To 1.3.2007 Ässät - KalPa

  • 9 735
  • 51

savox

Jäsen
Suosikkijoukkue
koparit
Pelilliset hienoudet saattavat Porissa jäädä näkemättä kun tiedetään Pieniniemen Mikan viimeisimmät terveiset Härkälälle . Todennäköisesti ÄSSÄT hoitelee helpohkosti pisteet itselleen juuri Mikun viestien avustamina . Kukapa sitä ei auttaisi tulevaa työnantajaa eikä tarvitsisi mennä liigan HUONOIMPAAN joukkueeseen . Pitkäveto lappuuni laitan kuitenkin tasurin kertoimen vuoksi !
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Mielenkiintoinen peli luvassa. KalPa:sta kannattaa seurata Simo Vidgreniä ,jolta tipppui niskasta kokonainen apinalauma. Vidgren on saanut pisteputken auki , joten maalia odotellaan. Kenig on myös ollut viimepeleissä varsin pirteä, joten pisteitä odotetaan myös pikakiiturilta. Sokerina pohjana on pakko mainita junnupakit Mikko Kukkonen ja Tomi Tuomainen , jotka ovat esittäneet varsin miehekkäitä otteita. Toivottavasti Virran Peksi saa ladattua poikiin semmosen latingin , että Porilaisten verkot laitetaan tötterölle.
 
Suosikkijoukkue
Liigan kärki ja jumbo
Radiosta en peliä pääse ainakaan alusta asti kuuntelemaan, mutta pitää jostain aina tulos saaha ongittua selville. Itselle ainakin erittäin tärkeä ottelu, ja olisihan se hienoa jos KalPa sen yhden päivän olisi pois jumbopaikalta, ja tämä sattuisi olemaan juuri liigan viimeinen pelipäivä... Pinnat tästä kotio ja Tapparaa kaatamaan Niiralaan. Tasonmittaushöntsiä tuskin kummassakaan kaupungissa halutaan pelata, joten jotain on vialla ässälaumassakin jos ei tähän peliin syty.

Materiaalieroa ei liene ollenkaan, mutta viimeaikaiset KalPan esitykset saavat kyllä itseni uskomaan tästä pelistä voittoa. Toki pieni kaukalo suosii Ässiä, mutta jalkoja vaan alle ja ylivoimalla Koskela - Davidson akseli kuntoon ja se on siinä!
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
peno kirjoitti:
Jaahas, paskatauti kaatanu Forsbackan. Olisi ollut kiva nähdä kun Foppa pyyhkii...
Oi miten hauskasti keksinkin lainata tekstiä! Kaipa tästäkin taas pelikielto tulee.

Asiaan. Olisi mukava päästä paikalle, olin nimittäin viime viikolla Kuopiossa katsomassa KalPa-SaiPa ja luulin että se on huonoin jääkiekko-ottelu jonka olen koskaan nähnyt. Sitten näin TPS-Lukko ja etenkin Lukko-HPK-ottelut.
KalPa on tuon em. ottelun jälkeen pelannut ilmeisen pirteästi ja pisteitäkin on tullut. Kauvosaari vaikutti pirteältä ja kurvaili kiekon kanssa hyökkäysalueella innokkaasti. Kenig teki muutaman coast-to-coast nousun muttei päässyt maalintekoon. Muutenkin kuopiolaiset pyrkivät hurlumhei-tyyppiseen pyörimiseen hyökkäysalueella, pysyvätkö Ässäpakit hyvin kyydissä?

Nissinenkin taitaa olla mainettaan parempi maalivahti - siitä huolimatta uskon pinnojen jäävän Poriin.

Näin. Kirjoitin sitten Ässät-KalPa otteluennakkoon jossa ratkaistaan jumbopaikka liigassa enkä edes vinoillut. Kertoo paljon tämänhetkisestä tilasta.
 

viza

Jäsen
Lippupalvelu on jo laittanut KalPan nousukarsintaliput tulevien myyntilistalle, liekköhän enne? Hope so not.
Vähämaalistahan tästä on lupa odottaa. Vaikka KalPa voittaisikin on etu porilaisilla, joiden maaliero on parempi. KalPalla kun nuo viimeiset matsit ei mitään helppoja ole.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
viza kirjoitti:
Lippupalvelu on jo laittanut KalPan nousukarsintaliput tulevien myyntilistalle, liekköhän enne? Hope so not.
Vähämaalistahan tästä on lupa odottaa. Vaikka KalPa voittaisikin on etu porilaisilla, joiden maaliero on parempi. KalPalla kun nuo viimeiset matsit ei mitään helppoja ole.
Eivät nuo Ässienkään viimeiset pelit ihan helppoja ole, Kärpät kotona ja Blues vieraissa. Itseasiassa uskon KalPan voittavan Tapparan melko helpostikin, joten Ässien pitää ehdottomasti hoitaa tämä.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Blackie kirjoitti:
58X28=1624 neliömetriä. Kuopiossa 60X30=1800 neliömetriä. 1800-1624=176. Mikä tässä nyt on niin vaikeeta ymmärtää?
Pakko vielä halkoa hiuksia sen verran, että kaukalothan eivät suinkaan ole suorakulmioita, jolloin tuosta erotuksesta voi vähentää neliötä ihan jonkun verran. Iso kokoero on tosiaan kaukaloilla kuitenkin.

Nyt olisi hyvä paikka ottaa se se ensimmäinen voitto Porista tämän liigavisiitin aikana. Tuntuu, että KalPalla olisi siihen ihan hyvät mahdollisuudet, kunhan vain jukkueessa ei ole alettu miettiä asiaa liikaa. KalPalla mahdollisten tasonmittauspelien välttäminen tuntuisi kuitenkin aika paljon tärkeämmältä, kuin Ässille. Ässille sattui nyt vaan yksinkertaisesti sysi paska kausi, mutta KalPan kohdalla jumbosijan välttämistä voisi pitää suurenakin voittona, kun häntäpaikkaa on pidetty jo monta kuukautta täysin varmana. Näin ollen sen tarvittavan draivin pitäisi löytyä melko helposti. Tiukkaa peliä tästä voinee odottaa.
 
Viimeksi muokattu:

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Mikke73 kirjoitti:
Itseasiassa uskon KalPan voittavan Tapparan melko helpostikin, joten Ässien pitää ehdottomasti hoitaa tämä.

OT: Ja ilman vinoiluja, mutta hoh! Ai, että KalPa hoitaa Tapparan ehkä helpostikin? En oikein usko tuohon helppoon.

Asiaan: Itsellä on kyllä hyvinkin vahva tunne nyt siitä, että KalPa kellistää Ässät. Veikataan 2-3.

Itse en usko todellakaan, etteikö Ässät tähän matsiin syttyisi. Porilaiset tosin ovat pienemmässä kotikaukalossaan ja auttamatta fyysisempiä, mutta jos KalPa saa jalat liikkeelle ja pelin toimimaan, en usko Ässä -pakkien pysyvän perässä.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Cmprs kirjoitti:
Pakko vielä halkoa hiuksia sen verran, että kaukalothan eivät suinkaan ole suorakulmioita, jolloin tuosta erotuksesta voi vähentää neliötä ihan jonkun verran. Iso kokoero on tosiaan kaukaloilla kuitenkin.

Illan pelin kannalta tämä neliö- asia on tärkeä. Joten sen verran voisin tarkentaa, että erotus on silti sama vaikka neliöt putoisivat kummastakin kaukalosta.

Ässät tasonmittauksiin, valitettavasti.
 

Radek

Jäsen
Kommentteja pelistä?

Toivosen tuuletukset olivat vapauttavan oloisia. Hänelle ratkaisumaalin suo. Vaikea kausi takana. Salmelainen taisi olla taas lennossa?

Kalpalle helvetisti tsemppiä tasonmittaukseen!
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Ässät oli lukemien verran parempi. KalPalla oli paikkansa mutta ei natsannut tänään. Eero oli huikea ja piti pahoina hetkinä yksinään nippua pystyssä.

Rasti seinään. HC Toivonen lämäsi yhden vaihdon aikana kaksi kertaa kohti maalia, en muista vastaavaa hetkeen nähneeni. Ensimmäinen osui Nissisen olkapäähän, varmasti sattui. Toinen menikin sitten jo sisään kun Nissinen luultavasti väisti kipeän olkapäänsä kanssa.

Ei riittänyt KalPa. Ei Patakaan ny hirveen häävisti pelannut mutta tolta nipulta silti riittävä suoritus. Asennetta oli paikoitellen varsin mukavasti ja mustelmilta eivät kuopiolaiset taatusti säästyneet.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Hyvin KalPa taisteli. Oli kolmanteen erään asti todella tiukkaa vääntöä, ja ilman Kilpeläisen gamesavereitä olisi voinut mennä aika tiukille. Ekan erän loppu oli sitä peliä mitä minä haluan nähdä, paljon taklauksia ja mikä tärkeintä, ei mitään pieniä haleja. Silloin kun ajetaan, niin ajetaan tunteella! Varmasti on läski tummaa savossa huomenna.

Kyllähän sen näki äijistä että tää peli on pakko voittaa, sen verran oli varovaista peliä. Mave tosin aiheutti pari rytmihäiriötä hasardillaan, mutta illan hahmo Kilpeläinen paikkasi hyvin. Todella helpottuneen oloisia oli jannut tuon neljännen maalin jälkeen, joten kyllä siellä taisi sitä jännitettä olla oiken roppakaupalla.

Pisteet tuli, ja KalPalle onnea tasonmittaukseen. Toivon ja uskon, että Jukurit sun muut pysyy siellä alemmalla sarjatasolla. Tsemppiä KalPalle!

Vielä erityismaininta KalPan faneille(olisko ollu viisi paikalla). Nämä jannut nimittäin olivat tunteella pelissä mukana ja kannustivat omiaan hamaan loppuun saakka. Tuollaista omistautumista on aina ilo katsella. Onhan tässä heille jotain hyvääkin, saavat seurata kannattamansa joukkueen pelejä vielä runkkarin jälkeenkin.

Kaikenkaikkiaan oli taas hienoa seurata peliä missä molemmilla oli paljon panosta.
 

The Rock

Jäsen
Pata oli valttia jälleen kerran

Tämäniltaisen esityksen sekä lopputuloksen jälkeen lienee turhaa enää miettiä sitä, mikä joukkue on täysin oikealla paikalla liukumassa kohti aina niin ihanaa liigakarsintaa. Nyt voivat muidenkin joukkueiden kannattajat keskittyä omien pelien analysointiin ja heittää niin paljon unelmissaan toivomansa "Ässät karsimaan" -fraasin toitottelun romukoppaan.

Itse ottelun kulku ja sen lopputulos olivat ainakin minulle varsin odotettuja sekä rutiininomaisia tapauksia. Ässien takomat 4-1 -voittolukemat eivät paljon selittelyille sijaa jätä. Onneksi jo pidempään kesälomaa vietelleet ässäpelaajat jaksoivat vielä sen verran puristaa, että kotiyleisölle jätettiin suuhun hyvä maku ja näytettiin muille se tosiasia ettei nyt sentään ihan kaikille hävitä.

Ässistä tämän illan perusteella voi tilastoja lukemalla helposti nostaa kaksi miestä ylitse muiden. Eero Kilpeläinen poimi maalillaan tukun pahoja kuopiolaislaukauksia ja Fakiirina paremmin tunnettu Marko Kivenmäki passaili tarvittavat osumat kalakukkojen rysään. Toki sieltä voisi nostaa esille muitakin nimiä, mutta jätän tämän vaativan tehtävän niille jotka pelissä paikanpäällä olivat. Pääasia ottelun jälkeen oli kuitenkin se, että Härtsy lipoi pressissä voiton hunajaa kuin Miksuli konsanaan.

Kiitos Ässät tästä normi-illasta ja palataan astialle matsiketjuissa ensi kaudella. Kuopiolaisille tsemppiä karsintaan, eiköhän se Jukurit kaadu suoraan 3-0.

PATA PAINAA!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mitäpä sitä voi muuta sanoa kuin että hyvä kun tämä latu on nyt pyryttänyt umpeen. Ainakin puolet tosta tän illan jengistä on varmuudella ensi kaudella messissä joten sikälikin varmasti mukava päättää kurimus tällaiseen isoon voittoon - sen lisäksi ettei tartte pelailla jotaivvitun tasonmittauksia runkosarjan päätteeksi. KalPalle tietysti peukut pystyyn, eli tuli sieltä kumpi tahansa jengi vastaan niin halki, poikki ja pinoon! Simo Pulkki koodinimi "Grönstrand" - mutta mistä saataisiin "Kames"?

Mave veteli sitten vikassa erässä ja loppuhetkillä kohtalaiset minuutit, hakeeko vielä jotain bonus-rajapyykkiä vai silkasta pelaamisen ilostako uurasti? Havaittiinko ottelun aikana enemmänkin tällaisia joukkueen sisäisten jännitteiden purkautumisia?

Mites Turusen ja Healey´n hyllykset ja Heikkisen jääajan loppuminen periaatteessa ekaan erään?
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Huhtanen - Wandell - Kempppainen, Wau!

Nuoriso sai paljon peliaikaa ja oli tosi pirteä.

Ensi kaudella sitten vaikka Huhtanen - Hisey- Kemppainen.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Sepä siitä sitten. Tasonmiitauksessa on sitten varmuudella vastassa Jukurit. Ihanpa kybällä kiinnostaa... Oikeestikko Mikkeli halajaa liigakartalle?!? Mut eipähän siinä, passaa yrittää. Suorastaan hykertelyä aiheuttaa se että Sport jatkaa taivaltaan Mestiksessä, pitäiskö seuraavaks lähtee vähän Sporttiketjuihin katselemaan ja kyselemään mitkä ne kootut selitykset tällä kertaa on..

Pelistä ei osaa sanoa juuta ei jaata, radion perusteella KalPa lähti alussa todella vauhdilla liikkeelle, 0-1 tilanteessa melkein jo aatteli että tulee murskajaiset mut vieläpä mitä. Onnea vaan Poriin toiseksi viimeisestä sijasta, ihan hyvä! :)
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Radek kirjoitti:
Kommentteja pelistä?

Salmelainen taisi olla taas lennossa?

Jep, todellakin. Huikea matsi, pyöritti ajoittain näyttävästi kiekkoa hyökkäysalueella, tsemppasi hullun lailla ja lisäksi osoitti vaarallisuutensa vastahyökkäyksissä. Tästäkö uusi pari Maven rinnalle? Muutamaan otteeseen pääsi Maven passista haastamaan vastustajan pakkia, ja osoitti, että osaa kovan vauhdin lisäksi hallita myös kiekkoa tarvittaessa. Tulee olemaan vastustajien kiusana vastaavissa tilanteissa ensi kaudella, toivottavasti patapaidassa. Käyttöä olisi. Voimaa vaan hieman lisää, niin paketti alkaa olla valmis! Laukaus kun vielä kehittyisi edes lähelle Kuuselan vastaavaa...

Kausi alkaa olla nyt paketissa.

Jatketaan.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
The Rock kirjoitti:
Kuopiolaisille tsemppiä karsintaan, eiköhän se Jukurit kaadu suoraan 3-0.
Ei kaadu, sillä sarja pelataan paras seitsemästä- systeemillä, eli neljä voittoa vaaditaan kesälomaan.

Itse pelistä ei ole oikeastaan mitään sanottavaa. Radio selostuksesta päätellen varmaan ihan oikea joukkue loppujen lopuksi voitti, vaikka molemmilla omat paikansa oli. Varmaan ainakin Saarisen Jussi saa pientä tyydytystä tästä ottelun lopputuloksesta; eipähän tullut dissattua turhaan KalPaa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
JuhaZ kirjoitti:
Varmaan ainakin Saarisen Jussi saa pientä tyydytystä tästä ottelun lopputuloksesta; eipähän tullut dissattua turhaan KalPaa.
Jonkunhan se viimeinen pitää olla sarjassa kuin sarjassa. KalPan pistemäärä on jumboksi hyvä. Ihan eri luokkaa kuin esim. Pelicansilla toissa kaudella.

Vähän muuten ihmetytti Kolmosen teksti-tv:n raportti, jossa todettiin eilisen olleen Mestistason kiekkoa. Ainakin viittä huonotasoisempaa peliä olen tällä kaudella käynyt katsomassa. Kai se oli raportin kirjoittaja päättänyt jo halliin mennessä, että peli on sysipaska, kun vastakkain on sarjan hännänhuiput. Molemmat joukkueet on tämän hetken Mestikseen liian hyviä.

Tobias Salmelainen oli todellakin pirteä ja olisi voinut kruunata iltansa vielä maalilla, mutta Maven syöttö epäonnistui valitettavasti tilanteessa, jossa Tobias olisi päässyt läpiajoon. Peli tiivistettynä: KalPa vei ensimmäisen erän alkua, Ässät taasen vei loppua selkeästi. Toinen erä oli selkeästi KalPan hallintaa ja kolmas erä oli Ässien. KalPa sai viimeisessä erässä ensimmäiset kunnon maalipaikkansa vasta ilman maalivahtia pelatessaan. Kerran kiekko kimposi ylärimasta ja toisen paikan Sammalkangas pelasti kuin maalivahti ikään alakulmasta.

Pekka Virta on tehnyt hyvää työtä KalPan peräsimessä. Mielenkiintoista nähdä, millaista jälkeä ensi kaudella syntyy, kun pääsee alusta asti tekemään hommia joukkueen kanssa.
Prt Sc kirjoitti:
Illan pelin kannalta tämä neliö- asia on tärkeä. Joten sen verran voisin tarkentaa, että erotus on silti sama vaikka neliöt putoisivat kummastakin kaukalosta.
Nimenomaan näin. Sillä ei ole käytännössä mitään merkitystä, että laskettaessa käyttää suorakulmio-oletusta.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Noh voittohan sieltä tuli, notta sentään jää tasonmittaukset luojan kiitos väliin.

Eka erä oli Ässien, lukuunottamatta ekaa vitosta. Toinen mentiin pitkälti KalPan hallitessa ja Kilpeläisen ottaessa kelpo koppeja, kolmas oli taas Ässien. Ei se peli nyt ainakaan hirveästi näyttänyt sytyttävän.

Ässistä Huhtanen-Wandell-Kemppainen oli suorastaan loistava, joka vaihdossa painoi pelin KalPan päätyyn ja ne harvat oman pään ongelmat hoituivat tyylillä. Kruununa Huhtasen 3-1 ja pääsipä Tom of Swedenkin sivaltamaan tyhjiin. Toivonen oli tänään oma itsensä, kelpo taklauksia, äijiä lenteli nurin ainakun osumaetäisyydelle tulivat ja muutenkin kelpo äijäilyä, niin ja 2-1 maalikin päälle. Kilpeläinen oli hyvä ja Salmelainen oli varsin pirteä myös. Muuten hiljaisempaa. Melkein semmoinen fiilis tuli, että olisiko Kesälle kuitenkin käyttöä ensi kaudella. Alkuunhan Kesä oli paikoittain pahastikkin pihalla, mutta viime peleissä virheiltä on vältytty ja vastineeksi on saatu mukavia taklauksia, toisi leveyttä pakkirintamalle, mutta taitaapi olla turhan kallis 7-8 pakiksi ja tuskin miestä itseäänkään tuollainen rooli kiinnostaisi. Sen korkeampaa roolia Teemulle ei kyllä voisi luvata.

KalPasta parhainta osa-aluetta oli ykkösketju. Nissinen oli ihan kelvollinen ja Virta osoitti pelimiehen otteita uskaltamalla ottaa häkkärin pois ajoissa.

Yksi asia jäi kyrpimään pahemman kerran. Taas sai oikein hävetä mikä ämmälauma tuntuu olevan tällä hetkellä Porin Ässät. Kyllä siellä välillä vähän uhotaankin ja annetaan kunnon tööttejä, mutta silloin kun pitäisi reagoida niin ei mitään - ei yhtään mitään. Kolmannessa erässä n. 10 minuutin kohdalla alkoi KalPalaisia kiinnostamaan peliä enemmän Mavea kohtaan rottailu ja tökkiminen, yhdessä vaiheessa Sonnenberg taisi Mavea oikein haastaa laidan vieressä eikä tahtonut millään päästää pois, tässä vaiheessa vaihtoaitiossa vieressä seisoskelee mm. Crombeen pureskelemassa tuppia ja vienosti kääntelemässä katsettaan muualle. Ketään ei millään tavoin edes harkinnut Maveen kohdistuneen ärsytyksen ja tuuppimisen kuittaamista. Ja Härkäläkin osoitti tähän oman pelisilmänsä pistämällä Maven kehiin loppupelin aikana aina samaan aikaan kentälle, kun nämä jotka eniten Mavea tahtoivat rienata. Sääliksi käy kultakypäräämme, tuomarit eivät fakiirista tykkää ja omatkaan ei suojele. Ensi kaudeksi tämän suhteen on parempi jotain muutosta tulla, muuten Ässät ei Mavea ansaitse.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Minusta tämä matsi päättyi aivan oikeaan tulokseen. Onhan nyt Ässät sentään eri tasoa. Kalpan nousua avitettiin aikanaan selkeällä kapinetti päätöksellä avaamalla liiga NHL:n lakko vuodeksi. Tämän vuoksi toivon tässä tilanteessa menestystä Jukureille. Olihan ne Virran kommentit sen verran helppoja antaa ja ylimielisiä kun heillä Kapanen, Timonen ja Hall + 2 muuta pyöritti ylivoimaa silloista Sporttia vastaan. Mutta jonain vuonna Kalpan taidot punnitaan Vaasan hallissa. Jos liigaherrojen ajatukset viimeinkin alkaa kulkea kuten nyt näyttää toivon, että siihen ei mene kauaakaan.
 

viza

Jäsen
No ota nyt hyvä mies edes faktat esille. KalPan valmentaja ei suinkaan ollut Pekka Virta pari vuotta sitten vaan Mika Pieniniemi. Ensi kaudellahan Mika on Ässien 2. valmentaja. Toinen asia on se että Ässät ei todellakaan ole eri tasoa kuin KalPa, yksittäiset ottelut ovat eri asia. Jokainen joka vähänkin on seurannut SM-Liigaa on haavinnut että näille molemmille joukkueille on tullut sysimustia aikoja tänä vuonna. Kun Pekka Virta siirtyi KalPan valmennusjohtoon muutaman turpaanottamisen jälkeen tuli KalPalle hyvä vaihe. Ässät taas alkoi konttaamaan siinä vaiheessa ja oli päivänselvää että KalPa oli tässä vaiheessa "parempi". 6 pistettä yli 50 ottelun jälkeen eroa, ja Ässät on se joka kuuluu selvästi liigaan ja KalPa ei, huoh?
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
rekufa kirjoitti:
Minusta tämä matsi päättyi aivan oikeaan tulokseen. Onhan nyt Ässät sentään eri tasoa. Kalpan nousua avitettiin aikanaan selkeällä kapinetti päätöksellä avaamalla liiga NHL:n lakko vuodeksi. Tämän vuoksi toivon tässä tilanteessa menestystä Jukureille. Olihan ne Virran kommentit sen verran helppoja antaa ja ylimielisiä kun heillä Kapanen, Timonen ja Hall + 2 muuta pyöritti ylivoimaa silloista Sporttia vastaan. Mutta jonain vuonna Kalpan taidot punnitaan Vaasan hallissa. Jos liigaherrojen ajatukset viimeinkin alkaa kulkea kuten nyt näyttää toivon, että siihen ei mene kauaakaan.

Tuntuu vaasalaisia vituttavan aika rankasti jatkuva rypeminen. Milloin NHL-KalPa on sotkenut suunnitelmat, KalPahan voitti myös 2004 ilman NHL-pelaajia. Milloin taas ilkeät kajaanilaiset vievät viekkaudellaan voiton. Yhyy ehkä Sportin pitäisi joskus voittaa jotain ennenkuin uskottavasti voidaan noususta puhua. Hajotkaa sinne Mestikseen, Jukurit tulee kyykyttämään teitä aina!
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
VIZA:lle tarkennuksena. Virta paukutteli henkseleitään Urheilu TV:n kommentaatorina. Taisi valmentaa silloin Kalpan A-junnuja. Onhan se nyt Ässät sentään viimevuoden finaalijoukkue eikä sitä ole millään kabinetti päätöksillä liigaan ängetty. Ei siinä mitään parempi voitti ja todella hyvä niin. Toivotaan että Jukurit kyykyttää Virran kapakala porukkaa oikein Isän kädestä.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Henkilökohtaisesti alan kuuntelemaan vaasalaisten kommentteja KalPan liigakelpoisuudesta vasta siinä vaiheessa, kunnes vihdoin ja viimein edes joskus voittaisivat jotakin. Niin kauan, kun Mestismestaruutta ei näy eikä kuulu, olisi syytä olla vähän hiljempaa. Jos joku vieläkin kaivaa tiskiin KalPan NHL-miehet, puhutaan jo pitkän linjan katkeruudesta. Onnittelut. Joten provotkaa vaan aivan rauhassa, minulla on sitäkin hauskempaa.

Oikeastaan käy vähän jo sääliksikin...


Aivan karseaa off-topicia, anteeksi. En vaivaudu enää tämän enempää kommentoimaan asiaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös