Timo Willman Flamesissa

  • 57 627
  • 219

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Suolakuningas kirjoitti:
OT No miksi tästä tapauksesta ei ole ollut missään julkisuudessa? OT

http://80.248.243.180/jaakiekko/rt_event_frame.pl?GAMEID=18389&LANG=FI&TYPE=8

Tuostakin saisi meinaan aika mehukkaan jutun..

Kuulin päivällä jo aiemmin tuosta jutusta ja ihmettelin, että ihme kun ei lehdet ole tätä löytäneet. No kai ne huomiseksi jo. Mutta kyllähän näitä joukkotappeluita aina silloin tällöin tapahtuu pienissä sarjoissa. Myös junnuissa. Mutta on eri asia kun mukana on entinen "Liigatähti".

Huomenna varmaan jeesustellaan jonkun turhan poliitikon johdolla, että miten on mahdollista joukkotappelu B-junnujen I-divisioonassa? On otettu isoilta pojilta mallia, ihan kuin ei koskaan ennen olisi junnuissa tapeltu. Sori OT.
 
Viimeksi muokattu:

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Suolakuningas kirjoitti:
OT No miksi tästä tapauksesta ei ole ollut missään julkisuudessa? OT

http://80.248.243.180/jaakiekko/rt_event_frame.pl?GAMEID=18389&LANG=FI&TYPE=8

Tuostakin saisi meinaan aika mehukkaan jutun..
Tosiaan veikkaisin, että tässä on vaan lopussa tullut pientä kahinaa ja tuomari heittänyt yksinkertaisesti kaikille ottelurangaistukset. Pilli hukassa? Varmaan pientä mottailua puolin ja toisin. Tällaiset joukkorähinät kuitenkin junnuissa yleisempiä kuin aikuisten tasolla.

Willmanin tapauksesta ei paljoa sanottavaa enää ole. Lehdet varmasti värittivät juttua paljon, mutta silti Willmanilta käsittämätön, tosin odotettu teko. Päälle kuukausi tai jopa loppukausi pannaan kiekkokentiltä. Mutta tuskinpa tämä jää hänen viimeiseksi pimahtamisekseen mikäli pääsee vielä kentälle.

Hokkarit naulaan Timo Willman!
 

juho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
macnevis kirjoitti:
Koomisinta koko tilanteessa oli Ilta-Sanomien uutisointi. Lehden etusivulla oli kissankokoisin kirjaimin "EX-Liigatähti riehui kaukalossa".

Käsittääkseni kukaan vähänkään järkevä ja silmät omistava ei voi kutsua Willmania liigaTÄHDEKSI, kerran kaveri on koko uransa ryynännyt jossain nelosketjussa tappelemassa.

No eipä ole ensimmäinen kerta, kun kyseiset lehdet uutisoi kaiken ihan v*tuilleen
No ihan miten sen haluaa ajatella...Oli kuitenkin pariin kertaan maajoukkueenkin mukana ettei nyt ihan mikään nelosketjun äijä jossei ei nyt mikään tähtikään.
ps. yleensä neloskentässä pelaa joukkueen ykköspakit
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
tutzba kirjoitti:
Ja koska tämä on III-divisioonatason jääkiekkoa, poliiseja ei tietenkään kiinnosta tällainen asia. Toisin kuin Vandenbusschenin ja Nielikäisen kähinä. Noo, ymmärtäähän sen. Mutta jos samalla linjalla mennään, niin pitäisihän tästäkin tutkinta tehdä. Vaikka naurettavaahan se on.

Willmanin sekoamista ei voi verrata Nielikäisen ja Vandenbusschenin rehtiin iskujen vaihtoon. Oikeudellisesti se mylly menee loukatun suostumuksen piiriin kuten nyrkkeilymatsi, mutta tässä Flames-PaRa pelin sekoamistapauksessa on kyse kahdesta pahoipitelystä, joista toinen on mitä ilmeisimmin törkeä.

Rafael kirjoitti:
Aivan sama vaikka koko Panelian halli olisi pannu Willmanin vaimoo, niin silti totaalisen sairasta.
Tämän kaverin kohdalla oli vaan ajan kyse, että tää tapahtuu.
Ja hei kolmosdivarissa. Onko kaikki kotona? Ei ole..

Täysin samaa mieltä. Jos pää ei kestä ärsytystä ja huutelua niin silloin on väärässä paikassa. Ja kaikki ei tosiaan ole kotona enkä tiedä onko siellä ollut valoakaan koskaan.
 

d2uce

Jäsen
Noose kirjoitti:
Ei sentään Willmankaan aivan suotta lähde väkeä kurmoottamaan, vaikka ihan mielellään kaveria seinähulluna haluattekin pitää.

Keskivertopeluria useemmin Willmanilla kuitenkin menee yli, joten tuskin ihan mistään täysjärkisestä tapauksesta on kyse. Jos ura ei enää Suomen puolella saa jatkua, niin voisi mennä Quebecin alasarjoja koluamaan, pääsisi pelaamaan fyysistä peliä ja näkisi vähän maailmaa.

Erikoista muuten, että mies on usein antanut tempaustensa jälkeen auliisti haastatteluja, yleensä kun niitä ei tälläisten tapausten jälkeen heru.
 
Noose kirjoitti:
IS:n jutussa osattiin kyllä esittää aikasten yksisilmäinen näkemys asiankulusta. Ei sentään Willmankaan aivan suotta lähde väkeä kurmoottamaan, vaikka ihan mielellään kaveria seinähulluna haluattekin pitää.

Sen verran pitää tuosta kuitenkin vielä kommentoida, että Timo on kaiken kuulemani(minulla ei ole valitettavasti iloa tuntea häntä) mukaan kaukalon ulkopuolella mitä mukavin kaveri.. Mutta jääkiekko, eikä pelkästään sen pelaaminen sekoittaa miehen pään jollain ihmeellisellä tavalla, tästä esimerkkinä miehen hyvin lyhyt retki FPS a-junnujen päävalmentajana.

Jos Timo vielä Suomessa pelaa, odottaisi edes kakkosen karsintoihin asti, niin katsotaanko tekee mies saman tempun esim. RNK:n Vikki Tammelin kanssa. Meinaan jos katselee tuota Willmannin "fight card" on se yllättävän köyhä vastustajien tasossa "Timon kovuuteen" nähtynä.
 

Salama44

Jäsen
upnorth24 kirjoitti:
Willmanin sekoamista ei voi verrata Nielikäisen ja Vandenbusschenin rehtiin iskujen vaihtoon. Oikeudellisesti se mylly menee loukatun suostumuksen piiriin kuten nyrkkeilymatsi, mutta tässä Flames-PaRa pelin sekoamistapauksessa on kyse kahdesta pahoipitelystä, joista toinen on mitä ilmeisimmin törkeä
Wilmanin tapaus on edelliseen verrattuna ilman muuta poliisiasia. Se on ihan sama hakkaako toisen päätä jäähän vai katuun niin seuraukset voivat olla todella vakavat. Tuollaiset kaverit eivät kuuluu kaukaloon. Vakavimmista pahoinpitelyistä pitää alkaa antamaan rangaistuksia kuin dopingista. Ensimmäisellä kerralla vuoden pelikielto. Toisella kerralla vielä pitempi tuomio ja kolmannella kerralla lopullinen porttikielto kaukaloihin.
 

nappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara , Liverpool, Toronto
Speedye kirjoitti:
Ottakaa huomioon, että tuomarina nainen. Tainnut vähän mopo karata sekä tuomarilta, että pelaajilta. Ja ei, en nyt arvostele naisia, kunhan sanoin vaan. Naisen aika vaikea mennä väliin tuollaiseen.

Kyseessä oleva naistuomari on viheltänyt olympiafinaalissa ja "vähän" kovempia pelejä kuin B1DK......että tuskin on mopo karannut käsistä.
Eiköhän Espoon porukka ole turhautunut kun eivät päässeet jatkoon.
 

Salama44

Jäsen
Makopide kirjoitti:
Kumma käsitys on Forssalaisilla esimerkillisyydestä kun ensin Willmania taklataan (HUOM!)oikein ja puhtaasti maalin takana. Mies suivaantuu ja aloittaa ajojahdin vaahto suussa ja saa vastapelaajan kiinni puolessakentässä jonka jälkeen muksii äijää turpaan syyttä ja hakkaa päätä jäähän!

Panelian pelaaja tuli aivan oikein auttamaan kaveriaan ennenkuin raivohullu Willman ottaa pelaajan hengiltä, syntyy painia vääntöä ja nyrkkitappelu jossa auttamaan tullut kaveri saa Willmanin aiheuttamana 8 senttiä pitkän avohaavan!
Nimen omaan, jos tuollaisen taklauksen jälkeen tulistuu se osoittaa että nupissa ei ole kaikki kohdallaan. Kaveri on luonut ilmeisesti itselleen koviksen maineen niin että häntä ei saa taklata vaan pitää pelätä. Kun sitten annetaankin kaverille kunnon puhdas taklaus ja pelitaidot eivät muuten riitä niin pinna palaa. Varmaan itsessäkin on syytä, jos yleisö huutelee kaikenlaista ja sitä tapahtuu kaikkialla. Ei toisen pelaajan päälle saa mennä hullun lailla normaalin taklauksen jälkeen.
 

d2uce

Jäsen
Salama44 kirjoitti:
Kun sitten annetaankin kaverille kunnon puhdas taklaus ja pelitaidot eivät muuten riitä niin pinna palaa.

Mitä tarkoitat tuolla "pelitaidot eivät muuten riitä"? Willman kuitenkin varmaan yksi tuon sarjan parhaista pelaajista.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Erittäin typerää ja ehdottomasti tuomittavaa, VDB:n ja Nielikäisen show-tappelu oli vain typerää. Jos teot ja niiden saama mediahuomio suhteuttaisiin, mitenköhän paljon tästä Willmanin aivottomasta tempauksesta pitäisi kirjoittaa? Olkoonkin että tapahtui alasarjassa.
 

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Paikalla olleena

Pakko puuttua tähän keskusteluun, jottei juttu vääristy ihan kieroksi. Tosiaan, tuli todistettua tapahtuma varsin läheltä ja uskoisin, että tiedän mitä todella on tapahtunut.

Panelialainen yleisö on lauantai-illan huumassa aivan samanlainen kuin mikä tahansa muukin yleisö. Yleisöstä löytyy osa, jotka ovat pientä lämmikettä nauttineet lauantain kunniaksi ja toisaalta suurin osa on vain tullut katsomaan ns. kotikylän poikien peliä. Yleisön huudot eivät ole mitenkään sen provosoivampia kuin lauantai-illan liigamatsinkaan huudot. Mitään pahoja henkilökohtaisuuksia ei mielestäni lauantainakaan katsomosta kuulunut.

Missään nimessä en allekirjoita väitettä, että Willmania olisi jotenkin erityisesti kentällä huomioitu. Ei ollut mitään verbaalista ärsyttämistä, eikä tökkimisiä, jotka olisivat oikeuttaneet hermostumiseen. Pari taklausta Willman sai vastaanottaa, toisesta tuli jäähy muistaakseni laitataklauksesta, mutta mitenkään törkeä se ei ollut.

Itse tapahtuma sai alkunsa forssalaisten maalintakana, jossa pahoinpitelyn kohteeksi joutunut panelialaispelaaja kävi karvaamassa kiekkoa pois Willmanilta ja suoritti samalla pienen tönäisyn, jonka seurauksena Willman helposti kaatui. Ehkä yritti kalastella jäähyä. Sitä ei kuitenkaan vihelletty ja silloin Willmanilla napsahti. Raikkaan pelaaja (sama joka juuri oli Willmania töytäissyt) oli tällä välin ehtinyt suorittaa toisen taklauksen Flamesin pelaajaan, puhtaan sellaisen, kunnes Willman saavutti kyseisen pelaajan. Molemmat pelaajat, panelialainen sekä Willman olivat liikkeessä, kun Willman löi takaapäin oikealla kädellään Raikkaan pelaajaa pään seutuville ja tämän seurauksena lyönnin kohteena ollut pelaaja kaatui. Willman löi jäässä makaavaa pelaajaa pari kertaa hanska kädessä, kunnes toinen Raikkaan pelaaja ehti väliin. Tästä seurasi tappelu, jossa Willman pudotti myös hanskansa. Tappelun jälkeen Willman haastoi jäällä olleita pelaajia, vaihtoaitiossa olleita pelaajia ja jopa yleisö sai haasteita osakseen.
 

Salama44

Jäsen
Speedye kirjoitti:
Toivotaan, että joku ajaa Timon niin "kylmäksi" ettei hän kykene enää jääkiekkoa pelaamaan. Saisi maistaa hieman omaa lääkettään. Tämä siis jos hän vielä joskus saa jääkiekkoa pelata.
En kannata kostolinjaa. Jos joku on niin tyhmä, että ei osaa palata jääkiekkoa sääntöjen mukaan vaan harrastaa katuväkivaltaa kaukalossa niin tarpeeksi pitkä kilpailukielto pelaajalle. Loppukausi vaan huilaamaan niin voi kesällä miettiä miten sitä kiekkoa oikein pelaataankaan.
 
Ehkä nyt gloryhunteritkin tajuavat, että viihdyttävintä lätkää pelataan juuri alimmilla sarjatasoilla. Ehdotankin, että kolmosdivariotteluita ruvetaan televisioimaan esim. Urheilukanavalla.

Jotenkin tuosta IS:n jutusta tuli heti mieleen, että ensin vittuillaan isommille ja sitten juostaan paskat housussa karkuun. Lopulta itketään ja kerrotaan isille kun pahat pojat antoivat selkään.

Edit: Wristerin kommentin luettuani vaikuttaa aika sikamaiselta tempulta. Luulisi Bertuzzi-tapauksen jo opettaneen.
 

herra 63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Forssan palloseura
Eli oliko tuo pään hakkaaminen jäähän lehdessä liioittelua?

Kiinnostaa vaan tietää kun vasta keskiviikkona saa varmasti hallilla treeneissä tarkempaa tietoa paikalla olleilta.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
herra 63 kirjoitti:
Eli oliko tuo pään hakkaaminen jäähän lehdessä liioittelua?
Ei todellakaan ollut, Timo Willman oli tietojeni mukaan todella järkyttävä ilmestys, kun hänen pääkopassa sumeni. Timo Willman yritti haastaa tapauksen jälkeen vielä esimerkiksi kotijoukkueen maalivahtia tanssiin.
 

Afan

Jäsen
Noose kirjoitti:
IS:n jutussa osattiin kyllä esittää aikasten yksisilmäinen näkemys asiankulusta. Ei sentään Willmankaan aivan suotta lähde väkeä kurmoottamaan, vaikka ihan mielellään kaveria seinähulluna haluattekin pitää.

Onko sekin paskaa, että Willman ja Flamesin joukkueenjohtaja kieltäytyivät kommentoimasta tapahtumaa IS:lle, kuten jutussa kerrottiin? Jos ei, vaikea lehden on ollut lähteä molempien näkökantojakaan kertomaan.

Kukaan ei ole ainakaan tähän mennessä kertonut, että Panelian pelaajat olisivat esittäneet mitään suuria törkeyksiä ottelussa. Mitään muuta perusteltavissa olevaa syytä Willmanin kurmotusreissulle ei voi olla olemassa. Ilkeät huutelut pitää kestää, samoin itseen kohdistuneet taklaukset.

Raukkamainen takaapäin lyöminen, maassa makaavan hakkaaminen ja yleisön haastaminen kaupan päälle ovat oivaa viihdettä b-luokan leffaan, mutta eivät todellakaan kuulu oikeaan elämään.

Mutta annetaan toki Willmaninkin kertoa versionsa. Huomisen kommentteja odotellessa siis...
 

Leba95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lännen Kiekko, West Hockey
Wrister kirjoitti:
Panelialainen yleisö on lauantai-illan huumassa aivan samanlainen kuin mikä tahansa muukin yleisö. Yleisöstä löytyy osa, jotka ovat pientä lämmikettä nauttineet lauantain kunniaksi ja toisaalta suurin osa on vain tullut katsomaan ns. kotikylän poikien peliä. Yleisön huudot eivät ole mitenkään sen provosoivampia kuin lauantai-illan liigamatsinkaan huudot. Mitään pahoja henkilökohtaisuuksia ei mielestäni lauantainakaan katsomosta kuulunut.

Panelian yleisö ei tosiaan paljonkaan poikkea muusta yleisöstä. Kolmosen peleihin sitä kylläkin on varsin runsaasti, mistä kaikki kunnia heille. Otteluiden ajankohta, lauantain myöhäisilta, on omiaan lämmikkeen otolle (been there, done that). Edelleen olen ehdottomasti sitä mieltä, että lippunsa ostanut saa huutaa, eikä kentälläolijoiden tule siitä provosoitua. Pienessä hallissa huudot tosin kuuluvat kentälle varmasti liigamatseja paremmin, etenkin kun katsomon ja kentän erottaa vain n. metrin etäisyys ja suojaverkko.

Wrister kirjoitti:
Missään nimessä en allekirjoita väitettä, että Willmania olisi jotenkin erityisesti kentällä huomioitu. Ei ollut mitään verbaalista ärsyttämistä, eikä tökkimisiä, jotka olisivat oikeuttaneet hermostumiseen. Pari taklausta Willman sai vastaanottaa, toisesta tuli jäähy muistaakseni laitataklauksesta, mutta mitenkään törkeä se ei ollut.

Omat tietoni provosoinneista perustuvat tosiaan toisen käden tietoihin. Tosin henkilö jolta kuulin mm. sääntöjen rajamailla olleista otteista oli todennäköisesti vielä lähempää seuraamassa tapahtumia kuin Wrister. Eikä kyseinen "silminnäkijä" puhu kummankaan joukkueen värisin lasein. Sitä en toki väistä Wristeristäkään, etenkään koska kyseistä henkilöä en tunne ainakaan näin nimimerkin takaa. Tokkopa muutenkaan.
 

herra 63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Forssan palloseura
Seuraava Panelia peli onkin mielenkiintoinen, arvatenkin yleisön puolelta odotettavissa pientä lämmittelyä vierasjoukkueelle vaikka peli näköjään keskiviikkona eikä oluenhuuruisena lauantaina.

Kentällä odotettavissa teurastus, siis tuloksellisesti.
 

Luukkuvahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Suolakuningas kirjoitti:
Mutta jääkiekko, eikä pelkästään sen pelaaminen sekoittaa miehen pään jollain ihmeellisellä tavalla, tästä esimerkkinä miehen hyvin lyhyt retki FPS a-junnujen päävalmentajana.

Willmanin seikkailuun a-junnuvalmentajana on tässä viitattu pariin otteeseen. Mitähän siinä mahtoi tapahtua? Jotain konkreettista, vai "kaikenlaista pientä"?
 

Leba95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lännen Kiekko, West Hockey
herra 63 kirjoitti:
Seuraava Panelia peli onkin mielenkiintoinen, arvatenkin yleisön puolelta odotettavissa pientä lämmittelyä vierasjoukkueelle vaikka peli näköjään keskiviikkona eikä oluenhuuruisena lauantaina.

Kentällä odotettavissa teurastus, siis tuloksellisesti.

6.12. on itsenäisyyspäivä. Onko hallin pubi auki :) Ei nyt tehdä siitä oluenhuuruisuudesta mitään itseisarvoa. Ei siellä Paneliassakaan mitään pystybaarimeinikiä kentän laidalla pidetä...


luukkuvahti kirjoitti:
Willmanin seikkailuun a-junnuvalmentajana on tässä viitattu pariin otteeseen. Mitähän siinä mahtoi tapahtua? Jotain konkreettista, vai "kaikenlaista pientä"?

Tästä olisin kiinnostunut itsekin. Ainakin tämänvuotinen a-juniorijoukkue tuntuu ihan kelpo porukalta. Ilmeisesti muutama kaveri päässyt edustuksenkin (siis mestis, ei Flames) mukaan kokeilemaan?
 
Viimeksi muokattu:

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
herra 63 kirjoitti:
Seuraava Panelia peli onkin mielenkiintoinen, arvatenkin yleisön puolelta odotettavissa pientä lämmittelyä vierasjoukkueelle vaikka peli näköjään keskiviikkona eikä oluenhuuruisena lauantaina.


Toisaalta kun sarjaohjelmaa oikein tarkasti katsotaan, pelataan Forssan jäähallissa

La 4.11. klo 17:30 FoPS Flames - Rockets
La 4.11. klo 20:00 FOPSI - PaRa

Samat aikataulut siis kuin viimeksikin, jolloin toinen peli alkoi edellisen perään kymmenen minuutin lämmittelyn ja jäädytystauon jälkeen.

Mahdollisimman monen soisi tällä kertaa jäävän myös jälkimmäiseen peliin... tiedätte kyllä miksi!
 

herra 63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Forssan palloseura
No niinpä tietysti, Paneliaa tuplasti. ei ehkä tulekaan Panelialle niin helppo peli kuin etukäteen luulisi.

Itsellänikin näyttää olevan vapaailta eli kaksi peliä putkeen, hjuva hjuva.
 

SyPe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tempo
Juttua tapahtuneesta: http://www.lansi-suomi.fi/ls.php?name=urheilu&jdate=20061031&nav=uutiset

Willman siis on pyytänyt typerää tekoaan anteeksi ja kysellyt "uhriensa" vointeja. Teko ei ole mitenkään puolustettavissa, mutta suoraselkäistä toimintaa kuitenkin myöntää avoimesti pahoittelunsa tapahtuneesta. Ehkä kuitenkin tuo herra Tunturivuoren pelko mahdollisista sakoista PaRalle on "hieman" liiottelua. Turhauttava tapahtuma tämä silti on pienen kunnan seuralle, no ainakin julkisuutta tulee. Kenties ensi PaRan kotipelissä on muutama maksanut katsoja enemmän...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös