To 11.9.2008 HIFK-Jokerit

  • 44 702
  • 187

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Kuinkas muuten katsomokulttuurin laita oli avausmatsissa? En päässyt tänään canalin ääreen seuraamaan ottiko Eteläpääty bunkkerin haltuun vai pistikö kingit luun kurkkuun.
 

Bergfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kousa
Huomioita illan pelistä:
-Ensin voisi kiittää illan päätuomareita Markku Kruusia ja Sami Partasta. Antoivat kyllä melko helposti Jokelalle jäähyn tuohon loppuun. Taisi Pesonen hieno ilmalento vaikuttaa asiaan. Tosin Jokereilta jäi kaksi väärää vaihtoa huomaamatta tai ainakin viheltämättä.
-Maalivahdit kummassakin päässä välillä hyvin varmoja, mutta pari maalia meni kyllä maalivahtien piikkiin. Kuten tuo voittomaaliksi jäänyt Kuhdan pienestä kulmasta laukoma maali meni kyllä Riksmannin piikkiin. Ja toisessa päädyssä Ridan nosto etuylänurkkaan meni puoliksi Pitkämäen piikkiin. Tilanteessa Turunen oli jäänyt jälkeen miehestään eli Ridasta ja heti kuittasi Rita maalilla.
-Kolmas erä tuntuu edelleen olevan ongelma kun aina tippuu tempo Ifk:n pelistä kolmannen erän alussa. Jalosen seuraava tehtävä onkin keksiä keinot miten Ifk pystyy tulemaan kolmanteen erään virkeämmin ja pystyy ottamaan pelin hallinnan heti erän alkuun.

Huomioita pelaajista:
-Ivan Majesky: Loistava hankinta ja pitäisin miehen koko kauden jos vain olisi mahdollista (Ei taida olla). Avasi peliä ehkäpä parhaiten puolustajistamme tänään. Äijämäistä puolustusta, mutta hyökkäyspäässä ei esitellyt kyllä ihmeellisyyksiä. Tuli hieman Jere Karalahti mieleen kun Majesky liukui kentällä.

-Antaisin kaikille muille ketjuille plus merkkisen arvosanan illan ottelusta paitsi
3. kentällemme. Oli kummassakin 3. erän Jokeri maalien aikaan kentällä ja kenttä ei saanut kiekkoa hyökkäyspäähän läheskään niin hyvin kuin olisi vaadittu. Esimerkiksi 4. ketjumme loi pari loistavaa pyöritystä Jokeri päätyyn ja pari paikkaakin oli muun muassa Wärnillä.

-Jokeri pakasta jäi mieleen 1. sentteri Joey Tenute. Hyvät kädet, nopeat jalat ja suht hyvä laukaus. Täydellinen paketti hyökkäys suuntaan ja varmasti tulee keikkumaan pistepörssin kärkisijoilla kauden edetessä.

-Lennulle on myöskin annettava iso plussa kun pitää yllä jatkuvaa taklauspeliä kentällä. Luulisi tuollaisen pelityylin vievän voimat, mutta Lennu jaksoi painaa pelin loppuun ja palkinnoksi maali ja syöttöpiste (Maali tosin tyhjiin).

Kokonaisuudessa hyvä ottelu, vaikka kolmas erä ja varsinkin alku oli jälleen heikko. Hyvällä mielellä Lauantaina Saipan kaatoon.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Vaikea sanoa kuinka paljon tuo kertoo kauden menestyksestä, kun emme tiedä Jokereiden tasoa. IFK taisi voittaa viime vuonna avauksessa HPK:n 5-3 ja mites kävikään.

HIFK voitti viime kaudella HPK:n liigan avauksessa 3-2.

Otteluraportti.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Älkäähän nyt viitsikö. Naapuri pelasi paremmin ja ansaitsi kyllä tänään voiton, ihan ilman tuomarikaksikonkin apua. Vaikka kevyen tuntuisesti HIFK-pelaaja lopussa lähtikin lentoon, pitää ymmärtää, että noita sattuu matseissa. Sitäpaitsi kyllä Jokerien rikkeitäkin jätettiin viheltämättä.

Jokereilta jätettiin viheltämättä kaksi täysin selvää väärää vaihtoa, jotka sitten kuitattiin tuolla Jokelan jäähyllä. Lisäksi Kaltevan jäähyn sijasta olisi voinut puhaltaa rankkarin. HIFK oli tänään parempi, mutta hieman halvalla tavalla voittomaali tuli. Ei Jokela olisi playoffeissa lähtenyt tuosta tempustaan jäähylle, mutta näköjään nyt vihelletään eri linjalla.

Sen verran pitää vielä todeta, että tuossa tilanteessa lähtee helposti jalat alta. Itse en nähnyt tuossa mitään hyppyä vaan täysin normaalisti Jokelan hieman avittamana jalat lähtevät HIFK:n pelaajalta komeasti alta.

Pitkämäelle meni tänään yksi helppo, Riksmanille 2-3 helppoa. HIFK oli fyysisempi ja hyötyi selkeästi siitä, että Kip Brennan lähti suihkuun ekassa erässä. Jokereiden selkeästi paras oli Nielikäinen, jonka vaihtaisin samantien Ilkka Pikkaraiseen. Mikä helvetti siinä on, että kun yksi karjalainen saatiin karkoitettua, niin mieltä vielä löytyy yksi savolainen, joka lähtee höntyilemään omalla alueella ja hukkaa oman miehensä.

Pikkaraisen virheen myötä Jokerit kavensi 3-2 tilanteeseen ja pääsi peliin mukaan. Ja tämän jälkeen nukahti Pitkämäki, mutta Kibe Kuhta päätti sitten vielä kerran skodata ja homma oli siinä. Tenute ja Koivisto jäivät mieleen lähinnä siitä, että he olivat koko ajan katollaan, tosin Kankaaperän olisi voinut laittaa boxiin siitä ensimmäisen erän ajelusta.

HIFK:n peli ihan mukavasti kasassa heti kauden alussa, pari vahvistusta vielä remmiin, niin näyttää ihan mukavalta. Ja eiköhän nuo tyhjät mainospaikat kaukalon laidoissa ala täyttymään, mikäli HIFK pelaa kuten tänään.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu miten pussy koko Jokerien jengi. Heti alussa Kankaanperä taklaa kiekotonta ykkössentteriämme päähän eikä kukaan tee mitään. Mitä Nielikäinen tekee tässä joukkueessa jos ei tuossa nähnyt mitään kostamisen aihetta? Kun ei Nielikäisestä ollut hoitamaan hommaa, niin Helgen olisi pitänyt jättää lapsellinen show-mylly väliin ja hoitaa Kankaanperä. Sillä ei ole mitään merkitystä, että dumarit nukkuivat tilanteen ohi. Homma olisi pitänyt kuitata heti, vaikka Kanki olisi lähtenyt ulos.

- Riksman yhtä paska kuin viime viikolla
- Tenute kuulemma hyvä. Itse en huomannut mitään hyvää.
- Jokereilla ei ole ketään joka toisi kiekon varmasti ylös. Viime kaudella sen teki Leino, Stapleton tai Santala aina kun halusivat.
- IFK:lta Petrell totutun hyvä. Myös Luttiselta hyvä peli, pari kassia ja filmattu jäähy ratkaisevalla hetkellä.

Helenius-Brennan ihan yhdentekevä. Squre-offit on ihan kivoja, mutta kun kumpikaan ei halua iskua naamaan, niin nämä menevät tylsäksi väännöksi. Sama Jonne Virtasen kanssa. Nielikäinen-Brennan olisi ollut paljon parempi.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Diipadaapajattajattajaa ja tokihan se kyynärpäällä päähän taklaaminen ei ole edes jäähyn arvoinen asia kun on sopivan värinen (punainen) paita niin silloin ei tarvitse pelätä tuollaisista ulosajoja. Ja se banaani-pasin tarpeettomuus nähtiin tuon taklauksen yhteydessä, ei ollut banaanista miestä mennä kovistelemaan Kankaanperää. Banaani-pasi on ihan sukka, pelotevaikutuskin nähtiin tänään todenteolla ja kuten kaikki tietää niin sitä ei ole, banaani-pasi on yksi kiekkokaukaloiden suurinpia vitsejä.

Mitä jos Flint menisit jo nukkumaan, ku tuo sinun antisi tähän, ja oikeastaan mihin tahansa, kiekkokeskusteluun on yhtä arvokas kuin jakomäkeläisen narrifanin panos suomalaiselle elinkeinoelämälle. Seiska-Pasi löysi tänään itsensä Jokereiden kakkosketjusta ja ihan ansaitusti. Oli ihan faktisesti ainoa Jokeripelaaja tänään, joka taklasi, ja vaikka se aika kädetön puurtaja onkin, oli luomassa paria maalipaikkaa suoraviivaisella pelillään. Jos jatkaa tuota rataa, pelaa elämänsä parhaan kauden, koska Hanlon kyllä palkitsee työnteon peliajalla.

edit: typo
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikea sanoa kuinka paljon tuo kertoo kauden menestyksestä, kun emme tiedä Jokereiden tasoa. IFK taisi voittaa viime vuonna avauksessa HPK:n 5-3 ja mites kävikään. Mutta toivotaan, että tämä oli hyvä merkki.
Tuo peli oli niin erilaista kuin viime kaudella. Ihan oikeasti. Niin paljon hyviä juttuja tuosta pelistä löytyy ja kauden avausmatsi. Ja mitä enää edelliskausia miettimään? Nyt on uusi kausi. Uusi valmentaja ja paljon muuta uutta. Hyökkäyksiin lähdöt ovat fiksusti suunniteltuja (Baxterin pelikirja ei ihan tolla porukalla ihan toiminut). Harva hyökkäys meni niin, että roiskattiin päätyyn ja toivottiin, että keritään perään. Ja ylivoimat rakennettiin huolella, eikä mitään pirun roiskimista ja toivotaan toivotaan syöttöjä ja mitä muuta hirveetä siinä oli. En tässä kuitenkaan vielä mestaruutta juhli, mutta nyt on niin hyvä fiilis. Meinas kurat tulla pöksyihin kun KIMMO " KIBE " KUHTA laittaa kiekon pömpeliin. Tänään nähtiin vanhaa kunnon Kibeä ja ei helvetti, että tuntu hyvältä!
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauden avaus takana ja huonomminkin olisi voinut lähteä liikkeelle. Eka erä oli todella tunnustelevaa kiekkoa ja ihmeet oli vähissä. Toista erää vei HIFK ja kolmannessa erässä HIFK päästi Jokerit omalla löysäilyllään mukaan peliin. Mun mielestä peli olisi periaatteessa voinut kääntyä kummalle tahansa mutta onneksi nyt meni näin.

HIFK:n peli on valmiimpaa kauden avauksessa kuin pitkään aikaan. Kiekko lähtee omasta päästä sujuvasti ja maalin taakse ei mennä hautomaan. Taklauspeli oli tänään puolitehoista - no, ainakaan Jokereiden Hulkkonen ei millään ehdi pois laidan vierestä.

Molempien maalivahtien pelissä oli havaittavissa pientä haparointia, Riksmanilla enemmän. Miksi Riksman meni huitomaan Petrelliä vihellyksen jälkeen, ei ollut millään tavalla osallinen Jokereille jo jäähyn tuoneeseen tapahtumaan? Olen edelleen sitä mieltä, että Riksman ei ole niin hyvä maalivahti kuin yleisesti luullaan.

Yksittäisistä pelaajista erottui Kuhta, Luttinen ja Petrell ja erittäin hienoja avauksia heittänyt Majesky. On hiukan Jeren tyylinen, mutta sijoittuu pelitilanteisiin nähden paljon paremmin.

Olen edelleen hiukan ihmeissäni, miksi Honkanen sai sopimuksen. Kulmikasta liikehdintää ja ajaa itsensä turhan usein tilanteesta. Näkisin mielummin Purolinnan hänen tilallaan.

Jokereista plussaa varmaotteisesti pelanneille Jokelalle ja Kauppiselle. Ainakin mulle heräsi epäilys, että Jokereiden puolustus on hiukan liian epäsuhtainen tuon parin jälkeen. Kuparinen paikkaa tätä tilannetta varmaankin pelikuntoon päästyään.

Nielikäinen pelasi parhaan pelinsä reiluun kahteen vuoteen ja hänestä on oikein roolitettuna vielä paljon hyötyä. Lind ja Varis....no, eipähän ole mun kasaama joukkue...

Tunnelma hallissa oli hiukan vaisu - käytävillä näytti tosin jo ekalla erätauolla olleen pientä nahinaa.." Mitä sä Julli mua tönit....haista sinä narri sitä ja tätä".

Tästä on hyvä jatkaa - tappelusta tuli jälkeen päin jopa vaivaantunut olo.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Show-tappelu oli jotenkin outo tapahtuma. Se oli kuin b-luokan pornoleffa, ei tunnetta mukana ja hetken ähellyksen jälkeen koko homma oli ohitse. Lopputulos oli tietysti tasapeli, ei kai millään laseilla kukaan nähnyt Brennanin tai Heleniuksen voittaneen yhteenottoa.

Itse peliä leimasi 1, erän ajan sekava peli, 2. erän HIFK:n hallinta, josta luovuttiin 2. erän lopussa Jokerien 3. erän tasoitukseen saakka. Lopussa Kuhdan veto ja Riksmanin imaisu ratkaisivat pelin niukan ansaitusti kotijoukkueelle. Jokereita leimasi pelaajamateriaalin tasapaksu esiintyminen jäällä. Onko joukkueella ollenkaan ns. ykkösnyrkkiä, joka ratkaisee tiukat pelit. HIFK:sta nousivat esiin Luttinen ja Kuhta. Nelosketju Wärn-Ahtola-Liiviik oli energinen koko pelin ajan. Pitkämäki voitti Riksmanin maalivahtien kaksinkamppailussa, mutta ei pelannut huippupeliä.

Periaatteessa ok kauden avauspeli, josta molempien on helppo parantaa. 1/58 on nyt takanapäin.
 

Pure

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
IFK oli selvästi parempi ja ansaitsi voittonsa. Ei mitään epäselvyyttä. Tappelu meni tasan.
 

peluri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hifk oli tänään selkeästi parempi, ja voitti pelin. Hifk:n peli oli hetkittäin melko hyvää, luistin kulki ja hyvää ryminää. Jokerit hävisi mm fyysisen pelin 10-0, vain Nielikäinen vastasi hetkittäin puhtaalla fyysisellä pelillä. Ei kai Hifk:n taklauspelin pitäisi tulla yllätyksenä sen kotihallissa liiga-avauksessa?

Jokereiden pelissä oli huolestuttavaa se että harjoituspeleistä tuttu täysin sekava peli jatkui. En tiedä mitä "pelikirjaa" joukkueseen parhaillaan yritetään istuttaa! Jokereiden pelistä ei jäänyt oikeastaan mitään hyvää mieleen .
Yksikään pelaaja ei jäänyt mieleen hyvistä otteista, parhaiten uusista näkyi hetkittäin Lahti hyvän luistelun ansiota. Bishai ja Tenute täysin pihalla, puhumataakaan Hauhtosesta ja Lindistä! Kulmala ei kuulu SM-liigaan se nähtiin jo ennen kautta pelatuissa harjoituspeleissä.

Brennanin pelasti tuomarit jotka tulivat showtappelun väliin hänen lennettyä jäähän. Kyseenalainen välikohtaus josta syntyy turhia ottelurangaistuksia.
 

Alfred

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Fakta on että IFK sai tuomareilta lahjaksi 2 miehen ylivoiman aivan pelin viimeisillä minuuteilla. Fakta on että IFK:n hyttynen lensi kevyesti kuin höyhen Jokelan tönäsystä. Fakta on että IFK:ta vietiin 3.erässä Jokereiden toimesta kuin sitä kuuluisaa litranmittaa. Jalonen ilmeisesti opettanut porukkansa jo hyppimään, jatkossa vain lisää näitä pellehyppyjä siitähän tuo brändi on aina ollut kuuluisa.
Pistä hokkarit jalkaan ja mä vedän sua olkapäästä, niin katotaan miten käy vitun pelle.

IFK muuten vei kolmannen erän laukaukset, eli työnnäppä se litranmitta vaikka sinne jonnekkin.

Taklaukset IFK:lle noin 20-2, peli 5-3, ja Kipille pistevoitto palikasta, ei huono ilta..

Stadin ykköset!!
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perjaatteessa en ymmärrä tuota kun höpötetään, ettei Hanlonin pelikirjaan olla vielä sopeuduttu. Olihan HIFK :llakin n. 3 kautta kanadalaisvalmentaja ja sitten tulee Suomalainen valmentaja. Ja pelikirjat piti laittaa aivan uusiksi kun se peli on viime kahtena kautena näyttänyt aivan hirveältä. No en Jokereiden toiminnasta niin paljoa tiedä, joten eipä mulla oo tuohon juuta eikä jaata, mutta ei se kyllä miltään hyvältä näyttänyt.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Show-tappelu oli jotenkin outo tapahtuma. Se oli kuin b-luokan pornoleffa, ei tunnetta mukana ja hetken ähellyksen jälkeen koko homma oli ohitse.


Kyllä mun täytyy sanoa että mielummin katson b-luokan pornoleffaa kun tota halailua....huoh. Innostuin kyllä sekunniksi ja nousin jopa pystyyn, mutta kyllä oli säälittävää katseltavaa.

HIFK oli parempi tällä kertaa ja ansaitsi voittonsa. Aika monta sitomisjäähyä jäi Jokereille viheltämättä. Ei ollut yksi tai kaksi kertaa kun meidän äijät ei päässyt eteenpäin kun joku roikku paidassa....kai se on sitten sallittua nykyään SM-liigassa?!?

Petrell on kone! Sitä ei pysäytä näköjään mikään. Nekin jotka yrittiviä Lennua horjuttaa lensivät itse nurin. Hauskaa.

Kiitos.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
HIFK:n peli oli sen verran valmiimpaa, että voitto oli ihan ansaittu.
Jep, tässä se on kiteytetty erinomaisesti tämän päivän pelin henki!

Jokereilla tosiaan peli oli hakemista, vaikka välillä väläyteltinkiin. Alku oli hyvä ja siihen saatiin maalikin, toinen erä oli sitten selkeästi HIFK:n. Kolmannessa Jokerit pääsi vähän varkain tasoihin, muttei missään vaiheessa oikein vakuuttanut, että menisi ohi. Lopun jäähy (Jokela) oli ehkä vähän kevyesti vihelletty, mutta ei kyllä HIFK:n voittoa voi vääryytenä pitää kenttätapahtumiin nähden.

Tenute ja Bishai ei nyt vielä vakuuttaneet, varsinkin ensinmainitulta odotamme paljon. Alussa oli vähän esillä, mutta sen jälkeen katosi jonnekin. Muistelenpa vaan, kun King Metro pelasi kauden ensimmäiset pelit paikallisissa ja otti heti homman haltuun! Samanlaiseen dominointiin ei pystynyt tänään kumpikaan Jokerien ulkomaisista hyökkääjistä.

Tappelu nyt oli niin turha, kuin saattoi odottaa. Tosin paljon pahempi olisi olleet törkeät huitomiset ja selkään taklaamiset, jotka onneksi jäi pois tänään. Muutenkin tunnetta olisi kaivannut enemmän. Tunnelmakaan ei noussut niin korkeaksi kuin joskus DDR-hallissa, vai johtuiko huonoista paikoista (istuin ylhäällä). Hei, nyt näitä pelejä on enää viisi kaudessa, olisiko aika herätä?

Mutta onko se nyt brändin mukaista, että HIFK otti vain kaksi kakkosta ja Jokerit sentään yhdeksän kakkosta - en tiedä onko määrä ihan tarkkaan, nopeasti laskin ;)
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Nyt odottelen vielä nielikäisen fanikerhon kertovan kuinka hyödyllinen tuo oli ja kuinka se banaani-pasin tarpeellisuus tuli tänään esiin? Montako minuuttia Juutilainen pelasi?
Olet oikeassa; hommahan ei todellakaan mennyt ollenkaan käsikirjoituksen mukaan. Nielikäinen jopa ansaitsi saamansa minuutit.

Jos et sitä huomannut olet sokeampi kuin uskoinkaan.
Kerro nyt vielä, että tappio oli ihan aikuisten oikeasti Nielikäisen syytä, kun se ott ekassa erässä rangaistuksenkin.

Juutilainen ei peliminuutteja saanut, koska hippasille lähtikin Helge eikä Pasi, kuten oli ajateltu.
 

scholl

Jäsen
Hei, nyt näitä pelejä on enää viisi kaudessa, olisiko aika herätä?

Iltalehden mukaan pelit on kaikki kauden alkupuolella. Kun 22 peliä on jäljellä niin paikallispelit on loppu. Mikäköhän idea siinäkin on. Mikä siinä on niin vaikeata sirotella paikallisottelut tasaisesti ohjelmaan. Ne on aina jotenkin ryppäyksissä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Iltalehden mukaan pelit on kaikki kauden alkupuolella. Kun 22 peliä on jäljellä niin paikallispelit on loppu. Mikäköhän idea siinäkin on. Mikä siinä on niin vaikeata sirotella paikallisottelut tasaisesti ohjelmaan. Ne on aina jotenkin ryppäyksissä.

Sarjaohjelman on kuulemma laatinut jokin älykone, mutta eihän tuosta mitään muuta positiivista löydä kuin, että jos pleijareissa kohdataan niin ei olla ainakaan valmiiksi "ähkyssä".
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Jokerit tuntuu pelaavan Paul Baxterin "pelikirjalla". Ihan samaa paskaa, mitä HIFK esitti viimekaudella, eli päätöntä säntäilyä ja toivotaan toivotaan kiekkoja. Ilman huikeita yksilöitä Jokerit ei kovin monta maalia tekisi yhtäkään liigajoukkuetta vastaan. Tänään ei kolmannen erän noususta huolimatta mitään palaa HIFK:ta vastaan. Lennu ja Kille kentän kurkot.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olet oikeassa; hommahan ei todellakaan mennyt ollenkaan käsikirjoituksen mukaan. Nielikäinen jopa ansaitsi saamansa minuutit.

Jos et sitä huomannut olet sokeampi kuin uskoinkaan.
Kerro nyt vielä, että tappio oli ihan aikuisten oikeasti Nielikäisen syytä, kun se ott ekassa erässä rangaistuksenkin.

Juutilainen ei peliminuutteja saanut, koska hippasille lähtikin Helge eikä Pasi, kuten oli ajateltu.

Ai nielikkä ansaitsi minuuttinsa? Ja pyh! Minusta nielikkä jätti suorittamatta sen ainoan roolin minkä takia tuota hankintaa tänne on perusteltu. Nielikkä ei suojellut Tenutea, eikä muistuttanut naapuria että meidän kiekoton ykkössentteri on koskematon tai että meidän ykkössentterin taklaamisesta kyynärpäällä päähän joutuu maksamaan hintaa.

Heleniuksen roolina oli näyttää naapurille kaapin paikka ja mestari sai edelleen pitää vyönsä. Helenius suoritti roolinsa, nielikkä ei.
 

IFK4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Kuinkas muuten katsomokulttuurin laita oli avausmatsissa? En päässyt tänään canalin ääreen seuraamaan ottiko Eteläpääty bunkkerin haltuun vai pistikö kingit luun kurkkuun.

Tähän muutama kommentti, itse istuin F2:ssa Narrilauman viereisessä katsomossa.
Matsista on varmaan kaikki oleellinen jo kerrottu + nähty Canalilta - hieno voitto!

Mutta tähän katsomomeininkiin, nyt ymmärrän hyvin tän Nielikäis-angstin narrileirissä. Vastaanottokyky kuittailulle on olematon. Tänään pelissä muutaman narrilaulun jälkeen jossa laulettiin "super-Jokereista" (kuullosti lähinnä "suuppa jokkerit"), tuli alemmasta C-katsomosta yks vastahuuto "Pokemonista" tms. Tästähän muutamat ruudinkeksijät veti täydellisesti herneen nenään ja oli kutsumassa tätä HIFK-fania nyrkkihippaan. Muutama notkui jo siellä kaiteen reunalla uhoten. Säälittävää katsottavaa toi teiniangsti.

Mut ei mitään, hajotkaa siihen että Lätkä-Pasi oli tänään teidän fyysisin pelaaja, muista siihen ei ollut.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK:n pelissä +/- tilastossa esiintyi edukseen ketju Petrell-Hirschovits-Luttinen, joka oli kokonaisuutena +2. Paljon parannettavaa jäi kolmikolle Pikkarainen-Porthen-Keränen, joka jäi lukemaan -2. Kankaanperä oli jäällä kaikkien kolmen Jokeri-maalin aikana ja hän oli -2, Turunen oli myös -2. Heikkinen ja Majesky pääsivät yhteen plussaan ja muu joukkue pelasi tasakentällisin nollille.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Paljon parannettavaa jäi kolmikolle Pikkarainen-Porthen-Keränen, joka jäi lukemaan -2. Kankaanperä oli jäällä kaikkien kolmen Jokeri-maalin aikana ja hän oli -2, Turunen oli myös -2.

Aika huolestuttavaa että ns. jarrukenttä oli aina pulassa omassa päässä. Varsinkin Turunen erottui puolustuksessa negatiivisessa mielessä, alkaa luotto minultakin loppumaan. Nelonen oli energinen ja pienellä maltilla olisi voinut pari maaliakin tulla.

Omituinen fiilis hallilla, oikeastaan alun minuutteja ja Jokereiden tasoituksen aikaa lukuunottamatta selvisi ilman suurempia sydämen tykytyksiä, aika hyvin oli homma ns. hanskassa. Tiedä sitten oliko IFK:n hyvyyttä vai naapurin huonoutta vai molempia, mutta vähän kun vielä petraa niin ei pitäisi suuria huolia kaudella.

Tappelut on ok mutta kyllä minäkin sille kannalle kallistun että mieluummin pelitilanteissa nämä. Käytävällä oli hauska kuunnella kun vanhempi herrasmies kävi kuumana taistosta, haukkui molemmat pukarit ja uhkasi jättää matsit väliin jatkossa kun moista "teurastusta" harrastetaan. Tuli mm. vertauksia Roomaan ja barbaareihin, ei se nyt ihan niin vakavaa kumminkaan ole.

Loppuun vielä että Lennu on kone!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös