Titaanien taistelu HIFK-Ilves to 21.11.

  • 13 775
  • 108

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Korjaus, JHag

Viestin lähetti ranger
Muistathan, että universumin legendaarisimman seuran tavoin myös Raimon nimi kaikuu ikuisuudessa.


Pakkohan sen on kaikua, kun ääntä nopeampi Helminen viilettää skrinnarit kuumina... Vain ääni kuullaan, kun miehestä näkyy pelkkä vilaus.


Matsin voittajasta ei liene epäselvyyttä, siksi surkea Ilves on. Hifkin voiton todennäköisyys on itseasiassa suurempi kuin 90%, joten tämä on matsi joka voitaisiin melkein jättää pelaamatta.

Veikataan nyt tulosta 6-2

Laaksoharjulla 20 torjuntaa.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Viestin lähetti Senior
www.koff.net

Loorassa

''Kentälliset ovat samat, kuin Oulussa. Ainoastaan mies maalin suulla vaihtuu Laaksoharjun tullessa töihin.''

Kivaa, kun kaikki pääsee pelaamaan. Alpon kyllä pitäis musta harkita veskarin vaihtamista joka matsissa ajassa 30.00. Näinhän F-junnuissakin tehdään...kyllä sitä pitäis vähän ajatella varaveskarinkin tunteita, kylmää ja ikävää siellä penkillä on koko ottelu istua joutuu pukemaan isot ja painavat varusteetkin ihan turhan takia.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Apen mielessä kumpikin kassari on yhtä hjyvä. Vois pikku hiljaa ruveta katselemaan kumpi kassareistamme ansaitsee enemmän peliaikaa ja kumpi ei. Viime peli oli Tindeltä kyllä mukiin menevä, mutta miksi piti hankkia Dave tänne pelaamaan joka toinen peli. Aikaero ja muut soppariasiat eivät enää paina. Peliminuutteja lisää Davelle, sillä yhtään peliä ei ole varaa sössiä huonoon veskarivalintaan. Viime lauantai oli paha poikkeus.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Anteeksi kaikille ketjun lukijoille. Otsikoinnissa tapahtui virhe. Siinä piti lukea: "Titanicien taistelu"
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Mane

Viestin lähetti JHag
Muistanpa myös 90-luvun puolivälistä joitain erinomaisia Ipa-HIFK vääntöjä. Samoin EHL-kohtaamiset olivat huikeita näytelmiä. Mm. Ipan maali 3-5 av:lla, kun Rafalski ja Caloun tyrmäsivät toisensa keskijäällä.

Olikos tämä se peli, jossa tuomari kävi käsiksi IFK-pelaajaan ja tästä lämmenneenä Caloun meinasi hivauttaa tuomaria ;)
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No tämä hommahan aivan selvä. Iso,paha ja punainen Titanic törmää kotijäällään pikkuruiseen kelta-mustaan jäävuoreen ja uppoaa kuin vasikka satama-altaaseen...
Numerot siis 2-4, viimeinen tyhjiin ja APe pihalle !

ps. Hallilleko ? Alkää naurattako ! Matsin seuraaminen JA:sta on paljon hauskempaa, kun lukee JHagin & co. kirjoituksia !
 

Carlos

Jäsen
Hei kaverit...

tajusin juuri että olen kipeästi loman tarpeessa. Ajattelin tässä että torstaina sitten nähdään miten käy Ipan kanssa, sillä mielellä että nyt on tiistai tjsp. No, eipä sillä, olen ollut työn kanssa naimissa maanantaista lähtien päivittäin about 5.45-21.30, että ei kai se ihme ole jos ei oikein päivissä pysy mukana. Noo, kuukauden päästä on kahden viikon joululoma.

Ja niin, sitten itse peliin.

- Ape pitää pojille vuorisaarnan aiheesta "emme aliarvioi vastutajaa, peto on ärsytettynä vaarallinen".

- Pojat aliarvioivat vastustajaa, lähtevät takki auki hakemaan 7 maalin voiton

- Pelissä Ilves tekee ensimmäisen maalin ajassa 4.28

- Hifk nyhjää ja tasoittaa ajassa 48.15

- Loppuaika neppaillaan tasuria.

- Ottelu päättyy tasan 1-1. Hifkin maalin tekee The Vihko.


Tulee mieleen yksi ottelu monen vuoden takaa, olisiko ollut juuri Hifk-Ilves, kiitos isukin myöhästelyn, saavuin hallille 10 minuutin kohdalla. Taululla oli Hifk:n johto 2-0, ottelu päättyi 2-2. Jiihhhaa. Hyvä peli.

Hifkillä on aika usein tapana järjestää näitä ennakkoon helppoja pelejä oikein kiirastuleksi. Ajatella, joskus aikoinaan vielä pöllytettiin Kalpa muistaakseni 13-2, paljon parjattu Eric Murano teki kolme komeaa maalia. Voikun näkisi edes kerran tällä kaudella moisen maalijuhlan... mutta sehän on fantasiaa, ja Hifkin tarkoituksena on tarjota vain tylsiä realiteetteja, joten unohdetaan nämä epärealistiset unelmat.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Re: Mane

Viestin lähetti bisnesman
Olikos tämä se peli, jossa tuomari kävi käsiksi IFK-pelaajaan ja tästä lämmenneenä Caloun meinasi hivauttaa tuomaria ;)

Totta haastat, veli bisnesman. Tuomari, ruotsalainen Rådbjaer, tönäisi Calounia, joka veti aika teatraaliset kuolevat joutsenet ja soppa oli valmis. Toni Sihvonen (nyk. Jokerit) tuli Jampan ja dumarin väliin rauhoittamaan tilannetta ja Tomppa Laaksonen rauhoitteli olemuksellaan muuten vaan kaikkia Ipalaisia, jotka yrittivät lähestyä kyseistä insidenttiä. Loistavaa, upeaa viihdettä koko rahalla!! Tuomari ei tietenkään ollut suomenkielen taitoinen, joten Toni puhui (ihan hyvin) englantia ja oliko se Jere,joka kävi huutamassa tuomarille "vitun kusipää". Istuin poikkeuksellisesti ekalla rivillä, noin 3 metriä itse tapahtumasta
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Hei kaverit...

Itse muistelen Lydmanin olleen episodissa jotenkin mukana. Tai sitten minulla on huono muisti. Telkkarista kun seurasin.

Mut näin myöhäisheränneenä IFK-fanina täytyy sanoa, että tuolloin sen tajusin viimeistään. Sirkus on saapunut kaupunkiin. Ja minä haluan olla yleisössä lopunikääni.
 
Viimeksi muokattu:

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Nostalgiasta inhorealistisesti illan peliin sen verran, että sm.liiga.fi:n kokoonpanojen mukaan Eetu Holma debytoisi liigajäillä. Jotain mielenkiintoista siis näin etukäteen unettavaan kiekkoiltaan.
 
Viimeksi muokattu:

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
SM-liigan sivujen mukaan näyttäisi Stathos aloittavan sittenkin maalilla. Keneltäköhän Uuge tietonsa kaivaa... Elämme mielenkiintoisia aikoja salaperäinen virnistys kasvoilla jne, jne...
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
Tää kuuluu matseihin "surkeuden maksimointi"
Tämä surkeus on nähtävä!

Vastakkain takki auki matsiin menevä kotijoukkue jolla ei luulisi olevan varaa mihinkään ylimielisyyteen alkukauden pelien jälkeen.

Vastaa asettuu jo kauteen 2004-2005 voimavarojaan säästävä vierasjoukkue jolle matsit ovat pelkkää pakkopullaa ja vastustajan kiusaamista.

Tämä siis nähtävä, että voi sitten kommentoida huomenna.

Pisteet tasataan tuloksella 3-3
 

penguin66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
taas hallille käy tie...

Ei sieltä poiskaan malta pysyä vaikka kuinka sapettaisi (ei liity Timo Saarikoskeen). Jos nyt kerrankin nähtäisiin hyvää peliä 60min ja jopa taklauksia. Toiveajattelua? No, SaiPaa vastaan oli merkkejä paremmasta ilmassa.

Ilveksellä näköjään maalissa vanha tuttavuutemme Satosaari. Eikös Jere nukuttanut lämärillään Tommin jokin vuosi takaperin IFK-JYP ottelussa. Itse missasin kyseisen pelin, mutta leukaan taisi Jeren pommi kopsahtaa ja paareilla kyydittiin Jypin veskaa. Satosaarihan on meidän fanikatsomon "suosikki". Siis ihan oikeasti. Mikä kausi se nyt taas tässä lähivuosina olikaan kun Satosaari jälleen kerran piti Jyväshyvää yksin pystyssä nordiksella ja ottelun lopussa teki taas jonkun haamutorjunnan. Fanikatsomo antoi Tommille rispektiä rytmikkäillä SAA-TOO-SAARI huudoilla. Satosaari kääntyi fanikatsomoa päin ja heilautti räpylää kiitokseksi kannustuksesta.

Ei nyt varsinaisesti liittynyt illan otteluun, mutta osataan meillä arvostaa muidenkin hienoja suorituksia, mikä on mielestäni erittäin hienoa. Niin joo, illan ottelu, toivotaan 6-1. Josko se Marek jo innostuisi.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Divari-Tinde maalilla....

En ymmärrä taaskaan, Stathos oli ollut hyvä Oulussa. Hänet on hankittu ykkösmaalivahdiksi ja hän vie samalla ulkomaalaispaikan. Kuitenkaan hän ei pääse pelaamaan. Taas saa 60 minuuttia pelätä jokaista Ilves laukausta kohti maalia. Tinde voi hörpätä ihan millaisen lepakon tahansa. Ajattelin hakea IFK:lle tänään tulosvedossa voittoa numeroin 4/5 - 0/1, mutta Tinde laittaa asiat uuteen valoon, joten ehkä seuraavanlainen matto tuloksia tulosvetoon: 3/4/5 - 3/4/5/6/7.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Sm-liiga.fi mukaan Dave on tosiaan maalilla. Eetu Holma on päässyt 1. kerran mukaan. Hän on 13. hyökkääjä ja Purola jatkaa 7. pakkina. Nikellä on edelleen flunssa vai onkohan se "flunssa".
 

eesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
2. kenttä

33 Robert Kantor, Vasen puolustaja
3 Marek Zidlicky, Oikea puolustaja

38 Roman Vopat, Vasen laitahyökkääjä
31 Roman Simicek, Keskushyökkääjä
13 Toni Häppölä, Oikea laitahyökkääjä

Mielenkiintoista. Neljä turhautunutta tshekkiä samassa kentässä. Nähdäänköhän ottelussa joukkotappelu? Toivotaan. Lopputulokseksi veikkaan 1-2 tai 1-3 Ilvekselle.
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää on masokistista hommaa, lähteä jäähallille kun pelkää et turpiin tulee ja silti on mentävä. No kyl isommat kissat taistelee tasapelin 4-4
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Stathos maalilla

Näin kertoo myös Petokanava. Ja Eetu Holmaa hehkuttivat hekin.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko mahdollista?

Jos mahdollista, niin tänään molemmat titanicit häviävät. Olen saanut täällä Oulussa nähdä kummankin tämän illan joukkueen esittävän sellaiset seisoskelunäytökset, että oksat pois ja pitkähkö pala latvasta. Hifk jaksoi raivota viimeisen kymmenen minuuttia tiistaina, mutta oli muuten surffaileva virkamieslauma vailla intoa ja kiihkoa. Yksi mahomulkku koko joukkue.

Toinen maho on Ilves, joka saattoi Oulun reissunsa aikana vielä elätellä toiveita paremmasta. Peltomaan Timo heitti yhden kivan jalkakikan ja Nemirovsky teki byyrin kyttäiltyään koko pelin Kärppä-sinisellä. Mitään muuta joukkue ei tehnyt. Se oli jäässä kuin järki eräillä kahdella liimaa haistelleella mielikuvitusolennolla, joista toinen dokaa Oulussa ja toinen Länsimäessä.

Apea on syytelty ja paljon on ollut aihettakin. Mikään ei muuta kuitenkaan sitä faktaa, että ratkaisijoiden rinki on auttamattoman hatara ja pojat ei yritä. Ei se auta vaikka siellä penkin takana olisi Bowman, jos ei ne jätkät itse yritä. Kyllä siellä joukkueessa on niin monta ukkoa, jotka käy peleissä sen vuoksi, kun on pakko. Apen pitäis panna äijiin vauhtia, mutta ei se voi niitä hommia niiden puolesta siellä kentällä tehdä. Kyllä tässä on pelaajien katsottava itseensä ja mietittävä haluavatko ne tätä hommaa tehdä vai ruvetaanko katselemaan muita jobeja. Tuolla menolla tuosta joukkueesta ei monikaan ansaitse ensi kaudeksi työpaikkaa tästä liigasta. Ruutu ja Kuhta olivat Oulussa poikkeuksia rintamasta ja loppuhetkillä myös Z yritti ottaa vastuuta ja pelastaa, mitä pelastettavissa oli. Muut olivat veteliä kuin aamullinen kaurapuuro. Ja yhtä mauttomia.

Ipa lähti purkamaan katastrofia ja laittamaan puolustuspeliä kuntoon luottamalla valmentajaan, joka on kunnoustautunut paniikkitilanteiden rakentajana ja kyvyttömyydellä pelata puolustussuuntaan. Johto nakkasi pois haluttoman surffailijan, joka oli joukkueen ainoa pistenikkari. Kundit suree perhedraamoja ja ikitaistelijaa harmittaa, kun piti sössiä kahden kamun työpaikat. Nuori kaarti ei ilmeisesti uskalla tai kykene tekemään yhtään mitään ja kun kapteenista lähtien esimerkki on Aamulehden lukemisessa ja kahvinjuonnissa, niin paskat on kyllä housussa niin pahasti, että turha enää juosta.

Mitä tästä voi tulla. Luultavasti alasarjamatsia paljon tylsempi ja yleisöä niin maan perusteellisesti vituttava ilta. Hyvästi molemmat tältä kaudelta. Ei jaksa tällä hetkellä edes säälittää.
 

Carlos

Jäsen
Re: Onko mahdollista?

Viestin lähetti Oiva
Mitä tästä voi tulla. Luultavasti alasarjamatsia paljon tylsempi ja yleisöä niin maan perusteellisesti vituttava ilta. Hyvästi molemmat tältä kaudelta. Ei jaksa tällä hetkellä edes säälittää.

Oivallinen huomio.

Voimmekin olla onnellisia että meille kertoo tämän oululainen jokerifani. Yhdistelmä on suunnilleen samaa tasoa kuin puoliksi mustalainen neekeri joka on aatteeltaan kommunisti, ruotsin kansalainen ja asuu Turussa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,HJK(futis)
Tulosveikkaus:6-3

HIFK:n maalit:Pärä,Vihko,Zeta,H.Pikkarainen,Häppöläx2.
Ilveksen maalit;Petr Valax2,Snellman.
Rangaistukset:IFK 5x2min(Koukkaaminen,kampitus,Koukkaaminen,kiinnipitäminen,koukkaaminen)
Ilves:3x2(Kampitus,korkea maila,koukkaaminen)
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Onko mahdollista?

Viestin lähetti Carlos
Yhdistelmä on suunnilleen samaa tasoa kuin puoliksi mustalainen neekeri joka on aatteeltaan kommunisti, ruotsin kansalainen ja asuu Turussa.

Aika ristiriidaton persoona. Hyvin lähellä meikäläistä - paitsi en asu Turussa.

Mitenkäs beneluxmaalainen iiäfkoolaisuus luonnistuu? Yhdistelmänä suunnilleen sama kuin Jeesuspartainen Nokian toimitusjohtaja hokkarit jalassa Riossa. Tai, jos mahdollista, ehkä vieläkin ristiriitaisempi.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Re: Onko mahdollista?

Viestin lähetti Carlos
Voimmekin olla onnellisia että meille kertoo tämän oululainen jokerifani. Yhdistelmä on suunnilleen samaa tasoa kuin puoliksi mustalainen neekeri joka on aatteeltaan kommunisti, ruotsin kansalainen ja asuu Turussa.

Voi pojat, kyllä oli ensimmäinen kerta kun meikäläinen nauraa jollekin JA:n kirjoitukselle ääneen. Voimme todellakin olla onnellisia tästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös