Titaanit vaihtaa valmentajaa

  • 19 062
  • 80

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
EIKÖHÄN LOPETETA RUTINA?

Täällä lentää pyyhkeitä kehään niin kiivaaseen tahtiin että keskiverto teollisuuspesulakaan selviä niistä. Tilanne on tämä, tähän tultiin ja moposta loppui puhti. Nyt on vaan USKOTTAVA (keskikatsomo syvällisesti uskonnollisena miehenä uskoo) että seuran johto löytää jonkun valmentajan jolla on kannu korkea oktaanista mukanaan.
Oli nimi kuka tahansa, minä kannustan. Kiitokset Veikalle, noustiin mutta mestistasolla sama pelityyli ei toimi.
Hyvin muuten huoamaa Kotkalaisen palloilukulttuurin tason katsojien/fanien puolella. Kun menestystä tulee, hurrataan.
Kun vaikeaa on, Haudataan kymmenen pelin jälkeen ja sanotaan ettei tulla enään koskaan.

Joku varmasti ritisee että joukkueessa sitä ja tätä, mutta minua fanina rasittaa muiden ns.kannattajien selkärangattomuus. Kun ei mennyt jengoille mestiksen aloitus, ovat jotkut loistaneet poissaolollaan.


Tuohan on normaalia suomalaista kannattajakulttuuria! Hallille tullaan kun saadaan nauttia voitosta, muulloin vaan v**tuillaan. Vähissä ovat aidot fanit.
 

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
Jokohan kohtapuolin alkaa valmentajauutisia tippumaan Titaanileiristä? Ihme, että ei suurempaa huhumyllyäkään ollut käynnissä.

Ei tuossa vielä kirvestä kaivoon kannata heittää tämänkään kauden suhteen. Eikös Jokipojille ollut silloin nykyisen Mestis-visiitin ensimmäisellä kaudella yksi piste joulutauolla?
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Eikös Jokipojille ollut silloin nykyisen Mestis-visiitin ensimmäisellä kaudella yksi piste joulutauolla?
Kyllä tämä heitto nyt aika väärin meni. Jokipoikien pistemäärä kauden 2004-05 joulutauolla taisi olla 13 - ja silloin voitosta sai vielä vain 2 pinnaa. Ensimmäistä voittoa saattiin tosin odotella 16. sarjakierrokselle saakka, mutta hiljalleen niitä alkoi sitten tulemaan enemmänkin.

Mutta tuloksellisesti suunnilleen yhtä surkeasti näkyy Titaaneidenkin kausi tosiaan alkaneen; lokakuuta mennään jo pitkällä eikä vielä yhtään kolmen pisteen voittoa ole kerättynä. Se ero tosin hommassa taitaa olla, että Jokipojat oli sentään tulokaskautensa syksyllä usein peleissä hyvin mukana, mutta hävisi ottelut "vain" heikon viimeistelyn ja/tai maalivahtipelin takia.
 

The Rock

Jäsen
Huomenna lauantaina (20.10.) pitäisi Titaanien osalta ratketa yksi tämän kauden suurimmista asioista - nimittäin uuden päävalmentajan nimi. Jollei nyt viritteillä oleva yritys natsaa, niin voin melkein suoralta kädeltä sanoa, että sen jälkeen me ollaan niin syvällä paskassa ettei sieltä hevin enää nousta.

Tällä hetkellä vaihtoehtoja uudeksi päävalmentaja on mitä ilmeisimmin tasan kaksi. Jollei tämän hetken "ykkössuosikki" pistä nimeään punanuttujen sopimustarjoukseen joudutaan turvautumaan kakkosvaihtoehtoon, joka ei ainakaan minua hirveästi etukäteen lämmitä.

Elämme tällä varsin mielenkiintoisia sekä samalla hieman pelonsekaisiakin aikoja kotkalaisessa kiekkoilussa.
 
Tuosta Rockin viestistä saa sellaisen kuvan, että tämä ns. ykkösvaihtoehto on kuitenkin ihan tekijämiehiä. Täytyy toivoa, että näin on ja että tämä mies tarttuu syöttiin.

Titaanien kausi on vielä pelastettavissa, mutta se tosiaan vaatii ammattilaisotetta tähän hommaan. Niin penkin taakse kuin kentällekin. Potentiaalia pelaajissa riittää ja loukkaantumisista huolimatta tuolla porukalla pystytään kaatamaan tässä sarjassa miltei jokainen joukkue. Tätä nyt ei alkukauden perusteella usko, mutta kuitenkin kausi on yhä pitkä. Tietyt pelaajat ovat alisuorittaneet niin pahasti, että sietäisi katsoa peiliin.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
Toivottavasti ei ole kotkalainen!

Ihan sama mistä tulee, mutta kunhan tulee ulkopuolelta. En todellakaan toivo, että palataan vanhaan joko illin tai markon komennossa ja tuskin sitä toivoo myöskään katsojat. Saattaa olla haamullakin vaikeaa perustella yhteistyökumppaneille, miksi tosissaan huipulle pyrkivä poppoo palkkaa entisen portsarin valmentajakseen.

Vittu, kyllä nyt on entistä ikävämpi sakkea!
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Varmaan kokonaisuudessa kaikki mennyt vituiksi siitä asti kun sarja alko.Sportti ja Hokkia vastaan oli kotona ihan hyvät peli kun Tillasella oli onnistunut ilta maalilla.Muuten en kyllä yhtää oikeesti hyvää peliä Kotkassa ole tälläkaudella nähnyt.

Lippu vaan korkealle ja toivotaan,että saadaan ammattilainen paikalle.Ei pahalla Oksasta tai Iltolaa kohtaan molemmilla varmasti hyvät ja huonot puolet.

ps.Helteen kommentit kymensanomissa oli suoraan perseestä.Mies kehuskelee 1,5v palkallisella lomalla ja reissulla italiaan.Ei haittaa vaikka menis suoraa afrikkaa sen verran aivoton oli haastattelu.

Kai se on ymmärrettävä mies tekee tosissaan töitä ja sitten huomaa,ettei omilla opeilla paljon menestytä kun sarjataso alkaa nousemaan.Varmasti pistää vituttamaan ja tuo katkeruutta ,jota miehen omien sanojen mukaan ei yhtään ollut titaaneita kohtaan.Helteellä oli 10kierrosta aikaa näyttää miten kurssi kääntyy ja otteet menivät vaan surkeempaan suuntaan.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kari Rauhanen valmentajaksi?

Noin uutisoi Kymen Sanomat päivän lehdessä. Juhani Tamminen olisi halunnut paikkaa, mutta ei vain aika kuulemma miehellä riitä muiden projektien takia. Kymen Sanomien tietojen mukaan Kari Rauhanen, 45 on tällä hetkellä vahvin ehdokas uuden päävalmentajan pestin saajaksi. Viime kaudella Rauhanen valmensi Allsvenskanin IFK Arboga IK:ta. Arboga sijoittui sarjassa toiseksi viimeiseksi ja putosi sarjasta. Tätä ennen mies valmensi Joensuussa parisen vuotta, josta sai potkut 2006 maaliskuussa.

Tammisen olisin ottanut hihkuen vastaan loppu kaudeksi, mutta ei natsannut perkele! Rauhasesta taas ei ole mitään muisti- ja mielikuvia. Mutta eihän tämä vielä varma tieto ole. Pari muutakin kandidaattia on vielä mukana, sanoo Titaanien puheenjohtaja Hannu Kananen.

Lähteenä siis Kymen Sanomat.
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Titaanit tiedottaa huomenna maanantaina (22.10.) alkuperäissuunnitelman mukaisesti uuden päävalmentajansa nimen julkisuuteen, joten spekulointi tässä asiassa voidaan päättää tähän.

Ykkösvaihtoehtona ollutta kaiffaria eli Juhani Tammista tänne ei ikävä kyllä saatu kovasta yrityksestä huolimatta sainattua. Se on kuitenkin todettava, että luojalle kiitos siitä ettei jouduttu turvautumaan esillä olleeseen hätäapuratkaisuuun. Tätä vaihtoehtoa kun oli todella vahvasti kannatettu tiettyjen tahojen toimesta valmentajahaun yhteydessä.

Kymen Sanomat sen nimen sitten julkaisikin jo: Kari Rauhanen Titaanien valmentajaksi
 
Viimeksi muokattu:

ApiS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Jokipo, Ketterä
Vai että Kari Rauhanen.. Kuulopuheiden mukaan Rauhanen oli aikamoinen diktaattori kun valmensi Jokipoikia ja ilmeisesti monikaan pelaaja ei pitänyt Rauhasesta. Nämä ovat kuitenkin vain kuulopuheita..
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kuulopuheiden mukaan Rauhanen oli aikamoinen diktaattori kun valmensi Jokipoikia ja ilmeisesti monikaan pelaaja ei pitänyt Rauhasesta.

No, eipä millään mukavilla kehityskeskusteluillakaan tule Titaanien kurssi kääntymään. Eli siinä mielessä Rauhanen voisi olla sopiva keikka/projektivalmentaja Kotkaan. Sai muistaakseni Joensuussa ryhtiä touhuun, vaikka paukut sitten kuluttikin loppuun. Bird tai joku muu joensuulaisasiantuntija osannee kertoa enemmän.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Se on kuitenkin todettava, että luojalle kiitos siitä ettei jouduttu turvautumaan esillä olleeseen hätäapuratkaisuuun. Tätä vaihtoehtoa kun oli todella vahvasti kannatettu tiettyjen tahojen toimesta valmentajahaun yhteydessä.

Nyt en jaksa alkaa etsimään, sillä valmentajan nimi johon The Rock viittaa on varmaan jo aiemmin mainittukin tässä ketjussa, mutta kuka tämä hätäapuvalmentaja olisi ollut? Olisi kyllä kivempi lukea näitä juttuja jos puhuttaisiin ihan oikeilla nimillä, että ei aina tarvitsisi arvailla, että kenestäköhän taas on kyse.
 

Ruutu8

Jäsen
Nyt en jaksa alkaa etsimään, sillä valmentajan nimi johon The Rock viittaa on varmaan jo aiemmin mainittukin tässä ketjussa, mutta kuka tämä hätäapuvalmentaja olisi ollut?
Kyseessähän olisi olleet mitä luultavammin Kotkan omat herrat joko Iltola tai Oksanen... Jotka molemmat valmentavat tällä hetkellä Titaaneiden junnuporukoita.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitäs tuo Mansikka hommailee nykyään? Oliskos siitä teille valmentajaksi?
 

Paleatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit,Kärpät
vai "valmentaja"????

Voi luoja,kuka tää Rauhanen on,taas joku Joensuunlainen korvaamaan Veikkaa,ei v........ttu,eikö opittu kymmenen vuotta siten sitten mitä "apuja"Joensuusta voi saada. Voi v...un v...ttu,nyt ollaan sitten poijaat syvällä siinä ittessään!!!
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onneksi olkoon!!!

Että joensuun diktaattori sinne... Peli-ilon luomisen antimestari... Ei v..tu, Toivotaan Kotkaan onnea. Sitä te tartette.paljon.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis voidaanko edes Karhulassa olla näin typeriä? Ilmeisesti! Pari tappiota vielä, pelaajat synkkinä, katsojat kotona, ja nyt ei edes "metsäkeskus" auta.
Mistä näitä rauhasia aina löytyy, tai niitä, jotka ne löytävät?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Voi luoja,kuka tää Rauhanen on,taas joku Joensuunlainen korvaamaan Veikkaa,ei v........ttu,eikö opittu kymmenen vuotta siten sitten mitä "apuja"Joensuusta voi saada. Voi v...un v...ttu,nyt ollaan sitten poijaat syvällä siinä ittessään!!!

Pitäiskö tästä loukkaantua? Faktat kuntoon näissä viiltävissä analyyseissä.

Kari Rauhanen menee ihan ok kaverina lyhyissä esim. 6kk:n projekteissa. Sen kauempaa ei pelaajien nuppi kestä. Nevalaisen Kimmoa lainaten: "Ei siitä hommasta mitään tule, jos koutsin naama rupeaa vituttamaan jo heinäkuussa".

Herran tyyliin kuuluu mm. ripittää pelaajia pukkarikäytävillä huoltajien yms. edessä. Mutta kaiketi sekin oppii?

Mielenkiinnolla seuraten, kuinka sekasin Rauhanen vetää Titaanit. On miehessä tosin myös hyviäkin puolia. Tullee tekemään joukkueeseen ryhtiliikkeen ainakin alkuun. Tulee olemaan pelaajilla raskaat ajat edessä. Joensuussa ainakin se veti homman aika pahasti jumiin ja kun tuli fudut, niin joukkueen huokaus kajahti varmaan Venäjällä asti.
 

Ruutu8

Jäsen
Noniin, semmonen ukkeli sitten saatiin.. Eipä pelit ainakaan enää huonommin voi mennä.. Mielestäni ei kannata tuomita Rauhasta, ennenkuin nähdään mikä on miehiään. Helppo paikka ei missään nimessä tule olemaan, sen verran pahassa kipsissä pojat tällä hetkellä ovat.
Ehkä joltain Titaani -pelurilta vaaditaan täydellinen sulakkeen palaminen a'la Nickerson, että homma lähtee taas käyntii. Ässät oli ko. tempun jälkeen kuin uudesti syntynyt.. :)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Samoilla linjoilla ovat näemmä lähempääkin Rauhasta seuranneet. Eli näköjään muistin oikein.

Väittäisin, että Rauhanen oli kutakuinkin paras valinta tässä tilanteessa. Riittävän veemäinen valmentaja saamaan ryhtiä joukkueeseen. Tekee sen sitten huutamalla, hyppyyttämällä tai nöyryyttämällä, mutta tekee kuitenkin. Lisäksi Rauhasen pelifilosofiakin voipi sopia hyvin Kotkaan. Mitään tyylipisteitä ei Titaanit tule jatkossa keräämään, mutta tuskin yksikään katsoja viitsii siitä edes huomauttaa, jos korvauksena tulee sarjapisteitä.

Jos oikein muistan, niin Rauhasen eka peli Jokipoikien peräsimessä oli KooKoota vastaan. Se oli kamala peli. Jokipojat ei ollut voittanut koko syksyn aikana kertaakaan vieraissa, mutta tuon matsin ne voittivat ja saivat samalla uuden alun kaudelleen. Itse pelissä Jokipojat vain rikkoi ja roiski, mutta hyökkäsi ne pari tarvittavaa kertaa.

Samaan on mahdollisuus Kotkassakin. Joukkueessa on kuitenkin muutama harva ratkaisija (Koidahl, Essen...) jotka voivat ne pari maalia tehdä. Ja muu runko on kuitenkin sen verran Mestis-tasoa, että pystyvät pelaamaan tuollaista ns. räkäkiekkoa. Eli eivät edes yritä mitään muuta kuin pitää oman pään puhtaana keinolla millä keinolla.

Jäämme mitä suuremmalla mielenkiinnolla seuraamaan mitä tuleman pitää. Se lienee kuitenkin kaikille selvää, että kauden jälkeen Rauhasesta kannattaa hankkiutua mahdollisimman nopeasti eroon. Kyseessä on nimen omaan projektivalmentaja, eikä Joensuun virhettä kannata toistaa.
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Ei aleta arvostelemaan ennenku on 10 kierrosta pelattu uuden valmentajat opeilla.Veikkaan,että menee ainakin 2-3 peliä ennenku alkaa tulla tulosta.Kyllä joukkue tarvitsee kunnon piiskaajan sen verran löysästi osa joukkueesta on pelannut.

Jos oltais etsitty kaveria pelaajille niin Oksanen olis ollut paras tässä hommassa.
 

The Rock

Jäsen
Olen Sigin samoilla linjoilla eli on aivan turha tuomita jannua etukäteen ennen yhtäkään ottelua titaaniperäsimessä. Vaikka olenkin aikamoisia "murskatuomioita" Rauhasesta sekä miehen persoonasta saanut hänet tuntevilta henkilöiltä, niin jollain persverssillä tavalla silti uskon siihen, että mies tulee herättämään joukkueensa tulevien viikkojen aikana taisteluun mukaan.

Harmi ettei saatu Tamia, mutta antaa Mr. Peacemakerin näyttää kykynsä. Tässä kohtaa mieleeni muistuu aika jolloin Veikan sopimus julkaistiin. Samanlaista valitusta oli silloinkin palstalla, että päädyttiin väärään kaveriin jne. Maltti on valttia asiassa kuin asiassa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Olen Sigin samoilla linjoilla eli on aivan turha tuomita jannua etukäteen ennen yhtäkään ottelua titaaniperäsimessä. Vaikka olenkin aikamoisia "murskatuomioita" Rauhasesta sekä miehen persoonasta saanut hänet tuntevilta henkilöiltä, niin jollain persverssillä tavalla silti uskon siihen, että mies tulee herättämään joukkueensa tulevien viikkojen aikana taisteluun mukaan.


Nimen omaan. En minäkään tuomitse tätä singausta. Rauhasen ja joukkueen ongelmat alkoivat Joensuussakin kärjistyä vasta seuraavalla kaudella Karin tulon jälkeen. Osoittihan mies kykyjään silloin tullessaan ja sai joukkueen kurssin suoristettua "karjalaisella paskakiekolla" , josta tuli palkintona peräti 2v soppari. Kaikki pelaajathan ei voi tykätä, se on selvää. Ja odotettavasti myös Kotkassa jollain palaa käämit heti alkumetreillä, JOS Rauhanen ei ole muuttanut tyyliään.

Ja KooKoota vastaan mies osaa valmentaa, voittiko KooKoo kertaakaan Jokipoikia Rauhasen aikana? Tätä trendiä varmaan Kotkakin odottaa :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös