To 12.9.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 39 829
  • 864

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Ihan vitun kamalan näköistä, mutta väliäkös tuolla, kerholaisia kuonoon ja 3 pistettä Ouluun! Lisäksi johdetaan nyt liigaa ja Sailio on on jäähypörssin ykkönen!

Nasulia!
 

Äimänkäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät suoritukset ja Kerttu
Noin minuutti jäljellä, Kerho hakee tasoitusta ja hyökkäyspään aloitus. Tilanteeseen sopisi dj:ltä joku Seven Nation Army, mutta sieltä tuleekin joku Esson baariin.

Eikös tuossa sitä symboliikkaa haeta että pomppu sinne pomppu tänne ratkasee? Kruunalla kotiin ja klaavalla baariin? Ihan hyvä valintahan se on nykykansalle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
No ei siellä Maikkarilla/C Morella kovin pitkään pelin jälkeen paikkakunnalla viihdytty enää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jaa sitä on kausi avattu ja aivan järkyttävä vitutus. Pari aivan sairasta pomppumaalia ja tuomaritkin apinoi ton hylsyn kanssa. Kärpät ja Pulju on sentään tuhnuiksi todettu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihan hyvin pysyttiin miljardöörien vauhdissa. Olisi ansaittu pisteitäkin, mutta tuurit ja tuomarit päättivät toisin. Joko Kärpät on tarjonnut Puljulle intensiivikursseja suomenkielessä?
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Tuomareiden on vaikeaa muuttaa linjaansa nopeasti. Varsinkin tiettyjen joukkueiden kohdalla.
Fiksu maalivahti luistelee pois alueeltaan, päin liukuvaa vastustajaa, niin maali hylätään ja hankkii vielä jäähyn.
Ehkä tätä jopa harjoitellaan.
Siitä Annuselle pisteet, ettei erään toisen tavoin näytellyt vielä tilanteessa. Tyytyi vaan luistelemaan eteen ja kamppaamaan itse.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK:lle oli tulossa jäähy, eli eihän koko maaliin johtanutta laukaisua olisi pitänyt voida edes tarkistaa. HPK:n suosiminen alkaa olla jo hävyttömän räikeää, ei näemmä viime kevään GAME7 riittänyt!
Viime kevään game 7:ssä Kerho sai enemmän jäähyjä kuin Kärpät, osa hyvin kevyitä, linjattomia vihellyksiä. Kärpät ei vain osannut silloin iskeä.
 

Lihahopliitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mestaruuskrapula confirmed

Ihan hyvä avauspeli Kerholta. Pari onnekasta pomppumaalia Kärpille ja yksi hylätty Kerholle jonka otteluvalvojakin tunnusti että olisi pitänyt maaliksi tuomita.

Kannattaa nyt vaan keskittyä siihen oman joukkueen tekemiseen, haisee vähän fiaskolle tämäkin kausi Turussa kun pitää heti tulla katkerana lällättelemään. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös