukko oli eilen yllättävän raskaalla jalalla liikkeellä ja Jokerit vei peliä jo pelkän liikkeen voimin vaikka ei vielä mitään erityisen loistokasta esittänytkään. Jokerit teki eilen riittävästi ja vei pelin varsin selvästi vaikkei numerot 3-0 suuremmiksi venyneetkään. Eiliseltä saatiin myös yksi taistelupari aikaiseksi kun Generous ja Ben-Amor ottivat pelissä yhteen kerran jos toisenkin. Eilen vaikutti siltä että Generous on se jonka pinna oli lähempänä katkeamista ja Ben-Amor näytti päässeen sillä yhdellä hieman matalalle jääneellä taklauksella Generouksen ihon alle. Tänään Generouksen pään kestävyyttä tullaan varmuudella kokeilemaan, ellei Dufva pyri pitämään peluuttamisella Generousta erossa Ben-Amorista. Tänään nähdään myös miten Dufva haluaa peluuttaa Azevedoa, tuskin ainakaan Riku Hahlia vastaan. Jokerit pyrkii Lukon vaihtoedusta huolimatta saamaan Riksan Azevedoa vastaan ja ainakin eilen sillä saatiin Azevedon vaarallisuus suhteellisen hyvin kuriin. Sen lisäksi Azevedoa pommitettiin useilla painavilla taklauksilla mutta ne tuo taituri kesti hyvin. Lukko koittanee saada Azevedon Tyrväistä ja Filppulaa vastaan, Jokerit taas Hahlia ja Heinoa.

Eilen nähtiin myös Riksan arvo Jokereille, valinta ottelun parhaaksi ei tullut turhaan. Eilen Jokereilla tosin koko joukkue onnistui laajalla rintamalla ja peliin tultiin sisään erinomaisella sykkeellä. Jarkko Ruudun ottama turha kymppi tosin oli sellainen jota kokeneen pelaajan ei pitäisi tällaisessa sarjassa ottaa. Generouksen lisäksi Jurcina lienee Jokereiden ärsytyksen kohteena. Eilen nähtiin Jokereilta vahva esitys mutta Lukko on varmuudella tänään valmiimpi Jokereiden vauhtiin kuin oli eilen. Eilen Jokerit ehkä pääsi hieman yllättämään nopeudellaan Kärppäsarjan jäljiltä hieman hitaalle jääneen Lukon. Mielenkiintoinen ilta luvassa ja tämä peli tulee antamaan suunnan sarjan jatkolle, jos Jokerit on yhtä ylivoimainen vauhdissa kuin oli eilen niin vaikea nähdä että Lukko pystyisi kauhean pitkäksi sarjaa venyttämään. Mutta ei mennä asioiden edelle, Dufva on varmasti koittanut keksiä jotain millä saa pelin virtauksen enemmän haluamakseen. Hyvää kiekkoiltaa odotellessa.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eiliseen matsiin ei ollut mitään odotuksia Lukon suhteen, mutta tänään voisi Lukolta yhtä maalia odottaa syntyväksi. Sekään ei tosin tule olemaan helppoa, kun ottaa huomioon Lukon viimeaikaiset kotipelit. Taitaa olla tullut suunnilleen yksi maali vastustajan kymmentä vastaan.

Jokerit olivat eilen suorastaan ylivoimainen, kunnes alkoivat himmailemaan kolmannen maalin jälkeen. Kyllä Lukon täytyy parantaa huomattavasti, että pelistä saataisiin edes suht koht tasaväkinen.
 

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
Minusta on vain hyvä että joku elää täysillä tunteella mukana kun kerran oikeita pleijareita pelataan.

Totta kai, ja Jokerit antoi tästä hyvän esimerkin taklaamalla puhtaasti kaikkea mikä liikkui.

Generous taas keskittyi ihan muuhun, lähinnä pään aukomiseen. Kaveri kävi niin kuumana, että jos tänään ei homma muutu, takaan että ajaa itsensä pihalle vielä tämän sarjan aikana.
 

profiler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutamia mielenkiinnon kohteita illan peliin vastustajan puolelta:

Lukon pelisuunnitelma - sumppua vai agrea?
Malttaako Lukko lähteä kotiyleisön edessä sumputtamaan ja odottelemaan vastahyökkäyksiä / Azevedon taikoja väistämättömillä ylivoimilla. Mikäli raskasjalkainen Lukko lähtee prässäämään aktiivisesti, tulee Jokerit helposti omista ylös, nyt kun tasapaino palautusten ja keskialueneppien välillä tuntuu löytyneen. Eilen koko pelissä, Lukko sai yhden(!) kerran riistettyä Jokereilla omassa päässä hallussa olleen kiekon kovalla karvauksella, vastaavasti 3/4 vs. 2 hyökkäyksiä nähtiin useita. Kovin usein Jokerit purki Lukon komen hyökkääjän paineen helpolla rumpukiekolla painottomalle puolen, missä Lukon painottoman puolen pakki ei uskaltanut/jaksanut tulla B-pisteen tasolle vastaan. Lisäksi hauskana anekdoottina voisi mainita kolmannesta erästä tilanteen, jossa Majesky polkaisi jalalla karkuun maalin taa kiusaamaan yrittäneeltä Nurmelta.

Lukon peluutus
Duffa varmaan yrittää saada Azevedoa Filppuloita vastaan mahdollisimman paljon. Samaten varmaan Jurcina yritetään pitää kentällä aina Rita-Hahl-Ruutu -kolmikon jäällä ollessa - vaikutti ainolta Lukko-pakilta, joka kohtuu luotettavasti pystyi näiden kavereiden pitkiä hyökkäyksiä katkomaan.

Lukon onnistujat / epäonnistuja
Pystyykö Azevedo pitämään kuorman alla "jatkuvasti vaarallinen"-tasonsa?
Löytyykö Jurcinan rinnalle toista pakkia, joka pystyisi pelaamaan ylipäänsä luotettavasti omassa päässä, ja vielä tehdä sitä lähes puolet pelistä - huikea pakki, mutta kovin yksinäiseltä näytti.
Honkaheimolla ei liike riittänyt, Virlaksella oli suuria vaikeuksia kiekottomassa puolustuspelissä Ritaa ja muita Jokereiden jyriä vastaan. Generous oli loistava ilmestys - vastustajan kannalta - liike ei riittänyt Filppula ja Teräväisen kiemuroihin ja Ruudun ja kumppaneiden taklauksiin ei puolestaan pää riittänyt. Tikkanen puolestaan lahjoitti, ylimielisellä ja hitaalla oman pään kiekollisella pelaamisellaan, eniten kiekkoja Jokeri-karvaajille. Virtanen jäi mainitsematta, eli ilmeisesti pärjäsi hyvin, eikä pistänyt merkittävästi silmään.

Vehanen
Vaikka pelasikin ihan ok, niin pientä tason nousua vaadittaisiin. Urpon kommentaattorit arvaili jotain jalkavammaa ja siltä se kieltämättä ainakin Ben-Amorin maalissa vaikutti. Ei meinannut millään päästä jäästä ylös ja liikkeelle ja jäikin aivan liian syvälle torjumaan Semirin nousua - laukauksen lähtiessä auki oli 1/3-maalia Vehasen pungertaessa lähes maaliviivalla.

Näin siis vastustaja Jokeri-lasein katsottuna. Lukon kannattaisi lähteä hakemaan tasakentällisin sumputtavaa 0-0 peliä ja paljon jäähyjä molemmille. Erikoistilanteissa pelitapa ja -rutiini erot pienevät ja huippuyksilöiden, joita Lukolla pari Jokereihin vertailun kestävää onkin, merkitys kasvaa. Kliinisen ja tunteettoman pelin Jokerit vie 80% varmuudella, jos Lukko äityy karvaamaan alusta asti, nousevat Jokereiden mahdolisuudet entisestään.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
En haluaisi vaikuttaa ylimieliseltä, mutta kyllä tänään Lukolle on luvassa kylmä kyyti. Jokereiden koneet ovat nyt käynnnissä eilisen lämmittelyottelun jälkeen ja tänään mennään kaasu pohjassa. 1-5 tulosvetoon on kohtalaisen saletti.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä sitä voi mies yllättyä. Eilen täysin dominoinut jengi pelaa aivan vastoin kaikkia jääkiekon lainalaisuuksia vastaan. Tietenkään ei voi sitä merkitystä väheksyä, että Kilpeläinen imuroi 2 ensimmäistä täysin, mutta kuitenkin. Lukko teki maalinsa juuri sillä tavalla mikä heidän ainoa keinonsa on, vastahyökkäykset ja erikoistilanteet. Lukkokaan ei kaadu jos asenne on noin huono. Lauantain peli hoituu jos joukkue tekee täyden ilmeenmuutoksen.

Eteenpäin.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Niinhän siinä kävi että Jokerit ei pystynyt käsittelemään liian helpolla tullutta eilistä voittoa, vaan Raumalle ilmestyi laiskapulskea, tyytyväinen Jokerilauma joka keskittyi pelleilyyn. Kun Lukko samalla paransi selvästi eilisestä ja Kilpeläinen imi kaiken imettävissä olevan niin Lukon murskavoitto oli selviö. Yksinkertaisesti hävettävä esitys Jokereilta.
 

Drogba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Jauhot suuhun. Kyllä oli melko yksipuolinen näytös tänään, suorastaan tyly, Jokereilla ei minkäänlaisia mahdollisuuksia voittoon. Vaikka toki paikoitellen yrittivätkin sinnitellä kotijoukkueen kyydissä. Ei vain riittänyt yhtään mihinkään. Vehanen otti ne harvatkin suupaisut helpohkosti, ja Kilpeläinen, no, pelasi ehkä sillä omalla tasollaan, vaikka ei hänestä syntipukkia voi tehdä. Pientä loppukirin poikasta koitettiin, kun Lukko nosti jalkaa kaasulta, mutta aika aneemiseksi jäi. Tuomarit kohtuullisen hyvin kartalla tänään.

Tässä kohtaa voidaan tosiaan viimein lopettaa puheet maailmankaikkeuden helpoimmasta läpihuutojutusta ja ottelusarjasta. Tai voivat ne tietysti jatkaa, jotka pystyvät itselleen valehtelemaan. Sillä totuushan on, että tänään Jokereille ja parille fanillekin tuli sellainen pikkukakka housuihin, että mitäs nyt tapahtuu. Hieman tietysti Lukon hyökkäys, tänään, ykkösketjun varassa, mutta mitäpä siitä, ei tunnu Jokerien puolustuksen järkäleet saavan Azevedoa kuriin. Voitot 1-1 ja jos Lukko jatkaa yhtä vahvalla otteella lauantaina, enkä näe mitään syytä miksi ei jatkaisi, niin sitten tuleekin jo jonkin verran isommat tuutit kalsareihin. Joka tapauksessa suurimman ennakkosuosikin henkistä kanttia on horjutettu vahvasti, ja se näkynee jatkossa. En ihmettelisi yhtään, vaikka ottelusarja alkaisi kääntyä jo ylihuomenna Lukon suuntaan, se yksi tarvittava ryöstöretki ja sen jälkeen maanantaina Raumalla onkin sellainen kiima ja hurmos päällä, että tulee olemaan narreille todella vaikea, ellei tekemätön paikka. No, ei mennä vielä asioiden edelle.

Joskus pidin AJ Niemeä rehtinä pelaajana. No, en enää. Pää ei vaan kestänyt. Se on toisaalta hyväkin merkki, kertoo jotain.

Loistava esitys, kiitos Lukko, tästä on erinomainen jatkaa! Peukut myös Raumam Boja!
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joskus pidin AJ Niemeä rehtinä pelaajana. No, en enää. Pää ei vaan kestänyt. Se on toisaalta hyväkin merkki, kertoo jotain.

Raumalaisten on tämän jälkeen aivan turha sanoa Jarkko Ruudusta yhtään mitään. Keräseltä törkeää ulosajon kalastelua ja hametta vaan päälle seuraavaan peliin.

Jokerit oli tänään huono. Voitto ei näköjään kiinnostanut. Karmeita henkilökohtaisia virheita, ei taklauksia ja hyökkäyspäässä ratkaisut olivat löysiä heittoja maalille.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Nää o playoffei hei. Jos ei olla hereillä niin tulee pataan. Keränenkään vissiin ollut hereillä kun joka rouvan ihannevävy A-J Niemi vetäsi valot sammuksiin. Lukon pakka pysyi kasassa, narrien ei. Siinäpä ne tärkeimmät. Jatkossa kulminaatiopisteinä ovat Lämsän hermokontrolli, narrien ylilyönnit ja tyytyväisyys runkosarjan voittoon.

Ben-Amorista taas tykkään. On se hieno mies Tykkäsin jo Lukko-vuosina, vaikka mies ei ilmeisesti itse nauttinut Rauman vuosistaan.

Joskus pidin AJ Niemeä rehtinä pelaajana. No, en enää. Pää ei vaan kestänyt. Se on toisaalta hyväkin merkki, kertoo jotain.
Täh? Ainahan A-J on ollut sellane pikkusika ja vittumainen vastustaja. Siksipä se onkin saanut pelata liigaa, koska ei nyt mikään maailmanluokan kiekollinen pakki ole. Niko Mikkola joskus esitti ihan komean argumentin Niemen maalinedustan pelaamisesta ;)
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Lukolla on nyt jo yksi voitto enemmän, mitä moni kuvitteli. Kuten minä. Hienoa.

Azevedo oli taas kerran ylitse muiden. 3+1 on ihan kelpo tehot tähän väliin.

Jokerileiri lähti takki auki, mutta tällä kertaa ei kävelty helppoon voittoon. Kilpeläinen oli surullisen huono, en muista vastaavaa maalivahtityöskentelyä tältä kaudelta. Muutenkin aika säälittävää touhua jokereilta. Eilen ei uskallettu tapella (eikä tänäänkään) ja ainoa mitä pystytään tekemään on selästä taklaaminen laidan lähellä. Niemeä vituttaa varmaan vieläkin, että keränen ei loukkaantunut. Odotan 20 ottelun pelikieltoa kun käytän ennakkotapauksena Norlundia, laitataklausta ja kohtuuttoman kovaa peliä.

Toivottavasti Lukko pystyisi seuraavaksi areenalla vähän parempaan mitä eilen. Ja jos ei muuten, niin taklaisi vaikka pari jokeripelaajaa selästä laitaan, mikäli tappio on jo varma.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eipä ollut Jokerit ollenkaan samalla jalalla liikkeellä kuin eilen vaan Jokerit paskoi Eero Kilpeläisen johdolla housuihinsa ja käytännössä antoi Lukolle voiton ilman että sen tarvitsi esittää yhtään mitään. Tänään vain Filppulan ketju ansaitsee edes jonkin verran kehuja. Tällä pelillä tästä saadaan vielä tiukka sarja, tai ei saada vaan Lukko menee jatkoon jos Kilpeläinen pitää tuollaisen imun päällä. Ei sitten osanneet märkäkorva valmentajat pitää joukkuetta oikealla tavalla hereillä vaan helppo 1.peli tuuditti Jokerit siihen että riittää että tullaan kentälle niin peli voitetaan.

Keränen näkyy jatkavan Lukon filmailuperinnettä, hienosti leikki loukkaantunutta aina siihen asti kunnes saatiin AJ Niemi pihalle ja sitten tapahtuikin ihmeparantuminen.

Jokereilla on iso työ launtaiksi, asenne ja luistelu on saatava ihan eri tasolle kuin tänään nähtiin. Jokerit oli vähintään yhtä paska kuin Lukko oli 1.pelissä. No ainakaan ei jäänyt epäselvää kumman kuului voittaa. Tuolla veskaripelillä Jokerit ei voita tänä keväänä ainuttakaan peliä.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kylläpä Jokerit oli huono tänään, olisin odottanut, että se 1. vaihde olisi eilisen pelin lopun jälkeen nostettu edes siihen 2. vaihteelle, mutta taidettiin pistää pakki vahingossa päälle.

Eipä ollut Jokereilla mitään palaa tänään, mutta en todellakaan ole huolissani, koska Lukolla on tasan yksi mies, joka osaa tehdä jotain. Se ei pitkälle riitä. Ja jos joku väittää, että Vehanen oli tänään hyvä, okei otti kaikki helpot, mutta vaikeita ei edes tullut.


Tässä sarjassa edge on nyt Lukolla. Lauantai+Raumam Boja+helppo voitto alla= Jokereiden kaatokeinot?


Jokereilta tänään suurimmat lampaat saa Eero. Parhaana päivänä hän olisi ottanut nuo kaikki, keskinkertaisena olis ottanut 2. Tänään ei mitään. Toinen mikä ihmetyttää on se, että Jokereiden 1. ketju ei saanut mitään aikaiseksi.

Tuohon loppuun kyllä haettiin asetelmia lauantaille, joka on ihan hyvä juttu, että saadaan kiihkeä peli aikaan. Se on muuten ihan varma juttu, että tästä Jokerit ottaa opiksi ja laitetaan Azevedo ruotuun. Sanoisin, että se on helppo lääke ottaa voitto.

Tänään lähdettiin takki auki peliin, lauantaina on varmasti takki kiinni ja suosittelen laittamaan siihen päälle vielä toisen takin päälle, sekä sen myös visusti kiinni.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Mieli tekisi lähteä Drogban provoihin mukaan mutta annetaan olla. Värilaseja pienemmälle niin ehkä Niemenkin "törkeys" asettuu oikeaan perspektiiviin. Vai kaivetaanko jostain Alpo kertomaan että se oli törkeintä ikinä missään?

Toki voi olla sitä mieltä että Jokereilla ei ollut mitään saumaa ottelussa, olihan torjunnatkin vain 31-12 Jokereiden hyväksi. Jo ennen sarjaa veikkailtiin että Lukko on yhden miehen joukkue, ja se kyllä pitää paikkansa. Jos tästä illasta otetaan pois Avokadon temput niin aika laihaksi jää saldo. Toisaalta jos yksi mies saa mellastaa tuolla tavalla niin mikäs siinä. Mestaruussaunaa en Raumalaisina ehkä ihan vielä lämmittäisi, koska siihen tarvitaan vähän useampaakin miestä.

Uskoisin että tämä tappio tuli Jokereille ihan tarpeeseen, ehkä siellä nyt herätään että puolivaloilla ei näitä pelejä voiteta. Siinä missä eilen syötöt napsahtivat kohdilleen ja kaksinkamppailuja voitettiin, tänään nähtiinkin pääsääntöisesti huonoja syöttöjä ja lepsua kaksinkamppailua.

Pitkä on kuitenkin Lukon matka, koska kotonaan Jokerit voivat peluuttaa Avokadon pimentoon. Ja jos Raumallakin pelisuunnitelma on se että yksi mies tekee kaiken, niin nihkeätä on mennä jatkoon. Joten ottakaa Raumalla ilo irti tästä voitosta, ei jää kaudesta niin huono maku suuhun sitten parin viikon päästä.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Ai että on ihanaa!

Eilen oli isät vastaan pojat. Tänään oli ISÄT vastaan pojat.

Näin se vaan menee, tukka harvenee, mutta playoffkiima kasvaa. Jokeripakeilla ei kasetti kestänyt, Keräsen säestyksellä.

Kangasmäen peli on ottanut helvetinmoisia harppauksia loppukaudesta. Tykkään paljon. Heidän kenttä pelasi tänään hyvin. Oikeastaan koko jengi.
Viirlakselle sattui muutama virhe.

Mutta odotellaan tuomioita, joiden mukaan voitimme ainoastaan Jokereiden takkiauki-meininkien takia. Pitäis olla hereillä.

LISÄÄ!
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
En haluaisi vaikuttaa ylimieliseltä, mutta kyllä tänään Lukolle on luvassa kylmä kyyti. Jokereiden koneet ovat nyt käynnnissä eilisen lämmittelyottelun jälkeen ja tänään mennään kaasu pohjassa. 1-5 tulosvetoon on kohtalaisen saletti.

Meni tulosvetosi melkein nappiin, mutta numerot olivat vaarinpain. Kylmaa kyytia oli, mutta sehan vaan Lukkoa lammittaa.

Tanaan ei mitaan saumaa Jokereilla. Parasta pelia koko kauden aikana. Todellakin Azevedo&Vehanen vastaa Jokerilauma. Unohtamatta Nurmen ja Kerasen maaleja.

Ei olla ihan heittopusseja. Se on paa-asia.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lukolle onnittelut sarjan tasoituksesta. Ne aseet toimi, jotka tiedettiin, Vehanen oli erinomainen ja Azevedokin pelasi ihan kohtuullisesti.

Jotakin tällaista osasi odottaa, tosin luotin siihen, että Jokerit olisi päässyt peliin paremmin mukaan mitä pidemmälle mentiin. Meni toisin päin, Lukko sai pari maalia, Eero ei ollut ihan parhaimmillaan ja maaleista saa tunnetusti energiaa. Lopun Lukko selvitti loppujen lopuksi aika helposti, vähän samalla tyylillä kuin Jokerit Helsingissä.

Mitä noihin pieniin nokkapokkiin ja ajeluihin tulee niin annetaan poikien pelata. Minusta on hienoa, että Generousin ja Ben-Amor, Ruutu, Riska tyyppiset kaverit vähän hämmentävät. Ja mikä hienointa, olihan siellä Lukolta muitakin ja Jokereilta jopa Tomi Mäki. Hyvä jätkät. AJ:n ajelu lopussa oli ehkä turha, mutta tuossa tilanteessa tietää, että hävinnyt haluaa edes jotakin voittaa eli ajaa kovaa. MItään törkeää siinä ei ollut.

Toivottavasti koutsitkin toteavat, että sarja on käynnissä ja mennään eteenpäin. Ihan turha keskittyä joihin minimaalisiin kärhämöihin, tässä sarjassa ei ole, enkä usko että edes tulee tapahtumaan mitään älytöntä. Normaalia mukavaa play off lätkää ja lauantaina jatketaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Toinen mikä ihmetyttää on se, että Jokereiden 1. ketju ei saanut mitään aikaiseksi.

Mitähän peliä sä olet katsonut? Filppulan ketju (1.ketju) oli ainoa joka sai tasaisesti paineen Lukon päätyyn ja loi paikkoja. Ja oli 3.erässä se joka edes yritti saada tuota peliä tasoihin ja piti pitkiä pyörityksiä Lukon päädyssä. Tyrväisen (2.ketju) ei ole saanut kummaskaan pelissä mitään aikaiseksi ja kokeilisin kyllä tuohon keskelle jotain toista miestä, vaikka Heinoa, ja siirtäisin Tyrväinen neloseen kun Tyrväisen laidoilla menee paljon töitä tekevät Pulkkinen kuin Rask hukkaan.

Meni toisin päin, Lukko sai pari maalia, Eero ei ollut ihan parhaimmillaan ja maaleista saa tunnetusti energiaa.

No Eero ei todellakaan ollut parhaimmillaan. Taisi olla yksi Eeron Jokeriuran heikoimmista esityksistä ja totaalinen sulaminen ensimmäistä kertaa pleijareissa. Tuolla veskaripelillä tulee jatkossakin noutaja ihan joka kerta. Eeron on syytä löytää tasonsa tai sysipaska yhden miehen joukkue Lukkokin voi tiputtaa Jokerit.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä peli Lukolta, nyt tehtiin töitä ja Jokerit pelasivat sillä kuuluisalla 90% asenteella. Edessä lienee lähtö Hartwall areenalle lauantaina, enempää ei nyt ehdi kitjoittaa, jatkot odottavat.

Ben-Amorista taas tykkään. On se hieno mies Tykkäsin jo Lukko-vuosina, vaikka mies ei ilmeisesti itse nauttinut Rauman vuosistaan.

Tä, minä olin siinä käsityksessä että viihtyi?
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Keränen näkyy jatkavan Lukon filmailuperinnettä, hienosti leikki loukkaantunutta aina siihen asti kunnes saatiin AJ Niemi pihalle ja sitten tapahtuikin ihmeparantuminen.

Ilmiselvästi tarkoitat perinteillä Tomi Pettistä tai Tommi Kovasta. Toisella silmä sokeeksi ja toisella leuka säpäleinä. Vai mitä sä tarkotit? :) EI vaan, ihan kivaahan tää on, kun keksitte tollasen, ihan pelin lopussa tapahtuneen jutun, jolla ei ollut mitään merkitystä enää pelin kannalta. Mutta sitten kun alat seurata enemmänkin jääkiekkoa niin ymmärrät tollasia tilanteita hiukan paremmin. Siihen saakka, tack och adjö :)
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kilpeläisellä torjuntaprosentti 70 ja risat. Ei jumalauta. Suurin osa maaleista oli ihan otettavissa. Olisin ottanut Eeron pois jo 3-0 jälkeen, koska mikään ei viitannut hyvään otteluun. Yhtäkään gamesaveriä ei napannut. No pää pystyyn. Se, että tällaisia pelejä tulisi vielä 3 lisää on epärealistista. Eiköhän lauantaina jatketa siitä mihin viimeksi areenalla jäätiin. Semir teki taas maalin. Voiko Semiä pysäyttää?
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mitähän peliä sä olet katsonut? Filppulan ketju (1.ketju) oli ainoa joka sai tasaisesti paineen Lukon päätyyn ja loi paikkoja. Ja oli 3.erässä se joka edes yritti saada tuota peliä tasoihin ja piti pitkiä pyörityksiä Lukon päädyssä. Tyrväisen (2.ketju) ei ole saanut kummaskaan pelissä mitään aikaiseksi ja kokeilisin kyllä tuohon keskelle jotain toista miestä, vaikka Heinoa, ja siirtäisin Tyrväinen neloseen kun Tyrväisen laidoilla menee paljon töitä tekevät Pulkkinen kuin Rask hukkaan.

Kyllä, paineen sai, mutta montako kertaa se jäi sille paineen tasolle? Niimpä. Ja minkä sinä lasket paikaksi. Tässä pelissä minä en nähnyt Jokereilta ainuttakaan potentiaalista maalintekopaikkaa, joka olisi rakennettu ITSE! Mainitsin tuon 1. ketjun myös lähinnä siksi, että se on se ketju, jonka pitäisi näitä pelejä meille ratkoa. Ei muutkaan ollut yhtään sen parempia, päinvastoin, mutta siellä meillä pelaa ne kaverit joiden pitäisi iskeä maalit.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nopeasti kääntyvät asiat toisinpäin: eilen Jokerit oli hyvä ja tänään Lukko oli hyvä. Todella pettynyt Jokerien esitykseen, lauantaina ei ole varaa lepsuilla.

En tiedä, oliko Eronen vai Kilpeläinen kentän surkein, mutta Eroselta todella paska peli ja Kilpeläinen ei antanut jengille mitään mahdollisuuksia taistella voitosta. Toivotaan, että molemmat keräävät itsensä kasaan, varsinkin Kilpeläinen.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Peliä en nähnyt, mutta jossain on menty vikaan jos maalivahdin torjuntaprosentti on n. 70% ainoastaan 12 torjunnalla... Samaan aikaan kun vastustajan veskari koppaa yli 30 laukausta. Joku pelin nähnyt voisi vähän valaista mistä tällaiset tilastot johtuvat. Uskon henkilökohtaisesti että eilinen helppo voitto johti heikkoon valmistautumiseen ja kun alussa oltiin jo heikompia, ei tuota asennetta niin vain käännettä. Tästä varmasti viisastuneena ei tällaisia pelejä toivottavasti enää tulevissa playoffotteluissa nähdä. Parempi että pelataan näin yksi ottelu puolivälierissä kuin välierissä tai finaaleissa, mikäli sinne asti edetään. Taas nähtiin ettei mikään ole varmaa ennen kuin plakkarissa on se neljä voittoa. Uskon kuitenkin ettei Azevedon vire yksin riitä kaatamaan Jokereita neljää kertaa.

5-2 ei jätä mitään selittelyjen varaan. Lukko voitti selkeästi ja oli peliä näkemättäkin varmasti parempi ja ansaitsi voittonsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös