To 19.10 HIFK - Jokerit

  • 31 269
  • 177

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
JHILD kirjoitti:
Tänään voi aivan rehellisesti sanoa että Jokerit ei ollut se parempi joukkue todellakaan vaan sai voittonsa vain ja ainoastaan sillä että Henriksson halusi sen Jokereille.

Kyllä. Tämä on ainut syy sille miksi Jokerit voitti tämän kamppailun; koska Henriksson halusi niin. Tähän ei löydy mitään pelillistä syytä, ei kerta kaikkiaan mitään. Henriksson vain tällä kertaa halusi tehdä tämän Jokerien kannalta paremmaksi, että sarjaa tällä hetkellä yhdessä Kärppien kanssa dominoiva Jokerit pääsisi takaisin piikkipaikalle.

Virmanen oli myös varmaan maksanut Henrikssonille tästä ottelusta.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Tuomarivirheet 1-1

Taisi edellisen derbyn dumata Henriksson ja IFK:lle puhalteli joten 1-1. Oli Hanna tahi ei niin välillä näinpäin :) Oikeus on voittanut taas!
 

Brad

Jäsen
Upea voitto ja mikä parasta se tuli ifk:n kellarista. Jokeri-Ikoni Kim Hirschovits tänään 0+2. Kiitokset Kimille siitä, olet upea pelaaja ja ostan paitasi heti seuraavassa kotipelissä. Petri Pakaslahti jatkaa loistavaa peliään ja tehoja tulee, tänään taas 1+1. Jokeri-kasvattiIkoni Jani Rita oli tänään pirteä ja hyvällä jalalla liikkeellä, monta hyvää maalinteko-tilaisuutta oli, tolpat kolisi ja yksi meni heikon Lundellin ohitse maaliin. Hienoa! Uusin vahvistus Vagenais teki sen mitä varten hänet on tänne hankittu, maalin ja vieläpä voittomaalin. Järventie oli myös tänään tehokas, 0+2.

Jokerit oli tänään puolivaloilla liikenteessä 40minuuttia mutta pelasi hyvän kolmannen erän ja se riitti tänään liigan keskikastin joukkuetta vastaan. Rutiini on kova!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Alkuun muutama sana tuomaroinnista.

Minusta tuntuu varsin lapselliselta väittää, että tuomari olisi ratkaissut tämän pelin tai edes vaikuttanut tuomioillaan olennaisesti pelin kulkuun. Jokaisessa pelissä jää rikkeitä viheltämättä ja vastaavasti vihelletään väärin joten tähän on mielestäni syytä tottua ja ymmärtää se, että nekin kuuluvat pelinluonteeseen, siihen luonteeseen mikä tekee kiekosta niin hyvä lajin ja hyvää viihdettä siinä samalla.

peluri kirjoitti:
Ottelu ei ollut huonotasoinen, päinvastoin peli oli melko vauhdikasta ja hienoja maaleja nähtiin kummassakin päässä. Paikallispelien pienet tappelunujakat tosin puuttui, muuten pelissä kyllä oli tunnetta.

Maalit olivat hienoja, sitä ei käy kiistäminen mutta muuten minusta peli vaikutti ajoittain melkoisen hermostuneelta - aivan kuin pelaajat olisivat varoneet, mikä sitten näkyi katsomoon siinä, että liike ei ollut aina sitä mitä olisi voinut odottaa ja ajoittain se viimeinen rutistus sitten puuttui kentältä.

Ensimmäisessä erässä oli myös havaittavissa varsin selvästi se kuinka linjatuomarit menivät hyvin nopeasti väliin jos kaksi pelaajaa edes näytti jäävän nahistelemaan keskenään maalinedustakahakan päätteeksi - tilanteita ei ollut montaa mutta kaikki jotka minä havainnoin päättyivät siihen, että hetkessä linjurit "kiisivät" paikalle ja jopa hyvin agressiivisesti erottivat pelaajat toisistaan. Tuli väkisinkin tunne, että joku oli antanut ukaasin ettei tässä pelissä saa tapahtua mitään mikä ylittäisi uutiskynnyksen.

vlad.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
28.46 Jokerit Markus Kankaanperä Estäminen 2min

Kevennystä ketjuun.

Hauska tilanne. "Estetty" pelaaja oli Pasi Nielikäinen. Pillin soitua, Jokerimaalin takana laitaan nojaillut Kankaanperä ilveili jäässä pötköttäneelle Nivalan isollepojalle. Näki hyvin kuinka Pasia otti pannuun kun ei ollut "luvat kunnossa."
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Konsta Kepuli kirjoitti:
Kevennystä ketjuun.

Hauska tilanne. "Estetty" pelaaja oli Pasi Nielikäinen. Pillin soitua, Jokerimaalin takana laitaan nojaillut Kankaanperä ilveili jäässä pötköttäneelle Nivalan isollepojalle. Näki hyvin kuinka Pasia otti pannuun kun ei ollut "luvat kunnossa."

Mitäköhän se Nielikäinen olisi Kankaanperälle saanut aikaiseksi ?

On noita teidän ihmetappelijoita jo nähty...

No joo, sorry. Se oli kevennys.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
ejs kirjoitti:
Mitäköhän se Nielikäinen olisi Kankaanperälle saanut aikaiseksi ?

On noita teidän ihmetappelijoita jo nähty...

No joo, sorry. Se oli kevennys.
'

Näihin lapsien viesteihin en sorru yleensä vastaamaan, mutta suurin piirtein saman Nielikäinen olisi tehnyt Kankaanperälle kuin Vopatkin ja se oli aika hauska puoliminuuttinen silloin. Mielenkiintoista oli kuulla esimerkiksi tv.ssä kehuttu ottelun taso, joko ne eivät ymmärrä mitään lätkästä tai sitten on korkeammalta taholta laitettu vuorosanat. Noin pienellä tunteella pelattua paikallisottelua olen harvoin nähnyt ja paikalliset vaativat mielestäni sen oman normaalista voimakkaamman tunteen peliin, jotta siitä osaisi nauttia. Nyt oli fiilis kuin olisi ajettu formuloita "sata aakkosilla".

Silti Jokerit ansaitsivat voiton ja joukkueesta tulee väistämättä mieleen viime kauden HIFK, voittoja tulee ilman aina niin suuria pelillisiä hienouksia.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Huvittavaa lueskella näitä kirjoituksia. Provoa lentää, narrit kulkee rotsi auki. Onko viime kaudesta NIIN lyhyt aika? Korkealta putoaa kovaa, se on se ikävä puoli siinä!

Hifk oli ekan erän ja hyvän matkaa tokassakin erässä hieman niskan päällä, mutta kolmannessa erässä loppui voimat, varsinkin 1 & 2 ketjuilta. Ja ihmekö tuo, ihmemies Bob peluttaa kyllä niin oudolla tavalla noita kentällisiä ettei voi kuin hämmästellä miksei meidän nuorisokentällisille anneta enemmän peliaikaa??
Saavat sentään lähes aina jonkunlaisen tilanteen aikaiseksi vastustajan maalille. Ai niin. Eihän Bobia saa kritisoida, Sehän on jumala, palkittu sellainen!

Ihmeelliset jäähyt menivät suht tasan, joten Hannua on turha syyttää. Kyllä esim. Pikkaraisen ottama jäähy kolmannen erän alussa oli typerääkin typerämpi! Tasoitushan siitä seurasi! Hyvä Ilkka!!

Huomasitteko että Janne piti länget kiinni?! Yläkulmat vaan hieman vuoti!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
BigRedCat kirjoitti:
Itse en ottelussa ollut mutta kaverin kommenttien mukaan Itä-Helsingin leuattomat voittivat ottelun täysin raitapaitojen avustuksella sekä moukan tuurilla. Brändi hallitsi varsinkin kentän fyysisiä tapahtumia näyttävästi, ja usein tulikin Jokeripelaajille kiire, paskat housuissa, häntä koipien välissä ja vieläpä hame korvissa, Dakin luokse turvaan vaihtopenkille. HIFK:n kovanaamat saivat ilmeisesti Jokerien vastaavat laittamaan hanskoihinsa jonkinsortin pikaliimaa, sillä irti niitä ei saanut vaikka halukkuutta kyseltiinkin. Katsomossa Jokerien aneeminen "fanijoukko" jäi täysin Punaisen Meren jalkoihin. Kaikille pelin nähneille pitäisi olla täysin selvää että HIFK tulee dominoimaan kautta loppua kohden ja on fyysisessä pelissä täysin omaa luokkaansa. Ei siinä yksi Vandenpussi paljoa Jokerien mikkihiiriä auta! Pitkälle ei Jokerit tuolla HIFK:n entisistä pelaajista ja valmentajista kootulla ostojoukkueellaan tule pötkimään.

No onneksi me kuitenkin tehtiin yksi maali enemmän ja voitettiin peli. Nyt molemmat voi olla tyytyväisiä te saitte teitä enemmän kiinnostavan eli voiton fyysisessä pelaamisessa ja me saatiin itse pelin voitto.

Ja se Paka on edelleen tulessa, silkin pehmeillä käsillä upea lämäri yläkulmaan. Ja vaikka pehmeä (ja kädetön, vai mitä RoopeS?) Dagenais ei kerkeä minnekään niin nätisti näytti se rannari löytävän tiensä takayläkulmaan. Mam Mam Maa.
 
Viimeksi muokattu:

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Kyynikko kirjoitti:
Huvittavaa lueskella näitä kirjoituksia. Provoa lentää, narrit kulkee rotsi auki. Onko viime kaudesta NIIN lyhyt aika? Korkealta putoaa kovaa, se on se ikävä puoli siinä!

Tuskin meistä kaikki kulkevat rinta rottingilla henkseleitä paukutellen, vaikka tuntuu, että jotkut näin tekevätkin. Tämä kolmen pisteen systeemi on siitä mukava, että turvallisen tuntuinen johto saattaa hävitä sormia napsauttamalla.

En ole montaa peliä nähnyt hallissa vielä tällä kaudella, mutta jotenkin tuntuu siltä, että suuri osa pisteistä tulee helvetin hyvän kolmannen erän ansiosta. Kuten eilenkin niin maalin takaa noustiin voittoon asti varsinaisella peliajalla ja se on mielestäni hyvä merkki joukkueessa.

Ja ei siitä viime kaudesta ole kuin puoli vuotta. Ainakin täällä ne tuskaiset muistot ovat vielä liiankin hyvin mielessä.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
macnevis kirjoitti:
Samaan tapaan tuo BigRedCatin "puolueettoman" kaverin versio ottelusta oli kyllä niin heikkoa provoamista. Pistää kyllä miettimään, että kenen ilta tässä paranee, kun pääsee tänne kirjoittelemaan täyttä p*skaa, kuten edellä herra mustelma, bigredcat ja muut kumppanit jotka ihan vaan haluaa provoilla vasta puolelle. Kertoisitte ennemmin mitä siellä ottelussa todella tapahtui.

Ainoa asia mikä viestissäni on oikein, on se etten ottelussa ollut joten en siitä voi valitettavasti kertoa. Viestini oli tarkoituskin olla nimenomaan huono provo kuitiksi mustikan tekstiin ja näihin "provo on jees kun joku suuttuu siitä" juttuihin. Jos kirjoitushistoriaani seuraat niin huomaat että asiaa pyrin yleensä tuottamaan.

Sorry OT
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
BigRedCat kirjoitti:
IEi siinä yksi Vandenpussi paljoa Jokerien mikkihiiriä auta! Pitkälle ei Jokerit tuolla HIFK:n entisistä pelaajista ja valmentajista kootulla ostojoukkueellaan tule pötkimään.

Mahtawaa!!! Saatin vihdoinkin takaisin se ostojoukkueen maine Oulusta! Lisäksi mahtavaa on se, että enää ei tarvitse jännittää paikallispelejä, koska jo nyt tiedetään, että HIFK vie ne suvereenisti. Ja kyllä se Vandenpussi yhden myllyn verran ehtii auttaa meidän mikkihiiriä ennen kuin lentää suihkuun. Sen jälkeen meillä ei olekaan laittaa kuin mikkihiiriä teidän gladiaattoreita vastaan. Nähtiinhän se eilenkin etteivät mikkihiiret pärjää isoille pahoille susille.
 

Mr_Blonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni tuomaria on kyllä turha syyttää tästä tappiosta. Eniten risuja ansaitsee IFK:n nihkeä ylivoimapelaaminen(1 maali 9 yrityksellä) eikä tuo ainakaan omalta paikaltani katsottuna todellakaan ollut pelkkää narrien/Riksmannin hyvyyttä. Jokerithan viimeisteli yv:llä tehoilla 3/6.

En kyllä surisi kovin paljon, jos Schnappi vaihdettaisiin kovan tason ulkomaalaiseen maalivahtiin, kaveri on yksinkertaisesti liian kankea ja kädetön nykyliigaan. Lunkka ei ollut paska, mutta ainakin Pakaslahden maali olisi ollut täysin otettavissa.

Jottei mene pelkäksi valitukseksi, niin Jouhkimaisen maali oli todella hieno.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
grace kirjoitti:
Tuskin meistä kaikki kulkevat rinta rottingilla henkseleitä paukutellen, vaikka tuntuu, että jotkut näin tekevätkin. Tämä kolmen pisteen systeemi on siitä mukava, että turvallisen tuntuinen johto saattaa hävitä sormia napsauttamalla.

En ole montaa peliä nähnyt hallissa vielä tällä kaudella, mutta jotenkin tuntuu siltä, että suuri osa pisteistä tulee helvetin hyvän kolmannen erän ansiosta. Kuten eilenkin niin maalin takaa noustiin voittoon asti varsinaisella peliajalla ja se on mielestäni hyvä merkki joukkueessa.

Ja ei siitä viime kaudesta ole kuin puoli vuotta. Ainakin täällä ne tuskaiset muistot ovat vielä liiankin hyvin mielessä.

Muistuttaa viime kauden Hifkiä, ja ihmekö tuo, Shedden kun on puikoissa. Monen monessa pelissä oltiin altavastaajana, mutta jollain ihmeen konstilla ne käännettiin usein voitoksi. Niin ei käy tällä kaudella, valitettavasti!
 

#76

Jäsen
Pitkästä aikaa tuli oltua paikallispelissä ja olipa vaatimaton ilta. Tunnelma suht heikko minusta niin kotijoukkueen kannattajien kuin vierasjoukkueen fanien osalta.

Ekassa erässä HIFK oli hallitsevampi ja paikkoja oli tehäd useampikin maali. Yhteen jäätiin Riksmanin hyvän toiminnan ja omien huonon viimeistelyn takia. Se, että vierailijat tulee tokaan erään tosissaan ei olisi pitänyt olla ylläri, mutta aloitettiin heikolla liikkeellä ja siihen pari jäähyä vielä. En nähnyt osuiko Shnappin veto jonnekin, mutta tilanteessa, missä kiekon törkkäys riittää katkaisemaan peliin turha laukaus Shnappilta. Eka narrimaali hyvin pelattu laidasta keskelle ja näpsäkkä veto ohi veskan. Toinen maali oli suht munatonta pelailua meidän puolustukselta ja kaveri kiitti tilaisuudesta. Narrien voittomaali oli samanlainen suora alueelle tulo ja hyvä veto ilman turhaa häirintää kotijoukkueen pelaajien osalta.

Viimeinen erä oli jo väsynyttä liikkumista kotijoukkueelta, kun vierailijat liikkuivat hyvällä jalalla ja johtomaalin jälkeen muodostivat kolmen miehen puolustuslinjan, mitä ei saatu kunnolla auki.

Ei hääppöinen peli laadultaan ja ainoa hyvä puoli oli ettei pelistä tarvinnut maksaa, koska normaali paikallispelin lipunhinnan kanssa hinta-laatu suhde olisi ollut surkea. Pari nättiä maalia, ei juurikaan taklauksia ja paljon umpivarovaista seisoskelua.
 

MISTER X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ARSENAL
Täällä on puhuttu paljon siitä, että ei kannata itkeä yhden tuomion perään. Se oli kuitenkin yksi pelin käännekohdista ja mielestäni tuomarit eivät saisi niitä tehdä. Itse istuin juuri linjalla, mutta Schnabelin selkäpuolella. Siitä huolimatta näin tilanteen aika hyvin. Mielestäni Schnabel sai kiekon jo haltuunsa mailansa lapaan, jolloin peli olisi pitänyt katkaista. Sen jälkeen Schnabel typeryyksissään sneppasi kiekon pois ja Jokeri-pelaajan mailasta se kimposi katsomoon. Kun ensimmäinenkin vihelletty jäähy oli hyvin köykäinen, niin missään olosuhteissa ei tässä tilanteessa olisi saanut tulla kahta jäähyä. Tämä oli niin alokasmainen moka Henrikssonilta, että vilttikomennus muutaman pelin ajaksi olisi ihan oikea tuomio.
Francisin pelinluku on vielä hieman ruosteessa, vaikka IFK:n pelissä on näkyvissä paranemista. Eilen Jouhkimaimainen oli liekeissä ja kuumaa pelaajaa olisi kannattanut peluuttaa enemmän, kun nyt ykkönen ja kakkonen väsytettiin ennen kolmatta erää. Todennäköisesti palkintoja saaneella Francisilla on kapasitettia ja ehkä kauden vanhetessa hän pääsee paremmin mukaan. Hänellä on ollut valmentamisessa taukoa ja ehkä takaisin tulo vie aikansa. Viime kaudella Shedden hyytyi loppumetreillä eikä tarvittaessa löytynyt enää mitään uusia eväitä.
Pikkarainen teki maalin, mutta otti myös pelin typerimmän jäähyn. Tällaiseen ei ole keväällä varaa, kun Jokerien ylivoima oli tehokasta ja IFK:n ei.
Lundell pelasi Jaffalassa hienon paikallispelin, mutta nyt hän oli sellaisella perustasolla, mikä ei vaan riitä keväällä menestykseen. Toivottavasti Jannen tasoa saadaan hieman nostettua ja Ahlqvistiakin kannattaisi kyllä peluuttaa. Muuten IFK:n kannattaisi tutkailla, missä vaikuttaa mies nimeltä Tom Askey.
Urpo Helkovaaran läksiäisjuhlallisuudet kannattaisi aloittaa jo tänään, että hän ei ennättäisi tappaa Suomesta lajia nimeltä jääkiekko.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä nyt on ihan syytäkin kulkea rinta rottingilla, kun Jokerit on tällä hetkellä SM-liigan paras joukkue!

Jokerit on tällä kaudella noussut peräti seitsemän kertaa 15 ottelussa tappioasemasta voittoon! Eilen suunnilleen kaikki toimi, erityisesti Riksman oli eilen jäätävä.

Jaa mikä viime kausi?
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
MISTER X kirjoitti:
Itse istuin juuri linjalla, mutta Schnabelin selkäpuolella. Siitä huolimatta näin tilanteen aika hyvin. Mielestäni Schnabel sai kiekon jo haltuunsa mailansa lapaan, jolloin peli olisi pitänyt katkaista. Sen jälkeen Schnabel typeryyksissään sneppasi kiekon pois ja Jokeri-pelaajan mailasta se kimposi katsomoon.

Onko tämä nyt tulkittava niin, että pelaajat saavat tehdä typeryyksiä ja mokia kunhan ne jäävät dumarilta näkemättä. Jos taas puolestaan, kuten tuossakin tilanteessa kävi, tuomari reagoi, niin syyttävä sormi osoittaa yllättäen dumariin. Eikös se olisi paremopi jos Schnabel tajuaisi pelistä sen verran, ettei moista temppua tekisi.

Muutenkin ton nappatukan saisi raahata niskasta helvettiin kuleksimasta. En ole mieheltä yhtäkään hyvää matsi nähnyt, joka ikisessä tulee virheitä kaksi käsin ja vastustajalle vaarallisia tilanteita.

Muutenkaan en ymmärrä hehkutusta muutamasta pelaajasta, jotka miielestäni ovat aivan turhia. Janne ja Korhonen. Kertokaapas nyt kuinka jäätävä Korhonen taas olikaan...
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ikävä kyllä monella Narrilla on kusi noussut ja nyt päähän... Mutta katsotaan eteenpäin, jos Jokerit 'romahtaa' niin millainen on fiilis sitten.

Nöyränä eteenpäin, ainakin minun kohdallani.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
leivoja kirjoitti:
Muutenkin ton nappatukan saisi raahata niskasta helvettiin kuleksimasta. En ole mieheltä yhtäkään hyvää matsi nähnyt, joka ikisessä tulee virheitä kaksi käsin ja vastustajalle vaarallisia tilanteita.

Muutenkaan en ymmärrä hehkutusta muutamasta pelaajasta, jotka miielestäni ovat aivan turhia. Janne ja Korhonen. Kertokaapas nyt kuinka jäätävä Korhonen taas olikaan...

Eihän me voida koko joukkuetta vaihtaa vai voidaanko, sopii minulle. Minä olen ainakin pariin otteeseen kehunut Korhosen peliä, enkä eilisen pelin jälkeen nuorta miestä mitenkään moittisi, peliaika oli kortilla ja eikä ollut syypää tappioon ottelussa. Eilen puolustuksessa Murphy oli yksi huonoimmista, ylivoimapelissä virhe virheen jälkeen, Laakso oli aika yössä verrattuna kauden alkuun, Schnablilta tyhmä jäähy, mutta niin oli myös Lennulta ja Pikkaraiselta. HIFK:n saamasta yhdeksästä jäähystä ainakin viisi oli totaalisen tyhmiä omaan piikkiin laskettavia, ensimmäisen jäähyn laittaisin tuomarille ja loput ehkä ns. sellaisia joita vain tulee. Nuo tyhmät jäähyt meidän on ensin saatava pois, jos sitten menestys on tätä tasoa, niin vaihdetaan sitten koko joukkue. Guolla ja Kuhtakin olivat melkoisen yössä eilen.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
yki kirjoitti:
Ikävä kyllä monella Narrilla on kusi noussut ja nyt päähän... Mutta katsotaan eteenpäin, jos Jokerit 'romahtaa' niin millainen on fiilis sitten.

Nöyränä eteenpäin, ainakin minun kohdallani.


Hauska huomata että jollain sentään vielä järki juoksee tasaisen selvänä. Jos jotain, luulisi viimekauden opettaneen Jokerifaneille nöyryyttä. Valitettavasti monenkaan kohdalla ei näytä näin olevan vaan taas on hirveä uho päällä. Gloryhunteritkin ovat pikkuhiljaa alkaneet ryömiä koloistaan...(Tällä en viittaa Jatkoaikaan)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
yki kirjoitti:
Ikävä kyllä monella Narrilla on kusi noussut ja nyt päähän... Mutta katsotaan eteenpäin, jos Jokerit 'romahtaa' niin millainen on fiilis sitten.

Nöyränä eteenpäin, ainakin minun kohdallani.

En minä ainakaan ole huomannut että täällä olisi kenellekään mitään noussut päähän kunhan vain jotkut hieman sivulauseessa kauhalla hämmentävät perinteistä brändiä. Meillähän ei pitänyt kuulemma olla mahdollisuuksia tässä pelissä naapurin NHL-hyökkäyksen, puolustuksen ja huikean NHL-valmentajan edessä, varsinkin kun Guolla ja Smurffi oli taas palanneet kokoonpanoon.
 

Voppie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HLe kirjoitti:
Eilen suunnilleen kaikki toimi, erityisesti Riksman oli eilen jäätävä.

Oletko tosissasi Riksmanin suhteen? Kun tännepäin näytti Juuson esitys eilen todella hermostuneelta ja epävarmalta. Esim. Murrayn läpiajossa Koura heitti kyljelleen todella aikaisessa vaiheessa, mutta Remmer sössi kiekon Juuson kamoihin.

Naapurista kyllä silmiin pisti Pakaslahti. Asenne äijä ja hyvä pelimies (olisi loistava, jos päällä ei olisi niin ruma pelipaita). Paljon hehkutettu Rhyno taas oli pettymys. Oliko käsijarru päällä vai mistä kiikasti? Herraahan oikein retuutettiin muutaman kerran, mm. Jerguksen toimesta. Pierre teki maalintekijän maalin, muuten aika näkymätön. Mutta tuskinpa herralta muuta odotetaankaan, vahvistuksena ainakin huomattavasti parempi kuin todella reppanalta näyttävä Stapleton tai Vandy.

Omista ehdottomasti iso käsi Jouhkimaiselle! Hemmo on muutenkin esittänyt hienoja otteita vähäisellä peliajalla ja nyt jo kasassa neljä maalia tällä kaudella (jolla muuten ollaan IFK:n maalipörssissä jaetulla kolmannella sijalla). Respect! Järviseltä ja Porthenilta jälleen kerran taattua laatutavaraa. Hienoja poikia! Kaksi erää vietiin peliä, kolmannessa takki aivan tyhjä ja narrit voittoon. Ilmeisesti hieman oudohko peluutustapa ja loukkaantumiset näkyvät vielä sen verran kärkimiesten kunnossa, että kolmea erää noilla peliajoilla on mahdotonta vetää aivan nappiin.
 

Näsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Clarke Wilm, Teppo Numminen
Hienoa tyotä Iltasanomilta jälleen. Nyt lehti kirjoittelee että pelistä puuttu kiihkeys ja pelaajat pelasivat silkkihansikkain. Miksiköhän?
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HLe kirjoitti:
erityisesti Riksman oli eilen jäätävä.
Jäätävä on tosiaan oikea sana. Joka tilanteessa äärimmäisen epävarma ja hapuileva. Aiheutti jatkuvalla syötöllä aloituksia omaan päähän, kun ei saanut peliä avattua. Ihmettelen, jos Jokerit menee "Kouralla" kauden loppuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös