To 13.9.2007 KalPa-JYP

  • 18 609
  • 98

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Eiköhän ole aika polkaista tämäkin otteluketju käyntiin! On tätä kauden alkua ainakin Jyväskylän suunnalla odotettu kuin (syys)kuuta nousevaa. Rosteri on sellainen, että ei tarvitse hävetä ja varovaisesti toivoa säälipleijareihin pääsyä. Nyt aletaan nähdä mihin nämä nimet selässä kantavat.

Tässä muutamia poimintoja JYPin joukkueesta, Kalpalaisille seurattavaa.

VIP - Virtanen-Immonen-Pihlman. Aivan mahtava ykkösketju. Harjoituspelien perusteella saa kyllä ylivoiman pyörimään, mutta ainakin Saipa-pelissä tehot puuttuivat. Immonen on puolijumala jo aloituksista lähtien, toivottavasti tälle ketjulle kertyy tehoja jo ekassa pelissä.

Filppula-Vänttinen(Helminen?)-Hannus - Jypin nimekäs kakkonen, joka olisi vielä kesän alussa kelvannut mainiosti ykköskentäksikin. Filppula ja Hannus olleet hieman pimennossa harjoituspeleissä, Vänttisellä on virtaa riittänyt. Dwight Helmisen pelaaminen epävarmaa leuan murtumisen jäljiltä.

Hyökkääjistä pakko mainita myös aliarvostettu Hytönen-Jääskeläinen -tutkapari joka on varmasti liigan parhaita alivoimakaksikoita. Hyökkäyspäässäkin on lupa odottaa tehoja.

Maalissa aloittanee Wallinheimo, jolta on sirkustemput pannassa. Ei temppuillut ainakaan harjoituspelissä Saipaa vastaan, saa nähdä miten nyt tosipeleissä.

Puolustuksesta kannattaa nostaa uusina niminä esille ns. Maa-parivaljakko eli Kaijomaa-Mäntymaa. Hyvää puolustuspelaamista nuorilta kavereilta ja tehojakin löytynyt harkkapeleissä. Lisäksi pitää mainita toinen ameriikan ihme eli Lars Helminen (Laipe/Larssi), joka tulee ihan varmasti olemaan tehokas pelaaja hyökkäyspäässä. Liikettä ja peliälyä ei ole turhaan kehuttu. Nro 20 varmasti erottuu.

Kalpasta en osaa sanoa muuta kuin että häntäpäähän on taas veikkailtu. Toivottavasti miljoonamiehemme eivät asennoidu ylimielisesti tämän illan vastustajaan. Ainakaa yhtä ylimielisesti kuin allekirjoittanut: Näin viime yönä unta, että peli päättyi vain 8-1 JYPin eduksi kun vielä eilen valveilla ollessa arvelin pistää tulosvetoon Jypille 11 ja Kalpalle 0, 1.

PS. Immonen kyykyttää. Jos ei se jo ole kaikille selvää.
 

esse25

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Eli kauden avaus edessä. Yleensä kauden avaukset ovat olleet sekavia ja tasaisia vääntöjä joissa ylilyöntien kautta nähdään paljon erikoistilannepelaamista. Oletan että Kuopiossa on paljon ladattu kauden alkuun, ja että YV-pelaaminen on hiottu Jyppiä paremmin. Näinpä uskallan ennustaa että Jyp voittaa vasta jatkoajan jälkeen 3-4.

Jypistä seuraisin Helmisen luistelua ja parjattua vetoa, sekä Jääskeläisen puolustus/taklauspeliä. Tietty Immostakin on mahtavaa seurata, mikä on lienee sanomattakin selvää.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Kalpasta en osaa sanoa muuta kuin että häntäpäähän on taas veikkailtu. Toivottavasti miljoonamiehemme eivät asennoidu ylimielisesti tämän illan vastustajaan. Ainakaa yhtä ylimielisesti kuin allekirjoittanut: Näin viime yönä unta, että peli päättyi vain 8-1 JYPin eduksi kun vielä eilen valveilla ollessa arvelin pistää tulosvetoon Jypille 11 ja Kalpalle 0, 1.

PS. Immonen kyykyttää. Jos ei se jo ole kaikille selvää.

No sehän on selvää että Jyskylässä odotetaan kauden avausta hermo kovana. Spacemanille tiedoksi nyt kun tämän ketjun aukaisit että se on KalPa tämä kotijoukkue.

Voi olla että Immonen kyykyttää, mutta en pitäisi ihmeenä jos Virta laittaa Stevensonin kyykyttämään Immosta, mikäli pysyy 300 000 euron perässä. KalPa on treenannut kovaa läpi kesän ja sen vuoksi veikkaan että kauden avauksessa KalPalla on paketti paremmin kunnossa kuin Jyväskylän miljoonamiehillä. Pelistä tulee yllättävänkin tasainen.

Minä taas näin unen jossa KalPa takoo ensimmäisessä erässä 4-0 johdon, jota JYP rupeaa kuromaan kiinni. Immosta ei säästellä. Miehen peliaika heti 35.00 min. Tuhvalla oli kasvanut unessa Juicemainen takatukka ja se lauloi Jarkon kanssa yhdessä "sun kanssas katson maailmaa ja samaa unta nään".

KalPalle 4-3. Monttuun tulee porukkaa varmaan mukavasti, about 4500.
 
Viimeksi muokattu:

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eli kauden avaus edessä. Yleensä kauden avaukset ovat olleet sekavia ja tasaisia vääntöjä joissa ylilyöntien kautta nähdään paljon erikoistilannepelaamista. Oletan että Kuopiossa on paljon ladattu kauden alkuun, ja että YV-pelaaminen on hiottu Jyppiä paremmin.
Onko JYP:lläkään varaa olla lataamatta (tämän kauden satsauksilla) paljoa kauden alkuun. Oletan ettei ole. Kuopiossa on ollut pitkä kesä ladata kauden alkuun.
Kyllä, meillä on hiottu YV:tä toreilla ja kabineteissa enemmän ja paremmin kuin Jyväskylässä. Hiomisesta ei pisteitä jaeta.
Eiköhän vanha tuttu SW herää henkiin kun maalille saadaan liikennettä. Ylilyönteihin en usko, kummaltakaan puolelta. Jos Tuppuraisen vastustajan mailan nostamisesta saamaa kakkosta korkeasta mailasta ei lasketa ylilyönniksi. Mielenkiinnolla odotan:
JYP:ltä
-Immonen
-SW
-Dufvan pelisysteemi

KalPalta
-Valmista kokonaisuutta liiga-avaukseen, yleisöön menevää (lue kuopiolaisyleisön kohdalla voittavaa) kiekkoa

Muut
- 3 min lisäajan huikea merkitys (lue Immoselle) tähtipelaajille
- tuomarilinja
- Montun yleisömäärä, mahdolliset muutokset ottelutapahtumaan, hallin tunnelma
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Tätä on kyllä odotettu! Niin kuin aina nämä ensimmäiset pelit ovat mysteerejä vaikka mitä pelaajia löytyisi. Luulen myös, että KalPalla on pelisysteemi hieman valmiimpi kuin Jypillä. YV:tä tulee se on selvä kun rajoja haetaan ja Jypllä tämä ei ole ainakaan harjoituspelejen perusteella toiminut.

Jypillä ei ole kyllä varaa pehmoilla vaan alusta asti täysilä.Tulos voi olla mitä vaan!
 

jokkee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No niin, huomenna se sitten alkaa. JYP on varmasti ennakkosuosikki, mutta jos KalPan latautuminen on tälläkertaa hoidettu oikein niin tasaista tulee olemaan. Varmasti molemmat tulee tiukasti kamppailemaan, toisin kuin vaikka eilen HIFK-HPK pelissä, sillä molemmilla on tässä pelissä paljon todistettavaa kannattajille ja itselleen. Toivottavasti tunnelma on hyvä ja porukkaa paikalla. Onko tietoa paljonko kansaa tulossa Jyväskylästä?

Tuosta KalPan hiotusta yv:stä vielä sen verran että kun Virralta kysytiin että mikä kauden alussa epäilyttää, vastaus oli yv ja varma viimeistely. Muuten kaikki pitäisi olla kunnossa, kunhan ei vain jännitä liikaa niin kuin SS-turnauksessa.

Itseäni kiinnostaa kovasti tämä ottelutapahtuman suoritus. Toivottavasti ei mitään ylilyöntejä nähdä, ainakaan niiralan videoskriiniltä. Huhhuh, on tätä kyllä odotettu..
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Filppula-Vänttinen(Helminen?)-Hannus - Jypin nimekäs kakkonen, joka olisi vielä kesän alussa kelvannut mainiosti ykköskentäksikin. Filppula ja Hannus olleet hieman pimennossa harjoituspeleissä, Vänttisellä on virtaa riittänyt. Dwight Helmisen pelaaminen epävarmaa leuan murtumisen jäljiltä

Tämä ketjuhan on ollut täysin yössä, poislukien Vänttinen, mutta yksi mies ei tee ketjua toimivaksi vielä, Hannuksen keskenkuntoisuus nyt on oikeastaan ihan selvä asia.
Joten odotukset on ainakin tämän mahdollisen ketjun osalta, vielä, pienet mutta odotan että se parantaa otteitaan, Dwight tuonee ensi viikolla oman lisänsä siihen kunhan yhteispeli alkaa toimimaan. Oletan ettei Dwight pelaa koska ei tänään ollut missään varsinaisessa ketjussa harjoituksissa mukana, mutta oli jo päässyt eroon punaisesta vemppa-paidasta.

Itse otteluun, onhan tätä odotettu, oma "juhlakauteni" on pakko aloittaa ekalle pelillä joten matka vie Kuopioon siis. JYPin paketti ei ole kasassa joten ottelusta tullee vaikea, Kalpan paketti sen sijaan vaikuttaa varsin eheälle jo tässä vaiheessa. Odotettavissa on varmaan ensimmäiseen peliin kuuluvia virheitä ja sekoilua mutta jännitys on mahdollista silti.
Voittoa lähdetään hakemaan mutta helppoa se ei tule olemaan, joten Kalpan mahdollisuudet kyykyttää on hyvät varsinkin nyt kauden alussa, muitakin kuin JYPiä.
Huomenna ollaan viisaampia, tunnetilojen skaala voi olla laaja.
 
Huomenna pitäisi Kuopioon lähteä.

Toivottavasti Niiralanmontussa on tunnelmaa ja kierot savolaiset laulaa niin pirusti.

Kalpan osalta odotan kovaa peliä oman maalin edessä. Lisäksi uskoisin Kalpan pääsevän hyviin tekopaikkoihin JYP:in menettäessä kiekon omalla sinisellään.

JYP:in osalta mielenkiinto keskittyy pelitapaan, jonka odotan olevan yhdistelmä keskialueen ohjauspeliä ja dump and chase - kiekkoa. Toivottavasti Virtaselle, Immoselle ja Filppulalle on annettu vapaat kädet myös kuljettaa / syöttää kiekko alueelle, keskialueen kiekonriiston jälkeen. Lisäksi ylivoiman ja alivoiman toimivuus kiinnostaa.

Kalpan kannattajilta kysyisin Ron Jeremyn pelinumeroa.

Lopuksi asiaan kuuluva provo, joka pitää sisällään oletuksen JYP:in tulevasta mestaruudesta ja Kalpan varmasta jumbosijasta: "JYP on kyllä taatusti parempi joukkue, joka kuuluu ehdottomasti eri sarjaan Kalpan kanssa".
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
On kyllä ensimmäinen kerta et odotan näkeväni vastustajan joukkueen peliä näin paljon. Niin hyviä hankintoja on Jyp tehnyt. Joitain omia suosikki pelaajia vastustajissa on lähes aina (Hyvönen, Straka, Tikkanen, yms.) ollut, mutta nyt koko Jyp on niin uudistunut. Tottakai KalPan peli kuitenkin kiinnostaa enemmän. Polttelee kyl mahassa jo.

Sit vielä veikkausta: 4-3 rl.

Maalit:
Tuppurainen, Junnila + rl, Laine
Mäntymaa, Pihlman 2
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
No saatana. Käsillä on jälleen se hetki, jota on odotettu viime kauden viimeisen ottelun päätyttyä (kyllä, juuri niin). Kauden avausottelu ja jälleen matkataan sitä seuraamaan Kuopioon, toivottavasti ottelusta muodostuisi sitten vierasjoukkueen "näytös". JYPin kohdalta suurin mielenkiinto omallakin kohdalla kohdistuu nimenomaan kolmikkoon Virtanen-Immonen-Pihlman. On jälleen mukava nähdä tämä kolmikko pelaavan yhdessä, toivottavasti huomenna syntyisi myös tulosta. Mielenkiintoista on myös nähdä Juha Salmun peliaika ja hänen kentällään olosta syntyvä pelkotila vastustajan puserossa.

Sakari Kuosmanen arvatenkin esittää jälleen Finlandian täpötäyden Montun edessä? Toivottavasti, sekin on yksi odotuksen kohde omalla kohdalla.
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Tästä pelistä ei kelpaa mikään muu kuin murskavoitto. Oli monttu kuinka täysi tahansa, haihatteli Kalpan kannattajat kuinka paljon tahansa säälipleijareista. Ero on paperilla niin selvä ettei Kalpasta yksikään pelaaja tämän hetken Jypiin mahtuisi päinvastoin meidän 5. ketju vahvistaisi Kalpaa olemalla heidän 2. ketju. Ihan sama vaikka Kalpan valmentajana olisi jeesus ja olis reenattu koko kesä yhteen soittoon. Eli Jyp takoo taululle 2 numeroiset lukemat ylivoiman toimiessa kuin unelma ja Wallinheimon pelatessa nollapelin.

Edit: Sen verran tunnustusta Kalpalle ,että Mika Oksa menisi meillä 2-vahdiksi ja kyllä työ saipun ohitatte.
 
Viimeksi muokattu:

proffa#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
Tästä pelistä ei kelpaa mikään muu kuin murskavoitto. Oli monttu kuinka täysi tahansa, haihatteli Kalpan kannattajat kuinka paljon tahansa säälipleijareista. Ero on paperilla niin selvä ettei Kalpasta yksikään pelaaja tämän hetken Jypiin mahtuisi päinvastoin meidän 5. ketju vahvistaisi Kalpaa olemalla heidän 2. ketju. Ihan sama vaikka Kalpan valmentajana olisi jeesus ja olis reenattu koko kesä yhteen soittoon. Eli Jyp tkoo taululle 2 numeroiset lukemat ylivoiman toimiessa kuin unelma ja Wallinheimon pelatessa nollapelin.

Edit: Sen verran tunnustusta Kalpalle ,että Mika Oksa menisi meillä 2-vahdiksi ja kyllä työ saipun ohitatte.

Jos nyt iha tosissaan tommosta tekstistä suollat, niin ei voi muuta sanoa, että laittaa vituttamaan tommonen provosointi. Emme ole saaneet vielä pistettäkään liigassa tällä kaudella, nyt olisi parasta pitää jalat maassa ja kyllä tiedostan sen itsekkin, että meillä on todella hyvä materiaali, mutta paperilla harvemmin on voitettu (vrt Blegi).

Itse pelistä sen verran, että toivotaan Jyp voittoa ja vip ketjulle onnistumisia ja tietenkin Lahen Miikalle peliaikaa..
 
Viimeksi muokattu:

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Tästä pelistä ei kelpaa mikään muu kuin murskavoitto. Oli monttu kuinka täysi tahansa, haihatteli Kalpan kannattajat kuinka paljon tahansa säälipleijareista. Ero on paperilla niin selvä ettei Kalpasta yksikään pelaaja tämän hetken Jypiin mahtuisi päinvastoin meidän 5. ketju vahvistaisi Kalpaa olemalla heidän 2. ketju. Ihan sama vaikka Kalpan valmentajana olisi jeesus ja olis reenattu koko kesä yhteen soittoon. Eli Jyp takoo taululle 2 numeroiset lukemat ylivoiman toimiessa kuin unelma ja Wallinheimon pelatessa nollapelin.

Edit: Sen verran tunnustusta Kalpalle ,että Mika Oksa menisi meillä 2-vahdiksi ja kyllä työ saipun ohitatte.

On näköjään jo pullo korkattu....
 

Slanina

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kylläpä on todellakin osa Jypin kannattajista takki auki lähdössä kauteen!! Toivottavasti kaudesta ei jää heille luu käteen...

En usko että kukaan KalPan kannattaja väittäisi, että JyP:llä olisi huonompi tai edes samantasoinen rosteri kuin kotijoukkueella!! Onneksi pisteitä ei jaeta rostereiden perusteella, sen takia uskonkin että KalPa laitta JyP:n todella koville huomenna, mutta riittääkö se voittoo nähdään itse pelissä.

Peliltä odotan:

- Jarkko Immosen paluuta sm-liigaan ja sitä kuinka paljon hän on kehittynyt pelaajana Pohjois-Amerikan reissullaan.
- Stevensonin avaus peliä KalPa paidassa.
- Harney ja Lundbohmin heräämistä horroksesta.
- Täyttä Niiralaa.
- Tuomareiden suhtautumista Stevenssoniin, alkaako ajojahti heti kauden avaus pelissä.
 
Viimeksi muokattu:

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo ei tässä auta ruveta pullistelemaan, vaikka hyvällä porukalla kauteen lähdetäänkin. Toivottavasti harjoituspelit eivät indikoi tämänhetkisiä voimasuhteita tosipeleissä, koska muuten ollaan kusessa. Nooh, itse en ole harkkapelien tuloksia pitänyt koskaan minään...

Odotan voittoa JYPiltä, vaikka se tuleekin olemaan kiven takana. Kalpan heikoksi kohdaksi lasken mahdollisen ylilatautumisen kotiavaukseen ja tietty huikean materiaalieron.

JYPiltä sivussa D.Helminen, Louhivaara, Niemi, Leppänen ja Tuokkola. Materiaalia riittää silti esim. seuravaan kokoonpanoon:

Virtanen-Immonen-Pihlman
Hannus-Vänttinen-Filppula
Jääskeläinen-Hytönen-Tenkanen
Sykkö-Lahti-Mikkonen

Kaijomaa-Mäntymaa
Helminen-Salmu
Niskavaara-Forsberg
Kangasniemi-Saksinen

Wallinheimo
Laitinen

Parempi voittakoon!
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Kalpan kannattajilta kysyisin Ron Jeremyn pelinumeroa.
Stevenson pelaa numerolla 25.

- Hartney ja Lundholmin heräämistä horroksesta.
Ihan ohimennen vain, ko. pelaajat ovat oikeilta nimiltään Harney ja Lundbohm.

Mutta pelistäkin jotakin; kyllähän tässä on taas kauden alkua innolla odotettukin. Uskoisin, että melkoisista materiaalieroista huolimatta huomenna väännetään Niiralassa melko tasainen ottelu. Alkukanketutta on ensimmäisissä peleissä varmasti joukkueella kuin joukkueella. Onko JYP:n nimimiehet ainakaan vielä tässä vaiheessa selkeästi edellä?

Kuten mainittua, avausotelun tunnelmaa ja ottelutapahtuman uudistuksia odotellaan myös mielenkiinnolla. Kaikkineensa hyvää matsia odotellessa, JA:n otteluennakko johon ei vielä etusivulta linkkiä.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Tästä pelistä ei kelpaa mikään muu kuin murskavoitto. Oli monttu kuinka täysi tahansa, haihatteli Kalpan kannattajat kuinka paljon tahansa säälipleijareista. Ero on paperilla niin selvä ettei Kalpasta yksikään pelaaja tämän hetken Jypiin mahtuisi päinvastoin meidän 5. ketju vahvistaisi Kalpaa olemalla heidän 2. ketju. Ihan sama vaikka Kalpan valmentajana olisi jeesus ja olis reenattu koko kesä yhteen soittoon. Eli Jyp takoo taululle 2 numeroiset lukemat ylivoiman toimiessa kuin unelma ja Wallinheimon pelatessa nollapelin.

Edit: Sen verran tunnustusta Kalpalle ,että Mika Oksa menisi meillä 2-vahdiksi ja kyllä työ saipun ohitatte.

Harvoin on näin ylimielistä vittuilua ollut tällä palstalla otteluennakossa. Kusi ja paska noussut eräillä keskisuomalaisilla näköjään päähän. JYP nousee mun silmissä samaan kastiin Jokereiden ja Kärppien kanssa. Ylimieliset vs KalPa.
 

tiikeri

Jäsen
Harvoin on näin ylimielistä vittuilua ollut tällä palstalla otteluennakossa. Kusi ja paska noussut eräillä keskisuomalaisilla näköjään päähän. JYP nousee mun silmissä samaan kastiin Jokereiden ja Kärppien kanssa. Ylimieliset vs KalPa.

Näinhän se menee, yksi wade saa trollata vuodesta toiseen vapaasti täällä ja hänen takiaan kaikki JYP-fanit leimataan ylimielisiksi kusipäiksi. Todella hienoa toimintaa.

No vaikkei se nyt paljoa kuopiolaisia lohdutakaan, niin itse en todellakaan pitäisi KalPaa helppona palana, etenkään liiga-avauksessa, jossa suurinosa joukkueista lähtee samalta viivalta. JYPin hyökkäys toki paperilla huomattavasti KalPan vastaavaa edellä, mutta eipä tuo harjoituspeleissä niin paljoa vakuuttanut, että tästä mitään murskajaisia voisi odottaa. Peli ratkennee maalilla tai korkeintaan parilla suuntaan tai toiseen.
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Näinhän se menee, yksi wade saa trollata vuodesta toiseen vapaasti täällä ja hänen takiaan kaikki JYP-fanit leimataan ylimielisiksi kusipäiksi. Todella hienoa toimintaa.
Itse olen nauranut waden jäätäville analyyseille otteluketjuissa jo pidemmän aikaa, olkoonkin että nauru on ollut epäuskoista ja -toivoista. Mutta ei voi olettaa että vastustajajoukkueiden kannattajien nimimerkit jäisivät muiden mieleen, enpä itsekään kovin montaa ei-JYP -osion kirjoittajaa muista... Noh, minkäs teet...

Itse otteluun, jännityksellä odotan miten JYP on saanut viimeisellä viikolla kursittua pakan kasaan, vai joudutaanko palasten loksahtelua odottamaan vielä viikko tai pari. Harjoitusotteluissa pakka ei ole ollut kasassa, mutta harjoitusotteluissa nyt voi pistää testin piikkiin, tosiottelut alkaa nyt.

Isoihin lukemiin on toki mahdollisuudet, mutta ottelusta kyllä voi tulla piinaava, molemmille joukkueille. Hieman jänskättää myös, malttaako KalPan "noutajaheebo" pitää otteet edes suunnilleen sääntöjenmukaisina. Immosen voisi olettaa oppineen pitämään pään ylhäällä ameriikan kausillaan, joten ihan kusi sukassa ei tarvitse pelätä, mutta aivan pahimmille ylilyönneille ei kukaan mahda mitään, jos saajapuolella on.
 

gebardi

Jäsen
Odotettu liiga-avaus tänään. Tulossa on tiukka peli vaikka JYPillä materiaali onkin leveämpi kuin KalPalla. Semmoinen kutina on tässä alkusyksystä ollut, että JYPin peli ei vielä ole aivan uomissaan. Kuopion suunnalta taasen on kuullut juurikin toisenlaisia uutisia, että peli kulkisi suhteellisen hyvin.

Näin ollen en pitäisi kovin suurena yllätyksenä vaikka pisteet Kuopioon jäisivätkin, mutta ei sillä etteikö se suuri pettymys olisi. Sen verran aurinkolasien takaa kuitenkin katsotaan, joten veikkaan että pistejakoon päädytään. Rankkareiden tulosta en lähde veikkailemaan.

Toivotaan että Kuopiossa nähdään viihdyttävä jääkiekko ottelu.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
JYP nousee mun silmissä samaan kastiin Jokereiden ja Kärppien kanssa. Ylimieliset vs KalPa.

Paitsi, että jypin joukkue ei ole sillä tasolla kuin Jokereiden ja Kärppien viime vuosina ja tänä vuonna. Voi voi teitä jypfaneja(et siis sinä Brian), kyllä te meille Kärppäfaneillekin jaksatte päätänne aukoa ylimielisyydestä jne. Nyt teidän oma joukkue on vahvaa keskikastia ja napit aukeaa pahemmin kuin jokeri ja Kärppäfaneilla koskaan.

Tästä ottelusta tulee tiukka. Immonen on pelannut yhden tai kaksi harjoitusmatsia(?). Tatsi ei voi olla vielä aivan huipputikissä, vaikka silti kentän paras mies onkin. Kalpa tulee laittamaan jypin tiukille ja sellaiset äijät kuin Tuppurainen, kauvosaari ja Kiiskinen (eivät mielestäni häviä sille jypin nimekkäälle kakkoselle) ovat kyllä kovaa valuttaa näissä peleissä. Varsinaisen peliajan jälkeen 3-3 ja se jolla on arpaonnea ottaa sen toisen pisteen.
 

vsop

Jäsen
....
Tästä ottelusta tulee tiukka. Immonen on pelannut yhden tai kaksi harjoitusmatsia(?). Tatsi ei voi olla vielä aivan huipputikissä, vaikka silti kentän paras mies onkin. Kalpa tulee laittamaan jypin tiukille ja sellaiset äijät kuin Tuppurainen, kauvosaari ja Kiiskinen (eivät mielestäni häviä sille jypin nimekkäälle kakkoselle) ovat kyllä kovaa valuttaa näissä peleissä...

Täytyy myöntää lainaamani nimimerkin tekstiä lukiessani, että olen hyvin pitkälle samaa mieltä. Immosen vähäinen harjoittelu joukkueen mukana ei anna odottaa parasta Immosta vaikka onkin pelimies. JYPin "nimekäs" kakkonen hakee edelleen tuntumaa yhtä vääntäjää lukuunottamatta.

Toisaaltaan KalPan pelejä en ole koko syksyn aikana seurannut ollenkaan ja joukkueen kokoonpanokin on minulle mysteerio toistaiseksi. JYPin on kuitenkin paha pelata KalPaa vastaan kuten aiemmillakin kausilla ja jypiläisten yksi pelko onkin loukkaantumisvaara, jolloin kalpalaisilla onkin hyvä tilaisuus iskeä ja pitää pisteet tai ainakin osa itsellään.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
JYPin on kuitenkin paha pelata KalPaa vastaan kuten aiemmillakin kausilla ja jypiläisten yksi pelko onkin loukkaantumisvaara, jolloin kalpalaisilla onkin hyvä tilaisuus iskeä ja pitää pisteet tai ainakin osa itsellään.
Loukkaantumisvaara? Sen takia se Kovanenkin varmaan lähti lehtiä mökille haravoimaan kun JYPin peleissä on huomattavan suuri loukkaantumisvaara, varsinkin suurta ja ilkeää KalPaa vastaan. Alkaa tulla kyllä niin huikeeta ennakkoselitystä sieltä suunnasta että uskotteko omiinne ollenkaan. Osa tuntuu uskovan vähän liiankin paljon. No JYPin hävitessä illan kamppailun voitaneen kirjata jo viralliset syyt:
-loukkaantumisvaara
-vastustajan yv hiottu paremmin
-liian leveä rosteri ja paperilla liian ylivertainen verrattuna vastustajaan
-vastustaja ladannut kaikki liigan avaukseen


Tervetuloa illalla Monttuun, ainut paikka koko Savossa missä ei ole synkkää ja sateista!
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mjahah, Jyväskylän Pallo HockeyTeam olisi siis tulossa tänään tähtisikermineen Niiralaan. Huhhuh, kylläpä tätä päivää onkin odotettu.

KalPalla ei siis ole otteluun lähdettäessä merkittäviä poissaoloja, mikä on tietty hyvä asia. Nyt vaan koko joukkueen täytyy kaivaa esille se harjoitusotteluissa esiin tullut potentiaali, niin JYPin nimekäs ryhmäkin on kaadettavissa aivan varmasti.

Pahoin pelkään, että jos touhu menee mailan puristamiseksi, ja oma peli / liike ei löydy heti alkuun, voi JYP takoa taululle rumatkin lukemat. Materiaaliero paperilla hyökkäyksen osalta on aika huomattava, se mikä KalPalta puuttuu (maalintekovoimaa), löytyy JYPin kokoonpanosta kolmesta kentästä. Ottelu tulee luultavasti kulminoitumaan KalPan surkeaan viimeistelyyn.

Optimistisena näen pelistä tulevan hyvin tasaisen, ja kotiedun turvin kaapattavan 2 pistettä.
 

ngq

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
SELVÄ PELI

Jyp on saanut kasattu kerrankin joukkueen, ja kannattajilla nousee päähän heti. Takki auki ja huutelemaan maailmalle kuinka mitalli on varma. Voitamme kaikki! Immonen pelastaa JYPin ja maailman samalla. Nälänhätä ja sodat lopetetaan tänään kun Immonen pukee paidan päälle.

Todennäköisesti peli on tasaista, hukassa olevaa peliä joka päättyy tasapeliin tai Kalpan maalin voittoon. Tilastot tukevat tätä täysin. Kalpa ei vielä yhtään hävittyä ottelua, kun taas JYP ei yhtään voitettua ottelua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös