To 10.4.2008 Blues-Kärpät (4. finaali)

  • 50 884
  • 284
Tila
Viestiketju on suljettu.

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Olipas hyvä peli, nyt Kärpät karvasi heti vastustajan maalilta ja tuloskin oli sellainen. Lauantaina samaan malliin omalla tasolla niin poika palaa kotiin. Ai että tekee gutaa :)

Samalla oli hieno näpäytys tietyille Bluesin kannattajille (+bandwagon), jotka alkoivat eilen hehkuttamaan mestaruutta ENSIMMÄISEN voitetun pelin jälkeen :D Kyllä huomaa ettei kannattajissa ole minkäänlaista voittamisen kulttuuria (vielä) kun sorrutaan tuollaiseen, ensi kerralla kannattaa odottaa ainakin siihen kolmanteen voittoon ennenkuin alkaa hehkuttelemaan vastustajan selkärangan katkeamista.

Lauantaina mestaruus katkolla, saas nähdä pelaako Kärpät samalla tasolla kuin tänään sillä muuten Blues vie viidennen pelin. Enkä hehkuta vieläkään mitään, sillä mitään ei ole ratkaistu. Hehkutan sitten kun peli on selvä.

Ja älkää nyt alkako jauhamaan mistään jalkojen painamisista, se on vain tekosyy häviölle.
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kärpät paransi selvästi ja ansaitsi voittonsa, mutta eipä olisi ollut vääryys espoolaistenkaan voitto. Toisessa erässä Kärpät olisi voinut kyllä karata jo tavoittamattomiin.

Hauska lukea taas vaihteeksi itseluottamusta uhkuvien lappalaisten tekstejä. Missä ne olivat kolmannessa erässä, kun Blues tahkoi tolppaa ja kiekko pyöri Tarkin takana maaliviivalla? Heh, hauska katsella kun itse ei tarvitse jänskättää.

Blues joutuu tekemään yhteen maaliin ihan liikaa töitä, että voisi voittaa pitkän sarjan Kärppien tasoista joukkuetta vastaan.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikein! Muuta ei voi sanoa. Blues oli kadottanut jonkun, joka jossain kohtaa oli, vai oliko silloinkaan.

Laitan tähän lyhyen analyysin espoolaisten finaalisarjasta:

1. Finaali Oskar "umpijää" Osala
2. Finaali Oskar "syväbetoni" Osala
3. Finaali Oskar "olematon" Osala
4. Finaali Oskar "olenturhautunutkunminustaeioletähän" Osala

Ei riitä, että käy pelaamassa P-Amerikassa, jos täällä simahtaa aivan täysin. Nimittäin silloin kun pitäisi pelata tosissaan. Onneksi Espoossa on sellaisiakin pelaajia, jotka jaksavat. Eivätkä menetä nuppiaan ihan ensimmäisen lehtijutun jälkeen.
 

Kapo

Jäsen
Samalla oli hieno näpäytys tietyille Bluesin kannattajille (+bandwagon), jotka alkoivat eilen hehkuttamaan mestaruutta ENSIMMÄISEN voitetun pelin jälkeen :D Kyllä huomaa ettei joukkueessa ole minkäänlaista voittamisen kulttuuria (vielä) kun sorrutaan tuollaiseen, ensi kerralla kannattaa odottaa ainakin siihen kolmanteen voittoon ennenkuin alkaa hehkuttelemaan vastustajan selkärangan katkeamista.

Vai olisiko kuitenkin niin että sarkasmintajusi on viturallaan?
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt odotellaan mahdollisia huonojen häviäjien itkuja.
Nyt odotellaan sitten kärppäkannattajien julistuksia, että sarja on jo ratkennut.

Bluesilla on tänä vuonna jalkeilla sellainen joukkue, että periksi ei anneta koskaan. Uskoisin, että lauantaina nähdään sisuuntunut Blues-joukkue, joka kampeaa voiton vaikka väkisin, kuten myös 6. pelissä. Sarja ratkeaa sitten 7. pelissä, josta Bluesilla on jo kokemusta.

Tänään ehkä vähän näkyi väsymystä Blues-pelaajissa, mutta kahden lepopäivän jälkeen Blues on taas valmis haastamaan Kärpät. Toivottavasti Eaves olisi lauantaina pelikunnossa, niin saisi Kärppien puolustus vielä vähän lisää hommia.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Samalla oli hieno näpäytys tietyille Bluesin kannattajille (+bandwagon), jotka alkoivat eilen hehkuttamaan mestaruutta ENSIMMÄISEN voitetun pelin jälkeen :D Kyllä huomaa ettei joukkueessa ole minkäänlaista voittamisen kulttuuria (vielä) kun sorrutaan tuollaiseen, ensi kerralla kannattaa odottaa ainakin siihen kolmanteen voittoon ennenkuin alkaa hehkuttelemaan vastustajan selkärangan katkeamista.

Kerrotko vielä miten fanien hehkutus vaikuttaa siihen että joukkueelta puuttuu voittamisen kulttuuri? Luetaanko Bluesin kopissa siis Jatkoajan otteluketjuja?
 
No nyt oli Kärpät ja myös nimivahva ykköskenttä oikealla asenteella ja tahdolla liikkeellä. Se riitti tänään mutta yhtään ei kestä löysätä tästä koska tiedossa on että Blues ei luovuta. Uskon kuitenkin tämän tason riittävän lauantaina, senverran takki tuntui kuitenkin olevan jo tyhjä tämän matsin lopussa Bluesilla. Toki heille pe vapaapäivä sopii varmasti mainiosti.

Toki paikkansa oli Bluesillakin, hyvällä onnella ja viimeistelyllä joukkue olisi ollut mukana aivan loppuun saakka taistelemassa voitosta. Kärpät oli siltikin tänään se parempi joukkue, lukemat ehkä repesivät lopussa vähän liikaa.

Nuo Pesos antipatiat on kyllä jo suorastaan huvittavia, tänään mies oli kuitenkin ensimmäistä kertaa finaaleissa loistava. Nyt pelattiin myös hyökkäyssuuntaan, puolustamisessa ei ole tähänkään asti ollut valittamista mutta noilla taidoilla ja lahjoilla pitää pelata myös ylöspäin.

Kiitokset vastustajan loistavalle valmentajalle hyvistä kommenteista ja jämäkästä esityksestä. Matikainen on kyllä harvinaisen suoraselkäinen ja rehellinen MIES! Blues ei käskytä sikailemaan vaikka peli oli jo selvä, voi vain kuvitella mitä Shedden olisi tehnyt vastaavassa tilanteessa.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien ykkönen nosti tasoaan huimasti ja oli kentän paras vitja tänään. Ainoa mikä jäi kaivelemaan oli Pesosen tietynlainen neiteys siinä korkeamaila tilanteessa, kun hidastuksesta katottuna maila osui pleksiin eikä leukaan.

Kyllä se Pesosen irvistellessä näytti siltä, että alahuuli olisi vähän hittiä ottanut, mutta takuulla epäilen minäkin, ettei se noin ääääwääää kipeää käynyt.

Janne dramaattinen, moni muu ei. Ei minustakaan tarvitsisi siinä irvistellä, kun jäähy on jo vihelletty.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Anderssonin maalintekotaitoja on paljon moitittu etenkin tuolla Kärppäketjussa, mutta kyllähän tuo 4-0-maali oli todellinen maalintekijän taidonnäyte. Upeimpia osumia mitä minä olen tällä kaudella nähnyt.

Niin ja kun Kärpät todennäköisesti pelaa lauantaina Raksilassa samalla tasolla kuin tänään, niin Blues voi vaan haaveilla voitosta. Kärpät on nyt herännyt eikä sille löydy pysäyttäjää.
 

nastamuumio

Jäsen
Suosikkijoukkue
TIIKERIT (kovin junnuseura ikinä!)
Sory näitä pelejä ei ole kuin tasan yksi jäljellä ja sitäkään ei pelata kuin 60min

TeroK pohjoisen ponteva oraakkelipoju tuli taas ja spoilasi finaalin tulevat tapahtumat niiltä, jotka halusivat vielä uskoa ja toivoa mahdotonta. TeroK, pohjoisen ponteva poika, ei siis armoa anna, vaan sivaltaa totuuden suoraan etelän vetelien naamalle. Sen me olemme totisesti ansainneet.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Polvipetterille vain Tampereelle, kun en kerinnyt otteluketjuun, että joitakin vastustajia kunnioitetaan, toisia ei. Sinä et näköjään halua muuta kuin että Pesosta ajellaan lasarettiin. Ei siinä mitään muuta, sattu maali vain tulemaan "huonoon paikkaan".

Kärpät oli hyvä edellisiin pelihin verrattuna. Sota jatkuu ylihuomenna. Toisia kunnioitetaan toisia ei. Tarkki on ihmemies. Mitään ei ole voitettu, korostettakoon näin, tilanne on vaan varsin hyvä tässä vaiheessa. Mitä Bambille sattui, palasiko kolmanteen vai olinko aivan väärässä?

Nyt oli sitä peliä, mitä koko porukka on Kärpiltä odottanut, vääräuskoiset pois luettuna. Välillä oli vaikeaa, mutta hyvin selvittiin. Ykkönenkin alkaa näyttää heräämisen merkkejä.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Vai olisiko kuitenkin niin että sarkasmintajusi on viturallaan?
Lue eilinen otteluketju läpi niin huomaat itsekkin miten asiat oli.

Kerrotko vielä miten fanien hehkutus vaikuttaa siihen että joukkueelta puuttuu voittamisen kulttuuri? Luetaanko Bluesin kopissa siis Jatkoajan otteluketjuja?
En tarkoittanut joukkuetta, tarkoitin nimeenomaan faneja jotka hehkuttivat, lue sinäkin eilinen otteluketju.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Kiitos itsellesi. Osoitit jälleen kerran minkälaisia häviäjiä siellä päin karttaa ollaan.

Bluesin paine?

Ole hyvä vain.

Se Bluesin paine, jossa kiekkoa lauottiin tolppaan ja Tarkin taakse pyörimään.
Joka katkesi siihen Pesosen itkuun.

Teillä ei tuota osaa pelistä näytetty?
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olet radion varassa ja väität, että minä haluan nähdä jotakin.

Suosittelen, että katselet tilanteen uusintana jostain ja tulet suoraselkäisesti myöntämään, että ensimmäinen viestisi minulle otteluseurantaketjussa oli asiaton.

Siellä oli kysymysmerkki perässä, kuten varmaan huomasit. Jos joku haluaa nähdä Pesosen filmaavan, hän näkee sellaisen jokaisessa kaatumisessa. Viimeistään hidastus kertoo, että selvä filmi. Tämä tästä.

Katson uusinnan myöhemmin. Pahoittelen jo etukäteen, jos koit viestini asiattomana.

Itse pelistä sen verran, mitä kuuntelin merisään parivaljakkoa Porttila/Tamminen, niin vaikutti siltä, että Bluesin jalka alkaa painamaan. Tamminen näki 2-0 maalin ratkaisevan jopa koko ottelusarjan ja siten mestaruuden.

Huvitti hieman Tammisen mussutus, kun vertasivat Andessonin maalia Fopan Lillehammerin rankkumaaliin. Porttila kysyi Tamilta, että ostaisitko merkin, jos Anderssonin maalista sellainen tehtäisiin. Tami totesi, että "näillä meriiteillä merkki kuuluu tuoda minulle". On ollut joskus aikoja sitten nostamassa Kärppiä liigaan. Ei ostaisi merkkiä, jos siitä pitäisi maksaa. Tami se onneksi kehuu itseään, kun muut eivät viitsi (tai näe syytä).
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt odotellaan mahdollisia huonojen häviäjien itkuja. Oli muuten melko siistiä tekstiä täällä edellisen Oulussa pelatun matsin jälkeen, katsotaan pystyykö espoolaiset samaan.

-->

Kiitos neiti-pesonen itkemisestä.

Ja erityiskiitos tuomareille. Hienosti pelastitte kärpät Bluesin paineelta.
Hyvin tehty.

Kyllä nyt Junno silittää päätä.


Joo, vaan kyllähän tuossa esim. ekan erän Uhlbäckin paikka oli semmoinen, josta kyllä yleensä tulee satavarma maali. Muutenkin viimeistelyhän se tuntuu olevan toivottoman heikkoa Bluesille. Ensimmäinen erä oli erittäin hyvä kuitenkin Bluesilta, toisessa ei sitten enää ollutkaan mitään jakoa.

Viitaluoman korkeasta mailasta ei nyt ole kahta puhettakaan, tulihan se n. 3 kertaa, mutta kyllähän tuossa Pesonenkin olisi voinut vähän hillitä itseään. Jannen oma maila taisi lopulta osua naamaan, mutta Viitaluoma huitoi kuin heinämies, päivänselvä jäähy.

Muutoin Paakkolanvaara ja Andersson juotti kyllä niin tiukat keitot Espoolle, että oksat pois. Kärppien peli oli nyt todella nautittavaa katsottavaa, vaikka paikoin vielä näkyi eilisen pelin jälkitunnelmia.

Tylyt lukemat eikä mitään seliteltävää. THE PERUSvoitto.

p.s. Terveisiä manemiehelle.
 

He-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittajajoukkue
Täytyypäs nostaa hattua Kärppien pelaajille. Kun on maalipaikka niin tehdään maali. Toista se on Bluesin pelaajilla. Tuhlaajapoikia kaikki. No, lauantaina eilinen kiima päälle, ja katsotaan mihin se riittää.

Ps. Mitä teki Bluesin fanikatsomo ottelussa, ei ainakaan kannustanut? "Miksi Espoo mököttää" kuului useasti kärppäfanien laulamana...
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä huomaa ettei joukkueessa ole minkäänlaista voittamisen kulttuuria (vielä) kun sorrutaan tuollaiseen.

Mitä tekemistä sillä on joukkueen kanssa, jos jotkut kannatajat + Bluesin puolella tässä ottelusarjassa olevat hehkuttavat. Mielestäni kaikki ianikuset fraasit voidaan Bluesin joukkueen kohdalla heittää romukoppaan. Blues häviää tämän ottelusarjan vain vastustajan paremmuuteen. Tuo joukkue on saanut itsestään irti lähes kaiken mitä otettavissa on. Olisin jättänyt tuon "lähes" sanan tuosta välistä, mikäli maalivahdille ei olisi sattunut maanantaina niin ikävään paikkaan virhettä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Pesosta ei kuitenkaan viety paareilla lentokentälle.

Jokseenkin täydellinen peli Kärpiltä, eikä Bluesiltakaan niin erityisen huono. Olivat espoolaiset ihmeissään kun Kärppien ansa oli viltissä (onneksi!) ja Kärppä kävi hanakasti päälle.

Jotenkin ottelua ja sen tarkaisua kuvastaa Uhlbäckin hutiveto avopaikasta vs. Anderssonin tekopaikan luonti ja komea viimeistely.
 
Suosikkijoukkue
kiekkovesa
Tais heittää Matikainenkin pyyhkeen kehään. Ensimmäisen kerran pleijareitten televisiohaastattelussa jätti sanomatta "me vielä käännetään tää sarja"...
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Noin, muutin sen oikeaan muotoon, sorry vain:

Samalla oli hieno näpäytys tietyille Bluesin kannattajille (+bandwagon), jotka alkoivat eilen hehkuttamaan mestaruutta ENSIMMÄISEN voitetun pelin jälkeen :D Kyllä huomaa ettei kannattajissa ole minkäänlaista voittamisen kulttuuria (vielä) kun sorrutaan tuollaiseen, ensi kerralla kannattaa odottaa ainakin siihen kolmanteen voittoon ennenkuin alkaa hehkuttelemaan vastustajan selkärangan katkeamista.
 

Teukka Teräs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Rangers
TeroK pohjoisen ponteva oraakkelipoju tuli taas ja spoilasi finaalin tulevat tapahtumat niiltä, jotka halusivat vielä uskoa ja toivoa mahdotonta. TeroK, pohjoisen ponteva poika, ei siis armoa anna, vaan sivaltaa totuuden suoraan etelän vetelien naamalle. Sen me olemme totisesti ansainneet.

Ei saakeli. Nyt kyllä poika pontevalla sattui täydellinen repeäminen. Huippu matsi nähtiin tänään. Hienoa taistelua hamaan loppuun asti. Pesonen se jaksaa ihastuttaa....Mukava lukea miten ämmä se on!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös