To 18.5.2017 Otteluseuranta (14. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylilauta äänestänyt jälleen Puljujärven Suomen parhaaksi pelaajaksi.
 

Matza187

Jäsen
Olihan Säteriltä ihan hyvä peli mutta oliko siellä nyt mitään todella kovaa koppia. Jenkit on vaan niin jäässä
Itselle muistuu mieleen vaan se kolmannen erän tuplatorjunta Larkinin(?) vetoihin
 
Jenkeillä paha asennevamma.
No olisiko silloin helpompi vaan jäädä kotiin? Mietin vain, että mikä vaiva. Pelata ensin itsensä puolivälieriin lohkovoittajana ja sitten lopettaa koko touhu. Kai sitä huoriin ja baariin pääsee kotimaassakin. Mutta jos tapa hahmottaa noita arvoturnauksia, b, tai mikä muu kirjain on tuo, niin ehkä se ei sitten kuitenkaan heijastu koko maajoukkuetoimintaan. Ei kai sitten.
 
Lasse on kyllä jämäkkä ja hieno kapteeni, vaikka nykyään vähän "pekkasaravo" onkin tuolla MM-tasolla.
 
Vähän puolihakoisesti suhtauduin, kuin pari viikkoa sitten vaimo varasi Tukholman-reissun sunnuntaille.... On se nero! Ei tuo botski ihan paskin paikka pelien katsomiseen ja oluen ryystämiseen ole. Vaikka pelattaisiin pronssipelissä, niin ei haittaa. Ollaan seuraava päivä Tukholmassa, joten ihan hauskaa nähdä nyt, että miten nää pelit nyt sitten menee. Kanada sieltä kuitenkin vastaan tulee....
 

oiler99

Jäsen
Vähän kyllä mietinkin että lähteeköhän USA takki auki, kun Bjugstad puhui haastattelussa jo maailmanmestaruuden voittamisesta ja varmasta pääsystä mitalipeleihin. Niinhän siinä sitten kävi.
 

Bvschwunz

Jäsen
Menipäs veikkaukseni keskieurooppalaisen naisen perseelle. Oisko jenkeillä vain Suomi-norsu niskassaan, kiitos niin monien tappioiden historian saatossa?
 

peruspata

Jäsen
Olihan Säteriltä ihan hyvä peli mutta oliko siellä nyt mitään todella kovaa koppia. Jenkit on vaan niin jäässä

Joku tuplatorjunta jäi mieleen, sekä yksi oikeanlainen vastaantulo ja vähän säkälläkin olkapäähän.

Toki tuon kokoisen veakarin kannattaa sijoittua oikein, peittää jonkun verran.
 

ijuka

Jäsen
Olen pitkin viikko kotistudiossa kironnut Marjamäkeä ja puistellut päätäni Suomelle.

Odotus tästä pelistä oli muutaman maalin tappio.

Olin tyystin väärässä, ja nöyränä se myönnettäköön. Olin iloinen Marjan puolesta, kun haastattelussa hymynpoikasta pukkas. Todella kova tasonnosto leijonilta tämä peli oli. Huh-huh. Tämä ei todellakaan ole sama joukkue joka alkusarjassa rämpi, itseluottamus ja pelivarmuus aivan eri planeetalta.
Niin, hyvältä näyttää. Välieriin on vielä saatava tasonnosto Ruotsia vastaan, mutta se on varmasti mahdollinen. Ja Ruotsilla on joskus tapana rämpiä selittämättömällä tavalla, joten jotain senkin tapaista voi sattua.
 

Blackie

Jäsen
Olipas helppo peli loppujen lopuksi. Hyvin saatiin tapettua pelin meneminen hurlumheiksi.
 

ZayWest

Jäsen
Onhan noissa kaikissa muissa Stanley Cupia nosteltu, paitsi Buffalossa. Suomen joukkueessa on paljon kärppätaustaisia pelaajia, Kärpät ei ole koskaan voittanut Stanley Cupia.

Eichel, Gaudreau ja Larkin eivät hirveän voittavassa ympäristössä ainakaan vielä pelaa. Tai helvettiäkö tässä mitään selittelemään. Suomen Kärpät hoitivat homman Säterin kera ja jenkkien supernuoret olivat paperia. Nyt vedän aasin hatun päähäni ja fistaan itseäni brutaalisti. Rangaistuksena Marjamäen joukkueen epäilemisestä.
 
Veli Tamminen lähti naisiin heittämään lätkää sepakon kenkälaatikkoon ja veli Nummela yt-neuvotteluista suoraan livelähetykseen.
 
Vahva eri. Jos ei naiskauneutta saa ihailla ihan vaan sen takia etta ne on kauniita ja seksikkaita, niin kannattaa tsekata onko estrogeenitasot vahan turhan korkealla. Siihen on apuja.
Juu eihän siinä mitään, katselen itsekin. Mutta miten helvetissä se liittyy jääkiekko-ottelutapahtumaan?
 

Cobol

Jäsen
Minusta USA:lla ei ollut mitään asennevammaa, tuskin krapulaakaan. USA:n pelinopeus oli varmaan heiltä kisojen hitainta. Itse asiassa Suomi oli osan ottelua pelinopeampi joukkue. Kun näin alas pudottaa tempoa ja pelinopeutta, USA:n pelistä ei enää vahvuuksia löydy.
 

Risa

Jäsen
...mitä virkaa noilla punahameisilla tytöillä on tuolla palkintojenjaossa. Käydä valokuvassa, koska hyvässä valokuvassa on aina naisia, joiden ainoa tehtävä on näyttää valokuvassa nätiltä...

Se on tuolla Euroopassa tapana, mitä etelämpään mennään sitä enemmän repertuaari laajenee... Italiassa on jokaisessa poliittisessa keskustelu ohjelmassakin joku vähäpukeinen kaunotar!
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös